188Channel

標題: 有無試過係地鐵人多個時俾女人個PAT掃到條J? [打印本頁]

作者: tungsingyiuyeu    時間: 2019-11-13 23:07     標題: 有無試過係地鐵人多個時俾女人個PAT掃到條J?

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 青春的火花    時間: 2019-11-14 00:52

有幾HIGH :smile_41: :smile_41:
作者: 文式風    時間: 2019-11-14 02:56

試過一次搭地鐵,俾個阿嬋 R 褲浪,R到扯旗,我驚佢玩鳩我,下個站行開避咗佢,佢又不時對我陰陰笑,成個柳屌樣,嘥料?嗰陣細個,點識食野,我估佢都係想摸吓𡃁仔啫
作者: A1000    時間: 2019-11-14 08:49

你小心有人報警啊。:smile_39:
作者: hkg369    時間: 2019-11-14 13:31

引用:
原帖由 tungsingyiuyeu 於 2019-11-13 11:07 PM 發表 查看引用來源
個野真係high到...
試過有幾個14-15碎國際學校女生(半唐番)上車, 其中一個對波仔貼實我背脊. 當時我想起黎明隻歌 "....願此刻, 時候會停..."
作者: wingwing1234566    時間: 2019-11-14 20:30

作者: freemanPH    時間: 2019-11-15 13:32

引用:
原帖由 文式風 於 2019-11-14 02:56 AM 發表 查看引用來源
試過一次搭地鐵,俾個阿嬋 R 褲浪,R到扯旗,我驚佢玩鳩我,下個站行開避咗佢,佢又不時對我陰陰笑,成個柳屌樣,嘥料?嗰陣細個,點識食野,我估佢都係想摸吓𡃁仔啫 ...
嘩, 文ching睇嚟係你條野引導佢R 你喎
勁啦  :smile_o12::smile_o12:
作者: freemanPH    時間: 2019-11-15 13:35

引用:
原帖由 hkg369 於 2019-11-14 01:31 PM 發表 查看引用來源

試過有幾個14-15碎國際學校女生(半唐番)上車, 其中一個對波仔貼實我背脊. 當時我想起黎明隻歌 "....願此刻, 時候會停..."
聽落都想  :smile_o10::smile_o10:
作者: freemanPH    時間: 2019-11-15 13:37

引用:
原帖由 wingwing1234566 於 2019-11-14 08:30 PM 發表 查看引用來源

我試過有個女仔要落車但多人好迫。佢打側zip出去用對奶掃我心口。。
唔, 你哩個爽呀  :smile_o01::smile_o01:
作者: 文式風    時間: 2019-11-15 13:54

引用:
原帖由 freemanPH 於 2019-11-15 01:32 PM 發表 查看引用來源

嘩, 文ching睇嚟係你條野引導佢R 你喎
勁啦  :smile_o12::smile_o12:
有d阿嬋真係好撚咸濕,特別係佗北,那些年都係俾個上海婆㗳咗,依家機會留俾年青人☺
作者: 幪面超人    時間: 2019-11-15 14:43

試個迫到俾條女個屎忽壓實
作者: 文式風    時間: 2019-11-15 14:56

引用:
原帖由 幪面超人 於 2019-11-15 02:43 PM 發表 查看引用來源
試個迫到俾條女個屎忽壓實
對方咩反應,有冇扯旗回禮,頂番佢兩野😀
作者: hkg369    時間: 2019-11-15 15:21

引用:
原帖由 freemanPH 於 2019-11-15 01:35 PM 發表 查看引用來源

聽落都想  :smile_o10::smile_o10:
有幸一嘗未夠稱囡囡對波仔, 發育未完, 肯比錢都無呢d機會.
作者: 炎夏大大妹妹    時間: 2019-11-15 20:20

作者: freemanPH    時間: 2019-11-15 21:11

引用:
原帖由 hkg369 於 2019-11-15 03:21 PM 發表 查看引用來源

有幸一嘗未夠稱囡囡對波仔, 發育未完, 肯比錢都無呢d機會.
hkg Ching你一向都多女試架啦  :smile_o06::smile_o06:
作者: freemanPH    時間: 2019-11-16 12:50

引用:
原帖由 文式風 於 2019-11-15 01:54 PM 發表 查看引用來源

有d阿嬋真係好撚咸濕,特別係佗北,那些年都係俾個上海婆㗳咗,依家機會留俾年青人☺
文ching 大方喎  :smile_o06::smile_o06:
作者: freemanPH    時間: 2019-11-16 12:51

引用:
原帖由 文式風 於 2019-11-15 02:56 PM 發表 查看引用來源

對方咩反應,有冇扯旗回禮,頂番佢兩野😀
x 2  :smile_o13::smile_o13:

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)