188Channel

標題: 公司的淫娃III (Update #102, #526, #533, #555, #681, #707, #716, #732) [打印本頁]

作者: SexDevil    時間: 2019-12-11 20:55     標題: 公司的淫娃III (Update #102, #526, #533, #555, #681, #707, #716, #732)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: miyeebb    時間: 2019-12-11 21:20

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-11 20:55 發表 查看引用來源
公司的淫娃系列其實出過I同II,有興趣可以去以下條link度睇返

公司的淫娃
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=26055605

公司的淫娃II
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=27353471&extra=pa ...
老豆好耐無見,有冇好掛住我呢?
老豆出post,一見到就入黎支持
作者: free_hkben    時間: 2019-12-11 21:44

淫都咁,點玩都得,正。。。。
作者: SexDevil    時間: 2019-12-11 22:05     標題: 回覆 2# miyeebb 的帖子

有呀,有掛住你,喺kitty妹妹post度見到你都有留言打個招呼
作者: SexDevil    時間: 2019-12-11 22:06     標題: 回覆 3# free_hkben 的帖子

係,條淫娃唔算好靚身材好正,正在係點玩都得。
作者: 細路仔鈕計    時間: 2019-12-11 23:08

師兄終於出POST啦~~
作者: kkmt    時間: 2019-12-12 04:33

support下先
引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-11 20:55 發表 查看引用來源
公司的淫娃系列其實出過I同II,有興趣可以去以下條link度睇返

公司的淫娃
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=26055605

公司的淫娃II
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=27353471&extra=pa ...

作者: allen214    時間: 2019-12-12 08:43

真係咁大食,好似好玩得
作者: Sandy2019    時間: 2019-12-12 10:05

引用:

公司的淫娃

公司的淫娃II
睇返你Part I 更加正。
依家仲有無?
作者: bcm    時間: 2019-12-12 10:09

引用:

公司的淫娃

公司的淫娃II
嘩,大師兄呢篇文好堅呀
作者: SexDevil    時間: 2019-12-12 11:03     標題: 回覆 6# 細路仔鈕計 的帖子

係呀,先前好懶,最近諗起又出下文lor
作者: SexDevil    時間: 2019-12-12 11:04     標題: 回覆 7# kkmt 的帖子

鍚晒你啦,咁支持我。
作者: SexDevil    時間: 2019-12-12 11:05     標題: 回覆 8# allen214 的帖子

條女唔算大食架,不過我要扑野佢實會幫我搞掂
作者: SexDevil    時間: 2019-12-12 11:06     標題: 回覆 9# Sandy2019 的帖子

條女之後比我越玩越賤。而家冇啦,條淫娃比個有錢傻仔埋左單。
作者: SexDevil    時間: 2019-12-12 11:06     標題: 回覆 10# bcm 的帖子

你知我玩啲野都顛顛地架啦。
作者: miyeebb    時間: 2019-12-12 13:41

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-11 22:05 發表 查看引用來源
有呀,有掛住你,喺kitty妹妹post度見到你都有留言打個招呼
我有見到丫,不過費事霸佢個post
算係一切順利la
每日都返工放工之後返房訓
返長工好處係穩定,但唔好處係人工少好多
不過叫夠食夠用,今日本身諗住係公司附近食就算,點知唔記得帶銀包,所以返左房,而家好肚餓等緊外賣
作者: SexDevil    時間: 2019-12-12 14:40     標題: 回覆 16# miyeebb 的帖子

你而家喺唔喺香港呀?返咩工?
作者: bcm    時間: 2019-12-12 15:09

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-12 11:06 發表 查看引用來源
你知我玩啲野都顛顛地架啦。
大師兄即係大師兄麻
作者: ArmorTecLover    時間: 2019-12-12 15:32

Ching好耐冇見,會唔會去蒸友區開個post re-u下
作者: SexDevil    時間: 2019-12-12 16:28     標題: 回覆 18# bcm 的帖子

可惜我呢個大師兄好睇唔好食
作者: SexDevil    時間: 2019-12-12 16:29     標題: 回覆 19# ArmorTecLover 的帖子

我開親鋪2日就沉底啦
作者: bcm    時間: 2019-12-12 16:52

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-12 16:28 發表 查看引用來源
點解咁講呀
作者: 粉紅寶寶    時間: 2019-12-12 17:45

大師兄果然利害👍🏻👍🏻👍🏻
作者: mrfour1973    時間: 2019-12-12 19:44

勁啊玩到好盡下 好到肉下
作者: SexDevil    時間: 2019-12-12 20:13     標題: 回覆 23# 粉紅寶寶 的帖子

啲文好睇都係想當年啦,而家中佬,外表同體能都不及以前。早排轉左新工,公司有個後生靚女同我同期入職本身都算熟架。點知有個又係新入職白淨靚仔新加坡仔黎左個靚女同事就多左同佢熟,食飯都有幾次冇預我了。
作者: SexDevil    時間: 2019-12-12 20:14     標題: 回覆 23# 粉紅寶寶 的帖子

我都想搵返件可以任我玩既淫娃比我重振雄風
作者: SexDevil    時間: 2019-12-12 20:28     標題: 回覆 24# mrfour1973 的帖子

不斷試對方底線真係好正。
作者: 粉紅寶寶    時間: 2019-12-13 00:32

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-12 20:13 發表 查看引用來源
啲文好睇都係想當年啦,而家中佬,外表同體能都不及以前。早排轉左新工,公司有個後生靚女同我同期入職本身都算熟架。點知有個又係新入職白淨靚仔新加坡仔黎左個靚女同事就多左同佢熟,食飯都有幾次冇預我了。 ...
好好睇呀,我都冇試過咁精彩,不過又可以話係唔同玩法同感覺。好嘢自然要等下啦,咁易就比個後生引左去,証明佢唔識欣賞你呢種魅力嘅男士
作者: Sandy2019    時間: 2019-12-13 04:11

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-12 16:28 發表 查看引用來源
睇到都想食啦!😜
作者: nakata_gary    時間: 2019-12-13 04:41

嘩 , 呢個淫雞 , 師兄有排玩啦
作者: SexDevil    時間: 2019-12-13 08:01     標題: 回覆 28# 粉紅寶寶 的帖子

咁我相信唔係好多女仔會有啲咁下賤咁cheap既經歷既。唔好講笑,個新加坡仔我都覺得靚仔架
作者: SexDevil    時間: 2019-12-13 08:02     標題: 回覆 29# Sandy2019 的帖子

有冇咁誇張,不過你啱,好睇唔好食
作者: SexDevil    時間: 2019-12-13 08:03     標題: 回覆 30# nakata_gary 的帖子

冇啦,呢條淫雞嫁左人啦,個故仔都係以前既事。最近都冇咁精彩既故事發生,扑野都生疏晒就快唔識扑架啦。
作者: nakata_gary    時間: 2019-12-13 08:04

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-13 08:03 發表 查看引用來源
冇啦,呢條淫雞嫁左人啦,個故仔都係以前既事。最近都冇咁精彩既故事發生,扑野都生疏晒就快唔識扑架啦。
我都已經忘記左扑野的感覺
作者: krazybb    時間: 2019-12-13 11:05

主人又返黎 要大大力支持
作者: cx829    時間: 2019-12-13 13:25     標題: 回覆 1# SexDevil 的帖子

great update plz post more
作者: SexDevil    時間: 2019-12-13 13:44     標題: 回覆 34# nakata_gary 的帖子

咁我好啲,起碼有女朋友扑,之前都有間中偷食下,係冇好固定同stable既奴或sp啫
作者: SexDevil    時間: 2019-12-13 13:44     標題: 回覆 35# krazybb 的帖子

好呀,咁我先有動力出文
作者: SexDevil    時間: 2019-12-13 13:45     標題: 回覆 36# cx829 的帖子

會呀,準備開始打緊架啦
作者: miyeebb    時間: 2019-12-14 10:25

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-12 14:40 發表 查看引用來源
你而家喺唔喺香港呀?返咩工?
係香港丫,至於返咩工係秘密
作者: 小辣椒仔    時間: 2019-12-14 10:51     標題: 回覆 40# miyeebb 的帖子

以後stay 係香港唔走?
作者: SexDevil    時間: 2019-12-14 14:13

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-14 10:25 發表 查看引用來源
係香港丫,至於返咩工係秘密
唔通你做特務
作者: miyeebb    時間: 2019-12-14 14:33

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-14 14:13 發表 查看引用來源

唔通你做特務
呢行圈子好細,費事講la
作者: miyeebb    時間: 2019-12-14 14:36

好眼訓丫
幾時先可以放工丫
老豆陪我傾計
作者: 四衝程    時間: 2019-12-14 18:32

終於有新 post 等左好耐
作者: kennyice    時間: 2019-12-14 20:04

有無玩野外露出兼怒插?
作者: SexDevil    時間: 2019-12-14 23:18

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-14 14:33 發表 查看引用來源
呢行圈子好細,費事講la
可以PM同我講, 不過我都未必識你嗰行啲人
作者: SexDevil    時間: 2019-12-14 23:19

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-14 14:36 發表 查看引用來源
好眼訓丫
幾時先可以放工丫
老豆陪我傾計
我唔知你咩時間返工放工呀, 我睇住陪你傾有乜所謂wor
作者: SexDevil    時間: 2019-12-14 23:19

引用:
原帖由 四衝程 於 2019-12-14 18:32 發表 查看引用來源
終於有新 post 等左好耐
我都開始準備打新文啦, 多謝支持
作者: SexDevil    時間: 2019-12-14 23:20

引用:
原帖由 kennyice 於 2019-12-14 20:04 發表 查看引用來源
有無玩野外露出兼怒插?
冇玩到咁激呀, 最多都係要佢著到勁少布咁比人視姦
作者: miyeebb    時間: 2019-12-14 23:28

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-14 23:19 發表 查看引用來源

我唔知你咩時間返工放工呀, 我睇住陪你傾有乜所謂wor
我通常係人地放工時間先忙
我5點前如無意外應該都好得閑地係公司扮工
今日放工去試bra,本身係真係諗住試岩就買番2-3套。結果我個size,實在太少選擇。唯一試岩個件,都幾貴下,又唔係特別靚,都係唔捨得買。
作者: SexDevil    時間: 2019-12-14 23:49

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-14 23:28 發表 查看引用來源
我通常係人地放工時間先忙
我5點前如無意外應該都好得閑地係公司扮工
今日放工去試bra,本身係真係諗住試岩就買番2-3套。結果我個size,實在太少選擇。唯一試岩個件,都幾貴下,又唔係特別靚,都係唔捨得買。 ...
嘩, 咁你都應該大得好誇張下, 正常啲A-E都應該齊晒碼架啦

咁阿女你收工未
作者: miyeebb    時間: 2019-12-15 00:30

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-14 23:49 發表 查看引用來源

嘩, 咁你都應該大得好誇張下, 正常啲A-E都應該齊晒碼架啦

咁阿女你收工未
星期六收早,4點鬆d就閃左人
我以前著開32C/D,呢排覺得個胸漲左,所以就咁著有墊既背心。一開頭個sale問我著開咩size,我咪直接同佢講32C/D,佢望一望我個胸,話拎左C俾我試先。點知完全唔岩size,第2個就拎左F俾我試,先叫岩身少少。佢仲問我知唔知我試緊咩size?係F,我呢個下圍無咩選擇,麻煩我食肥d,谷到34,咁樣就算去到G都有多d選擇
作者: SexDevil    時間: 2019-12-15 01:03

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-15 00:30 發表 查看引用來源
星期六收早,4點鬆d就閃左人
我以前著開32C/D,呢排覺得個胸漲左,所以就咁著有墊既背心。一開頭個sale問我著開咩size,我咪直接同佢講32C/D,佢望一望我個胸,話拎左C俾我試先。點知完全唔岩size,第2個就拎左F俾我試,先叫岩身少少 ...
我就覺得奇怪, 因為我以前都有個SP係著32E咁上下都冇聽佢話難買Bra, 係有時會真係冇既, 又未去到好難買

32F呢下真係唔知咩概念, 佢仲叫你食肥啲谷上34, 最驚到時你谷到上34又唔止係G, 到時谷到34H你就煩

阿女你搞咩發育發得咁好, 睇黎老豆要好好同你檢查下睇下發生左咩事先

咁你聽日仲駛唔駛返工呀?

作者: miyeebb    時間: 2019-12-15 01:36

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-15 01:03 發表 查看引用來源

我就覺得奇怪, 因為我以前都有個SP係著32E咁上下都冇聽佢話難買Bra, 係有時會真係冇既, 又未去到好難買

32F呢下真係唔知咩概念, 佢仲叫你食肥啲谷上34, 最驚到時你谷到上34又唔止係G, 到時谷到34H你就煩

阿女你搞 ...
其實32呢個下圍去到C已經開始唔係款款有,D已經唔係間間公司有,就算有都選擇少,E就更加唔洗講。我以前買開個間,我上網睇番我呢個size得幾款可以揀,諗緊訂完叫同學幫我拎再寄番香港
我又未到一定要著32F既,算係大E細F
其實我係36B瘦到變32大C細D,之後有一排谷M大D細E,不過一黎完M就會縮番,係呢排唔谷M都明顯地比以前谷M大。可能係因為肥左掛,呢排成日俾人問我係咪肥左。仲諗住呢個冬天要打邊爐同BBQ tim,睇黎要節制下減下肥。
我呢行係見紅就放,所以今日先敢咁夜都唔訓
作者: SexDevil    時間: 2019-12-15 01:48

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-15 01:36 發表 查看引用來源
其實32呢個下圍去到C已經開始唔係款款有,D已經唔係間間公司有,就算有都選擇少,E就更加唔洗講。我以前買開個間,我上網睇番我呢個size得幾款可以揀,諗緊訂完叫同學幫我拎再寄番香港
我又未到一定要著32F既,算係大E細F
其實我 ...
其實我都唔清楚你係咩身型, 咁你可以由36去到32, 應該好比心機減肥, 係做運動定係控制飲食呀?

見紅就放都好, 起碼約朋友都易就時間呀
作者: miyeebb    時間: 2019-12-15 13:26

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-15 01:48 發表 查看引用來源

其實我都唔清楚你係咩身型, 咁你可以由36去到32, 應該好比心機減肥, 係做運動定係控制飲食呀?

見紅就放都好, 起碼約朋友都易就時間呀
我係U記既細碼T可以當裙著既人,成日去睇3 d sale會叫我睇童裝
其實我無認真減過肥,永遠都係得把口,個陣係突然間瘦,仲打算再瘦落去就睇醫生
而家見紅就放先唔易約
作者: SexDevil    時間: 2019-12-15 15:02

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-15 13:26 發表 查看引用來源
我係U記既細碼T可以當裙著既人,成日去睇3 d sale會叫我睇童裝
其實我無認真減過肥,永遠都係得把口,個陣係突然間瘦,仲打算再瘦落去就睇醫生
而家見紅就放先唔易約 ...
咁你即係小隻馬身型但又有巨乳, 呢種好殺食架wor

我有個中同都係咁, 細個嗰時個個笑佢楊貴妃, 因為都算幾靚女, 但肥嘟嘟, 佢明明都冇特別減肥或者做咩運動, 但大大下就瘦, 但高峰接近130磅去到唔夠100磅, 不過佢冇你咁好彩, 佢瘦到波都冇, 就算生完2個, 大肚嗰排肥, 但生完又好快瘦返

你可以照睇醫生既, 不過唔好嚇自己, 唔一定係有事, 可能係基因特變啫

點解紅日反而難約? 你啲朋友都唔係指定放紅日?
作者: miyeebb    時間: 2019-12-15 15:39

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-15 15:02 發表 查看引用來源

咁你即係小隻馬身型但又有巨乳, 呢種好殺食架wor

我有個中同都係咁, 細個嗰時個個笑佢楊貴妃, 因為都算幾靚女, 但肥嘟嘟, 佢明明都冇特別減肥或者做咩運動, 但大大下就瘦, 但高峰接近130磅去到唔夠100磅, 不過佢冇 ...
平時出街咩都遮哂,連個sale都錯估我size,你就知有幾睇唔出我有波la。成日都俾人話我平胸,我都慣架la
我由細到大都未試過真正肥過,高form因為返工成日有食野,先肥到98磅。大學大部分時間都係一百零幾磅,最肥都唔到115。大學突然間瘦個次就係115唔到瘦番到98。印象好深刻,個陣每日磅都減0.2kg,但係我無病,正常食野,無運動。個陣係全身瘦,褲由M變S,對波都有瘦,只不過係上圍無下圍瘦得咁多。
係紅日唔敢出街
作者: 44707682    時間: 2019-12-15 16:12

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-15 15:39 發表 查看引用來源
平時出街咩都遮哂,連個sale都錯估我size,你就知有幾睇唔出我有波la。成日都俾人話我平胸,我都慣架la
我由細到大都未試過真正肥過,高form因為返工成日有食野,先肥到98磅。大學大部分時間都係一百零幾磅,最肥都唔到115。大學 ...
HI, 紅日周圍都係人, 不過平時放工出去行下. 又或者放下大假休息下
作者: 44707682    時間: 2019-12-15 16:12

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-15 15:39 發表 查看引用來源
我由細到大都未試過真正肥過,高form因為返工成日有食野,先肥到98磅。大學大部分時間都係一百零幾磅,最肥都唔到115。大學 ...
HI, 紅日周圍都係人, 不過平時放工出去行下. 又或者放下大假休息下
作者: SexDevil    時間: 2019-12-15 16:41

引用:
聽你講阿女你應該都唔高, 又唔高, 又瘦仲要巨乳, 真係得天獨厚, 絕對係做奴既首選黎
不過點都好, 其實最緊要係健健康康, 飲食同運動最好都有返啲Control就應該好perfect
作者: miyeebb    時間: 2019-12-15 16:48

引用:
原帖由 44707682 於 2019-12-15 16:12 發表 查看引用來源

而家人多既地方先唔安全wo
不過我唔出街,同安唔安全無咩太大關係,純粹係懶得出街
作者: miyeebb    時間: 2019-12-15 16:56

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-15 16:41 發表 查看引用來源
聽你講阿女你應該都唔高, 又唔高, 又瘦仲要巨乳, 真係得天獨厚, 絕對係做奴既首選黎
不過點都好, 其實最緊要係健健康康, 飲食同運動最好都有返啲Control就應該好perfect ...
咁我讀書個陣d知識都仲係度,會因應自己身體黎調節。只不過會因應情況黎做,例如大多數都唔食唔飲凍野,但當個日好想食,就會同自己講西醫個套百無禁忌。唔攰心情又好,就會做下運動按下摩咁
作者: SexDevil    時間: 2019-12-15 17:19

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-15 16:56 發表 查看引用來源
咁我讀書個陣d知識都仲係度,會因應自己身體黎調節。只不過會因應情況黎做,例如大多數都唔食唔飲凍野,但當個日好想食,就會同自己講西醫個套百無禁忌。唔攰心情又好,就會做下運動按下摩咁 ...
我都係由細到大都係瘦底, 讀書嗰時都明明有運動, 但我呢啲做黎做去都係瘦同結實, 一啲都唔大隻

咁見人地男仔大大隻隻幾型呀, 咪又去操野lor, 但操極都唔大隻, 結果要學啲鬼仔咁啪大隻粉, 終於咁有啲成果

而家叫瘦底大波, 好似阿女咁

不過唔到你唔服, 成紀大真係會好易肥, 所以我呢啲中佬又要睇住飲食, 又要多做運動

講時講, 你咁既身材, 應該玩夾腸玩到好熟啦
作者: miyeebb    時間: 2019-12-15 19:12

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-15 17:19 發表 查看引用來源

我都係由細到大都係瘦底, 讀書嗰時都明明有運動, 但我呢啲做黎做去都係瘦同結實, 一啲都唔大隻

咁見人地男仔大大隻隻幾型呀, 咪又去操野lor, 但操極都唔大隻, 結果要學啲鬼仔咁啪大隻粉, 終於咁有啲成果

而家叫瘦 ...
我舊公司個上司成日都話我肥,我就會指住佢個肚腩同佢講,你望下你個肚腩有咩資格話我
我肥瘦同壓力比較有關係,可能前公司壓力大,所以漲左。而家新公司好似幾好做咁,希望快d縮番水。
再有身材都要有人欣賞先得
作者: kkmt    時間: 2019-12-15 22:36     標題: 回覆 26# SexDevil 的帖子

下次返香港搵你😝😝😝
作者: SexDevil    時間: 2019-12-16 02:29

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-15 19:12 發表 查看引用來源
我舊公司個上司成日都話我肥,我就會指住佢個肚腩同佢講,你望下你個肚腩有咩資格話我
我肥瘦同壓力比較有關係,可能前公司壓力大,所以漲左。而家新公司好似幾好做咁,希望快d縮番水。
再有身材都要有人欣賞先得 ...
得嗰98lb都可以話肥? 你叫佢驗下眼, 不過你有波, 點都會有啲肉地, 有時錯覺比人覺得肥都唔奇既

咁你而家新公司又點先? 冇人欣賞不如比老豆欣賞下丫
作者: SexDevil    時間: 2019-12-16 02:31

引用:
原帖由 kkmt 於 2019-12-15 22:36 發表 查看引用來源
下次返香港搵你😝😝😝
好呀, 美奴妹幾時返香港, 話聲比我知

Christmas返唔返呀?
作者: kkmt    時間: 2019-12-16 02:34     標題: 回覆 69# SexDevil 的帖子

返呀,不過出唔到黎,返得黎幾日不過比人fully booked左
作者: SexDevil    時間: 2019-12-16 07:30

引用:
原帖由 kkmt 於 2019-12-16 02:34 發表 查看引用來源
返呀,不過出唔到黎,返得黎幾日不過比人fully booked左
日日都比人卜晒啦?

唔緊要啦,正常聖誕都出唔到黎架啦
作者: kkmt    時間: 2019-12-16 09:39

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-16 07:30 發表 查看引用來源

日日都比人卜晒啦?

唔緊要啦,正常聖誕都出唔到黎架啦
今次返黎時間太短啦
作者: miyeebb    時間: 2019-12-16 10:24

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-16 02:29 發表 查看引用來源

得嗰98lb都可以話肥? 你叫佢驗下眼, 不過你有波, 點都會有啲肉地, 有時錯覺比人覺得肥都唔奇既

咁你而家新公司又點先? 冇人欣賞不如比老豆欣賞下丫 ...
咁舊公司個陣大概110左右,要著大碼,不過係因為細碼心口同patpat有d窄,又無中碼先著大碼。
新公司係細公司黎,暫時覺得,錢多事少,福利好(都幾人性化),唯一係煩既係會經常有報章雜誌黎做訪問。
等我試下減下個肚腩,聖誕影新相,等大家開心下。可能係食野食得太快,所以個肚有好多風(我都係最近先知),所以先會有腰但肚漲。
作者: 出軌無罪    時間: 2019-12-16 10:29     標題: 回覆 73# miyeebb 的帖子

做下收腹運動。就ok
作者: miyeebb    時間: 2019-12-16 10:59

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2019-12-16 10:29 發表 查看引用來源
做下收腹運動。就ok
西醫係無肚風呢個字眼,好似同運動無咩關係
作者: 出軌無罪    時間: 2019-12-16 11:00     標題: 回覆 75# miyeebb 的帖子

通腸胃一流。好快無風
作者: miyeebb    時間: 2019-12-16 11:02

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2019-12-16 11:00 發表 查看引用來源
通腸胃一流。好快無風
但我腸胃好暢通wo,每朝都一定有得去,好多時食飽就再去多次
作者: SexDevil    時間: 2019-12-16 11:49     標題: 回覆 72# kkmt 的帖子

所以都約晒開聖誕party未?
作者: SexDevil    時間: 2019-12-16 11:56     標題: 回覆 73# miyeebb 的帖子

你同我一樣,轉左新工,又係細公司,人工高福利好。最唔好就係乜都要做晒。

有乜相比老豆先睹為快呀,我對你個波Dee好有興趣,想知係咩構造。

你知食得快出事就食慢少少啦,又冇人同你爭食。要唔要老豆餵你呀?
作者: SexDevil    時間: 2019-12-16 11:57     標題: 回覆 77# miyeebb 的帖子

你腸胃同老豆一樣,又係日日有,有時仲可以去兩次。
作者: miyeebb    時間: 2019-12-16 13:18

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-16 11:56 發表 查看引用來源
你同我一樣,轉左新工,又係細公司,人工高福利好。最唔好就係乜都要做晒。

有乜相比老豆先睹為快呀,我對你個波Dee好有興趣,想知係咩構造。

你知食得快出事就食慢少少啦,又冇人同你爭食。要唔要老豆餵你呀? ...
我呢間就算咩都做哂都好輕鬆,而家儲緊鐘換假,所以我非常唔介意OT。
等等lunch量下係咪真係漲到E先,我都好好奇,我覺得無咁誇張有F
習慣左,以前中學lunch好多時都有好多野做,所以都係倒落肚就算。我食飯一般10分鐘搞掂,粉麵有湯個d會慢少少。
作者: SexDevil    時間: 2019-12-16 14:03

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-16 13:18 發表 查看引用來源
我呢間就算咩都做哂都好輕鬆,而家儲緊鐘換假,所以我非常唔介意OT。
等等lunch量下係咪真係漲到E先,我都好好奇,我覺得無咁誇張有F
習慣左,以前中學lunch好多時都有好多野做,所以都係倒落肚就算。我食飯一般10分鐘搞掂,粉麵有 ...
我就唔同,忙起上黎都幾多野做,不過我返一至五,放六日所以都合理既。OT就日日都要咁滯都慣架啦。但乜都冇得補。

你私底下偷偷地話比我知你而家漲到咩級丫。

咁唔好習慣就改啦如果係對身體唔好的話。
作者: 離火    時間: 2019-12-16 15:46

又有下一集
點玩都得真係好吸引
作者: C.Kari    時間: 2019-12-16 16:28

多謝分享
一次過睇晒 3 集
不過都係中意第一集多D
後來開始變態 就飛了.
作者: SexDevil    時間: 2019-12-16 17:43

引用:
原帖由 離火 於 2019-12-16 15:46 發表 查看引用來源
又有下一集
點玩都得真係好吸引
係呀,尤其我呢啲玩得都幾變態下,任我玩呢下真係好正。
作者: SexDevil    時間: 2019-12-16 17:44

引用:
原帖由 C.Kari 於 2019-12-16 16:28 發表 查看引用來源
多謝分享
一次過睇晒 3 集
不過都係中意第一集多D
後來開始變態 就飛了.
多謝支持先,係呀,我玩得都算重口味,一開始未試到底線就會就住玩,慢慢就越玩越激。
作者: miyeebb    時間: 2019-12-16 20:26

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-16 14:03 發表 查看引用來源
我就唔同,忙起上黎都幾多野做,不過我返一至五,放六日所以都合理既。OT就日日都要咁滯都慣架啦。但乜都冇得補。

你私底下偷偷地話比我知你而家漲到咩級丫。

咁唔好習慣就改啦如果係對身體唔好的話。 ...
反而今日lunch好Q忙,是但買左7仔意粉返公司食,唔得閑量。
我今個星期六,日都放假。今日難得準時走
壞習慣好難改,正所謂學壞3日,學好3年
作者: SexDevil    時間: 2019-12-16 20:58

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-16 20:26 發表 查看引用來源
反而今日lunch好Q忙,是但買左7仔意粉返公司食,唔得閑量。
我今個星期六,日都放假。今日難得準時走
壞習慣好難改,正所謂學壞3日,學好3年
放lunch都要做野,咁都叫放Lunch咩?

你唔得閒度就等我親自幫你啦。

而家我公司都放假mood啦,你地仲搏殺緊咁。
作者: miyeebb    時間: 2019-12-16 21:54

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-16 20:58 發表 查看引用來源
放lunch都要做野,咁都叫放Lunch咩?

你唔得閒度就等我親自幫你啦。

而家我公司都放假mood啦,你地仲搏殺緊咁。
就係lunch先得閑去入數,點知ATM超多人。再加上我自己又要去寄野,咪搞到無時間食野
我呢行無淡旺季,開唔開工係老細話事。我星期六放假,係要扣番我d補鐘。
作者: 出軌無罪    時間: 2019-12-17 00:46     標題: 回覆 89# miyeebb 的帖子

C姐都幾慘。星期六扣番補鐘
作者: SexDevil    時間: 2019-12-17 00:51

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-16 21:54 發表 查看引用來源
就係lunch先得閑去入數,點知ATM超多人。再加上我自己又要去寄野,咪搞到無時間食野
我呢行無淡旺季,開唔開工係老細話事。我星期六放假,係要扣番我d補鐘。 ...
Lunch去入數就擺明人多架啦,邊個咁玩你要你中午入數,放工先入唔得咩?

星期六放假要扣補鐘係咩玩法。不過你做得開心就好。

得閒記得度完再私底下話比老豆知唷!
作者: kkmt    時間: 2019-12-17 04:46

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-17 00:51 發表 查看引用來源

Lunch去入數就擺明人多架啦,邊個咁玩你要你中午入數,放工先入唔得咩?

得閒記得度完再私底下話比老豆知唷! ...
我覺得直接比老豆度會好啲,自己度唔夠準架😆
作者: SexDevil    時間: 2019-12-17 08:02

引用:
原帖由 kkmt 於 2019-12-17 04:46 發表 查看引用來源

我覺得直接比老豆度會好啲,自己度唔夠準架😆
你又識啲野wor
作者: kkmt    時間: 2019-12-17 08:15

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-17 08:02 發表 查看引用來源

你又識啲野wor
老豆好鬼咸濕🤭
作者: miyeebb    時間: 2019-12-17 11:16

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2019-12-17 00:46 發表 查看引用來源
C姐都幾慘。星期六扣番補鐘
我又唔覺得慘,因為本來就係要返工,公司肯補鐘已經好好。
作者: 出軌無罪    時間: 2019-12-17 11:21     標題: 回覆 95# miyeebb 的帖子

好既公司要快d轉五天工作啊
作者: miyeebb    時間: 2019-12-17 11:22

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-17 00:51 發表 查看引用來源

得閒記得度完再私底下話比老豆知唷! ...
梗係老闆娘叫,放工先入d單咪無得即日俾番佢
平時星期六要返工架,放假扣鐘,好過調鋪返工。
好眼訓,明明琴日已經好早訓。好似應該要曬下太陽同埋買d足貼黎用下
作者: miyeebb    時間: 2019-12-17 11:23

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2019-12-17 11:21 發表 查看引用來源
好既公司要快d轉五天工作啊
我呢行永遠唔會5day
作者: 出軌無罪    時間: 2019-12-17 11:23     標題: 回覆 97# miyeebb 的帖子

眼訓試下用熱毛巾。敷下眼。
作者: 出軌無罪    時間: 2019-12-17 11:24     標題: 回覆 98# miyeebb 的帖子

有冇諗過轉行?本身邊行?

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)