188Channel

標題: 分享處子之身的第一次(加分區) [打印本頁]

作者: naughtynaught    時間: 2008-2-17 00:34     標題: 分享處子之身的第一次(加分區)

作者: k1mochi    時間: 2008-2-17 06:21

作者: rickliuhk    時間: 2008-2-17 16:55

引用:
原帖由 naughtynaught 於 2008-2-17 12:34 AM 發表
每講一個分享都會加分~
睇下你講成點~
10-30分不等~
個女仔係0係網上識既....前年聖誕左右識,後來上網傾耐左,就同左佢一齊......(短拖,我覺得)

個陣我仲好保守,認為識耐d,拖左3個月至半年先好同佢做.
聽講佢已經唔係處,之前拖左2次,而我就都拖過,不過都無做過..所以隻牛仔依然健在...

後來到某一日,我生日,佢同我講話去邊,佢都好有心知我個日生日,但係佢個日夜晚唔得閒.
就同我講話下午個段時間陪我...個日中午12點個陣去MK接佢,嘩,點知著得好sexy.
短裙+背心,加上著住件jacket,佢手個到整左個cheese cake,話係送比我做生日禮物.

後來接左佢之後就一齊搭車上去我屋企(個陣我仲未訓醒)...我同佢食左野之後,就上左去我屋企.
個陣我屋企無人.之後就打開左cheese cake 黎食,都好好味...

後來食食下野,我漏口,d cheese cake唔小心跌落我條褲到,仲係咁0岩滴落我條J個個位...之後我換左條波褲(屋企著開)
後來佢話要上網,佢同我就上左我張床到玩電腦....玩玩下,佢成個身挨黎我到攬住我
個頭仲偎落我條頸到,之後就同佢打左個車輪.....(好似觸電咁,因為個陣打車輪次數唔多).....
後來我同佢訓左0係張床到,大家都攬住打,打打下佢出動伸手出黎摸我jj....個陣我條jj都硬到不得了.......

之後我用我條jj黎磨佢,磨磨下佢佢忍唔住,用對腳黎夾實我比我係咁磨....
個陣我feel到佢有dd 濕(隔住條under).後來我都除左....不過佢無除,淨係拿高左/反開左d 衫同裙...
後來我用手不停咁攪下佢下面,又不停咁捽佢,又用手指插下佢...個陣我用手指篤入去(2隻)佢下面好似識得縮咁
夾到我手指好痛,後來到戲玉,我用碌野準備插入去個陣,左隊右隊,又搵唔到個位0係邊
佢知道左之後,佢扶住我條j,慢慢咁..一野一野咁慢慢帶住我咁進入佢到......
個一刻真係開心,又興奮到震...條j比佢個到又濕又暖既陰道包圍住....但係每進入少少既時候
我feel到條j 既龜頭開始比佢個到吸實/夾實咁,夾到好似就黎斷....
由龜頭痛到去到龜身,由龜身痛到去整條J.....個陣個feel又痛又好high...
之後佢話唔好再入,話好痛.....我話:下?痛?
後來我feel到唔知係咪high得滯,我好似發左癲咁將條腰係咁不停前後前後咁郁......
郁郁下好似聽到d putput聲,又聽到dd 水聲咁....又聽到佢又0係到呻吟.....
之後我又慢左插,佢又用手cool 住我條頸,又用腳cool住我條腰
又快又慢咁樣梅花間竹咁插...插插下feel到有料到....就射左出黎.....
就咁樣....我隻牛仔咁就無左......:smile_39:
作者: 日落尖東    時間: 2008-2-17 19:05

作者: 小米@@    時間: 2008-2-17 23:50

我既第一次係初戀果時,我地兩個都無經驗:smile_13:
當時係佢屋企,淨係得我地兩個
一路食野睇VCD,睇睇下佢係後面攬住我:smile_13:
唶我條頸同面,根住就咀迷一齊:smile_13:
佢隻手就開始拉高我件衫揸我個波
另一隻手拉起我條裙係條底底面係咁搓
比佢攪到我好舒服:smile_40: 底底都濕迷
搞搞下佢將自己同我條褲除左
當時睇到佢條野好驚都唔識反應
佢又攪住我郁郁下唔知點咁
我只係覺得佢條野係度頂下頂下
卒之一下比佢插左入黎,果時我正係覺得好很痛:smile_27:
個人好似醒左咁,即刻唔比佢郁要攞返出黎
佢就好驚咁以為我唔開心,我話比佢聽好痛,
咁就無繼續:smile_39:
不過之後我地都有做返,重好順利潻:smile_40:

作者: top-gun-gun    時間: 2008-2-18 02:15

作者: 神奇桑妮亞    時間: 2008-2-18 02:40

作者: 食人倉    時間: 2008-2-19 00:03

作者: purple_mocha    時間: 2008-2-19 05:51

作者: Alex''    時間: 2008-2-19 20:28

講返我GE第一次!就係一個晚上,佢黎左我屋企,話想要,我當時真係唔知點算好,都唔知點答佢:smile_13: 佢脫哂3話今晚真係好想要,我林林下之後都係唔好啦,無啦啦話想要,一定有D問題,但係佢捉住左我細老,話無論今晚點都一定要,佢又係第一次我又係第一次,佢捉到我細老真係好痛:smile_27: SO戈晚就羅左佢第一再同埋比左我第一次佢:smile_30:

戈一次可能係我人生中最痛GE一次:smile_34: :smile_34:
作者: tsang_jimmy    時間: 2008-2-19 23:44

我第一次處子之身,係我幾年前,同人拍散拖。

當日,係工作過後,相約到九龍城,因為大家係街度互相偷襲大家,搞搞下,著晒火,於是提議開房。

開房的時候,我知女友岩岩 m 可能完,所以我沒有舔她。

除掉衣服後,我急不及待去吻我女友白滑的胸部,很具彈性,但啜到佢話覺得痛,實在我太肉緊吧。 接著,她略為含啜我一會,就已經帶上安全套。

真的,處子有很多東西不太懂,整安全套已經花了五分鐘。
加上插入去做時,動作未夠順,所以做做下就要重新入去,令到女友都易乾。

縱使做完,她都覺得無咩快感,只得我覺得滿足。
而且,抽出來的套,還有少量完 m 留下的血。

過兩日後,她告知入面好痛,很可能我前奏用手指的時候,指甲尖又或者其他原因,令到佢痛足成個星期。
作者: Oo~涼子~oO    時間: 2008-2-20 09:15

作者: 神奇桑妮亞    時間: 2008-2-20 12:56

作者: handsomektim    時間: 2008-2-22 17:56

作者: 我是..L    時間: 2008-2-22 18:31

作者: 榮仔05    時間: 2008-2-22 20:36

作者: PLMQAZ999    時間: 2008-2-22 23:06

作者: nailnail2    時間: 2008-2-23 07:08

作者: s-o-s    時間: 2008-2-23 17:46

作者: lungkk    時間: 2008-2-25 12:44     標題: 我的第一次

作者: hk21002002    時間: 2008-2-26 02:25

作者: derek1212    時間: 2008-2-28 00:01

作者: carvinsu    時間: 2008-2-28 18:32

作者: Qmepls    時間: 2008-3-1 00:19

十五年前一個風和日麗既下晝,帶左當年係第三者既gf上屋企玩PS(無錯! 係Playstation),屋企無人,其實想食佢好耐,因為當年正室無得食,佢皮膚白白,一個B cup pink lin已經讓我瘋狂:smile_14: (也許當時年紀少),係玩緊炸彈人唔知第幾代既時候,我已經玩緊佢一雙少少既炸彈,佢著住件黑色小背心,除左brabra後,緊緊甘包住兼飛釘......已經放低左手掣既我緊握小炸彈,個嘴亦好唔得閒,好似拆彈專家甘慢慢逐吋逐吋甘摸同錫,好快就比佢除左我兩條褲(面同低),我立即將佢禽住,用雙手分開佢大比,唔覺意甘入左,不過第一次太敏感lu,好快就拆彈失敗,爆左:smile_27: :smile_27: :smile_27:
作者: 傻x    時間: 2008-3-3 00:03

作者: hang8933    時間: 2008-3-3 19:44

作者: minicooper_zz    時間: 2008-3-4 03:22

作者: Rickyfu    時間: 2008-3-5 00:32

作者: 唔好糟我    時間: 2008-3-7 15:58

作者: the_nightmare    時間: 2008-3-8 10:03

作者: 米奇小子    時間: 2008-3-11 18:53

作者: KAREN__BB    時間: 2008-3-11 21:28

作者: AltezzaazzeltA    時間: 2008-3-12 18:10     標題: 回覆 #1 naughtynaught 的帖子

作者: Uncle_Nine    時間: 2008-3-15 21:41

引用:
原帖由 AltezzaazzeltA 於 2008-3-12 18:10 發表
我就叫佢做Fion,佢係我讀中六時既插班生。第一見到佢時個印象麻麻地,好似大我地三四歲,戴粗黑眼鏡,曲髮札起馬尾(似掃巴!) ,又高大(有五呎六,and我得五呎八) ,個Look有d似阿毛:p(但後呢我先知原來佢想低調 ...
引用:
注意事項 ~

每位會員每次只限一次及一個回帖分享 , 多出回帖不獲加分及删除 , 敬請留意.

多出的4個回帖已刪除及合拼為一個回帖 , 以便加分 , 謝謝.
作者: foxybobby    時間: 2008-3-16 15:42

作者: cracycracy911    時間: 2008-3-18 03:59     標題: 有人係?

作者: daphe    時間: 2008-3-18 15:22

作者: songkong    時間: 2008-3-20 03:35

作者: lovelyvava    時間: 2008-3-21 00:25

作者: 安娜詩    時間: 2008-3-22 01:15

作者: 好down    時間: 2008-3-22 09:58

作者: polly-doll    時間: 2008-3-24 19:03

作者: keatlc    時間: 2008-3-25 10:37

作者: tsangtony2001    時間: 2008-3-25 17:48

作者: 五支芝麻油    時間: 2008-3-25 22:41     標題: 第一次

作者: 169394    時間: 2008-3-27 13:08

作者: 蠢...    時間: 2008-3-27 16:52     標題: 佢征服左我的第一次

作者: fong023075    時間: 2008-3-27 20:04

作者: fong023075    時間: 2008-3-27 20:05

作者: 以暴易暴    時間: 2008-3-28 01:14

作者: johnandylau    時間: 2008-3-29 14:54     標題: 回覆 #47 蠢... 的帖子

作者: She-Ra    時間: 2008-3-30 20:48

作者: ericshimano    時間: 2008-3-31 18:04

作者: chanj    時間: 2008-4-1 02:00

作者: ema709394    時間: 2008-4-1 16:48

作者: missichigo    時間: 2008-4-1 18:03

作者: tychoi1980    時間: 2008-4-2 12:14

引用:
原帖由 missichigo 於 2008-4-1 07:33 PM 發表
我果時岩岩16歲, 同一個冇感覺ge男仔拍拖.
有日我第1次去佢屋企, 我地坐係梳化攬攬錫錫.
錫錫下佢慢慢咁揸我. 我好想反抗,
但1望到佢過靚仔樣卮e好奇,
就冇去反抗ge念頭.
佢抱我落佢將床, 除晒我d衫.
之 ...
禁您有沒有後悔
作者: wingbb88    時間: 2008-4-2 23:19

作者: Mask1122    時間: 2008-4-3 09:16

作者: naughtynaught    時間: 2008-4-3 21:04

作者: camparinorton    時間: 2008-4-5 08:09

作者: hokaihin    時間: 2008-4-5 11:33     標題: 回覆 #61 camparinorton 的帖子

:smile_13: ............你個故仔好慘
作者: michaelchan318    時間: 2008-4-5 16:11

作者: naughtynaught    時間: 2008-4-5 22:58

作者: 搵工達人    時間: 2008-4-7 13:06

作者: leung2112    時間: 2008-4-11 02:57

第一次   真係好冇特別喎   都三年幾前口既事   第一次佢都好痛   仲唔識點樣就佢個窿   攪左勁耐都搵唔到   最後係草草了事
作者: autumleave    時間: 2008-4-11 13:02

那是我的第一次,也是她的第一次
那年的暑假,我們在長洲租了渡假屋玩三日

當天一早攞了房後,入到房後當然難免色心起,向她上下其手了
雖然我們都未試過第一次,但都是只差最後一步吧了
所以她的每一吋肌膚我都看過了,但這次在遊完她的山峰後
正想玩水遊花園時,郤給她阻止了:smile_41:
初時估佢只是怕羞吧了,後來佢竟然話比我聽有親戚嚟左探佢:smile_40:
一個雷響過之後,那麼我一盒十二個如何處置呀?
唉!最後這兩天真的是和她遊山玩水了.

到了第三天,即係最後一天,我剛瞓醒的時候,帎邊的她正眼仔look look 的望著我,十分可愛
我一邊和她聊天,一邊又向她上下其手,當隻手游到她的pat pat 時,發覺她的睡裙內好似不是pe褲或者內褲
而是什麼也沒有:smile_44: 那即是說......哈哈,當時最開心的不是我,而是我的弟弟,他第一時間彈起了
經過一輪前奏纏綿,和她無聲的答允,那一盒12個終於可重見天日了

雖然最終我們都同時失去了第一次,但我們是經過一日一夜不眠不休,消耗了八個及多租了一天的渡假屋 才能成功進的.
作者: tommy355996    時間: 2008-4-13 19:35

作者: thomas-sep    時間: 2008-4-15 17:48

作者: 楊獸性    時間: 2008-4-17 01:39

作者: yeung100    時間: 2008-4-18 11:51

作者: phoebe_lo    時間: 2008-4-18 19:37

作者: s20051536    時間: 2008-4-19 15:37

作者: 曼聯神奇7號    時間: 2008-4-19 19:19

作者: kaga78    時間: 2008-4-22 12:47

作者: cvani    時間: 2008-4-23 23:35

作者: hokaihin    時間: 2008-4-24 13:15     標題: 回覆 #77 cvani 的帖子

good................good
作者: naughtynaught    時間: 2008-4-24 18:24

作者: Aofeconomic    時間: 2008-4-25 00:21

作者: 是咁的    時間: 2008-4-25 16:16

作者: 『車仔』    時間: 2008-4-27 15:11

作者: mo850110    時間: 2008-4-27 20:53     標題: 搞笑CONDOM

作者: naughtynaught    時間: 2008-4-28 13:30

作者: SSLee    時間: 2008-4-29 01:07     標題: 第一次做愛

作者: 8310    時間: 2008-4-29 21:55

作者: mi米    時間: 2008-4-30 21:15

作者: naughtynaught    時間: 2008-4-30 23:59

作者: hokaihin    時間: 2008-5-2 06:47     標題: 回覆 #88 naughtynaught 的帖子

嬌嬌:妳又唔講下自己第一次點發生!我估好多人想知。
作者: naughtynaught    時間: 2008-5-2 22:06

作者: Yin722    時間: 2008-5-3 01:56

作者: 我歌月徘徊    時間: 2008-5-4 21:04

作者: hinfai33    時間: 2008-5-7 02:16     標題: 回復 1# 的帖子

第一次-----二十年前,中一在学校女更衣室(私校.大廈天台是操場那種).
              对手----- 私鐘妹(中三)
              費用----- $110
              時間----- 一節小息時間(好始15分鐘)用唔晒
                   方式----- 企系度
                   過程----- 渣左幾下、咀左幾下、插左幾下(緊張)
作者: EVERGREEN    時間: 2008-5-7 13:15

作者: sinibon    時間: 2008-5-9 01:48     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: eminem1106    時間: 2008-5-12 16:48

作者: jacky6126    時間: 2008-5-15 22:35

作者: lynnbabe    時間: 2008-5-16 12:08

作者: silucho    時間: 2008-5-20 16:56

作者: sepfry928    時間: 2008-5-20 20:00

作者: 花都朗青    時間: 2008-5-22 04:43

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)