188Channel

標題: 工作 #1 #16 #31 #52 #78 #89 #118 #133 #158 #187 #213 #248 #263 #280 [打印本頁]

作者: camry6783    時間: 2020-5-3 19:16     標題: 工作 #1 #16 #31 #52 #78 #89 #118 #133 #158 #187 #213 #248 #263 #280

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: yiuming0520    時間: 2020-5-3 19:43     標題: 回覆 1# camry6783 的帖子

嘩!好正呀,師兄,我睇到已經有晒畫面,期待你繼續分享
作者: camry6783    時間: 2020-5-3 20:02     標題: 回覆 2# yiuming0520 的帖子

感謝師兄欣賞   
  有人可能覺得係筍工   有得玩有錢收   其實唔經常性有夫婦呢d事  
但的確多咗人夫問   通常閒聊之中 有d話要尋刺激  有d睇得多Av話要試下   有d少部份話老婆淫底想試下
作者: CTAN2Y33    時間: 2020-5-3 20:33

支持 期待下一個POST
作者: couplelover    時間: 2020-5-3 20:38     標題: 回覆 1# camry6783 的帖子

其實佢老公應該睇哂既,都既然無關門
作者: 紋風下次狼    時間: 2020-5-3 21:30

哈哈,個男人拍咗片,珍藏欣賞。
作者: Water_man    時間: 2020-5-3 21:57     標題: 回覆 1# camry6783 的帖子

真羨慕師兄有咁精彩的經歷……
作者: shanshangirl    時間: 2020-5-3 22:15

第1次聽有人係做呢種工
作者: camry6783    時間: 2020-5-3 22:37     標題: 回覆 6# 紋風下次狼 的帖子

関於拍片問題  純粹靠自律   事前大家都有講明  不拍片
去到都用wifi 探下有冇無線鏡頭
作者: camry6783    時間: 2020-5-3 22:39     標題: 回覆 8# shanshangirl 的帖子

一般我只做正骨多  係有客人問先會另論
作者: camry6783    時間: 2020-5-3 22:43     標題: 回覆 7# Water_man 的帖子

看似羨慕  …… 但每次無論  單女,人妻,老公想睇老婆   事前都會傾下睇下對方什麼人
諗下有冇 伏  出現
作者: camry6783    時間: 2020-5-3 22:44     標題: 回覆 4# CTAN2Y33 的帖子

下次  分享下   一個單女  故事
作者: 紋風下次狼    時間: 2020-5-3 22:48     標題: 回覆 9# camry6783 的帖子

講笑啫,多唔多骨女揾你平衡心理。
作者: camry6783    時間: 2020-5-4 00:57     標題: 回覆 13# 紋風下次狼 的帖子

有遇過   骨嬸
作者: yanfu9394    時間: 2020-5-4 11:08

Great.Keep on
作者: camry6783    時間: 2020-5-4 12:09

見大家有d反應   分享下另一個 經歷     
有次接到個電話   係一位女士自稱離婚   想按下摩  問好價(正骨)就約咗去酒店見面  ……
去到酒店敲門 打開門見到一個中年女士  普通衣飾   但衫下隱若見到幾有睇頭 ……之後佢沖洗過後去來打開毛巾   見佢皮膚好白  着住黑色花紋內衣   幾大胸 身型中等……扒在床上
之後就開始按   閒聊間講佢經歷  同丈夫乜到不合8,9年 愛到唔多做 幸好冇仔女 剛離婚 可以新生活 咪乜都試下 可能佢工作関係 背部肌肉好緊 一路倾一路按  可能得到舒援佢個人亦都放鬆咗 當中有問我工作生活 有冇同客人咩咩  我亦老實全答  ……

到推油開始 都係照一般 但冇除内衣 大多到推油時間 大家少對話 推咗一陣多少都揩到内衣 同大比內側 佢都有些少閃避 可能太耐冇比人咁全身接觸 再推多陣發覺有d聲  原來佢好細聲叫 推到大比内侧會震 可能太耐冇試過咁刺激 之後我借勢推到屁股拉抵一半底褲 再推再拉 底褲就除了已經濕咗一撻 之後突然間用手指按摩妹妹佢即刻捲起身打冷震 跟著回氣後 好細聲講可唔可以試下做 ??  又再妹妹按摩 佢忍唔到大叫 除埋佢bar  一對都幾挺 淺啡的的 33c 上啜下按妹妹 佢已經high到冇聲  可能太耐做冇服待我 只好上套 主動女上男下 揸住佢對奶插咗3,4下佢已經到咗捲起身 扒在我身上喘氣  見佢唔得  反轉佢男上女下 又插一輪好多水 之後再狗仔一陣又到咗我冇比佢停繼續  佢叫到冇聲 手大力揸住床單 最後完成……  佢訓咗係到回氣一陣子先起到身 沖完凉大家休息左一陣之後就走了  呢個離婚女  之後再搵咗我多1次  最後佢去了台灣工作至今

作者: DMAN2044    時間: 2020-5-4 12:22

正亞。。其實係邊到學 ?。Thx
作者: 煎熬三寶    時間: 2020-5-4 12:23

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-4 12:09 發表 查看引用來源
有次接到個電話   係一位女士自稱離婚   想按下摩  問好價就約咗去酒店見面  ……
去到酒店敲門 打開門見到一個中年女士  普通衣飾   但衫下隱若見到幾有睇頭 ……之後佢沖 ...
睇嚟真系要學好呢門手藝先得🤤🤣🤣🤣
作者: Water_man    時間: 2020-5-4 12:32

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-4 12:09 發表 查看引用來源
有次接到個電話   係一位女士自稱離婚   想按下摩  問好價就約咗去酒店見面  ……
去到酒店敲門 打開門見到一個中年女士  普通衣飾   但衫下隱若見到幾有睇頭 ……之後佢沖 ...
可能一按已經開水喉…………
作者: 紋風下次狼    時間: 2020-5-4 12:49

女人揾男gc上門按摩,心扉已半開,撩幾下應該好易得手,唔屌都要你瀬撻,我估咋😄
作者: camry6783    時間: 2020-5-4 14:08

趁住食反時候   覆下
1.   係邊學??-  那些年好偶然  同我按摩女師父   唔做回家買樓買地   我一句輕言  想學!
       佢又真係教我   都教咗成個月  咁就學會
2.    以3年來經驗… 女士叫上門按摩係好普遍    但係味每次都會有 “ 發生”
        我可以答“不是 ”  正骨多的是  有d只會点到即止
作者: chankoi    時間: 2020-5-4 14:19

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-4 14:08 發表 查看引用來源
趁住食反時候   覆下
1.   係邊學??-  那些年好偶然  同我按摩女師父   唔做回家買樓買地   我一句輕言  想學!
       佢又真係教我   都教咗成個月  咁就學會
2.    以3年來經驗… 女士叫上門按摩係好普遍    但係 ...
期待師兄繼續精彩分享
作者: 文式風    時間: 2020-5-4 17:53

如有'發生',全套收費?,好奇一問
作者: hqkwtang    時間: 2020-5-4 20:01     標題: 回覆 21# camry6783 的帖子

咁你本身個師父同你按摩係正骨定邪骨?
作者: camry6783    時間: 2020-5-4 21:10     標題: 回覆 24# hqkwtang 的帖子

那些年師父佢係大場 做的  女士嚟
  做咗好多年  按正骨架 連飛機都冇
作者: hqkwtang    時間: 2020-5-4 21:16     標題: 回覆 25# camry6783 的帖子

有無固定邪骨客?
作者: camry6783    時間: 2020-5-4 23:09     標題: 回覆 26# hqkwtang 的帖子

固定邪骨客   有   大約每月1,2次左右 唔會好密
或者咁講   平時我唔會主動  同客聯絡  無論正邪 因為唔希望影響客人(有d單女,人妻係唔比另一半知 揾人按就算係正骨) 多數係客搵我
作者: cal2048    時間: 2020-5-5 08:59

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-3 20:02 發表 查看引用來源
感謝師兄欣賞   
  有人可能覺得係筍工   有得玩有錢收   其實唔經常性有夫婦呢d事  
但的確多咗人夫問   通常閒聊之中 有d話要尋刺激  有d睇得多Av話要試下   有d少部份話老婆淫底想試下 ...
香港地真系什麽人都有,尼D系好經曆,期望多D分享。C兄
作者: DMAN2044    時間: 2020-5-5 10:29

話時話。如果正骨按一個客。隻手係未好攰?
作者: camry6783    時間: 2020-5-5 11:06     標題: 回覆 29# DMAN2044 的帖子

基本上係大約個幾鐘内   的確會手攰  但係力度要識得收放  學懂"順住去"  可以減少手攰
大多case  都係都市病  頸肩背肌緊   高踭鞋帶比大小腿問題
作者: camry6783    時間: 2020-5-5 11:08

今日可能會分享一個經歷   有些小驚險的
去年尾星期六  收到一個電話 是個女士啦  想即約 在家中按,  當然套多幾句有冇 “ 伏"  見冇乜事 咪應約  
佢冇提住邊  只問我係邊 交待咗後 ……  一陣有個男士打來 話車我去x小姐度?  原來佢叫咗的士車我
地方我唔透露  經過差不多35分鐘車程  到達一啲村屋 都幾偏遠的士大哥都要問路 大路入小路到冇路   
到達打比客  原來已經下來 一個着外套包住睡裙女士 佢比錢之後示意我跟住佢 得3,4座村屋剛入伙
計埋得2,3户 所以冇乜人 之後上了一樓……

一入屋就見到一大張結婚相 我望一望  佢話自己今日放假 老公做午班外勤工作起碼夜晚十二点後返 ,而今日佢按開的上門阿姐放假 所以試下男按 ……  但佢要求衛生大家各自沖身  沖完身  佢好純熟攞出按摩油叫我用呢d,佢就扒在床只淨内衣 一般款式 看看No.s 大約35B左右   還叫我用薄被遮住未按地方  怕冷到  之後開始按
一路吹水   問咗我好多嘢因為未試過男按 有講有笑  仲講下佢老公d嘢  如果比老公知道一向叫開女  今日叫個男就大件事 .…繼續按

又到推油時候    佢主動解咗bar扣 但冇除内褲  無耐突然聽到樓下有開閘聲 哇!大鑊  人妻即刻起身穿起T恤
就行咗出房删門 之後聽到佢同老公對話  原來攞留嘢返來 一陣子 又好快走咗(揸車)   之後人妻返來大家都哭笑不得  跟住又繼續推加吹水 當然有提d敏感話題  佢話比女性按有時都有濕 ……

推推下佢自已除埋褲  話唔好阻住 但要用被蓋住怕醜  同熄少少燈 有1,2下冇意推到妹妹 佢到有縮開    最後反轉按正面 依舊蓋被遮住妹妹  直至有一下推到妹妹佢就叫頂唔順呀, 濕得好勁夾住我手  唯有指探下妹妹 一隻手輕輕係波的打圈  已經叫到7彩  但又有意識話唔得咁 ……  比佢休息咗陣又推過  

但又係咁頂唔順  之後佢講想要唔理啦  ……  上套後 入  佢已經叫到拆天  玩咗幾個式  女上揸住對波 好堅挺
佢到咗1次 扒在我身 最後反回男上女下  最後完事啦  休息一陣 佢腳軟要扶佢去沖身  看看時間已經過了3個鐘
天黑要走了  行了一陣見到有架車剛停  哇!  佢老公又返來 ……   好彩走得快   第二日人妻講起佢老公回家後
佢姦咗老公一次  搞到佢老公遲返去比老闆鬧

作者: kenckhon    時間: 2020-5-5 19:45

女仕試過年紀最大是多少?
作者: 細路仔鈕計    時間: 2020-5-5 20:17

女士又怕去出面啲骨場,怕唔乾淨
叫上門按摩其實都幾普遍
作者: camry6783    時間: 2020-5-5 20:54     標題: 回覆 32# kenckhon 的帖子

年紀分佈    大約  
集中35-45左右
跟著 28-35左右
再後生d就少
最大  佢自己講就48歲
作者: camry6783    時間: 2020-5-5 20:59     標題: 回覆 33# 細路仔鈕計 的帖子

主要係避免咗骨場 果種眼望望  地方污糟   咁  
上門可以揀唔同地方  私密一d    上門都好普遍㗎
作者: 白水門    時間: 2020-5-5 21:09

師兄經驗好特別!
多謝同期待你多啲分享
請問師兄客一般係咩渠道知到你呢?
作者: 7度    時間: 2020-5-5 21:09

皮肉錢唔易賺 辛苦了 師兄👏
作者: camry6783    時間: 2020-5-5 21:20     標題: 回覆 37# 7度 的帖子

其實唔太常有邪骨客  一般都係正骨客   但我只做女士   都還可以  又唔係晚晚有
平時咪自己做多d  手部舒根動作
作者: camry6783    時間: 2020-5-5 21:31     標題: 回覆 36# 白水門 的帖子

客人一般咩渠道 找到我  我幸運些少  最早期係教我果位女師父有班上門熟客介紹比我
之後再由佢哋介紹其他客     
佢哋唔會理     找我做正定邪   只要有人想找上門按就打比我   
呢3年都係咁樣
作者: camry6783    時間: 2020-5-5 21:35

係度分享並唔係要推销自己   係以前受版規所限 扣分同 警告   同以前一出post大多人好唔理性咁 回應
作者: licklickson    時間: 2020-5-5 22:07     標題: 回覆 40# camry6783 的帖子

師兄有冇計過同過幾多個做愛?
作者: camry6783    時間: 2020-5-5 22:24     標題: 回覆 41# licklickson 的帖子

呢個問題   其實冇計過   向來只用手機直接對話 (減少痕跡)   whatapps熟客都只談平常事
亦唔會提 按摩  搞嘢
作者: licklickson    時間: 2020-5-5 22:28     標題: 回覆 42# camry6783 的帖子

其實會唔會有啲客係食唔落架?😂
作者: camry6783    時間: 2020-5-5 23:57     標題: 回覆 43# licklickson 的帖子

其實 呢個問題一定遇到喇……  你要習慣高矮肥瘦等等    到目前都未遇到   去到見到想走嘅客    反而難受係說話多於外貌
作者: hqkwtang    時間: 2020-5-6 10:22     標題: 回覆 44# camry6783 的帖子

食唔落你會夾硬上定真係收皮做正骨算數?
作者: hqkwtang    時間: 2020-5-6 10:22     標題: 回覆 43# licklickson 的帖子

咁有遇過無絕色靚女?正或邪
作者: camry6783    時間: 2020-5-6 10:55     標題: 回覆 45# hqkwtang 的帖子

至於真係去到  "食唔落" 都會好禮貌  咁講  "  按咗正骨先啦 ,你成身好緊,鬆咗再算,"     
唔好做d  疑似 "  挑逗"  動作 咁樣     都遇過幾次  都甩到身   

有遇過真係靚女   正或邪 好黃金比例
作者: hqkwtang    時間: 2020-5-6 11:05     標題: 回覆 47# camry6783 的帖子

酒店(或時鍾)定住家,我估住家好危,萬一有人突然番黎真係講唔通,除非自己住。
作者: hqkwtang    時間: 2020-5-6 11:06     標題: 回覆 47# camry6783 的帖子

你會當佢女朋友咁派彩定係機械式出貨。
作者: camry6783    時間: 2020-5-6 11:13     標題: 回覆 49# hqkwtang 的帖子

我 #31  分享過係住家有驚冇險故事   咁客人堅持屋企按 事前味套多d料   確定可以先去
無論單女定人妻  如果係屋企按   佢地一定確定冇人返  

當然靚女感覺會唔同d
作者: hqkwtang    時間: 2020-5-6 11:31     標題: 回覆 50# camry6783 的帖子

人妻會覺得係出軌嗎?即是長期柯打
作者: camry6783    時間: 2020-5-6 12:08

有師兄提  會否正骨遇靚女???
今日就分享下
舊年某日熟客打來話有個朋友想按要正骨   又唔敢去骨場   於是叫我联絡佢  
打比佢把聲幾甜,  好斯文  表達咗正骨  又問要着乜 之後約了當晚8点  地址係新開公共屋邨  都幾難去車唔多到……去到樓下跟其他住戶入閘  去到門口㩒鐘  閘打開  哇!  長髮  有d似  徐若萱 女仔  着住短褲  運動衫 飄住好淡香水味 入屋後完全係一個女仔自住模樣……佢有些少怕醜閒聊咗一陣  就入房舖好毛巾  佢背住我除了 運動衫 得返運動bra同短褲仔 直接扒係床 同較暗咗床頭話怕醜  見到佢有少少面紅  ……  開始按皮膚好白滑  閒聊間 原來佢做幼院老師  單身  經常對電腦  行來行去所以
佢肩腳好緊 攰   所以集中呢d位按……  之後去到推油

用咗一d可以減少疲勞嘅油同佢推  過程冇乜特別  不過感覺佢冇咁怕醜    推完腳鬆了 最後去到要到坐係床推肩頸前後  從後望原來都幾好身材 看看背後數字 34  b   由於要推前後  經常比bra帶卡手 問佢可唔可以除 拎頭
唯有繼續卡手啦 再推咗陣肌肉放鬆咗  佢合埋眼  但真係卡手 唯有試下推走佢  逐少逐少推開bra帶  推到手臂佢冇say no   咁就可以鬆埋前胸位d肌肉  感覺佢有d痛 可能肌肉太緊  有下真係滑手直攝入咗佢未除晒運動bra裡面 經過佢波的停低  正當心諗大鑊 事前講明正骨  有d位盡量少碰  ……望下佢合埋眼但個人震緊   
我當時冇即刻縮手 佢震完我一縮手 佢按住我手又震過 我試下夾下佢波的已經叫  之後係佢双乳玩咗一陣子
直至

鐘聲dodo响 夠鐘 呢次正骨咁樣就完咗了  或者有人問   你忍得咩?  但事前有講好正骨 就点到即止了

作者: camry6783    時間: 2020-5-6 12:33     標題: 回覆 51# hqkwtang 的帖子

去到是否出軌呢個問題    我唔會想太多  係我眼中只係工作   我自己規則就係
      唔會主動call客 熟客只談平常事  人妻/人地女友更加唔會傾家庭/感情事    有長期熟客都只係大約1月1次
作者: hqkwtang    時間: 2020-5-6 12:36     標題: 回覆 53# camry6783 的帖子

我係話邪左之後有無可能正番1,2次。
作者: hqkwtang    時間: 2020-5-6 12:36     標題: 回覆 52# camry6783 的帖子

呢位徐小姐有無比你攻陷,
作者: camry6783    時間: 2020-5-6 12:42     標題: 回覆 54# hqkwtang 的帖子

正 正  正  正  邪
邪邪  正正正  
正正  邪  正正   都有
作者: leap20168    時間: 2020-5-6 13:12

師兄助人為樂,,👍👍👍👍👍
作者: 紋風下次狼    時間: 2020-5-6 13:59

合體果part,純粹互樂?
作者: hqkwtang    時間: 2020-5-6 14:20     標題: 回覆 56# camry6783 的帖子

即是所有女人都是守不到龍門。
作者: camry6783    時間: 2020-5-6 15:18     標題: 回覆 59# hqkwtang 的帖子

你說的部份錯    以我為例
我主做正骨的   正骨做完就走 乜都冇掂  仍然係佔最大比例
部份係會中途變化
部份係事前講明找邪
    客人想正 邪  事前說明便可  我分享只係一小角 不代表全部女士
作者: Japan_sevenboy    時間: 2020-5-6 15:24

謝謝分享😎
仲有無啲正正下變邪?
作者: 四衝程    時間: 2020-5-6 15:26

希望樓主可以繼續分享。
作者: camry6783    時間: 2020-5-6 15:42     標題: 回覆 61# Japan_sevenboy 的帖子

下次分享下  一個正開客人 變咗邪 仲只此一次 的故仔
作者: Sexstoree    時間: 2020-5-6 15:51

可唔可分享,一開始講明邪骨既故仔?
作者: DMAN2044    時間: 2020-5-6 15:58

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-5 11:06 發表 查看引用來源
基本上係大約個幾鐘内   的確會手攰  但係力度要識得收放  學懂"順住去"  可以減少手攰
大多case  都係都市病  頸肩背肌緊   高踭鞋帶比大小腿問題
請教邊到有得學呢?
作者: hqkwtang    時間: 2020-5-6 15:59     標題: 回覆 60# camry6783 的帖子

係咪正骨都要脫清?
作者: DMAN2044    時間: 2020-5-6 16:03

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-5 11:08 發表 查看引用來源
今日可能會分享一個經歷   有些小驚險的
去年尾星期六  收到一個電話 是個女士啦  想即約 在家中按,  當然套多幾句有冇 “ 伏"  見冇乜事 咪應約  
佢冇提住邊  只問我係邊 交待咗後 ……  一陣有個男士打來 話車我 ...
可吾可以再講下佢村屋女士 。重有冇搵你做按摩第2次 ?靚吾靚,咩年齡
作者: camry6783    時間: 2020-5-6 16:26     標題: 回覆 66# hqkwtang 的帖子

正骨不一定脱请
作者: hqkwtang    時間: 2020-5-6 16:30     標題: 回覆 65# DMAN2044 的帖子

好似再培訓同埋某的團體的興趣班,不過好似無咁深入成個套餐或過程咁。
作者: camry6783    時間: 2020-5-6 16:36     標題: 回覆 67# DMAN2044 的帖子

村屋女士後來  隔咗若干時間今年二月左右都有搵我 (我直頭唔記得咗佢)   呢次就淨按
冇乜特別……咩年齡  估計3x左右 靚唔靚?.一般  有打扮
作者: camry6783    時間: 2020-5-6 16:43     標題: 回覆 65# DMAN2044 的帖子

邊到學 有師兄寫咗坊間有舉辦課程   你可以學到基本功(按摩)
作者: hqkwtang    時間: 2020-5-6 16:55     標題: 回覆 52# camry6783 的帖子

一場幾耐? 如果你正骨緊但撻著佢,係咪1定要女方出聲要插先可以,唔可以身體語言?
作者: hqkwtang    時間: 2020-5-6 16:56     標題: 回覆 65# DMAN2044 的帖子

唔好以為有水抽,其實辛苦錢黎,我同老婆鍊膊頭都要十零分鐘,虎口都麻晒,不過佢話舒服夠力。
作者: camry6783    時間: 2020-5-6 17:15     標題: 回覆 73# hqkwtang 的帖子

同意師兄講法 係辛苦錢  對手 會好攰  
我係以每小時做單位  
如果出現正骨 有撻著情況  就算有身體語言都唔代表  "係"  㗎   
女士自然會開口
作者: hqkwtang    時間: 2020-5-6 18:05     標題: 回覆 74# camry6783 的帖子

嘩,正喎,由女人出聲插我啦,好AV Feel
作者: camry6783    時間: 2020-5-6 18:37     標題: 回覆 75# hqkwtang 的帖子

多是    想要    哈哈不是 插我  插死我果d
作者: ERUOSTEPBACK3    時間: 2020-5-6 20:35

請問推油按摩正骨主要按身體邊條筋?
作者: camry6783    時間: 2020-5-6 22:25

有師兄話想知講明邪骨係点  今晚冇CALL  可以寫下
呢個係想試邪骨係点  佢唔敢去深圳試……
佢哋係一次girltalk當中知道原來有朋友(我的熟客)  有用開男按  所以膽粗粗打來一問   聽聲係一個好爽朗女仔    是單身女子3x歲  好快直問邪骨係味有想試下  但又話以前未試過
好啦約了一日後  晚上係熟客替佢訂的酒店樓下見  熟客仲話如果佢臨陣縮 就佢代上按正骨

到了當晚7点半左右  去到酒店樓下 打電話一望之下   有個穿低胸衫 好深事業綫  及肩長髮女士向我揮手  簡單相認  就上房  一路都有講有笑   去到房除了鞋 坐在床上吹咗陣水  之後
各自沖身 佢用毛巾好似被肩咁用坐係床  當然邪骨  就突襲下佢熱下身先  從後穿過直接托住對波  哇! 好挺同大  玩咗一陣佢已經喘氣  就叫佢扒床開始按  … 佢全身光脱脫  用按摩油按  皮膚好滑所以唔使太多油  邪骨可以放一些  所以間中推到妹妹突襲下 有d濕潤   間中互動一下咁  推咗一輪可能舒服  佢訓咗   又過咗陣 輕輕推到妹妹  停留一陣輕輕按下 已經開始濕潤  再睇下佢雖然合埋眼  但已經咬唇忍住……  再按摩妹妹 深d
佢開始喘氣  同叫  再玩多陣 反轉佢  啜下已經扯高波的 又揸下 再刺激下佢妹妹 已經出晒水  係到叫唔好  再嚟頂唔住
要啦……  咁當然上套   慢慢玩  佢好high  一路男上女下  話咁最好    突然間佢到咗打冷震   之後繼續玩直到
完事  之後大家去沖身 同佢做個熱水浴按摩鬆下  當然按下個35c胸 啦  哈哈   
最後仲食完宵夜大家各自回家

作者: timLeung88    時間: 2020-5-6 22:52

嘩精彩絕倫,跟住落嚟呢,有勞師兄喇!🙏🙏
作者: Water_man    時間: 2020-5-6 23:02

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-6 22:25 發表 查看引用來源
佢哋係一次girltalk當中知道原來有朋友(我的熟客)  有用開男按  所以膽粗粗打來一問   聽聲係一個好爽朗女仔    是單身女 ...
有冇36C或以上?
作者: hqkwtang    時間: 2020-5-6 23:51

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-6 22:25 發表 查看引用來源
佢哋係一次girltalk當中知道原來有朋友(我的熟客)  有用開男按  所以膽粗粗打來一問   聽聲係一個好爽朗女仔    是單身女 ...
只限一癹? 一定要條女出聲, 避過法律問題?
作者: licklickson    時間: 2020-5-6 23:56     標題: 回覆 78# camry6783 的帖子

有冇客人要求要兩Q?
作者: Sexstoree    時間: 2020-5-7 00:06

引用:
多謝師兄分享
其實我係師妹
😌😌
作者: camry6783    時間: 2020-5-7 00:12     標題: 回覆 82# licklickson 的帖子

開心 1Q  已經夠飽     有試過2Q的
作者: camry6783    時間: 2020-5-7 11:50

下次分享由正轉邪 故事 又或者抗疫下故事
作者: littlecats    時間: 2020-5-7 11:51

期待

作者: enochlcw888    時間: 2020-5-7 12:27

引用:
條女仲有無幫襯你?
作者: camry6783    時間: 2020-5-7 12:44     標題: 回覆 87# enochlcw888 的帖子

都有再call嘅   佢係享受邪骨又有得按又有得玩
作者: camry6783    時間: 2020-5-7 13:25

今日分享下近期些小  抗疫下工作
自疫情大家多留家中home office  的確多咗人想約   有日熟客A打來 先講下熟客A  
佢係人妻一個3x歲中等身材 少肥 所以有35胸  2夫妻都係做高層 而老公經常到處工作
今次佢老公係加拿大滯留   人妻A向來都正骨   由於佢怕酒店高危怕感染 今次就叫咗我去佢 另一個單位(疫情影響租客無奈退租)   但上到去無論乜嘢都好齊全  依舊吹下水  言談間有問過邪d嘢 對於佢一向正骨我冇刻意埋   之後去開水沖身  佢有個習慣要熱水浸下先 同擦下背咁  照樣同佢擦背  但眼看今日佢對波脹咗咁  依舊沖走佢泡泡 多少會摸到佢胸 因為佢向來習慣咁  佢唔介意 但今次明顯佢同之前有d唔同   佢講好脹按下佢 當然咪推/按幾下  之後就抹身去睡房  舖好之後就扒上床準備按

一切如以往  仲用開佢自己慣用  杏仁味按摩油 說皮膚好   老實講人妻A皮膚幾好 白得嚟唔暗  由於一向習慣
人妻A脫光按 所以按得順  但今日有d怪 平時佢會稍分開腳方便按  但今日發現唔係好耐已經見到妹妹濕晒好潤
閒談中又提下邪骨多唔多  又提妹妹有冇按摩……我講笑 你係咪想試呀? 佢竟然答   想呀   但我以為佢講笑
一路再推 按  ……過了1個鐘

人妻A又再提  妹妹按摩  我於是又問 佢再 想試   好喇……    慢慢逐次推向妹妹  逐次多啲多啲 咁接觸妹妹   當然好濕潤  突然一下指攻外圍佢叫咗一聲 之後呻吟 玩咗陣我慢慢停低 比佢回氣 忽然間 突入內好多水  A人妻 微微抬高屁股 不停大喘氣 再玩咗陣  人妻已經叫停 "  成身軟晒呀  "   佢反轉身透氣  "講原來妹妹按係咁  
好細聲咁講  試多次   跟著又玩多次喇  今次仲大反應  扭身  叫  人妻一隻手自揸比平時脹35c  話想要  ……
要我啜佢另一邊胸   一啜  佢已經大聲叫 好似失控咁  當然佢有服待我啦  …… 繼續上下其手    直至佢叫入啦
呢個時候吊咗佢瘾……玩多陣先入 又女上  又後入  佢好似忘我咁 係咁叫 手用力抓實床單  做到佢無力訓係度
人妻冇生仔所以通道較好   再玩多陣 完事   ……

休息咗一輪照舊去沖身 佢已經好攰 將佢浸係浴缸度替佢按一陣 問佢点解今日咁? 佢笑住話只此一次
我就特登托住35c玩多陣  最後  着返衫 收恰一切就走 了

作者: 誰明浪子心    時間: 2020-5-7 13:40

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-7 13:25 發表 查看引用來源
自疫情大家多留家中home office  的確多咗人想約   有日熟客A打來 先講下熟客A  
佢係人妻一個3x歲中等身材 少肥 所以有35胸  2夫妻都係做高層 而老公經常到處工作
今次佢老公係加拿 ...

作者: Water_man    時間: 2020-5-7 16:04

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-7 13:25 發表 查看引用來源
今次佢老公係加拿 ...
好緊張,師兄之後用大鳥頂住漏水?
作者: mrfour1973    時間: 2020-5-7 18:53

師兄米又有餐好野食到?
作者: licklickson    時間: 2020-5-7 23:54     標題: 回覆 85# camry6783 的帖子

其實正轉邪駛唔駛加錢?😉
作者: yiuming0520    時間: 2020-5-8 00:31

多謝師兄唔同分享!🙈🙈🙈
作者: camry6783    時間: 2020-5-8 08:37     標題: 回覆 93# licklickson 的帖子

當然事後會比返 邪 錢 我
作者: Sampras730    時間: 2020-5-8 08:44

師兄點樣入行???
作者: hqkwtang    時間: 2020-5-8 09:12     標題: 回覆 95# camry6783 的帖子

正邪相差幾多?
作者: jbdefender    時間: 2020-5-8 11:25

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-8 08:37 發表 查看引用來源
當然事後會比返 邪 錢 我
嘩.... 又有好野食仲有錢收... 真係爽!
作者: camry6783    時間: 2020-5-8 12:40     標題: 回覆 97# hqkwtang 的帖子

正邪啲客都多數2個鐘   邪咪另外加個費用
作者: DMAN2044    時間: 2020-5-8 12:50

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-5-6 16:56 發表 查看引用來源
唔好以為有水抽,其實辛苦錢黎,我同老婆鍊膊頭都要十零分鐘,虎口都麻晒,不過佢話舒服夠力。
當然啦 所以我之前問你係未隻手會超攰囉。我念住part time ,又有女吹下水炸。有錢收ma。但抽水真係念清楚先。驚俾人告。。。哈哈

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)