188Channel

標題: 同同事發生關係 [打印本頁]

作者: 04329234    時間: 2019-10-8 11:07     標題: 同同事發生關係

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 幪面超人    時間: 2019-10-8 11:18

但朝見口晚面見唔係咁好
作者: 蛇貴妃    時間: 2019-10-8 12:09

有過
最刺激果part係曾經俾佢一本正經咁屌過, 搞果陣諗起呢part但當下又見到佢咸濕o既一面, 兩者反差帶o黎o既衝擊, 
第二日o係公司大家都扮無o野繼續好pro咁款
詳細o既好難講得明, 有試過o既人自然知啦
不過真係要好小心囉, 至少確定對方一定係單身狀態, 呢個係我個人意見
作者: 04329234    時間: 2019-10-8 14:56

引用:
原帖由 幪面超人 於 2019-10-8 11:18 AM 發表 查看引用來源
但朝見口晚面見唔係咁好
我都係咁話,好驚有咩事會俾人唱,女仔可能都好啲。
但總係會有幾個同事,會好想食佢.
作者: 04329234    時間: 2019-10-8 14:57

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-10-8 12:09 PM 發表 查看引用來源
有過
最刺激果part係曾經俾佢一本正經咁屌過, 搞果陣諗起呢part但當下又見到佢咸濕o既一面, 兩者反差帶o黎o既衝擊, 
第二日o係公司大家都扮無o野繼續好pro咁款
詳細o既好難講得明, 有試過o既人自然知啦
不過真係要好小心囉, 至少確定對方一定係單身狀態, 呢個係我個人意見 ...
點解要係單身呢?
另外,我反而最想知係點開始?男既提出?
有咩性暗示?
作者: guthrie    時間: 2019-10-8 16:43

狗公通例有一則係咁嘅:“公司女,屌不過。”小弟愚蠢地一直遵守,食少好多女!

唯一一次賴嘢係N年前,公司出現咗一位質素極佳嘅女仔。佢主動,曖昧半年,小弟失守(同時失手)。有晚“順路”(事實係唔多順路)送佢返屋企,佢話妹妹應該唔喺屋企,問我想唔想上去飲嘢。我扮哂嘢猶疑幾秒先答:OK吖。但其實心裡清楚嗰當晚必然出事。

我仲記得入門口除鞋嗰吓,扮晒老定,但其實個心跳到嘭嘭聲!手都震哂。吖,仲有,底褲前面都濕咗一塊,幾驚俾條女發現,到時就羞家。

長話短說,嗰晚確實有嘢發生咗:小弟為條女濃密口交,直至佢高潮。但冇正式插入。技術上,只能算係一次偷香事件,而唔算偷食。至少我係咁樣安慰自己。

故事最終回:條女最後黯然離開。我思前想後,諸多考慮先send咗個txt多謝佢。佢秒回。我喊咗。劇終多謝收看。
作者: 04329234    時間: 2019-10-8 19:11

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-10-8 04:43 PM 發表 查看引用來源
狗公通例有一則係咁嘅:“公司女,屌不過。”小弟愚蠢地一直遵守,食少好多女!

唯一一次賴嘢係N年前,公司出現咗一位質素極佳嘅女仔。佢主動,曖昧半年,小弟失守(同時失手)。有晚“順路”(事實係唔多順路)送佢返屋企,佢話妹妹應該唔喺屋企,問我想唔想上去飲嘢。我扮哂嘢猶疑幾秒先答:OK吖。但其實心裡清楚嗰當晚必然出事。

我仲記得入門口除鞋嗰吓,扮晒老定,但其實個心跳到嘭嘭聲!手都震哂。吖,仲有 ...
你幫佢同時,佢有無幫你先?
都講到咁,無理由唔開埋波架?
不過,幾得意既一個分享,起碼知道條女主動
作者: guthrie    時間: 2019-10-8 19:32

引用:
原帖由 04329234 於 8/10/2019 09:11 PM 發表 查看引用來源
你幫佢同時,佢有無幫你先?
都講到咁,無理由唔開埋波架?
不過,幾得意既一個分享,起碼知道條女主動
除咗我為佢口交,只係愛撫。小弟褲都冇除。:smile_24:

冇開波原因有兩個:(1)唔想背叛狗婆(小弟當時嘅未婚妻);(2)小弟怕醜
作者: 04329234    時間: 2019-10-8 19:36

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-10-8 07:32 PM 發表 查看引用來源

除咗我為佢口交,只係愛撫。小弟褲都冇除。:smile_24:

冇開波原因有兩個:(1)唔想背叛狗婆(小弟當時嘅未婚妻);(2)小弟怕醜
你怕醜......唔會掛。
我經常見你發表偉論,仲諗住你會係好外向嗰啲
作者: SexDevil    時間: 2019-10-8 23:13

有呀, 食公司同事真係好正, 尤由係對方好玩得, 成斑同事一齊玩時同佢玩搖控震旦, 所有人都唔知得我一個知呢種感覺好正
作者: 04329234    時間: 2019-10-9 00:07

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-10-8 11:13 PM 發表 查看引用來源
有呀, 食公司同事真係好正, 尤由係對方好玩得, 成斑同事一齊玩時同佢玩搖控震旦, 所有人都唔知得我一個知呢種感覺好正
講多少少丫,反而我想知係點樣進入SPor性既過程。
作者: guthrie    時間: 2019-10-9 07:08

引用:
原帖由 04329234 於 8/10/2019 09:36 PM 發表 查看引用來源
你怕醜......唔會掛。
我經常見你發表偉論,仲諗住你會係好外向嗰啲
怕醜係因為我對條女有感情,唔想破壞形象。佢唔知我咁淫賤,當然亦唔知我以前嘅淫史,否則可能會失望到痴咗線。

所以話,睇人唔好睇外表。:smile_52:
作者: 蛇貴妃    時間: 2019-10-9 07:42

引用:
原帖由 04329234 於 2019-10-8 02:57 PM 發表 查看引用來源

點解要係單身呢?
另外,我反而最想知係點開始?男既提出?
有咩性暗示?
唔搞人男朋友/老公呢個係我o既宗旨, 無咩點解
故事之前po過詳細o既唔重覆啦, 無記錯係講過兩單
(工作上o既人, 其餘係朋友, 但其實總數係唔止po過出o黎果幾個)
只有一單係有搞o野囉
其他o既都係口爆, 果期發o左神經好中意, 可能都係因為自己單身中有一排無嚐過男人味道:smile_30:
流程多數都係講開敏感話題, 睇得出到o左一個位男性d表情動靜唔同o左即係有身體反應
無人提出, 不過做主動o既都係小女子
伸手過去摸人地褲襠囉, 半開玩笑果種試下水溫, feel到人地無抗拒先o黎進一步行動,
即係拉開拉鍊拎佢支o野出o黎玩, chok一陣+眼神挑逗一下, 就開始含佢
會俾對方射落口但唔一定會吞
有搞o野果次係自己都實在忍唔住好想要, 同埋係o係對方屋企, 佢有套
作者: 蛇貴妃    時間: 2019-10-9 07:48

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-10-8 04:43 PM 發表 查看引用來源
故事最終回:條女最後黯然離開。我思前想後,諸多考慮先send咗個txt多謝佢。佢秒回。我喊咗。劇終多謝收看。
多謝? 多謝d咩呢? 多謝人俾個咩你奶?
仲有個txt講乜? 佢回o左d乜?
我o係呢個版已經講過無數次啦, 我就係一個八婆
雖然自認怕醜但係好似無咩人覺得係o既你應該唔會介意些牙多d出o黎滿足一下我地(暫時係我)o既八卦欲:smile_30:
作者: Gab15    時間: 2019-10-9 08:36

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-10-9 07:42 AM 發表 查看引用來源

(工作上o既人, 其餘係朋友, 但其實總數係唔止po過出o黎果幾個)
只有一單係有搞o野囉
其他o既都係口爆, 果期發o左神經好中意, 可能都係因為自己單身中有一排無嚐過男人味道:smile_30:
流程多數都係講開敏感話題, 睇得出到o左一個位男性d表情動靜唔同o左即係有身體反 ...
人地未洗乾淨啫啫,你都照含到口爆呀?唔怕會有臭味咩?
作者: 04329234    時間: 2019-10-9 09:12

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-10-9 07:42 AM 發表 查看引用來源

只有一單係有搞o野囉
流程多數都係講開敏感話題, 睇得出到o左一個位男性d表情動靜唔同o左即係有身體反 ...
遇到你呢啲咁既女同事,就當然容易得多啦。
女仔主動去講性話題,會好好多,如果個男講,可能俾人告左......
我都係試過一次咁多,因為個女仔好大波,著衫又性感,但由知道有呢個人到開波嗰晚,中間隔左半年到
作者: 蛇貴妃    時間: 2019-10-9 09:37

引用:
原帖由 Gab15 於 2019-10-9 08:36 AM 發表 查看引用來源

我好似係o靚妹年代即係開始有性行為之後頭一兩年左右, 一定要沖乾淨涼先做呢d野
之後已經慣o左隨時隨地可以啜囉
臭同咸係有o既, 但都係開始果陣嚴重d, 用多d口水同埋含多一陣之後係可以接受
作者: Gab15    時間: 2019-10-9 09:53

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-10-9 09:37 AM 發表 查看引用來源

我好似係o靚妹年代即係開始有性行為之後頭一兩年左右, 一定要沖乾淨涼先做呢d野
臭同咸係有o既, 但都係開始果陣嚴重d, 用多d口水同埋含多一陣之後係可以接受 ...
Wow....已經去到隨時隨地都可以含的最高境界!勁👍🏻
我個人見到女仔幫我含j流出好多口水,含到支j都係口水閃令令會好亢奮又high到爽,唔知點解會覺得女仔嘅口水好似係天然增大膏,越含越硬又粗又長咁!
作者: 蛇貴妃    時間: 2019-10-9 10:36

引用:
原帖由 Gab15 於 2019-10-9 09:53 AM 發表 查看引用來源

我個人見到女仔幫我含j流出好多口水,含到支j都係口水閃令令會好亢奮又high到爽,唔知點解會覺得女仔嘅口水好似係天然增大膏,越含越硬又粗又長咁! ...
只係嘴入面多少少口水啫
不過除o左含仲可以用o黎當潤滑劑幫人打飛機, 被伺候過o既人士話超舒服, 事實亦比含或者插射得快好多
作者: 04329234    時間: 2019-10-9 10:36

引用:
原帖由 Gab15 於 2019-10-9 09:53 AM 發表 查看引用來源

我個人見到女仔幫我含j流出好多口水,含到支j都係口水閃令令會好亢奮又high到爽,唔知點解會覺得女仔嘅口水好似係天然增大膏,越含越硬又粗又長咁! ...
你又有無同同事發生關係既事分享下?
作者: Gab15    時間: 2019-10-9 10:41

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-10-9 10:36 AM 發表 查看引用來源

只係嘴入面多少少口水啫
不過除o左含仲可以用o黎當潤滑劑幫人打飛機, 被伺候過o既人士話超舒服, 事實亦比含或者插射得快好多
Wow....你講到咁正呀!又幾想被你打飛機喎!估你雙手一定好滑又軟!
作者: Gab15    時間: 2019-10-9 10:42

引用:
原帖由 04329234 於 2019-10-9 10:36 AM 發表 查看引用來源

你又有無同同事發生關係既事分享下?
同同事就冇!
但同女上司就有!🥴🥴🥴
作者: 蛇貴妃    時間: 2019-10-9 11:31

引用:
原帖由 Gab15 於 2019-10-9 10:42 AM 發表 查看引用來源

同同事就冇!
但同女上司就有!🥴🥴🥴
有就分享下咪咁孤寒
作者: 04329234    時間: 2019-10-9 11:52

引用:
原帖由 Gab15 於 2019-10-9 10:42 AM 發表 查看引用來源

同同事就冇!
但同女上司就有!🥴🥴🥴
作者: 04329234    時間: 2019-10-9 11:53

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-10-9 10:36 AM 發表 查看引用來源

只係嘴入面多少少口水啫
好正喎......
搞到我又好想試下tim....
咁你會唔會係鐘意含多過俾人插呢?
作者: 蛇貴妃    時間: 2019-10-9 12:26

引用:
原帖由 04329234 於 2019-10-9 11:53 AM 發表 查看引用來源

好正喎......
搞到我又好想試下tim....
咁你會唔會係鐘意含多過俾人插呢?
有人話會你都咪信啦
作者: 04329234    時間: 2019-10-9 12:34

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-10-9 12:26 PM 發表 查看引用來源

有人話會你都咪信啦
咁你做左百人斬未?
感覺你好有經驗咁喎
作者: 蛇貴妃    時間: 2019-10-9 13:23

引用:
原帖由 04329234 於 2019-10-9 12:34 PM 發表 查看引用來源

咁你做左百人斬未?
感覺你好有經驗咁喎
無百人咁多, 八人都無
年少無知嘛果陣
作者: 04329234    時間: 2019-10-9 14:02

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-10-9 01:23 PM 發表 查看引用來源

無百人咁多, 八人都無
年少無知嘛果陣
你8人.......
你既説話入面又唔似喎
作者: Gab15    時間: 2019-10-9 15:26

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-10-9 11:31 AM 發表 查看引用來源

有就分享下咪咁孤寒
幾年前,啱啱新入職,因為工作接觸得多而日久生情,加上咁啱佢同老公打緊冷戰,我不知不覺間變咗佢SL,係公司要好小心處理D關係,唔可以被任何人知道⋯⋯我同佢講好一定要緊守唔可以搞嘢,但到最後因為有次公司春茗,佢飲多咗,被同事叫我送佢入房照顧佢,我又醉醉地而好自然咁搞埋一齊,酒醒之後意識到大鑊了,冇幾耐佢變咗另一個人⋯⋯到最後我因被佢公報私仇冇咗呢份工⋯⋯呢個經歷真係令我唔想再提!
作者: 04329234    時間: 2019-10-9 15:29

引用:
原帖由 Gab15 於 2019-10-9 03:26 PM 發表 查看引用來源

幾年前,啱啱新入職,因為工作接觸得多而日久生情,加上咁啱佢同老公打緊冷戰,我不知不覺間變咗佢SL,係公司要好小心處理D關係,唔可以被任何人知道⋯⋯我同佢講好一定要緊守唔可以搞嘢,但到最後因為有次公司春茗,佢飲多咗,被同事叫我送佢入房照顧佢,我又醉醉地而好自然咁搞埋一齊,酒醒之後意識到大鑊了,冇幾耐佢變咗另一個人⋯⋯到最後我因被佢公報私仇冇咗呢份工⋯⋯呢個經歷真係令我唔想再提! ...
即係SL關係既時候無搞野?
係唔係好有成熟女人既味道?
作者: guthrie    時間: 2019-10-9 16:08

引用:
原帖由 Gab15 於 9/10/2019 10:36 AM 發表 查看引用來源

識含,一定原味含。

識奶,一定原汁奶。

原汁原味至係至高境界。
作者: Tck13032011    時間: 2019-10-9 20:45

一定唔會搞同事
作者: Gab15    時間: 2019-10-9 21:51

引用:
原帖由 04329234 於 2019-10-9 03:29 PM 發表 查看引用來源

即係SL關係既時候無搞野?
係唔係好有成熟女人既味道?
冇計!要忍下!不過都有攬攬抱抱錫錫,摸下咁!
都幾呀!記得佢好似有36D
作者: 04329234    時間: 2019-10-9 22:38

引用:
原帖由 Gab15 於 2019-10-9 09:51 PM 發表 查看引用來源

冇計!要忍下!不過都有攬攬抱抱錫錫,摸下咁!
都幾呀!記得佢好似有36D
正啦,36D......
去邊度搵丫丫
作者: SexDevil    時間: 2019-10-10 01:10

引用:
原帖由 04329234 於 2019-10-9 12:07 AM 發表 查看引用來源

講多少少丫,反而我想知係點樣進入SPor性既過程。
冇呀, 嗰時公司有一班差唔多年紀既久唔久會約食飯, 咁嗰個女同事新入職, 衣著好Sexy, 反而冇仔仔敢主動約, 咁咪由我去約lor

之後就傾下計, 又住得近就再傾得密啲, 會flirt下咁, 後來問到大家都有男女朋友都照係咁Flirt就覺得應該上得, 咁就喺有次放工時主動啲

之後就直頭上埋佢屋企咁就食左, 我有出過post叫公司的淫娃

未完架, 有心機就再打埋佢lor
作者: SexDevil    時間: 2019-10-10 01:15

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-10-9 09:37 AM 發表 查看引用來源

臭同咸係有o既, 但都係開始果陣嚴重d, 用多d口水同埋含多一陣之後係可以接受 ...
係, 有啲女直頭係你啱啱屙完仲滴住尿都可以即刻同你含
作者: 1frankz    時間: 2019-10-10 03:49

刺激就在可以晚上 OT 時係 office 做愛

問題係易有手尾跟
作者: hli9    時間: 2019-10-10 07:06

引用:

我仲記得入門口除鞋嗰吓,扮 ...
你都好忍得喎
作者: 蛇貴妃    時間: 2019-10-10 07:20

引用:
原帖由 04329234 於 2019-10-9 02:02 PM 發表 查看引用來源

你8人.......
你既説話入面又唔似喎
鑿o係額頭咩唔通:smile_45: 陳年往事, 無謂日日提住:smile_44:
作者: 平衡生活    時間: 2019-10-10 12:16

除非條女係出開嚟玩, 經常one-night stand 否則千祈唔好上
作者: Gab15    時間: 2019-10-10 13:28

引用:
原帖由 04329234 於 2019-10-9 10:38 PM 發表 查看引用來源

正啦,36D......
去邊度搵丫丫
你試下係公司舉個牌寫住話我要大波靚女同事做我Sp咁行個圈,睇下有幾個會揾你!
作者: guthrie    時間: 2019-10-10 16:18

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 9/10/2019 09:48 AM 發表 查看引用來源

多謝? 多謝d咩呢? 多謝人俾個咩你奶?
仲有個txt講乜? 佢回o左d乜?
我o係呢個版已經講過無數次啦, 我就係一個八婆
雖然自認怕醜但係好似無咩人覺得係o既你應該唔會介意些牙多d出o黎滿足一下我地(暫時係我)o既八卦欲:smile_30: ...
尋晚搵番部陳年手機(碌4),啲蛛絲馬跡竟然仲喺度。可能係我唔捨得鏟走。

“There's no good in goodbye, but...how dare you left without a handshake! Can I say, though, that you're the sweetest person I've ever had the good fortune of tuning into? You're the Pearl in my Oyster. Thank you for everything."

條女秒回一個簡單得體嘅回覆,同奸狡怕死嘅小弟不遑多讓。但唔知點解,小弟當刻突然爆喊!好彩冇被人見到。
作者: guthrie    時間: 2019-10-10 16:36

引用:
原帖由 hli9 於 10/10/2019 09:06 AM 發表 查看引用來源

你都好忍得喎
我細個時養過雞仔,養到幾個月大又肥又好肉。然後有日阿媽吼你返學,偷偷哋劏咗隻“咕咕”嚟整白切雞。鬼唔知好味,但就係食唔落。
作者: choibbchoi    時間: 2019-10-12 08:04

以前係上環做學廚落場同個樓面係食材房...
之後每次大家想要就會臨落場test大家
作者: 我不是灰姑娘    時間: 2019-10-12 12:59

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-10-9 04:08 PM 發表 查看引用來源

識含,一定原味含。

識奶,一定原汁奶。

原汁原味至係至高境界。
未沖涼俾人㩒住嚟奶,感覺又怕醜又舒服....叫唔好但又會忍唔住打開對腳....
作者: guthrie    時間: 2019-10-13 21:48

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 12/10/2019 02:59 PM 發表 查看引用來源
未沖涼俾人㩒住嚟奶,感覺又怕醜又舒服....叫唔好但又會忍唔住打開對腳....
話時話,阿灰,係咪只有老夫老妻至肯玩"原汁原味"?

記得以前啲散餐妹,死都要沖咗涼先肯俾你"開餐"。係都唔俾你原味。:smile_39:
作者: 我不是灰姑娘    時間: 2019-10-14 07:22

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-10-13 09:48 PM 發表 查看引用來源

話時話,阿灰,係咪只有老夫老妻至肯玩"原汁原味"?

記得以前啲散餐妹,死都要沖咗涼先肯俾你"開餐"。係都唔俾你原味。:smile_39:
我經驗係越掙扎越走唔甩😁
不過我覺得唔熟嘅都係沖乾淨無咁尷尬
作者: 04329234    時間: 2019-10-14 10:16

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-10-14 07:22 AM 發表 查看引用來源

咁你呢個經驗係同事定男朋友先?
如果男同事,原味奶西. 。。。都幾正
作者: guthrie    時間: 2019-10-14 10:21

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 14/10/2019 09:22 AM 發表 查看引用來源

我都明人有老尷呢樣嘢,因為我自己都係咁。

只係覺得好冇癮同無奈囉。明明講哂唔介意,跪求咁滯,但條條女都唔就範。係*條條女*。
作者: 我不是灰姑娘    時間: 2019-10-14 11:24

引用:
原帖由 04329234 於 2019-10-14 10:16 AM 發表 查看引用來源

咁你呢個經驗係同事定男朋友先?
如果男同事,原味奶西. 。。。都幾正
男朋友/男性朋友
男同事關係太複雜,要飛時好麻煩
作者: 我不是灰姑娘    時間: 2019-10-14 11:25

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-10-14 10:21 AM 發表 查看引用來源

我都明人有老尷呢樣嘢,因為我自己都係咁。

只係覺得好冇癮同無奈囉。明明講哂唔介意,跪求咁滯,但條條女都唔就範。係*條條女*。
估唔到你會咁gentleman,唔夾硬嚟
作者: guthrie    時間: 2019-10-14 12:21

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 14/10/2019 01:25 PM 發表 查看引用來源

估唔到你會咁gentleman,唔夾硬嚟
我知你有鋪被人夾硬嚟嘅癮。

或者我都應該偶然試吓夾硬嚟。
作者: MAN818    時間: 2019-10-14 14:33

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-10-12 12:59 PM 發表 查看引用來源

咁.....夠晒味
作者: MAN818    時間: 2019-10-14 14:33

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-10-12 12:59 PM 發表 查看引用來源

咁.....夠晒味
作者: 04329234    時間: 2019-10-14 15:48

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-10-14 11:24 AM 發表 查看引用來源

男朋友/男性朋友
男同事關係太複雜,要飛時好麻煩
咁有無試過先?
有既話介唔介意分享下?
作者: 我不是灰姑娘    時間: 2019-10-14 16:23

引用:
原帖由 04329234 於 2019-10-14 03:48 PM 發表 查看引用來源

咁有無試過先?
有既話介唔介意分享下?
有同事撩過我,不過我婉拒咗
作者: 04329234    時間: 2019-10-14 16:46

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-10-14 04:23 PM 發表 查看引用來源

有同事撩過我,不過我婉拒咗
可唔可以講下點撩?
兩個人既時候?
飲完野?
作者: sexylawga    時間: 2019-10-15 10:33

就腳, 想做果陣, LUNCH去附近搞掂
作者: 04329234    時間: 2019-10-15 11:03

引用:
原帖由 sexylawga 於 2019-10-15 10:33 AM 發表 查看引用來源
就腳, 想做果陣, LUNCH去附近搞掂
呢個就係我一直想做既。
有時個女同事,著晒短裙,又著到上身緊緊地,見到真係會好想立即拉佢去開波......
作者: 無袖    時間: 2019-10-24 17:57

有呀,朝早口爆完佢返工,係公司見佢用飲管飲野,都會諗返幾個鐘前佢都係咁啜我碌野
作者: 04329234    時間: 2019-10-26 09:59

引用:
原帖由 無袖 於 2019-10-24 05:57 PM 發表 查看引用來源
有呀,朝早口爆完佢返工,係公司見佢用飲管飲野,都會諗返幾個鐘前佢都係咁啜我碌野
點樣開始架?你主動提出?
作者: MAN818    時間: 2019-10-26 12:29

我都有過.....太刺 激:smile_46:

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)