188Channel

標題: 油麻地正骨+根骶首選 (正宗前列腺) [打印本頁]

作者: DAVIDCHAN8688    時間: 2020-2-8 19:28     標題: 油麻地正骨+根骶首選 (正宗前列腺)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: dradada    時間: 2020-2-8 22:49

師傅請PM 資料給我,謝謝
作者: DAVIDCHAN8688    時間: 2020-2-8 23:15

引用:
原帖由 dradada 於 2020-2-8 22:49 發表 查看引用來源
Ching 已經pm給你
作者: 無依小子    時間: 2020-2-8 23:19

師兄請PM 資料給我。感謝你
作者: sum787    時間: 2020-2-8 23:33

作者: albertchan668    時間: 2020-2-8 23:36

188Channel » 香港夜遊討論 » 旺角正骨家姐

收藏  |  訂閱

4   202

DAVIDCHAN8688

發短消息

加為好友

1#發表於 4 小時前         只看該作者

旺角正骨家姐

上月9號加了微信,一直都冇時間去試,今天終於有時間去試,因為現在冇得返大陸按摩,唯有在香港按摩。估唔到家姐手法好掂,抵贊!👍👍
我呢d骨精按了多年,一按就知有冇實力,其實正骨技師每間場只有一至兩個是可以按得動我,因我是比較受力,好少技師按到我叫痛,但是這個師傅是可以令我叫痛。
今天我按了兩Part,穴位淋巴90分鐘400,根骶保健60分鐘400,
兩個半小時合共800,我認為是超值。
如果回大陸,來回都要用兩個多小時,再加車費,其實價錢差不多,只不過在大陸可以在骨場過夜,消磨吓時間,但是現在不能返大陸,等疫情降低起碼要一個月以上,唯有在香港按摩,反正她按得不錯,有機會試埋她妹妹手法,聽說也不錯!👍👍

其他選項                                                                                                                                                 報告                                                                                                                                                                                                 TOP-->                                        

引用  回覆

dradada

發短消息

加為好友

2#發表於 大約 1 小時前         只看該作者

其他選項                                                                                                                                                 報告                                                                                                                                                                                                 TOP-->                                        

引用  回覆

發短消息

加為好友

3#發表於 21 分鐘前         只看該作者

原帖由 dradada 於 2020-2-8 22:49 發表 

引用  回覆

無依小子

發短消息

加為好友

4#發表於 16 分鐘前         只看該作者

引用  回覆

sum787

發短消息

加為好友

5#發表於 3 分鐘前         只看該作者

引用  回覆

發表帖子

前往最後回覆
作者: DAVIDCHAN8688    時間: 2020-2-9 00:05

引用:
原帖由 albertchan668 於 2020-2-8 23:36 發表 查看引用來源
188Channel » 香港夜遊討論 » 旺角正骨家姐

收藏  |  訂閱

4   202

發短消息

加為好友

1#發表於 4 小時前         只看該作者

旺角正骨家姐

上月9號加了微信,一直都冇時間去試 ...
作者: seekingfun    時間: 2020-2-9 00:07     標題: 回覆 7# DAVIDCHAN8688 的帖子

師兄,可否Pm資料給我
作者: Tck13032011    時間: 2020-2-9 00:16

煩請師兄pm相關資料,Thanks
作者: DAVIDCHAN8688    時間: 2020-2-9 00:26

引用:
原帖由 Tck13032011 於 2020-2-9 00:16 發表 查看引用來源
以上兩位Ching 已經pm給你
作者: q91972    時間: 2020-2-9 00:52

正骨啱我,pm我,謝謝你
作者: Samsamtann    時間: 2020-2-9 01:18     標題: 回覆 1# DAVIDCHAN8688 的帖子

作者: mr_johnny    時間: 2020-2-9 01:38

Ching,請PM 資料給我,謝謝
作者: DAVIDCHAN8688    時間: 2020-2-9 01:48

引用:
原帖由 mr_johnny 於 2020-2-9 01:38 發表 查看引用來源
Ching,請PM 資料給我,謝謝
以上幾位Ching 已經pm給你們
作者: q91972    時間: 2020-2-9 02:41

師兄根骶保健,是什麼,謝
作者: genesic    時間: 2020-2-9 08:06

Hi師兄,可否Pm資料給我
作者: 歐偉倫7    時間: 2020-2-9 08:13

請師兄pm,Thanks
作者: 雨中粗野的採購    時間: 2020-2-9 09:10

引用:
原帖由 q91972 於 2020-2-9 02:41 發表 查看引用來源
師兄根骶保健,是什麼,謝
即係前列腺按摩,按蛋,按棍,按肛門。
作者: hifiking999    時間: 2020-2-9 09:38

近排周身骨痛,師兄可否PM地址給小弟試吓?
作者: DAVIDCHAN8688    時間: 2020-2-9 10:34

引用:
原帖由 hifiking999 於 2020-2-9 09:38 發表 查看引用來源
近排周身骨痛,師兄可否PM地址給小弟試吓?
以上Ching 已經pm給你
作者: 4x5dai    時間: 2020-2-9 10:40

師兄,可否Pm資料給我
作者: DAVIDCHAN8688    時間: 2020-2-9 10:52

引用:
原帖由 4x5dai 於 2020-2-9 10:40 發表 查看引用來源
師兄,可否Pm資料給我
作者: q00oman    時間: 2020-2-9 11:30

其實唔駛拆post la
作者: garychow1984    時間: 2020-2-9 11:44

C兄,可以pm我嗎?謝
引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2020-2-8 19:28 發表 查看引用來源
上月9號加了微信,一直都冇時間去試,今天終於有時間去試,因為現在冇得返大陸按摩,唯有在香港按摩。估唔到家姐手法好掂,抵贊!👍👍
我呢d骨精按了多年,一按就知有冇實力,其實正骨技師每間場只有一至兩個是可以按得動我,因我是比 ...

作者: sky0715    時間: 2020-2-9 13:16

作者: eu2292    時間: 2020-2-9 13:40

師兄,可否Pm資料給我
作者: layhoma83    時間: 2020-2-9 13:46

pls PM information
作者: cola1915    時間: 2020-2-9 13:54

師兄,請 PM 提供資料。
家姐幾大年紀。
作者: union6578995    時間: 2020-2-9 17:48

Pk me please ching OK thx
作者: DAVIDCHAN8688    時間: 2020-2-9 18:00

昨天試完根骶保健,不用起身去夜屎,因平時瞓覺大約5-6個鐘,就要去厠所。
其實昨天做的時候,師傅都說我的前列腺有輕微腫脹,所以約定今天再去做,又做了兩part。
有師兄問根骶保健是什麼?即是改善性功能,男女都可以做的,男是前列腺,女是卵巢,效果真的不錯,昨晚已經見到效果。抵贊!👍👍👍
如果各位有需要的話,真心推介你們去嘗試!
作者: haikar    時間: 2020-2-9 18:33     標題: 回覆 1# DAVIDCHAN8688 的帖子

師兄,可否Pm資料給我
作者: DAVIDCHAN8688    時間: 2020-2-9 18:56

引用:
原帖由 haikar 於 2020-2-9 18:33 發表 查看引用來源
師兄,可否Pm資料給我
作者: lwan3388    時間: 2020-2-9 23:44

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2020-2-8 19:28 發表 查看引用來源
我呢d骨精按了多年,一按就知有冇實力,其實正骨技師每間場只有一至兩個是可以按得動我,因我是比 ...
師兄可否pm資料給我,睇嚟冇3個月都吾好北上!揾住香港頂住D骨痕先
作者: DAVIDCHAN8688    時間: 2020-2-10 00:01

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-2-9 23:44 發表 查看引用來源
師兄可否pm資料給我,睇嚟冇3個月都吾好北上!揾住香港頂住D骨痕先
師兄,已經pm給你!
之前我每星期都上去三天兩夜按摩,現在只能在香港找按得好的師傅,剛好遇到這師傅。
如果找個按得不好,或者不用心去按,按完等於冇按,嘥錢嘥時間。
就算疫倩之後,可以返大陸按摩,我都會找時間继續找她按摩的。
作者: violin817    時間: 2020-2-10 03:14

求pm wechat資料
作者: DAVIDCHAN8688    時間: 2020-2-10 09:00

引用:
原帖由 violin817 於 2020-2-10 03:14 發表 查看引用來源
求pm wechat資料
作者: hkg369    時間: 2020-2-10 13:20

.
引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2020-2-10 00:01 發表 查看引用來源
師兄,已經pm給你!
之前我每星期都上去三天兩夜按摩,現在只能在香港找按得好的師傅,剛好遇到這師傅。
如果找個按得不好,或者不用心去按,按完等於冇按,嘥錢嘥時間。
就算疫倩之後,可以返大陸按摩,我都會找時間继續找她按摩的。 ...
明知系廣告, 但今日會去試下
作者: DAVIDCHAN8688    時間: 2020-2-10 13:49

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-2-10 13:20 發表 查看引用來源
.明知系廣告, 但今日會去試下
如果師兄覺得是廣告,就不用去試了。
我是香討的會員已經超過10年,很少出報告的,今次試了覺得好才分享出來。
為什麼出這個post ,舊有的已經有一年多,有些人以為過時喇,還有63頁太長,有些人未必有耐性看,所以我才寫過新的帖子啫。
作者: SmartDuck    時間: 2020-2-10 14:13     標題: 回覆 1# DAVIDCHAN8688 的帖子

DAVIDCHAN8688 師兄,可否pm 資料給我?謝謝!🙏
作者: DAVIDCHAN8688    時間: 2020-2-10 14:29

引用:
原帖由 SmartDuck 於 2020-2-10 14:13 發表 查看引用來源
DAVIDCHAN8688 師兄,可否pm 資料給我?謝謝!🙏
作者: ben1964n    時間: 2020-2-10 14:36

作者: DAVIDCHAN8688    時間: 2020-2-10 14:42

引用:
原帖由 ben1964n 於 2020-2-10 14:36 發表 查看引用來源
Ching 已經 pm 給你
作者: newbegin88    時間: 2020-2-10 14:44

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2020-2-10 13:49 發表 查看引用來源
如果師兄覺得是廣告,就不用去試了。
我是香討的會員已經超過10年,很少出報告的,今次試了覺得好才分享出來。
為什麼出這個post ,舊有的已經有一年多,有些人以為過時喇,還有63頁太長,有些人未必有耐性看,所以我才寫過新的帖子 ...
我之前是自己爬文找到地步的。之後有些師兄要求聯絡,我都有給他們,但可能一時間太多人去,變成時間安排不理想,就在此有少許不滿,所以我自此都不再給聯絡電話了。

其實她們有生意我固然開心,但自私講句,有時太多客變成我自己的時間選擇又少了。
作者: fb9743404    時間: 2020-2-10 14:47

c hing,可否給一下資料?本人對正骨都好有興趣
作者: 神州行    時間: 2020-2-10 14:53

引用:
原帖由 newbegin88 於 2020-2-10 14:44 發表 查看引用來源

我之前是自己爬文找到地步的。之後有些師兄要求聯絡,我都有給他們,但可能一時間太多人去,變成時間安排不理想,就在此有少許不滿,所以我自此都不再給聯絡電話了。

其實她們有生意我固然開心,但自私講句,有時太多客變成我自 ...
你所講安排時間之問題,我也有同她提過,她說原因是有些客人遲到,不準時,影響到下一個客人,所以才有些調動,但是她也會詢問下一個客人可否更改,如果不可以,遲到之客人就做短些時間,這些問題希望她能改善。
而我一般約時間只有早唔會遲,希望其他人都能準時,就大家都方便啦!
作者: DAVIDCHAN8688    時間: 2020-2-10 14:57

引用:
原帖由 fb9743404 於 2020-2-10 14:47 發表 查看引用來源
c hing,可否給一下資料?本人對正骨都好有興趣
作者: long122188    時間: 2020-2-10 19:40

想要聯絡既方法 謝謝
作者: ttvvmanman    時間: 2020-2-10 19:48

要聯絡既方法 謝謝,多謝
作者: DAVIDCHAN8688    時間: 2020-2-10 19:48

引用:
原帖由 long122188 於 2020-2-10 19:40 發表 查看引用來源
想要聯絡既方法 謝謝
作者: DAVIDCHAN8688    時間: 2020-2-10 22:22

引用:
我想說清楚,這個師傅是正骨,專治痛症,男女性功能調理。
不是邪骨,大家不要想多了,有些師兄問年紀,身材如何?
請不要心存歪念,我只是覺得不錯,難得遇到好師傅,所以分享給有需要的人。
如想邪骨的話,請不用去試,謝謝!

作者: newbegin88    時間: 2020-2-10 23:07

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2020-2-10 22:22 發表 查看引用來源
我想說清楚,這個師傅是正骨,專治痛症,男女性功能調理。
不是邪骨,大家不要想多了,有些師兄問年紀,身材如何?
請不要心存歪念,我只是覺得不錯,難得遇到好師傅,所以分享給有需要的人。
如想邪骨的話,請不用去試,謝謝! ...
其實師兄的標題和之前紐文兄的標題已說明是正骨,可能有人諗多咗!😁
作者: taipoman    時間: 2020-2-10 23:13     標題: 回覆 51# newbegin88 的帖子

Ching,我對正骨有興趣,請 pm 我,謝謝🙏🏻
作者: DAVIDCHAN8688    時間: 2020-2-10 23:16

引用:
原帖由 taipoman 於 2020-2-10 23:13 發表 查看引用來源
Ching,我對正骨有興趣,請 pm 我,謝謝🙏🏻
作者: DAVIDCHAN8688    時間: 2020-2-10 23:25

引用:
原帖由 newbegin88 於 2020-2-10 23:07 發表 查看引用來源

其實師兄的標題和之前紐文兄的標題已說明是正骨,可能有人諗多咗!😁
因為有些地方說是正骨,但是可以有part2。
這個師傅本身有技術,又有好多客人,要預約才有機會找到她按摩,根本做唔切,無需要咁做,何況這個場是正規場!
作者: kwokwi1120    時間: 2020-2-10 23:28

煩請師兄pm相關資料,感謝
作者: newbegin88    時間: 2020-2-10 23:32     標題: 回覆 54# DAVIDCHAN8688 的帖子

一輪輪啦,現時只得家姐,加上大家未能回大陸揼,的確比較爆。其他師兄暫時預約唔到可以遲啲再試的。
作者: DAVIDCHAN8688    時間: 2020-2-10 23:35

引用:
原帖由 kwokwi1120 於 2020-2-10 23:28 發表 查看引用來源
煩請師兄pm相關資料,感謝
Ching  已經 pm 給你
作者: scouser427    時間: 2020-2-11 01:25     標題: 回覆 1# DAVIDCHAN8688 的帖子

師兄可否PM 資料給我?感謝
作者: DAVIDCHAN8688    時間: 2020-2-11 01:27

引用:
原帖由 scouser427 於 2020-2-11 01:25 發表 查看引用來源
師兄可否PM 資料給我?感謝
作者: ken86133    時間: 2020-2-11 09:24

作者: cookie6768    時間: 2020-2-11 10:02

師兄,可否Pm資料給我
作者: hahahagood    時間: 2020-2-11 10:05     標題: 回覆 57# DAVIDCHAN8688 的帖子

師兄,可否Pm資料給我
作者: DAVIDCHAN8688    時間: 2020-2-11 10:25

引用:
原帖由 hahahagood 於 2020-2-11 10:05 發表 查看引用來源
師兄,可否Pm資料給我
以上各位 Ching 已經 pm 給你
作者: dicky2007    時間: 2020-2-11 10:27

師兄,可否Pm資料給我
作者: jackmcneil    時間: 2020-2-11 10:28     標題: 回覆 1# DAVIDCHAN8688 的帖子

請師兄pm,Thanks

Wish best of luck in life!
作者: DAVIDCHAN8688    時間: 2020-2-11 10:29

引用:
原帖由 dicky2007 於 2020-2-11 10:27 發表 查看引用來源
師兄,可否Pm資料給我
Ching  已經 pm 給你
作者: playoneplay    時間: 2020-2-11 11:04     標題: 回覆 66# DAVIDCHAN8688 的帖子

作者: Fai246801    時間: 2020-2-11 11:06

師兄,可否Pm資料給我
作者: DAVIDCHAN8688    時間: 2020-2-11 11:29

引用:
原帖由 Fai246801 於 2020-2-11 11:06 發表 查看引用來源
師兄,可否Pm資料給我
Ching 已經pm
作者: Fai246801    時間: 2020-2-11 11:59

不好意思,郵箱不見了你俾我之前的訊息,可否再俾一次呢!
作者: DAVIDCHAN8688    時間: 2020-2-11 13:04

引用:
原帖由 Fai246801 於 2020-2-11 11:59 發表 查看引用來源
不好意思,郵箱不見了你俾我之前的訊息,可否再俾一次呢!
Ching 已經 pm
作者: playoneplay    時間: 2020-2-11 14:28     標題: 回覆 1# DAVIDCHAN8688 的帖子

作者: bqbqbbq    時間: 2020-2-11 14:30

師兄可否請PM 資料給我,謝謝
作者: pat20011    時間: 2020-2-11 14:37

i want details too , any c hing can pm me ? thanks a lot
作者: THEATEAM    時間: 2020-2-11 15:03

師兄 方便PM 我丫. THX
作者: eklunge    時間: 2020-2-11 16:38

師兄,可否Pm資料給我
作者: DAVIDCHAN8688    時間: 2020-2-11 18:42

引用:
原帖由 eklunge 於 2020-2-11 16:38 發表 查看引用來源
師兄,可否Pm資料給我
以上Ching 已經pm 給你們
作者: newbegin88    時間: 2020-2-11 19:03

樓主恐妨好心做壞事,宜家家姐的電話問問題的多,幫襯的少。好似今日十幾個訊息,但只是問,搞到家姐都有啲掹。
作者: DAVIDCHAN8688    時間: 2020-2-11 19:14

引用:
原帖由 newbegin88 於 2020-2-11 19:03 發表 查看引用來源
樓主恐妨好心做壞事,宜家家姐的電話問問題的多,幫襯的少。好似今日十幾個訊息,但只是問,搞到家姐都有啲掹。
師兄,今天你也去按摩?
其實我已經說好價錢,正骨及調理多少分鐘?多少錢?还有什麼好問?直接約時間就可以了,何必再問三問四?
想問加了微信就等回覆,我從來不打电話打擾人工作,如果她有空就會回覆你喇!
作者: newbegin88    時間: 2020-2-11 19:24     標題: 回覆 79# DAVIDCHAN8688 的帖子

有啲師兄都有問地址,但只限於問,可能他們想整理好所有資料,調整好心情至去呱!😂
作者: 呂布小子    時間: 2020-2-11 19:31

無差別咁係人都派電話........
作者: asdfgh123    時間: 2020-2-11 19:53

請師兄pm 無限感激,謝謝,謝謝
作者: 江蛟    時間: 2020-2-11 20:48

依家非常時期, 樓主係咪停一停派卡片會好啲呢?
作者: discussfrancis    時間: 2020-2-11 21:09

點解係紐文兄個貼分出嚟又猛派卡片...🤔
作者: newbegin88    時間: 2020-2-11 21:27

樓主真係新客。
相信他是真心覺得家姐有技術,先至分帖再介紹啫,不過一時間太多人問,變成好心做壞事,根本家姐都接唔切。如果等埋亞妹開得工時再介紹多啲客,就應該好啲。
作者: DAVIDCHAN8688    時間: 2020-2-11 21:31

引用:
原帖由 discussfrancis 於 2020-2-11 21:09 發表 查看引用來源
點解係紐文兄個貼分出嚟又猛派卡片...🤔
之前我都有說過,因為個帖是2018年,一年多了,还要有63頁,誰有耐性及時間去慢慢看,況且有些內容,比人傳吓傳吓,以為是邪骨。
每人有每人的意見,我不能在他人之帖,更正什麼,只有自己出個新帖(起碼是2020年),分享一下我之感受啫!
作者: DAVIDCHAN8688    時間: 2020-2-11 21:39

引用:
原帖由 江蛟 於 2020-2-11 20:48 發表 查看引用來源
依家非常時期, 樓主係咪停一停派卡片會好啲呢?
非常時期都有人會吃飯,按摩,視乎每個人之需要啫。
我不能去大陸按摩,就會選擇在香港按,是骨精就會明白,要一、兩個月不按摩,一定不習慣,如果怕的話,咪等疫情過去才去吧!
作者: newbegin88    時間: 2020-2-11 21:48

所以我都話樓主是真心介紹,只不過撞啱得番家姐而應接不暇啫。
作者: 神州行    時間: 2020-2-11 22:21

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2020-2-11 21:39 發表 查看引用來源
非常時期都有人會吃飯,按摩,視乎每個人之需要啫。
我不能去大陸按摩,就會選擇在香港按,是骨精就會明白,要一、兩個月不按摩,一定不習慣,如果怕的話,咪等疫情過去才去吧! ...
agree x 2.....
作者: union6578995    時間: 2020-2-11 22:26     標題: Massage

引用:
原帖由 神州行 於 2020-2-11 22:21 發表 查看引用來源
agree x 2.....
Agreed x 100000000000000 OK
作者: newbegin88    時間: 2020-2-11 23:00

因為聽到家姐說多了人問至隨口提到,都是我多事。
作者: sumax888    時間: 2020-2-12 03:44

師兄,可否Pm資料給我
作者: DAVIDCHAN8688    時間: 2020-2-12 08:51

引用:
原帖由 sumax888 於 2020-2-12 03:44 發表 查看引用來源
師兄,可否Pm資料給我
Ching 已經 pm
作者: 鮑魚雞粥    時間: 2020-2-12 10:41

有冇pm資料提供
謝謝🙏🏼
作者: funnyboy    時間: 2020-2-12 11:37

可以pm我嗎?謝謝
作者: DAVIDCHAN8688    時間: 2020-2-12 12:23

引用:
原帖由 funnyboy 於 2020-2-12 11:37 發表 查看引用來源
可以pm我嗎?謝謝
作者: DAVIDCHAN8688    時間: 2020-2-12 17:31

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2020-2-9 18:00 發表 查看引用來源
昨天試完根骶保健,不用起身去夜屎,因平時瞓覺大約5-6個鐘,就要去厠所。
其實昨天做的時候,師傅都說我的前列腺有輕微腫脹,所以約定今天再去做,又做了兩part。
有師兄問根骶保健是什麼?即是改善性功能,男女都可以做的,男是前列 ...
我做完根骶調理後,四天晚上可以一覺瞓天光,不用起身去夜尿,又冇尿頻,效果真的不錯。
有冇師兄去試完,返來說出效果同感受!

作者: pada0522    時間: 2020-2-12 21:51

小弟也煩請師兄pm相關資料,Thanks
作者: DAVIDCHAN8688    時間: 2020-2-12 22:15

引用:
原帖由 pada0522 於 2020-2-12 21:51 發表 查看引用來源
小弟也煩請師兄pm相關資料,Thanks
作者: vilichan    時間: 2020-2-12 22:15

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)