188Channel

標題: 分享和請教下夫妻親熱經驗 [打印本頁]

作者: joeychanchan    時間: 2019-12-31 07:03     標題: 分享和請教下夫妻親熱經驗

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: violin817    時間: 2019-12-31 09:15     標題: 回覆 1# joeychanchan 的帖子

唔用套都咁快可能佢好敏感
好易就得到快感
你高潮急尿個個可能係要潮吹啦
作者: 1469394    時間: 2019-12-31 11:35

照睇你幾enjoy性愛,男人有個咁嘅老婆真令人羨慕。
作者: joeychanchan    時間: 2019-12-31 13:34

引用:
原帖由 violin817 於 2019-12-31 09:15 發表 查看引用來源
唔用套都咁快可能佢好敏感
好易就得到快感
你高潮急尿個個可能係要潮吹啦
咁係唔係要放D尿出?咩感覺?潮吹同高潮唔同?
個D水係唔係同高潮前濕個D一樣?
作者: 果個黃色主角    時間: 2019-12-31 14:11     標題: 回覆 4# joeychanchan 的帖子

正呀,放啲尿出黎係多數都係潮吹黎
果啲唔算係尿黎架感覺應該係興奮,其實男仔都鐘意睇女仔射出黎,所以唔好忍啦🤤
作者: freeman1010    時間: 2019-12-31 19:20     標題: 回覆 1# joeychanchan 的帖子

覺得單調可以試多d不同體位,又可以試下穿一些性感內衣增加情趣,你怕整污床單,至多咪事後換,咁諗會影響你做得唔放,既然有高潮想呻呤就唔好忍住忍住,你可以更享受你老公更滿足,係男人都鍾意女上,做得多應該冇咁易爆,希望幫到你。
作者: joeychanchan    時間: 2019-12-31 23:18     標題: 回覆 6# freeman1010 的帖子

女上應該點郁好?上下?
作者: freeman1010    時間: 2019-12-31 23:33

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2019-12-31 23:18 發表 查看引用來源
女上應該點郁好?上下?
除了女方上下un,又可以女方hold住男方向上頂,如果女方夠窄又un得快,好易爆,可以睇下AV點做。

作者: 更年大叔    時間: 2020-1-1 00:05     標題: 回覆 1# joeychanchan 的帖子

單調? 兩個人夾咪得囉。
定其實你有花臣想玩?
作者: joeychanchan    時間: 2020-1-1 00:37     標題: 回覆 8# freeman1010 的帖子

我唔係好識,多數係前後或者上下。有時老公會捉住我佢向上插。
作者: freeman1010    時間: 2020-1-1 00:48

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2020-1-1 00:37 發表 查看引用來源
我唔係好識,多數係前後或者上下。有時老公會捉住我佢向上插。
前後搖同上下un就啱,搖得勁咪快爆,其實你已識,老公捉住插即係我講果隻,如果你睇過4仔應該明。兩種分別在於誰做主動,你做主動就會知道力度和位置令你最舒服。

作者: joeychanchan    時間: 2020-1-1 02:59

老公会一边摸我对波,有时会坐起身含我对波,我继续摇之类。
作者: alexyclam    時間: 2020-1-1 09:24

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2019-12-31 07:03 發表 查看引用來源
我想請教大家一D經驗。我同老公從拍拖到結婚都好多年,都有幾年親熱經驗。
大家前戲都會做咩?我想同老公試下多D。
我地比較普通,通常佢一邊摸,kiss就一邊除衫,會慢慢摸我個bra之後除,跟著會kiss 我全身。我會攬住摸佢背脊同 ...
又真係單調左啲。。日日搞。。就會耐啲架啦😂
作者: 果個黃色主角    時間: 2020-1-1 13:03     標題: 回覆 13# alexyclam 的帖子

我都想可以攪吓 🤤🤤
作者: 135k246    時間: 2020-1-1 14:07

其實你已做得很好 ,會主動坐老公, 如果一路做 一路睇av可以增加情趣
作者: freeman1010    時間: 2020-1-1 15:23     標題: 回覆 12# joeychanchan 的帖子

互動得唔錯,大家互相配合
作者: 粉紅寶寶    時間: 2020-1-4 12:14

引用:
原帖由 alexyclam 於 2020-1-1 09:24 發表 查看引用來源

又真係單調左啲。。日日搞。。就會耐啲架啦😂
點先唔單調呀?
作者: 東熱汁男    時間: 2020-1-5 19:38

我同老婆開始玩真實角色扮演遊戲!試過老婆著得似北姑在元朗風月街獨自行行企企,其間真係有好多人問價
作者: guthrie    時間: 2020-1-6 09:40

引用:
原帖由 東熱汁男 於 2020-1-5 09:38 PM 發表 查看引用來源
我同老婆開始玩真實角色扮演遊戲!試過老婆著得似北姑在元朗風月街獨自行行企企,其間真係有好多人問價
玩“扮企街”咁激?

莫非C兄扮嫖客問價,等老婆還價?成交後即時就地爆房?

“全套幾錢?”😶
“388任搞。過夜加兩舊。”
“平啲啦。”😒
“老細黃定藍?黃C做緊會員價喎!”
“咩料?阿姐係黃店?”😑
“黃C八折啦!房錢減兩草。包兩個套。”
“黃C。免套。生姦中出。房錢我俾。”☝️😏
“殺你!”
“唔該。”🙏😁

叫隻“有機自家農場雞”,乾淨衛生,食得安樂,但不失叫雞feel。C兄認真識玩。
作者: katieW    時間: 2020-1-6 12:52

坦白說 我反而覺得一直追求刺激或者新意 會有一點點本末倒置吧 性愛只是兩個人的肉體交流和溝通 最單純最直接的性愛模式才是最理想

我也喜歡老公在上面插入 喜歡被他壓住的感覺 也喜歡讓他來主導然後自己配合他的一切
可能我才是有點性冷感吧 本身渴望不多 期待的很多時都是跟他緊貼的接觸 想看到他的享受
雖然也有主動暗示要做愛但更多的都是他來提出 我也不會抗拒
他非常喜歡口爆和顏射 要看著我把精液接下去吞掉他就滿足了 這點我都沒有問題
由他在我上面主動也方便 對於高潮其實是可有可無的那種
偶爾有的時候的確像你所說 很酸軟很酥麻的 下身很敏感 輕輕碰一下真的會全身不由自主地彈動像被電了一下
繼續抽插會受不了 不是痛苦 但感覺太多太強烈 會想把他推開

至於男性持久力的問題 雖然我這輩子只有過老公一個男人
說法不一定可以作準 但我想跟練習也有一定關係的
剛開始的時候他其實也挺快 接近五分鐘左右吧 我們的性愛應該都算頻密
都快五年了 仍然保持著兩三天一定會做一次 我們是"自然避孕"
即是不用安全套也不服藥 全靠他掌握時間抽出來到我嘴裡或者面上 但很偶然也會直接射在我裡面的
現在就是毫無隔膜地抽送的刺激 他也可以堅持20分鐘以上 30也有
所以說男人的器官可能就是要多鍛鍊吧

不過我也觀察到有一點例外: 他喜歡我用口幫他 前戲如是 完事之後也如是
其實他也喜歡用口 - 不過是舔或者吸吮腳趾 經常都會
而如果在做愛的過程我將腳遞到他面前甚至直接送到他嘴裡 他還是會很快堅持不住的
用不了兩三分鐘就爆發了 原先打算是讓我用口去接 (直接內射的話一般會先說明) 也來不及動身
作者: joeychanchan    時間: 2020-1-7 11:17

引用:
原帖由 katieW 於 2020-1-6 12:52 發表 查看引用來源
坦白說 我反而覺得一直追求刺激或者新意 會有一點點本末倒置吧 性愛只是兩個人的肉體交流和溝通 最單純最直接的性愛模式才是最理想

我也喜歡老公在上面插入 喜歡被他壓住的感覺 也喜歡讓他來主導然後自己配合他的一 ...
加油!我地都係慢慢摸索。依家可以同步高潮
作者: mrfour1973    時間: 2020-1-7 21:54

試下同老公一齊睇下咸片 了解下大家d性幻想      我專睇老婆鍾意果d片種
作者: 東熱汁男    時間: 2020-1-7 21:59     標題: 回覆 19# guthrie 的帖子

老婆扮演企企,我偷偷從旁觀察!第一次玩時,老婆好驚被熟人睇到,好彩地點在元朗山卡拉咁遠,企左十五分鐘已經好多叔叔眼超超,冇人去問價,可能生面口怕放🐍!第一次玩得失敗
作者: mrfour1973    時間: 2020-1-7 22:03     標題: 回覆 20# katieW 的帖子

哈師姊你都好專業同好專家啊!
作者: mrfour1973    時間: 2020-1-7 22:05     標題: 回覆 23# 東熱汁男 的帖子

有冇跟手check d水頭同汁夠唔夠多? 跟手帶她去自己安排好的地方享用!
作者: 東熱汁男    時間: 2020-1-8 01:51     標題: 回覆 25# mrfour1973 的帖子

其實佢講翻好怕真係比人問價,吾知點算好!但老婆話又好刺激!今次我唯有做佢第一個客搭輕鐵去嘉湖洒店試鐘!佢收我一千蚊肉金作補償
作者: guthrie    時間: 2020-1-9 08:47

引用:
原帖由 東熱汁男 於 2020-1-7 11:59 PM 發表 查看引用來源
老婆扮演企企,我偷偷從旁觀察!第一次玩時,老婆好驚被熟人睇到,好彩地點在元朗山卡拉咁遠,企左十五分鐘已經好多叔叔眼超超,冇人去問價,可能生面口怕放🐍!第一次玩得失敗 ...
哈哈哈,咁玩法又幾得意。但小心元朗多怪人,社團人仕都唔少,嚴格講係接近冇王管。你睇啲元朗人點泊車就知。

總之,要睇實老婆。🙂
作者: guthrie    時間: 2020-1-9 09:00

引用:
原帖由 東熱汁男 於 2020-1-8 03:51 AM 發表 查看引用來源
其實佢講翻好怕真係比人問價,吾知點算好!但老婆話又好刺激!今次我唯有做佢第一個客搭輕鐵去嘉湖洒店試鐘!佢收我一千蚊肉金作補償
嘩!一千蚊試鐘。記住講價呀!佢開一千。你還五舊。至少迫佢送殘廢餐!🤣
作者: garykphong    時間: 2020-1-29 00:22

潮吹了。。恭喜師姐,,不要忍。。。
作者: hqkwtang    時間: 2020-1-29 09:15     標題: 回覆 7# joeychanchan 的帖子

前後磨,唔一定上下打樁,女方慳力又有視覺美感,
作者: 東熱汁男    時間: 2020-1-29 18:17     標題: 回覆 30# hqkwtang 的帖子

男瞓底,女上用隻西米豆豆磨男個龜頭!男女都好享受
作者: joeychanchan    時間: 2020-1-31 10:35

我發覺原來自己手淫後做愛會快高潮。
前幾日同老公一齊係屋企,大家kiss下有感覺就叫老公沖涼先。我自己於是忍唔住係床上自己摸下,結果摸摸下好high,我摸自己對波同下面。好似好快有一次高潮嘅感覺。之後老公出來,我已經全身裸體係床上,佢慢慢過我邊,我地開始互相摸,kiss。我被老公摸幾下就好舒服,老公話我好快有感覺,因為佢發覺我好濕,乳頭突起。D呻吟聲好快出。可能自己搞過一次,我好恨好酥麻,但又好似好累。於是我自己慢慢訓係度,配合老公節奏享受。我合上眼,由得老公摸同吻全身。每當佢摸對波同陰部我就忍唔住叫。今次老公男上位插入,我好鐘意佢慢慢好深入咁抽插。仲話佢聽插咩角度同速度最舒服。老公好配合。老公話聽到我呻吟聲好舒服,啊嗯嗯啊喔嗯嗯之類,因為我一向唔大聲。但佢話咁最好聽。好快我地就高潮左。老公射個陣震幾下又叫左幾聲,我同老公講話我地一齊高潮啦之類,我跟著啊左幾下,我第二次高潮啦,持續左好幾秒全身好似軟曬咁。
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-2-4 09:10

我地唔係夫妻, 但感情穩定, 一齊左快七年啦, 既係愛人亦係好朋友好兄弟乜都玩得一餐, 只係差個簽名証書, 應該都合資格可以發表卦? 就講最經常而且係我最中意o既模式:

先o黎食飽飽返屋企, 我唔係好中意沖乾淨晒涼臨訓前o係床上先搞, 因為即興嘛,
而且我中意仲係著住返工西裝好型o既果個佢
入到屋仲吹緊水up三up四, 之後開始摸同咀, 一邊除衫摷, 就o係客廳梳化前面跪o係地上好有mood咁幫佢解開褲頭,
將已經扯硬o既棒棒拎出o黎又聞又舔之後一口含落去, 聽對方細聲o既呻吟
佢會捉住我個頭抽插我個嘴, 搞一輪之後佢扶返起我擺低o係梳化, 拉開我d衫從我頸上鍚到乳頭,
雙手同時往下摷, 我自然地將身體捲埋一舊, 佢就捉住我對腳, 通常我都係著裙o既,
佢就從我小腿鍚落去, 到腳背啜一啖, 跟住除底我o既高爭鞋, 逐隻腳趾擠落口啜, 再伸脷舔我腳板底, high到觸電咁係咁叫囉
跟住再向上進發, 有時同我口交有時用手指出力挖, 搞到我典o黎典去不停呻吟, 會有高潮...

之後靜落o黎回一回氣, 佢企起身, 我坐返正o係梳化, 拉佢過o黎再含含,
然後拎轉身, 有時跪上梳化有時企o係度手按住梳化, 同佢講要佢打我幾籐, 佢從梳化頂拎出籐條
(我地各自家中或者廳或者睡房都一定會有)
有時手拍拍我屁股熱身有時直接就o黎, 大力咁鞭落去, 我都已經慾火焚身好想搞o野
就故意好似好享受嘴角帶住微笑咁細細聲嗌幾下, 只係前戲追求刺激o既一個環節, 所以無規定點樣鞭o既,
我如果繼續keep住姿勢佢就係繼續打, 我中意佢又中意, 亦都有溝通過大家都想咁樣玩,
咁一般平均都係10-20籐左右啦, 有痛o既感覺, 視乎當日狀態到我自己feel到就快痛到失控狂喊之前會停,
再攬住鍚返再摷再含再舔咁樣, 先至開始埋牙

姿勢有男上有女上有狗仔, 20-30分鐘咁上下卦
痛苦過之後再舒服特別爽, 未試過一次咁樣搞o野係無高潮囉
不得不提o既係如果咁樣搞o野法, 好多時d體位換o黎換去到最後都係我訓梳化, 佢跪o係前面插,
呢個姿勢好入o架, 而且唔似得床軟林林咁, 男方用力好容易, 雙方都會超high
佢會執起我一隻腳舔住腳趾搏命咁用啫啫捅我直到射精為止, 最後出返o黎塞俾我再啜乾淨
亦有好多時我高潮n次high到阿媽都唔認得, 會做完之後攤o係梳化將套套入面d精液倒返落自己面上, 或者直接飲(吞)埋佢
之後繼續訓o係梳化喘氣休息, 佢會坐o係我旁邊地下間唔中咁鍚我幾啖再傾傾計

o係佢屋企更好, 佢有露台, 求其披條毛巾出去o黎一支事後煙
入o黎飲杯o野先至施施然咁收拾殘局
作者: ricky_boy    時間: 2020-2-16 13:05     標題: 回覆 32# joeychanchan 的帖子

師姐不妨可以同老公去買d情趣內衣玩下,可以增加多d刺激。如果雙方接受既話可以買d情趣用品,可以令雙方high d,high d自然玩耐d同勁d😊
作者: 小堅堅    時間: 2020-2-16 14:26

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-2-4 09:10 發表 查看引用來源
我地唔係夫妻, 但感情穩定, 一齊左快七年啦, 既係愛人亦係好朋友好兄弟乜都玩得一餐, 只係差個簽名証書, 應該都合資格可以發表卦? 就講最經常而且係我最中意o既模式:

先o黎食飽飽返屋企, 我唔係好中意沖乾淨晒涼 ...
師姐好正的分享
作者: 臭輝    時間: 2020-2-17 00:17

其實扑得多就唔會敏感
叫你老公放鬆d
你含佢佢真係想射咪由佢射
之後黎第2q
含佢多d就唔會咁敏感咁快比你吹爆
作者: 小姐你好正    時間: 2020-2-20 12:44

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2020-1-7 11:17 發表 查看引用來源
加油!我地都係慢慢摸索。依家可以同步高潮
有無著下情趣睡衣個d先?有無玩下玩具?佢怕你含得太舒服咁你咪幫佢口爆左先再屌囉
作者: 小姐你好正    時間: 2020-2-20 12:49

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-2-4 09:10 發表 查看引用來源

先o黎食飽飽返屋企, 我唔係好中意沖乾淨晒涼 ...
有你呢種伴侶係男人都開心啦,但唔係條條女都咁識享受麻
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-2-21 07:41

引用:
原帖由 小姐你好正 於 2020-2-20 12:49 發表 查看引用來源
有你呢種伴侶係男人都開心啦,但唔係條條女都咁識享受麻
嘻嘻嘻咁都要個男人有情趣識玩同敢玩至得o既
作者: 小姐你好正    時間: 2020-2-21 08:00

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-2-21 07:41 發表 查看引用來源
嘻嘻嘻咁都要個男人有情趣識玩同敢玩至得o既
當然啦,咁你同佢七年之間無第二個?
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-2-21 08:15

引用:
原帖由 小姐你好正 於 2020-2-21 08:00 發表 查看引用來源
當然啦,咁你同佢七年之間無第二個?
當然無, 我唔做呢d野
作者: wong1985916    時間: 2020-2-24 11:05

有幾個問題:
1.其實我想問,我地個過程會唔會太單調?有冇好的經驗?唔算單調啦..我同老公都一齊左10年,三年前都只係用手揸下我對波就插,十分鐘就完事,係依加先多左野玩,用玩具搞到我潮吹,69一齊爽,整到床單濕左咪換囉~唔好忍~最重要投入。
2.我個高潮感覺係好痕全身酥麻,會有幾秒個人震曬,好似有電咁,會真系呻吟,啊啊啊之類,好出力攔住老公,老公話個一刻我會咪曬眼同喘氣,大家高潮係唔係都係咁?
高潮我都會好肉緊,同你差唔多,忍唔住會叫出黎,但我又唔會咪曬眼,我老公話我個樣好淫好想要既樣😂有時女上我高潮會吞唔切口水搞到流曬出黎...
3.有時我有快感個陣會覺得好急尿,好像放出,但又怕整污糟床單。係唔係正常?
正常~污糟咪換囉~唔好忍住~男人見到你放出都會好有成功感。
4.我會呻吟,不過只係當佢摸我對波同下面同埋插得舒服先會,同埋好細聲,只係唔 唔 啊 嗯 嗯 啊,同Av上面嗰啲一除衫就呻吟好唔同,我算唔算性冷淡?老公試過問我點解唔叫,我話怕羞。
Av好多都係假叫,咁你又唔洗學Av咁係唔係都嗌,你睇自己感覺囉~舒服時就呻吟,咁你老公先知你邊個位係敏感~佢下次識專攻邊度~~咁你咪投入d囉~
5.老公平時插5到8分鐘就射,當我係上面會更快,有時我呻吟會領到老公更快,點解?有冇辦法?我係唔係唔應該係上面同忍住唔叫?有時忍住誤呻吟但總係覺得差D氣氛。
你驚太快既話咁就要叫你老公配合😅覺得就射就換下姿勢,可以試下唔插住,互錫下Linlin,用手指幫你捽下豆豆,指插下你,再用jj頭磨下妹妹個陰唇,可以用言語挑逗下對方,例如:女可以求佢既語氣話好想要、求你插我啦、快D屌我,男既可以問想唔想要、求我插你、你好淫啊等等~之後插果幾下慢慢黎~幾下後就拳拳到肉~好快升天~咁樣都可以做多10分鐘多D~
6.我知道老公中意我係上面,我應該點移動可以領導大家舒服同冇咁快射?
好多男人都中意女上...你如果一直上下un,咁真係好快坐爆,你可以試下用patpat 畫緊圓圈+兩下上下un 移動或前後un ,其實你可以睇下av 女上,我都係咁學,有時會係YouTube 睇下d電臀舞練下畫圓😂
7.老公用延時安全套可以插30分鐘,但佢話有時會半路軟同射精感覺差,點解?我都擔心副作用。有冇其他辦法可以延時間?加厚嘅安全套得唔得?
半路軟應該係唔夠刺激或者男既分左心,副作用我就唔知有冇...但可以插到30分鐘...係不停咁抽插?

作者: 艾拉傑    時間: 2020-2-24 18:18

30 分鐘....利害.....插到近廿分鐘都可以做 av 男優...
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-2-25 13:21

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-2-24 18:18 發表 查看引用來源
30 分鐘....利害.....插到近廿分鐘都可以做 av 男優...
係難, 但唔係無可能囉
戒打飛機+多搞o野+做運動+食o野健康d (呢個可能有d難), 我train過一個前男友, 係做得到o既, 睇你有無心  
不過吊佢老味訓練成功之後走o左去益第二個女人之嘛!
作者: 小堅堅    時間: 2020-2-25 18:50

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-2-25 13:21 發表 查看引用來源

係難, 但唔係無可能囉
戒打飛機+多搞o野+做運動+食o野健康d (呢個可能有d難), 我train過一個前男友, 係做得到o既, 睇你有無心  
不過吊佢老味訓練成功之後走o左去益第二個女人之嘛! ...
師姐妳前度唔識貨,師姐咁正
作者: 艾拉傑    時間: 2020-2-26 01:09

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-2-25 13:21 發表 查看引用來源

係難, 但唔係無可能囉
不過吊佢老味訓練成功之後走o左去益第二個女人之嘛! ...
真係可惜, 或者姐姐妳會遇到個更強呢, 正所謂一山還有一山高, 日夜埋首搏命操...
查實係咪真係要三十分鐘先可以越昇軏越高呢 (我指女性) ? 朋友講又有, 去外地見過真 couple 搞又有, 大多都係十分鐘內埋單(3-5 min 多).
自己方面有時唔使太耐(大約八至十分鐘左右冇認真 count 過)都可以搞到佢到騰騰震, 仲唔只一次, 太連續性會頂唔住抖唔到氣咁要停噃.

作者: 蛇貴妃    時間: 2020-2-26 07:18

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-2-26 01:09 發表 查看引用來源

查實係咪真係要三十分鐘先可以越昇軏越高呢 (我指女性) ?
唔係囉, 雖然心入面或多或少都會崇拜呢d持久男, 但最美好o既性愛唔一定要係抽插時間好長o既
搞o野係要花時間, 不過前戲後戲更加重要嘛
你講得o岩, 好多男人其實都係十分鐘之內交貨, 而好多女人其實亦都覺得無問題o架,
包括鬼佬都一樣, 呢個唔係網上d人吹, 以前同過一個過o黎留學o既abc同住過幾年,
超靚女又超open囉 佢前任好幾個男友都係鬼佬, 早泄o係外國都係好普遍, 平均男人都係5-7分鐘內完事
當然亦都真係有搞半粒鐘唔射o既人, 例如當時佢o既現任, 男人好鐘意吹噓自己咁樣好勁,
但佢作為當事人到o左後段其實係一d都唔享受, 90% 最後都係體外射o黎結束
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-2-26 07:29

引用:
原帖由 小堅堅 於 2020-2-25 18:50 發表 查看引用來源
師姐妳前度唔識貨,師姐咁正
哎呀果陣其實唔正o架 又粗魯又惡死又難氹, 只係勝在咸濕
作者: 小堅堅    時間: 2020-2-26 10:07

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-2-26 07:29 發表 查看引用來源
哎呀果陣其實唔正o架 又粗魯又惡死又難氹, 只係勝在咸濕
現在師姐正兼性經驗豐富引死好多男人
作者: 艾拉傑    時間: 2020-2-26 10:13

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-2-26 07:18 發表 查看引用來源

搞o野係要花時間, 不過前戲後戲更加重要嘛
你講得o岩, 好多男人其實都係十分鐘之內交貨, 而好多女人其實亦都覺得無 ...
呢個係重點, 一向都著重前戲後戲呢方面, 事半功倍...
作者: adamsmith1723    時間: 2020-4-19 17:35

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2019-12-31 07:03 發表 查看引用來源
我想請教大家一D經驗。我同老公從拍拖到結婚都好多年,都有幾年親熱經驗。
大家前戲都會做咩?我想同老公試下多D。
我地比較普通,通常佢一邊摸,kiss就一邊除衫,會慢慢摸我個bra之後除,跟著會kiss 我全身。我會攬住摸佢背脊同 ...
有時我有快感個陣會覺得好急尿,好像放出,但又怕整污糟床單。係唔係正常?

事前準備工夫:在床上適當位置先放未用過垃圾袋,再鋪上大毛巾,就可以放心享受潮吹。
作者: joeychanchan    時間: 2020-5-25 13:54

引用:
原帖由 wong1985916 於 2020-2-24 11:05 發表 查看引用來源
有幾個問題:
1.其實我想問,我地個過程會唔會太單調?有冇好的經驗?唔算單調啦..我同老公都一齊左10年,三年前都只係用手揸下我對波就插,十分鐘就完事,係依加先多左野玩,用玩具搞到我潮吹,69一齊爽,整到床單濕左咪換囉~唔好忍~最重 ...
有抽到30分鐘
作者: joeychanchan    時間: 2020-5-25 13:57

引用:
原帖由 wong1985916 於 2020-2-24 11:05 發表 查看引用來源
有幾個問題:
1.其實我想問,我地個過程會唔會太單調?有冇好的經驗?唔算單調啦..我同老公都一齊左10年,三年前都只係用手揸下我對波就插,十分鐘就完事,係依加先多左野玩,用玩具搞到我潮吹,69一齊爽,整到床單濕左咪換囉~唔好忍~最重 ...
我老公都係, 摸對波同下面。
最近試過伸手指入我下面, 佢話摸到一點,我好Hi感, 跟著就好急尿。係唔係潮吹?
你地性玩具係邊到買?咩類型?
作者: joeychanchan    時間: 2020-5-27 06:36     標題: 回覆 42# wong1985916 的帖子

多謝師姐。請問平時係你主動定老公主動話做愛?
作者: joeychanchan    時間: 2020-5-27 06:41     標題: 回覆 42# wong1985916 的帖子

師姐你地前戲做D咩?我老公多數係摸胸同下面,好似幾年都係咁

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)