188Channel

標題: 矮佬之道0614 R10 夢幻人生 好友益 勝賢 南莊之歌 R11 風雨駒 眾歡笑 開心人生 鎮山寶 [打印本頁]

作者: 矮佬    時間: 2020-6-11 09:33     標題: 矮佬之道0614 R10 夢幻人生 好友益 勝賢 南莊之歌 R11 風雨駒 眾歡笑 開心人生 鎮山寶

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 矮佬    時間: 2020-6-11 09:35

矮佬之道0610
Tips provided on site

R1 大醇威 騰龍超影 春風得意 陽明亮亮
R2 共創歡樂 靚紫荊 美麗天使 千金不換
R3 喜悅明駒 爪皇烈焰 機緣巧俠 百寶袋
R4 閃電精靈 精彩勇士 獎金大王 年年豐收
R5 老實人 成才 首飾傳奇 中華威威
R6 銀河飛馬 戰熊三千 多多寶驥 得賞
R7 都靈紅星 超趣 勇敢皇者 馭風行
R8 平海歡星 加州雷電 喜勝駒 勝利在手
R9 跳出世界 正陽清風 經典之星 金鼓齊鳴

作者: 矮佬    時間: 2020-6-11 09:51

佬之道0614
馬前課之第十一課
今次應可旗開得勝
風雨不改襯風景濃
你覺得佢是否有話
今次打錶佬應無錯
作者: 矮佬    時間: 2020-6-12 20:12

方仔: 狗仔你同肥仔都幾識做, 等我有機會威一威喎! 新丁, 係同馬屎响同矮仔應造識啦!
作者: 矮佬    時間: 2020-6-12 20:16

矮佬之道0614
馬前課之第十一課
今次應可旗開得勝(鎮山寶)
風雨不改襯風景濃(風雨駒)
你覺得佢是否有話(眾歡笑)
今次打錶佬應無錯(開心人生)
作者: 矮佬    時間: 2020-6-14 12:18

r1 禪勝寶駒 海王駒
作者: 矮佬    時間: 2020-6-14 12:41

R2 鑽石達人 星河戰駒 幸運精選 舉世無雙
作者: Azazelwong    時間: 2020-6-14 12:42

作者: 矮佬    時間: 2020-6-14 13:19

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-6-14 12:41 PM 發表 查看引用來源
就係咁簡單, 又可以揾番些少賭本, 雖然我好喜歡論馬, 不過唔會好難賭. 我都唔係咁喜歡上載真機, 不過那條粉腸周不時條氣唔順, 等佢順下氣先.

Queen Soap, mind your own business. 我要吊你個Seafood.

圖片附件: R2 bet.png (2020-6-14 13:20, 43.58 KB) / 該附件被下載次數 7

作者: 劍山白    時間: 2020-6-14 13:20

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-6-14 01:19 PM 發表 查看引用來源

就係咁簡單, 又可以揾番些少賭本, 雖然我好喜歡論馬, 不過唔會好難賭. 我都唔係咁喜歡上載真機, 不過那條粉腸周不時條氣唔順, 等佢順下氣先.

Queen Soap, mind your own business. 我要吊你個Seafood. ...
怕你「忘掉」佢:096:
作者: 矮佬    時間: 2020-6-14 13:31

R3 富高八斗 堅有料 宇宙紀錄 閃電烈馬
作者: 矮佬    時間: 2020-6-14 13:34

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-6-14 01:31 PM 發表 查看引用來源
等呢條仆街無野講啩! 又勁中閃電烈馬.
作者: 矮佬    時間: 2020-6-14 13:45

R3 富高八斗 堅有料 宇宙紀錄 閃電烈馬(唔好玩啦! 咁早就叫我收工喎, 泥水佬認真傷心, 有得操就無得上取派彩同獎金)
作者: 矮佬    時間: 2020-6-14 13:53

R4 志趣相投 四通八達 繽紛遊戲
作者: Azazelwong    時間: 2020-6-14 13:55

作者: Azazelwong    時間: 2020-6-14 14:04

作者: Azazelwong    時間: 2020-6-14 14:08

作者: 矮佬    時間: 2020-6-14 14:11

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: Pcmken06319    時間: 2020-6-14 14:13

引用:
原帖由 Azazelwong 於 14-6-2020 02:04 PM 發表 查看引用來源
最緊要你兩條老友場場出水,無水出即係無笑料:014:
睇你都係笑料:071:
作者: 矮佬    時間: 2020-6-14 14:13

作者: 電梯疑惑的隊長    時間: 2020-6-14 14:14

作者: 劍山白    時間: 2020-6-14 14:16

版主、你有眼睇、之前咁高調叫人唔好搞搞震!你唔好視而不見!
作者: Azazelwong    時間: 2020-6-14 14:23

作者: 矮佬    時間: 2020-6-14 14:28

作者: 矮佬    時間: 2020-6-14 14:30

R5 快步速 威武承傳 魅力星光 龍城猛將
作者: Azazelwong    時間: 2020-6-14 14:30

作者: Azazelwong    時間: 2020-6-14 14:34

作者: 矮佬    時間: 2020-6-14 15:35

R7 軍民歡 關鍵時機 高瞻遠矚 紅麗舍
作者: Azazelwong    時間: 2020-6-14 15:47

作者: Azazelwong    時間: 2020-6-14 16:05

作者: 矮佬    時間: 2020-6-14 16:06

R8 豹子頭 激賞 鞍歌 紅運大師
作者: Azazelwong    時間: 2020-6-14 16:10

作者: 矮佬    時間: 2020-6-14 16:21

引用:
原帖由 Azazelwong 於 2020-6-14 04:10 PM 發表 查看引用來源

結果一樣!兩條友揀左大半,居然冇6号,莫非要再好好學習:026:
你一樣都無好好學習.
作者: 矮佬    時間: 2020-6-14 16:23

R9 超勁勇士  有得精彩 金元寶馬 連連行運
作者: 矮佬    時間: 2020-6-14 16:43

矮佬之道0614
Tips provided on site
R1 禪勝寶駒 海王駒
R4 志趣相投 四通八達 繽紛遊戲
R5 快步速 威武承傳 魅力星光 龍城猛將
R6 如真如假 福喜多多  一路順風 怪獸都市
R7 軍民歡 關鍵時機 高瞻遠矚 紅麗舍
R8 豹子頭 激賞 鞍歌 紅運大師
R9 超勁勇士  有得精彩 金元寶馬 連連行運
R10 夢幻人生 好友益 勝賢 南莊之歌
R11 風雨駒 眾歡笑 開心人生 鎮山寶

矮佬之道0614
馬前課之第十一課

今次應可旗開得勝(鎮山寶)
風雨不改襯風景濃(風雨駒)
你覺得佢是否有話(眾歡笑)
今次打錶佬應無錯(開心人生)

作者: 矮佬    時間: 2020-6-14 16:57

R10 夢幻人生 好友益 勝賢 南莊之歌
R11 風雨駒  眾歡笑 開心人生 鎮山寶

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)