188Channel

標題: 女人一時一樣 [打印本頁]

作者: 半空疑惑的羔羊    時間: 2019-10-30 19:28     標題: 女人一時一樣

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: sam7211    時間: 2019-10-30 19:35

引用:
原帖由 半空疑惑的羔羊 於 2019-10-30 07:28 PM 發表 查看引用來源
我老婆從來唔主動要求要我同佢做愛,但係我瞓覺個時一隻手揸佢奶,另一隻手摔佢妹妹玩佢粒豆豆一陣,下面就係咁出水又不停旭來旭去,之後就好主動除奶罩、張開腿就坐上來係咁比我插,比我插十幾下之後佢又好想大叫但又忍住忍住,個表情十分淫.每次一去到呢個畫面,我就覺得我老婆其實都好大食但平時做乜要收收埋埋.
我話同佢一齊沖涼之後在厠所對住塊鏡推又話唔好、在廚房攪又話唔好,不過我插左我老婆咁多次,佢都係最鐘意坐 ...
插完後是否千依百順呢?😂😂😂
究其分別?
那要師姐妹回答你啊!😅
作者: 半空疑惑的羔羊    時間: 2019-10-30 20:04

引用:
原帖由 sam7211 於 2019-10-30 07:35 PM 發表 查看引用來源

插完後是否千依百順呢?😂😂😂
究其分別?
那要師姐妹回答你啊!😅
插緊個陣乜都話好
作者: lostergundam    時間: 2019-10-30 22:07

引用:
原帖由 半空疑惑的羔羊 於 2019-10-30 20:04 發表 查看引用來源

插緊個陣乜都話好
同意,享受完就反哂口……
作者: 人夫人夫人夫    時間: 2019-10-30 23:50

引用:
原帖由 半空疑惑的羔羊 於 2019-10-30 07:28 PM 發表 查看引用來源
我老婆從來唔主動要求要我同佢做愛,但係我瞓覺個時一隻手揸佢奶,另一隻手摔佢妹妹玩佢粒豆豆一陣,下面就係咁出水又不停旭來旭去,之後就好主動除奶罩、張開腿就坐上來係咁比我插,比我插十幾下之後佢又好想大叫但又忍住忍住,個表情十分淫.每次一去到呢個畫面,我就覺得我老婆其實都好大食但平時做乜要收收埋埋.
我話同佢一齊沖涼之後在厠所對住塊鏡推又話唔好、在廚房攪又話唔好,不過我插左我老婆咁多次,佢都係最鐘意坐 ...
天性
作者: paulgortoronto    時間: 2019-10-31 06:14

引用:
正常喎,情況同我老婆以前一樣。。。
不過可以咁講,亞嫂係淫底,只要師兄開發下就可以
作者: 粉紅寶寶    時間: 2019-10-31 09:14

引用:
可能太主動怕嚇親你
作者: blackka    時間: 2019-10-31 21:17

通常第一次係會抗拒d..你可以先撩到佢慾火焚身先囉
同埋你jj係咪上彎架?
作者: 幪面超人    時間: 2019-11-5 10:22

未興前就乜都唔得,慶咗後就乜都得
作者: 人妻控    時間: 2019-11-5 13:26

星巴克😂
作者: kinyabb.    時間: 2019-11-5 16:46

係咁 想要但驚你覺得佢淫

下次你試下特登唔比佢 
然後要佢求你 逼佢講d好淫既野同做d好淫既動作 
先至插佢滿足佢
來回一段時間,試過幾次後 咁佢就會成為你既小性奴 叫佢做咩都肯:smile_30:

作者: 淫亂小魔星    時間: 2019-11-8 10:35

男人夠奇怪啦 吊完任得個老婆裸體訓隔離 走去開風扇又幫手唔蓋被 
作者: MAN818    時間: 2019-11-8 11:44

女人系咁架,口事心非:smile_o01:
作者: hli9    時間: 2019-11-10 10:36

口就話唔好,實質係好想
作者: Loff    時間: 2019-11-10 10:40

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 8-11-2019 10:35 發表 查看引用來源
男人夠奇怪啦 吊完任得個老婆裸體訓隔離 走去開風扇又幫手唔蓋被 
咁又唔啱,要顧下對方,一齊清潔

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)