188Channel

標題: 性病檢測報告 [打印本頁]

作者: 韓風大大膠袋    時間: 2019-11-18 10:23     標題: 性病檢測報告

作者: causalchan    時間: 2019-11-18 11:21

hiv 好似需要等到三個月的空窗期先最準確
作者: hoh998    時間: 2019-11-18 18:23

引用:
原帖由 韓風大大膠袋 於 2019-11-18 10:23 AM 發表 查看引用來源
想問在不潔性行為後第11日去左做了尿液 dna 檢測全測,全部陰性。第16日再做梅毒、AIDs、HSV2測試陰性。但網上睇有每種病毒有空窗期,想問報告準唔準?擔心,謝謝 ...
請問有幾不潔性行為先要check
作者: 韓風大大膠袋    時間: 2019-11-18 21:29

作者: 炎夏清涼的駱駝    時間: 2019-11-25 00:02

個半月再去見多次hiv第四代因為空窗期係個半月最準… 不過我同你講唔好諗住帶左套就冇事…… 我之前都好似你咁諗帶套就冇事而家好似有愛滋病徵…… 我出事十日去社會衛生科驗過多一個月再去私家驗都冇事…… 而家差唔多三個月病徵開始出現約咗星期四再去睇醫生再驗
作者: 天割之門    時間: 2019-11-26 16:20

作者: 炎夏清涼的駱駝    時間: 2019-11-26 21:49

唔知點算好呀我依家星期四去睇doctor ho 問下佢意見
作者: 炎夏清涼的駱駝    時間: 2019-11-26 21:52

不過都係覺得最壞嘅打算……
作者: 韓風大大膠袋    時間: 2019-12-1 16:03

作者: 炎夏清涼的駱駝    時間: 2019-12-3 23:07

去左睇何醫生話我龜頭炎我問醫生九月出去玩完套吹套吊之後過左三四日下體痛之後玩完第十日去咗社會衛生科種菌驗血正常但下體重有痛發紅之後玩完一個月去私家種菌驗血驗尿都正常但係重痛發紅之後去睇埋泌尿科問埋醫生係咪性病醫生話唔係之後就去睇何醫生話其實一個月咩病都驗到出黎又去關懷愛滋佢同我講有套其實好安全但關懷愛滋冇同驗因為話我咪到三個月……
作者: uji_lover    時間: 2019-12-4 00:03

有套真係唔使咁憂心
不過要係正確使用安全套之下
第一 硬晒先好載
第二 吹同做要唔同套
第三 載個時要擠出空氣
第四 用前留意有冇過期 包裝係咪正常 小心撕開包裝取出套
第五 射完要即刻拔出
笌六 太乾好易爆

同理想知你用咩套
作者: 2001crazyjar    時間: 2019-12-4 10:53

引用:
原帖由 uji_lover 於 2019-12-4 00:03 發表 查看引用來源
有套真係唔使咁憂心
不過要係正確使用安全套之下
第一 硬晒先好載
第二 吹同做要唔同套
第三 載個時要擠出空氣
第四 用前留意有冇過期 包裝係咪正常 小心撕開包裝取出套
第五 射完要即刻拔出
笌六 太乾好易爆

同理 ...
完全正確﹗

仲有一定要戴到落底,以防做做下滑脫﹗
仲有就係要揀啱適合自己嘅套,求其戴場所提供嘅套未必會啱自己戴,仲唔知係邊度製造,品質及安全成疑﹗

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)