188Channel

標題: 口交技術 [打印本頁]

作者: 人夫人夫人夫    時間: 2019-11-1 10:40     標題: 口交技術

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 人妻控    時間: 2019-11-1 10:43

引用:
原帖由 人夫人夫人夫 於 2019-11-1 10:40 AM 發表 查看引用來源
我係人夫
試話被口交時,成日好似會被刮到棒棒頭後面條根,好L痛,即刻縮
最慘之後個幾日都會痛

大家有無經驗,同埋有無師姐教路,點先唔會刮到,我到轉告俾愛人知 ...
咁慘?初口交女呀?
作者: guthrie    時間: 2019-11-1 11:10

如果條女棚牙嚴重唔齊,或者有極為發達嘅虎牙(俗稱爆牙,日本妹有此問題非常普遍),就有可能出現C兄所描述嘅情形。

我會建議C兄條女下次睇牙順便執執啲虎牙,叫牙醫磨咗過尖嘅部分。如果係阿嫂嘅話,索性做埋牙齒整形啦,呢啲錢唔好慳!

小弟以前都身受其害。下體慘被一位牙尖嘴利嘅散餐妹(新加坡出品)狂刮。嘩,痛到爆。從此學精咗,變咗好注重睇女人棚牙。
作者: 我不是灰姑娘    時間: 2019-11-1 15:22

引用:
原帖由 人夫人夫人夫 於 2019-11-1 10:40 AM 發表 查看引用來源
我係人夫
試話被口交時,成日好似會被刮到棒棒頭後面條根,好L痛,即刻縮
最慘之後個幾日都會痛

大家有無經驗,同埋有無師姐教路,點先唔會刮到,我到轉告俾愛人知 ...
你女伴個口好細架?
如果係下面根痛,應該係下排牙刮到
要教佢用嘴唇包住先含/啜
再唔係就唔好深喉囉
作者: MAN818    時間: 2019-11-2 11:13

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-11-1 03:22 PM 發表 查看引用來源

你女伴個口好細架?
再唔係就唔好深喉囉
師姐是高手:smile_47:
作者: MAN818    時間: 2019-11-2 11:13

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-11-1 03:22 PM 發表 查看引用來源

你女伴個口好細架?
再唔係就唔好深喉囉
師姐是高手:smile_47:
作者: 粉紅寶寶    時間: 2019-11-2 11:18

有機會個咀啜落去嗰陣唔夠圓包唔住d牙仔,叫佢試下用多d咀唇包住你條J就會避到牙仔
作者: 保持現在    時間: 2019-11-6 18:18

含腸除咗要用嘴唇之外 仲要善用埋條脷同喉嚨 咁先唔會chur到條腸
作者: 人夫人夫人夫    時間: 2019-11-9 11:04

引用:
原帖由 人妻控 於 2019-11-1 10:43 AM 發表 查看引用來源

咁慘?初口交女呀?
只可以講少經驗
作者: 人夫人夫人夫    時間: 2019-11-9 11:04

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-11-1 11:10 AM 發表 查看引用來源
如果條女棚牙嚴重唔齊,或者有極為發達嘅虎牙(俗稱爆牙,日本妹有此問題非常普遍),就有可能出現C兄所描述嘅情形。

我會建議C兄條女下次睇牙順便執執啲虎牙,叫牙醫磨咗過尖嘅部分。如果係阿嫂嘅話,索性做埋牙齒整形啦,呢啲錢唔好慳!

小弟以前都身受其害。下體慘被一位牙尖嘴利嘅散餐妹(新加坡出品)狂刮。嘩,痛到爆。從此學精咗,變咗好注重睇女人棚牙。 ...
笑左
笑左出黎

不過係事實
作者: 人夫人夫人夫    時間: 2019-11-9 11:05

引用:

你女伴個口好細架?
再唔係就唔好深喉囉
唔知佢算唔算細

不過反而太淺會刮到
深點就無事
作者: 人夫人夫人夫    時間: 2019-11-9 11:06

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-11-2 11:18 AM 發表 查看引用來源
有機會個咀啜落去嗰陣唔夠圓包唔住d牙仔,叫佢試下用多d咀唇包住你條J就會避到牙仔
係哦…

咁樣唸起都好正哦
作者: 人夫人夫人夫    時間: 2019-11-9 11:07

引用:
原帖由 保持現在 於 2019-11-6 06:18 PM 發表 查看引用來源
含腸除咗要用嘴唇之外 仲要善用埋條脷同喉嚨 咁先唔會chur到條腸
即係點樣

好難明
作者: 保持現在    時間: 2019-11-10 13:28

引用:
原帖由 人夫人夫人夫 於 2019-11-9 11:07 AM 發表 查看引用來源

即係點樣

好難明
要温柔少少 得閒瀨下條腸
或者直接粗暴少少 深喉
作者: 蛇貴妃    時間: 2019-12-7 13:02

你地肯定同樓主有仇
人地條女含都未掌握得好就教人深喉, 係咪想佢斷啫  
萬一女方作嘔, 反射動作之下口一合埋一啖咬落去, 你地夾份賠返條啫俾佢呀?
如果樓主你同你女友唔係咁怕醜, 即係可以傾到呢D話題o既,
教佢口交唔係由含而係由啜開始, 唔好一下塞到咁入, 淨係嘴唇啜住龜頭,
口張得夠大棚牙自然收到o係下面, 然後先慢慢推入去
其實文字好難形容得夠具體啦, 不過我相信一個有心去幫男人口交o既女人應該有能力理解得到
至於樓主你本人亦都唔駛太心急, 同埋有定心理準備唔會一下子成功囉,
由唔得去到得o既過程都係兩個人之間o既情趣同經歷,
仲有記住邊次人地服侍得舒服果下多d讚美同埋多d表現出o黎, 女人都需要有成就感的
作者: 人夫人夫人夫    時間: 2019-12-9 19:32

回覆 15# 蛇貴妃 的帖子
多謝你
好詳細

你既伴侶好幸福
作者: guthrie    時間: 2019-12-10 11:48

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-12-7 03:02 PM 發表 查看引用來源
...  萬一女方作嘔, 反射動作之下口一合埋一啖咬落去, 你地夾份賠返條啫俾佢呀?
...
或者男方係警察嚟呢,咁咪喜劇收場囉。😉

其實口交緊吾,女方亦要小心提防打乞嗤。否則男人分分鐘凶多吉少。就算根未斷,蛋還嫩,但甩甩離離咁,都唔使恨啦唉。😱
作者: twinsimayi    時間: 2019-12-13 10:32

作者: 蛇貴妃    時間: 2019-12-14 11:37

引用:
原帖由 twinsimayi 於 2019-12-13 10:32 發表 查看引用來源
我老婆第一次為我口交都刮到我有d痛,都含多兩次就改進左,但最多含一、兩分鐘
然後就走火?
作者: twinsimayi    時間: 2019-12-18 21:56

作者: 蛇貴妃    時間: 2019-12-19 07:13

引用:
原帖由 twinsimayi 於 2019-12-18 21:56 發表 查看引用來源
驚死口爆,很快收工
話唔定有d女中意呢

唔多, 但係一定有
作者: guthrie    時間: 2019-12-19 07:48

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-12-19 09:13 AM 發表 查看引用來源

話唔定有d女中意呢

唔多, 但係一定有
你話鍾意口爆嘅女唔多,小弟唔太同意。

我唔否認,多數女仔初時會顯得抗拒,顏射嗰陣甚至會擰歪頭避。呢啲完全係自然反應。

但適應咗精液嘅味道,我發現大多數女仔係會接受,繼而愛上咗,學識喺你顏射嗰陣打開個口(或者半打開,伸條脷出嚟),迎接一臉/口都係嗰一刻。

當然,喜歡吞精又係另一個境界。接受精液入口係一回事,肯吞係一回事,主動想吞更加係另一回事。😎

未知作為口交專家嘅娘娘同意否?
作者: 蛇貴妃    時間: 2019-12-19 09:21

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-12-19 07:48 發表 查看引用來源

我唔否認,多數女仔初時會顯得抗拒,顏射嗰陣甚至會擰歪頭避。呢啲完全係自然反應。

但適應咗精液嘅味道,我發現大多數女仔係會接受,繼而愛上咗,學識喺你顏射嗰陣打開個口(或者半打 ...
難得講d野o岩聽唔需要屌你
作者: guthrie    時間: 2019-12-19 09:52

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-12-19 11:21 AM 發表 查看引用來源

難得講d野o岩聽唔需要屌你
哈哈。😹👍

小弟旨在提醒(或者inspire)其他C兄C姐,唔好因為一啲講法,而對口交產生偏見。

口交係一件極其美好嘅嘢。錯失機會,慘過敗家。施者同受者都係。
作者: 粉紅寶寶    時間: 2019-12-21 00:43

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-12-19 07:48 發表 查看引用來源

但適應咗精液嘅味道,我發現大多數女仔係會接受,繼而愛上咗,學識喺你顏射嗰陣打開個口(或者半打 ...
我幾鍾意口爆架喎😌😌,又可以聽佢呻吟,又可以令佢舒服到腳軟kekeke,之後慢慢吞埋佢啲精華
作者: 果個黃色主角    時間: 2019-12-27 19:27     標題: 回覆 25# 粉紅寶寶 的帖子

我都鐘意用口幫女仔多過插😅
作者: katieW    時間: 2020-1-6 13:32

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-12-19 09:52 發表 查看引用來源

哈哈。😹👍

小弟旨在提醒(或者inspire)其他C兄C姐,唔好因為一啲講法,而對口交產生偏見。

口交係一件極其美好嘅嘢。錯失機會,慘過敗家。施者同受者都係。 ...
非常認同最後一句說話
如果性行為是親密那麼口交更是親密之中的親密吧
有時候我還會想 對接受口交的男人而言 受刺激的部位不管女方用嘴巴還是下體 對男人的感受也差不多吧
所以差別應該還是在於施行的女方 我愛我的老公 愛到恨不得把他吞下去
所以不介意甚至沉迷於用嘴巴品嚐他身上體味最重的地方 他的體液 他的一切
喜歡溫柔地吸啜它 讓他享受一次又一次的快感
我可以作為給他這種享受的唯一一個人 施比受的確更是有福
作者: guthrie    時間: 2020-1-9 08:12

引用:
原帖由 katieW 於 2020-1-6 03:32 PM 發表 查看引用來源

非常認同最後一句說話
如果性行為是親密那麼口交更是親密之中的親密吧
有時候我還會想 對接受口交的男人而言 受刺激的部位不管女方用嘴巴還是下體 對男人的感受也差不多吧
所以差別應該還是在於施行 ...
聽落C姐嘅性愛哲學同小弟都差不多。🤝

OP原來嘅題目係口交技巧。點樣會令對方舒服同唔會整痛人。

後者小弟已經討論過。而前者,我經常會反覆諗(幾乎每日每夜不斷諗,因為小弟太咸濕同變態)。根據個人經驗,得出嘅結論係,心機、態度先至係重點,技巧完全係次要。

我覺得,最享受嘅口交對手反而係一啲零技巧嘅素人女仔。似乎嗰啲冇咩口交經驗/心得嘅女仔,反而會含得特別認真。

小弟極少會喺口交時被KO。其中一次”口爆”經驗,係同某位處女嘅第一次(佢嘅第一次)。小弟睇住佢一邊撥頭髮,一邊啜小弟弟,兩隻手唔知點放或者摸邊度。動作非常斯文,但笨拙。

唔知點解嗰一刻我忽然忍唔住,喺佢臉前爆炸。然後我睇住佢喘住氣一臉疑惑(應該係自言自語):“原...來...係咁嘅...”。唔性感亦唔淫穢,但對我嚟講,係永誌不忘嘅一幕。😊
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-1-9 13:42

引用:
原帖由 guthrie 於 2020-1-9 08:12 發表 查看引用來源

聽落C姐嘅性愛哲學同小弟都差不多。🤝

OP原來嘅題目係口交技巧。點樣會令對方舒服同唔會整痛人。

後者小弟已經討論過。而前者,我經常會反覆諗(幾乎每日每夜不斷諗,因為小弟太咸濕同變態)。根據個人經驗,得出嘅結論係 ...
又零技巧又素人, 睇o黎你內心o既深處應該係戀童o既
作者: guthrie    時間: 2020-1-10 10:02

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-1-9 03:42 PM 發表 查看引用來源
又零技巧又素人, 睇o黎你內心o既深處應該係戀童o既
阿蛇硬係鐘意抹黑。🙄

好學唔學,學足每日“四點鐘車天車地記者會”裡面嗰啲阿蛇。😡👎
作者: hqkwtang    時間: 2020-1-23 11:21     標題: 回覆 1# 人夫人夫人夫 的帖子

你試下啜佢隻手指,示範比佢睇,

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)