188Channel

標題: 未婚夫日誌 #1,6,25,29,30,55,62,73,77,80,89,107,116,129,139,155 [打印本頁]

作者: hongkongboy2046    時間: 2020-3-7 05:12     標題: 未婚夫日誌 #1,6,25,29,30,55,62,73,77,80,89,107,116,129,139,155

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: chun20040    時間: 2020-3-7 06:49

繼續打落去支持你,我都好想知
作者: 054001    時間: 2020-3-7 11:12

支持繼續 師兄加油呀
作者: leowaiwai    時間: 2020-3-7 11:16

支持支持 support support
作者: 東熱汁男    時間: 2020-3-8 11:39

吸引力好大,繼續加油💪寫下去
作者: hongkongboy2046    時間: 2020-3-8 13:33     標題: Part2a

同Cherry傾計,其實每 日只係佔我好少時間,因為當年我地仲係用pm同email而已。而當時好老實講句,工作可以帶俾我好大滿足感,所以我算是非常投入工作,時間上也頗緊張同忙的人,由於公司唔夠人用情況下,我要求多一位幫手。
        好快,公司就請到了一位新人俾我,好記得新人黎報到時,男同事都在討論,到我助手入我房來介紹時,

Amanda: Dragon,佢係Bella。
Bella: 你好,早晨………. ( Bella有點戰戰兢兢。 )
我: 妳唔使太緊張喎,輕鬆D,Amanda同妳講左妳要做既野未?
Amanda: 仲未,介紹埋Bella俾其他同事識之後,就開始。
我: OK,黎緊有個展覽,跟住落黎因為要趕份Catalogue,同時個新design要放埋落去但又未完成,都幾多野整,醒目D,唔明就問Amanda啦……
Bella: 係,知道,我會努力既。 ( 講完,Amanda示意Bella係門外等她,Bella就行返出去,Amanda就關好門坐下。 )
我: 妳覺得新人點?
Amanda: 我覺得OK既,講野爽朗,人都好快反應同細心。 ( Amanda係我好幫手,佢有種能力就係,可以好短時間摸清對方個性8,9既能力,而且仲幾準。 )
我: 哦?咁高評價?
Amanda: 你覺得呢?
我: 我只睇到佢靚喳,希望真係幫到手啦,妳知啦,佢要頂到妳返黎喎,預產期係2個月後? ( Amanda同我拍住上已2年,佢有左BB,2個月後放產假,令工作量百上加斤既情況下,我不得不請人。 )
Amanda: 係啊,放心啦,我會係請假前教晒Bella野,再唔係叫埋另一部門Mani黎幫手跟都仲得。
我: 都OK既,仲有時間,我都唔係太緊張。
Amanda: HAHA…….時間既野從來都係我同你緊張左你唔知遮。 ( Amanda說完笑笑口就走了,她再帶Bella介紹俾其他人識,而我都忙工作了。 )

工作是繁忙的,黎緊因為公司有展覽,設計部的同事要忙為公司產品影相作新Catalogue用之餘,同時亦要盡快完成新產品,好讓展覽期間作主打招徠。設計部門連埋我都是男性為主,我不在時,過往都是靠Amanda的老練食住班同事,雖然設計的人不是有點宅,就是有點脾氣,但對手是Amanda,他們都會客客氣氣。那麼換來的是Bella,又會如何呢?講真,我沒有太理會,始終這是辦公室最基本的生存技巧,要懂求存更要懂自發。
        做我地呢行,晚飯後還要OT,對設計部的人來說早已見怪不怪,以往都是Amanda留下做一些執漏工作的,而我就把守最後一關。今晚我從自己房行出來,望住Catalogue上的核對同時,頭沒抬起就叫。

我: Amanda,妳俾我呢幾份都OK了,無錯,其他呢? ( 此時有人遞上接下來的頁數給我。 )
Bella: Dragon,收住多5張先得嗎?其他既我仲check緊。 ( 哦?係Bella?我心想。 )
我: 點解妳係度既?啊,係喎,呢個星期開始,Amanda OT唔到喎。咁夜仲未收工既妳?
Bella: 其實我OT左成個星期架啦,係你無留意我之嘛。 ( Bella在笑住說,我卻尷尬地心想倒沒發現。 )

做我地呢行,零食係唔少得既,我會私下俾錢Amanda,買返多少軍糧以備OT之用。設計部的同事,都會俾腦袋放空,抖抖氣,就去茶水房度飲下野,食少少當take個break。今晚我都走左去搵野食,係走廊時,就聽到有講有笑既聲音,再入到門口前之際,聽見既係,我設計部2大Cool Man係度笑,要呢兩條友笑,可謂非常之難,唔係佢地要求高,而係佢地好騎呢。

柒男: 妳都學得幾快,唔係人人聽得明我地呢行D術語。 ( 柒男,宅男設計師,非常騎呢,唔鐘意人掂佢D野,更討厭外行人聽唔明佢講野。邊個咁醒俾佢讚呢? )
Lawman: 啱,跟Da姐好,全公司我係服佢同Dragon。 ( Lawman,唔係真係叫Lawman,而係轉數快既設計師,串咀,但做事有要求,超~攞命。Da姐係Amanda,咁邊個同佢咁好傾呢?我好奇。 )
我: 哦,唔怪之得個位唔見你地兩個,原來係晒度。 ( 此時我入到房,見Bella正正遞上零食俾佢地。原來兩大怪人讚既係Bella。)
Bella: Dragon,咁夜真係仲飲咖啡? ( 此時Bella邊問邊取去我手上既杯。 )
我: 係,夜晚我飲咖啡唔會瞓唔著架,放心。 ( Bella見我入黎,識問呢樣,足證佢做過下功夫,Amanda教得好。而Bella可以駕馭到兩大傻佬,亦真係唔錯。 )

當我返自己房時,此時傳來收email既信息,係Cherry send來。大意就係,後天中環某地鐵站出口見。
我的回覆係: OK。

和Cherry見面前知道對方咩樣嗎?唔知,今次係我第一次會約人見面,緊張嗎說不上,但心情是興奮的,因為第一次咁樣既型式見人嘛。我比原先的約會時間早到,這是否禮貌不重要,重點是……我在想,要是我太樣衰,佢見到唔對路,都可以走頭,再事後email我講忽然有事太忙黎唔到。希望唔會咁啦,點知,約會過了約10分鐘後,我真係電話響,是Cherry。

Cherry: 到左?
我: 到左啦,口咬紅玫瑰,白衫白褲,踎左係地鐵站門口等緊妳啊。
Cherry: 如果係咁………..我會走先架喎。
我: HAHA…….唔好,口咬住玫瑰點傾電話遮…….係咪? ( 此時有人從旁出現,快快手拍了我肩膊一下。我望向她時,有點呆一呆。 )
Cherry: 到左好耐?
我: 哦,一陣遮,比妳早少少。
Cherry: 想食甜品?
我: 喂喂,係妳講有好介紹架喎。 ( 大家唔好掉野住,我地第一次見,真係去食甜品架。大家將這星那星收番先啦。 )
Cherry: 好啦,咁出發。 ( 我地講好左,我開車,佢帶路。好快,我地就到左赤柱了。Cherry帶我去了一家甜品店,初次見面,是不是應該有些陌生或尷尬呢?一點也沒有,我地將網上傾既內容,以面談形式再傾一次,生動得多既係,我地今次可以睇住對方的表情,和反應。她的一舉一動,一如預期有趣。此時,她建議埋單行陣海邊,往碼頭方向走去。 )
作者: hongkongboy2046    時間: 2020-3-8 13:34     標題: Part2b

Cherry: 我真係你第一個約見出黎既人?
我: 係啊。
Cherry: 同你預期既有出入嗎?
我: 有啊,都幾大。
Cherry: 有幾大先?
我: 我以為妳好老,點知唔係,我以為妳會好師奶,點知又無。 ( Cherry聽後在竊笑。 )
Cherry: 咁我無令你失望掛?
我: 哦,妳講笑咩,妳咁靚。但失望係有少少既,甜品妳就食左我架喇,但妳到家陣都未教我應該點做先有吸引力。 ( Cherry先係怔一怔,再報以微笑。 )
Cherry: 你好心急喎。 ( 此時我倆已行到出碼頭旁,說實話,夜晚海霧非常之大,碼頭盡處居然是白濛濛一片。 )
我: 吓,因為我見妳提都無提過嘛。我地見既目的,唔係教我令人點眼前一亮既吸引咩? ( 此時Cherry望向我停頓了半秒,就將咀鍚向我咀,我係男人,當然不會避,其實亦不懂避。與此同時我後頸有被按著輕輕推前的感覺,是Cherry將我拉埋身去深吻,約半分鐘後……….. )
Cherry: 我唔吸引?
我: 吓,唔係呀,點解咁講。
Cherry: 但你條脷…….無反應既?
我: 吓,可能太突然掛,未黎得切啊,可唔可以黎多次? ( Cherry聽後輕笑了一下,就再迎上來吻我,今次我有反應了,但也過不了10秒鐘。 )
Cherry: 你就係咁鍚人架?
我: 吓…….係啊,有問題?
Cherry: 你條脷橫衝直撞喳喎,仲有,點解你唔攬住我既。 ( 當一個人被突襲式kiss時,全身硬崩崩,係可以理解的,只係……呢個解釋講唔出口遮。 )
我: Sorry,我無諗住係身教,我以為用口喳。
Cherry: 而家係用口………… ( 說畢,Cherry再吻過來,我就好似星矢咁,同一招式唔會打敗我兩次,今回,我學懂了反應,更將Cherry一抱入懷。我對手,攬的是腰,但當Kiss超過10秒以後,Cherry卻捉住我雙手,移向別的地方。在哪呢?不知,只知此時有腳步聲,我倆就停下。 )
我: 不如我地行陣碼頭囉。
Cherry: 好。 ( 此時剛聽腳步聲而來的情侶走過了。而我倆就緩慢的向前行。 )
我: 行慢少少………..唔該。
Cherry: 咩事?唔舒服?
我: 有野頂住左……唔好意思。 ( Cherry當然意會出是什麼,所以在笑。那晚我們行出去碼頭盡處,回望是一片迷霧,在這氣氛下,我和Cherry再吻起來,我大膽地一手攬著她的纖腰向我靠攏,另一手,卻是肆無忌憚地伸手往內進擊,Cherry被我吻得呼吸也急促起來,再下一步,就是我下半身往她輕壓,以示我對她的渴望和想進行的侵略……….就係呢個時候。 )
Cherry: 停………
我: 吓?咩事啊,我又做得唔好呀?
Cherry: 唔係,係太好,唔係,係太快遮……… ( Cherry好像沒想到這樣,她在冷靜,又在望向我同時在微笑。 )
我: 原來…….要goodbye class喇? ( 我望望手錶,Cherry說好了的時限快到,為免令她難做,我都冷靜落黎,同佢要快快去車場開車了。 )

係車上,我播住輕快既音樂。大家沒有絲毫尷尬。
Cherry: 原來你講真架喎?
我: 咩講真架?
Cherry: 你真係咩都唔識囉。
我: HAHA…..真架。好出奇嗎?都無人教?
Cherry: 唔係,只係睇你外表,應該唔係高手都係好有經驗先係,點會好似而家咁,好似同你談緊初戀咁…………
我: 咩啊,我好多都好叻架………. ( Cherry聽後在笑,我知,我是有點死撐。 )

我不知,我給Cherry的印象如何?我只知,她好像有點像享受著我,而我,當然喜歡和她一起的時光。這是有分別的……….. 到她落車時。

我: 我地仲會再見嗎?
Cherry: 唔……你係學得快既,但天才都唔可能一堂學晒所有野架喎。
我: 哦?係架係架。 ( 我意會出。 )
Cherry: 好喇,下次見。 ( Cherry回頭就是走。而我,習慣看著對方我再見不到才離去。Cherry,一個很爽快的人妻,今日的拜拜,令人期待明天的再遇見。 )
作者: 失落完    時間: 2020-3-9 07:56

文筆好好,其待後續
羡慕你能遇到cherry
作者: atalla221    時間: 2020-3-9 08:45

期待, 請繼續UPDATER
作者: 我不是灰姑娘    時間: 2020-3-9 09:36

做乜要咁鬼祟,自己唔post要你代post?
作者: patpat2014    時間: 2020-3-9 09:52

好期待,多謝分享..!
作者: jbdefender    時間: 2020-3-9 10:01

圖像雙腿好吸引....
引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2020-3-9 09:36 發表 查看引用來源

作者: hongkongboy2046    時間: 2020-3-9 10:20

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2020-3-9 09:36 發表 查看引用來源
Dragon師兄話佢唔方便自己post...
作者: hongkongboy2046    時間: 2020-3-9 10:21

引用:
原帖由 patpat2014 於 2020-3-9 09:52 發表 查看引用來源
好期待,多謝分享..!
謝謝支持。我代人post的。
作者: hongkongboy2046    時間: 2020-3-9 10:22

引用:
原帖由 atalla221 於 2020-3-9 08:45 發表 查看引用來源
期待, 請繼續UPDATER
作者: hongkongboy2046    時間: 2020-3-9 10:22

引用:
原帖由 失落完 於 2020-3-9 07:56 發表 查看引用來源
文筆好好,其待後續
羡慕你能遇到cherry
作者: hongkongboy2046    時間: 2020-3-9 10:23

引用:
原帖由 東熱汁男 於 2020-3-8 11:39 發表 查看引用來源
吸引力好大,繼續加油💪寫下去
作者: hongkongboy2046    時間: 2020-3-9 10:23

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2020-3-7 11:16 發表 查看引用來源
支持支持 support support

引用:
原帖由 054001 於 2020-3-7 11:12 發表 查看引用來源
支持繼續 師兄加油呀
作者: hongkongboy2046    時間: 2020-3-9 10:24

引用:
原帖由 chun20040 於 2020-3-7 06:49 發表 查看引用來源
繼續打落去支持你,我都好想知
作者: 我不是灰姑娘    時間: 2020-3-9 10:48

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2020-3-9 10:20 發表 查看引用來源
Dragon師兄話佢唔方便自己post...
明白👋👋
作者: sam7211    時間: 2020-3-9 10:52

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2020-3-7 05:12 發表 查看引用來源
代Dragon 師兄 Post

---------------------------------

呢篇回憶會簡單講我當年的情感,如果大家想睇情慾場面豐富既故事,而家就可以去另一個post了,因為她只是我用來記下未婚前的3段感情事。

係呢個疫病來臨前,和她相 ...
睇了引言,甚覺吸引,師兄努力啊!
大大力支持!💪💪💪
作者: cococaobrownie    時間: 2020-3-9 10:55

呢個post會唔會有結局架?我記得之前追,足球小將式咁去唔到結局⋯
好想知佢幾段情係點呀⋯⋯
作者: sam7211    時間: 2020-3-9 11:50

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2020-3-7 05:12 發表 查看引用來源
代Dragon 師兄 Post

---------------------------------

呢篇回憶會簡單講我當年的情感,如果大家想睇情慾場面豐富既故事,而家就可以去另一個post了,因為她只是我用來記下未婚前的3段感情事。

係呢個疫病來臨前,和她相 ...
睇晒,好睇,有血有慾的故事好吸引,雖然知道情慾方面著筆不會太多,但這個開首,都令人有想追下去看的感覺。👍
作者: hongkongboy2046    時間: 2020-3-12 02:17     標題: Part3a

大家濕吻技巧好嗎?我自問不太好,當年和女友,都是好乖乖的蜻蜓點水式輕吻,要是我稍一興奮,用多了力,她就卻步,那好明顯,是Cherry說的,我令唔到對方舒服和享受。而我回帶去想,昨晚Cherry技巧係純熟的,係有牽引性的,會令我有種沈醉感。就在此時,我的email響起了聲音,是Cherry。

Cherry: 黎緊星期5有時間嗎?果日我放假,我下午會去剪髮,想早上同你去一個地方,同埋食lunch。 ( 我是在趕工,但幾日後的約會,還應付得來。所以亦好爽快答應。 )
我: 好啊,到時妳俾時間地點我啦。

同Cherry傾完後,我亦都投入工作,為公為私,我亦都要快快手完成展覽既準備功夫。今日會有2個製作同印刷Catalogue既代表黎公司傾細節。例如新產品介紹應該放邊度,整本Catalogue色調今次走活潑路線但又點分佈,公司將會有新Logo,所以Pantone色唔可以有錯漏。手稿同大貨印刷往往有出入係人之常情,Lawman同柒男就最鐘意整鬼印刷公司黎既人,少少既為難動作我倒不理會,因為往史都係Amanda入去打圓場,為既係有時可以攞下著數咁。但今日,我隔住會議室既門,都聽到房裡好像有點爭持。令我不禁好奇入去一望。
        當我推開房門時,一個既陌生又強勢既女性面孔,正在主導整個討論氣氛,而呢個人,我係唔識既。

Rebecca: 你放心,總言之,今次個Catalogue會由我親自follow,期唔會遲,色tone亦唔會走樣,OK? ( 一位好凶悍既女士,站在會議桌邊,表明吋步不讓既態度。我環顧四周一望,忘了今日係Amanda既定期檢查,所以佢唔係度,亦因為咁而至令對方居然可以食住個勢而無人懂反擊。 )
Bella: Dragon,呢位係Rebecca。負責同我地做今次展覽既Catalogue同海報。 ( Bella係新人,第一次開呢個會,要佢同Amanda一樣表現只會係強人所難,故此佢即時講我知,對方今次話得事既係邊個。 )
我: Hi, Rebecca,妳好有信心喎,咁我地咩都唔使講,我等妳既大貨好無? ( 細節過程既野,其實係最花時間,但要我逐樣傾,呢個唔係我作風。 )
Rebecca: 未得住,細節位Lawman仲未對好晒,而且你地新產品仲未上好色,我呢邊等緊。
我: 哦?原來妳知道,妳要等我,大家要時間磨合架。
Rebecca: 我當然知,但而家所有野,其實都係等緊你地呢邊決定,我地好被動。 ( Rebecca意思係,佢既人,比我呢邊更快完成進度,係我既人拖慢。 )
我: 我比較清楚既係,我地合同寫好左,由今日計起,要一個月內起好貨,無講我幾時要完成好核對比妳喎。
Rebecca: 如果趕唔切,對你地展覽都好有影響。
我: 呢樣唔使妳擔心,既然妳都知道時間趕,而家最重要既係,我地兩邊既人有好多細節位要傾好先,不如唔好阻住佢地,我地出返去先好無?我有另外既野想搵妳傾。 ( 我無等Rebecca回應,就示意柒男同Lawman好好同對方2個負責編輯既人傾,而Bella醒目地尾隨我同Rebecca一起入我房。 )
Rebecca: 我只係想好好咁完成今次既Catalogue。
我: 既然妳想好好完成,妳就唔好搞住佢地。我同謝生不嬲呢方面都交俾D細既自己去搞。 ( 謝生,Rebecca間設計公司老闆,我地好多時一d產品包裝、海報小冊子都搵佢地負責,呢位Rebecca,好明顯係想儘快有表現。 )
Rebecca: 咁你意思我係度等?
我: 我無意思要妳對住我,如果妳唔介意,妳可以去我地公司既Show Room,了解一d實際運作。另外,今次我想係Catalogue show off下我公司既設計流程同設備,Bella可以帶妳行一趟,妳將妳既構思整理好再返黎同大家傾,順便飲埋杯咖啡。 ( Bella好識配合我,剛才係會議室見著Rebecca飲緊咩,佢居然識得準備多一杯來我房。 )
Rebecca: 好,我唔想齋等。 ( 接著她倆就出去。之後點樣我無太理會,因為Bella睇黎了解左Rebecca後,亦學識左點樣處理。而且大家都知,接下來的這個月,大家還是有見面交手既機會。 )
事後…….

Bella: Dragon,好彩今日有你講兩句,成年事氣氛唔同晒。
我: 以往都係Amanda做既,柒男同Lawman,佢地比較擅長處理硬件上既野,對人方面,其實佢地唔太懂,所以如果Amanda行開左呢段時間,妳要幫到手。
Bella: 我唔知得唔得喎。 ( 我知Bella唔係推卸,只係人際對奕從來都唔易,但我喜歡。 )
我: 放心,我俾得妳去,唔等如我行開左,我會係後面back up架嘛。
Bella: 咁我就無問題啦。 ( Bella露出了招牌笑容,那是燦爛同陽光的,和Cherry感覺很不同。啊……. Cherry )

Cherry約了我見,目的地點仍是不詳,只問了我車泊係邊,咁我架車當然泊係我屋企既車場啦,好自然佢就講,咁車場見,啊,OK~~ 唔知…….今次佢想去邊呢?我……唔係好熟香港D路架喳喎,我在心想……..
        那天我一身便服look在街等,在等的時候,我勾起當晚同Cherry係碼頭既深吻,唔算激烈,但深吻時間是持久的,說實話我沒領會到當中多少技巧,只知道,kiss時我被她牽引著,亦令我吻得很沉醉,她好像有點啟發了我,啟發了什麼還未描述到,只知…….. 要再探索多次,唔知,今次見,有沒得kiss呢?話晒家陣都仲早上喳喎………. 係我個人ff時,Cherry比原定時間遲了10分鐘,當的士到時,我就走去開車門,遇見了感覺總是眼看著是我,但心裡還猜不透她在想什麼的Cherry,那時的我仍形容不了,只感覺她和我一樣期待大家見面。
作者: hongkongboy2046    時間: 2020-3-12 02:18     標題: Part3b

Cherry: 等左好耐?
我: 唔係啊,一陣遮。妳食左早餐未? ( 我地邊傾邊行去我屋企的停車場。 )
Cherry: 未啊,你?
我: Haha……我都未,所以睇妳想去邊,同埋一陣幾點走,我地可以安排個時間食野。
Cherry: 一陣去一個你未去過既地方。
我: 嘩,我有咩地方未去過,咁巴閉。 ( 我們在笑,同時我腦海在閃,我同佢,係識,但未熟到我有咩地方去過同未去過都會講,所以令我非常好奇。那年代還未流行GPS,我已在想早前買的”地圖王”有無放係車裡,還是在我房裡未拿出來。 )
Cherry: 出發前,介唔介意俾我去過洗手間先?
我: 哦,無問題啊,我屋企無人。 ( 究竟一陣去既地方會唔會好長車程呢,我還在想。當返到我屋企時,規矩係需要先除鞋,再行入屋的。Cherry除鞋露出了她的赤足後,我亦示意Cherry去洗手間,我就入我房搵搵我本”地圖王”了。沒多久,我聽了沖廁聲。Cherry出來了,她在廳見不著我,就企我房門口。 )
Cherry: 你…….. 係度搵咩? ( Cherry尷尬地問…… 我腦海即時飛快去諗,佢唔係….以為我想搵套下嘛。 )
我: 哦……. 我想搵本書之嘛。 ( 但我搵唔到,應該係車度,但因為搵唔到,我既回答有D似籍口。 )
Cherry: 咁你想搵俾我睇?咁你…… 搵到未? ( Cherry咁問,真係仲老尷。 )
我: 哦……. 可能我擺左係第2度,唔緊要既。 ( 同人地第2次見喳,我唔係好想俾佢知,我唔熟路而要搵定本”地圖王”囉……… )
Cherry: HAHA……唔緊要啦,不如你都去過洗手間先,之後我地出發。
我: 哦,好好……… ( 我入洗手間,一路方我既便,一路諗:真係未出發,先瘀皮。而當我行返出洗手間時,係廳亦見唔著Cherry既身影,此時……….. )
Cherry: 喂~~ ( 叫聲來自我房的。現在我先想起,Cherry係我房喎,會唔會發現左D咩架?女仔入男人房,係男人大忌呢~~~~尤其個男人間房無點執好。我急忙行過去 )
我: 唔好意思,行得。 ( 講完個得字……… 我雙眼瞳孔放大,好明顯,我見識少。 )
Cherry: 行得,你就過黎啦。 ( 簡單而言,Cherry佈左個陣,地上、是一條已褪去左既裙,床上、有件本應屬於Cherry身上既衫,而Cherry呢?坐在我的床上,用我張被,遮住她全身,只露出頭及雙肩,還有在被裡探頭了出來的半截赤裸小腿,腳靚,對我而言係會加分的。而佢果句過黎,就好似有萬誘引力般將我帶到佢跟前。 )
我: 我…… ( 我想講我地唔係要出去咩?但真係太低B,我講唔出,但又唔知講咩好。 )
Cherry: 要唔要估下,被下面仲有咩? ( Cherry露出了貪玩的笑容,我看得出她是在誘惑我,同整古我,對於首次面對呢種視覺衝擊,我自問無力招架。 )
我: 妳咁大膽? ( 我邊行,邊笑著講,同時我扯開被子,卻發現Cherry已拉著它和我角力,我在笑,她也是,當我還未完全扯開被時,已被她突如其來彈起身攬住我成個人,而雙雙再一起跌在床上。 )
Cherry: 我叫你估,幾時俾你用手掂我。
我: 我見有個人上我張床,仲可能唔著衫,又冚埋我張被,我要搞清楚咩事嘛。
Cherry: 咁而家清楚未?
我: 連睇都未睇清楚……..咁…..妳話呢。 ( 講完呢句,Cherry在笑,我地再吻起上來。呢一吻,除了驚喜之外,也屬意料之內。我知我會再kiss Cherry,只係唔知會呢種情況。 )

簡單描述一下Cherry,人妻,從外表看,睇唔出佢已有一子,女人,其實唔係講年齡,而係講肌齡。(我一直以為佢只得22,23歲,及後才知,她比我還大。) Cherry體型屬於非常優質的,不論皮膚彈性又或身體線條,雖然她沒有洶湧既上圍,23吋腰卻是她的賣點,識我既人,都知翹臀同修長既雙腳係會令我防守不能,Cherry以上兩點都能恰如其分地滿足我,加上她7分笑容中往往帶點憂傷,對我來說都是未知、令我想探秘既地方。
        同Cherry濕吻,感覺是特別的,非常有牽引力帶令我投入,會使平時冷靜的我,被誘發出獸性,我有點抓狂,卻……..無從入手。

我: 妳……. 妳個bra無扣既? ( 我輕托Cherry背時,除了滑不溜手的玉背外,找不了bra扣。 )
Cherry: 傻佬……….. ( Cherry輕力在她自己身上的bra,解下前扣,再報以微笑,笑,是因為她看見我又上了一課。 )

女人,體香是特別的,是野性的,再內歛、害羞的女仔都因體溫上升而可以散發體香,而且體香各有不同,誘人的體香,份外令我更具侵略性………… 當我貪婪地遊走雙峰時,手也不自覺用力了。

Cherry: 啊,慢慢,細力D………… ( 我就像嬰孩般吸啜時,Cherry雙手攬得我頭緊緊的往她胸脯去擠壓,有點生怕我走開,卻又有點帶痛的皺眉。此時我生疏的手往下探索,對方已經濕潤一片,明白該是時候………. )
我: 可以嗎? ( 我在多此一問,但始終第一次,而Cherry亦示意OK。 )

而當我提槍,上馬,完……………………… 吓?係,完。真係呢句就完。我在面紅,她在爆笑………………. 男人10大金句,我用上了。

我: 我…… 我平時唔係咁架。 ( 金句1。 )
Cherry: Haha…… ( 她在笑。 )
我: 喂……. 真係呢…….. 可能知今日見妳,尋日緊張得唔夠瞓。 ( 金句2。 )
Cherry: Haha……. ( 她笑得人也彎起來了。 )
我: 我唔講啦,妳笑飽佢啦。 ( 我已講不出金句3了…… 真係激死。 )
Cherry: 你…… ( Cherry笑完,動作停了下來,赤裸地望著我,二話不說將我攬得緊緊的和我深吻起來。我的尷尬也一掃而空,彼此享受著對方的體溫。 )
我: 其實呢,我地一陣去邊架? ( 當激情過後,我也想知她在打什麼主意。 )
Cherry: 一陣你車我去地鐵站得架啦。
我: 吓?地鐵站,妳唔係講帶我去個未去過既地方咩?
Cherry: 去左啦。 ( Cherry邊講,邊笑。 )
我: 吓,妳指既地方,原來就係我屋企呀?
Cherry: 我指既地方,唔係你屋企,只係發生係你屋企遮。 ( Cherry再說得明白不過了,我在笑…….. )
我: Haha……咁我真係未去過…………..但唔係喎,我只係門口行左陣,入左去無耐喳喎,都算去左架?
Cherry: 嗱,門呢,就打開左架啦,有人入黎門口點知跌左樽奶,就唔關我事喎。 ( Cherry說時抵死在笑。 )
我: Haha…… 妳家陣講咩,邊個門口派奶…………..

我倆當日一齊沖身,Cherry為我擦背,她較我矮,喜歡在我背後時攬著我,同時在洗刷我的前半身。我換好衫後,我在問。

我: 一陣其實妳去邊?
Cherry: 我會去整頭啊。
我: 食埋晏再車妳去?
Cherry: 好啊,但車我去地鐵站OK了。 ( Cherry沒有多說髮型屋的地點我知,事後我才知,原來她今次去所謂既剪髮,見既髮型師,原來唔簡單……….. )

作者: Katrinacat    時間: 2020-3-12 23:27

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2020-3-12 02:18 發表 查看引用來源
我: 妳……. 妳個bra無扣既? ( 我輕托Cherry背時,除了滑不溜手的玉背外,找不了bra扣。 )
Cherry: 傻佬……….. ( Cherry輕力在她自己身上的bra,解下前扣,再報以微笑,笑,是因為她看見我又上了一課。 )

女人,體香是 ...
數字兄,要勞煩你代post, 當然要入來支持吓!
麻煩你叫男主角快啲継續寫呀!
作者: jbdefender    時間: 2020-3-13 00:07

文筆唔錯,不溫不火,不拖不拉,表達得令人有如親歷其景,越睇越興奮!😆
作者: hongkongboy2046    時間: 2020-3-14 01:54     標題: Part 4

係Cherry心裡,我係一個什麼樣的人呢?我唔知,我只知……再瘀既事我地都經歷過了,接下來,應該沒可能再出現更瘀皮之事,而事實上,我亦開始在進步,像技能解鎖中……….. 如何令女人舒服,應該點做,令女人有感覺,又應該點做,我都在一一吸收著。

Email互聯中………..
Cherry: 牛奶仔,下星期食飯得閒嗎?
我: 首先,下星期食飯無問題,但係,食咩先?
Cherry: 你負責開車得架喇,OK?
我: OK,喂,家陣邊個係牛奶仔……… ( Cherry沒有文字回覆,只係出現了幾個取笑公仔。我倒沒好氣…….. 因為……. 我平時真係唔會咁架………..冤枉呀~~~~ )

看完Cherry的email後,令我有一段時間在回味當天發生既事情,但我發現當中有些事情我係唔明既,但由於Cherry唔係度,根本唔可能搵到答案,所以我亦再次投入工作了,始終個半月後的展覽越來越迫近,而我工作,可不止單單應付一個展覽呢。

做我地呢行,設計被揀中當然開心,當然係好,但同時亦代表大把野忙,因為客人會作修改,佢地往往存在好多幻想,係我地設計人士眼中覺得唔可行既佢地都以為係可以,當然,佢係客,我地又唔得講佢: 白痴架,邊可能做到遮………. 雖知我地係Pro架嘛~~~~ 白痴野我地唔講出口架。

今日,另一條team在忙,客人黎睇產品,卻有點挑3剔4,點解呢?我唔知,唔係因為唔關我事,而係因為果條team既Mani跟緊,但見個客由早上係房忙到中午都仲忙緊,又未出過黎,如果唔係我地問題,就係9成客人玩緊野。當我見Bella係會議室出黎時,我就叫佢過黎。

我: 做咩事既?傾咁耐仲未傾完?
Bella: 係啊,個客係度試呢個色,果個配搭。搞左成半日都仲搞緊。Mani叫左我去幫手希望快D架啦。 ( Mani,另一個team,跟Raymond既。 )
我: 咁Raymond做咩唔去幫手架?
Bella: 我都有問,但Mani叫唔好住喎,佢話等我地應付住先。 ( 講完Bella就示意佢要返去幫手了,此時我就去找Raymond。 )
我: Raymond,你唔過去既?Mani被人耍緊喎。
Raymond: 策略黎架,我而家就過去,一陣你都要黎啊。 ( Raymond邊講邊行。 )
我: 我都要黎?邊個客啊你講緊??
Raymond: 女!魔!頭! ( 女魔頭,專門挑3剔4,佢樣唔係差,身材仲要出奇地好,但佢就係好似藍精靈卡通中既嚕鬚王,咩都睇唔順眼,咩都講唔好,真係可以好煩膠,但只要Raymond一入去呢,成個氣氛又會即時好唔同,頂,講講下好似講到做鴨咁,但不違言,對付女魔頭,異性相吸呢招係work既。但點解又關我事呢?因為…… )

Raymond入左會議室都無15分鐘,就到lunch time了,照以往,我地都會同客去食飯先既,何況今次呢個係大客呢。所以當佢地行出門口時,我已依Raymond意思,在外等緊,而女魔頭係surprise既。

Michelle: Dragon原來你係度既。 ( 女魔頭叫Michelle。 )
我: 係啊,等妳一齊食飯嘛。
Michelle: Haha……咁你唔入黎?
我: 妳地傾緊正經野嘛,我點好意思打搞呢。 ( 我眼尾望一望稍為站在Michelle身後既Raymond,他點點頭,似是示意麻煩事已傾好。 )
Raymond: 一切順利,可以開心食個lunch先,返黎再講埋其他細節。 ( 其實做我地呢行,講真,客人合作開,其實大家早有默契,產品要改要轉,花時間係一定既,但花多少,決定好會唔會出完稿之後再改,先係關鍵,一個普通既推銷員,係推銷產品,一個稱職既呢?係推銷埋服務,推銷埋個人。Raymond同我,都好清楚女魔頭既性格,都好明白,要成事,其實要先令女魔頭認同左我地,咁樣,成件事傾落去先可以事半功倍。係食完飯後,女魔頭帶住愉快既心情再開會,由於氣氛唔同左,成件事都好快有左關鍵性既共識。散會後,Bella入左黎我房。 )

我: 有野想問我?
Bella: 其實我同Mani已經好努力去配合Michelle,但成焦早佢都係咁ban,咩橋都ban。 ( Bella唔甘心,佢係處於努力就會有成果,用心就會有成績果種打不死心態,非常正確,但係……….. )
我: Work hard係我地呢行必要既,但work smart其實更加係關鍵條件。我知妳想講,Michelle一開始就似留難妳同Mani,係Raymond到先有轉機,但妳應該留意到,Raymond實際上講既野唔多,佢既出現,係令個客感覺被重視,再加上……. Raymond又識講野氹個客呢。
Bella: 哼,咁Dragon你都識講野,你地兩個一齊出現,Michelle先識笑喳。
我: Haha…… 做野遮,子孫兵法,攻城為下,攻心為上嘛。
Bella: 係孫子啊。 *事實上呢個唔係孫子兵法講架,係馬謖。*
我: 求其啦,咁妳慢慢學啦,日後其實仲大把呢D機會。
Bella: 又好,下次,下次我一定可以你地唔出手情況下我都搞得掂。 ( Bella作為新人,有呢份鬥心,我係欣賞既,廣告公司既Rebecca好,女魔頭Michelle好,我見佢都進步中,其實係會令我心生好感。 )
我: 好好,聽Mani講,佢地傾掂左個客,放工後想去唱K喎。Raymond剛講我知想叫埋妳添。
Bella: 係啊,我叫左柒男同Lawman,Dragon你呢,你會去嗎?
我: 我?我今晚有事,唔去了。 ( 可惜今晚一早約左Cherry,如果換平時,我都會去,同下屬搞好關係,係好緊要的。 )
Bella: 哦,咁好啦……….. ( Bella當時失落既反應,我並未太著意,只見她開心的表情轉而有點失望,都一樣可愛。 )
作者: hongkongboy2046    時間: 2020-3-14 01:54     標題: Part 5

好快就到夜晚,今次有點不同以往,Cherry遲遲仍未找我,佢SMS只留下: “食完飯後才見方便嗎?” 我: “嗯。”
        我食完飯還未收到任何聯絡,在想今天也許都不會見的了,就回家沖涼,沖完出來,此時收到了她的SMS: “而家方便見嗎?想你車我回家。” 換著平時的我,涼都沖埋就唔會再出街,但對象是Cherry,而且總感覺不妥,我還是知道地點後就出了去。當到中環時,只見街已人不多,有一個身影在街中等候,身段衣著都份外吸引,我看得出是Cherry,就在車上叫她。

我: Cherry,呢度啊。 ( Cherry抬頭,先係落幕表情,看見我後再轉為笑臉。 )
Cherry: 好快喎。 ( 她已上了車。邊扣安全帶邊講。 )
我: 係啊,而家咁夜,妳一個女仔係街度,唔太好呢。
Cherry: 對唔住啊。 ( 她的意思,該是為食飯甩底而說吧。 )
我: Haha……唔緊要,咁妳帶路,我車妳返屋企?
Cherry: 嗯。 ( 我們今次係車上沒太多說話,主要原因係我看出Cherry腦裡在想些什麼似的,而且她在帶路,雖知她平時是以地鐵代步,現在要依路面指示行,仲要行高速,就是份外唔容易,何況我得說,那時,還未流行GPS的。當我們好不容易到她家附近時。 )

我: 呢度…….咁似頭先黎過既?
Cherry: 係……. 我頭先帶錯左你路。 ( Cherry在腼腆地笑。 )
我: Haha…… 唔緊要既,妳想見我多一陣遮。 ( 我在說說笑,令氣氛輕鬆。 )
Cherry: 前面迴旋處邊停啦。 ( Cherry指示去一處準備施工還未開始的工地,再往直走直至到了無人煙的地方停車,我猜想她有些事情要說。 )
我: 妳…… 妳唔係想講我知妳住呢度下嘛? ( 我露出驚嚇表情指住個工地講,當年還是一片黑蚊蚊的大草地,我那意思再明顯不過,同時我亦順手掃一掃她的下巴,以示她是人,還是………. )
Cherry: 痴線,當然唔係啦,但呢度夜晚無人嘛。 ( Cherry在笑。 )
我: 小姐,咁妳唔係要劏死牛下嘛。 ( 我在緩和氣氛。 )
Cherry: Haha……. 你係唔係傻架。 ( Cherry在大笑。 )
我: OKOK……. 好好好,妳劫財劫色都講聲,唔好撕爛我條運動褲,我好鐘意架。 ( 此時我己泊了車在行人路上。而Cherry也笑完望住我。 )
Cherry: 你講架…………. ( 講完,Cherry就主動鍚埋黎,果種kiss既方式,一點也不溫柔,反而感覺她有點需索,她似有點想忘了不快,而找上了我,但在說話之前,先發洩最原始既慾望。 )

Cherry的咀,往往都能激發起我的慾望,今次也不例外,我們邊Kiss邊退,就退到去了後座擁抱著,原先女上男下姿勢的kiss,Cherry忽然將我推起身,我還未意識到什麼一回事時,她已很快手褪去我的運動褲,準備忙起口舌運動來,我只記得佢問左一句。

Cherry: 你沖左涼啦呵?
我: 係…………… ( 係還未講完,下半身的神經已侵襲我大腦,同Cherry kiss,小Dragon已處於備戰狀態,現在將佢解放,我只識得享受,我跪在後座,意圖令Cherry不用太攰,但她身位就好後,反而轉換更多唔同的口愛節奏。在戶外,在車內,我還是首次,我叫自己定一定神,眼看周圍有沒有途人,但下半身傳來的舒服感,叫我還是忍不住往下望,Cherry長長的秀髮下進行吸啜動作,看見她臉頰一收一放,再傳來的咕…..嘍….咕…..嘍聲,視聽觸的侵襲下,我也沒法再忍,我將她推下瞓在後座好讓我長驅而入,但我忽然醒起…… 我無套。
Cherry: 你係唔係要呢樣野呢? ( Cherry不知從那裡拿出一個套來。我好快手就取來用。 )
我: 唔該。 ( Oh……….. 呢個時候仲點會講唔該架,算啦,唔理喇。 )

我看得出Cherry在期待,我也如箭在弦,今次一定要好好幹一番。而當我提槍,上馬,完……………………… 吓?係,又完。真係呢句就又完在。我在面紅,她在爆笑………………. 她抱得我緊緊的,沒有讓我離開,即我倆身體仍緊貼著。

Cherry: 講我知,尋晚係唔係又唔夠瞓。 ( 她在笑著說……. )
我: 唔係。 ( 我在苦惱,加………. )
Cherry: 你係咪想講,平時唔係咁? ( 她像在開解小孩般的語氣在氹著我,令我更加無地自容。 )
我: 無平時啊,呢個環境真係第一次。 ( 男人金句的申辯我又用上了。 )
Cherry: 哦……. 唔好意思,下次早D講你知轉環境下。 ( 真係激死我。 )
我: 我都唔係呢個意思………. ( 我抑頭看著她,此時看著頭髮凌亂的她,想來一個kiss,但她卻扭轉了臉……….. )
Cherry: 唔好,我污糟。 ( 她的語氣一下子有點認真了,表情也有點嚴肅。 )
我: 哦? ( 我沒理她就吻上去,我鮮有的主動去接吻,她先是想推開,但我更用力的按下她手腕後,她亦伸出脷去配合我的侵佔,直至良久後過了那熱情。 )
Cherry: 進步左,舒服左啊。
我: 進步左?同以前點唔同左? ( 那時我們仍男上女下,她仍在我的懷內。 )
Cherry: 你令我感覺到你好需要我,亦令我仲想想地,可惜太軟。
我: 咁…… 條脷係軟,我都無辦法架喎。 ( 我都唔知點令條脷硬。 )
Cherry: HAHA……. 我意思你上面硬硬的伸入黎,下面卻將會軟軟咁扇出去。 )
我: 哦……………. ( 尷尬得要死了,我只好苦笑,她亦在竊笑起來,接著就梳理好後就開車送她回家。 )

係車上,她不時在偷偷地笑,我也不知如何反應好,只好說唔准再笑,我真的不是如此。
Cherry: 不如…… 我以後叫你牛奶仔囉,好無?
我: 唔好呀…… 唔准呀……. 唔俾呀。
Cherry: Haha……. 你想再見我嗎?
我: 哦?我想啊,妳想嗎?
Cherry: 我都想,同你一齊,過得好快。
我: 吓,咩意思先?
Cherry: Sorry,我意思你有車,我返屋企快,而且同你一齊都幾開心快樂,時間亦過得好快,你諗左咩呢?
我: 我以為妳講我果方面快添………………
Cherry: 咁你諗你喇~~~~ 好啦,我到了,前面停俾我啦。

我照樣待她走入大堂後我才開車走,我現在才醒起,我忘了問她上次我想不通的事情呢…….. 還有就是,女孩子會介意自己口愛完被kiss嗎?我不知道,但原來,兩件事,是有關連的…………..
作者: hongkongboy2046    時間: 2020-3-14 01:58

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-3-12 23:27 發表 查看引用來源

數字兄,要勞煩你代post, 當然要入來支持吓!
麻煩你叫男主角快啲継續寫呀!
多謝Kat姐支持。啱啱有新章。
作者: hongkongboy2046    時間: 2020-3-14 01:59

引用:
原帖由 jbdefender 於 2020-3-13 00:07 發表 查看引用來源
文筆唔錯,不溫不火,不拖不拉,表達得令人有如親歷其景,越睇越興奮!😆
多謝支持。我代人post的。
作者: 粉紅寶寶    時間: 2020-3-14 03:17

坐吓支持下先😌太長氣啦,我有心情先睇😂
作者: 粉紅寶寶    時間: 2020-3-14 14:29

我係一個乖仔😂😂😂😂😂😂
作者: 粉紅寶寶    時間: 2020-3-14 14:30

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2020-3-14 01:59 發表 查看引用來源
多謝支持。我代人post的。
數字師兄辛苦你啦,成日幫我哋
作者: hongkongboy2046    時間: 2020-3-14 15:11

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-3-14 14:30 發表 查看引用來源
數字師兄辛苦你啦,成日幫我哋
唔辛苦。舉手之勞。
作者: cococaobrownie    時間: 2020-3-14 17:03

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-3-14 14:29 發表 查看引用來源
我係一個乖仔😂😂😂😂😂😂
寶寶你咁勁
搵到重點既🤣
作者: 粉紅寶寶    時間: 2020-3-14 17:29

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-3-14 17:03 發表 查看引用來源
寶寶你咁勁
搵到重點既🤣
笑到噴飯
作者: mui1892    時間: 2020-3-14 18:51

一次過睇晒你故事😏😏
作者: shinozaki    時間: 2020-3-14 22:04

希望龍兄今次唔好再爛尾寫埋落去
作者: 粉紅寶寶    時間: 2020-3-15 13:04

其實”夫婚夫”係咩意思?
作者: 粉紅寶寶    時間: 2020-3-15 13:05

引用:
原帖由 shinozaki 於 2020-3-14 22:04 發表 查看引用來源
希望龍兄今次唔好再爛尾寫埋落去
其實冇爛,只係原來完咗我哋都唔知啫🤣🤣🤣
作者: hongkongboy2046    時間: 2020-3-15 14:04

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-3-15 13:04 發表 查看引用來源
其實”夫婚夫”係咩意思?
我諗係同女朋友訂了終生,又未結婚,嗰段時間同其他女人的故事…
作者: 粉紅寶寶    時間: 2020-3-15 14:17

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2020-3-15 14:04 發表 查看引用來源
我諗係同女朋友訂了終生,又未結婚,嗰段時間同其他女人的故事…
or right, 唔怪之得要開新鋪,我仲打錯字添hahaha
作者: cococaobrownie    時間: 2020-3-15 14:33

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2020-3-15 14:04 發表 查看引用來源
我都係好奇點解要代post啫
同埋靜咗咁耐既故事又會繼寫返
原果可以作者親自解答就好啦
作者: 粉紅寶寶    時間: 2020-3-15 14:39

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-3-15 14:33 發表 查看引用來源
我都係好奇點解要代post啫
同埋靜咗咁耐既故事又會繼寫返
原果可以作者親自解答就好啦
條友做左盧海鵬,潛水喱埋食西瓜~~~Lelulelu🤣🤣🤣🤣
作者: cococaobrownie    時間: 2020-3-15 14:41

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-3-15 14:39 發表 查看引用來源
條友做左盧海鵬,潛水喱埋食西瓜~~~Lelulelu🤣🤣🤣🤣
yeah yeah唔通有新故事發生咗?🤣🤣🤣
作者: 粉紅寶寶    時間: 2020-3-15 14:42

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-3-15 14:41 發表 查看引用來源
yeah yeah唔通有新故事發生咗?🤣🤣🤣
女神有新撚情絕對唔係難事😆😆😆😆
作者: cococaobrownie    時間: 2020-3-15 14:44

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-3-15 14:42 發表 查看引用來源
女神有新撚情絕對唔係難事😆😆😆😆
我從來唔會懷疑女神既溝撚能力架!係疫情之下都仲要搵到新撚情
好厲害👍🏻
作者: 粉紅寶寶    時間: 2020-3-15 14:47

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-3-15 14:44 發表 查看引用來源
我從來唔會懷疑女神既溝撚能力架!係疫情之下都仲要搵到新撚情
好厲害👍🏻
佢苯唔係流架wahahahahaha,又冇公主病
作者: 我不是灰姑娘    時間: 2020-3-15 15:04

引用:
我以為嗰D叫未婚夫?
作者: 粉紅寶寶    時間: 2020-3-15 15:10

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2020-3-15 15:04 發表 查看引用來源
我以為嗰D叫未婚夫?
其實我就係想問呢樣呀,不過唔好意思👉🏻👈🏻👉🏻👈🏻👉🏻👈🏻
作者: Katrinacat    時間: 2020-3-17 01:51

引用:
數字兄真係好忙。又要代post , 又要解答我哋啲問題。中間人唔易做😆
作者: GiveUpme    時間: 2020-3-18 09:21

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-3-17 01:51 發表 查看引用來源

數字兄真係好忙。又要代post , 又要解答我哋啲問題。中間人唔易做😆
無上嚟一段時間,原來龍師兄出揾數字師兄代勞出咗個post ,數字師兄,真係辛苦晒你,唔通龍師兄有新故事發展緊?

咁多位師兄師姐,都真係好耐無見,你哋幾好嗎?
作者: hongkongboy2046    時間: 2020-3-19 15:02     標題: Part 6

我照樣待她走入大堂後我才開車走,我現在才醒起,我忘了問她上次我想不通的事情呢…….. 還有就是,女孩子會介意自己口愛完被kiss嗎?我不知道,但原來,兩件事,是有關連的…………..

同Cherry傾計,其實除了Email,仲有間唔中既SMS,因為唔同電訊台,所以好少用,咁PM係我地既一個途徑,再黎,其實就係網上既討論區了。唔知幾時開始,網上我地同一班人,越傾越密,越傾越埋,有人提議,不如……. 搵日出黎食飯囉。基本上我係無問題的,能夠同網上既人見面,其實好有趣,又令人期待,因為大家平時網上咩都傾,咩都講得出,咁現實生活又係咩一回事呢?。而我同Cherry亦會講究竟大家會係咩樣、到時又係點既呢?
        還記得見面那晚,由於天氣已凍了足足超過一星期,全城掀起一股搶暖包暖蛋熱水袋潮,雖然未去到要買會完全買不到,但因為很多人也會買起備用,形成會去好多店買都可能撲個空或只有少數量。說回那晚,除了樓主,個Post內活躍的,最投契的我們6個人都會出席。當中有位名為大老闆的叔叔揸主意,由他作主去了一間日本店作為大家既第一次見面。工作關係,我比原先約好的7點鐘遲了半小時,當我去到時,大家都已經坐低晒,還記得該日本店是非常出名同好好view,位於商業大廈的高層,可以看到維港景,如果唔係熟客,要攞呢個房位仲有全海景view係好難既,可想而知大老闆應該都係識食之人。當我一踏入房,眾人焦點當然係望向我,隨即:

大老闆: 嘿嘿………. 遲到,罰飲一杯先。 ( 大老闆身型標準,他原來身份亦真的是大老闆,有點威嚴得來算nice,他是第一個看見我的人。 )
我: HAHA…… 咁快?好好……….
Vinnytsia: 啊呵~~~~ 原來你就係Dragon。 ( Vinnytsia係post內是感性敢言的代言人,除了多更新性感相外,往往亦愛語出驚人。而她是位20尾的女士,長髮,身段非常不錯,因為她原來是瑜伽和營養導師。由於所有人已一早到齊,所以她猜到我是誰。但起初我就還未知她是誰……… )
我: 係啊,妳好。
Hugo: 嗱,你遲到所以你坐門口,一陣遞菜、落order、埋單你搞架下。 ( 呢間日式店有魚生同邊爐食,由於係房,我地都要除晒鞋放對腳入枱底,所以最好有個人坐門口位負責一切。而Hugo嘛,最初認識他是印象麻麻,他是金融佬,轉數快,搵錢至上。現在熟了,佢會對我像細佬般有說有笑。他一身西裝look看出有健開身,亦深懂交際的人。 )
我: OK,無問題啊。
Jasmine: Hello,Dragon。 ( Jasmine,一位約35、6歲的女士,已有2位小朋友,單親媽媽多年,部門主管,聽她說,她原就是一位簡單的女人,有家庭有小朋友又投入工作,可惜可能太忙了,老公外遇而離婚多年,她是典型不明男人內心所以不懂原因卻又會有點怪自己不解溫柔的人,現最想照顧好兩位小朋友。 )
我: Hihi,唔好意思咁多位,我遲左。 ( 當我到時,Cherry亦已一早到左,佢夾係Hugo同Jasmine之間。 )
Cherry: Hi Dragon。 ( 和Cherry早早商量過,最好唔俾大家知道,我地私下倆人一早已見過面,所以我地可以係識,但唔認得對方。 )
我: Hi Cherry,妳架,之前係post度妳講凍,我剛見藥房有貨,所以買左。 ( 我從背囊取出一大包暖包給Cherry。 )
Cherry: 啊,多謝。 ( Cherry係surprise的。而此時Vinnytsia眼大大的搶著說。 )
Vinnytsia: Dragon~~~~ 我都好凍架其實。 ( Vinnytsia在扮撒嬌。 )
我: Haha…… 係係係,下次買俾妳。
Vinnytsia: 係架啦,咁而家要你坐我身邊先啦。 ( Vinnytsia一把就扯我埋身坐下。Vinnytsia就是如此率直,在post內她也是如此不客氣。 )

大老闆,Hugo,Cherry,Jasmine,Vinnytsia同我一行6人一齊坐一齊食,人說網上多言的人在現實上未必,但可能大家係網上認識已超一年了,陌生的感覺一點也沒有(或許飲了酒吧),最多就是印象裡現在將那人名key了樣子,裡外感覺難得的一致呢。在席間,得知選此日式餐廳,原來是Cherry所想,而大老闆訂位促成。有趣既係,我看得出,大老闆和Hugo對Cherry其實頗有好感,我由於坐得遠,就比較被動,而且不停給Vinnytsia整古同飲酒,好快就到尾聲。

Hugo: 食完大家一陣想去飲野嘛?我知道呢度附近有間bar環境唔錯的,有無興趣? ( 由於我想返新屋整野,所以我就拒絕了,但大老闆、Cherry同Jasmine都有興趣。所以今次的第一次聚會大家就到此為止了,而Vinnytsia問我可否送她去車站搭車,因為得她一個女仔,今次護花任務就由我當上了。 )

在去地鐵站時,和Vinnytsia是有講有笑的,我深信她在post內講既都係真事,她一頭捲曲的長髮,不錯的外貌,還有均勻的身段,有點高傲既表情,不放一般男人在眼內的態度,原是缺點的都因此而變成優點,因為以上種種反而可以令男人更想征服她嘛,她口中男人大多都不是好東西,來來去去最終目的就是上床,跟她上堂的男人,都得吃苦頭收場等等。

我: Haha…… 咁妳有男友嗎?妳需要愛情嘛?
Vinnytsia: 而家無男友,但有好多男性朋友。我需要愛情,但我未遇到可以投放感情既人。
我: 跟妳上堂既男人,都會對妳感興趣嗎?
Vinnytsia: 當然唔會,男人對女人感興趣,目光會唔一樣。
我: 點唔一樣? ( 我好奇。 )
Vinnytsia: 簡單講,睇靚既野同睇鐘意既野眼神其實好唔同,女人會感覺到。
我: Haha…… 乜有咁分既咩?咁我既又係咩眼神呢? ( 我在說笑。 )
Vinnytsia: 你?我只知你望我同望Cherry既眼神唔一樣。
我: 哦?點唔一樣呢?
Vinnytsia: 答我先?你同Cherry係唔係一早已識,已見過?嗱,真話。
我: Haha……OKOK,係,我地一早已見過,但妳真係睇眼神睇得出架? ( 正所謂巧詐不如拙誠,我選擇坦白。 )
Vinnytsia: 眼神睇得出,態度亦都係,而且…… 你唔記得,今晚你一到就個個講唔出都識得叫佢做Cherry咩?
我: 哦…… 我太嫩了,對吧? ( 我在笑,Vinnytsia也在。 )
Vinnytsia: 我睇得出Hugo都對Cherry好有興趣喎,你頭先唔跟埋去飲野,你唔擔心咩?
我: 吓,咁我要送妳搭車嘛。
Vinnytsia: 嘩,咁我應該開心,定唔好意思先?一陣Cherry俾Hugo追左入我數點算。 ( 我倆一起在笑。我同Vinnytsia,算傾得唔錯,她也放心和我做朋友,靚女有時有呢度好,佢知你對佢唔係想入非非,佢反而開心難得會有個知心異性朋友。 )

送了Vinnytsia上車後,我也準備回新屋去,事實上我真的只騰出食飯時間見大家,之後我係打算忙自己的,所以飲野什麼的,在我來說還是下次吧。在我回程上,此時收到了電話,是Cherry打來的。

Cherry: 喂喂,係邊呢?
我: 返緊屋企囉。 ( Cherry聽後慢了半晌。 )
Cherry: 返緊…….邊個屋企?
我: Haha……. 咩野邊個屋企,當然係我自己屋企啦。
Cherry: Vinnytsia呢?你地已分開左了? ( 呵呵……原來有人擔心。 )
我: 哦,係啊,我送左佢去搭車就走了,妳呢?妳得閒打俾我2?
Cherry: 我地已飲完野了,散左啦。
我: 哦?咁快?飲左都無幾耐喳喎。
Cherry: 唔通你想我飲耐D?
我: Haha……. 當然唔會,就算想妳飲醉D,都應該同我飲啦。
Cherry: 好呀,就而家。
我: 而家?我返緊新屋喎。
Cherry: 咁就你新屋啦,好無?
我: 哦?.......
Cherry: 唔方便嗎?
我: 唔係,Haha….. 好啦,地址係XXX,妳黎到樓下講我知啦。 ( Cherry少有的主動,令我感新鮮又不好拒絕。 )

好快,Cherry就已經來了,她來,還有一袋7仔的戰利品,我不知是什麼,只是邊領路時,替她拿起。
Cherry: 我咁突然要黎,你會唔會唔鐘意?
我: Haha…… 唔會,只係一來我有少少醉,二來間屋又可能會有D亂,妳跟上黎,我怕污糟同埋妳危險遮。 ( 我在說笑亦在試探。 )
Cherry: 你講到好似真係好危險咁喎,Haha……
我: 係架,妳睇下,今晚個月亮幾圓,妳好危險架,我會借少少醉架可能。
Cherry: 咁啱啦,麻煩借大大醉啦。 ( Cherry指指袋中的原來都係啤酒。 )
我: Haha…… 乜妳頭先未盡興?妳真係唔知死字點寫。
Cherry: 哦,你好飲得架?
我: 唔係,我反而唔係好飲得,所以妳先死之嘛,Haha……

好奇怪,同客食飯應酬,再勁既烈酒我都唔會醉,但啤酒反而係我既死穴,我5、6杯就已經會吃不消。Cherry跟我到新屋,其實新屋也不盡能說是新,為什麼?因為屋其實已買落左一排,由於我仍和家人同住,故此新屋放租了,而租客最近搬走了,聽說他是外國人,公司派他來香港工作,最近已搬走,而我,就需要上去看看間屋有無咩問題需要整理。
        我是租客走後第一次上去,而Cherry則第一次來我家,家裡的傢俬很簡潔。好明顯租客未有叫停鐘點上來打掃,記得他走前有說,某些傢俱他不拿走,方便我再租給下一手用,如果不需要,運走的費用由他負。我看了看,床、Sofa、廚房的基本用具都齊,活像就是我即時搬去入住都無問題,而Cherry,由於她是第一次上來,她來回四周望後,就待在窗台坐下了。當我檢查好一齊去水設備都沒問題時,此時Cherry由睡房叫喚我。
作者: hongkongboy2046    時間: 2020-3-19 15:05

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2020-3-15 15:04 發表 查看引用來源
我以為嗰D叫未婚夫?
哈哈,係咪叫“人地未婚夫日記”好啲…?
作者: hongkongboy2046    時間: 2020-3-19 15:06

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-3-17 01:51 發表 查看引用來源

哈哈,有似3P咁忙…?
作者: hongkongboy2046    時間: 2020-3-19 15:08

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2020-3-18 09:21 發表 查看引用來源

無上嚟一段時間,原來龍師兄出揾數字師兄代勞出咗個post ,數字師兄,真係辛苦晒你,唔通龍師兄有新故事發展緊?

咁多位師兄師姐,都真係好耐無見,你哋幾好嗎? ...
我諗呢個係舊故事。我都想聽新故事… 哈哈。

我就好忙。Work from home好似忙過返公司…
作者: 粉紅寶寶    時間: 2020-3-19 16:34

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2020-3-19 15:05 發表 查看引用來源
哈哈,係咪叫“人地未婚夫日記”好啲…?
good idea喎
作者: 粉紅寶寶    時間: 2020-3-19 16:35

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2020-3-19 15:06 發表 查看引用來源
哈哈,有似3P咁忙…?
曳曳啦你,想同邊個呢
作者: CCandy    時間: 2020-3-19 17:42

留條毛先
作者: hongkongboy2046    時間: 2020-3-21 17:52     標題: Part 7

Cherry: 喂,牛奶仔,過黎啦。
我: 喂喂,呢度無人叫牛奶仔啊,除非妳係牛奶妹…….. ( 我行埋去,企在她面前吻下來,由窗外照入的街燈,投射在她面上,很吸引,很誘人。 )
Cherry: 我想問,乜你唔緊張我架咩? ( Cherry邊說,邊遞上啤酒。 )
我: 緊張妳?妳指妳同左Hugo同埋大老闆一齊去飲野? ( 我再蠢,都明所意。 )
Cherry: 唔…….. ( Cherry點頭。 )
我: 如果得Hugo一個,我緊張,有埋大老闆一齊,我反而放心。
Cherry: 車……. 妳唔俾我地飲完野,Hugo乘機講送我返屋企,同我一個人走架?
我: 係喎,我無諗到添,haha…… 所以同樣道理,妳怕我送Vinnytsia搭車搭左上佢屋企,係嘛?
Cherry: ……. 我先唔係。 ( 我當然明Cherry講既情況,我又點會唔擔心,但其實今次gathering係大老闆做搞手,佢係男人,非常緊張飯局後的安全,所以走前已講明,每個返到家安全都要message佢,男人都唔例外,當然,大老闆咁做係一視同仁得黎,主要係保證我同Hugo都唔係亂黎先啦。所以我先放心Cherry跟佢地飲野,但我估唔到Cherry居然反過來擔心我送Vinnytsia會送上屋呢下遮。 )
我: 妳好傻………… ( 先是清酒,再來而家既啤酒,面紅紅的情況令Cherry燈光映照下更迷人,我沒有再多說,就在那窗台再吻起來。 )

已走的租客係一位洋漢,我沒有跟他打過照面,平常都是跟他助手聯繫,今次回去我的屋,有點有趣既係,感覺好像是去了別人的家一樣。因為屋中大部份的擺設都是對方設計的,他將房間的床高度調到和窗台一樣高,應該是為了某些方便,就例如現在…………………

我和Cherry就由輕碰到深吻,我原先將她放在窗台上鍚,但窗台畢竟太硬了,我倆擁著一轉身,就滾到去床上了。姿勢上亦轉為女上,不知是酒精關係還是什麼,Cherry比平時更主動了點,我倆交換了口裡既酒香一陣子,Cherry就拉我坐起身,扯走了我的T-shirt後,就再推我回床上。丁

Cherry: 唔准郁。 ( 說完後,Cherry做起我的角色來,先吻我耳背…. )
我: 喂喂…… ( 我極力控制自己,但亦在感受自己的敏感帶送來的刺激。 )

由耳背,到頸,她的舌頭再游走到肩,她在輕吻點水式觸碰我,她右手一揚一按,我被自己的衣服遮蔽了雙眼,失去了視覺,卻增加了觸感反應,她在一手輕撫我右胸房,左邊胸最高處同時傳來了濕潤的挑逗,她在輕啜,她不知哪來的技巧,好快已將我褲頭鬆開,褲亦被拉走,只剩下我的孖煙囪,每次她也在欣賞的在笑看,我倒不明所意,直到她由我胸,點水式吻到肚臍,我是肚臍對下會有些毛直落陽具的,我從來都覺不好看,她卻樂此不疲,繼續向下吻。

我: 唔好…… 我未沖涼。 ( 我抬起了頭,衣服已走了位讓我看見她伏在我的下半身。 )
Cherry: 殊…….收聲。 ( Cherry彈了上來,吻了我一口,再在我耳邊說。 )
Cherry: 我想令你舒服,靜D好無? ( 唔好……因為……太不得了。 )

Cherry再由胸口吻著吻著,一直向下直到褲頭前停頓了一下,我爭開眼向下望,心裡在期待卻又不好意思說出口,她向我報以微笑後,就用口輕咬孖仔褲頭拉起再向下扯,我那乖乖不得了的陽具此時從褲裡彈起,輕拍了她的臉龐一下。她佻皮在的說: [ Hi,有人講唔好,但又say hi喎。] 說完……… Cherry就試圖將他吞沒,Cherry沒急,急的只有我,她一手握穩棒身後,咀就在頭頭的位置輕舐,打圈。以前不懂,現在的我當然識形容,Cherry的口技絕對是我人生的頭3位之內,她不是純一口一口的上下chok,而是會在棒身打圈輕吻,活像在品嚐某種美食,她的技巧非常要命,那種像蟻咬卻又帶來無限性刺激感的直接襲來腦子,直推我獸性上了高點,我知….. 我知她還有絕技未出,那就留待下次吧,我已忍不住了…………

我: 我要!!!! ( 既簡單,又直接的2個字,說完後,我就起身拉起Cherry上來,反壓住她,我見Cherry先驚喜再微笑。 )
Cherry: 喂…….我仲未……… ( 完字都未講,我己吻起她來,是酒,還是她的技巧令野獸已被喚醒,都不重要,重點是,我狼吻起她來,她在輕推卻不得要領,我快快的脫去她的衣服,就用身子壓著她,以最霸道的方式搓揉她一雙乳房,與及大口大口的在吸和舐她乳房的最尖處,那是我喜愛的尖挺型shape,我深知有可能會留有些紅紅的手印也說不定,但我就是停不下來。那刻有點莽撞的我,下半身居然一下子找不到方向進入,此時Cherry輕拍我示意我再親吻她,同時讓她來帶領…….

Cherry: 溫柔D……… 佢有D硬,唔好一下子就入晒。 ( 說完,我就像被馭服的野獸,動作慢了下來,而咀,和她在親吻,下半身嘛,Cherry用手握起棒身在帶領著,我頭頭此時傳來一陣濕潤,找對了,往前輕推,Cherry眉頭有點輕皺,我抽起。 )
Cherry: 做咩啊?
我: 我怕妳痛…………
Cherry: 傻瓜…… ( 說完,一切盡在不言中,我再輕放入去,事後她有說,我的頭頭較大,所以之前兩次她並未享受到固中樂趣,今次要好好帶我遊歷一番。而我也懂了部份,在她深處,我在享受著,亦磨著她的肉壁,每次抽出,我也會輕微向上一挺再一壓,好讓整條棒棒刺激著她的豆豆,怎知道?從每次在我來回推送時,她都會配合著深呼吸就知道,還有就是,她沈醉式的轉而法式深吻著我,我感受到那是貪婪和需索的,亦即就是,我上半身在感受她的回應同時,下半身的抽插是配合著,我由抽插一半,到3/4,到整條陽具插入,雖然只是最傳統的男上女下,而動作不算快卻極富節奏性的去充實她整個洞身,我看出Cherry已是極之享受。當我取回主動權時,我上半身坐起,用手將她兩條腿左右分得最開開的,那時再由夜光映入照著她的赤裸身軀,乳房配合我的抽插而上下晃動,實在好看,我坐起,除了想欣賞她因我侵襲而陷入沈醉的呼吸和神情外,亦因我較大汗,我上半身都已開始滿佈汗水,此時我做起了我最喜愛的動作之一……… 我扣起她的左右腳腕來,再慢慢由腳輕吻到小腿,大脾,她的反應是有點在震抖,那……那不是凍,因她起了雞皮,這是我的拿手絕活之一,腳的好幾個性感帶,與及我和她連接起的性衝擊位置同襲女人就是吃不消,但我就是不肯定現在她的反應是哪個,只見她在瞎抓和加速呼吸,此時她也爭開了眼,有點哀求的眼神,簡單說了句:

Cherry: 可以快D…… 大力D。 ( 說完不到半秒,我已再由溫柔的抽插,發力到有點打樁的轟炸。Cherry由呀聲中………. 一下子失了聲似的將頭藏在枕頭裡。 )
我: 唔舒服出聲……… ( 我在她耳邊輕輕的說完後,我就伏下攬住Cherry在抽插,我知她應該舒服極了,因為佢俾唔到任何反應我,只感到一點就是,她雙手發盡力似的在抓緊我屁股,去感受我每下衝擊,一抽出,她就會抓緊去迎接我下一下的碰撞,說來可能有點搞笑,她現在嘛,活像玩過山車,生怕一下子衝上雲霄故此抓緊一切。今次的愛,做得份外長久,亦格外享受……… 她將頭藏在我懷內,直到我亦淘空了,動作慢慢停頓下來……….我心口在起伏冒汗,而她下半身也在不自主的吸啜著享受餘韻和我體溫,整間房就只有我和她的呼吸聲,我慢慢挺起少少身。

我: 妳OK嘛?
Cherry: 唔…… 你D汗好咸,但我鐘意。 ( 說完,她向上仰,挺著咀給我索咀,那晚,算是第一次完完整整的愛,幼稚園的初階技巧總算完成了。至少令老師滿意呢。 )

那是一個不錯的開始,而變化也在隱隱約約慢慢出現。
作者: hongkongboy2046    時間: 2020-3-21 17:54

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-3-19 16:35 發表 查看引用來源
曳曳啦你,想同邊個呢
嘻嘻… 阿莎同阿卡…
作者: hongkongboy2046    時間: 2020-3-21 17:54

引用:
原帖由 CCandy 於 2020-3-19 17:42 發表 查看引用來源
留條毛先
多謝光臨。
作者: 粉紅寶寶    時間: 2020-3-22 02:11

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2020-3-21 17:54 發表 查看引用來源

嘻嘻… 阿莎同阿卡…
你對佢地早有預謀嘅
作者: hongkongboy2046    時間: 2020-3-22 02:20

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-3-22 02:11 發表 查看引用來源
你對佢地早有預謀嘅
梗唔係。係佢地謀我呢… 嘿嘿。
作者: 粉紅寶寶    時間: 2020-3-22 12:28

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2020-3-22 02:20 發表 查看引用來源
梗唔係。係佢地謀我呢… 嘿嘿。
竟然有咁嘅事😅😂🤣,咁係佢哋嘆你定係你慢慢嘆呀?
作者: hongkongboy2046    時間: 2020-3-22 12:49

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-3-22 12:28 發表 查看引用來源
竟然有咁嘅事😅😂🤣,咁係佢哋嘆你定係你慢慢嘆呀?
嘿嘿… 大家都慢慢嘆…
作者: lostergundam    時間: 2020-3-22 13:18

而家先發現,要溫下書先得
作者: hongkongboy2046    時間: 2020-3-22 18:05

引用:
原帖由 lostergundam 於 2020-3-22 13:18 發表 查看引用來源
而家先發現,要溫下書先得
歡迎光臨。慢慢睇。
作者: 粉紅寶寶    時間: 2020-3-23 10:25

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2020-3-22 12:49 發表 查看引用來源
嘿嘿… 大家都慢慢嘆…
等你個延續篇呀
作者: DMAN2044    時間: 2020-3-25 12:07

睇完,等你update...正亞
作者: hongkongboy2046    時間: 2020-3-28 02:21     標題: Part 8a

我如常在公司的忙,心裡卻想著昨晚的事,心在回味,但也同時有點擔心,事緣因為……

我和Cherry攬著相擁了一會,完事後,我會喜歡享受餘韻。人說前奏緊要,但我認為愛後既餘香也不可少,我喜歡做愛後看住對方在享受、在回氣、樣子是有點迷糊同時咀角看出是因舒服而回味中………. 她久久未回過神來,此時我提起紙巾,為她抹汗,當中多多少少也許是我的汗…….

Cherry: 我……好舒服……又好攰,俾我抖抖好嗎? ( 說畢,Cherry就捲入我懷中。 )
我: 好好,咁妳抖陣啦。

Cherry側身進入我懷內,我的右臂則墊起她的頭,讓她好睡,但她…..真的在睡嗎?只知她雖側身在我懷裡,她右手起初是在按著我的胸部,幾分鐘後手指卻依著我身體的紋理由胸輕掃落腹部,她的右腿,也攝入我兩腿之間,她最初應該是想肯定我在而肢體上接觸和取暖,但久了,她的右腿也有點不安份的在蠕動起來……….

我: 喂喂,妳真的在抖嗎? ( Cherry被發現,眼仍閉著但咀角在笑,不一會,她又真的停下來睡了,我看時間不早,正想提醒她之際,她仰前的輕吻了我一下。 )
Cherry: 我瞓左幾耐?
我: 唔多,5~6分鐘度。
Cherry: 唔……. 好舒服……. ( 她依近我鎖骨位在抖氣,在取暖。那是我一個私人禁區,她不知道,但我皮膚出賣了我。 )
我: 有D痕……. ( 我在起雞皮。 )
Cherry: 哈哈,原來你都會怕痕既…….
我: Haha….. 我點解唔會喎。
Cherry: 聽講怕痕既男人,會好識氹女人架喎。 ( 此時Cherry從我懷內向上望我。她不安份的右腿,在我兩腳之間向上輕輕托了一下。 )
我: 即睇妳氹既定義係咩? ( 我在輕掃她的秀髮。 )
Cherry: 令我感覺被尊重,同重視囉。 ( 說完,Cherry又主動攬起我頸背,撲上前的和我濕吻起來,她的腿,在不經意的掃著小Dragon,令他再被搞醒了,此時………. )
我: 妳……. 唔怕夜嗎? ( 確實而家已經好夜,已被原定要走的時間晚了很多。 )
Cherry: 所以我咪罰你,搞醒你再走囉。 ( 講完,Cherry就彈起身走了,剩下上下半身都醒晒既我。Cherry在夜光映照下的裸體穿回衣服,是好看的,至少我愛看……但她為什麼要罰我,我又真的不知道……. )

酒氣一早已過晒,我送Cherry走時,看見她不時輕微的一拐一拐,不知哪時整到了。
我: 妳扭親?幾時架?我唔覺既??
Cherry: 因為你囉。 ( Cherry笑著的拍打我,可能是她趕來時碰到吧…… )
我: 哦…… 唔好意思,我好少會唔覺架喎,下次我會留意。 ( Cherry再報以微笑。 )
        到第2天,Cherry也沒找著我,我也因忙而沒放在心上,直到下班前,因為都沒收到任何信息,我就PM Cherry了。 ( 她的工作不方便開工時接電話。 )好快,就收到Cherry回覆。

Cherry的PM回覆: 我今早去了睇醫生,放心,少少唔舒服遮。
我的PM: 哦……. 咁妳快D抖下先。 ( 我在想,可能昨晚我打開了窗,愛後我倆裸睡了一會,可能那時的海風直接吹入來令她冷親,我真大意……. )

接下來的幾天,我也在忙,當我忙的時候,我就會不懂搵人,因為忙既人,係好怕被人煩,所以同樣我亦唔鐘意煩人,而到我回過神來時,才醒起Cherry病後都沒怎麼了解她近況,幾日來簡單的問候都只是說沒事,好多了。那麼見今日忙的事都7788了,我就再找Cherry了。而Cherry亦好快回覆。

Cherry: 我好返晒啦,有心,你呢?你忙完未? ( Cherry夠爽快的個性是我喜愛之一,她不會花時間去扭擰或怪我忙而沒有找她。 )
我: 唔…… 暫時一切按計劃進行中,所以可以講到下星期中才需要再忙。
Cherry: 啊?咁睇黎如果我約人果個人無理由下星期會唔出黎啦喎。
我: Haha…… 唔知喎,但如果係妳約,我估無人會拒絕既。 ( 我們在輕鬆的說,約定好了下周初見面。 )
Cherry: 咁好啦,我搵地方。
我: 又好,等妳消息。 ( 就係咁,我就等Cherry再通知。 )

在工作上,我的好幫手Amanda可能係第一胎的關係,她申請提早放產假,其實佢已腹大便便,所以也不應勉強返工,我也批准她提早放假。她很有交帶,臨走前都再和我匯報清楚。

Amanda: 嗱,我真係可能會放2、3個月產假架。黎緊展覽同埋跟緊果D客,雖然我已交帶好俾Bella同其他人,但你都要上心一D。
我: Haha…… 乜而家好似變左妳係我上司咁既。 ( 其實我同Amanda好多時都無太分上司下屬,只因大家都明會為件事好,就應該尊重自己份工,專心一點。 )
Amanda: 唔係,只係慣左咁耐以黎都親力親為,而家好似行開左咁遮。
我: 妳太令我感動,我會將妳既心情轉達俾腦細知,叫佢加妳人工。
Amanda: 你幫我叫佢加我有薪假好過啦。Haha…….. ( 我們在笑,氣氛係輕鬆的。 )
我: 放心啦,設計果度唔係問題,Catalogue同新design既進度都幾好,我覺得今次柒男同Lawman表現都OK,跟客果度,Bella唔得咪搵我囉。
Amanda: 係啊,有樣野要提一提你,關於Bella既。
我: 咩事?
Amanda: 其他部門D男仔,好多時都會約佢,好鬼多人追佢呀。
我: 咁唔出奇既,Bella真係幾可愛喎。 ( 我用可愛黎形容,因為Bella係我眼中屬於細路女型,但其實佢已經22、3歲,佢可愛既外表和紮實既性格絕對是各走極端,外表可愛柔弱既佢,做事態度卻絕不馬虎,有鬥心、說要得到就會得到得黎又不失細心,她留有一把中短髮,簡單說外型像極了那位林明禎,就是連身材都係,而且她的衣著也是很休閒便服,要吸引男生實在太輕易。 )
Amanda: 係啊,就連柒男果兩件咖呢怪都對佢客氣到不得了呀。
我: 咁唔係壞事既,但又未必係好事喎…….. ( 男女關係,尤其辦公室發生,又有幾多件會係好事…….. 多數都係煩人事。 )
Amanda: 係架,其實Bella都已主動同我講左,佢已放晒風講自己有男朋友,所以而家先叫好少少喳。
我: Bella主動自己坦白講出黎,都算佢乖,正常啦,咁有男朋友,就唔怕啦。
Amanda: 就係唔係喎,原來佢無男友。
我: Bella無男友?估唔到喎,佢真係幾得架喎。
Amanda: 佢而家同隔離部門個Mani熟,果日我都再問起,Mani講佢無架,但點解無,就唔知喇,只係知佢唔係好急住要拍拖。
我: 咁有拖拍,係唔係一定開心呢?又唔一定既,係咪先?而且而家係Bella無,佢小妹妹如果想要,即日就有啦,都唔使太擔心。
Amanda: 咁又係,咁就咁架啦,我聽日放假,有咩事就…… 都唔好搵我。
我: Haha…… 係啦。 ( 之後,Amanda就正式放假,而Bella,就正式接手她的工作,她的角色了。 )

Amanda走後,我和Bella接觸的機會多左,因為她正式成位我的直屬幫手,我發現佢係一個很好學既女仔,咩都會好奇,同我一貫認為靚既女仔就會好依賴好被動既唔同,佢不單會主動尋根究底,更會提出改善建議,我們一眾男人開慣OT,佢都會每晚忙到同我地一齊收工一齊走。
        每星期最後一日放工前我們慣左黎個總結,以備下周的工作。

Bella: Catalogue果度我地已完成晒拍攝同調較,而家排緊版,另傾緊加多2張稿係for新產品推廣用既。而客果度,女… 唔係,Michelle (女魔頭)都已好順利為佢做好樣辦,而家等佢覆。一切應該下周中會有結果。 ( Bella已有Amanda 7成的影子,而柒男佢地亦簡單交代了進度。 )
我: 好好,大家加油,完成晒準備功夫後就係展覽,展覽期間見客既schedule排好未?
Bella: 我同Mani都排好了。 ( Mani同我地Bella唔同team,但都要各自應付好客人既時間表,由於客源性質唔同,2條team又從來唔會爭客,只會互相協助,最多就係良性地認下威,表現下業績。 )
Lawman: 而家忙完,新產品如果有客睇中,我地又將會有排忙,好似無機會抖。 ( Lawman呢句純粹呻下,我地呢行,平時忙設計,客人buy了就忙手辦同生產,生產時又要同對方QC打交道。 )
柒男: 咁望都望忙既,唔係我地就食西北風架喇。
我: Haha…… 唔使呻到樹葉落既,我有個好消息。就係聽講我地搞緊果個project如果客buy,真係成事落實,同埋Michelle果度亦順利出貨,老闆放風講話會搞個旅行,俾大家放下電玩下。
Bella: 真既? ( 大家聽後反應都好開心,因為忙碌既生活,真係好需要輕鬆下。 )
        而開完會後,大家就各自回自己坐位,此時Bella就入我房。
作者: hongkongboy2046    時間: 2020-3-28 02:22     標題: Part 8b

Bella: Dragon,你既水。
我: 咦,隻杯唔同左既?
Bella: 你隻杯太舊喇,所以我擅作主張,換左呢隻保暖杯俾你,我諗住你平時D咖啡好多時都放好耐先飲完,所以覺得幾隻可能啱你。
我: 哦?....... 好喎,我都無留意添,幾錢啊?我俾番錢妳。
Bella: 唔使啦,好少錢之嘛,而且你唔啱用講我知,我轉另一隻俾你。
我: Haha…… 妳有好多隻杯架?
Bella: 唔係呀,只不過早幾日行開時,我都買左隻俾自己之嘛。
我: 哦,咁多謝先。妳仲未走? ( 此時遠處我見柒男佢地都熄機準備收工了。 )
Bella: 未啊,趕埋少少野先。我想問呢………..
我: 咩事?
Bella: Dragon你頭先講去旅行果度,如果真係個project傾掂左,公司真係會搞旅行架?
我: 應該係,腦細講既,傾得成就會架啦。
Bella: 我黎左無幾個月既都有?
我: Haha……. 我估腦細唔會細分成咁既,有出心出力既都會有,佢仲話會去XXX添。
Bella: 係?果度有溫泉,又有海灘架喎,咁咪可以去游水囉。
我: 都係架。
Bella: 好喎,我好想去啊,Dragon你想嗎?
我: 我好想個project得,我更加想去玩啦。 ( 玩,從來佔我生命比例非常高和多位置。 )
Bella: 好啦,咁我唔阻你啦,我出去做野先。 ( 簡單既獎勵,令大家更賣力,而簡單既對話,令我有點想入非非……….. 我在想………. 我忽然在想,穿上泳衣游水既Bella係點既呢?唔著衫浸溫泉既Bella又係點既呢……… )

其實這些都是再稍後才有機會發生既事,所以我回過神後,亦好快專心手頭上既工作,此時傳來Cherry的信息。

Cherry: 我知道一間,有我鐘意既live聽,有你鐘意既扒食又好好氣氛既地方,想唔想試?
我: 好喎,咁妳想我邊度接妳?
Cherry: 我想果晚你陪我飲酒,不如唔好揸車囉?
我: 又好喎,咁妳book啦。 ( 同Cherry有點特別,去邊,食咩野,好多時佢都會有主意,呢D男士應該做既事,佢反而都樂意去做,我記得佢講過,佢最想有人陪佢輕鬆下,同佢一齊食下佢揀既野,佢就會好開心。所以同Cherry一齊以黎,由我決定食野既地方,唔多過10次。 )

周末,慣常和女友行街食飯,當然性生活就必有,以前女友係呢方面都不太熱衷,但今次就非常滿足,愛後見躺著床上久久未回過神來,還有她事後會追吻著我,我就在想……. Cherry提到當中的細節位也頗有用,能令身邊人性愛感覺得到了躍進,燃起了我想係Cherry身上了解更好,也不知不覺間令我出了點傾斜…………….

到和Cherry約定的日子,Cherry如常的給了我時間地址,到約定時間時,她致電給我會有點遲,她說她想拿點東西,叫我先入餐廳等,免得過了訂位時間而失去了座位,女孩都會瞎擔心這些,我也只好先入內餐廳等。我其實好鐘意室內設計,當入餐廳時,也被餐廳華麗的設計吸引,還有牆上的紅酒,說實在,我當然不會叫整枝紅酒飲,那是貴得不得了嗎?不一定,但卻就是不划算,此時,Cherry就來到了,她…….. 有點不同。

我: 哦?妳恤了髮? ( 我在拉櫈給Cherry同時,看見她熨直了也聞出了點點髮香。 )
Cherry: 係啊,想轉下髮型,換個心情。
我: Haha……. 人地講女人買野同剪髮後都會好心情,而家我信了。
Cherry: 係咩?點解會好心情?
我: 因為靚左囉。
Cherry: 多謝…………. 喎。 ( Cherry今夜心情確實是不錯。點菜時,Cherry如常的在學,她喜歡點餐,學食物的配搭,聽餐廳的介紹。每間餐廳,係食物同酒類的mix & match會有自己的見解,我喜歡看她在努力和不斷嘗試。 )

好快,我們就開始了用餐,其實整個過程也沒什麼特別,就是有說有笑。此時,在浮動的洋燭光影下,因champagne而臉龐顯得有點紅粉緋緋的Cherry份外迷人,我不時也有點定神的看著她。

Cherry: 你望我既次數多左。
我: 哦?乜我平時無望妳架咩?唔會架喎。 ( 我喜歡望人,尤其吸引的東西。 )
Cherry: 我意思係你”凝望”啊,平時既你,同今晚既望法有D唔同。
我: 哦?係咩?有原因架~~~~
Cherry: 咩原因?
我: 俾1分鐘妳估……………. ( Cherry當然估唔到。 )

而此時,2男1女的外籍歌手走埋我枱,男的吉他手眼神向我示意,我輕微的點點了頭,隨即他們就在我倆旁唱起 Because I love you. 說坦白,起初的2分鐘是享受的,但隨後就有點點我唔知做咩好了。因為禮貌上我會暫停用餐享受樂曲,最多都係飲下酒,但可能我又唔算係一個非常浪漫的人,在聽著聽著,我就轉移望向Cherry,我見她非常受落,待歌手走後。

我: 鐘意嗎?估到未?
Cherry: 唔~~~~ 估咩先。 ( Cherry點頭示意鐘意。 )
我: 首歌囉。
Cherry: Haha…… Because I love you. ( Cherry估中,飛快的反應以顯威風。 )
我: 我叫妳估歌啊,做咩將妳心底話講我知遮……………….
Cherry: Haha…… 我邊有。 ( Cherry給我討了便宜,我倆在笑。 )
我: 咩都唔重要,最緊要妳開心。
Cherry: 開心啊,但你點知我鐘意呢首歌既?
我: 吓,我唔知喎,但我睇妳望我既眼神我感覺到喳。 ( 我再討多次便宜,Cherry哈哈大笑。 )
Cherry: 咁你幾時同個歌手講架?
我: 妳黎之前囉,首歌就係見妳前我上Yahoo搵先至識添架。 ( Cherry開始沒好氣和我在胡扯落去。 )
Cherry: 痴線…….. ( Cherry邊笑,邊握著我的手說了聲: 多謝你,我好開心。 )
我: 咩多謝啊,HAHA……..妳快D同我食埋個甜品添啊。

和Cherry共膳時間是過得特別快的,走時,她拉著我。

Cherry: 可以去你處坐陣嗎?
我: 當然無問題,妳唔問,我打算捉妳去添啊。 ( 女方都有此打算,男方應該更加主動,免除她的尷尬,這是我多年來學懂的前前奏。 )

新屋我原打算重新裝修,但我還未有時間去設計,所以租客留下的一切我仍未有打算搬走。(而且又唔急。)但今次比上次有準備的是,我一早已放了浴巾和私人清潔用品。上到新居,我先打開窗令間屋可以抖抖氣,而Cherry則入了洗手間。此時走廊和廳燈都忽然熄了,只剩下原打算來照獎盃獎牌用的鑽石燈無熄,因為在另一位置嘛…………

Cherry: Dragon…… ( 當我擰轉身時,Cherry已撲來,推倒我在sofa上。 )
我: 嘩~~ ( 我心裡在輕叫,我叫係因為Cherry推倒我?抑或係眼前的Cherry既衣著呢? )

Cherry今日仍然是制服look和我食飯的,那麼現在的她呢?在洗手間出來後她換上了黑色性感內衣褲,在外就披了配搪上的簿紗外衣,除此之外就是什麼都沒有。性感的方式有多種,全裸是最美嗎?那麼性感的內衣褲就不用賣那麼貴了,Cherry記起了我曾提起過喜愛的顏色和質料後,原來她今天特地去了買,她是不好意思還是想挑起我的慾望,所以還加了她的外套呢?我不知,只知,家課老師來上課,新的體驗又要開始了………………..
作者: hongkongboy2046    時間: 2020-3-28 02:25

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-3-23 10:25 發表 查看引用來源
等你個延續篇呀
我嗰篇你要慢慢等了。
作者: hongkongboy2046    時間: 2020-3-28 02:26

引用:
原帖由 DMAN2044 於 2020-3-25 12:07 發表 查看引用來源
睇完,等你update...正亞
師兄慢慢睇。
作者: hongkongboy2046    時間: 2020-3-29 16:29     標題: Part 9a

迷人夜

根據動物學,大多想性交的雄性動物,看了吸引的雌性,是難以控制情慾衝動就會撲上去,那麼我們人類呢?我想說,現在這時這刻的Cherry是性感迷人的,雖然她沒有豐滿的上圍,但她那玲瓏有緻的身形其實已非常誘人,她的內衣是全黑,簿絲,突出的位置若隱若現,加上街外微弱的燈光使她的身段更能抓住我的注視,其實我老早已沒有壓抑之力,但我還是尊重呢位作客的女士,看看在她的心思下,她的下一步行動是什麼。

Cherry: 見你今日咁乖,獎你一樣野,同你玩個遊戲。
我: Haha…… 我最叻就係玩,請問係咩呢? ( Cherry徐徐地坐在我身上,而我依然是躺在Sofa。 )
Cherry: 嗱,一陣呢,我就會俾你享受下…….
我: 係。 ( Cherry說得不緩不急,在賣關子。 )
Cherry: 你唔准擋,唔准反抗唔准郁。
我: Haha…… 即要我做大爺?求之不得啦~~~~
Cherry: 嘿嘿……. 咁就得喇,咁即係應承啦?
我: Sure~~~~
Cherry: 嗱,如果你一郁,一反客為主,就開始計時架啦。
我: 計…….計咩時呢?
Cherry: 你忍到幾耐唔郁,我就聽晒你話俾你曳幾耐。
我: 妳意思係…… 如果我忍到10分鐘唔郁,妳就同我曳足10分鐘,其間會聽聽話話?
Cherry: 係…….. 但你邊有10分鐘遮。
我: 咩啊?30分鐘我都忍到啊。
Cherry: 我意思係你無1分鐘貨仔啊牛奶仔……………… ( Cherry拿我倆頭2次的事作例證。 )
我: 咩啊,妳唔記得上次喇………… ( 話未講完,Cherry就和我吻起來。 )
Cherry: 遊戲開始。 ( Cherry再講埋呢句,就掉走我件恤衫,將我的背心向上褪,她為了真的不讓我有機會推擋,她將我的背心向上拉到半調子的唔上唔落,承如上次在床上一樣般,背心剛好在我鼻樑上,遮住了眼,又剛好要我雙手一起提高要我瞓在Sofa上,令我整個身軀完全暴露了出來。 )

究竟Cherry會舌吻我,還是好像上次般先由耳背開始進攻呢,原來這些指定動作都不是,我知所以記得,因為她就是有點點不同………… 還記得Cherry的手指很修長,亦靈巧,她沒有急於用咀吻我,反而用指尖在我身上作探戈,她在找那連我自己也不自知的性敏感點…… 她的指尖在輕挑,指頭在按和摸,有好幾個位,我也在死忍,但卻被自己急促的呼吸出賣了…….. 上半身也捱不了30秒,Cherry就在我耳邊說: 你死定了………………

依遊戲,我不得反抗,也不可阻擋,所以當Cherry褪去我褲子時,我也得一一配合,而她,又剝剩那孖煙囪來,應該說,她將它拉到去我大脾位就停了,我現時的姿勢就是我自己提高了雙手,被背心縛著般同時遮了雙眼,而下半身則是露出了陽具而孖煙囪則被褪到大脾和膝頭位置。我不知這會是怎麼樣,因為男看女裸體我試得多,被女的在細意觀看則真的是第一次,此時Cherry騎在我身上,她的手指在輕撥我頸,胸,腹,在肌身線條上找位置同時也在輕撫,但凡手指找對了位置的地方,即我呼吸會較沉重的地方,佢都會再去用鼻噴氣,去錫,邊吻,邊伸出了脷去舐,那動作是輕柔卻已令我不能自己了……….

Cherry: 小Dragon話俾我知,你好鐘意我咁樣喎。 ( Cherry露出我的陽具不為其他,皆因她想看我每個敏感點的不同反應。我再壓抑,但小Dragon都只會露了餡。 )
我: 係唔係過左10分鐘喇…………..?
Cherry: Sorry呀,3分鐘都無。
我: God…….. 痴線……….. 我投降了。 ( 我正想發狂之際,Cherry卻伏在我身上,她按著我背心繼續遮我雙眼。 )
Cherry: 乖……. 忍多一陣,就一陣,好無? ( Cherry當然無可能夠我大力,但她的說話就像是有無限魔力,我一下子停了下。再慢慢的感受著。 )

純觸覺的享受,體感是非常的大,遠比想像的大,Cherry說完後,令我份外想感覺她在幹什麼,其實也沒什麼,她就是想和我幹起來。Cherry握緊我的陽具,棒身較正後,我…….就是感覺濕潤,我還沒真正的享受,卻聽到Cherry從鼻孔呼出了重呼吸。我現在才知,我的孖煙囪只褪至大腿的目的,我現在的身勢,難以做出什麼大動作,除左往上頂,但Cherry卻似猜到我意思。
作者: hongkongboy2046    時間: 2020-3-29 16:30     標題: Part 9b

Cherry: 嗱,唔准茅,唔俾郁。 ( 說完,Cherry下半身就吞掉了我半條棒身,她在前後移動,每次的郁動,都是有目的的想吞噬棒身多一點,再多一點。 )

Cherry是一個非常易有高潮的人,尤其女上,為什麼我知,因為那是我第一次,係我完全唔需要郁的情況下,令女人高潮,還記得Cherry高潮的同時,我倆下半身完完全全的結合起來,她貪婪的再郁動,想來多一次,卻又似有氣無力般。而我之所以深感受,是我棒身已被完全濕透了,還有就是,上半身的Cherry伏下來伸脷向我索吻吸啜著,下半身的Cherry同樣的配合節奏吸啜著,她呼吸有點亂,看似無力,卻又想得到更多,看來是時候了。

我: 妳現在就真係死定了。 ( 說完,我掉走了我的背心,坐起身令Cherry也同時更能較正的坐在我的陽具上令她深深被插入。那件簿紗外套,早已斜了一邊,露出了Cherry一邊肩和鎖骨,現在,Cherry只有內衣勉強包裹著震動的身體,早已衣衫不整的她,就更挑起我的獸性來。我在拉底她的兩邊bra帶,就像是剛好令她雙手被箍下,她只好任由乳房露出在我面前,我是性急的嗎?心情是,行動上,我卻放慢起來。我在細意品嚐她兩邊乳尖。電影喜歡啜到的雜雜聲我沒有,有的,是我在細聲她的呼吸聲,與及我倆身體相連部份的反應。 )

Cherry給我啜著乳房的同時,她有氣無力的繼續前後輕微移動,需知現在仍是我倆對著而她是跪坐在我身上的姿勢,我為了令她再到頂,我用了一點點茅招和優勢。

我: 如果痛……. 出聲。 ( 說畢,我就將她坐得更貼貼的按實得不得好走,她原來以上下,又或前後移動來取得歡愉同時避免完完全全被陽具可以深深插入讓我識破,我就是要好好充實她,讓她永遠的記著我,而這一下充實,效果遠比我想像中大。 )
Cherry: 呼……唔好郁……俾我適應下。 ( Cherry攬得我從未有的緊,我原想抱起她來抽插的,但見她肉緊的攬實我不久就伏在我肩上,軟軟的柔弱無力的,我猜她又滿足了一次,但我未嘛………. )

我好好放下她在Sofa上,她整個人仍處於暈遊狀態般,我想就是給她來個賽事完結前高潮的時候了,我輕柔的將她雙腳分得開開的,再慢慢和她結合起來,我們下半身在濕吻著,我伸出了她現正渴望的,她濕透的包實了我,我喜愛上下半身同時濕吻,就像現在,我伸出了脷,在她口內橫衝直撞,那是我有心的,我要告訴她,她整個人都是我的,我已由上到下,由外入內侵佔了她,侵略成功,Cherry此時由純呼吸沉重,不留力的一手環抱著我,由悶哼聲中也放任的呻吟著,室內,就是我的撞擊聲和她的愉悅聲在交響著,那一刻,她口中緊緊的吸啜我伸出的脷,用力程度令我有一絲絲的抽緊,而同時,她那不隨意肌也由我下半身傳來,同樣的不停吸啜、收縮…………

1分鐘、2分鐘,我倆仍緊緊的男上女下相擁著,我輕輕的抬起上半身,此時再細看躺著的她,我見她像沉睡了似的,搞鬼的我想輕輕的弄醒她,那就用我倆仍相連的位置,輕輕的插了一下她,動作抵死的就像急救手法,輕抽……..深插…….,再輕抽出……. 深深的插,Cherry在我的急救法下,有了皺眉的反應,我見Cherry已是無力的反抗,只剩下輕微的呼氣聲在回應我,我也不再作弄她,擁著她好了。

見今晚時間尚早,所以我給Cherry抖多陣,我其實是邊在執拾凌亂的地方,邊在偷看她,由於怕太光會弄醒她,我仍是關燈模式的給她休息著,我愛看她在腄,街燈照入的光,她那婀娜多姿的身形,一頭散髮,還是被我弄得衣衫不整的模樣也同樣吸引,為免她著涼,我給了那原先買好的浴巾給她蓋,過了好一陣子,Cherry才醒過來,她醒來的一刻亦仍未回過神,那時我遞上了水給她。

我: 放心,妳抖左10幾分鐘喳…………
Cherry: 我想要多杯水啊。 ( 說完,我轉身就去準備給她,此時她在我背後傳來叫聲。 )
Cherry: 哎呀。 ( Cherry有點踉蹌,環境太暗,她一落地就撞了枱角。 )
我: 傻妹,妳抖陣嘛。 ( 我開了燈,給了她水,讓她坐在椅子上,腳放在我大腿上去細心看她碰撞了的地方。 )
Cherry: 大頭仔,我無事啊。 ( Cherry有點不好意思的讓我在看,啊…… 可能因為我開了燈。 )
我: 哈哈…… 妳做咩不停同我改名。
Cherry: 咁你係嘛…….. ( 說完,Cherry坐在已穿回孖煙囪的我,她在輕輕鍚了我一啖。 )
我: 我無整痛妳嘛? ( 上次遠比不上今次的激烈,所以我關心起來。 )
Cherry: 無,放心,有D凍,我想沖過涼先,跟住就走。 ( Cherry說時,好像有點什麼想說,又收番,之後就轉話題,而我,也沒有追問,由她作主。 )

沖涼時,她陪我走往浴缸,一起沖涼,舌吻時任由暖水灑落身,尤其舒服,我們在甜笑。此時,好奇的我,忍不住問。

我: 妳頭先有野想同我講? ( Cherry先想一想,再答。 )
Cherry: 係啊,大老闆同Hugo想約大家下次再出黎聚下喎。
我: 哦?邊度先? ( 我在猜Cherry要說的不是這些,但既然她認為未係時候,我就不再問了。 )
Cherry: 未知啊,可能唱K掛。
我: Haha……. 好啊,但我好可能要2、3星期後才可以。
Cherry: 唔急既,到時才算。 ( 說完,Cherry抹乾身就穿回衣服了,她又是輕微的一拐一拐,我笑說下次會搬走張枱。而這一晚送Cherry回家後,就告一段落。 )

在回程的車上,我腦海不期然浮起Cherry今晚的熱情、衣著、反應,都是我喜歡的,都令我回味,就是那頭直直的長髮,令她更是迷人。只是她最後欲言又止的舉動,令我掛起問號來……. 唔通,跟她一直常提起的髮型師有關??
作者: 粉紅寶寶    時間: 2020-3-29 21:52

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2020-3-28 02:25 發表 查看引用來源
我嗰篇你要慢慢等了。
我等你喲
作者: hongkongboy2046    時間: 2020-4-10 14:01     標題: Part10a

令人著迷的犯規身段

接下來的日子,是我公司籌備已久的大日子,展覽、推廣、與客戶見面的日子早已排得密密麻麻,我和Cherry呢?簡單講,完全無機會見面,我只知她又唔舒服睇醫生,令我即時想起,可能新屋有段時間無人住,真的得打掃打掃才行。而現在對得最多的,就是我的同事,當然亦包括Bella。

Bella表現亮麗,果然真的令Catalogue、新產品的進度,一一都跟上了展覽要求,好讓我既能用作重點推廣,也能招攬更多新客注目。前線能華麗表演,幕後的支援是功不可沒的,只是,要忙的功夫還未完。

病了好幾天的Cherry亦聯絡上我了,只是我真的太忙,每天和她也只是閑聊了幾句,直到大家confirm了大伙兒約好將會在某天去唱K。

另一方面,我則需要上國內和客戶談論生產的進度和介紹流程實況,因為一切也上了軌道,在不出太大問題下,都總算說得上理想的。而國內,得熟悉遊戲規則,生意傾得成功,絕對唔會單單在辦公桌上談得攏就叫成功,放工後的功夫也不可以忽略,今晚,我們就約了那位生哥的人一起飲酒食飯,這個人,算是我少數不喜歡的男人,不知大家有見過沒,有些人,就是小心眼又小氣,沒胸襟卻扮大方,愛炫耀卻沒多少本事,還有就是喜歡抽水拿著數,他喜歡乘人之危,要不是他是Michelle的下屬,即大客女魔頭公司代表,真的不想理他。而由於產品前期功夫已完成,終於可以正式上生產線,我們都去了食飯飲酒慶祝,席間,他就是專攻Bella和Mani兩人飲酒,尤其Bella,因為生哥是第一次見她,所以她就常常被灌酒。而我個人很簡單,跟得我出去食飯應酬的人,男生不計,女生我都得確保她們安好,那樣我才放心,她們跟著我也跟得有信心。但行規幫人頂酒,就會變得雙計,所以Bella原要飲一杯的,我頂,就變兩杯,我和Raymond,都想盡快灌醉呢條友。但有點不得不承認的,就是國內人的酒量之好,我見識過後,就再不敢認自己叻了,他們飲酒如飲水的豪飲方式,既不健康也不享受,唯一可以說的,就是耐飲力強,其實也不是沒道理,他那個肥大的啤酒肚,我可不想要亦望塵莫及…………..

記得那晚就如中了7傷拳一樣,既傷人,又傷己下,我們3位大男人都醉了,生哥很高興,因為他接下來都會到公司繼續跟進度,約定了下次再痛飲後就走,那我呢……. 我已很醉。但酒醉,原來真的每個人的反應也不一樣。Raymond的酒醉,是會不醒人事的,我們公司司機送他走就是,而Mani因有男朋友開車接,就更安全,而我和Bella,就坐Mani男友車返公司宿舍了。

我們公司的宿舍,是3層高的House,只供香港同事入住(男生3樓女生2樓),由於Raymond和Mani也有自己地方,所以今晚就只得我和Bella入住。Bella是帶醉的,但應該遠不及我,我基本上完全不能夠行直線,而且我們男女生的房間是不同層,今次我也不逞強,在Bella的扶攜下,她先放下我在床上。

Bella: Dragon,你返到床架啦,你瞓下先。 ( Bella扶我已弄得她自己一身汗,說完就返回她的房間,事實上我也只是醉得跌跌撞撞,還清楚知道自己已返回宿舍,在自己房間。 )

當我在床上回氣到一定程度時,我就有點尿意,飲酒的大家也知道,越飲得酒多,想去洗手間的次數也就一樣多,而我極醉都好,意識還是很清楚自己在哪,想了想,還不如沖埋涼好,因為我自己也聞出自己一身酒氣,感覺也不太自在,但高估了自己的我,跌跌撞撞,已褪去衣服的我去完個小解都花了好幾分鐘,我站在浴缸趟門也感有點吃力,正思考還是明早才沖,不要勉強之際,此時洗手間門傳來了叫聲。

Bella: Dragon,你OK嗎? ( 我猜Bella站在洗手間門口已好一陣子,她手拿著毛巾和暖水。 )
我: Bella,可以……扶一扶我嗎?
Bella: 你想去邊? ( Bella聽後就有點尷尬的過來,我記起自己只除剩孖煙囪,之外就什麼都沒有,怪不得Bella怕羞起來,但我已顧不那麼多。 )
我: 床上可以了……. 我估我沖唔到涼。 ( 我簡單說說以釋除Bella的疑慮。 )

以下的我都記得清清楚楚,因為太夢幻………. 在Bella扶我返上床時,我嗅出Bella的體香和清新的洗頭水髮香,不知是酒氣餘溫還是熱水涼的關係,她白晢的皮膚配上紅粉的臉龐吸引非常,與我現在一身酒氣汗味臭男人絕對是強烈對比。而且Bella沖了涼,現在是短衫休閒熱褲,那根本是引人犯罪,我不是君子,可惜現在確實是有心無力,我坐在床上,背墊枕頭,Bella給了我杯暖水,就放下我,將還暖暖的濕毛巾放在我額頭上,令我盡快回神。

Bella: Dragon,感覺點,仲好醉嗎?
我: 仲有DD暈,但好多了,係有點浮,無咩力。
Bella: 其實點解飲唔到都要飲呢? ( 女人大多都會怪男生不自量力。 )
我: 其實我同Raymond帶得妳同Mani去應酬,我地一定要保證妳地安全。 ( 我唔會講自己幾唔鐘意生哥呢樣野,但要保護女同事安全係應該既。 )
Bella: 但你飲到咁醉…………
我: 我最唔鐘意佢抽妳水,仲想灌妳飲酒,呢樣野我最睇唔過眼,唔夠鬥都唔可以俾佢得逞,要贏佢。 ( 我好勝,可以係弱點,也是動力,我唔鐘意人蝦女仔,只是今次真的到頂了………….無他,五娘液加啤酒加烈酒,如果無Raymond分攤,一早輸左。 )
Bella: 你真係傻…………咁你仲想飲水嗎?
我: 我抖多陣,D水……一陣飲…….. ( 暖毛巾熱full額頭下,再遮蔽了我雙眼,其實增加了我的睡意,加上我房的燈沒有開,靠的只有洗手間的光源,Bella去為我開暖氣,但因為現在只有穿著孖煙囪的我,她就為我先蓋好被,她一連串的動作也有聲響,所以我知道她在忙什麼,直至…….1秒、5秒、10秒…..都沒有了聲,難道她怕嘈醒我,已靜靜的走了? )

此時,就在此時,我咀上感覺到一點點暖意,也有點濕度,那是輕輕點了一下,不到2秒,再被輕輕觸碰多一下,我不是傻,那好明顯是來自Bella的唇吻,遮著眼的我也聞出了來自她的體香,此時我自然反應地挪開了毛巾,第一下映入眼簾的,是近在咫尺的Bella,她呆呆的看著我,像沒想到我仍是清醒。
作者: hongkongboy2046    時間: 2020-4-10 14:02     標題: Part10b

我: 我……. ( 我沒想到說什麼好,只看著呆了的Bella。 )
Bella: 你未…… ( Bella咬著唇,沒有說下去,只是極緩慢的向後移,她的表情很可愛,像被人發現偷吃甜點,卻不知所措。 )

如果再慢多一秒,整件事可能會向另一方向發展,但我就是那麼的來得自然,我順勢坐直,輕握她放在我身邊床上的手不讓她走,然後就吻上她了,第一口,是輕吻,再一口,我張開了咀,我在嗅著她那清新沐浴露的體香,Bella被我突如其來的反擊顯得有點不知所措,想走嗎??可別想好了,我另一手托著她的纖腰,身一扭,就將她由我床邊轉到我床上來,男上女下的姿勢,正好給我進行下一步的侵襲。
        我是醉了,也算是醉極了,但仍懂由淺入深的道理,Bella在掙扎,但那是無力的,我沒有肆意的上下其手,反而在輕柔的細吻,那不是我不心急,而是我在誠徵她的同意,我一手在撥弄她的秀髮,一手在和她十指緊扣,Bella除已張開了口作回應,和主動回應我的舌吻。記得Cherry曾教我的,就是再急,也請溫柔,女方有被珍惜和愛錫的感覺就是最好,我不知自己做不做得到,但下一秒Bella也環抱著我擁吻起來,是酒意加持,還是氣氛恰到好處?Bella也顯得熱情起來,我伸手入Bella鬆身的T恤裡,隔著Bra在搓揉起Bella的酥胸,力道現在還是不溫不火,但Bella做錯了,她呼氣加速亦加重,不巧的正正噴在我的敏感帶,那禁區位是我的死穴,它可以一下子令我失去了理性,令我有點粗魯的扯走了Bella的T恤,再推開她那早已移位的Bra,露出來的乳房既挺身而且充滿彈性活力,Bella好身段我早已猜到,但她真的可以說是廟細燈籠大,她背簿,卻胸挺,她沒有Cherry細長的纖腰,腰身較短的她卻有著犯規的比例,因為接下來我拿開的熱褲,她的屁股也是一樣迷人,夠滑得來呈現蜜桃型屁股,我不是要刻意比較,但她和成熟美滿分的Cherry就是不同。

那刻的我,就是和平時有點不同,我看出Bella有點錯愕,也不懂招架,而且她的情慾,該已給我慢慢開啟……… 我忘了情的前奏,就是霸道,那是Bella事後講我知的,我一手將Bella雙手抬起放在她頭上的枕頭,以防擋格,我一口再吸啜她乳房,同時另一手用過了火的力道在搓揉著她的酥胸,搓得她有點變形卻盡顯我的需索,Bella有點悶哼……..對她,力道是有點過份了,我自知,所以我就轉而溫柔的在推按她胸部。我咀在舐她乳尖同時,手在另一邊胸也刺激著她,指與指之間輕揉細夾Bella由軟變硬的乳尖,究竟…….用口快,還是用手更快令她心歡喜呢?那實在不會有答案,因為我沒有等結果出來,已再慢慢的由酥胸,輕吻到Bella的小腹,再到肚臍,Bella的內衣褲,是粉色為主,配上花邊,少女心可愛一面盡顯。

說坦白,我本人是有點潔癖,對於女性,我會喜歡聞她的體香,我不會為討好女性而為她們施展口舌服務,但給予我極度好感,又吸引我時,我就會極力撩動起她的身心慾望…………….. 褪掉Bella的內褲,她當然知我下一步想什麼,她有點不好意思,所以阻止,我沒有硬來。

Bella: 唔好……. 好醜怪。
我: 唔醜怪,俾我一分鐘,如果妳唔鐘意,再講我知,好無? ( 那時的姿勢是Bella瞓低,而我在床尾半裸的跪著。
Bella: 唔…….. ( Bella已動了情,其實是聽候我的發落。 )

一分鐘,其實已俾多了,我從未遇過有女人可以抵得住,Bella也不例外,沖了涼的Bella,很乖巧,連私處也有好好清潔,我在細意的品嚐,為女人口舌,我不會大口大口,也不要一來就伸脷去橫衝直撞,那可是個既刺激敏感又充滿性象徵的位置,弄得好,女人就是會著迷。為什麼?女人自慰不是來得更好嗎?女人自慰,哪個位舒服當然比男人來得清楚,但就是缺乏未知數,男人總會有點莽撞,但豪邁的力度如果懂中女性weak point,帶來的震撼絕對遠遠比女人自己來得更要命,要女人裡裡外外愛上自己,是一門學問。那麼現在嘛,至少我要令Bella在床上為我著迷。Bella被我的一連串技巧弄得有點仰臥不停,她既想推開我,但又怕推走我下她的腳在亂掃著床同時手抓得我已一頭亂髮,她在我面前,是不好意思的,極力壓抑的聲音已失守,她除左抖氣連連外,也呻吟了起來,我的咀,仍在肆意攻擊她的要點外,雙手也伸去緊握她的乳房,輕夾乳尖。她一下子腰有點輕挺…….口失了聲叫不出來,是在極力忍耐,太可惡了,當然不可……….. 我只好作最炸烈的攻勢,先輕舐,再慢啜洞上的吊豆,我感到洞裡該有的泉水湧來,為了令她不可扮不知情,我刻意的吸喝得啜啜有聲,令她就是有點尷尬,Bella已舉白旗,她連腳也忍不住夾起我的頭來,口不斷的呻吟著,像是怪我令她出醜,又似是開心來回刺激了一轉,沒多久,直到她腳鬆開了…… 手也鬆開了不去抓我頭髮後,我見她的胸在一起一伏,她在抖大氣,也在流起香汗和回氣,她臉頰已因極度興奮而紅卜卜,現在的她可以說是既可愛,又吸引非常。她神情有點游離,那當然…….. 那是我一手造成嘛。我沒有急,我溫柔的扒上來,壓在全裸的她身上,在吻著她,在擁著她,讓她像小貓般躲在我懷內,良久…………….

Bella: 你……. 唔想? ( Bella和我已是成年人,當然明白不過,但我得說出真相。 )
我: 我想……… 但………. 我無套。 ( 這是一個既無奈又寫實的答案啊。我來是工作的,又點會戴套呢……………… )
Bella: 吓,咁你會唔會好辛苦? ( Bella是真心問的,我不知她有多想,但小Dragon講我知,佢好想。 )
我: Haha……. 放心,俾D時間我就可以。 ( 呢句係真心的,無套呢下係我kiss那一刻已知,我又邊會而家先扮錯愕唔知點算。 )
Bella: 其實如果你想……….. ( Bella的意思,很有可能是批准我進入,但我不想,要是她再講,我猜知道後的我把持能力沒想像的高,所以未待她說完。 )
我: 唔使,哦?唔通妳想同我用口? ( 我在整古她。 )
Bella: 唔制…….. 你臭哼哼啊。 ( 我們就在這既開心又帶點遺憾的情況下雙擁抱著完結。 )

我和裸著身體的Bella相擁而睡到天光,不知為什麼,這情況下的女方,總是可以早起床,當我醒來時,Bella早已走了。由於昨晚和生哥食飯飲酒一事公司是知道的,所以我晏起身也沒問題。當我梳洗好後,打點好一切,就和大家回港了,回程時就是見著Bella,一點尷尬的神情在她身上也沒有,我真的…..真的有懷疑……….. 昨晚發生的事,其實係唔係我發夢,又或幻想而已,當然,及後印證了一切也是曾經發生過。
作者: cupman1976    時間: 2020-4-10 21:56     標題: 回覆 81# hongkongboy2046 的帖子

師兄真係臨危勒馬,好忍得
作者: hongkongboy2046    時間: 2020-4-10 23:03

引用:
原帖由 cupman1976 於 2020-4-10 21:56 發表 查看引用來源
師兄真係臨危勒馬,好忍得
我代人post的。多謝欣賞。
作者: cupman1976    時間: 2020-4-10 23:21

幾時再有更新?期待中
作者: hongkongboy2046    時間: 2020-4-11 12:29

引用:
原帖由 cupman1976 於 2020-4-10 23:21 發表 查看引用來源
幾時再有更新?期待中
師兄慢慢等。
作者: cupman1976    時間: 2020-4-15 14:44

希望儘快有更新,支持
作者: 粉紅寶寶    時間: 2020-4-16 01:50

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2020-4-11 12:29 發表 查看引用來源
師兄慢慢等。
我等你嗰篇🥰
作者: sam7211    時間: 2020-4-16 11:47

原來已更新了這麼多節,有時間要睇下先。😬
作者: hongkongboy2046    時間: 2020-4-26 01:13     標題: Part 11a

令人著迷的翹臀

我也得認我是普通咸濕仔一名,當正常返工時,工作上和Bella接觸,見她一臉正經工作,像從沒發生過事一樣,我認當時的我,還是不太懂女人心。因看著認真工作中的Bella,不知怎的就是會將她解構、分析,我意思是無論佢著什麼衣著,我就會不期然猜估她今天內裡是什麼樣的內衣褲,現在跪低拿printer紙的她,祼著身體又是什麼模樣……….尤其現在穿著令身段看上更玲瓏浮凸的針織冷衫,早已令來來回回這樣空想的我有點折騰,所以我還是抽離一下,那天的事,那天算,日後還有沒機會呢?順其自然吧。

現想想,也有好一段日子沒見過Cherry,因為展覽和見客,足足兩、三星期的全力衝刺,什麼都是工作工作,加上那晚飲酒後和Bella的纏綿,我的壓力一下子釋放多了,但性慾的渴求卻需索得要緊,那天周末是我和女友的恩愛日,她得到了非常非常的滿足,我很開心,心底卻同時出現了好一些痴心妄想,對象卻不是女友,而是Cherry和Bella,Sorry不是3P或4P,性愛是私密得很的愛事,我從來不喜歡多人參與。我想要的是,要的是………

經Cherry安排,我們第2次的群聚會已約定了黎緊的某晚一起唱K食飯,那很好啊,我想想也很久沒唱K了,而Cherry曾不止一次和我說,她唱歌好好聽,還問我喜歡什麼歌,我作弄她說出來的歌都是男歌手,她也沒好氣的不回應我,說我老是整鬼佢。

直到唱K那晚,因為一點事,我已事先講好會晚些才到,當我到達時,所有人都已在,當中還有個14、15歲的男孩,我好奇。此時……..

Jasmine: 仔,叫Dragon哥哥。 ( 當年,我還勉強配得起人家叫我哥哥。 )
我: 嘩……. Jasmine,原來妳個仔咁大架啦?
Jasmine: 係啊,佢叫Ronald,睇唔出我有咁大個仔呢~~ ( 如我之前曾提及,Jasmine是一位失婚婦人,她現在35、36歲,可能她是一直有工作在身而且屬管理層,懂保養的她就是有個15歲的男孩,歲月的消磨也沒有太多在她臉上留痕。 )
我: 睇唔出啊,妳個樣仲好後生,而妳個仔我估唔到咁大了。
Jasmine: Haha……. 呃酒飲下嘛?咁我一陣一定要請你飲多幾杯。
我: 妳唔係仲有個女架咩?
Jasmine: 係啊,但佢有功課,今次唔帶佢出黎啦。Ronald都係因為講想跟我出黎玩,又想唱K先帶佢之嘛。
我: 啊?阿仔擔心媽媽出黎玩下嘛? ( 我在說笑,Ronald也在笑。 )
Ronald: 媽咪話想我識下多D人嘛。 ( 我看出Ronald是有點內向的。 )
我: 你可以飲酒?應該唔得架喎? ( 我是真心問起上來。此時………. )
Vinnytsia: 少少唔怕啦,男仔要識飲D,先唔怕人呃。 ( Vinnytsia如前言,是一位瑜伽和營養導師,她的外型有點像Rirey,身段是好得沒話說,個性就是有點大情大性,她邊說,已在邊倒野飲。此時Ronald看著Jasmine等待她首肯。 )
Jasmine: 試下啦,呢度咁多大哥哥大姐姐睇住,飲咩都唔怕。

我已Out晒,我唔知而家唱K興飲咩?當年就是Black Label溝綠茶,Vinnytsia倒給Ronald的,是9茶1酒的比例,給我的,是剛好相反,Vinnytsia主動的遞給我和Ronald,大家就在一起碰杯。

Vinnytsia: Yeah,今晚不醉無歸! ( Vinnytsia很快就很投入和亢奮,論爛玩程度,我就是遠遠的不及。 )

其實大伙也已在,我到時,已見Hugo和大老闆捉住Cherry在玩大話骰,只是當Vinnytsia捉住我和Ronald時,我冷汗一冒,感覺到一點點殺氣,原來Cherry在有意無意間都是怒啤我,但既然妳有大老闆和Hugo陪妳玩,我就不用太抗拒Vinnytsia啦。當然當然,這也純粹只是鬥鬥氣,是輕鬆的,不太認真。Vinnytsia整晚有點忘情的搭著我又飲酒又唱K,我也被她弄得有點沒好氣。

Vinnytsia: 先生,點解你今日又遲到既?上次已經遲架啦喎,仲有,沖涼黎呀你??咁香既? ( Vinnytsia是真的搭著我的肩在唱K,如果男做呢個動作肯定是抽水,但豪邁如她時,就當然說不上啦。 )
我: 唔係,我練完拳啊,超大汗,沖埋涼就第一時間黎了。
Vinnytsia: 係?唔怪之得有D肉地啦,咁你有無興趣黎我果度客串下呢? ( 說時Vinnytsia以作弄形式的手多多摸我胸和肩,我當然縮。 )
我: Haha…… 妳唔會有興趣架,我操既係詠春搏擊,我未見過有班係練瑜伽又mix詠春囉……………
Vinnytsia: 係咩?唔係喎,呢隻配搭幾新鮮,有得諗喎,定你怕先?
我: HAHA…… 係咪仲玩我先? ( 我實在估唔到Vinnytsia指怕係怕佢定怕一齊合作,所以只好投降。 )
Vinnytsia: 邊有,但睇見你怕羞好得意,你真係好玩……… 咁唔講做野,…….我地一齊去玩大話骰先啦。 ( 我當然唔認為Vinnytsia真係會邀請我去教任何野,但佢就係直腸直肚說出來旨在整古我,我沒有什麼多想,只是生怕Cherry聽到會唔高興。 )
Hugo: 喂,不如我地玩partner啦。
大老闆: 嘿嘿……. 我睇你地玩好啦。
Vinnytsia: 咁我同Dragon一組,Hugo你就同Cherry,Jasmine同仔仔啦。

就這樣,我地玩起partner來,當有歌到自己時,就會去唱歌先,如果唔係,就繼續玩,輸,當然就要成杯成杯酒咁樣上,氣氛是不錯的。但也不知Vinnytsia是真的渣還是呃酒飲,老是輸的她幾杯開來就開始應接不暇,再輸,就變左她飲少少,之後成杯酒由我頂,每次她也作狀的飲一少口,就整杯遞給我。所以好快,我地已經叫第2round,第3round酒了。其實和大家見,玩得融洽,於我而言,是意料之外的,席間得知,大老闆將會移民,大家仲有幾多次聚會,不得而知,只肯定既係,今晚開心,就先開心左先罷。到今次聚會尾聲時,Vinnytsia揀了首歌,我已記不起是什麼了,只知她捉住我和Ronald一起唱,最後她還吻了我面頰一啖,我反應不來,大概是酒的影響吧,還有就是,因為她唱時老是在晃來晃去,身體不時的觸碰也許只是不小心,所以我也沒太在心上。反而是臨走去洗手間時,Hugo和我一起。

Hugo: 衰仔,估唔到你有D計喎。
我: 下?咩計?
Hugo: 扮野下嘛,Vinnytsia成晚都捉住同你又唱歌又partner仲飲埋酒添,你唔係想講佢橋住你手食晒波餅都無感覺嘛? ( 我心裡想講,我無認為呢D代表咩,但講唔出口。 )
我: 死火,可能上上地腦,我無諗咁多添。咁你夠同Cherry玩左成晚啦。
Hugo: 我先唔係,成晚佢都cool cool地呢,感覺總係有距離。 ( 我即時閃起了一下,Cherry會不會因為我呢? )
我: Haha…… 唔好諗咁多喇,不如睇下,你地一陣仲會唔會飲野啦。 ( 我在轉話題。 )
Hugo: 唔喇,今晚仲飲唔夠咩。
我: 咁大老闆走之前,我地應該都仲會約出黎見吧? ( 我是真心珍惜大家。 )
Hugo: 應該會既。大老闆頭先都叫我下次再聚,叫我出主意。
我: 好啊,到時記得搵我。
Hugo: 不如你諗下一陣走,要唔要搵Vinnytsia有下場先啦,好似上次咁。 ( 上次食日本野,係由我送Vinnytsia上地鐵站回家的。 )
我: 佢太爛玩喇,唔啱我。 ( 講完,我地就笑住一起返K房了。 )

大聚會,AA制是應該的,由於時間已不早,大老闆分別叫了8折的士給女士們,Jasmine和仔仔、Vinnytsia一架,Cherry住的方向唔同,自己一架,我同Hugo是男人,自理就可以了。當大家散晒時,不到一分鐘,手機傳來信息。

Cherry: 衰人,我在XXX地鐵站地面果間7仔落左車了,你會黎接我返屋企嗎?
我: 當然會,我而家都叫左的士,去到妳果度,再接妳上車。 ( 我們沒有多餘的說話,一切都以見對方為優先。 )

好快,返到屋企了,開房門、除鞋、掉外套,推落Sofa,我倆就倒在Sofa上擁吻起來,Kiss,不是單純愛的前奏,還有是心思在交流,我本想細水長流,但Cherry此刻就是力度過份了點,還有……. 需索了點。幹什麼了??此時女上男下的她,忽然停下來,進行Madam審犯式拷問:
作者: hongkongboy2046    時間: 2020-4-26 01:13     標題: Part 11b

Cherry: 今晚,有人好開心啦。 ( 我知她是指我和Vinnytsia。 )
我: 妳講妳同Hugo呀? ( 我有點喜歡Cherry在呷醋。 )
Cherry: 我係講你同Vinnytsia呀。
我: 咩啊,都係跟住Hugo意思,唱歌,玩骰盅之嘛。 ( 我在耍無賴。 )
Cherry: 乜玩要攬頭攬頸,要同一隻杯一齊飲酒架咩?
我:我有避架…….. 我估佢飲大左。
Cherry: 你有避?佢臨走鍚左你一啖喎,又唔見你避。
我: 我……避唔到嘛………. ( 我在答,笑住答。 )
Cherry: 哼,你地D男人都係咁,口講被動,心就鬼死咁期待同主動。
我: 喂喂,乜唔係妳講係佢地面前我地扮普通熟喳咩?
Cherry: 係啊,咁又點?
我: Vinnytsia其實係上次聚會,已睇出我對妳有好感有意思,所以今次佢先整古我之嘛。
Cherry: 哼,我唔太鐘意Vinnytsia。
我: Haha….. 佢貪玩遮。
Cherry: 啊,你為佢講好說話。
我: 唔係囉,可能因為我對妳有意思對佢無,佢唔抵得,所以先激下妳囉。
Cherry: 你意思即佢對你有意思下嘛?
我: 吓,無,絕對無呢個意思。 ( 我在笑。 )
Cherry: 你慳D啦,你唔好以為個個女人都會對你好似我咁好。 ( Cherry也在笑。 )
我: 係係係~~~~ 妳最好,鍚番先。
Cherry: 我唔要掂到Vinnytsia鍚過你果邊啊。
我: 我邊要妳掂遮………….. 家陣我鍚妳之嘛。 ( 我知Cherry不是真的嬲,但有時這種小情趣,是需要的。 )

就係咁,我和Cherry再纏綿起來。已無見Cherry幾星期了,掛念之情有,生理的衝動更是一發不可收拾,亦不用收拾。沒見Cherry一段日子,她像有點刻意修了身,可能是我上次說漏了咀吧,我說我喜歡翹臀和纖腰時,她今次就像有點在我面前賣弄她的成果,Cherry的內衣和Bella不同,她的內衣是較貼身和纖簿,很多時也是黑色又或深紫以便突出線條,令成熟的身軀更性感,而且茶包內褲,令翹臀更迷人,Cherry有說,其實她不是太喜愛那條T絲帶,因為那條帶陷入股隙之間令她感覺怪怪的,但為了吸引我,她在嘗試…….. 事實上她很成功,那條帶在兩股之間陷落,令屁股看上去更挺更翹,我雙手不禁貪婪地搓揉她起來。Cherry是有保養的,她皮膚很細緻亦順滑,可能我喜歡做運動,所以我摸得出Cherry皮肉的彈性,肯定她的身段絕非戒口節食就可以,還要配合相當的運動量,令手感如此豐富,我知她下了一番努力的。當我一抓她的屁股,輕托,再搓揉,我同時都會追著她的唇再吻,Cherry就知道成功了,我當初說起的喜好她滿足到我了…….

我: 我鐘意……….. ( Cherry聽後亦報以微笑。此時我邊除Cherry身上的束縛,邊和她行入我房。直到我推她到床上時……. )
Cherry: 我好D定Vinnytsia好D? ( 女人,還是喜歡比較的,尤其努力之後。 )
我: 邊方面? ( 我唔會答好D定唔好D,男人,千萬唔好以為快答就係最好既答案,唔係………… )
Cherry: 你想呢?你知道佢既邊方面?
我: Haha……. 我知得好片面喳。 ( 此時我倆姿勢是女上男下的擁抱著,但動作卻是停頓了的。 )
Cherry: 例如呢?
我: 唔……. 佢唔夠妳靚啦,佢唔夠妳皮膚好啦,佢隻手有D”鞋”…… ( 不好意思了Vinnytsia,要犧牲妳了: 我在想。 )
Cherry: 你點知佢”鞋”架?
我: 因為佢成晚都橋住我囉,仲鍚我添。
Cherry: 啊,即好有印象添喎,咁佢身材呢?
我: 佢身材麻麻遮………….
Cherry: 佢有幾麻麻啊?人地瑜伽導師,個body係生招牌,搵食架。 ( 講堅,Vinnytsia的身材真的是Rirey級數,練瑜伽的都咁索的嗎? )
我: 咁我而家眼前呢個,成晚見佢咩都唔洗點食既係正D嘛。 ( 此時我扭轉身,男上女下的反壓著Cherry。 )
Cherry: 乜你今晚對眼有望我架咩? ( 真心,我成晚都有留意著Cherry,對Vinnytsia事實上亦無放心上,和她只是算投緣的朋友。 )
我: 有,我見Hugo成晚有意無意摸妳對手。
Cherry: 係咩?我唔覺喎。 ( Cherry在反客為主。 )
我: 我覺,一開始玩骰盅時摸,唱K又摸,遞野食俾妳又坐咁近,仲有,玩partner仲手臂碰手臂添。
Cherry: 呢D都算?
我: 係,所以今晚唔鍚妳對手……….. ( 我在扮Cherry說不鍚我Vinnytsia碰過的那邊臉,此時我將她雙手高放在頭上,想向她索吻。 )
Cherry: 喂,答埋我先?Vinnytsia咁主動,你有無心動先?
我: 我對未了解既女仔就咁熱情主動無咩好感架不嬲………
Cherry: 啊,即了解左之後呢?
我: Sorry,我對佢無興趣,有D人,有感覺,就會過電,有D人,無感覺,就無興趣架喇。而且我而家最有感覺最想了解既唔係佢。
Cherry: 係………..? ( Cherry當然知道我指的是她,她要的答案,也是這個,但我們男人,應該不妨耐心耐性一下。有時看似好煩好婆媽的事,簡單的對答,情趣面是會豐富點的。 )
我: 係,而家~~我最想了解既係妳,深入了解果隻……..即又深( 先吻一啖 ) 又入 ( 再錫一口 ),我要了開它 ( 此時我用口咬下一邊bra帶下來 ) 再解開妳慢慢嘆…………….. ( 說畢,就再沒有說話了。我和Cherry,就盡量去擁有呢一刻的對方了。 )

女孩都喜歡關了燈才脫掉衣服,我明白的,因為怕醜嘛,還有,是怕身材不夠好而玉帛相見時,多少會有點尷尬。所以今次我在房裡添了點佈置,我買了些cushion放在床的四周,和床同一水平的窗台上多一塊軟墊和布,床頭點了些香熏油,我只任由窗外海旁的燈光映入來,送點涼風,也算是有點光好了。暫時還是只有Cherry來我新屋,所以她對屋中一切的變化也瞭如指掌,也喜歡我的心思。

就是再面對Cherry,熟悉的身體還是一樣吸引,由於我倆進屋後都沒有沖身,所以Cherry不讓我為她口愛,她反而有個怪癖好是我漸漸發覺的,就是她很喜歡挑逗我令我失去了冷靜,她說我這個模樣平常是見不到的,但在床上就會表現出來,她很喜歡看,她很喜歡我是因為她而表現得如此失神……

Cherry和我kiss,我老早就已除剩孖煙囪,除剩它因為我知Cherry喜歡只著住它而全祼的我,當女上男下時,她喜歡游走式輕吻我頸、胸、腹,只是今次敏感的性興奮中,夾雜了些痛楚,Cherry也知道,她細心一看。

Cherry: 點解你心口同兩隻手既手臂都瘀左既? ( Cherry當時是女上趴著的姿勢伏在我腰身上,她在細心看我每一處瘀傷。 )
我: 無,我啱啱去左練拳嘛,搵左個當中最揪得既師兄對操。
Cherry: 你俾佢打成咁架? ( 她邊說邊摸我輕輕腫瘀了起來的手臂。 )
我: 咩打成咁啊,係對打,我手臂既瘀,已經係卸力時整成架,如果直接打中,邊止咁樣啊。
Cherry: 咁心口呢?
我: 心口係…….. 我擋唔切。 ( 我在尷尬地笑。 )
Cherry: 嘩,佢唔留力架?點解你唔搵個渣D既呢?
我: 玩要開心學要認真,咁打就梗係揀個最好打既黎練先有意思架啦,師兄好開心我捉住佢黎練架。而且佢留左力架啦,個身體要有抗打力,肌肉必先要成長,咁先會更有彈性。 ( 一講呢個男人就會興奮,但女人大多都不明白,Cherry也不例外。 )
Cherry: 都唔知係唔係真既,你地D男人,最鐘意埋呢D打打殺殺。 ( 講完後,我見Cherry看著我的瘀痕,是有點心痛,她在皺眉。 )
我: 好啦,應承妳,我會小心D,同埋會叫佢唔好打面架啦。
Cherry: 點解唔打面呢要?
我: 搵食架嘛,係咪咁講先?一陣妳唔要我點算。 ( 我和Cherry輕鬆在笑,今晚,我感覺到Cherry關心之情比以前多了一點點,我沒有去衡量過雙方的情感定位,但我開心她緊張我,但得老實講,下次我去練拳,仍是難免瘀傷的…….. )

今次我們的愛,很簡單,也直接,沒有什麼直接的前奏,也沒什麼間接的挑逗,Cherry轉趴為坐在我腰身上,彎下腰與我擁吻,嗅著Cherry的體香,其實已是一種吸引,Cherry沒多沒少的,將我的內褲褪至剛剛露出了陽具後,她也沒移走自己的茶包就坐下來。她在輕輕的再皺眉和在切齒,似在生氣沒法子一口氣吞沒我的所有,又似在怪自己受不了整根棒的衝擊………. 當然,今次Cherry的皺眉,不是憂愁,我愛看,她看見我笑,就更是不憤,卻也急不來,她keep住前後蠕動好一陣子後,始終還有半根未吞掉,此時我就將她拉埋身靠近我,在她的頸側身輕舐呼氣,手,在乳頭範圍邊上打圈,輕搓乳房,一下一下的刺激,Cherry放鬆了心情,慢慢沉下了身,整根棒終於也被完全吞掉。今晚,開首的愛很平靜,都是Cherry伏左我身上的un, 整間房也是我倆的呼吸聲,由輕……轉沉重,由無語,終於使Cherry呻吟了起來,她一邊輕叫,屁股就一邊加速的扭動,我任由她帶領著,由於我倆在床上,她坐在我身上想取得更好的平衡,所以手也不禁輕觸我手臂起來,卻不慎觸碰了我那新傷舊患,上半身的痛楚我沒哼半句讓她知道,下半身由Cherry帶來的快感幸而在中和著。
作者: hongkongboy2046    時間: 2020-4-26 01:14     標題: Part 11c

如前言,Cherry有個性癖好,就是很喜歡第一次的高潮由她自己主導去取得,我現在視覺上就像最流行的第一身VR鏡頭一樣,看著女方坐在自己身上取得歡愉,因自己的性器令她情不自禁的加快減慢去取得更滿足的快感,我還未出手,我還在被動mode,也看出Cherry已很享受,亦越來越投入了,除了她呼吸得更快,更因為她原先按住我手臂的雙手,已經同時在輕按我胸腹,Cherry有說過,不是只有男人狂轟猛炸時才喜歡肆意地緊握女方身體、乳房或手臂,其實女方亦言。此刻她在既撫且摸的在我身上借力外……..也在增加自己的性興奮。Cherry時而喜愛上下un,時而喜歡前後移,這是她意識鮮明時會做的動作,但當她也忘情時,就會亂了序,就像現在有點狂野的去擺動身體,她在更賣力的令自己達到那高潮。說坦白,我也喜歡這樣的性愛,不是說不用我郁動是好,而是我頗有滿足感……. 自己未出手已令對方高潮( 只出J ) ……. 看見Cherry像到了關鍵時候,她輕柔的雙手有點抓緊我胸前的肌肉和肩膊,我也是時候幫她一把了。我手伸前在搓揉她尖挺的乳頭,整個女上過程我是頭一次捽夾她,咪著了眼的Cherry被觸電了,我的手不大也不小,要想像的可以簡單講我是學界校隊的守門員,你要我單手接波早已是家常便飯,現在要我完全緊握Cherry的乳房,就是給她完全被擁有的充實感覺更是輕易,我另一邊手,也在用了力的抓她一邊屁股來,Cherry她有了我這兩條粗壯的扶手借力,那就更方便她策騎起來了,要知道Cherry要是真的來了高潮的反應很簡單,她會像是被點了穴的有一陣子定住了身型,回味了好一陣子才會呼口氣,接下來就會趴伏在我身上,她的蜜穴會不受控的在吸啜我的陽具,她下身越吸啜,就是越興奮,因為蜜穴的汁在流出,我的整根陽具也在感受著,被潤澤著。能女上令我爆的女人不多,Cherry也不是當中一個,我看著陷入回味失了意識的Cherry,也是時候再來一次過山車了。我此時仍瞓在床上,下半身向上在輕挺,Cherry沒反應,再挺,也是…….. 難怪的,我未盡全力嘛。我褪掉了孖仔束縛後,一手按壓Cherry的背,一手按實Cherry的屁股向下入了點,就是生怕她走開,她縮,效果就會沒那麼好了,我在說什麼?現在的Cherry,是趴伏在我身上在回味,她正在乏力也在享受我的陽具溫暖,那可不行,我完全未夠皮呢。現在她走不了,Cherry在回氣同時,由於現在體位上她只被插了半根的陽具,我徐徐地整根再插入去不讓她縮走,忽然地,Cherry深呼吸起來,放在我肩和胸上的手也抓緊了,對…….. 她在賴貓,剛才她的高潮就是只享用了我的一半,現在她被完全充實,她下半身已在吸啜,這樣的高潮嘛,才是會令Cherry最回味,我按著她貼著我身去被抽插,再轉而半跪起身將她放在床上,Cushion墊起屁股,較正,再慢慢地,先用陽具輕捽她那已突出的吊豆,再完完全全的放入Cherry的穴內。Cherry受不受得了?早早已沒可能了,今次我墊著Cushion托起Cherry,只會令她被插得更深入,因為Cherry穴內上壁會被我碰撞磨擦得最透切,早已軟癱的Cherry,只有呻吟,再配合我有節奏的抽插,她在抓狂,也在抓床……. 我扣起她右腳腳腕抬起得高高的,同時輕壓她左腳大脾在床上,使她作出了最大的限度去迎合我,我腰身再向前傾,一挺,使出了更貼密的接軌方式去抽插著Cherry,有了上兩次的經驗,我老早已較好角度,可以讓街外燈光映著現在的Cherry,半裸的Cherry一樣吸引,因我賣力而搖晃的胸脯,也讓我著迷,Cherry的呻吟,似在求饒,也像求愛,好一陣子後,我將她轉身,趴在我已放了墊再另加Cushion的窗台上,由於Cherry老早有氣沒力,要進行狗仔式實在不可能,但更侵略的後推卻實在剛剛好,Cherry趴伏在Cushion上,翹起的屁股角度剛好給我完完全全的放入整根的陽具探入她的蜜穴,我自己知自己事,我沒有很心急,只是慢慢的放入,看見Cherry由皺眉到放鬆,似已適應了我的完全進入後,我就作最後的親密了,兩個人趴瞓在一起,我的大腿小腿正面緊貼她的大腿小腿背面,手踭作支撐下伸出去和她十指緊扣,我由原先大家上半身還有半吋的空間,最後也身貼著身伏在Cherry的背上,整個姿勢就是方便我更集中只去鼓動我屁股和腰肢作最後衝刺。Cherry keep住呻吟,其實老早已沒停過,她雙手握得我手緊緊的,她的洞穴同時也吸啜得緊緊的,就像作出最後提示,也是最後還擊的告訴我她想我全力帶她來回過山車多一次,在我來來回回全力的抽插著的活塞運動下,她到站同時我也滿足了……… 我倆維持男上女下緊貼的姿勢良久後,仍被插著陽具的Cherry跟昏迷了一樣一動不動,我壞,我嗅嗅她頸項,輕舐她的背,她的背會因我這樣而性感扭動,呼吸變急促,口頭發出性愛的聲音,我將已射了一次的小Dragon往Cherry的洞穴再抽動起來,動作當然很慢,因為我雙手仍緊握住Cherry雙手,現在嘛,是用小Dragon去撩動她,看Cherry有知覺沒有。

Cherry: 呀……. 你唔係射左咩?你仲想?你仲得? ( Cherry微弱聲線地作出簡單的提問,那可是複雜的答案呢。 )
我: 得唔得…..想唔想….. 睇對手既遮。 ( 我在Cherry耳邊說,我在撩動她使她再燃起情慾。 )
Cherry: 呢個位…… 慢慢郁…..慢慢……因為真係好深……. 慢就反而更好,會好舒服。 ( Cherry已說不出完整句子,我也在試探著Cherry的位置,後入趴伏的抽插,將陽具稍稍提高向內裡插入,要配合的是Cherry挺起屁股,這體位份外可以將Cherry如Pokemon般收伏,我先記下了。 )

Cherry在吞口水,也在享受,這姿勢才不過一分鐘,Cherry就緊握我手臂示意叫停,原來她來了…………. 也夠了。好吧,做愛射精是男性生理的目的地,卻從來不是我非達到不可的終點,既然Cherry已很滿足了,我也開心滿意。我伏在Cherry背給予她體溫,以防她著涼,良久後才起身,就為她抹汗蓋被,Cherry當時還是趴伏在Cushion上,當我去拿水回來時,Cherry已捲回在床上,當她看見我回來時,飲下了水,就示意想我也瞓在床上給擁抱著。

Cherry: 我鐘意同你做。 ( 我倆在被窩裡,她在我懷內細說。 )
我: Haha…… 妳鐘意邊部份先?
Cherry: 邊部份都鐘意,尤其你好細………..心。 ( 我知Cherry意思,其實唔講床上性表現,男人好多時高潮後也會轉頭就睡。但我,鐘意愛的前前奏和事後的關懷作結。如果床上性事已能令女方感到100分,那麼事前事後的細心就是bonus,那可以是男人質素上的最大分野。 )
我: 仲以為妳講我細添……………. 咁妳鐘意我買既野嘛。我上次見妳係窗台望左好耐,我估妳鐘意望海,所以買左佢地令妳舒服D。 ( Cushion和墊。 )
Cherry: 鐘意啊,剛才感覺好似望住個海做啊。
我: Haha……. 如果真係想對住個海,要返我屋企個露台喎。
Cherry: 唔使,我鐘意呢度就夠嘞。 ( 我明Cherry意思,係新屋,就似是一個私人空間,只有我和她。 )
我: 妳鐘意就OK,咁仲有無咩鐘意又想我為妳準備既呢?
Cherry: 有啊。其實我生日就黎到,你有時間同我慶祝嘛?
我: 當然有,妳想去邊?
Cherry: 咁多次都係我話事,今次交俾你作主,好唔好?
我: 好啊,到時希望妳會鐘意亦享受。 ( 床上令女方著迷,是男士本份,床以外令女方被寵被愛,更是應份的呢,我從來都如此認為。 )

其實和Cherry,思想上大家是很夾的,她沒有一般女仔的嬌柔造作,而且為人爽快,成熟表現的她,令那時的我,對她越來越有好感。

而Bella呢?則是另一種活潑可愛,跳脫得來又熱血的女孩。和她一起就是有活力,她那討好的個性,甜美笑容的外表,尤其吸引。

那麼Margaux呢?佢係邊個?唔好意思,正式出場還未到佢,但事實上佢亦已出現了,係品酒區,引區,都見到佢蹤影,同佢,大多都是區內留言而認識起來,私下溝通,也只限於短消息,對她,我沒有避諱,係感情上,工作上,就是性事上,我們也有談及。現實就是這樣有趣,相識多年的朋友我們會三緘其口,對還未清楚底細的人反而會和盤托出,但為什麼我會和她說呢,除了因為她對我生活完全無影響外,向她作出提問時也一一取得一些女性見解,在她面前,我只是小菜一碟,她認識男人女人的機會,比我還要多,她對男人的了解,比我還要豐富,她不是別人,她就是我日後會遇上的啤酒妹妹,日後將會堂堂登場……..
作者: hongkongboy2046    時間: 2020-4-26 01:17

引用:
原帖由 cupman1976 於 2020-4-10 23:21 發表 查看引用來源
幾時再有更新?期待中
剛更新了,師兄慢慢睇。
作者: hongkongboy2046    時間: 2020-4-26 01:18

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-4-16 01:50 發表 查看引用來源
我等你嗰篇🥰
我忙到死。要慢慢等喎…
作者: hongkongboy2046    時間: 2020-4-26 01:19

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-4-16 11:47 發表 查看引用來源
原來已更新了這麼多節,有時間要睇下先。😬
Sam師兄慢慢睇。
作者: 粉紅寶寶    時間: 2020-4-26 02:08

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2020-4-26 01:18 發表 查看引用來源
我忙到死。要慢慢等喎…
我點都等你嘅😌
作者: QQ_EE    時間: 2020-4-26 12:34

一次過睇晒樓主的代人update!真係好引人入性
作者: hongkongboy2046    時間: 2020-4-26 19:44

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-4-26 02:08 發表 查看引用來源
我點都等你嘅😌
咁我有時間續寫。
作者: hongkongboy2046    時間: 2020-4-26 19:44

引用:
原帖由 QQ_EE 於 2020-4-26 12:34 發表 查看引用來源
一次過睇晒樓主的代人update!真係好引人入性
多謝欣賞。
作者: ladyinpink    時間: 2020-4-26 22:28

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2020-4-26 01:14 發表 查看引用來源
如前言,Cherry有個性癖好,就是很喜歡第一次的高潮由她自己主導去取得,我現在視覺上就像最流行的第一身VR鏡頭一樣,看著女方坐在自己身上取得歡愉,因自己的性器令她情不自禁的加快減慢去取得更滿足的快感,我還未出手,我還在被 ...
男人事後既溫柔細心,確實係加滿分。
我曾經都遇到一位,真係永遠難忘既人。而回憶總是甜😊
作者: cupman1976    時間: 2020-4-26 22:34

期待師兄繼續更新,加油

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)