188Channel

標題: [原創作品] [廣東話] 我個明星老婆! [打印本頁]

作者: 代北集團    時間: 2019-11-1 19:19     標題: [廣東話] 我個明星老婆!

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: Rchan0049    時間: 2019-11-2 17:24

呵呵……同明星做愛,確係好多男人嘅夢想
作者: 米高達    時間: 2019-11-2 18:54

引用:
原帖由 代北集團 於 2019-11-1 07:19 PM 發表 查看引用來源
今日公司又加班 , 老婆又拍緊戲 , 唸住返到屋企都係自己一個人食 ,
所以就係街邊求其食左D野 , 到10點先返到屋企 ...

打開左門 , 先發覺裡面燈火通明 , 唔通我既老婆 , 己經返左黎???!!!
我急不及待 , 立即衝左入房 ... OH YEAH !!!
卿卿己經著住件吊帶  絲質  連身裙式既睡衣 , 坐左係梳妝台前 ,
敷住黑色既海底泥面膜 ...

我好興奮 ...
咦,京兄真係好快喎~
卿卿即係邊個呀?可以PM話我知 :smile_47::smile_47:
作者: 代北集團    時間: 2019-11-4 11:08

引用:
原帖由 米高達 於 2019-11-4 05:00 AM 發表 查看引用來源
哈哈,「重口味王」見到重口味,即有反應。。:smile_30::smile_30:
我喺另一邊有「溫馨提示」,講明「重甜,慎入」㗎 ,掛羊頭,賣嘅就係羊肉。。:smile_34:
點呀,結局都出埋,單論「咸」,今篇都算 ( 連我都覺得 ) 幾咸,無法啦,捨命陪君子 ...
本來都戒左大半 ... 小弟近3年14篇白話中 , 只有一篇係肛交文 ;
不過E+比你咁引一引 , 搞到我條癮又出返黎 ... 我決定左 , 之後兩篇都係寫肛交 !!!
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

(不過要2020先有得出:smile_35: )
作者: 米高達    時間: 2019-11-4 20:57

引用:
原帖由 代北集團 於 2019-11-4 11:08 AM 發表 查看引用來源

本來都戒左大半 ... 小弟近3年14篇白話中 , 只有一篇係肛交文 ;
不過E+比你咁引一引 , 搞到我條癮又出返黎 ... 我決定左 , 之後兩篇都係寫肛交 !!!
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

(不過要2020先有得出:smile_35: ) ...
我呢排都遇到啲肛交事件,先搞到我啲文受染咋 :smile_o05:,嘩哈哈哈
作者: 代北集團    時間: 2019-11-6 09:44

引用:
原帖由 米高達 於 2019-11-4 08:57 PM 發表 查看引用來源
我呢排都遇到啲肛交事件,先搞到我啲文受染咋 :smile_o05:,嘩哈哈哈
1,咦 ... 咁我又好好奇 , 米兄最近有咩新經歷喎 !!!:smile_47:

2,講返本篇<我個明星老婆!> , 係另一個網 , 網友對我篇文既評價係 :
"篇文好生活化" ... 米兄覺得呢???

3,唔計長篇<女友個家姐勾引我!> , 我仲有兩篇廣東話寫緊 ,
其中一篇 , 因為係係另一網 "即興接龍" 寫既 , 一開始就寫扑野
(不過係自己接自己 , 同時睇下網友議見)所以E+差個開頭同結尾就搞掂 ,
呢一篇按理好快完到 , 不過 ... 2020年頭兩篇 , 我想出左白話文先 !!!

另一篇都寫得唔錯 , 但E+心心思想白話化左佢 ...

4,差D唔記得你#3個問題TIM ... 我今日遲少少會PM返你 !!!
作者: 米高達    時間: 2019-11-6 20:47

引用:
原帖由 代北集團 於 2019-11-6 09:44 AM 發表 查看引用來源

1,咦 ... 咁我又好好奇 , 米兄最近有咩新經歷喎 !!!:smile_47:

2,講返本篇<我個明星老婆!> , 係另一個網 , 網友對我篇文既評價係 :
"篇文好生活化" ... 米兄覺得呢???

3,唔計長篇<女友個家姐勾引我!> , 我仲有兩篇廣東話寫緊 ...
1. 咁。。新經歷又無,同個人妻朋友傾開偈,佢話我知同老公試咗肛交啫,仲要係佢提出,佢老公就範咁喎 :smile_30::smile_30::smile_47::smile_47:

2. PM 覆咗, 未有時間細讀你啲故事 :smile_35::smile_35:
作者: 代北集團    時間: 2019-11-8 19:22

引用:
原帖由 Rchan0049 於 2019-11-2 05:24 PM 發表 查看引用來源
R兄你好 , 如果R兄鐘意 "明星" 題材甜文 ,
小弟之前都寫過一篇白話既 "明星" 文 :

<淫魔日記--第二章.催眠武打女星> 係#45
https://www.188channel.com/viewt ... age%3D11&page=3

希望R兄喜歡拉 !!!

作者: 代北集團    時間: 2019-11-8 19:36

引用:
原帖由 米高達 於 2019-11-6 08:47 PM 發表 查看引用來源

1. 咁。。新經歷又無,同個人妻朋友傾開偈,佢話我知同老公試咗肛交啫,仲要係佢提出,佢老公就範咁喎 :smile_30::smile_30::smile_47::smile_47:

2. PM 覆咗, 未有時間細讀你啲故事 :smile_35::smile_35: ...
2.唔緊要拉 , 搵食緊要丫麻 ... 遲D睇唔緊要 ,
最緊要睇果時可以慢慢品嚐 , 咁先係對篇文最好既 !!!
:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:
作者: 代北集團    時間: 2019-11-11 10:07

有無大大可以評價一下小弟呢一篇文???

雖然原本無咁唸 , 但我自己幾同意#6提到果位網友 ,
呢篇文算係幾生活化 ... 唔會一味淫賤 , 比老公顏射完就有D唔自在
好想去洗臉 ; 口就好港女 , 唔比老公咩  唔比老公物 ,
但又衰心軟 , 好易比老公哄到肯咬咬  顏射 ...

或者咁易就範就唔似港女 , 但坦白講句 , 咁既女人先可愛丫麻 !!!
作者: lostergundam    時間: 2019-11-11 20:09

好口語化,睇得好輕鬆,小男人心態,好似怕怕地老婆咁,唔知明星老婆會唔會出軌呢? 顏射係一種征服感吧?可惜我未試到…
作者: 代北集團    時間: 2019-11-14 16:44

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-11-11 08:09 PM 發表 查看引用來源
好口語化,睇得好輕鬆,小男人心態,好似怕怕地老婆咁,唔知明星老婆會唔會出軌呢? 顏射係一種征服感吧?可惜我未試到…
男主角方面 , 文中都有少少透露 , 雖然表面係老婆話事
但其實男主角都會用比較 "SOFT" 既方法 , 去搞掂老婆 ...
:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:

至於女主角方面 ... 雖然文中無顯示 , 但按我自己既設定
呢個老婆係有D惡  同埋鐘意話事 , 但佢都係好鐘意老公 ,
所以呢 ... L兄既想法要落空勒 !!!

但講開又講 , 接觸女主個原形前 , 我都以為佔主導既老婆
好似會多機會出軌D咁 ; 但接觸原形之後先知道 ,
有少少惡既女人 , 其實都可以幾單純~~

作者: 米高達    時間: 2019-11-14 20:19

引用:
原帖由 代北集團 於 2019-11-14 04:44 PM 發表 查看引用來源

男主角方面 , 文中都有少少透露 , 雖然表面係老婆話事
但其實男主角都會用比較 "SOFT" 既方法 , 去搞掂老婆 ...

至於女主角方面 ... 雖然文中無顯示 , 但按我自己既設定
呢個老婆係有D惡  同埋鐘意話事 , 但佢都係好鐘意老公 ,
所以呢 ... L兄既想法 ...
好明顯,男女主角嘅權力、位置、核心思想、 嬉戲形式,都係京兄嘅心聲寫實咁喎 :smile_30:
作者: 代北集團    時間: 2019-11-17 17:03

引用:
原帖由 米高達 於 2019-11-14 08:19 PM 發表 查看引用來源
好明顯,男女主角嘅權力、位置、核心思想、 嬉戲形式,都係京兄嘅心聲寫實咁喎 :smile_30:
哇 ... 去到 "核心思想" 咁高檔 , 我唔識吹架喎:smile_35:

不過講真 , 除左寫廣東話本身會輕鬆D外 , 可能E+年紀大左 ...
開始覺得 , 寫哄到D有D惡既女人 , 心甘情願  心身愉悅咁比你扑
仲大滿足過以前既寫作方向 (扑到佢爽為止 , 或者更早期既暴力文)
作者: 米高達    時間: 2019-11-17 21:12

引用:
原帖由 代北集團 於 2019-11-17 05:03 PM 發表 查看引用來源

哇 ... 去到 "核心思想" 咁高檔 , 我唔識吹架喎:smile_35:

不過講真 , 除左寫廣東話本身會輕鬆D外 , 可能E+年紀大左 ...
開始覺得 , 寫哄到D有D惡既女人 , 心甘情願  心身愉悅咁比你扑
仲大滿足過以前既寫作方向 (扑到佢爽為止 , 或者更早期既暴力文)
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smi ...
人經歷練心,萬事皆由心發,咸文當然都如是,哈哈

我細路時鍾意睇笑片,之後鍾意睇感性片,而家又返到睇笑片
作者: 代北集團    時間: 2019-11-20 17:48

引用:
原帖由 米高達 於 2019-11-17 09:12 PM 發表 查看引用來源
人經歷練心,萬事皆由心發,咸文當然都如是,哈哈
我細路時鍾意睇笑片,之後鍾意睇感性片,而家又返到睇笑片
係呀 , 小弟果篇<偷情?激情!健身室。。。>就黎係 "果邊" 上市 ,
高兄覺得個名O唔OK呢???
作者: 米高達    時間: 2019-11-20 20:17

引用:
原帖由 代北集團 於 2019-11-20 05:48 PM 發表 查看引用來源

係呀 , 小弟果篇<偷情?激情!健身室。。。>就黎係 "果邊" 上市 ,
高兄覺得個名O唔OK呢???
嘩哈, 唔好意思,我唔記得咗叫乜名 😂
不過你老哥大把熟客, 屙督屎落海,都返起三尺浪啦,哈哈,放心去馬啦
作者: 代北集團    時間: 2019-11-24 09:27

引用:
原帖由 米高達 於 2019-11-20 08:17 PM 發表 查看引用來源

嘩哈, 唔好意思,我唔記得咗叫乜名 😂
不過你老哥大把熟客, 屙督屎落海,都返起三尺浪啦,哈哈,放心去馬啦
又真係估唔到喎 , 呢個標題原來幾吸客 , 3日唔夠就過左5000點擊 ...

另外 , 我又為自己開左坑拉 ... 今次係挑戰純情校園風 ,
學校題材唔係未寫過 , 不過都係MISS比壞學生調教  鐘意做愛既女學生
今次真係好清純既學生初夜風 , 希望大家到時支持下拉 !!!

(事實上 , 1月1日出果篇都算係校園題材 , 但方向大家應該做唔到)
作者: 爛尾可    時間: 2019-11-28 08:48

作者: 代北集團    時間: 2019-11-28 08:54

引用:
原帖由 Rchan0049 於 2019-11-2 05:24 PM 發表 查看引用來源
講開又講丫 , 係20-15年前真係好多明星色文架 ,
不過去到2006年 , 政府編制新既網上法例 ,
明星色文(仲有 "強姦" 題材)先至因為咁變成違法 ...

不過話說兩頭 , 其實果時D明星色文質量真係好差 ,
純粹係靠明星吸客 ... 連基本人物描寫都無 ,
有D文女主個名換左第二個女星 , 故事都無任何影響
:smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35:
作者: 胸奴王爺    時間: 2019-11-29 10:26

近期TBB出了 多功能老婆 , 樓主可以參考下.
作者: 蔥上雲燒    時間: 2019-11-29 16:44

引用:
原帖由 胸奴王爺 於 2019-11-29 10:26 AM 發表 查看引用來源
近期TBB出了 多功能老婆 , 樓主可以參考下.
識食😜
作者: 代北集團    時間: 2019-12-4 09:03

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-11-28 08:48 發表 查看引用來源
純情學生妹?!
睇黎可姐係唔信我呢個 "重口味之皇" , 可以寫到 "純情學生妹"喎 ...
好 , 就等我剝晒你棚牙 !!!

不過 ... 1月1日我都係出左一篇老本行先
作者: 鋒馬故如雲    時間: 2019-12-4 20:08

作者: sek700i    時間: 2019-12-8 19:12

卿卿都好耐之前...
作者: forceclk    時間: 2019-12-10 11:55

好多男人夢想同明星做愛
作者: HANSOM    時間: 2019-12-12 13:11     標題: 回覆 1# 代北集團 的帖子

good story a
gain

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)