188Channel

標題: 青澀回憶錄。甜文回憶。 [打印本頁]

作者: akitty    時間: 2019-10-27 13:37     標題: 青澀回憶錄。甜文回憶。

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: akitty    時間: 2019-10-27 13:38

留一個位給自己就夠啦
作者: pure3000    時間: 2019-10-27 21:42

好文, 支持
作者: 無袖    時間: 2019-10-27 22:30

過去嘅經歷成就現在嘅你,好好珍惜依家咁錫你嘅老公,祝你幸福快樂
作者: lostergundam    時間: 2019-10-28 09:42

只能說當時你太過好人,唔識保護自己
作者: Maninblue1223    時間: 2019-10-28 10:38

支持KITTY,有痛才有成長,TAKE CARE
作者: akitty    時間: 2019-10-28 10:55

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2019-10-28 10:38 AM 發表 查看引用來源
支持KITTY,有痛才有成長,TAKE CARE
其實。。我吾覺得我成長路程缺乏痛囉~嗚嗚嗚😭😭😭
作者: akitty    時間: 2019-10-28 10:57

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-10-28 09:42 AM 發表 查看引用來源
只能說當時你太過好人,唔識保護自己
順得人“呀嘛。。知道dam兄你想講啲咩啦~🤪🤪
作者: 米高達    時間: 2019-10-28 19:47

引用:
原帖由 akitty 於 2019-10-27 01:37 PM 發表 查看引用來源
I heard that you're settled down
That you found a girl and you're married now
I heard that your dreams came true
Guess she gave you things, I didn't give to you
Old friend, why are you so shy?
Ai ...
多謝kitty 分享回憶,先支持,後發問,今次終於有機會「追」你啦,仲「衝」埋添
哎吔,忍唔住仲要加張「賞」添,唔介意我貼到花哂吖嘛

作者: akitty    時間: 2019-10-29 02:11

引用:
原帖由 米高達 於 2019-10-28 07:47 PM 發表 查看引用來源

多謝kitty 分享回憶,先支持,後發問,今次終於有機會「追」你啦,仲「衝」埋添
哎吔,忍唔住仲要加張「賞」添,唔介意我貼到花哂吖嘛

...
哇。。好靚呀~米兄你畫既定上網搵既先??
我拎來做我頭像得吾得呀??點都好,多謝米兄先

其實我係引人入性個邊居多,呃,其實我潛水居多,
有啲時間先上來流浪下甘。。
作者: lostergundam    時間: 2019-10-29 12:03

米兄張圖好靚,不過我估kitty個樣子係眼神精靈d ,咀唇厚d
作者: tom.care    時間: 2019-10-29 14:02

作者: 米高達    時間: 2019-10-29 20:35

引用:
原帖由 akitty 於 2019-10-29 02:11 AM 發表 查看引用來源

哇。。好靚呀~米兄你畫既定上網搵既先??
我拎來做我頭像得吾得呀??點都好,多謝米兄先

其實我係引人入性個邊居多,呃,其實我潛水居多,
有啲時間先上來流浪下甘。。 ...
幅畫係咪我畫?嘩哈哈。。傻嘅咩~梗係唔係 :smile_30::smile_30:
無呀,睇到你篇文,感受到文中少女股失意,咪喺個「倉」,揾吓邊張表達到囉,你知我鍾意玩圖嘅,你想用嚟做頭像,我覺得太悲喇,你似開心啲嗰隻,先前大波頭像係咪你真身呀?

我好少到引版,驚玩得大咗,嗰邊太多女神男神同兵喇 😂 ,有機會去探吓你吖~
作者: 米高達    時間: 2019-10-29 20:35

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-10-29 12:03 PM 發表 查看引用來源
米兄張圖好靚,不過我估kitty個樣子係眼神精靈d ,咀唇厚d
我都有同感,唇滿啲 :smile_47:
作者: akitty    時間: 2019-10-29 22:25

引用:
原帖由 米高達 於 2019-10-29 08:35 PM 發表 查看引用來源

幅畫係咪我畫?嘩哈哈。。傻嘅咩~梗係唔係 :smile_30::smile_30:
無呀,睇到你篇文,感受到文中少女股失意,咪喺個「倉」,揾吓邊張表達到囉,你知我鍾意玩圖嘅,你想用嚟做頭像,我覺得太悲喇,你似開心啲嗰隻,先前大波頭像係咪你真身呀?

我好少到引版,驚玩得大咗,嗰邊太多女神男神同兵喇 😂 ,有機會去探吓你吖~ ...
哈哈。。驚有版權問題嘛。。問下先好啲既
我其實都幾悲下嫁,不過要開心都可以笑得幾大癲大喪嫁。。

邊張大波頭像??
作者: ballball1212    時間: 2019-10-31 07:52

作者: 米高達    時間: 2019-10-31 22:06

引用:
原帖由 akitty 於 2019-10-29 10:25 PM 發表 查看引用來源

哈哈。。驚有版權問題嘛。。問下先好啲既
我其實都幾悲下嫁,不過要開心都可以笑得幾大癲大喪嫁。。

邊張大波頭像??
師妹想用,無任歡迎:smile_o13:,版權就。。應該有,不過唔係我擁有 :smile_35:,畫家個名我無拆,所以我無 侵犯或者更改,反而同佢宣傳添

咁呢輯故仔係幾悲,但人有經歴,化成長改進,好似小朋友學行路,細個跌吓唔緊要啦

上次你張頭像咪幾大波,唔係你嚟㗎?:smile_47::smile_47:
作者: akitty    時間: 2019-11-2 01:11

引用:
原帖由 米高達 於 2019-10-31 10:06 PM 發表 查看引用來源

師妹想用,無任歡迎:smile_o13:,版權就。。應該有,不過唔係我擁有 :smile_35:,畫家個名我無拆,所以我無 侵犯或者更改,反而同佢宣傳添

咁呢輯故仔係幾悲,但人有經歴,化成長改進,好似小朋友學行路,細個跌吓唔緊要啦

上次你張頭像咪幾大波,唔係你嚟㗎?:smile_47::smile_47: ...
多謝米兄。。

我呀~應該係我來嫁
作者: 米高達    時間: 2019-11-2 18:49

引用:
原帖由 akitty 於 2019-11-2 01:11 AM 發表 查看引用來源

多謝米兄。。

我呀~應該係我來嫁
真係你嚟㗎~ 好索喎~
仲好勇添
作者: akitty    時間: 2019-11-2 21:43

引用:
原帖由 米高達 於 2019-11-2 06:49 PM 發表 查看引用來源

真係你嚟㗎~ 好索喎~
仲好勇添
嘻~多謝米兄讚賞
請問點解用個勇字???
作者: issac76    時間: 2019-11-3 14:08

大大力支持,等妳寫第二篇。加油kitty 
作者: 米高達    時間: 2019-11-4 04:56

引用:
原帖由 akitty 於 2019-11-2 09:43 PM 發表 查看引用來源

嘻~多謝米兄讚賞
請問點解用個勇字???
「勇」咪因為你咁勇敢,咁索嘅相畀人見到,唔怕狂蜂浪蝶追住你嚟「嬲」住哂咩?
作者: akitty    時間: 2019-11-4 05:04

引用:
原帖由 米高達 於 2019-11-4 04:56 AM 發表 查看引用來源

「勇」咪因為你咁勇敢,咁索嘅相畀人見到,唔怕狂蜂浪蝶追住你嚟「嬲」住哂咩?
而家想幾勇都吾得啦。。
吾知做咩事,我頭像又比人ban左,
吾比我放相,用返論壇頭像都吾得,
都係無野睇,好似別人無用頭像甘一樣。。
之前都試過一次,又無通知,無短訊。。。
而家想換幾索既都無人睇到啦
作者: 米高達    時間: 2019-11-4 05:30

引用:
原帖由 akitty 於 2019-11-4 05:04 AM 發表 查看引用來源

而家想幾勇都吾得啦。。
吾知做咩事,我頭像又比人ban左,
吾比我放相,用返論壇頭像都吾得,
都係無野睇,好似別人無用頭像甘一樣。。
之前都試過一次,又無通知,無短訊。。。
而家想換幾索既都無人睇到啦 ...
咦?咁夜都仲未瞓嘅?😂
哦~ 唔怪得之突然間唔見咗啦,仲以為你張相收較太大,供不應求下,降吓温,暫停接受訂位添 。。係咁而家任何頭像都换唔到呀?
作者: akitty    時間: 2019-11-4 14:19

引用:
原帖由 米高達 於 2019-11-4 05:30 AM 發表 查看引用來源
咦?咁夜都仲未瞓嘅?😂
哦~ 唔怪得之突然間唔見咗啦,仲以為你張相收較太大,供不應求下,降吓温,暫停接受訂位添 。。係咁而家任何頭像都换唔到呀? ...
5點幾。係醒左啦~
我換到頭像呀,我自己睇到自己有頭像嫁啵。
不過吾知點解係你地睇吾到。。。
作者: 米高達    時間: 2019-11-4 20:59

吖~ 太好喇,見到你頭像喇,感覺亦幾儭你,見你用我張 pic ,份外有親切感添,thank you :smile_o09:

作者: akitty    時間: 2019-11-4 22:42

引用:
原帖由 米高達 於 2019-11-4 08:59 PM 發表 查看引用來源

吖~ 太好喇,見到你頭像喇,感覺亦幾儭你,見你用我張 pic ,份外有親切感添,thank you :smile_o09:
我搵版主再搵系統助理幫我手整返出來。。
系統助理都話可能係我頭像犯左版規而被ban左。。
但我又無收到短訊息通知我。。唉。。

嗯。。我都好鐘意幅畫。真係好靚。。多謝米兄
作者: 米高達    時間: 2019-11-11 02:29

引用:
原帖由 akitty 於 2019-11-4 10:42 PM 發表 查看引用來源

我搵版主再搵系統助理幫我手整返出來。。
系統助理都話可能係我頭像犯左版規而被ban左。。
但我又無收到短訊息通知我。。唉。。

嗯。。我都好鐘意幅畫。真係好靚。。多謝米兄 ...
咦?又有新頭像?呢個都係你?
作者: akitty    時間: 2019-11-13 23:50

引用:
原帖由 米高達 於 2019-11-11 02:29 AM 發表 查看引用來源

咦?又有新頭像?呢個都係你?
??點解吾係??
作者: 米高達    時間: 2019-11-14 20:24

引用:
原帖由 akitty 於 2019-11-13 11:50 PM 發表 查看引用來源

??點解吾係??
估係你,想係你。。問,只係想確實係你
嘻,你又換咗畫 😂
作者: lostergundam    時間: 2019-11-18 08:42

張畫係米兄畫嘅?
作者: 米高達    時間: 2019-11-19 21:14

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-11-18 08:42 AM 發表 查看引用來源
張畫係米兄畫嘅?
梗係唔係我畫
作者: akitty    時間: 2019-11-19 23:10

引用:
原帖由 米高達 於 2019-11-19 09:14 PM 發表 查看引用來源

梗係唔係我畫
不過我好鐘意🥰
作者: lostergundam    時間: 2019-11-21 08:22

投票啊!一定有你份啦!

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)