188Channel

標題: 其實口爆 [打印本頁]

作者: 失常少女    時間: 2020-4-4 10:54     標題: 其實口爆

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: hinkiu111    時間: 2020-4-4 12:46

都係呀,妳又覺得如何
作者: hinkiu111    時間: 2020-4-4 12:47

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-4-4 10:54 發表 查看引用來源
呢一吓係咪真係對個男人咁重要???口爆咗吞埋會開心D??
妳又喜歡幫男友嗎爆嗎
作者: sam22    時間: 2020-4-4 14:58

呢個係一個征服感嘅問題!🤔
作者: 失常少女    時間: 2020-4-4 15:27

引用:
原帖由 hinkiu111 於 2020-4-4 12:47 發表 查看引用來源
妳又喜歡幫男友嗎爆嗎
我無男友呢~~~
作者: 失常少女    時間: 2020-4-4 15:29

引用:
原帖由 sam22 於 2020-4-4 14:58 發表 查看引用來源
呢個係一個征服感嘅問題!🤔
靚J 就話啫......唔靚J 點爆.....含都唔想呀
作者: adamsmith1723    時間: 2020-4-4 16:35

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-4-4 10:54 發表 查看引用來源
都好開心架
作者: sam22    時間: 2020-4-4 23:03     標題: 回覆 6# 失常少女 的帖子

就係因為唔係個個女人都接受到,搵到個肯幫自己咁做嘅係精神上會好大滿足!
作者: 失常少女    時間: 2020-4-4 23:14

引用:
原帖由 sam22 於 2020-4-4 23:03 發表 查看引用來源
就係因為唔係個個女人都接受到,搵到個肯幫自己咁做嘅係精神上會好大滿足!
咁個男人會唔會錫個女人多d ???😂😂😂
作者: 家中小婆仔    時間: 2020-4-4 23:32     標題: 回覆 1# 失常少女 的帖子

肯定會架☺☺
......
作者: DAY1    時間: 2020-4-4 23:48

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2020-4-4 23:32 發表 查看引用來源
肯定會架☺☺
......
aa@@@@@@@@@@@@@@@@@
作者: sam22    時間: 2020-4-5 03:47     標題: 回覆 9# 失常少女 的帖子

。。。。。。通常都會
作者: 高速吸引    時間: 2020-4-5 10:14

果陣係倒返轉。。。係反而條女見到我個樣特別爽所以覺得好滿足。。。。佢本身唔係諗著吞 但因為次次用口含爆我之後仲要aftersuck 變左好多時都無辦法唔吞一半落肚
作者: 失常少女    時間: 2020-4-5 15:50

引用:
原帖由 高速吸引 於 2020-4-5 10:14 發表 查看引用來源
果陣係倒返轉。。。係反而條女見到我個樣特別爽所以覺得好滿足。。。。佢本身唔係諗著吞 但因為次次用口含爆我之後仲要aftersuck 變左好多時都無辦法唔吞一半落肚 ...
呢樣見到男人爽男人開心 係會落力做多d 嘅.....
作者: 失常少女    時間: 2020-4-5 15:52

引用:
原帖由 sam22 於 2020-4-5 03:47 發表 查看引用來源
。。。。。。通常都會
唔覺啵😂😂😂😂😂d 男人可能試得太多..變咗無咩特別感覺
作者: 高速吸引    時間: 2020-4-5 16:28

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-4-5 15:50 發表 查看引用來源
呢樣見到男人爽男人開心 係會落力做多d 嘅.....
佢都唔只係做多D,而係多好多,
又深喉又毒龍鑽又盛,真係出左3Q都俾佢搞到好似第2Q甘硬
作者: chung1977    時間: 2020-4-5 17:01

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-4-5 15:52 發表 查看引用來源
唔覺啵😂😂😂😂😂d 男人可能試得太多..變咗無咩特別感覺
其實男人中意個女仔吞, 主要系心理上既滿足, 會感受到被愛而滿足, 針對呢個心理, 如果縐晒眉頭苦瓜面咁吞(條仔變態除外), 一般不如表情好冧含情脈脈咁含, 咁當然含情脈脈咁吞埋條仔會更愛死你, 又, 可以學下AV女咁表演一下, 口爆之後, 首先吐落手心接住, 然後再手指夾D夾D咁, 好似放拉面入口咁吮晒入口, 然後再好冧咁一次過咕晒落肚, 條仔一路睇住就會滿足死, 冧死你成人排住你, 無論男女, 感受到被愛好重要...
作者: adamsmith1723    時間: 2020-4-5 17:44

引用:
原帖由 高速吸引 於 2020-4-5 10:14 發表 查看引用來源
果陣係倒返轉。。。係反而條女見到我個樣特別爽所以覺得好滿足。。。。佢本身唔係諗著吞 但因為次次用口含爆我之後仲要aftersuck 變左好多時都無辦法唔吞一半落肚 ...
識得aftersuck,應該係熟手技工。
作者: 高速吸引    時間: 2020-4-5 21:33

引用:
原帖由 adamsmith1723 於 2020-4-5 17:44 發表 查看引用來源

識得aftersuck,應該係熟手技工。
佢好鐘意練呢d 每次試果陣同時睇埋我反應
作者: 失常少女    時間: 2020-4-5 21:54

引用:
原帖由 chung1977 於 2020-4-5 17:01 發表 查看引用來源
其實男人中意個女仔吞, 主要系心理上既滿足, 會感受到被愛而滿足, 針對呢個心理, 如果縐晒眉頭苦瓜面咁吞(條仔變態除外), 一般不如表情好冧含情脈脈咁含, 咁當然含情脈脈咁吞埋條仔會更愛死你, 又, 可以學下AV女咁表 ...
吐落手再啜會嘔喎....🤢🤮🤮🤮不如吞咗lam 吓自己個咀好過......
作者: chung1977    時間: 2020-4-5 22:22     標題: 回覆 20# 失常少女 的帖子

都可以呀, 任何好冧佢含情脈脈既表現都好有效果, 仲有一招叫"反差", 就系行為方面討好對方既同時, 言語方面表現得倔強不屈少少, 比如條仔問可唔可以含呀, 你就邊含邊話:唔含(明明含緊), 我只不過系清潔一下佢廢事小弟弟唔乾淨, 例如條仔問佢勁唔勁, 就突登大聲D呻吟既同時, 一邊話唔勁, 只不過系有D呼吸困難, 咁,  即系明明喊就話沙入眼, 明明好冧就話好討厭搞到我更愛你.....男人叫呢D做死傲驕, 射精時問可唔可以射系入面/或口爆, 你就一邊話唔好啦下一秒就主動配合夾屁股/口接住, 之後話一時意亂情迷喳, 下次唔會咁, 之類, 男人果下會更有征服既滿足感, 會想快D下次來征服
作者: 失常少女    時間: 2020-4-6 10:01

引用:
原帖由 chung1977 於 2020-4-5 22:22 發表 查看引用來源
都可以呀, 任何好冧佢含情脈脈既表現都好有效果, 仲有一招叫"反差", 就系行為方面討好對方既同時, 言語方面表現得倔強不屈少少, 比如條仔問可唔可以含呀, 你就邊含邊話:唔含(明明含緊), 我只不過系清潔一下佢廢事小 ...
但佢無淫語無問我野呢........我要撬開佢把死人口😂😂😂
作者: MAN818    時間: 2020-4-6 10:21

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-4-6 10:01 發表 查看引用來源
但佢無淫語無問我野呢........我要撬開佢把死人口😂😂😂
咁趣怪......男人好小會咁
作者: chung1977    時間: 2020-4-6 13:27     標題: 回覆 22# 失常少女 的帖子

唔系呀, 冇左淫語少一半樂趣喎屌, 甚至對一個淫語高手黎講, 講住衰野黎行街拍拖, 已經全程令女士濕住周圍走, 埋牙兩野就爆高潮啦~
作者: adamsmith1723    時間: 2020-4-6 15:22

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-4-6 10:01 發表 查看引用來源
估計佢應該有其他過人之處,值得你留戀他。
作者: 失常少女    時間: 2020-4-6 23:20

引用:
原帖由 MAN818 於 2020-4-6 10:21 發表 查看引用來源
咁趣怪......男人好小會咁
真係無囉....... 好L 奇怪....定係我唔夠淫引起佢講?🤨
作者: 失常少女    時間: 2020-4-6 23:21

引用:
原帖由 chung1977 於 2020-4-6 13:27 發表 查看引用來源
唔系呀, 冇左淫語少一半樂趣喎屌, 甚至對一個淫語高手黎講, 講住衰野黎行街拍拖, 已經全程令女士濕住周圍走, 埋牙兩野就爆高潮啦~
我都想有個識淫語嘅高手.....phonesex 就遇得多.....真實可能佢怕醜...掛😕
作者: 失常少女    時間: 2020-4-6 23:21

引用:
原帖由 adamsmith1723 於 2020-4-6 15:22 發表 查看引用來源

估計佢應該有其他過人之處,值得你留戀他。
外型...樣..... 頭幾位
作者: MAN818    時間: 2020-4-7 07:05

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-4-6 23:20 發表 查看引用來源
真係無囉....... 好L 奇怪....定係我唔夠淫引起佢講?🤨
佢可能係~譚道德  校長~嘅學生😂😂
作者: 失常少女    時間: 2020-4-7 10:10

引用:
原帖由 MAN818 於 2020-4-7 07:05 發表 查看引用來源
佢可能係~譚道德  校長~嘅學生😂😂
即係咩?????????
作者: MAN818    時間: 2020-4-7 12:17

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-4-7 10:10 發表 查看引用來源

即係咩?????????
無線~愛回家,套劇入面有個(譚道德)校長,非禮勿言,非禮勿視...😅😅
作者: 公司小獅子    時間: 2020-4-7 14:13     標題: 回覆 1# 失常少女 的帖子

會嫁,感覺到個女仔好鐘意自已
作者: 艾拉傑    時間: 2020-4-9 08:18

引用:
呢樣冇得勉強, 有 d 望都唔開胃放入口都唔會, 有 d 就鍾意玩條野軟硬爆謝, 喜歡嘅會自然造, 唔 like 逼都冇用, 吞唔吞呢科要練返嚟先得.
作者: 小姐你好正    時間: 2020-4-11 00:21

睇雙方啦,之前試過既sp都非常淫濺既,佢鍾意爆之餘再吞埋時睇住我個滿足既表情喎
作者: Tck13032011    時間: 2020-4-11 18:20     標題: 回覆 1# 失常少女 的帖子

俾條女啜出黎已經巧滿足
作者: 絲匙    時間: 2020-4-14 01:56

第一次被口爆都係比SP爆,D精係口唔知點就吞左,之後次次都有吞
作者: Peterwong_1234    時間: 2020-4-14 02:25

引用:
原帖由 絲匙 於 2020-4-14 01:56 發表 查看引用來源
第一次被口爆都係比SP爆,D精係口唔知點就吞左,之後次次都有吞
咁你SP 就爽啦, 唔係好多女仔肯俾口爆, 仲要吞埋
作者: mui1892    時間: 2020-4-14 11:25

引用:
原帖由 Peterwong_1234 於 2020-4-14 02:25 發表 查看引用來源

咁你SP 就爽啦, 唔係好多女仔肯俾口爆, 仲要吞埋
我都好鍾意吞哂
作者: 艾拉傑    時間: 2020-4-14 14:35

爆鑊甘...

圖片附件: aa02.jpg (2020-4-14 14:35, 82.67 KB) / 該附件被下載次數 30

作者: 大食之熟女    時間: 2020-4-14 17:51

俾佢口爆完,仲會淫望佢,係口度朗朗下,漏d精出黎,無論視覺,心理定生理都好刺激,之後仲啜乾淨埋
作者: 失常少女A    時間: 2020-4-14 19:01

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-4-14 14:35 發表 查看引用來源

爆鑊甘...
牙膏咁喎...
作者: 失常少女A    時間: 2020-4-14 19:02

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2020-4-14 17:51 發表 查看引用來源
俾佢口爆完,仲會淫望佢,係口度朗朗下,漏d精出黎,無論視覺,心理定生理都好刺激,之後仲啜乾淨埋
師姐.....朗朗下..... 點朗.....haha
作者: 大食之熟女    時間: 2020-4-14 23:52

引用:
原帖由 失常少女A 於 2020-4-14 19:02 發表 查看引用來源
師姐.....朗朗下..... 點朗.....haha
含住淡野係口,漏d咀角
作者: 小姐你好正    時間: 2020-4-15 00:14

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2020-4-14 23:52 發表 查看引用來源
含住淡野係口,漏d咀角
最鍾意你呢種當d九精係補品咁
作者: 失常少女    時間: 2020-4-15 10:32

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2020-4-14 23:52 發表 查看引用來源
含住淡野係口,漏d咀角
好....有機會嘅會試吓....用👅再lam
作者: 艾拉傑    時間: 2020-4-16 09:29

引用:
原帖由 失常少女A 於 2020-4-14 19:01 發表 查看引用來源
牙膏咁喎...

呢個又點, 睇佢幾開心.

圖片附件: aa03.jpg (2020-4-16 09:29, 94.72 KB) / 該附件被下載次數 32

作者: ricky_boy    時間: 2020-4-17 10:10

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-4-16 09:29 發表 查看引用來源

呢個又點, 睇佢幾開心.
似射左係咀邊,冇入到口
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-4-21 08:00

引用:
好多係唔認o架, 話無所謂話知道陣味難頂唔會迫對方, 但我唔信囉
無錯可能真係唔會講到出口要求"你吞o左佢"咁樣, 不過心入面多多少少實有想人地吞只係唔好意思講啫
有時候d 野係咁o既, 身邊o既人以為自己將心情隱藏得好好, 即係扮到若無其事,
但其實開心唔開心o係佢身邊o既人係完全察覺得出囉, 可能係講o野語氣, 小動作, 或者一個好不經意o既眼神
而家呢件唔好講, 佢係真係傻o既 同以前o既一d前任一齊果陣,
有口爆有吞佢d精果日係好明顯feel 到佢對我態度有d 唔同 (當然, 問佢果陣佢係唔會認同呢樣o野有關)
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-4-21 08:11

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-4-5 21:54 發表 查看引用來源
吐落手再啜會嘔喎....🤢🤮🤮🤮不如吞咗lam 吓自己個咀好過......
習慣o既啫, 高漲起上o黎果日咩都做得出o架啦
作者: DAY1    時間: 2020-4-22 08:04

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-4-21 08:11 發表 查看引用來源

習慣o既啫, 高漲起上o黎果日咩都做得出o架啦
專家級@@@
作者: 失常少女    時間: 2020-4-22 22:11

咁又係, 到個日就會乜都做得出....
作者: SexDevil    時間: 2020-4-24 01:51

可能我好彩, 比我啲EX, 奴同埋大部份既SP寵壞左, 佢地個個都會口爆同吞精

所以呢樣野對我黎講可以話係必需品
作者: cx829    時間: 2020-4-24 11:32     標題: 回覆 1# 失常少女 的帖子

i think it is only for the mind and visual satisfaction. nothing else bj is good enough for me....
作者: 失常少女    時間: 2020-4-24 11:40

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-4-24 01:51 發表 查看引用來源
可能我好彩, 比我啲EX, 奴同埋大部份既SP寵壞左, 佢地個個都會口爆同吞精

所以呢樣野對我黎講可以話係必需品
如果唔肯幫你口爆同吞....係咪唔會再同佢玩??
作者: SexDevil    時間: 2020-4-27 11:51

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-4-24 11:40 發表 查看引用來源
如果唔肯幫你口爆同吞....係咪唔會再同佢玩??
咁緊係唔係啦, 都好睇佢over all仲有冇其他好正既野, 咁當然如果都冇, 應該會好快悶
作者: cc19880910    時間: 2020-4-27 19:14

其實我都好想喺老婆口裏便爆
作者: 失常少女    時間: 2020-4-27 20:16

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-4-27 11:51 發表 查看引用來源

咁緊係唔係啦, 都好睇佢over all仲有冇其他好正既野, 咁當然如果都冇, 應該會好快悶
但每次都係口爆, 吞....都會好快悶呀
作者: 失常少女    時間: 2020-4-27 20:16

引用:
原帖由 cc19880910 於 2020-4-27 19:14 發表 查看引用來源
其實我都好想喺老婆口裏便爆
叫你老婆lam 下精尾先啦
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-4-28 14:43

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-4-27 20:16 發表 查看引用來源
未必卦, 對被人含果位而言係快感, 快感應該唔會悶
但個模式可能係你o岩, 就咁啜啜啜啜然後射然後吞咁樣係有d一成不變...
所以咪好似之前咁講, 有時候直接吞, 有時候射o係手再舔, 有時候o係嘴角嘴唇邊,
用手指了返入口再舔手指, 有時o係面上, 算係視覺有d新意囉
嘔心係因為d精o係外面聞到陣味更加強烈, 不過真係習慣o既問題
作者: SexDevil    時間: 2020-4-28 16:41

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-4-27 20:16 發表 查看引用來源
咁唔會每次都係, 所以最好有埋顏射, 可以插埋後門咁就最好, 當然前戲同after fuck都好正啦可以
作者: SexDevil    時間: 2020-4-28 16:42

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-4-28 14:43 發表 查看引用來源

但個模式可能係你o岩, 就咁啜啜啜啜然後射然後吞咁樣係有d一成不變...
所以咪好似之前咁講, 有時候直接吞, 有時候射o係手再舔, 有時候o係嘴角嘴唇邊,
用手指了返 ...
仲可以叫佢吐返落杯啫哩度當花奶咁"不"黎食
作者: guthrie    時間: 2020-4-29 11:35

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-4-28 06:42 PM 發表 查看引用來源

仲可以叫佢吐返落杯啫哩度當花奶咁"不"黎食
咦,新口味,C兄?精液啫喱撈?

講返正經嘢...

話說小弟試過同條女一邊飲紅酒一邊扑嘢。當衝刺完畢,小弟正要埋門顏射嗰一刻,條女忽然伸手攞起隻酒杯,用嚟接住小弟射緊出嚟嘅精液。可惜小弟論盡,只有部份精液射喺杯內。雖然係咁,但條女好似又唔太介意咁,係咁笑,然後拎住隻杯放喺鼻前聞吓,睇住啲加咗料嘅紅酒喺杯內啷吓啷吓,最後再慢慢乾杯。好笑嘅係,當時小弟好似唔識欣賞,仲有少少作嘔感覺。可能飲咗酒,小弟酒力非常一般。
作者: 太陽小獅子    時間: 2020-4-30 17:15

絕對重要...👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿
作者: mui1892    時間: 2020-4-30 23:42

引用:
原帖由 guthrie 於 2020-4-29 11:35 發表 查看引用來源

咦,新口味,C兄?精液啫喱撈?

講返正經嘢...

話說小弟試過同條女一邊飲紅酒一邊扑嘢。當衝刺完畢,小弟正要埋門顏射嗰一刻,條女忽然伸手攞起隻酒杯,用嚟接住小弟射緊出嚟嘅精液。可惜小弟論盡,只有部份精液射喺杯內。雖然 ...
嘩,好似好正咁喎,但可唔可以講你多D
作者: 艾拉傑    時間: 2020-5-1 07:33     標題: 回覆 62# guthrie 的帖子

小弟旅遊時孖朋友玩過類似小遊戲, 條嘢浸唔同飲品俾自己隻老虎嗒, 紅酒係其中一樣..
作者: uncle40    時間: 2020-6-7 18:30     標題: 回覆 1# 失常少女 的帖子

絕對重要
重要在個征服感
吞唔吞反而唔太重要
作者: 家中小婆仔    時間: 2020-6-7 19:49     標題: 回覆 66# uncle40 的帖子

男人都喜歡這種征服的感覺
😅😅
作者: 失常少女    時間: 2020-6-7 20:28

引用:
原帖由 uncle40 於 2020-6-7 18:30 發表 查看引用來源
絕對重要
重要在個征服感
吞唔吞反而唔太重要
要女主動同你食定係由男人餵食好d?
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-6-9 08:06

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-7 20:28 發表 查看引用來源
個人意見: 男人想女人主動食, 女人(我自己)就想男人餵囉
但絕對唔係上面果幾條友講果種溝埋d唔知乜叉野飲品食物,
我只中意射完之後俾人質入口要我啜, 或者體外射咁樣臨出之前塞入o黎口爆
曾幾何時唔like因為想繼續插, 宜家好似又無乜所謂lu
作者: katieW    時間: 2020-6-9 08:58

我覺得挺重要的 跟老公每次做愛至少都會吞一點
聽起來有點不可思議但當你愛一個人愛到某個地步時是會有點心靈相通
可以察覺出他的喜怒哀樂 而完事之後沒吞精 他是會跟平時有一點點不一樣
至於在我自己角度看 口交免不了一定會有體液交換 甚至說接吻都有吧
既然不會在接吻之後將對方的口水吐出來 已經射在嘴裡的精液也應該一樣
吞精一方面是想老公開心盡興 另一方面給他填滿口腔 自己都有種微妙的幸福感
再說從一開始交往 因為自己想將初夜保留至結婚當日 一直都是用口給他解決需要
當時已經有吞 事情是我開始的 一路堅持下去我已經看成是自己的責任
作者: joeychanchan    時間: 2020-6-9 09:19     標題: 回覆 70# katieW 的帖子

我怕精液的味道。你第一次系結婚?
作者: katieW    時間: 2020-6-9 10:54

是的 就在結婚當晚  儀式感罷了
拍拖的時候提出過 他也很支持我的決定
作者: 艾拉傑    時間: 2020-6-9 16:06

條件許可又接受到的話查實可以玩乳交, 要射時幫佢做 facial 隨即質入口來個黃金 xx 秒, 或者可以轉入口直接口爆... , 不過咁玩法女方只係服務一方, 唔係人人都受, 遇到女方唔想用口的更加唔使諗...
作者: uncle40    時間: 2020-6-9 20:17

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-7 20:28 發表 查看引用來源
蛇貴妃師姐所講,男既想女主動,女既想餵食
或者可以取中間,等男既指示再欣然咁做,可能大家都感覺良好

katieW師姐更講出呢樣野係兩人關係中既精粹
作者: joeychanchan    時間: 2020-6-10 01:36     標題: 回覆 72# katieW 的帖子

我老公都係結婚先第一次
作者: 奀挑鬼命    時間: 2020-6-11 00:23

以前同SP試過車上口爆,吞左,當時仲要揸緊車,感覺超激,之後去到車震地方,再爆一次,吞埋,然後冇用套做愛,內射埋,爽到媽媽都認唔到,記得應該係十年前嘅事
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-6-12 09:55

引用:
原帖由 uncle40 於 2020-6-9 20:17 發表 查看引用來源

如蛇貴妃師姐所講,男既想女主動,女既想餵食
或者可以取中間,等男既指示再欣然咁做,可能大家都感覺良好

katieW師姐更講出呢樣野係兩人關係中既精粹 ...
哈哈哈你老味 對男人o黎講梗係覺得係兩人關係中既精粹啦!

跟住認真咁問啦, 咩先謂之男既俾指示先?
因為我覺得呢d野係要講默契囉, 除非玩緊主奴, 否則最perfect 既性愛係唔駛講o野o既,
中段打氣反而可以, 加強氣氛
作者: 艾拉傑    時間: 2020-6-14 09:55

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-6-12 09:55 發表 查看引用來源

哈哈哈你老味 對男人o黎講梗係覺得係兩人關係中既精粹啦!

跟住認真咁問啦, 咩先謂之男既俾指示先?
因為我覺得呢d野係要講默契囉, 除非玩緊主奴, 否則最perfect 既性愛係唔駛講o野o既,
中段打氣反而可以, 加 ...
似形容雜技表演者表演時之要訣咁.
作者: uncle40    時間: 2020-6-14 18:31     標題: 回覆 77# 蛇貴妃 的帖子

哈哈,好同意默契真係好緊要
無論咩關係,包括主奴,可以去到唔駛講野當然係最完美
作者: 唐僧    時間: 2020-6-14 18:59

引用:
我試過一次比sp口爆完之後吞埋.
作者: 仁者之皇    時間: 2020-6-14 19:16

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-4-28 14:43 發表 查看引用來源

用手指了返 ...
想睇返你以前十幾P啲文
作者: 失常少女    時間: 2020-6-14 20:03

引用:
原帖由 唐僧 於 2020-6-14 18:59 發表 查看引用來源
我試過一次比sp口爆完之後吞埋.
覺得點樣????
作者: crazyjulysunny    時間: 2020-6-15 09:41

男人都喜歡口爆顏射多。

作者: 失常少女    時間: 2020-6-15 11:00

引用:
原帖由 crazyjulysunny 於 2020-6-15 09:41 發表 查看引用來源
男人都喜歡口爆顏射多。
顏射我知男人like....試過暗示比佢知可以試吓...但佢話幻想唔同現實.....係咪樣靚顏射會好睇D???😂😂😂
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-6-15 11:12

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-15 11:00 發表 查看引用來源
顏射我知男人like....試過暗示比佢知可以試吓...但佢話幻想唔同現實.....係咪樣靚顏射會好睇D???😂😂😂
試過暗示比佢知可以試吓 <---- 唔駛暗示啦, 自己o黎, feel 到佢咁上下就拎埋o黎對住自己塊臉囉

但佢話幻想唔同現實 <---- 用我果個o既思維, 佢係怕麻煩, 因為事後要清理現場, 佢都係一齊沖涼先捨得顏射我

係咪樣靚顏射會好睇D <--- 唔敢咁樣講, 不如話態度都好重要, 愈淫愈好囉! 要表譯出一種渴求同埋意猶未盡o既感覺
作者: 花郎    時間: 2020-6-15 15:19

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-6-15 11:12 發表 查看引用來源

試過暗示比佢知可以試吓 <---- 唔駛暗示啦, 自己o黎, feel 到佢咁上下就拎埋o黎對住自己塊臉囉

但佢話幻想唔同現實 <---- 用我果個o既思維, 佢係怕麻煩, 因為事後要清理現場, 佢都係一齊沖涼先捨得顏射我

係咪樣靚顏射會好睇D <--- 唔敢咁樣講, 不如話態度都好重要, 愈淫愈好囉! 要表譯出一種渴求同埋意猶未盡o既感覺  
男人角度顏射純粹心理上征服滿足感.反而女方麻煩d,同清理現場關係唔大.好多時控制唔好射埋落頭髮洗頭都係女人煩.

對方唔想可能對哩方面無咩感覺.始終人人興奮點唔同.好似我咁,好中意口爆.但吞唔吞精真係無所謂.但有d男人一定要對方吞埋先覺得完全征服左人.顏射我感覺都係一般.除非好似你講女既表現到好淫好渴咁求我射落佢面度可以勾起我感覺.好多時我後入反而中意射落佢臀部.

圖片附件: 11.jpg (2020-6-15 15:19, 960.03 KB) / 該附件被下載次數 13

作者: 失常少女    時間: 2020-6-15 15:45

引用:
原帖由 花郎 於 2020-6-15 15:19 發表 查看引用來源
男人角度顏射純粹心理上征服滿足感.反而女方麻煩d,同清理現場關係唔大.好多時控制唔好射埋落頭髮洗頭都係女人煩.

對方唔想可能對哩方面無咩感覺.始終人人興奮點唔同.好似我咁,好中意口爆.但吞唔吞精真係無所謂.但有 ...
靚股....下次有機會...我自己試吓...唔講定去做
作者: 花郎    時間: 2020-6-15 18:42

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-15 15:45 發表 查看引用來源
靚股....下次有機會...我自己試吓...唔講定去做
好中意又大又圓既臀.後入勁爽.不過好快出野.實在太刺激
作者: 失常少女    時間: 2020-6-15 21:18

引用:
原帖由 花郎 於 2020-6-15 18:42 發表 查看引用來源
好中意又大又圓既臀.後入勁爽.不過好快出野.實在太刺激
我無靚股.....
作者: 花郎    時間: 2020-6-16 00:14

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-15 21:18 發表 查看引用來源
我無靚股.....
身材既野多數可以練出來既.加油啊
作者: 失常少女    時間: 2020-6-19 14:33

尋日終於開餐喇..... 口爆開頭都係咁嘅味..... 但最後再黃金十秒..點解會變咗苦味???係唔係已經射到盡.....???
作者: 身活健康    時間: 2020-6-20 00:10     標題: 回覆 91# 失常少女 的帖子

我都好難答你係咩味🤣🤣🤣
作者: 失常少女    時間: 2020-6-20 00:25

引用:
原帖由 身活健康 於 2020-6-20 00:10 發表 查看引用來源
waiting sis........
作者: 失常少女    時間: 2020-6-20 00:25

引用:
原帖由 身活健康 於 2020-6-20 00:10 發表 查看引用來源
waiting sis........
作者: 身活健康    時間: 2020-6-20 00:28     標題: 回覆 94# 失常少女 的帖子

你洗唔洗試多幾個睇下haha🤣
作者: 失常少女    時間: 2020-6-20 00:42

引用:
原帖由 身活健康 於 2020-6-20 00:28 發表 查看引用來源
你洗唔洗試多幾個睇下haha🤣
whyyyyy我唔會人人口爆囉~~靚J~又啱個人口味先會做
作者: 1frankz    時間: 2020-6-20 03:55

條囡成日話碌鳩好咸
作者: 花郎    時間: 2020-6-20 04:08

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-19 14:33 發表 查看引用來源
尋日終於開餐喇..... 口爆開頭都係咁嘅味..... 但最後再黃金十秒..點解會變咗苦味???係唔係已經射到盡.....???
精液味道同飲食有關.不過多數帶有些小苦澀味,味覺苦感係條脷根部.所以你品精最後係苦味係正常.脷尖味蕾係甜感官.中間係咸味.
作者: 1frankz    時間: 2020-6-20 04:26

口爆完, 佢都會張開口, 等d精流落手板度, 視覺效果都唔錯
作者: 艾拉傑    時間: 2020-6-20 12:19

頂唔順就吐出來, 好似佢咁....

圖片附件: 0620 02.gif (2020-6-20 12:19, 1.03 MB) / 該附件被下載次數 18

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)