188Channel

標題: [其他] 唔怪得話倒錢落海..咁多假波 [打印本頁]

作者: 春卷明    時間: 2008-6-16 09:31     標題: 唔怪得話倒錢落海..咁多假波

作者: 小小大力仔    時間: 2008-6-16 09:58

作者: happyfeet    時間: 2008-6-16 09:59

作者: 春卷明    時間: 2008-6-16 10:05

作者: happyfeet    時間: 2008-6-16 10:07

作者: M先生1368    時間: 2008-6-16 10:58

作者: _Air_Student_5    時間: 2008-6-16 11:09

作者: 春卷明    時間: 2008-6-16 11:15

作者: M先生1368    時間: 2008-6-16 11:16

作者: 春卷明    時間: 2008-6-16 11:16

作者: 春卷明    時間: 2008-6-16 11:23

作者: cecilchao    時間: 2008-6-16 11:37

引用:
原帖由 春卷明 於 2008-6-16 09:31 AM 發表
葡萄牙又放水

阿根廷同捷克唔洗多講 同日本波一樣 完場先入波 反超前

平時馬會好早封盤 佢根本都知咩事  整係一日 都幾多場  長睹仲得了既

今時今日想羸 又要羸運氣 又要羸心理  仲要估中邊d正路

加 ...
假波...任何賽事都會有, 其實由尋日A組開始ge第3輪....根本大家都係睇住d分嚟踢, 開賽前...相信一定有人睇到葡萄牙就算輸都會首名出線, 比著任何一個做領隊都唔會派晒d主力上陣, 呢場波其實輸贏都對葡萄牙無所謂...以陰謀論計...葡萄牙呢場輸波係正常賽果!

相反...我反而覺得捷克場波唔似係假波, 雖然土耳其最後15分鐘連入3球反勝, 但其實問題係...捷克賽前都好大壓力....係有壓力下..比對手土耳其入下一球, 入下又一球追和時...你估捷克個刻唔緊張架咩? 至於..反唔反勝就真係睇雙方ge壓力同球員心態!

至於...樓主對投注足球失望係因為見到太多...似唔正常賽果而感覺存在太多假波...其實咁多年係足球上(無論係任何聯賽, 大賽 or 友賽)一路都存在, 其實有d情形係好似尋晚咁...分組賽計分下...大多數出現, 有時...有可能係要計分走線避強隊, 有時就可能係留力打下場! 所以...你話...係咪假波....見仁見智啦!

樓主建議大家... 仲羸到錢既就好收手<----我無意見, 無人迫大家去賭, 正所謂..牛唔飲水...點都"禁"唔到牛頭低, 其實仲要睇下大家投注ge銀碼對自己生活影響大唔大! 有人會孤注一擲, 有人會買一百幾十, 亦有人會場場一萬幾千, 問題係...呢筆用嚟投注既錢(無論係10蚊定幾萬以上都好)...中左當然好......萬一輸左, 會唔會影響生活, 如果會...我都覺得樓主ge建議大家 "仲羸到錢既就好收手" 可以一唸!
作者: ...NICK    時間: 2008-6-16 11:39

作者: 春卷明    時間: 2008-6-16 11:46

作者: jb1112    時間: 2008-6-16 11:48     標題: 回覆 #11 春卷明 的帖子

作者: cecilchao    時間: 2008-6-16 11:48

引用:
原帖由 春卷明 於 2008-6-16 11:15 AM 發表

唔洗講咁多  有踢開波  都知反超前 係一件好難既事  

你打winning  輸緊 成日反超前咩?  

放水咪姐係假波羅  放水只不過用黎代替左  一場比賽 你放水俾人羸唔叫假波叫咩?

全世界都知既話 馬會 唔 ...
全世界只要有賭既地方...自然就會有假! 賭博拆開嚟睇...要賭...自然要博!
作者: 人才一個    時間: 2008-6-16 11:53

作者: jb1112    時間: 2008-6-16 11:56     標題: 回覆 #12 cecilchao 的帖子

作者: calvin78901    時間: 2008-6-16 12:46

作者: M先生1368    時間: 2008-6-16 12:47

作者: M先生1368    時間: 2008-6-16 12:51

作者: 基夫斯    時間: 2008-6-16 13:15

作者: 16491649    時間: 2008-6-16 13:40

作者: 靈崶    時間: 2008-6-16 13:46

作者: 註冊中醫    時間: 2008-6-16 14:05

作者: 春卷明    時間: 2008-6-16 14:16

作者: handsomeoscar    時間: 2008-6-16 14:38

輸打贏要....:086:
比你有贏冇輸, 倒不如你入去馬會任拎唔好!!!
明眼人一睇就知捷克唔得啦!!
第一場靠運, 第二張冇章法...
根本個世界排名昆你ja!!
冇利維特, 又冇路斯基,
根本就冇一個中場keyman,
試問有邊個可以負責轉守為攻o既工作呀???

仲有, 我都買左葡萄牙,
原因係覺得把後備會表現身價,
點知人地氣勢好,
我都冇怪佢地!!

賭波唔洗賭身家o既,
如果你係覺得場場都係假波就唔好賭,
波都唔好睇啦,
假野有咩:086: 咁好睇,
去買個真足球對住睇仲好啦!!!!
作者: 註冊中醫    時間: 2008-6-16 14:50

作者: jackhkmass    時間: 2008-6-16 15:04

作者: ckt10    時間: 2008-6-16 15:11

作者: 新古拉遜    時間: 2008-6-16 16:56

作者: vickysoo    時間: 2008-6-16 17:36

作者: billy34    時間: 2008-6-16 20:16     標題: 回覆 #1 春卷明 的帖子

作者: 16491649    時間: 2008-6-16 21:49

作者: ~@ok仔@~    時間: 2008-6-16 21:58

作者: man12311    時間: 2008-6-16 22:51

作者: carlsonbb    時間: 2008-6-16 23:06

作者: haha820811    時間: 2008-6-16 23:09

作者: 臭小子    時間: 2008-6-16 23:32

作者: 日月銅天    時間: 2008-6-16 23:37

作者: jackhkmass    時間: 2008-6-17 00:07

作者: kkhwhat    時間: 2008-6-17 00:32

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)