188Channel

標題: 想當年在蘇州(#1,#3,#56,#57,#99,#101,#146 相#29#68) [打印本頁]

作者: sopphk    時間: 2019-12-19 16:45     標題: 想當年在蘇州(#1,#3,#56,#57,#99,#101,#146 相#29#68)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: felix41    時間: 2019-12-19 17:12

師兄仲有冇......
作者: 出軌無罪    時間: 2019-12-19 17:26     標題: 回覆 1# sopphk 的帖子

精彩。請繼續寫酒店後事
作者: 登川田    時間: 2019-12-19 17:48

過後無艇搭,抓緊機會,一夜情。
作者: idolhk    時間: 2019-12-19 18:04

支持,想當年香港人在大陸根本就是人上人,大把女食。
依家就只能回味
作者: sopphk    時間: 2019-12-19 18:09

上到去, Crystal 話行到一身汗想沖涼先, 咁我就係外面床邊等啦。然後一睇,哇, 原來個浴房係磨砂玻璃, 間房淨係開左床頭燈, 所以佢係度沖涼果陣, 我已經完全睇到佢個Body Shape..頂佢個肺好鬼正,  睇到小弟弟硬晒。好快, Crystal 就沖完涼出黎, 換左套白色吊帶短裙睡衣,哇, 睇到我即刻心跳左一下.. 件睡衣露左半個大胸出黎, 條短裙又只剛剛遮到大腿根,露左條又白又滑既長腿,真係睇到鼻血都噴埋。好想即刻過去摸摸摸, 但呢個時候, 都仲要扮下正人君子先..

Crystal問我流左咁多汗, 不如你都去沖個涼啦。我心諗, 你個靚妹講野個神情同語氣都係好純品同天真,唔似係準備上床大戰果個款。但說話内容同件睡衣又咁誘惑...究竟你係想誘惑我定係真係太天真呢...題外話, 佢果日既衣著其實好普通, 都係恤衫配長褲, 標準OL裝, 但果件睡衣真係好正。我快快手咁走去沖涼, 沖完涼著左酒店件浴泡出黎。Crystal已經係床度蓋住張被睇緊本書,咁我又過去啦。

一過去, Crystal就面紅紅咁問我, "乜酒店塊玻璃咁透既....頭先去沖涼果陣咪咩都比你睇晒??"
我就話"我頭先一路睇緊你本推理書呀, 無望住你架, 係係咁兒望左幾眼咁啦" 根住佢面又紅晒, 真係好可愛。
後面我好乖咁同佢係床度玩推理書, 不過我就露左條腿出浴袍, 同佢隻大脾貼住...真係好滑..正..

忍住衝動玩左大半個鐘, 係時候熄燈訓覺, 呢個時候, Crystal就同我講, 話今晚可唔可以抱住佢訓,  咁我當然係OK啦。然後佢就熄燈背住我訓, 我就從後攬住佢, 然後慢慢上下路進攻...由抱住佢條腰開始, 一時轉做摸佢滑滑既大脾, 一時就係條腰慢慢摸上去掂佢波邊。佢一路都背住我, 但唔反抗, 咁即係開綠燈啦..我又繼續向上進攻, 慢慢咁渣佢個胸..真係好大...好軟....又隔住睡衣玩下佢粒LIN..

好快, Crystal就忍唔住, 轉身過黎, 面紅紅咁望住我, "乜唔係抱住我訓覺咩?' 我話"係呀..抱住訓" 講完就直接嘴落佢度, 佢亦好熱烈咁回應我..成個過程, 我雙手一直都無離開過佢對胸。一路錫, 一路向下試探..哇, 已經濕到爆炸...但我都唔急住, 呢個時候, 我先將我既浴泡除低, 然後抱住佢, 繼續我既前戲, 由錫嘴開始, 然後到耳珠, 頸, 鎖骨, 再拉低佢兩邊吊帶, 佢果對小白兔即時彈出黎, 仲要上兩個大小剛剛好, 淺啡的LIN, 令我即時忍唔住要啜下, 錫完LINLIN, 就到腰, 再到大腿, 小腿, 再番到大腿根..到大腿根時, 我輕輕的除Crystal的底褲, Crystal已經沒有反抗了, 除了底褲, 我才發現, Crystal原來擁有的是極品一條鮑.... 非常可愛。其實我和第一次做愛的女人, 都有戒心.. 唔會主動幫女人用口..但Crystal果度實在太吸引, 我忍唔住大口就錫過去。呢個時候Crystal突然反抗了.. 她說那裡很污糟,  不能用口, 想用手頂著我的頭。但女人又點會夠男人大力, 我直接就開始用條脷係佢個西度打圈, 再慢慢咁幫佢舔,最後一下一下咁隊入去。Crystal反應好大, 原來佢係第一次比人用口, 一路叫唔好, 但又舒服到係咁狂叫。

後面準備就緒, 我產生了一個邪惡既念頭, 就係對住呢副近乎完美既BODY, 我想唔帶套插入去。我係銀包攞左個套出黎(係大陸工作,當然 要長期放一個係銀包以備不時之需), 但係就放埋一邊先。 我擺好左姿勢, 然後問Crystal, "可以嗎? 我要進來了。"Crystal好害羞咁話, "要輕力一點, 我怕痛。"呢個時候我突然良心發現, 問左一句。"你係第一次?" 老實講, 如果佢係第一次, 我會鳴金收兵, 因為呢個女人既第一次, 我唔想由我, 由一次咁樣既ONS去奪走佢。幸好佢講左句,"不是。但我之前的男女每次進來我都痛。" 知道佢唔係處之後我就放心了, 同佢講左句"如果痛你就告訴我。"咁慢慢開始入去。

話說, 佢真係好緊... 就算佢好濕, 我都好難入。估計以前佢有男友果陣, 都做得唔多。 後面我慢慢推入去.. 哇屌.. 佢真係好濕, 好緊。我既讚嘆唔止係心諗.. 仲講埋出黎, "哇, 好緊呀, 好緊呀" 。呢句說話成為左我地既金句, 後面Crystal每次做愛都要笑我, 因為我每次做愛都會講三句說話:" 好濕, 好緊, 頂唔住" 話說, 我唔係第一次, 亦都算幾個經驗, 但咁正既西我係真係未屌過..我一路慢慢咁屌佢, 屌左唔夠十幾廿下, 已經有好想射既感覺... 真係唔係好掂. 結果我好快就走左去帶套。唔係咁快射真係好失威。 帶左套之後無正面摩擦, 雖然快感少左好多, 但如果秒射就幾舒服都係假了...但其實..後面都係無換姿勢..因為實在太舒服了.. 根本都唔想換POSE..一個傳教士式干到底.. 好快, 我估唔夠五分鐘..我就全部射晒入個套套度, 好滿足咁抱住Crystal慢慢入睡了....

作者: sopphk    時間: 2019-12-19 18:12

果一晚仲有第二同第三次,然後後面每一次見面基本都係瘋狂做愛..渣到乾晒先走
今日收工了, 得閒先寫埋半夜起身既下半場..
作者: sopphk    時間: 2019-12-19 18:18     標題: 回覆 5# idolhk 的帖子

係啊,而且當年d女好多都好純品。叫雞除外,但我個人對叫雞無乜興趣。因為我比較鐘意中間暧昧既過程。
作者: lmk33333    時間: 2019-12-19 18:40

食呢件食左幾耐?有冇點樣開發?
作者: chanchan8868    時間: 2019-12-19 18:58

good share
作者: 晚間粗俗的馬    時間: 2019-12-19 19:09

真係好吸引,期待續看。。。。
作者: siumingsiusiu    時間: 2019-12-19 19:53

好正!師兄好性福,期待下集!
作者: bemp5    時間: 2019-12-19 20:44     標題: 回覆 6# sopphk 的帖子

以前大陸女女係超純!超正
作者: ykdeng0064    時間: 2019-12-19 21:35

以前大6是真的好玩,不需花錢就可以玩
作者: sopphk    時間: 2019-12-19 21:43     標題: 回覆 9# lmk33333 的帖子

斷斷續續都有幾年,見証佢由一個純情妹子變成一個性感美女。尤其是最後一兩年,佢d女人味開始出晒黎,打扮又性感,次次一見面就想將佢就地正法。
作者: sopphk    時間: 2019-12-19 21:43     標題: 回覆 13# bemp5 的帖子

係啊,而家無呢支歌仔唱了。
作者: sopphk    時間: 2019-12-19 21:44     標題: 回覆 14# ykdeng0064 的帖子

睇黎師兄都有好多故仔喎
作者: 天空之鏡    時間: 2019-12-20 01:17

我想知你地點完結個關係?
作者: mrfour1973    時間: 2019-12-20 06:20

引用:
原帖由 sopphk 於 2019-12-19 21:43 發表 查看引用來源
斷斷續續都有幾年,見証佢由一個純情妹子變成一個性感美女。尤其是最後一兩年,佢d女人味開始出晒黎,打扮又性感,次次一見面就想將佢就地正法。 ...
做愛後的女人會慢慢上引 同 改變
作者: 出軌無罪    時間: 2019-12-20 07:44     標題: 回覆 6# sopphk 的帖子

Really good sharing. Thanks
作者: jeamjeam1228    時間: 2019-12-20 10:50

不主動, 不抗拒, 不負責~嘻嘻!! 這3大堅持~師兄係大陸一定好耐! 現在好難溝大陸妹
作者: 5GPlan    時間: 2019-12-20 11:42

師兄繼續share多啲
作者: lulu1238899    時間: 2019-12-20 11:47

咁正,睇你形容都硬晒👍👍😄
作者: sopphk    時間: 2019-12-20 14:02     標題: 回覆 18# 天空之鏡 的帖子

其實佢一路都希望想确立個關係,但我當年真係都係玩心重,所以一直迴避。以至於關係一直都係斷斷續續,最後無疾而終。而家諗番都仲係好可惜。如果大家有興趣我以後可以寫下感情這方面。
作者: 出軌無罪    時間: 2019-12-20 14:29     標題: 回覆 24# sopphk 的帖子

絕對都想睇。唔係淨扑野既
作者: boy636281    時間: 2019-12-20 15:38     標題: 回覆 8# sopphk 的帖子

有d咁嘅好野食 仲洗叫雞咩!
作者: 大峽谷    時間: 2019-12-20 15:59

C Hing 好好艷福、可以將純情少女屌到變成性感美女!
作者: KK_CHAU    時間: 2019-12-20 17:03

睇到硬哂,樓主請繼續
仲食左邊條女呀
作者: sopphk    時間: 2019-12-20 23:33

最近應該都唔得閒寫文章

放一張當時和Crystal去海灘玩的泳衣照給大家看看吧

作者: 晚間粗俗的馬    時間: 2019-12-20 23:45     標題: 回覆 29# sopphk 的帖子

身型正,啱啱好。。。。。
作者: 晚間粗俗的馬    時間: 2019-12-20 23:46     標題: 回覆 29# sopphk 的帖子

幾時寫番當晚之續集?等了好幾日了
作者: vc9394    時間: 2019-12-21 00:41

睇埋圖,真係唔錯仲有長腿
作者: 出軌無罪    時間: 2019-12-21 01:00     標題: 回覆 29# sopphk 的帖子

好正喎。。。。。。。
作者: 天空之鏡    時間: 2019-12-21 03:15

引用:
原帖由 sopphk 於 2019-12-20 14:02 發表 查看引用來源
其實佢一路都希望想确立個關係,但我當年真係都係玩心重,所以一直迴避。以至於關係一直都係斷斷續續,最後無疾而終。而家諗番都仲係好可惜。如果大家有興趣我以後可以寫下感情這方面。 ...
其實男仔>男人都係咁上下 , 次序可能不同。
我第一個好認真諗住一世, 點知出事好傷, 之後對感情冇咁認真, 玩左一段時間, 之後收心養性。
之後就...........睇造化
作者: free_hkben    時間: 2019-12-21 03:18

三點式,吸引。。。。正呀!!
作者: mrfour1973    時間: 2019-12-21 09:11

身形好平均 冇肥肉  🆗好睇
作者: ykdeng0064    時間: 2019-12-21 10:38     標題: 回覆 17# sopphk 的帖子

真的有,但不能説有太多,往事只能回味了
作者: ykdeng0064    時間: 2019-12-21 10:46     標題: 回覆 19# mrfour1973 的帖子

果然是經驗之談,所以成熟的女人最有味道
作者: 香港中心的香腸    時間: 2019-12-21 10:52

甘快睇吾到???唉唉唉唉
作者: idolhk    時間: 2019-12-21 11:54

引用:
原帖由 sopphk 於 2019-12-19 18:18 發表 查看引用來源
係啊,而且當年d女好多都好純品。叫雞除外,但我個人對叫雞無乜興趣。因為我比較鐘意中間暧昧既過程。
我對住雞直頭起唔到頭,要瞹昧先好玩。
作者: freeman1010    時間: 2019-12-21 17:20     標題: 回覆 29# sopphk 的帖子

身材修長很平均,師兄真幸福
作者: freeman1010    時間: 2019-12-21 17:30     標題: 回覆 7# sopphk 的帖子

師兄好勁,一晚可以3Q,佢背脊薄,所以C級已經好大下

作者: sopphk    時間: 2019-12-21 18:50     標題: 回覆 39# 香港中心的香腸 的帖子

仲係度呀,無刪到,你再試多下
作者: sopphk    時間: 2019-12-21 18:51     標題: 回覆 42# freeman1010 的帖子

當年仲後生。而家一晚1q 都好攰了
作者: sopphk    時間: 2019-12-21 18:52     標題: 回覆 31# 晚間粗俗的馬 的帖子

下星期吧,呢幾日都係忙。下集一口氣寫晒果一晚先。
作者: sopphk    時間: 2019-12-21 18:53     標題: 回覆 33# 出軌無罪 的帖子

係好正...我鐘意既類形..走肥,有腰,有長腿
作者: sopphk    時間: 2019-12-21 18:55     標題: 回覆 34# 天空之鏡 的帖子

都真係,果陣玩夠了,家下收心養性,結埋婚生埋仔,你叫我家下再玩其實我都無咁既精力同興趣了。
作者: bemp5    時間: 2019-12-21 21:22     標題: 回覆 29# sopphk 的帖子

身材平均, 正呀
作者: 7度    時間: 2019-12-21 22:11

年紀大了 後生瘋狂也是一個美好回憶
作者: freeman1010    時間: 2019-12-22 10:07

引用:
原帖由 sopphk 於 2019-12-21 18:51 發表 查看引用來源
當年仲後生。而家一晚1q 都好攰了
依家都唔算年紀大,應該來多q都冇問題。除了希望睇續集外,都有興趣C兄寫多些那段感情事,先行多謝。
作者: chanchan8868    時間: 2019-12-22 23:35     標題: 回覆 29# sopphk 的帖子

wo.正,32B😍😍
作者: 晚間粗俗的馬    時間: 2019-12-22 23:35     標題: 回覆 45# sopphk 的帖子

好呀,期待。。。。。。。。
作者: cx829    時間: 2019-12-23 13:50

引用:
原帖由 sopphk 於 19-12-2019 21:43 發表 查看引用來源
斷斷續續都有幾年,見証佢由一個純情妹子變成一個性感美女。尤其是最後一兩年,佢d女人味開始出晒黎,打扮又性感,次次一見面就想將佢就地正法。 ...
nice! please share more stories with us
作者: 出軌無罪    時間: 2019-12-23 14:07     標題: 回覆 46# sopphk 的帖子

呢種身型真係好無敵。
作者: jello999    時間: 2019-12-23 22:59

Good thank you
作者: sopphk    時間: 2019-12-24 15:55

果晚行左日, 其實都幾攰, 所以第一Q射完兩個人就攬住訓。訓到半夜,唔知點解又醒左。(唔知有無師兄有共鳴, 明明平時夜晚訓到死豬咁, 但食到新女索女, 果晚半夜都會自動波起身黎多一Q) 見到Crystal唔知幾時著番條睡裙係度訓覺。當然..精虫上腦既我又開始手多多啦。Crystal 側身對住我訓, 咁我就由下面睡裙開始摸上去..噢, 原來底褲仲未著番。可以直接摸PATPAT同大臂, Crystal PATPAT唔算好大, 但都算有少少肉地, 摸左陣就慢慢伸手入睡裙摸入去, 由大臂慢慢往上, 經過股骨, 再摸上去腰。摸住一個毫無贅肉既身體, 感受住那白淨柔軟肌膚既溫暖, 小弟弟已經情不自禁咁硬起上黎。佢既皮膚真係好似牛奶咁滑,  手掌一路摸上去基本感受唔到任何阻力, 到左波波果度, 我就唔似摸其他地方咁溫柔了, 直接一手渣落去, 渣到佢變形,搓圓禁扁。

但係一只手, 始終唔過癮, 我將CRYSTAL訓番平, 又一次拉低佢兩條吊帶。然後開始錫佢鎖骨, CRYSTAL既鎖骨都好靚,  慢慢錫落去, 錫到佢波波,一邊渣佢, 一邊係度挑逗佢粒LIN。玩左無一陣, CRYSTAL就有反應了, 佢開始細細聲咁呻吟, 咁我就上番去錫佢封住佢個嘴, 然後又慢慢錫番落去, 錫到去小妹妹果度先發現原來佢頭先原來起過身沖涼。咁乖女我梗係要幫佢再奶妹妹啦, 但佢又想好似頭先咁想反抗, 無奈抵抗左一陣由好似剛才咁放棄了。= )

從佢既叫聲就知道佢既快感愈來愈強。而且我對手由一開錫佢上面個口到下面個口, 其實都無離開過佢個胸, 後面我一邊努力咁奶佢, 兩隻手就無停過咁努力搓佢兩粒LIN。到左後面我知道佢就黎到, 因為佢伸左兩隻手過黎開始禁住我對手,變成4雙手一齊搓佢個胸。佢條腰都開始上下咁自由郁, 咁我就縮番兩隻手番黎, 一手扶佢大臂, 一手狂卒佢陰蒂, 佢就一邊狂搓自己對胸, 一邊大叫。好快佢就到左一次。

然後CRYSTAL就兩隻手扶住我塊面上黎, 打左個茄輪, 然後細細聲講, "我想要。" 我其實小兄弟已經硬到發紫, 但係我今晚只係帶左一個套, 頭先已經用完。咁我就講"唔..沒有套套了" CRYSTAL然後就抱住我, 錫左我耳仔一下, 然後係耳邊細細聲講"今天我安全期, 我想你進去"
聽到呢句說話, 唔即刻吉入去既都唔係男人。 我抱起佢對腳, 今次好粗暴咁一下就插晒入去, 一插入去, 佢即時呀一聲叫出黎, 而我亦輕輕講左句"嗚.. 好緊呀, 好緊呀" 一邊叫, 一邊開始瘋狂咁插佢。頭先第一Q黎完, 而家個人感覺好左好多, 無左果種即時想射既感覺。大約狂插左幾十下, 我一停低, CRYSTAL就成個人震晒..高潮了。比佢休息左幾十秒, 我就架起佢對腳係我膞頭,繼續大力咁一下下鋤落去, 屌呢個CRYSTAL真係極品, 而且佢可能係M體質. 我每鋤一下, 佢就大喊"呀, 唔好呀" 但下面係夾得我愈黎愈緊, 而且下面愈黎愈多水, 一下一下噗嗤噗嗤咁, 大力插左十幾下我都唔係好頂得順, 拿拿臨蚊番出黎抖抖。同佢換換女上, 好吧, 佢唔識郁, 變左又係我下面頂佢。但扶住佢條A4腰睇住佢對竹筍胸係咁係度搖絕對係最好既視覺享受。  然後我就坐上黎, 抱佢佢起身玩掛股, 又開始起勢咁鋤佢, 因為掛股係推佢出去, 再用佢自身重量咁壓番落黎, 所以呢個姿勢又係可以插到好深好刺激, 插到CRYSTAL呀呀聲。

插左陣我保持掛股姿勢抱CRYSTAL入廁所, 要佢背住我望住洗手盆塊玻璃, 然後我就係後面入佢。用老漢既姿勢推CRYSTAL又係快樂既痛苦, 真係好鬼緊。我扶住佢條腰就開始推佢, CRYSTAL好怕醜, 佢一路都係低頭望地下唔敢望鏡,我就拉佢起身, 等佢望佢塊鏡, 等佢可以望住自己個BODY同後面一面屌緊佢個男人,"CRYSTAL,你很漂亮, 看看你的身體...."然後用手在佢的腰, 胸游走, 佢就怕醜咁用手擋住自己對眼, "好害羞....." 屌左陣, 我都唔係好頂得順, 我就帶佢番床度, 用枕頭墊高佢條腰, 然後就用傳教士式扶住佢條係咁沖刺. "哎哎..我要射了" 我係最後關頭拉番出黎,諗住射係佢個肚到..但屌CRYSTAL真係太爽太正, 我果下直接射到佢嘴邊,下巴, 頭髮同鎖骨...CRYSTAL下意識咁用手指抹抹佢嘴邊D精.. 然後說"好甜"...嗯..真係好甜, 我的心已經溶化了...呢一幕..我都而家都仲記憶猶新..

作者: sopphk    時間: 2019-12-24 17:39

我同佢打左個茄輪, 簡單清理一下又再訓過... 到左清晨五點幾.. 唔知點解又自己醒左, 咁當然又要搞番醒CRYSTAL同佢大戰一場啦, 細節同第二Q差唔多, 最後衝刺用推車結束, 臨出野前拉出黎將D精射晒係佢PAT PAT度, 再攬住訓多D就走。因為自己仲要坐的士番宿舍換衫開會。走之前同CRYSTAL講:"我覺得有些說話可能會傷害你, 但我覺得還是要說, 今天你可以買事後藥自己吃嗎? 我不想因為不想這樣傷害你而令你有更大的傷害。" CRYSTAL好表情話我知佢無怪我"我明白的, 我會去買。"

事實證明我叫佢食藥係岩的, 因為後面發現CRYSTAL根本唔識計安全期, 果日係百分百的危險日。雖然係外射, 但第三Q無沖涼又入去, 真係仲有一定機會會中。果日番公司開會後, 仲有同CRYSTAL 繼續訊息聯絡..CRYSTAL係一個好感性既女人,一條訊息佢可以自己諗好多意思出黎,可惜就係呢種性格, 係當日訊息中的小細節令佢認定我果晚完全係ONS, 所以後面講講下無啦啦斷左聯繫。

實際上我同佢果晚的而且確係ONS, 但第二日我絕對係無諗住即刻趙完鬆。原來CRYSTAL果幾日一直留左係蘇州, 但我因為佢無回我訊息, 我就無理到佢。白白損失左幾日性福既日子...不過知道呢件事已經係兩三個月之後既事了。
呢度要講少少當年作為香港人係中國既待遇。當時係蘇州, 可以講差唔多每個月, 甚至每個星期都有女埋身。雖然有好多女可能係EATABLE, 但有D其實你會唔敢食, 例如同一個OFFICE做野既女仔, 我係絕對唔會掂, 因為係公司內部, 絕對要保持一定形象, 所以我到離開蘇州為止, 背後可能會有人話我係花花公子, 會有狂蜂浪蝶, 會同D女同事FLIRT, 但實際上同我拍過拖既人, 或者被我傷害過既人數係0。所以大老細對我印象一直幾好。

第二, 有一D女食左一次, 可能會想立刻同你確定男女朋友關係, 甚至死纏難打, 正正因為遇到過好幾次, 所以我更加堅信唔可以係公司食女, 唔係處理得唔好, 會連份工都無埋。正如一位大神所講既, 其實溝女, 或者氹女同你上床一D都唔難, 真正難既係點樣可以同個女仔和平分手, 做到一滴水花都無你就係真正高手了。

所以CRYSTAL果日唔覆我訊息, 我絕對係無繼續追問佢點解唔覆我信息既打算, 或者話如果件事咁樣完結更合符我既心意。反正女係食唔晒既, 點樣玩得高明先至係最最最重要。 好似CRYSTAL呢D S級女神, 食左一次就係賺左, KEEP唔KEEP到係隨緣。所以除左CRYSTAL以外, 係大陸咁多年我都係得幾個穩定既女朋友/SP, 係呢度可以稍為介紹下, 以後或者會開新POST寫佢地:

第一個係ADA, X航空姐,樣同身材同CRYSTAL都係S級, 瘦底既身型仲要配個D級大胸, 個樣好似中國個MODEL 周韋彤。 第一個亦係唯一一個我係飛機上溝既空姐, 令我知道坐BUSINESS CLASS同派卡片真係有D用。唯一一次飛機上做愛就係同佢。

第二個係BONNIE, 個樣成個张馨予咁, 但就細細粒得一米五二, 身材只有B級,又係勁瘦得果40公斤。不過樣貌滿分, 仲要好識打扮化妝同著超短裙同吊帶絲襪, 同佢出親去回頭率都高到爆。

第三個係DIANA, 同前面三位ABC比(ADA,BONNIE, CRYSTAL)可能各方面都遜色D, 如果上面3位係9分/10分, 佢應該都有7分+, 但勝在真係好聽話, 我上親佢度又會煮飯我食, 又會按摩, 而且佢又舞蹈底, 咩姿勢都解鎖晒, 最特別係佢要女上位自己郁先有高潮, 所以佢係KEEP得最長, 基本每個星期我都會上佢度釋放壓力。

其實當時識CRYSTAL我已經係同ADA, DIANA有好穩定既SP關係(同BONNIE 玩左年幾散左, 佢太年輕張狂駕馭唔到), 所以可以話多一個唔多, 少一個唔少。但點解呢個故事會寫CRYSTAL呢..因為其餘既三位由我識佢地到終結, 個人變化並不是太大, ADA一開始就係超多人追既大美女, 佢亦懂得用佢既美貎優勢去獲得佢既利益, BONNIE細路女性格, DIANA一直都係治癒系。只有CRYSTAL由一開始既乖乖女未經人事, 慢慢變成好似ADA一樣咁既成熟大美人, 一方面係可能係SEX方面得我調教, 但主要係佢係事業上既飛躍發展, 佢見識多了, 眼界不同了, 自然整個人的氣質亦改變了。我同佢亦經歷左好多深刻的故事, 主要都係一齊旅行發生的, 後面有時間可能可以一段段咁寫下。
作者: sopphk    時間: 2019-12-24 17:44

引用:
原帖由 chanchan8868 於 2019-12-22 23:35 發表 查看引用來源
wo.正,32B😍😍
C級黎, 不過呢張顯示唔到佢個大胸, 後面睇下有無機會再放閃
作者: freeman1010    時間: 2019-12-24 18:28     標題: 回覆 57# sopphk 的帖子

一口氣看完C兄續集,C兄果然體能好,第二、三Q都咁勁,仲可以掛鼓,所有花式用齊,Crystal果然係好吸引,佢性格應該唔錯,如果當時再繼續,也許有機會發展下去。原來C兄先前還有咁多SP/女友,應該係高大靚仔一名。

作者: 晚間粗俗的馬    時間: 2019-12-24 19:27     標題: 回覆 57# sopphk 的帖子

终于等到下集,也精彩,期待C之后的發展。。。。
作者: alyc0111    時間: 2019-12-25 02:19

引用:
原帖由 sopphk 於 2019-12-24 17:39 發表 查看引用來源
我同佢打左個茄輪, 簡單清理一下又再訓過... 到左清晨五點幾.. 唔知點解又自己醒左, 咁當然又要搞番醒CRYSTAL同佢大戰一場啦, 細節同第二Q差唔多, 最後衝刺用推車結束, 臨出野前拉出黎將D精射晒係佢PAT PAT度, 再攬 ...
我以前都係北京做咗5年幾嘢,完全有同感,睇完師兄呢篇文,令我回想起當初食女嘅回憶,最令我深刻嘅就係有個S級36E靚女,次次上親佢屋企都無套大戰幾個回合
作者: sopphk    時間: 2019-12-25 08:58

引用:
原帖由 freeman1010 於 2019-12-24 18:28 發表 查看引用來源
一口氣看完C兄續集,C兄果然體能好,第二、三Q都咁勁,仲可以掛鼓,所有花式用齊,Crystal果然係好吸引,佢性格應該唔錯,如果當時再繼續,也許有機會發展下去。原來C兄先前還有咁多SP/女友,應該係高大靚仔一名。 ...
高就係幾高既..182, 剛剛6尺, 靚唔靚仔就見人見智啦. .但一路有運動開, keep住跑步同游水. 所以體能都可以既。係大陸, 你唔鐘意運動, 講真無乜野做, 除非你好鐘意按摩同落酒吧果D, 我個人就麻麻地..同埋蘇州有好多小湖, 環各種湖跑十分過癮。

不過主要真係對手太弱, 唔好話當年, 就算而家你番大陸, 好多女仔一般都好識打扮, 但男生就成個薯仔咁,  有錢果D就大多數頂住個大肚腩, 你望過去完全會有一朵鮮花插在牛糞上的感覺。
作者: sopphk    時間: 2019-12-25 09:04

引用:
原帖由 alyc0111 於 2019-12-25 02:19 發表 查看引用來源

我以前都係北京做咗5年幾嘢,完全有同感,睇完師兄呢篇文,令我回想起當初食女嘅回憶,最令我深刻嘅就係有個S級36E靚女,次次上親佢屋企都無套大戰幾個回合 ...
係啊..真係要有上過大陸做野既人先明白當年香港男人既幸福。

後面ABC都有食藥..長期無套內射..寵壞左之後已經唔係好接受到戴套個質感。幸好我而家屋企領導都係長期食藥, 無套內射個傳統仲繼續保持緊

作者: 054001    時間: 2019-12-25 10:22

引用:
原帖由 sopphk 於 2019-12-24 17:39 發表 查看引用來源
我同佢打左個茄輪, 簡單清理一下又再訓過... 到左清晨五點幾.. 唔知點解又自己醒左, 咁當然又要搞番醒CRYSTAL同佢大戰一場啦, 細節同第二Q差唔多, 最後衝刺用推車結束, 臨出野前拉出黎將D精射晒係佢PAT PAT度, 再攬 ...
通常和平分手都好易有機會添食
作者: freeman1010    時間: 2019-12-25 10:46     標題: 回覆 62# sopphk 的帖子

講得非常正確,完全同意
作者: 出軌無罪    時間: 2019-12-25 11:32

Crystal 既事雖然可惜得一次。但後面空姐當係補番數。精彩。支持ching
作者: cx829    時間: 2019-12-25 11:33

引用:
原帖由 sopphk 於 24-12-2019 17:39 發表 查看引用來源
I want to hear about your airplane experience. i have worked in China for 13 years. I must say, I share very similar experience with you. only lack the airplane experience.
作者: sopphk    時間: 2019-12-25 15:04

多謝大家支持, 有你地鼓勵點贊我先有動力繼續寫落去。

話說睇留言好多大佬誤會我同CRYSTAL係ONS, 實際上同佢既故事點會咁快完呢...不過因為咁多年回憶太多, 加上已經有番咁上下歷史, 要諗諗點寫先。另外放多張CRYSTAL既靚相比大家睇..呢張同上一張都係我地係三亞玩時拍的, 不過上次果張胸部睇落唔夠有料, 放多張更突出身材既上黎。

作者: 出軌無罪    時間: 2019-12-25 15:11     標題: 回覆 68# sopphk 的帖子

身材真係一流。恭喜ching
作者: sopphk    時間: 2019-12-25 15:12

引用:
原帖由 cx829 於 2019-12-25 11:33 發表 查看引用來源

I want to hear about your airplane experience. i have worked in China for 13 years. I must say, I share very similar experience with you. only lack the airplane experience.
後面有機會寫寫, 同ADA又係另一段難忘回憶
作者: freeman1010    時間: 2019-12-25 15:25     標題: 回覆 68# sopphk 的帖子

呢張真正展示到Crystal突出的胸脯,還有一條蠻腰,真係好好身材。
C兄寫得好有心機,描述過程精彩細膩,真係睇到硬晒,難得引版自香討分拆後還有這麼好的帖文,絕對支持和鼓勵。
作者: alyc0111    時間: 2019-12-25 19:52

引用:
原帖由 sopphk 於 2019-12-25 09:04 發表 查看引用來源

係啊..真係要有上過大陸做野既人先明白當年香港男人既幸福。

後面ABC都有食藥..長期無套內射..寵壞左之後已經唔係好接受到戴套個質感。幸好我而家屋企領導都係長期食藥, 無套內射個傳統仲繼續保持緊:l ...
內射我就冇喇,我就會掹出嚟射囉,不過都好爽架喇
作者: sopphk    時間: 2019-12-25 22:16     標題: 回覆 71# freeman1010 的帖子

多謝支持,我會繼續寫落去的
作者: sopphk    時間: 2019-12-25 22:19

引用:
原帖由 alyc0111 於 2019-12-25 19:52 發表 查看引用來源

內射我就冇喇,我就會掹出嚟射囉,不過都好爽架喇
係好正,但始終無戴套無食藥好有恐懼感,好驚搞出人命。我好彩,難得佢地都肯食藥
作者: Tck13032011    時間: 2019-12-25 22:33     標題: 回覆 68# sopphk 的帖子

心口有肉
作者: bemp5    時間: 2019-12-26 00:35     標題: 回覆 68# sopphk 的帖子

依張仲正, 身材表露無遺
作者: 無政府118    時間: 2019-12-26 14:11

請繼續請繼續
作者: timLeung88    時間: 2019-12-26 22:56

師兄咁就要快D寫長篇D喇!
作者: 0728    時間: 2019-12-27 09:25

師兄寫得好正👍👍👍👍
作者: ykdeng0064    時間: 2019-12-27 11:31

八十年代對於北上工作的香港男人真的是性福的天堂
作者: 晚間粗俗的馬    時間: 2019-12-27 12:46     標題: 回覆 68# sopphk 的帖子

好正,绝对期待你的續集,待~。。。。。
作者: Sandy2019    時間: 2019-12-27 14:45

引用:
原帖由 sopphk 於 2019-12-19 16:45 發表 查看引用來源
係引版咁耐, 第一次寫文, 希望各位C兄C姐喜歡

話說小弟80後, 剛剛大學畢業時就派駐國內工作 , 長駐蘇州。
其實只要你相貌不差, 又有香港人加持, 真係有好多女仔有意無意會埋你身。
當時一個人長期在國內, 年輕時又 ...
多謝分享,繼續追睇。
作者: girl2000    時間: 2019-12-27 21:11

師兄,睇晒你滴文章中,當年我都在大陸食過唔小女,可惜現在可能年紀大了,又或者大陸滴女難溝左。師兄有機會寫下其他女既故事大家分享下啦!
作者: timLeung88    時間: 2019-12-29 15:56

師兄等緊你寫喎,好心急呀!
作者: 更年大叔    時間: 2019-12-29 18:29

引用:
原帖由 sopphk 於 2019-12-25 15:04 發表 查看引用來源
多謝大家支持, 有你地鼓勵點贊我先有動力繼續寫落去。

話說睇留言好多大佬誤會我同CRYSTAL係ONS, 實際上同佢既故事點會咁快完呢...不過因為咁多年回憶太多, 加上已經有番咁上下歷史, 要諗諗點寫先。另外放多張CRYST ...
師兄, Crystal 真係S 級身材!
佢幾高呢?
作者: 更年大叔    時間: 2019-12-29 18:31

引用:
原帖由 ykdeng0064 於 2019-12-27 11:31 發表 查看引用來源
八十年代對於北上工作的香港男人真的是性福的天堂
樓主係80 後, 應該係2000 年後2010 年前上內地工作。
不是80 年代上去
作者: penny813    時間: 2019-12-29 21:13

好有共嗚既故事,我同樓主都應該係同一個年代既人
作者: killua1031    時間: 2019-12-29 22:28

精彩嘅生活!羨慕到爆
作者: lummo17    時間: 2019-12-30 19:57

多謝師兄多享!尤其食女心得!!好多時都係有供有求
作者: 美麗的洞穴    時間: 2019-12-31 00:53

文章寫得好好,好有感情,期待繼續
作者: sopphk    時間: 2019-12-31 10:03

多謝各位師兄師妹支持,呢幾日年尾好忙。下星期應該會更新下。不過要諗諗點寫。因為同一條時間線上仲有空姐Ada同Diana,可能都會寫少少佢地個故事先完整。不過本篇主角仍然會係Crystal😁😁
作者: sopphk    時間: 2019-12-31 10:05

引用:
原帖由 更年大叔 於 2019-12-29 18:29 發表 查看引用來源

師兄, Crystal 真係S 級身材!
佢幾高呢?
佢自己話自己165. 不過我自己睇最多就160-162左右😆
作者: sopphk    時間: 2019-12-31 10:06

引用:
原帖由 更年大叔 於 2019-12-29 18:31 發表 查看引用來源

樓主係80 後, 應該係2000 年後2010 年前上內地工作。
不是80 年代上去
正解。師兄推理能力好強
作者: sopphk    時間: 2019-12-31 10:08

引用:
原帖由 penny813 於 2019-12-29 21:13 發表 查看引用來源
好有共嗚既故事,我同樓主都應該係同一個年代既人
估計係當年有上大陸工作既男人都有好多故事😆
作者: 香港中心的香腸    時間: 2019-12-31 11:16

[quote]原帖由 sopphk 於 2019-12-21 18:50 發表 查看引用來源
仲係度呀,無刪到,你再試多下 [/quote已閱,正,多謝分享…………
作者: freeman1010    時間: 2019-12-31 18:49

引用:
原帖由 sopphk 於 2019-12-31 10:03 發表 查看引用來源
多謝各位師兄師妹支持,呢幾日年尾好忙。下星期應該會更新下。不過要諗諗點寫。因為同一條時間線上仲有空姐Ada同Diana,可能都會寫少少佢地個故事先完整。不過本篇主角仍然會係Crystal😁😁 ...
師兄唔駛急,搞掂手頭工作先,新年快樂!
作者: 更年大叔    時間: 2020-1-1 01:52     標題: 回覆 26# sopphk 的帖子

師兄,我同你差唔多大,試過成都人妻,回味無窮。
回想當年,其實內地女生喺好開放,有質素亦都願意同班港燦溝通的。

作者: sopphk    時間: 2020-1-2 14:47

引用:
原帖由 更年大叔 於 2020-1-1 01:52 發表 查看引用來源
師兄,我同你差唔多大,試過成都人妻,回味無窮。
回想當年,其實內地女生喺好開放,有質素亦都願意同班港燦溝通的。
人妻又係好鬼正...尤其係果種完全開發晒既人妻
作者: sopphk    時間: 2020-1-2 15:38

話說前一晚同CRYSTAL大戰左3個回合之後, 第二日番工一路都恰眼訓無精神。因為飛左去蘇州工作, 本來就無晒朋友, 同D本地人又玩唔埋一齊, 真係日日早睡早起...除左玩QQ溝女之外, 做得最多其實就係跑步, 但係果陣大陸仲未好似而家咁流行馬拉松, 當年出去跑步簡直係比人當怪物看待...不過跑步其實係一樣好令人上癮既運動..我鐘意清晨出去跑, 成個城巿都仲係好安靜, 一路上跑步聽住自己身體既聲音, 係令人好享受既一件事。

話題扯得太遠..第二日其實我都有同CRYSTAL保持住聯繫..都係關心下佢起左身未呀..食左早餐未呀..問下佢有無買藥食呀...(呢點好重要) , 到左中午佢, 佢就發左另一條訊息黎:

C: "你昨天漏了一把雨傘在酒店, 我等一下拿過來公司給你吧?"
我: "不用了吧, 那把傘你就留著, 又不值錢"
C:" 哦.."

點知後面就因為這句訊息令到CRYSTAL一直都無理我..原因就係CRYSTAL覺得我唔想佢上黎公司搵我。因為今日佢理論上已經係番左上海OFFICE番工, 如果佢今日跑上黎蘇州OFFICE搵我比把傘我, 就會變成全公司都知道佢前一夜留左宿同我一齊。所以佢就憑呢句說話判斷我係趙完鬆既男人..唔想有任何瓜葛..所以話..女人既思維真係同男人好唔同..一句說話佢可以諗到咁多野出黎。

事實上我只係唔想佢咁辛苦攞把傘過黎, 真係唔想比公司既人見到咪約係留下COFFEE SHOP或者一齊食LUNCH囉...邊會諗咁多。再加上我當時蘇州既主管係一個40到尾既女人, 佢既觀念好開放, 一直都係話, 男未娶, 女未嫁, 後生出去玩好正常, 玩夠先結婚。帶我出去應酬仲要鐘意攞我黎開玩笑。因為大陸好鬼多老細都包二奶或者帶個靚女秘書出去應酬, 佢自己都睇到化晒。調番轉佢就帶住我呢個小鮮肉出去反擊。當然, 我同我老細清白過清水。

但因為呢個原因, CRYSTAL就無理我, 而我亦都無再跟進。直到兩三個月後, CRYSTAL佢地支TEAM又有另外一個項目要過黎蘇州兩三日, 咁我當然要send 下msg 問下CRYSTAL有無空同我食飯(做愛)啦。佢就好冷淡咁話我知果幾日行程好忙, 應該無時間。當然我唔知佢嬲鬼左我先咁冷淡..但其實佢有無嬲我,其實我都係照樣咁進攻的了。

"咁等你到時候黎到蘇州先講啦, 估計晚飯後應該有時間既, 到時帶你去吃糖水。"

作者: 晚間粗俗的馬    時間: 2020-1-2 16:10     標題: 回覆 99# sopphk 的帖子

原來如此。。。的誤會。。。期待續集

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)