188Channel

標題: 其實多吾多女性鐘意比較粗暴嘅性行為? [打印本頁]

作者: Benbenbenji    時間: 2019-10-23 13:57     標題: 其實多吾多女性鐘意比較粗暴嘅性行為?

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: guthrie    時間: 2019-10-24 15:05

根據小弟喺現實中嘅人肉市場打滾多年嘅觀察...

1)大多數(80%)女性較接受雲呢拿式嘅性行為,即:正常(涵蓋斯文、濃厚、以至近乎粗魯 — 留意,“近乎粗魯”唔等於“粗暴”)、非暴力、非SM、男女雙方地位對等嘅性行為。

2)只有小部份嘅女性鍾情粗暴性行為(包括SM、)。呢類女性未必擁有過人嘅性愛閱歷,唔少人係只因某種個人經歷令自己變成性愛上嘅”勇武/激進派”。
作者: stgirl19    時間: 2019-10-24 20:54

SM接受唔到,可以用言語侮辱
作者: Gblahx    時間: 2019-10-25 18:40

我個人黎講十分中意,無性行為附隨既BDSM play尤其中意

但以身邊大部分既女性朋友黎講佢哋係會中意溫柔同plain既性愛多d,主要佢哋都係會想要一種溫柔或者地位平等既互動過程。以我認識既女性群體入面黎講,中意比較粗暴性行為既的確係偏少
作者: Benbenbenji    時間: 2019-10-26 20:04

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-10-24 03:05 PM 發表 查看引用來源
根據小弟喺現實中嘅人肉市場打滾多年嘅觀察...

1)大多數(80%)女性較接受雲呢拿式嘅性行為,即:正常(涵蓋斯文、濃厚、以至近乎粗魯 — 留意,“近乎粗魯”唔等於“粗暴”)、非暴力、非SM、男女雙方地位對等嘅性行為。

2)只有小部份嘅女性鍾情粗暴性行為(包括SM、)。呢類女性未必擁有過人嘅性愛閱歷,唔少人係只因某種個人經歷令自己變成性愛上嘅”勇武/激進派”。 ...
入肉市場,勁呀
作者: Benbenbenji    時間: 2019-10-26 20:08

引用:
原帖由 Gblahx 於 2019-10-25 06:40 PM 發表 查看引用來源
我個人黎講十分中意,無性行為附隨既BDSM play尤其中意

但以身邊大部分既女性朋友黎講佢哋係會中意溫柔同plain既性愛多d,主要佢哋都係會想要一種溫柔或者地位平等既互動過程。以我認識既女性群體入面黎講,中意比較粗暴性行為既的確係偏少 ...
係,我自己身邊多數都係接受吾到sm, 只係好似樓上所兄咁講,大部分都只可以接受平等或者好小好小程度嘅打,例如打pat pat. Bdsm 真係好小,之前去過一個BDSM 嘅網站識下奴,但都識吾到
作者: 保持現在    時間: 2019-10-26 23:48

以前細個啲嗰陣就唔鍾意SM,依家就已經被主人調教到乜都得喇🙊🙊🙊
作者: Gblahx    時間: 2019-10-27 15:56

引用:
原帖由 Benbenbenji 於 2019-10-26 08:08 PM 發表 查看引用來源

係,我自己身邊多數都係接受吾到sm, 只係好似樓上所兄咁講,大部分都只可以接受平等或者好小好小程度嘅打,例如打pat pat. Bdsm 真係好小,之前去過一個BDSM 嘅網站識下奴,但都識吾到 ...
老實要深入講既話,BDSM入面你要搵個同你適合既係難上加難
作者: 弱智傻仔發現案2    時間: 2019-10-27 20:35

吾系打到口腫面腫我都接受到
吊吊下摑有一巴
或大大力打我屁股

無預示下大大力插入黎頂到盡
不過我男朋友好錫我沒甘做
我又吾想被他覺得我是變態
所以沒有提出
作者: Benbenbenji    時間: 2019-10-28 08:52

引用:
原帖由 Gblahx 於 2019-10-27 03:56 PM 發表 查看引用來源

老實要深入講既話,BDSM入面你要搵個同你適合既係難上加難
同意,合適又拍到其實好難,難然話主奴,不過都係大家揀大家,所以搵極都搵吾到
作者: Benbenbenji    時間: 2019-10-28 08:56

引用:
原帖由 弱智傻仔發現案2 於 2019-10-27 08:35 PM 發表 查看引用來源
吊吊下摑有一巴
或大大力打我屁股

所以沒有提出 ...
咁你都應該係80%大部份人個隻,其實好多人嘅sm都吾係同正印,吾知點解。
不過大大力頂到盡應該係男人都會,個種感覺好正。
作者: SexDevil    時間: 2019-10-28 10:05

真係鐘意男人好粗暴既應該唔多,反而輕度既sm,侮辱,少少變態野反而唔少
作者: guthrie    時間: 2019-10-28 13:08

引用:
原帖由 Benbenbenji 於 26/10/2019 10:04 PM 發表 查看引用來源

入肉市場,勁呀
其實,人肉市場 = 現實世界

男歡女愛不過係一宗肉體交易。有啲幸運兒經常有價有市,但慘啲嘅人可能長期有價無市。亦有人無價但有市(貼近小弟目前處境),當然無價無市者亦大有人在。
作者: guthrie    時間: 2019-10-28 13:34

引用:
原帖由 SexDevil 於 28/10/2019 12:05 PM 發表 查看引用來源
真係鐘意男人好粗暴既應該唔多,反而輕度既sm,侮辱,少少變態野反而唔少
似乎係咁。

好多女其實都啱玩變態嘢,越淫賤佢越鍾意。譬如叫你用佢條底幫佢褲塞口,喺浴缸度挖開妹妹俾男人欣賞然後失驚無神幫佢顏射之類(暫時只係諗到咁多)

但對暴力對待似乎唔太有興趣。至少我遇過嗰啲主動而且都算幾鹹濕嘅竹昇妹,多數係咁。但我諗模擬SM(唔係堅虐待)佢哋受落。
作者: Gblahx    時間: 2019-10-28 16:50

引用:
原帖由 Benbenbenji 於 2019-10-28 08:52 AM 發表 查看引用來源

同意,合適又拍到其實好難,難然話主奴,不過都係大家揀大家,所以搵極都搵吾到
但除非話你中意d好特別既play或者係比較極端既關係之外,應該唔太難搵到同好先係?
不過首先搞清楚自己中意咩之後再去搵就會容易好多啦
作者: guthrie    時間: 2019-10-30 10:05

引用:
原帖由 Gblahx 於 28/10/2019 06:50 PM 發表 查看引用來源

但除非話你中意d好特別既play或者係比較極端既關係之外,應該唔太難搵到同好先係?
與其眾裡尋她千百度等運度,倒不如識住個聽話嘅普通女仔,然後調教佢成為“絕對之奴性”。

騎牛搵奴,好過等運到。
作者: Benbenbenji    時間: 2019-10-30 12:12

引用:
原帖由 保持現在 於 2019-10-26 11:48 PM 發表 查看引用來源
以前細個啲嗰陣就唔鍾意SM,依家就已經被主人調教到乜都得喇🙊🙊🙊
咁你都乖,主人有咩 賞賜你
作者: Benbenbenji    時間: 2019-10-30 12:13

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-10-28 01:34 PM 發表 查看引用來源

似乎係咁。

好多女其實都啱玩變態嘢,越淫賤佢越鍾意。譬如叫你用佢條底幫佢褲塞口,喺浴缸度挖開妹妹俾男人欣賞然後失驚無神幫佢顏射之類(暫時只係諗到咁多)

但對暴力對待似乎唔太有興趣。至少我遇過嗰啲主動而且都算幾鹹濕嘅竹昇妹,多數係咁。但我諗模擬SM(唔係堅虐待)佢哋受落。 ...
外國人接受能力大D
作者: Benbenbenji    時間: 2019-10-30 12:17

引用:
原帖由 Gblahx 於 2019-10-28 04:50 PM 發表 查看引用來源

我暫時係輕虐,比較偏向 侮辱多D。我搵左好耐都搵吾到一個岩,人揀我,我揀人。不過我都係外協會員
作者: Benbenbenji    時間: 2019-10-30 12:19

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-10-30 10:05 AM 發表 查看引用來源

與其眾裡尋她千百度等運度,倒不如識住個聽話嘅普通女仔,然後調教佢成為“絕對之奴性”。

騎牛搵奴,好過等運到。
但正常又溝通到嘅好小
作者: Gblahx    時間: 2019-10-30 13:24

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-10-30 10:05 AM 發表 查看引用來源

騎牛搵奴,好過等運到。
樓主佢似乎中意侮辱喎 比起粗暴性愛我覺得呢個更難比一般女仔接受
不過你呢條橋都好depends on調教功力,分分鐘壓唔住身分就被調轉了哈哈
作者: Gblahx    時間: 2019-10-30 13:28

引用:
原帖由 Benbenbenji 於 2019-10-30 12:12 PM 發表 查看引用來源

留名想知c打既主人會點獎勵

作者: Benbenbenji    時間: 2019-10-30 13:30

引用:
原帖由 Gblahx 於 2019-10-30 01:24 PM 發表 查看引用來源

樓主佢似乎中意侮辱喎 比起粗暴性愛我覺得呢個更難比一般女仔接受
不過你呢條橋都好depends on調教功力,分分鐘壓唔住身分就被調轉了哈哈
係嘅,不過我又覺得兩樣野係分吾開,只不過睇下偏向多D。打我都會,但未掌握到。聽講有位朋友可以打到奴高潮,大把人排隊俾佢打。
作者: Benbenbenji    時間: 2019-10-30 13:33

引用:
原帖由 Gblahx 於 2019-10-30 01:24 PM 發表 查看引用來源

真係有一個FD嘗試改变我,但吾得。我相信最後會互虐
作者: Gblahx    時間: 2019-10-30 13:40

引用:
原帖由 Benbenbenji 於 2019-10-30 01:30 PM 發表 查看引用來源

係嘅,不過我又覺得兩樣野係分吾開,只不過睇下偏向多D。打我都會,但未掌握到。聽講有位朋友可以打到奴高潮,大把人排隊俾佢打。
其實我一直都對被打到高潮存在疑問,有無人可以解答下
不過講真痛感係正到爆炸 😂
作者: Benbenbenji    時間: 2019-10-30 13:47

引用:
原帖由 Gblahx 於 2019-10-30 01:28 PM 發表 查看引用來源

留名想知c打既主人會點獎勵
請問你乖吾乖?主人會點賞賜你?
作者: Benbenbenji    時間: 2019-10-30 13:52

引用:
原帖由 Gblahx 於 2019-10-30 01:40 PM 發表 查看引用來源

其實我一直都對被打到高潮存在疑問,有無人可以解答下
不過講真痛感係正到爆炸 😂
我估真係好小人可以咁高境界,應該好視乎個奴個思想。
你好似好enjoy真痛個種感覺, haha
作者: Gblahx    時間: 2019-10-30 14:11

引用:
原帖由 Benbenbenji 於 2019-10-30 01:47 PM 發表 查看引用來源

請問你乖吾乖?主人會點賞賜你?
我自問都乖既,咁耐以黎唔會想特別做錯d咩,自己都會想聽話
因為關係比較生活化,對我黎講賞賜就係佢對我既讚賞同埋肯定,再加埋陪伴。其實好簡單,只要佢開心就已經對我黎講係最大既獎勵同埋幸福~
作者: Gblahx    時間: 2019-10-30 14:14

引用:
原帖由 Benbenbenji 於 2019-10-30 01:52 PM 發表 查看引用來源

我估真係好小人可以咁高境界,應該好視乎個奴個思想。
你好似好enjoy真痛個種感覺, haha
不過奴同m又唔係同一樣野lu,m唔一定係奴,奴唔一定享受做m
哈哈... 唔痛既話,打黎就無意思啦係咪先
作者: guthrie    時間: 2019-10-30 16:17

引用:
原帖由 Gblahx 於 30/10/2019 04:14 PM 發表 查看引用來源

不過奴同m又唔係同一樣野lu,m唔一定係奴,奴唔一定享受做m
哈哈... 唔痛既話,打黎就無意思啦係咪先
因為S與M只係一段光譜。冇人係絕對嘅S,亦冇人係絕對嘅M。大多數人會遊走喺S同M之間。

如果絕對嘅M係100分,絕對嘅S係0分。我覺得樓主同C姐應該屬於初級M,如果夾硬打個分,我估大約係65分(正常人一般係40至60)。當然,如果俾你好彩遇啱個人,通過悉心調教,分數會飆升至較高水平,正式成為真正嘅M,進化成爲奴即有望。

除咗奴,有啲M純粹只係享受被人馴服。呢啲M人分數可以去到好高(例如90),但都唔算係奴。只能講係主人嘅寵物(或者玩物)。港女大多數只係呢種。

另一類M係喜歡被征服嘅感覺。覺得被人征服係一種幸福,甚至榮幸。覺得受主人虐打侮辱係天經地義。再苦也是甜。容姨首“痛愛”句句到肉,都係唱緊自己。

比較特別嘅一種M叫做“假M”(假扮嘅M)。性格完全冇M嘅成份,甚至本身查實就係S嚟。“假M”會命令伴侶擔任S嘅角色,表面上自己做一隻奴,對掛名“主人”嗰條茂李必躬必敬。但查實自己先係至高無上嘅女皇。
作者: Gblahx    時間: 2019-10-30 16:50

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-10-30 04:17 PM 發表 查看引用來源

因為S與M只係一段光譜。冇人係絕對嘅S,亦冇人係絕對嘅M。大多數人會遊走喺S同M之間。

如果絕對嘅M係100分,絕對嘅S係0分。我覺得樓主同C姐應該屬於初級M,如果夾硬打個分,我估大約係65分(正常人一般係40至60)。當然,如果俾你好彩遇啱個人,通過悉心調教,分數會飆升至較高水平,正式成為真正嘅M,進化成爲奴即有望。

除咗奴,有啲M純粹只係享受被人馴服。呢啲M人分數可以去到好 ...
sosad原來我比人既感覺係初級m😂😂

不過最後既個一種係好特別既關係,表面上m但實際係S,而對方對佢所做既野都係一種服務。所謂既service top / bottom就係咁樣變黎
作者: guthrie    時間: 2019-10-31 13:03

引用:
原帖由 Gblahx 於 30/10/2019 06:50 PM 發表 查看引用來源

sosad原來我比人既感覺係初級m😂😂

不過最後既個一種係好特別既關係,表面上m但實際係S,而對方對佢所做既野都係一種服務。所謂既service top / bottom就係咁樣變黎 ...
我覺得所謂嘅“假M”只係角色調換,而唔算係servicing topping。

我都覺得呢種“主奴難分”嘅關係幾得意。但對認真玩SM嘅人仕嚟講,或者會接受唔到,因為角色一旦有混淆,就唔係嗰回事。

小弟話C姐屬於”初級M”當然只係講笑想激係你哋。純因口賤,並無惡意。
作者: Gblahx    時間: 2019-10-31 17:01

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-10-31 01:03 PM 發表 查看引用來源

我覺得所謂嘅“假M”只係角色調換,而唔算係servicing topping。

我都覺得呢種“主奴難分”嘅關係幾得意。但對認真玩SM嘅人仕嚟講,或者會接受唔到,因為角色一旦有混淆,就唔係嗰回事。

小弟話C姐屬於”初級M”當然只係講笑想激係你哋。純因口賤,並無惡意。 ...
放心,無嬲到只係覺得驚奇
你講既個種情況可能兩個SW會岩玩~
作者: blackka    時間: 2019-10-31 20:51

引用:

騎牛搵奴,好過等運到。
育成計劃會有成功感多d
作者: guthrie    時間: 2019-10-31 22:55

引用:
原帖由 Gblahx 於 31/10/2019 07:01 PM 發表 查看引用來源
放心,無嬲到只係覺得驚奇
你講既個種情況可能兩個SW會岩玩~
吖,真係冇諗過兩個SW玩,情況會係點。

譬如兩條友同時唔記得咗邊個係dom,又或者傾唔掂數,幾戇居個喎你都咪話。:smile_30:

不過唔難解決:星期一三五由男人做主,二四六女人。星期日休息一天,大家舒舒服服做番自己。:smile_34:

作者: Gblahx    時間: 2019-10-31 23:33

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-10-31 10:55 PM 發表 查看引用來源

吖,真係冇諗過兩個SW玩,情況會係點。

譬如兩條友同時唔記得咗邊個係dom,又或者傾唔掂數,幾戇居個喎你都咪話。:smile_30:

不過唔難解決:星期一三五由男人做主,二四六女人。星期日休息一天,大家舒舒服服做番自己。:smile_34:

https://cdn11.bigcommerce.com/s-mtxenx3jr9/images/stencil/1280x128 ...
件T太正😂😂
不過講真,兩個SW都唔知點決定邊個做top/bottom,係一個有無限可能既組合
作者: 人夫人夫人夫    時間: 2019-11-1 09:29

引用:
原帖由 保持現在 於 2019-10-26 11:48 PM 發表 查看引用來源
會做咩先
作者: 人夫人夫人夫    時間: 2019-11-1 09:30

引用:
原帖由 弱智傻仔發現案2 於 2019-10-27 08:35 PM 發表 查看引用來源
吊吊下摑有一巴
或大大力打我屁股

所以沒有提出 ...
講出黎會更爽
試下
作者: guthrie    時間: 2019-11-1 09:45

引用:
原帖由 Gblahx 於 1/11/2019 01:33 AM 發表 查看引用來源

件T太正😂😂
不過講真,兩個SW都唔知點決定邊個做top/bottom,係一個有無限可能既組合
無限可能性嘅組合 - 聽落又幾得意。不過諗深一層,若果兩個人嘅身份可以無限制咁變動,太過“be water”,咁仲算再算係SM?🤔

譬如我覺得做主人必須保持主人嘅威嚴。今日做大王威到爆,聽日反串分分鐘又要下跪飲尿,形象盡失,成何體統呢你話?

聽講一般嘅SW傾向會有多名對手,而每個對手會有特定(而恆久)嘅角色設定。
作者: 人夫人夫人夫    時間: 2019-11-1 10:26

引用:
原帖由 Benbenbenji 於 2019-10-23 01:57 PM 發表 查看引用來源
我個人黎講都鐘意,會打下,綁下手,蒙下眼D比較輕虐嘅,亦都鐘意 羞辱人。個人亦會想試下sm人。
大家有無經驗可以分享下?吾好怕羞
自己鐘認後入或女上個時大大力打對方patpat,邊打邊扑

同埋男上個時,大大力抓波

有時都會塞手指落對方個口到

少數都會塞手指了下對方屎眼,不過唔太受落
作者: Benbenbenji    時間: 2019-11-1 13:44

引用:
原帖由 Gblahx 於 2019-10-30 02:11 PM 發表 查看引用來源

我自問都乖既,咁耐以黎唔會想特別做錯d咩,自己都會想聽話
因為關係比較生活化,對我黎講賞賜就係佢對我既讚賞同埋肯定,再加埋陪伴。其實好簡單,只要佢開心就已經對我黎講係最大既獎勵同埋幸福~ ...
你同主人幾耐呀?請問點生活化?不過做你主人都算幸福,至小你乖,吾洗點 操心你
作者: Benbenbenji    時間: 2019-11-1 13:46

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-11-1 09:45 AM 發表 查看引用來源

無限可能性嘅組合 - 聽落又幾得意。不過諗深一層,若果兩個人嘅身份可以無限制咁變動,太過“be water”,咁仲算再算係SM?🤔

譬如我覺得做主人必須保持主人嘅威嚴。今日做大王威到爆,聽日反串分分鐘又要下跪飲尿,形象盡失,成何體統呢你話?

聽講一般嘅SW傾向會有多名對手,而每個對手會有特定(而恆久)嘅角色設定。 ...
同意,應該要知道自己定位
作者: Delarskitten    時間: 2019-11-1 13:51

去到BDSM就應該少既 但粗為粗魯既動作同語氣係扑緊果時都會好多女鍾意
作者: Gblahx    時間: 2019-11-1 14:49

引用:
原帖由 Benbenbenji 於 2019-11-1 01:44 PM 發表 查看引用來源

你同主人幾耐呀?請問點生活化?不過做你主人都算幸福,至小你乖,吾洗點 操心你
佢都係一個好盡責努力既主人黎
我同佢有一年啦,生活化就係非角色扮演既生活,無時無刻我都係一個奴亦都無權力,唔係只係玩緊既時候係咁
作者: guthrie    時間: 2019-11-1 14:59

引用:
原帖由 Delarskitten 於 1/11/2019 03:51 PM 發表 查看引用來源
去到BDSM就應該少既 但粗為粗魯既動作同語氣係扑緊果時都會好多女鍾意
我發現適度粗魯同適度麻甩,啲女會勁冧。

肉緊啲、狼死啲,狂野啲係最基本。

要幻想對方係一件獵物,你要徹底征服佢,不惜使用一切可行嘅“相應武力”(不過,要留意番,過度嘅武力則絕對唔理想呀吓!)

武力,喺男女床第間嘅角力之中,唔係必須,但仍不失係一種良性嘅情趣。

另外,對於“人肉伸縮棍”嘅使用,男仕亦須注意番個力度,棍法上剛柔並濟會最理想,毋須玩到出神入化,但亦切忌太斯文!
作者: guthrie    時間: 2019-11-1 15:08

引用:
原帖由 Gblahx 於 1/11/2019 04:49 PM 發表 查看引用來源

佢都係一個好盡責努力既主人黎
我同佢有一年啦,生活化就係非角色扮演既生活,無時無刻我都係一個奴亦都無權力,唔係只係玩緊既時候係咁 ...
“一個奴亦無權力”。

冇權力其實係好事。被擁有、被支配係一種幸福。聰明嘅女人先會識得咁諗。
作者: Gblahx    時間: 2019-11-1 16:51

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-11-1 09:45 AM 發表 查看引用來源

聽講一般嘅SW傾向會有多名對手,而每個對手會有特定(而恆久)嘅角色設定。 ...
反而每次play都係唔同角色我覺得 應該 唔會混淆既... 戴頭盔先:smile_43: 但如果係一個play入面不停變,咁就有d難理解既... 不過世界無奇不有啦
我都贊同SW係有唔同partner,而對住每一個人佢既m/S性都會係固定
作者: Gblahx    時間: 2019-11-1 16:56

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-11-1 03:08 PM 發表 查看引用來源

“一個奴亦無權力”。

冇權力其實係好事。被擁有、被支配係一種幸福。聰明嘅女人先會識得咁諗。
之前生日佢話禮物就係比我自由一日唔洗報備、需要佢同意先可以做乜嘢之類:smile_39: 咩料,我話淨係想比佢管得更加甘
最後就無比自由我了😂 覺得好笑
作者: 保持現在    時間: 2019-11-1 21:08

引用:
原帖由 Benbenbenji 於 2019-10-30 12:12 PM 發表 查看引用來源

無數嘅聖水同米青🙊🙊🙊
作者: 保持現在    時間: 2019-11-1 21:12

引用:
原帖由 人夫人夫人夫 於 2019-11-1 09:29 AM 發表 查看引用來源

會做咩先
冇都玩得 總之主人叫到 小奴就肯做
作者: SexDevil    時間: 2019-11-3 02:02

引用:
原帖由 保持現在 於 2019-11-1 09:12 PM 發表 查看引用來源

我最希望收到隻奴係會咁同我講, 冇咩特別想玩, 咩都玩得, 只要主人鐘意的話, 可以無底線
作者: cc19880910    時間: 2019-11-3 07:04

我老婆就係鍾意我強姦佢,同佢好鍾意我有禁入插禁入,同埋我成日要佢講以前點樣比其他人扑。
作者: HARGREAVES1    時間: 2019-11-3 09:02

引用:
原帖由 Gblahx 於 2019-11-1 04:56 PM 發表 查看引用來源

之前生日佢話禮物就係比我自由一日唔洗報備、需要佢同意先可以做乜嘢之類:smile_39: 咩料,我話淨係想比佢管得更加甘
最後就無比自由我了😂 覺得好笑 ...
正常一個奴諗法
作者: 苦樂    時間: 2019-11-3 19:14

引用:
原帖由 Benbenbenji 於 2019-10-26 20:04 發表 查看引用來源

入肉市場,勁呀
BDSM 最緊要透到氣,唔痛,冇受傷,我覺得唔錯!

暴力唔舒服,痛同受傷,我就唔得!
作者: 苦樂    時間: 2019-11-3 19:20

引用:
原帖由 Benbenbenji 於 2019-10-28 08:56 發表 查看引用來源

咁你都應該係80%大部份人個隻,其實好多人嘅sm都吾係同正印,吾知點解。
不過大大力頂到盡應該係男人都會,個種感覺好正。
幫警察做嫌疑犯要保持合作,不能對嫌疑犯有暴力。你話正印唔正印?
作者: Benbenbenji    時間: 2019-11-4 09:20

引用:
原帖由 Gblahx 於 2019-11-1 04:51 PM 發表 查看引用來源

反而每次play都係唔同角色我覺得 應該 唔會混淆既... 戴頭盔先:smile_43: 但如果係一個play入面不停變,咁就有d難理解既... 不過世界無奇不有啦
我都贊同SW係有唔同partner,而對住每一個人佢既m/S性都會係固定 ...
咁你有無試過做主?
作者: Benbenbenji    時間: 2019-11-4 09:22

引用:
原帖由 Gblahx 於 2019-11-1 04:56 PM 發表 查看引用來源

你自己申請,主人即批,haha.. 如果主人有日真係俾自由你,你會吾會覺得主人吾關心你或無以前咁重要?
作者: Benbenbenji    時間: 2019-11-4 09:24

引用:
原帖由 保持現在 於 2019-11-1 09:12 PM 發表 查看引用來源

真係好乖wor, 賞你其他人米青呢?
作者: Benbenbenji    時間: 2019-11-4 09:25

引用:
原帖由 苦樂 於 2019-11-3 07:14 PM 發表 查看引用來源

BDSM 最緊要透到氣,唔痛,冇受傷,我覺得唔錯!

暴力唔舒服,痛同受傷,我就唔得!
咁你玩開D咩?綁?BDSM都幾難吾痛
作者: Delarskitten    時間: 2019-11-4 10:47

引用:

有無諗過主人會將你同人分享 都願意咩?
作者: guthrie    時間: 2019-11-4 11:22

引用:
原帖由 Gblahx 於 1/11/2019 06:56 PM 發表 查看引用來源

明白。對玩TPE嘅人嚟講,"自由"係一樣毫不值得留戀嘅嘢嚟。

聽講,有啲TPE人仕,玩得認真嘅話,連去廁所都要徵得主人同意先可以。例如好似以下小夫妻式嘅對話...

奴:”奴奴該死,奴奴急尿,就快忍唔住了,求主人批准屙尿!”😣

主:”哼,懶人多屎尿。10秒好啦!速屙!”👿

奴:“多謝主人。主人係世界上最好嘅主人。奴奴失陪一陣...”🤒

主:”噢,屙完廁所板要收返起呀!否則,又新屋嶺呀吓!”👿

奴:“奴遵命!奴怕怕!”😰
作者: Gblahx    時間: 2019-11-4 12:04

引用:
原帖由 Benbenbenji 於 2019-11-4 09:22 AM 發表 查看引用來源

你自己申請,主人即批,haha.. 如果主人有日真係俾自由你,你會吾會覺得主人吾關心你或無以前咁重要?
又唔係申請既,討論囉
會話比佢知我既感覺同想法,佢再更改或保留決定。
作者: Gblahx    時間: 2019-11-4 12:06

引用:
原帖由 Benbenbenji 於 2019-11-4 09:20 AM 發表 查看引用來源

咁你有無試過做主?
散發住S氣場,但完全無興趣做主
經常比人以為係女皇(?
作者: Gblahx    時間: 2019-11-4 13:24

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-11-4 11:22 AM 發表 查看引用來源

明白。對玩TPE嘅人嚟講,"自由"係一樣毫不值得留戀嘅嘢嚟。

聽講,有啲TPE人仕,玩得認真嘅話,連去廁所都要徵得主人同意先可以。例如好似以下小夫妻式嘅對話...

奴:”奴奴該死,奴奴急尿,就快忍唔住了,求主人批准屙尿!”😣

奴:“多謝主人。主人係世界上最好嘅主 ...
雖然而家認同「不自由,毋寧死」,但唯一對住主人我好樂意將個「不」字刪走。
同埋新屋嶺真係不了,都無consent既。

雖然呢種場景我未見識過,但唔算太surprising;而且某程度上都有種sweet既感覺
另外就係呢個場景入面既主感覺好惡:')
作者: Gblahx    時間: 2019-11-4 13:26

引用:
原帖由 Gblahx 於 2019-11-4 12:04 PM 發表 查看引用來源

又唔係申請既,討論囉
而對於比自由或者有返權力,其實同放生差唔多了。唔會希望發生
作者: guthrie    時間: 2019-11-4 14:41

引用:
原帖由 Gblahx 於 4/11/2019 02:04 PM 發表 查看引用來源

又唔係申請既,討論囉
我覺得,玩SM,如果認真咁玩,其實真係都幾正幾浪漫。

尤其鍾意“合約”呢個概念。煞有介事咁立一紙合約,詳細列明兩人關係、權限,再具體訂明規則細節、期效,等等。真係會好正。

尤其係有關奴隸持有權嘅條文,好似“...all parts of the Slave, Miss M, shall remain the exclusive property of the Master, Mr S”。有時真係齋諗都會諗到硬哂軚。或者我太嚮往嗰種奴隸被主人“尊屬”嘅概念。一個人居然可以own另一個人as a property。呢個想法真係正到唔恨!

似乎我有興趣嘅只係精神上嘅SM。反而SM式嘅性行為,未能成為小弟真心想飲嘅嗰杯茶。
作者: Gblahx    時間: 2019-11-4 15:31

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-11-4 02:41 PM 發表 查看引用來源

我覺得,玩SM,如果認真咁玩,其實真係都幾正幾浪漫。

尤其鍾意“合約”呢個概念。煞有介事咁立一紙合約,詳細列明兩人關係、權限,再具體訂明規則細節、期效,等等。真係會好正。

尤其係有關奴隸持有權嘅條文,好似“...all parts of the Slave, Miss M, shall remain the exclusive propert ...
巴打握個手,M/s關係同好真係少之又少
以前會有種迷思,浪漫至極既時候會懷疑係咪變左情侶,但個種親密度根本係同情侶關係無得比

不過講到主奴契約要列名權限或者規則期限等等既話,應該會係建立關係後都要時常update,除非兩個人都無成長同埋生活一成不變 咁我同主人就係無呢樣既

我既話覺得無精神上既臣服關係,亦都無可能會有BDSM式既play或者性行為~ 始終後者唔係主菜,但就係一個輔助;段關係唔係只有呢個component既組合
作者: Benbenbenji    時間: 2019-11-4 19:34

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-11-4 11:22 AM 發表 查看引用來源

奴:“多謝主人。主人係世界上最好嘅主人。奴奴失陪一陣...”🤒

主:”噢,屙完廁所板要收返 ...
呢種正正係我想找嘅感覺
作者: Benbenbenji    時間: 2019-11-4 19:37

引用:
原帖由 Gblahx 於 2019-11-4 12:06 PM 發表 查看引用來源

散發住S氣場,但完全無興趣做主
經常比人以為係女皇(?
個人黎講,好鐘意你呢種表裡不一嘅人,個種征服感種正。
有無朋友介绍下呀?haha... 又或者有無人有興趣搵主人呀?
作者: Gblahx    時間: 2019-11-4 22:20

引用:
原帖由 Benbenbenji 於 2019-11-4 07:37 PM 發表 查看引用來源

個人黎講,好鐘意你呢種表裡不一嘅人,個種征服感種正。
有無朋友介绍下呀?haha... 又或者有無人有興趣搵主人呀?
哈哈俗稱既反差?

要搵partner我只可以祝你好運啦,好講緣份,可遇不可求
作者: 保持現在    時間: 2019-11-5 00:09

引用:
原帖由 Delarskitten 於 2019-11-4 10:47 AM 發表 查看引用來源

有無諗過主人會將你同人分享 都願意咩?
我肯㗎 不過主人唔畀
作者: 保持現在    時間: 2019-11-5 00:10

引用:
原帖由 Benbenbenji 於 2019-11-4 09:24 AM 發表 查看引用來源

真係好乖wor, 賞你其他人米青呢?
主人賞我就一定要 雖然我都有偷飲人哋嘅米青
作者: Benbenbenji    時間: 2019-11-5 08:51

引用:
原帖由 Gblahx 於 2019-11-4 10:20 PM 發表 查看引用來源

哈哈俗稱既反差?

Morning
係,絕對認同,所以我搵吾到,不過講真而家愈來愈少地方可以識到人
作者: Benbenbenji    時間: 2019-11-5 08:53

引用:
原帖由 Gblahx 於 2019-11-4 10:20 PM 發表 查看引用來源

哈哈俗稱既反差?

Yes, 反差愈大,征服感愈强,男人ma, haha
作者: Benbenbenji    時間: 2019-11-5 08:56

引用:
原帖由 保持現在 於 2019-11-5 12:10 AM 發表 查看引用來源

主人賞我就一定要 雖然我都有偷飲人哋嘅米青
你大鑊,未經同意偷用其他人米青,打鑊金嘅你,之後罰你一個月吾賞你米青
作者: guthrie    時間: 2019-11-6 08:44

引用:
原帖由 Gblahx 於 4/11/2019 05:31 PM 發表 查看引用來源

巴打握個手,M/s關係同好真係少之又少
以前會有種迷思,浪漫至極既時候會懷疑係咪變左情侶,但個種親密度根本係同情侶關係無得比

不過講到主奴契約要列名權限或者規則期限等等既話,應該會係建立關係後都要時常update,除非兩個人都無成長同埋生活一成不變 咁我同主人就係無呢樣既

我既話覺得無精神上既臣服關係,亦都無可能會有BDSM式既play或者性行為~ 始終後者唔係主菜,但就係一 ...
原來C姐嘅SM哲學同小頗為類似。

超鍾意SM嘅文化同埋佢象徵嘅嘢,認為“男做主女為奴”係天做地設。我明白有人會享受被虐待、被強制,被約束。我接受到後兩者,但接受唔到前者。

所以小弟一直傾向鍾情“色色主人淫辱可愛女僕”嗰類主題,而未能拋個身入去正式SM嘅世界。我覺得玩“精神SM”會比較適合我,滿足一下心靈上嘅SM慾望,止吓咳。

題外話:現實中小弟係一個極度dominant嘅人。曾經做過一個叫DiSC嘅性格測驗(職場上流行),嘩,dom到爆哂燈,接近高危地步。唔玩SM,好似唔多正常。
作者: guthrie    時間: 2019-11-6 08:50

引用:
原帖由 Benbenbenji 於 5/11/2019 10:56 AM 發表 查看引用來源

你大鑊,未經同意偷用其他人米青,打鑊金嘅你,之後罰你一個月吾賞你米青
C兄咁斯文嘅?講“打鑊甘”?

家陣要講“入新屋嶺咩到得”先有威嚇性㗎。
作者: Gblahx    時間: 2019-11-6 12:21

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-11-6 08:44 AM 發表 查看引用來源

原來C姐嘅SM哲學同小頗為類似。

超鍾意SM嘅文化同埋佢象徵嘅嘢,認為“男做主女為奴”係天做地設。我明白有人會享受被虐待、被強制,被約束。我接受到後兩者,但接受唔到前者。

所以小弟一直傾向鍾情“色色主人淫辱可愛女僕”嗰類主題,而未能拋個身入去正式SM嘅世界。我覺得玩“精神SM”會比較適合我,滿足一下心靈 ...
我反而覺得無所謂既一個SM世界,而好多時同人討論既時候唔知係因為媒體/大眾一直流傳住所謂SM既呢個版本但唔知係BDSM既分支,先搞到成件事好肉慾。而BDSM呢個統稱我覺得有趣既地方係可以分拆出黎,巴打你中意既應該係D/s個部分。
而好多人唔明白既係有種興奮同刺激,或者渴求都可以,係喺心靈既層次;正正係呢d時候身體就係一個被使用既工具去達到心理上既滿足

我都做過呢個test,出黎既結果都係Dom...... =_= 但同你既心態比較唔一樣,可能我本體強勢少少但要搵個更強勢既人去令我臣服係好難既一件事:smile_27: 曾幾何時懷疑過係咪唔會有可能遇到理想中既主,因為呢個世界好似咁既人少之又少

不過好似你咁Dom既人,玩既就唔係淨係得Sm咁簡單啦
作者: guthrie    時間: 2019-11-6 15:24

引用:
原帖由 Gblahx 於 6/11/2019 02:21 PM 發表 查看引用來源

我反而覺得無所謂既一個SM世界,而好多時同人討論既時候唔知係因為媒體/大眾一直流傳住所謂SM既呢個版本但唔知係BDSM既分支,先搞到成件事好肉慾。而BDSM呢個統稱我覺得有趣既地方係可以分拆出黎,巴打你中意既應該係D/s個部分。
而好多人唔明白既係有種興奮同刺激,或者渴求都可以,係喺心靈既層次;正正係呢d時候身體就係一個被使用既工具去達到心理上既滿足

我都做過呢個test,出黎既結果都 ...
C姐提出咗個亮點我覺得都幾值得傾吓(雖然略為離題,但小弟會試吓盡量兜番入主題)。

個亮點係:SM關係中嘅M,現實中唔一定係順得人嘅小女人,甚至可能相反,係一個能力強、有主見嘅女性。

所謂嘅奴性只適用於SM關係之中。

我明白女人從來都係咁,會渴望投靠比自己强嘅男人,然後心甘情願做番個小女人。有呢個傾向似乎係不分種族,不論年紀。

我有時真係懷疑,唔知係咪女人將“強勢”同“粗暴”兩件事混淆咗,搞到連下意識都想被男人用“相應嘅暴力”對待。甚至上到床都會係咁。

聽講SM係一條不歸路,入咗坑好難返轉頭,正常嘅性愛都變咗淡然無味。咁樣,我會覺得規限咗自己喺性愛方面嘅口味。

作為一隻雜食狗公,我唔想受任何規限。
作者: Gblahx    時間: 2019-11-6 15:51

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-11-6 03:24 PM 發表 查看引用來源

C姐提出咗個亮點我覺得都幾值得傾吓(雖然略為離題,但小弟會試吓盡量兜番入主題)。

個亮點係:SM關係中嘅M,現實中唔一定係順得人嘅小女人,甚至可能相反,係一個能力強、有主見嘅女性。

所謂嘅奴性只適用於SM關係之中。

我明白女人從來都係咁,會渴望投靠比自己强嘅男人,然後心甘情願做番個小女人。有呢個傾向似乎係不分種族,不論年紀。

我有時真係懷疑,唔知係咪女人將&ldqu ...
笑左😂 竟然怕食過番尋味,食唔返正常... 不過呢個係真,唔單止性愛上,我而家連對拍拖都無咩興趣了 GG

你講緊既論點我覺得可以分為兩個層次,兩者可以分開、互疊或者有灰色地帶。例如一個女人因為想做順服既角色,就算佢唔中意被虐打既生理感受,潛意識入面都會因為想享受呢個身分而去接受,得到另一種既gratification

所以亦都係咁,有好多人會將BDSM當做一個抒發或者釋放自己既管道;強大又好柔弱又好,唔會再受外界或者因為呢個社會而演變出黎既人格去影響到。俗稱,最真實既自己。
作者: 保持現在    時間: 2019-11-6 17:38

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-11-6 08:50 AM 發表 查看引用來源

C兄咁斯文嘅?講“打鑊甘”?

家陣要講“入新屋嶺咩到得”先有威嚇性㗎。
咁我又接受唔到畀人輪姦
作者: guthrie    時間: 2019-11-7 14:12

引用:
原帖由 Gblahx 於 6/11/2019 05:51 PM 發表 查看引用來源
笑左😂 竟然怕食過番尋味,食唔返正常... 不過呢個係真,唔單止性愛上,我而家連對拍拖都無咩興趣了 GG

你講緊既論點我覺得可以分為兩個層次,兩者可以分開、互疊或者有灰色地帶。例如一個女人因為想做順服既角色,就算佢唔中意被虐打既生理感受,潛意識入面都會因為想享受呢個身分而去接受,得到另一種既gratification

所以亦都係咁,有好多人會將BDSM當做一個抒發或者釋放自己既 ...
「食咗黑腸返唔到轉頭、嗒慣肥妹嗒唔返瘦」,呢啲道理小弟點會唔明?所以我梗係怕口味重咗食唔返正常嘢。

睇你解釋"兩者可以分開、互疊或者有灰色地帶"嗰度,小弟好似明咗啲嘢。 我一向將主奴同SM兩件事混為一談。但實情正如C姐所講,兩者可以分開、互疊或者有灰色地帶。小弟實在太膚淺。:smile_39:

性愛最能反映一個人最真實嘅一面(尤其係臨近高潮嗰一兩分鐘)。曾經有個男優話過,同唔同嘅女人扑嘢係為咗更加了解真正嘅自己。我初時以為佢扮型9up,後來先明白,原來好多人包括小弟自己都一樣:想搵番真實嘅自己。
作者: guthrie    時間: 2019-11-7 14:33

引用:
原帖由 保持現在 於 6/11/2019 07:38 PM 發表 查看引用來源
咁我又接受唔到畀人輪姦
輪姦唔啱,仲有其他凌辱玩法!

例如:熄燈除衫:smile_24:!綁住四肢!黑暗中被碌伸縮棍任撩任插任打

記住要忍耐唔好反抗,否則後門都被爆入:smile_27:!咁就真係陰功!
作者: 保持現在    時間: 2019-11-7 20:16

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-11-7 02:33 PM 發表 查看引用來源

輪姦唔啱,仲有其他凌辱玩法!

例如:熄燈除衫:smile_24:!綁住四肢!黑暗中被碌伸縮棍任撩任插任打

記住要忍耐唔好反抗,否則後門都被爆入:smile_27:!咁就真係陰功! ...
如果係我主人咁做就得 但係啲黑警咁做就唔得
作者: 苦樂    時間: 2019-11-10 17:09

引用:
原帖由 Benbenbenji 於 2019-11-4 09:25 發表 查看引用來源

咁你玩開D咩?綁?BDSM都幾難吾痛
值日官、盤問技巧

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)