188Channel

標題: 有冇咩技術可以令男人慾仙慾死? [打印本頁]

作者: 憤怒妹.    時間: 2020-3-3 10:58     標題: 有冇咩技術可以令男人慾仙慾死?

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: CTAN2Y33    時間: 2020-3-3 12:42

我想比你服侍下 唔知有冇機會呢🤣
作者: MAN818    時間: 2020-3-3 12:58

引用:
原帖由 憤怒妹. 於 2020-3-3 10:58 發表 查看引用來源
我先 吐好多口水係小烏度 再用手心磨佢龜頭 會爽到嗌 同埋射完即刻含住佢再吸啜😂 大家都交流下❤️想服侍好啲
如果你練成陰功,俾男人插咗入去唔好陏,但你用隻西用力咬男人支嘢男人這時舒服....唔3分鐘即射
作者: 高速吸引    時間: 2020-3-3 21:01

引用:
原帖由 憤怒妹. 於 2020-3-3 10:58 發表 查看引用來源
我先 吐好多口水係小烏度 再用手心磨佢龜頭 會爽到嗌 同埋射完即刻含住佢再吸啜😂 大家都交流下❤️想服侍好啲
果時ex含爆我果幾秒都會好似你講甘繼續吸,真係爽到成身震左幾野同埋射多兩三野
作者: 保持現在    時間: 2020-3-3 22:17

五秒定律 即係條仔射完之後五秒內再含落去 條仔一定慾仙慾死
作者: 憤怒妹.    時間: 2020-3-3 23:00     標題: 回覆 5# 保持現在 的帖子

係啊😂重要有陣深喉頂到盡 hold幾秒唔郁  佢都會嗌出聲 但我想知頂到口喉嚨有咩咁爽😂😂
作者: 果個黃色主角    時間: 2020-3-4 01:36     標題: 回覆 6# 憤怒妹. 的帖子

攪到好想俾你含🤤🤤🤤
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-3-4 07:19

要講清楚慾仙慾死o既定義係乜? 好快想射定係好敏感好興趣但又唔射得住?
兩個好唔同玩法喎
作者: 竹旬入面有蟲    時間: 2020-3-4 08:09

上面都有提到,黃金五秒。

即係射完之後就即含,個幾下好珍貴,但唔好起勢咁含,因為射完好敏感,輕輕力吸下,舔下,已經好夠佢跪低。

再者,騎功都好緊要,不過好睇各方面配合。例如,慢慢一下下騎,有節奏,條腰要有wave咁前後郁,有幅度之餘,唔好摩擦到接觸位,恥骨位置,因為好易整痛男仔。

前戲部分,有好多野可以做,男人係興奮勃起後,受一定刺激會流出,精前液,係個個時間,不停誘惑佢,令佢想要又得不到,會不停釋出精前液,係忍唔住個刻先比佢,佢進入既頭一下,可以爽到震左,當然你都會濕到一個點。😋
作者: 憤怒妹.    時間: 2020-3-4 11:41

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-4 07:19 發表 查看引用來源
要講清楚慾仙慾死o既定義係乜? 好快想射定係好敏感好興趣但又唔射得住?
兩個好唔同玩法喎
全部都好想知 好想學🤤🤤🤤❤️
作者: MAN818    時間: 2020-3-4 11:54

引用:
原帖由 憤怒妹. 於 2020-3-4 11:41 發表 查看引用來源
咁…你就要揾多啲對手先學得晒🤭😁
作者: 憤怒妹.    時間: 2020-3-4 14:35     標題: 回覆 11# MAN818 的帖子

有對手啦已經😂想佢再爽啲
作者: 失常少女    時間: 2020-3-5 21:55

會唔會有男人接受唔到吐好多口水落條J度?
作者: Tck13032011    時間: 2020-3-5 22:30

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-3-5 21:55 發表 查看引用來源
禾係其中一位
作者: 竹旬入面有蟲    時間: 2020-3-5 23:26

口水落條jer, 正常都唔怕既,當分泌物咁樣啫
作者: 林小毛`    時間: 2020-3-5 23:34

留名學野,好正啊呢個post
作者: 大食之熟女    時間: 2020-3-6 05:06

我佢同佢用油推,捽到佢想出時又慢番,等佢來回地獄又折返人間,推下又擰下,爽到佢比平時特別硬
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-3-6 06:50

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-3-5 21:55 發表 查看引用來源
咁唔係一開始就"咳吐~~~!" 咁樣一啖口水吧?
含一陣先, 附近周圍都奶下, 加d眼神交流同笑容表現出自己好中意咁跟住然後先吐, 又未試過有人會介意(至少我feel唔到)
作者: MAN818    時間: 2020-3-6 06:52

引用:
原帖由 憤怒妹. 於 2020-3-4 14:35 發表 查看引用來源
有對手啦已經😂想佢再爽啲
一個對手識一樣嘢,如果有10對手就識10樣嘢,所以一對手系唔夠😅😅🤪🤪
作者: MAN818    時間: 2020-3-6 06:53

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-6 06:50 發表 查看引用來源

含一陣先, 附近周圍都奶下, 加d眼神交流同笑容表現出自己好中意咁跟住然後先吐, 又未試過有人會介意(至少我feel唔到) ...
師姐~眼神交流最2殺食👍👍👍
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-3-6 12:22

引用:
原帖由 憤怒妹. 於 2020-3-4 11:41 發表 查看引用來源
首先你要知道你男人中意咩o野
作者: MAN818    時間: 2020-3-6 13:07

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-6 12:22 發表 查看引用來源
貴妃系高手
作者: MAN818    時間: 2020-3-6 13:07

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-6 12:22 發表 查看引用來源
貴妃系高手
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-3-6 13:51

引用:
原帖由 MAN818 於 2020-3-6 13:07 發表 查看引用來源
貴妃系高手
點解唔可以叫善解人意呢 我發現唔少男人()其實真係舒服得幾秒鐘,
想令佢地好似女人咁由頭爽到尾係有d困難囉, 起碼係身體上
所以要雙管齊下, 身體感覺唔夠精神上滿足感去補償
就係俾晒佢地想要o既o野俾佢地, 我講緊係佢地自己想做o既動作都俾佢o係我身上做
舉例我呢個中意俾人含, 中意玩腳, 中意sm, 間唔中中意搵d低能o野整古下我
要俾佢最大滿足, 就同一個時間揀上面兩樣或更多o既項目同時進行, 俾佢玩個夠
作者: MAN818    時間: 2020-3-6 14:27

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-6 13:51 發表 查看引用來源
點解唔可以叫善解人意呢 我發現唔少男人()其實真係舒服得幾秒鐘,
就係俾晒佢地想要o既o野俾佢地, ...
如果我個女人好似你咁就好....每次都系我做晒啲嘢.....所以大時唔想做 , 但碌嘢爭氣又硬最後都系我做
作者: MAN818    時間: 2020-3-6 14:27

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-6 13:51 發表 查看引用來源
就係俾晒佢地想要o既o野俾佢地, ...
如果我個女人好似你咁就好....每次都系我做晒啲嘢.....所以大時唔想做 , 但碌嘢爭氣又硬最後都系我做
作者: uncleblue    時間: 2020-3-6 15:29

如果妳男朋友鍾意獨龍鑽而妳又接受到既咪試下囉,不過唔好淨係諗住用條篤入佢asshole就會好high,實質咁咁樣會令刺激度同敏感度減低,最好係輕輕力先係hole既外圍/會陰lam下打下圈,至於hole果part最刺激係似有還無咁lam,一lam落去佢真係即刻會震比妳睇,咁當然間唔中一兩下深入去都會有唔同既感覺,而最緊要既當然係要洗乾淨先喇~
作者: MAN818    時間: 2020-3-6 15:39

引用:
原帖由 uncleblue 於 2020-3-6 15:29 發表 查看引用來源
如果妳男朋友鍾意獨龍鑽而妳又接受到既咪試下囉,不過唔好淨係諗住用條篤入佢asshole就會好high,實質咁咁樣會令刺激度同敏感度減低,最好係輕輕力先係hole既外圍/會陰lam下打下圈,至於hole果part最刺激係似有還無咁lam,一 ...
諗起都好興奮
作者: MAN818    時間: 2020-3-6 15:39

引用:
原帖由 uncleblue 於 2020-3-6 15:29 發表 查看引用來源
如果妳男朋友鍾意獨龍鑽而妳又接受到既咪試下囉,不過唔好淨係諗住用條篤入佢asshole就會好high,實質咁咁樣會令刺激度同敏感度減低,最好係輕輕力先係hole既外圍/會陰lam下打下圈,至於hole果part最刺激係似有還無咁lam,一 ...
諗起都好興奮
作者: 失常少女    時間: 2020-3-6 21:23

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-6 06:50 發表 查看引用來源

含一陣先, 附近周圍都奶下, 加d眼神交流同笑容表現出自己好中意咁跟住然後先吐, 又未試過有人會介意(至少我feel唔到) ...
我無眼神交流.... 我有諗過吐口水, 我驚D 口水拉絲又令我尷尬😁
作者: 失常少女    時間: 2020-3-6 21:27

有無男人係唔中意lam 會陰位同個hole...?? 有d 人啜袋lam 袋都話無咩feel.....定係我口技差到咁....
作者: mui1892    時間: 2020-3-6 21:39

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-3-6 21:27 發表 查看引用來源
有無男人係唔中意lam 會陰位同個hole...?? 有d 人啜袋lam 袋都話無咩feel.....定係我口技差到咁....
哈哈我好喜歡將蛋蛋吸我口度
作者: uncleblue    時間: 2020-3-7 10:28

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-3-6 21:27 發表 查看引用來源
咁呢D各有所好有人唔鍾意都唔出奇既~
咁妳下次可以試下用唔用既力度/速度再睇下男人既反應,如果真係無乜feel咪玩過第二樣囉~
作者: uncleblue    時間: 2020-3-7 10:35

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-3-6 21:39 發表 查看引用來源
哈哈我好喜歡將蛋蛋吸我口度
係呀係呀,我都鍾意比人啜波子架,仲要大大力咁啜同埋吸入D。我女朋女仲會兩粒波子一齊啜,仲要啜住抆長,扯到粒波子有少少痛又有少少麻痺咁,好享受呢種感覺~
作者: MAN818    時間: 2020-3-7 11:45

引用:
原帖由 uncleblue 於 2020-3-7 10:35 發表 查看引用來源

係呀係呀,我都鍾意比人啜波子架,仲要大大力咁啜同埋吸入D。我女朋女仲會兩粒波子一齊啜,仲要啜住抆長,扯到粒波子有少少痛又有少少麻痺咁,好享受呢種感覺~ ...
我同你一樣....都中意
作者: MAN818    時間: 2020-3-7 11:45

引用:
原帖由 uncleblue 於 2020-3-7 10:35 發表 查看引用來源

係呀係呀,我都鍾意比人啜波子架,仲要大大力咁啜同埋吸入D。我女朋女仲會兩粒波子一齊啜,仲要啜住抆長,扯到粒波子有少少痛又有少少麻痺咁,好享受呢種感覺~ ...
作者: mui1892    時間: 2020-3-7 17:01

引用:
原帖由 MAN818 於 2020-3-7 11:45 發表 查看引用來源
我都好鍾意咁樣扯來啜
作者: 保持現在    時間: 2020-3-8 00:08

引用:
原帖由 憤怒妹. 於 2020-3-3 23:00 發表 查看引用來源
係啊😂重要有陣深喉頂到盡 hold幾秒唔郁  佢都會嗌出聲 但我想知頂到口喉嚨有咩咁爽😂😂
冇男人唔鍾意深喉㗎喎
作者: SIU.GINNY    時間: 2020-3-8 00:51

引用:
唔洗佢用套,直接插入我度,佢好快忍唔住
作者: MAN818    時間: 2020-3-9 07:52

引用:
原帖由 SIU.GINNY 於 2020-3-8 00:51 發表 查看引用來源
有几快呀......
作者: MAN818    時間: 2020-3-9 07:52

引用:
原帖由 SIU.GINNY 於 2020-3-8 00:51 發表 查看引用來源
有几快呀......
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-3-10 07:30

咁我總結一下啦, 睇晒上面d回覆... 其實男女某程度上都差唔多, 都係中意睇到對方好迷戀自己身體 即係d師兄們講o既咩毒龍鑽咩啜袋袋呀咁樣囉, 甚至可以話同中意女人吞精一樣,
分別只係前者果陣仲做緊, 後者係已經完事之後, 個point係女人真係好中意一個男人,
或者自己好high好high好肉緊果陣先會舔或者啜對方身上一般被認為最唔乾淨最大陣味o既地方
(或者將人地最唔好食o既體液食落肚囉, 一樣道理)
仲有就係多數男人都中意女人主動o既, 主動除o左係提出搞o野之外仲有搞o野過程中o既主動
比如換體位呀, 主動被人錫 (伸手指入人地個口, 請佢食波餅, 或者知道對方可以接受o既前提之下將前面o既手指換成腳趾)
插果陣表現肉緊d 開放d, 唔好等人提出先自動波咁插下抽出o黎含下再插
(again, 係好好好中意佢條o野o既表現) 呢d詳情自己睇av啦, 我都係咁學返o黎
但係有一點係作為女人要識得見好就收囉, 男人身體構造同我地唔同, 做得太多太密係會頂唔順o既,
甚至無性慾/ 唔曉硬, 適當o既時候要自己忍下, 不過呢樣o野個個男人都唔同, 要自己觀察同執生
最後一點我姑且叫佢做情趣啦, 否則諗唔到第二個term 就係除o左正常搞o野,
不管自己有無需要都好, 有就犧牲一下, 無o既都堅持要做,
用俾佢插自己以外o既其他方法(手/ 口, 識用o既用埋腳, 有波波o既用波波) 幫佢出,
得罪咁講句, 有d男人係真係會咁, 其實心入面係想要o既, 但偶爾會嫌搞o野麻煩, 時間長, 攰etc
唔好理佢係咪呢種人, 都間唔中俾佢換換口味, 我都係咁, 係咪o黎m 我都堅持除o左同佢搞o野之外口爆至少一次
全程自己用口服侍佢果種, 唔係臨尾先射入口呀, 果d唔算
爆得, 必須要吞, 射o左邊度都好, 都要啜d 入口, 男人口講唔駛/唔介意, 但你咁做無邊幾個男人唔冧囉

同上一個回覆差唔多, 我都係果句, 男人未必可以好似女人咁o係抽插o既過程之中慾仙慾死,
但你可以令佢對你個人o係搞o野以外o既時候都持續地心理上慾仙慾死
令佢不斷有盼望有種刺激感, 唔知幾時你會俾d咩o野俾佢o既果種期待, 想成日痴住你
講住咁多先
作者: 艾拉傑    時間: 2020-3-10 07:55

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-10 07:30 發表 查看引用來源
咁我總結一下啦, 睇晒上面d回覆... 其實男女某程度上都差唔多, 都係中意睇到對方好迷戀自己身體 即係d師兄們講o既咩毒龍鑽咩啜袋袋呀咁樣囉, 甚至可以話同中意女人吞精一樣,
分別只係前者果陣仲做緊, 後者係已經完 ...
蛇大人真係冇得頂, 句句中到應應, 有相差都唔會多, 正所謂女人唔用口, 男人好快走....
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-3-10 11:38

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-3-10 07:55 發表 查看引用來源

蛇大人真係冇得頂, 句句中到應應, 有相差都唔會多, 正所謂女人唔用口, 男人好快走....
哈哈哈好句
男女都要識用口!
男人把口要識講o野識氹人, 女人把口要識得含
作者: MAN818    時間: 2020-3-10 13:01

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-10 11:38 發表 查看引用來源
哈哈哈好句
男女都要識用口!
男人把口要識講o野識氹人, 女人把口要識得含
女人必學絕技~含,吹,奶,啜,索~拋,西,磨,擰,揈
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-3-10 13:19

引用:
原帖由 MAN818 於 2020-3-10 13:01 發表 查看引用來源
仲有一個"忍"
作者: MAN818    時間: 2020-3-10 14:13

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-10 13:19 發表 查看引用來源
仲有一個"忍"
忍無可忍……男人死梗😅😅
作者: 失常少女    時間: 2020-3-10 23:53

引用:
原帖由 MAN818 於 2020-3-10 13:01 發表 查看引用來源
揈  呢個字點讀???
作者: 失常少女    時間: 2020-3-10 23:59     標題: 回覆 42# 蛇貴妃 的帖子

蛇大人 , 我就係想學妳講呢樣野
[但你可以令佢對你個人o係搞o野以外o既時候都持續地心理上慾仙慾死
令佢不斷有盼望有種刺激感, 唔知幾時你會俾d咩o野俾佢o既果種期待, 想成日痴住你]
作者: Yesjeny    時間: 2020-3-11 00:13

都冇乜技術,佢想做就自然慾仙慾死
作者: MAN818    時間: 2020-3-11 06:54

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-3-10 23:59 發表 查看引用來源
[但你可以令佢對你個人o係搞o野以外o既時候都持續地心理上慾仙慾死
令佢不斷有盼望有種刺激感, 唔知幾時你會俾d咩o野俾佢o既果種期待, 想成日痴住你] ...
呢個字發音 fing(揈)當年唐英年……就話人吊吊揈
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-3-11 07:51

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-3-10 23:59 發表 查看引用來源
令佢不斷有盼望有種刺激感, 唔知幾時你會俾d咩o野俾佢o既果種期待, 想成日痴住你] ...
嘩呢個topic簡直可以寫一大篇論文
最簡單兩個要訣一個係犧牲自己另一個係以他為主囉
由衣著開始迎合佢o既口味, 佢中意乜就露乜但又唔好全露, 留少少空間俾人
佢中意玩o既都俾佢玩, 唔好怕唔好意思除非係d好正式o既場合啦 (我指身體部位)
提供俾佢o既服務, 例如好多人都講o既車上/戶外/公眾地方野戰口爆, 要做但又唔好一有機會就做,
次次都俾人估到仲邊有surprise 呢 不過做果陣就要好主動囉
o係屋企都係, 失驚無神我都會含爆佢, 睇緊電視呀, 佢用緊電腦呀, 洗緊碗呀 去緊廁所都有,
但again, 唔好次次...
當然搞o野都係, 男人心底o既深處都係中意口爆多過搞o既, 尤其是要戴套果批
要俾佢, 但唔好次次俾, 亦要表現出自己中意俾佢插嘛!
講到戴套搞o野, 又明知唔夠中出咁爽, 要主動俾人補償, 好似事後蕭咁, 或者中途除套射o係佢想射o既地方
亦係要主動去提議
男人或多或少都梗會有d另類o既喜好, 爭在佢俾唔俾人知, 知道o既話除非自己完全不能接受, 否則就儘量令自己都愛上佢愛o既o野
eg 我會o係中意性虐o既佢面前淘寶揀籐條, 專揀d打得我夠痛o既, 或者自己買好送俾佢,
淫賤咁問幾時用呢支o黎罰我 好想快d俾你打咁樣
係重口味d, 但其他人中意o既其他玩意都係一樣囉, 要主動去做/ 俾機會佢做佢中意做o既o野
又帶出o黎一個point 就係呢d色情對話啦 過去式將來式都講d,
比如尋晚插完之後點點點, 或者而家好想點點點, 圖文並茂咁引誘人,
但除非百分之一百知道安全o既話唔好影裸照, 唔怕自己奶o野都要考慮佢o係d唔方便o既地方唔小心打開會有麻煩
愛一個人係咁o架啦, 咩都要考慮o左佢先
又講到呢度先 其實呢d 野同搵自己g點一樣, 人人唔同, 真係要花d時間去摸索
作者: guthrie    時間: 2020-3-11 15:52

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-11 09:51 AM 發表 查看引用來源

...
兩篇論文寫得唔錯,請繼續。😷👍

我認為,女人想要男人慾仙慾死,首先要摸清遭佢嘅胃口,然後作重點攻擊。性愛上,男人係千篇一律嘅動物,無論幾花心嘅男人,來來去去都只係好幾味。

其次係要鑽研一啲色誘嘅技巧,令男人進入鹹濕mode(甚至淫魔mode)。相信好多女仕都清楚,男人鹹濕時嘅生理表現會比平時零舍高幾班。同樣地,進入咗狀態嘅男人生理快感亦會比平時強好幾皮。連射精都特別有爆發力,下下直入子宮(小弟就係咁樣“唔小心”有咗狗仔)。

好,狗up住兩點先...
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-3-12 10:09

引用:
原帖由 guthrie 於 2020-3-11 15:52 發表 查看引用來源

兩篇論文寫得唔錯,請繼續。😷👍

我認為,女人想要男人慾仙慾死,首先要摸清遭佢嘅胃口,然後作重點攻擊。性愛上,男人係千篇一律嘅動物,無論幾花心嘅男人,來來去去都只係好幾味。

其次係要鑽研一啲色誘嘅技巧,令男人進入鹹濕m ...
我成日以為應該係調返轉 男人愈係咸濕同埋情緒高漲就愈快被 ko
你自己下面果句都話進入咗狀態嘅男人生理快感亦會比平時強好幾皮, 咁快感愈強唔係應該愈快o黎咩?
作者: 艾拉傑    時間: 2020-3-12 13:44

見到蛇大人頭像好奇幻想吓條蛇仔後對眼仔係點, 手工粗糙, 無聊玩吓嘢.....

唔好 X 我....

圖片附件: 未命名_副本.png (2020-3-12 13:44, 82.3 KB) / 該附件被下載次數 23

作者: MAN818    時間: 2020-3-12 14:07

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-3-12 13:44 發表 查看引用來源
見到蛇大人頭像好奇幻想吓條蛇仔後對眼仔係點, 手工粗糙, 無聊玩吓嘢.....

唔好 X 我....
好OK喎....還原面貌
作者: MAN818    時間: 2020-3-12 14:07

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-3-12 13:44 發表 查看引用來源

唔好 X 我....
作者: 失常少女    時間: 2020-3-12 16:16

性愛呢d 技巧 真係多野學
作者: 竹旬入面有蟲    時間: 2020-3-12 16:21

蛇女士好懂,做你男人夠哂性福🤗。

無錯,咩都好,係個情緒,感覺都緊要,就算一支羽毛,唔用身體掂你,都可以搞到你慾仙慾死
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-3-12 18:05

引用:

唔好 X 我....
........
除左屌你之外我無野補充
作者: MAN818    時間: 2020-3-13 09:12

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-12 18:05 發表 查看引用來源

........
除左屌你之外我無野補充
精句............
作者: MAN818    時間: 2020-3-13 09:12

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-12 18:05 發表 查看引用來源

........
除左屌你之外我無野補充
精句............
作者: guthrie    時間: 2020-3-13 11:57

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-12 12:09 PM 發表 查看引用來源

我成日以為應該係調返轉 男人愈係咸濕同埋情緒高漲就愈快被 ko
你自己下面果句都話進入咗狀態嘅男人生理快感亦會比平時強好幾皮, 咁快感愈強唔係應該愈快o黎咩? ...
快感越強烈,當然越容易高潮。把持唔住,咪一洩如注或者一口都係囉(後者阿蛇直頭求之不得添啦我估)。

如果男人可以喺射與未射之間拿捏到一個平衡點,盡量俾佢延長嗰種“高潮邊緣”嘅快感,我覺得嗰種緊繃嘅狀態,正正就係慾仙慾死嘅境界。

要KO男人唔難,絕大多數女人都做得到。😚

反而,令男人爽舒服到有種“求生不得求死不能”嘅感覺,然後先KO佢,只有極品級嘅女人先識得咁玩。😘
作者: guthrie    時間: 2020-3-13 12:07

引用:
原帖由 MAN818 於 2020-3-12 04:07 PM 發表 查看引用來源
原相其實係一位韓國女星,小弟有原圖。😅

小弟幻想中嘅阿蛇正好多,似佘C蔓。😏
作者: MAN818    時間: 2020-3-13 12:29

引用:
原帖由 guthrie 於 2020-3-13 12:07 發表 查看引用來源

系咩....?貼

張原圖

上尼睇吓
作者: MAN818    時間: 2020-3-13 12:29

引用:
原帖由 guthrie 於 2020-3-13 12:07 發表 查看引用來源

系咩....?貼

張原圖

上尼睇吓
作者: guthrie    時間: 2020-3-13 13:07

引用:
原帖由 MAN818 於 2020-3-13 02:29 PM 發表 查看引用來源
系咩....?貼張原圖上尼睇吓
唉,真係好鬼驚被阿蛇屌... 😰

不過,話時話,似乎阿蛇品味都唔錯。☺️👍

圖片附件: 210058_1Z5G_1428332.jpg (2020-3-13 13:07, 65.77 KB) / 該附件被下載次數 21

作者: MAN818    時間: 2020-3-13 13:23

引用:
原帖由 guthrie 於 2020-3-13 13:07 發表 查看引用來源

哈哈....又系喎亞蛇又屌你啦
作者: MAN818    時間: 2020-3-13 13:23

引用:
原帖由 guthrie 於 2020-3-13 13:07 發表 查看引用來源

作者: 蛇貴妃    時間: 2020-3-13 14:10

引用:
原帖由 MAN818 於 2020-3-13 13:23 發表 查看引用來源
咩啫我都唔L係成日講粗口o既

L 係英文字母o黎o架, L for lamp
作者: 艾拉傑    時間: 2020-3-13 16:23

引用:

........
除左屌你之外我無野補充
飽哂.....真榮幸..... 年紀大唔好再補充囉, 頂唔住嘅呢 ! 梳笛時革 !
作者: MAN818    時間: 2020-3-13 16:38

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-13 14:10 發表 查看引用來源

咩啫我都唔L係成日講粗口o既

L 係英文字母o黎o架, L for lamp
系。。。系。。。。😅😅
作者: 失常少女    時間: 2020-3-13 17:15

😚

反而,令男人爽舒服到有種“求生不得求死不能”嘅感覺,然後先KO佢,只有極品級嘅女人先識得咁玩。

呢樣好難..唔係個個男人咁易high
作者: uncleblue    時間: 2020-3-14 13:13

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-11 07:51 發表 查看引用來源

最簡單兩個要訣一個係犧牲自己另一個係以他為主囉
由衣著開始迎合佢o既口味, 佢中意乜就露乜但又唔好全露, 留少少空間俾人
佢中意玩o既都俾佢玩, 唔好怕唔好意思除非係d ...
妳咁樣事事都以男方優先,確實係幾能夠討男人既歡心既~
之但係我相信基於男人既性格,好多時都會以能夠征服女性為榮,由其係性方面,要攪都女伴死去活來呼叫求饒為己任。
以我自己為例,我鍾意我女友比較有互動,無論係我既愛撫,舌吻(由其係耳窩,頸,背,patpat),捽豆豆.......佢都會用佢身體語言令我知道邊度佢會最舒服,再配合佢情不自禁既呻吟時而急速時而驕嗲,從佢既微表情更加知道佢係好想被抽插,能夠挑起我既性慾。
而戲肉方面,當然係活塞運動,而每次我都要先係外圍磨擦,用龜頭衝擊佢豆豆過門而不入,咁女友就會以哀求既口吻 : “你插我啦!!””好想比你插呀!!”妳千其唔好睇少呢D淫語,由其係抽插過程中,妳除左可以呻吟不防加多幾句讚美既說話,當然係要”盡量”出於真誠(唔通妳男伴得果2吋妳讚佢好大碌咩),除左視覺聽覺亦係另一個能另男人腎上腺素提升既好方法,呻吟方法亦有個人喜好,有D男人鍾意比較含蓄內臉,有D就鍾意熱情賓放,而我就係喜歡後者,幸好女友亦非常配合,唔會”刁調紐令”咁盡量去釋放自己,淫聲此起彼落不易樂乎。直到最後爆發前倒數,加速抽插時佢亦配合得天衣無逢 :”射晒比我””唔得喇””我死喇”...........每次都令我爆發得無比舒暢,雖然叔叔已半百亦另我從無懷疑人生~

最後亦趁機會祝大家性福~
作者: 失常少女    時間: 2020-3-15 17:29

引用:
原帖由 uncleblue 於 2020-3-14 13:13 發表 查看引用來源

妳咁樣事事都以男方優先,確實係幾能夠討男人既歡心既~
之但係我相信基於男人既性格,好多時都會以能夠征服女性為榮,由其係性方面,要攪都女伴死去活來呼叫求饒為己任。
以我自己為例,我鍾意我女友比較有互動,無論係我既愛 ...
讚美嘅說話都係好舒服....好正....好硬..... 仲有d咩....諗唔到.....一係話你好man ~~😋搞死我la~
作者: uncleblue    時間: 2020-3-15 21:36

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-3-15 17:29 發表 查看引用來源
讚美嘅說話都係好舒服....好正....好硬..... 仲有d咩....諗唔到.....一係話你好man ~~😋搞死我la~
係咁上下喇,妳亦可以加D動作咁嘅,例如好肉緊咁R佢背脊,用腳拑實佢呀咁。男人其實好簡單,只要覺得征服到個女伴就會滿足架喇~

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)