188Channel

標題: [原創作品] 即興短篇:女朋友因為經濟負擔去做雞(續集) [打印本頁]

作者: dcat20    時間: 2020-6-2 08:26     標題: 即興短篇:女朋友因為經濟負擔去做雞(續集)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: dcat20    時間: 2020-6-2 08:28

[quote]原帖由 dcat20 於 2020-6-2 08:26 發表 查看引用來源
一(中)

藍藍正打算除衫嘅時候,我見佢着咗件連身背心裙,件衫幾薄、個領好低,就話,唔使除啦。

緊抱佢,就錫。

正想申脷入去,佢話,唔好啦。

點解?唔再愛我嗱?

你早就唔愛我啦,仲想好似以前咁?

我冇答佢。係有些少想愛番佢嘅衝動,但始終大家都經歷過一連串嘢,而且,而家,佢做嗰啲嘢…點都會有多少介意。

佢叫我自己除衫、除褲。

佢又試諗住除衫嘅時候我再話,唔使,就伸手入佢件衫裏面拆個圍,然後喺背心側邊抽個圍出嚟。

跟住喺佢裙底扯低佢條底橫。

俾藍藍摸幾摸,細佬已經充血。

仲係咁好反應嘅?你碌嘢好熱呀。幾耐冇做過?

我既唔想講大話呃佢,亦唔想佢知道冇再見佢呢段期間,我同過香香、Anna、小茜做,就話,我有時候頂唔順就搵伍姑娘解決。

仲有冇搵芬芬?

我奇怪佢咁問。莫非芬芬爆俾佢知,佢撞破同芬芬開大嗰次之後,我搵過芬芬幾次?

冇好耐啦。

佢喺手袋攞個糖盒出嚟,入面係套。

正當佢想拆,我話,唔使啦。

仲想唔戴?我哋已經唔係男女朋友囉喎。

咁快入?妳唔使調吓情先咩?

得啦,我都濕喇。

我捽幾吓,發現佢個妹的確已經有水。

係喎,妳都幾好反應吖。

都話今日有需要咯。

佢講完就拆個套,然後幫我戴。

我騎上藍藍身上,喺佢裙底慢慢、慢慢篤入去。

佢個西比之前感覺鬆咗啲。

再次入去藍藍個西,好感觸。

好慢好慢咁蠕動,伸手入去佢件背心仔裏面揸佢。

藍藍對波唔係話超級大,但算係咁,個型好靚。一路小佢,一路揸佢,一路睇住佢個靚樣,諗起第一次𠱁到佢上床嘅情景同埋當日有幾開心。

我並冇刻意想發洩咁樣喺佢身體裏面好慢好慢咁蠕動,仔細feel吓碌嘢喺藍藍個窿裏面嗰種親密感,突然想起呢個我曾經深愛嘅女人個窿已經俾好多人入過。

一路做,問佢仲有冇愛我。

以前愛。

妳同我做會唔當我係妳啲客咁㗎?

我有冇收妳錢?

我冇答,佢繼續話,同你做有feel得多。

我繼續屌,開始慢慢加速。

藍藍依然好靜,但佢明顯有激動,我知道佢有反應。

你仲係咁厲害,佢話。

咁都算厲害?

你自己話呢?如果換着我啲客,佢哋射咗好耐喇。

咁嗰個大陸佬呢?勁唔勁?

佢ok㗎,做到4個字。

妳一路做一路計時?

佢入嚟嘅時候望一望過個鐘,做嘅時候感覺佢耐過其他人,佢射嘅時候我就再望一吓鐘。

咁妳有冇高潮?

少少,不過佢變態㗎,想我搵多個女仔同佢3P,又想我同第個男人喺佢面前做俾佢睇,周時發訊息嚟問我有冇搵到第啲女仔、男仔一齊玩。

妳會唔會考慮?

我當時答佢,我搵唔到人。不過,如果你肯的話,我可以諗吓,佢會俾每人8千,你嗰份可以俾埋我嘛?

我分一啲得唔得?

我搵多一個女仔一齊做,到時你有得屌第條女喎。我搵芬芬,你鍾唔鍾意?

聽到藍藍講呢啲嘢,我異常亢奮,就開始急激撞擊佢。

過咗陣,佢話,想瀨。

本身急尿?

都係,不過亦都因為俾你屌到想瀨。

咁妳去廁所啦。

佢就去。

等佢返到嚟,我稍為軟咗些少。

再入番嚟就會硬番㗎喇。

我照佢講,即管插入去,郁幾吓,果然好快又硬番。

我激動起嚟,就試吓伸脷入佢個口。

佢抗拒,話咗唔可以濕吻…

我仲愛妳㗎…

我一咁講,佢有些少軟化,我就趁佢猶豫嘅一刻,將條脷吐入去。

佢迎接。

老婆…我愛妳…

老公…

做做吓,佢忽然問,你會唔會有第二條友喺度睇住硬唔到㗎?

我話,乜妳一路喺度諗緊呢件事?

佢話,乜你當吹水㗎?

唔係,我有時候都想做呢啲搵錢,假如有人僱用的話。

咁我分番2千俾你。

好。

諗起同藍藍有機會演變成工作拍檔,喺人面前屌佢,又有機會睇佢俾人屌,同埋喺佢面前同芬芬做,好興奮。

我加速,起勢衝擊佢。

藍藍依然好靜,但從佢肉緊咁抱實我同埋發出微弱嘅哼哼聲,我知道佢興奮。

攻擊咗一陣,我問,有冇恨過我?

有…

愛我嘛?

愛…佢恍惚咁話,仲愛你…

我退出,然後拆袋。

藍藍叫唔好。

我將碌嘢貼實佢個窿口,磨擦一吓,話,我仲好鍾意妳,想同妳好似以前咁。

但係我已經…

我未等佢講完,就一嘢捅入去,柔揚咁進出起嚟。

已經咩?

我同個馬伕一齊咗…

我愕然。

妳愛佢?

叫做friend,唔係愛,但我同佢有做愛,冇收佢錢…

我停落嚟,呆咗。

除咗做愛,平時我哋會拍拖,佢話我係佢條女、佢係我條仔…

有男朋友幫女朋友接客嘅咩?

嚡,我識佢嘅時候,已經做呢啲嘢。佢讚我靚,話要試鐘,我就同佢做。做過一次之後,佢再搵我試。我話,又試?佢話係。我見佢都幾ok,反正我做開呢啲嘢,唔爭在,就益吓佢。嗰次做愛,大家都好激動,佢話鍾意我,想我做佢條女。我話我做呢啲嘢嗰喎,佢話唔介意。我就話好。

但係…佢可以收個客$8,000,分得$2,000俾妳…

藍藍冇聲出。

妳真蠢,呢條友擺明又食又拎。妳咁靚,佢有免費西小,叫妳一聲女朋友,有佢着數㗎。佢有咩付出啫?

你唔好鬧我啦…

妳唔係愛上咗佢啩?

冇…只係同佢叫做幾friend,反正我都做呢啲嘢,唔爭在同佢開心吓…但係…

咩?

我寧願同你開心…

因為…?

話哂我哋真係愛過,而且,我對你仲有feel,只係怕你嫌我…

我冇答佢,就繼續喺佢身體裏面郁。

妳同個馬伕做,有冇戴套?

有,放心吖。

我柔揚咁進出一陣,藍藍再次肉緊咁攬實我。

老公…愛你…

愛妳…

趴低錫吓佢,手指伸入佢背心裏面挑撥佢的的,大家條脷互相纏繞,我不斷密集而深長咁鑽探佢肉洞…

(未完待續)

作者: pat20011    時間: 2020-6-3 09:54     標題: 回覆 2# dcat20 的帖子

GOOD STORY
作者: ysd1212    時間: 2020-6-6 16:56

既殘酷又現實!期待下回!
作者: dcat20    時間: 2020-6-9 14:07

引用:
原帖由 pat20011 於 2020-6-3 09:54 發表 查看引用來源
GOOD STORY
多謝。

* * *

一(下)

藍藍話佢今日應該係排卵期,叫我唔好內射。

好…

咁多年來,佢高潮嘅時候都係靜靜嘅,表面睇嚟冇反應。

但係幾年來同佢之間嘅默契,令我識得從佢一啲細微反應之中,知道就算佢睇嚟平靜,其實已經到咗。

仲要唔要多轉?

我咁問,係因為以前試過佢到咗,我一心諗住發洩。點知我射咗之後,佢至話想嚟多幾轉。女人可以連環高潮,但我唔可以即時回氣,結果嗰次佢唔夠喉。嗰次之後,每次我知道佢到咗,就會問佢仲要唔要,確定佢夠哂皮,我先至發洩。

要。

好。

我頂實佢,溫柔咁磨吓,一路蠕動一路傾吓偈,好自然咁慢慢加速。

藍藍高潮嗰陣,個屄微微收縮、啜吓啜吓,輕輕發出唔、唔聲。

佢雙手搭喺我背後,緊張咁抓吓抓吓。正當感覺好似女朋友做緊最親密嘅嘢嘅時候,忽然諗起佢同第個做,相信都會係咁。

從藍藍呢啲身體嘅細微反應中,知道佢已經嚟過幾轉,我開始急激進出佢潤滑得嚟,些微鬆動嘅嘅水洞。

過咗好一陣,碌棍漸漸感到麻痺。

呀…

射喇?

我全身緊張,喺佢身上劇震一嘢,控制唔住喺佢裏面爆發。

藍藍想推番我出去已經太遲,啲嘢已經㘉咗入去。

一陣,你可以買藥俾我食嘛?

好…

佢冇即刻起身,繼續靜靜咁攬實我歇息。

我哋會再做個呵?我問。

會呀。

妳會唔會仲同馬伕做?

儘量唔同,但係,同佢做開,突然唔俾佢嘅話會好怪,驚佢唔介紹生意俾我。

妳都已經有幾個熟客啦,又話唔想俾咁多人屌嘅?

但係而家疫情,熟客已經少咗幫襯啦嘛。呢個馬伕介紹啲都係優質客,好似嗰個大陸客。

佢要妳做埋啲變態嘢都仲話優質?

佢一次俾8千…

但係妳嗰條友分得嗰2千俾妳呢?而且佢只係幫襯過一次咁大把。

假如佢再問我,我就話佢知搵到個男人喺佢面前同我做俾佢睇,得嘛?

得…係咪話搵多一個女仔?

睇嚟妳淨係記住我講話俾你同芬芬做。

我只不過問吓啫。

唔使唔認喇,我知道我嗰次撞破你同佢開大之後,你見我去咗做一樓一,幫襯過芬芬幾次。

…我…

你知唔知道,當我知道呢件事嘅時候,有幾傷心?仲傷心過我撞破你同佢開大嗰次。你問我有冇恨你,我有,就係因為呢件事。

藍藍…知唔知點解我會幫襯芬芬?

芬芬靚女吖嘛,你想屌佢好正常。

固然,佢咁靚,我係想同佢做愛。但係,我當時幫襯佢嘅推動力之一,就係妳去咗嗰度做之後,我第一次上嚟幫襯妳,喺妳門外撞到麥包條撚樣。妳知道妳咁多個男人之中,我最憎就係佢。然後我入到嚟幫襯妳,我話淨係同妳傾吓偈。但係妳居然仲喺度起勢覆攞妳張相去做頭像嗰條矮仔阿華,我㷫。幾年前,我沉妳沉得最犀利嗰段時期,妳已經周時啋呢個人。我覺得好冇癮,咪諗住去搵芬芬去報服…

嚡…所以…我哋之間總係咁多猜疑…假如,唔係因為我當年做咗骨場,你估我哋會唔會一路好地地到而家呢?

唔知…

定抑或你好想可以好似而家咁?

點會?我哋始終相愛過,點會想妳做呢啲嘢呀?

我係話,你有得同我、同芬芬一齊玩,唔想咩?

仲有另一條友喺旁邊睇住添。要俾人睇住我哋做愛,又要睇住人哋屌妳…妳認為我會好鍾意?

可能㗎…

過咗幾日,收到藍藍訊息。

我頭先同嗰個客講,搵到個男人喺佢面前同我做俾佢睇,問佢係咪要睇?佢話要。

人哋有冇問我係妳咩人?

有呀,我話妳係我條舊仔。

妳真係咁講?

係,我話我同你係因為我做咗呢行而分手嘅。

佢制唔制?

佢話好刺激。我仲話你鍾意我以前嘅姊妹,叫佢幫襯埋,等佢喺你面前扑我姊妹。

佢點講?

佢話正。我同佢講我姊妹淨係幫男人打飛機,唔做愛嘅,加上玩4P,要多啲錢至可以。佢話俾我6千、你4千、芬芬1皮。你分番2千俾我可以嘛?芬芬話佢都可以分2千俾我。

我反正預只收到2千,但係比起初初話每人8千,藍藍喺我身上賺少咗6千。

都好啦,我話。

喺你面前做呢啲嘢,你會點諗我?

同妳一齊做呢啲,妳會點諗我就真啦。

喺你心目中,只不過當我係雞。

透過手機嘅文字,睇唔到藍藍嘅表情,唔知道佢咩意思。

唔好講埋哂呢啲嘢啦。

咁我事實係吖嘛。

妳都係為勢所逼至要做呢啲嘢啫。

但係同自己以前嘅男朋友一齊做…

我想知道妳接客嘅情形…

你知嚟做乜?

我想同妳昇華到另一個層次。

我冇你諗到咁高層次,對我嚟講,只為搵錢。

我就係想睇妳工作、睇妳搵錢,去認識而家嘅妳。

你都係唔好嚟喇。

點解?

好尷尬…

咁妳應承咗個客點算?

我叫麥包幫手。

唔好。

喺你面前同第二個做呢啲嘢,或者俾第二個睇住我同你做,我會覺得好難受,難受過第一次俾人客插入嚟。

一直都冇問妳一件事,妳去做嗰啲嘢,妳有冇叫妳以前啲按摩客做妳第一個客?

有。

係邊個?

咪就係你最憎嗰個。

我知道佢講麥包,嬲到唔知講乜嘢。藍藍亦都靜咗,冇再覆。

然後,我話,求妳,念在我哋曾經相愛,唔好搵佢吖,搵我同妳做。

隔咗陣,佢覆,好。

我話,咁妳亦唔好再做佢生意喇好冇?

佢好少搵我㗎喇,一、兩個月都冇搵我一次,再講就算同佢做都只不過當佢係客。

即使只係客,唔好再接佢,得嘛?

你已經唔再係我男朋友,就算係,我都要搵食㗎,唔通有生意唔接?咁多年,你仲對我同呢個人嘅事咁介懷,假如你見到有啲客點對我,仲得了?

比佢更好?

基本上,即使當正我係女朋友,成日叫我老婆仔、話愛我,周時失驚無神話要搵我就搵我、要求拍拖、食飯、過夜嗰啲,只要佢哋幫襯穩定,我儘量唔得失。我唔會同佢哋講我係佢哋條女,但係亦從來唔會澄清,甚至儘量迎合佢哋。所以,你以為我同阿包好好,其實佢遠及唔上呢班人。

估唔到妳而家咁老練。

比起以前芬芬、小洋哋𠱁男人的手段,我好直㗎喇。搵食,有乜計?

哦…

總之,我冇鍾意過任何一個客人,係對個馬伕有feel,但係…我同佢冇可能㗎喇…佢細過我好多…

我相信妳。

我而家同你已經冇嘢,冇需要再講大話呃妳。我唔係話我以前有講大話,而係話而家更加冇咁嘅需要。

咁好啦。

過咗陣,佢再補多句,如果你唔鍾意,我唔再接阿包生意,好冇?

唔使啦,而家咁嘅時勢,搵食艱難。嗰個大陸人客想妳同人喺佢面前做,妳唔搵麥包,搵我,咁就得㗎喇。

之所以頭先我諗到搵佢,係因為我同佢之間並冇你諗嗰啲嘢,佢唔愛我,我唔愛佢,所以就算做呢啲嘢都冇咩所謂。相反,我覺得,你對我,好似仲有少少嘢。

咁妳呢?

有又點冇又點?我都做咗呢行咯,唔通我話愛你,你會接受我咩?以前我做骨場嗰陣,你都已經咁唔安樂,而家我做呢啲,你咪仲唔安樂。總之,嗰個大陸客要求做嘅嘢,我淨係搵你做我拍檔,唔搵第二個,好冇?

好。

於是我就一心等藍藍確實日子、時間,期間佢提議我哋練習一、兩次,以免我到時太緊張做唔到。

我同妳做過唔少次㗎啦,仲唔清楚我嘅性能力?

但係你冇試過有多一個人,我驚你到時緊張硬唔到。

我唔想佢知道我同香香、Anna嘅事,尤其是嗰時我仲未同佢分手,就已經同第啲女仔搭上。

要點樣練?

叫埋芬芬。

佢肯咩?

佢ok。

妳問咗佢?

同佢講過。

要佢免費同我哋試,佢都肯?

佢話你幾好,佢都鍾意同你做嘅。

佢咁講?

係呀,唔好以為我唔知你嗰時玩過佢一排。

曾經加過芬芬嘅微信。佢話我做愛太耐,叫我一係幫襯多個女仔,兩個一齊應付我,否則佢頂我唔順。嗰陣佢舖頭只有佢、小洋同阿秀有同人客開大,小洋老、阿秀醜,冇一個幫襯得落,於是我就冇再幫襯芬芬。冇幾耐佢就刪咗我,我一直以為佢唔鍾意做我,點知原來佢並冇憎我之餘仲幾ok我。

你淨係俾番一個鐘打飛機錢佢就得喇,佢要專登抽一個鐘唔做嘢出嚟嘅,冇理由要人哋唔做嘢出嚟免費同你扑嘢。

都公道嘅,但妳呢?怕唔怕尷尬?

以前,我間中同佢雙飛,大家見過對方好多次㗎喇。

我記得妳講過。

你梗係記得關於佢啲嘢啦。

妳係都要腰潤我。

唔係咩?

終於,到咗同芬芬、藍藍練習嗰日。

有兩、三年冇見佢喇,好期待再入去佢度。

更加期待居然可以同佢兩個一齊玩,真係發夢都諗唔到。

(未完,待續)

作者: 清晨忽然硬    時間: 2020-6-10 10:53

勁呀!超期待的一王兩后
作者: ysd1212    時間: 2020-6-12 06:47

勁正!芬芬都出返來。
期待
作者: dcat20    時間: 2020-6-23 10:48

引用:
原帖由 ysd1212 於 2020-6-12 06:47 發表 查看引用來源
勁正!芬芬都出返來。
期待
冇錯,好耐冇見,好懷念同佢做愛。

* * *

二(上一)(字數所限,今集要斬件上)

滿心期待再見到芬芬嗰一日終於到咗。

嗰日中午,藍藍上芬芬舖頭,同芬芬同埋另一啲姊妹聚吓舊。藍藍轉行做一樓一嘅時候,連芬芬都唔知道,個個以為佢轉咗去做正行。藍藍後來俾幾個客包,另外做少少私鐘,冇再喺一樓一接客,至話俾芬芬知,但芬芬一直守口如瓶。

佢哋閒話家常,傾傾吓,有一個藍藍以前喺呢度做骨妹嘅舊客,係一個60幾歲嘅阿伯嚟,上咗嚟舖頭。呢兩年藍藍冇喺度做,佢就轉咗幫襯芬芬,因為佢兩個屬於同一類型,當年係呢個場最靚嘅靚女。

阿伯為咗可以屌到芬芬,使唔少錢喺芬芬身上。

做呢類骨場嘅骨妹好多都抱住除非個客俾好多錢,又或者幫襯咗一排,對自己幾好(例如照顧自己),加上唔討厭個客,先至可以開大(佢哋呢行嘅術語,即係性交)。否則,佢哋覺得不如索性去做一樓一,瞓喺度打開個屄俾男人篤入嚟郁5–10分鐘就有錢收,唔使幫男人打飛機咁辛苦。

芬芬喺呢度做咗咁多年,有好幾個呢類咁嘅「男朋友」。阿伯使錢媾芬芬半年,亦都終於可以同佢做,自此每一次上嚟幫襯,都唔使按摩、打飛機。芬芬玩吓阿伯雀仔,玩幾玩就硬咗,芬芬跟住就幫佢上套,阿伯就屌。

呢日,阿伯一心諗住上嚟搵芬芬嘅,見到藍藍喺度,佢驚喜。佢幫襯芬芬之前好鍾意藍藍嘅,幫襯咗年幾兩年,一直嘍藍藍開大,藍藍都唔肯。藍藍唔想同阿伯做,當日轉去做一樓一都冇通知阿伯。阿伯發訊息搵佢,就話冇再做呢行喇,你搵其他女仔啦,於是阿伯就轉媾芬芬。

阿伯見到藍藍喺度,就問,妳返嚟做?

唔係,探吓舊同事啫。

唔啱客串一part吖?

你唔驚芬芬嬲咩?因住佢閹咗你。

芬芬喺旁邊加把口,話,你作死,我喺度你都敢撩藍藍,我唔喺度嘅話仲得了?

阿伯話妳兩個情同姊妹,唔會嘅。一係我幫襯哂妳兩個好冇?

我冇做呢啲嘢好耐㗎喇,藍藍話。

芬芬幫口,我同你做嗰啲嘢,藍藍唔做㗎。

唔同我做啫,我聽到佢有條仔㗎。

邊度聽番嚟㗎?

呢條街個個都知啦,嗰時有個大客使好多錢媾藍藍,藍藍為咗維護條仔,當住成間舖頭啲女仔同客人面前,大大聲屌鳩呢個客吖嘛,呢單嘢,成條街啲場傳到行哂㗎啦。

咁即係話你有幫襯第啲場啦,芬芬扮嬲咁問。

偶然啫。

唔使扮嘢啦,你同人哋唔熟嘅話,人哋點會講呢啲嘢你聽。

我嗰陣使咁多錢媾藍藍,點知佢唔受媾,我唔開心。偶然幫襯左近啲舖頭同嗰度啲女仔呻吓,佢哋就話呢單嘢我知啫。點啫,我幫襯哂妳兩個,係咪唔制先?

藍藍諗一諗,好,不過,唔開大㗎。

咁我同芬芬做愛嘅時候,妳可以除哂衫喺我哋旁邊嘛?

咁…

又唔係未俾我睇過、摸過…

好,不過你唔好講出去。

得啦。

阿伯要求藍藍同芬芬除哂衫俾佢摸、揸,同一時間幫佢起機。阿伯一硬咗,芬芬幫佢上咗套,阿伯摙實碌嘢,就篤入芬芬度,一路郁,一路啜吓、舐吓芬芬波波、又啜吓、舐吓藍藍奶奶。

呢啲事,係嗰日事後,藍藍講番我知嘅。

佢話,我做骨妹嗰時,有啲熟客幫襯稍為多啲,都可以咁樣。有啲手多嘅仲會起勢攪細妹。我嗰陣,唔俾佢哋篤手指入裏面嘅,話唔衛生。

阿伯唔係屌咗好耐就射,佢即刻出番嚟、除套,就射喺藍藍大脾上。

藍藍一臉厭惡,話,憎死你。

阿伯仲笑嘻嘻。

芬芬話,藍藍已經冇做呢行好耐,今次為你破例客串一次,點知你咁樣對佢,你要俾番多啲錢人哋補償。

結果,阿伯俾咗4千藍藍,2千芬芬。藍藍私下分咗1千俾芬芬。

阿伯臨走,吼芬芬去咗沖涼,就對藍藍講,真係好掛住妳。可以開一次大嘛?我俾好多錢妳吖。

你俾芬芬都係2千,俾你出多2倍,我都唔會同客做呢啲嘢。

我出8千呢?

知唔知呢樣嘢對女仔嚟講好緊要?莫講我已經脫離咗呢個行業,即使嗰陣,有人客出2萬幾一個月想包起我,我都唔會為錢同人客做呢啲嘢。

佢哋去洗乾淨,就出嚟搵我。

我喺茶餐廳等到佢哋嚟。

見到芬芬嗰陣,大家都有啲靦腆。

好耐冇見,佢話。

仲以為唔會再見添。

我都以為。

所以妳就刪除我微信?

你都唔嚟幫襯我,咪刪你囉。

使唔使咁現實呀?

唔係現實,係嬲呀。

嬲咩呢?係妳話唔做我㗎嘛。

我冇話唔做你,我當時只係話你咁耐,碌鳩又咁撚大,我頂你唔順,叫你一係搵多個幫我分擔吓啫。

見到藍藍神色有啲異樣,至醒起唔應該喺佢面前講呢啲。

佢話,我去咗做一樓一之後,你幫襯過芬芬一排,係第二個人話我知。

係邊個?我問。

(未完,待續)

作者: dcat20    時間: 2020-6-23 10:52

引用:
原帖由 清晨忽然硬 於 2020-6-10 10:53 發表 查看引用來源
勁呀!超期待的一王兩后
就快。

二(上二)

藍藍話,佢轉咗行做一樓一之後,有第二個人話俾佢知道我幫襯過芬芬。

係邊個?我問。

阿秀,芬芬估。

冇錯。嗰陣阿佳想霸實我,佢使錢叫阿秀留意住我,每次阿偉嚟搵我就通風報訊,阿佳即刻嚟攪破壞。後來我同佢嘈過好多次,阿佳終於同咗阿秀一齊。我冇喺度做之後去咗做一樓一,阿秀唔知道嘅。但係我一唔喺度,阿偉就嚟幫襯妳,阿秀見到就向阿佳報串,阿佳就打電話嚟串我,話,點呀?妳條仔搵咗芬芬囉喎。我話佢搵邊個唔關我事。阿佳問我,而家喺邊度、做乜嘢,想我同佢一齊。我唔啋佢。

傾到咁上下,我哋就去時鐘。

入到房,佢哋好熟手咁喺我面前除衫。

反而我有些少唔自然。

再次見到芬芬嘅身體,佢圓圓嘅波波同埋佢希希嘅毛毛。

佢哋呢啲專業女仔,可以當冇嘢咁話同我好番就好番。

芬芬同藍藍都係眼大大,面孔有西域女仔嘅味道。藍藍瘦啲,千語BB類型;芬芬圓潤啲,余安安後生時咁上下樣。

佢雙眼會放電咁樣望住我諗咗半秒,問一齊沖涼?

我發夢都估唔到可以咁。佢做嘢間骨場啲沖涼房好細,唔夠容納兩個人。識藍藍咁耐,亦都冇咁樣玩過。藍藍性格好倔,即使做呢行咁耐,多少都訓練到佢老練咗,依然遠遠芬芬唔夠世故、圓滑、識𠱁男人。

好吖,我話。

藍藍猶豫咗一陣,話,我同你哋一齊沖。

一個係曾經令我沉淪、頹廢嘅舊女朋友,一個係美貌同佢不相伯仲嘅昔日姊妹,兩人一齊赤條條同我喺沖涼房裏面。我摸吓藍藍,然後用眼神向佢問準可否揸芬芬。

藍藍話,摸啦,你都唔係未摸過佢㗎啦,我入埋嚟就係想睇你哋兩個一齊沖涼會點樣。

於是,頭一次,喺藍藍面前,我揸芬芬對奶。

於喺花灑底下,一手揸一條女,藍藍firm啲,芬芬大啲、軟熟啲,都屬於好揸手。我不其然想到,有啲麻甩佬錢多、身痕,會叫兩條女雙飛。

我問藍藍,有冇試過同人客沖涼?

冇,我冇呢啲服務。

包妳嗰啲都冇?

冇,我叫佢哋沖先,然後出嚟等我。

咁雙飛呢?

芬芬問,乜你一路揸女人對波一路問嘢咁得意嘅?

可能佢覺得我咁問藍藍唔係幾好,所以諗住幫藍藍解圍,亦俾我一個下台階。

點知藍藍答,做骨場嘅時候試過同芬芬,亦試過同第啲同事;做一樓一期間試過幾次人客話想叫埋隔嚟房嘅女仔一齊玩,我睇邊個,熟嘅女仔至會俾,費事有啲肯同客人打真軍嘅女仔,個客呢頭篤過入佢度又篤入嚟我度。

哦。

我同藍藍一路傾呢啲嘢嘅時候,芬芬一路幫我侍浴。

我差啲想話,妳唔觀察吓芬芬點樣做?學吓吖嘛。但係條衰妹而家到底仲有冇少少愛我?仲有冇當我男朋友?假如有,我同佢講呢啲的話,佢會覺得我當佢只不過係雞咁玩,咁會好hurt。

芬芬幫我侍浴嘅時候,用梘液幫我捋JJ、捽C眼,佢仲貼近我,一路用對奶將啲梘液搽喺我心口上,一路繼續玩我JI。

藍藍喺旁邊睇住,我尷尬到飛起,但細佬早已經硬。

我伸手過去揸佢波波,另一隻手兜落去芬芬度。

點知芬芬跟住玩啲仲激嘅。

佢捉實我細佬,貼住佢個窿打圈咁磨吓磨吓。

花灑啲水經過我哋身體,不斷流到佢底下,濕潤住佢個妹,龜頭就不停打磨佢平滑嘅嫩肉。

估唔到芬芬可以玩到咁放,之前喺佢間骨場冇得一齊沖涼,冇機會試玩呢啲嘢。我見佢面都紅哂,睇嚟佢自己都好興奮。

藍藍見到芬芬咁做,就有樣學樣,喺我背後抱住我,用波波磨擦我。

於是,我就俾兩條女前後夾攻。

芬芬話,藍藍,妳條仔碌嘢好犀利。

藍藍話,咁妳好好嘆吓。

佢吓吓座底半個鐘,碌嘢又大,我一個做佢嘅話,有啲頂唔順。

咁而家我哋兩個對佢一個,妳咪可以享受吓佢囉。

芬芬突然踎低,細心睇我碌嘢,藍藍繼續喺我後面攬實我。

生得好靚,芬芬話,然後一嘢錫埋去。

我估唔到佢會咁樣做。

佢用脷尖舔我,然後就一口吞噬、吸啜起嚟。

藍藍好奇問,妳同人客開大,會咁樣做?

企理啲嗰啲先至會,芬芬稍停一吓答佢。

我問藍藍,咁妳呢?

我做唔到,話哂佢哋唔係真係我男朋友。

但係連我,妳都絕少咁樣對我,唔通我都唔係妳男朋友?

我唔慣做呢啲嘢。

芬芬停低,同藍藍講,妳嚟,服侍吓妳條仔啦。

佢起身,藍藍猶豫咗一吓,就踎低。

佢攞起俾芬芬suen過碌嘢,一口含住。

果然,佢好唔習慣做呢啲嘢,淨係一味吞吐,冇其它變化。

佢做咗雞都好一段日子,連口交都唔識。

芬芬喺我側面攬住我,我一手抱住佢,一手兜落佢下底捽佢。捽一陣,突然將佢攬實,就咀佢。

佢抗拒,就好似話佢唔同人客錫咀。我心諗,以前我幫襯妳都同妳咀過,妳唔記得咗定扮乜撚嘢呢?於是一再堅持,佢終於失守,我成功將條脷吐入去佢咀裏面,佢亦都用條脷迎戰。

一路捽佢陰蒂,一路同佢脷交。

我知道芬芬係世界女,好識𠱁男人,同佢玩感情係玩唔過。但係攬住佢一路濕吻,一路捽到佢hehehihi,直覺佢啲反應係真嘅,我自己對佢亦有些少心郁。

捽捽吓,我忍唔住,就伸手指入佢個窿裏面撩佢。

吖…

芬芬呢頭叫出嚟,藍藍忽然停低,起身,話,出房。

(未完,待續)

作者: dcat20    時間: 2020-6-27 07:57

二(上三)

一邊俾藍藍第一次用口服侍細佬,一邊同芬芬脷交同埋捽佢陰蒂,捽到佢頂唔順、成身抽搐嘅時候,我亦都忍唔住插手指入佢個屄裏面撩佢。

藍藍講過芬芬同人客玩得幾放,我一心當芬芬係玩女,冇諗住錫住佢。一嘢就篤兩隻手指入去摷佢,冇諗過佢個窿唔係好似想像中咁鬆。

芬芬大嗌,au…雪…

痛?

有啲…斯文啲…

唔好意思…

呢個時候,藍藍企起身,叫我哋出房。

佢望住我嘅感覺有啲怪,可能我縈住,覺得有些少責怪但又講唔出嚟嘅意味。

我問,做乜?

我有做乜?

好似唔高興咁嘅?

冇。

埋到床邊,佢諗住去手袋攞套,睇到手機有訊息,就喺度篤。

呢樣係我同佢一齊嘅時候,最令我唔安樂嘅嘢之一。以前,麥包、阿華、徐偉倫、Man Wong…呢啲人成日發訊息俾佢,佢就起勢覆人,喺我身邊都係咁樣,好似仲緊要過同我一齊咁。而家,就係個馬伕。聽講呢個馬伕細佢十幾歲,係個後生仔,本來做裝修嘅。藍藍初初對佢冇乜好感嘅,後來鍾意咗佢。我見過佢個微信名,好似叫Giva之類,同藍藍喺微信上面好好傾咁嘅。

佢起勢篤手機呢個舉動,勾番起以前沉佢嘅時候嘅感覺。

呢個時候,芬芬溫柔咁攬住我。

呢條女有女性嘅溫柔氣息,佢抱緊你嗰一刻,你feel到佢波波嘅柔軟、溫暖,同埋有種佢依付你嘅感覺。

我忍唔住又試伸脷入去。

佢不單冇抗拒,仲用咀吸啜我條脷。我試吓用條脷喺佢個口裏面挑逗番佢,佢一回應,我即刻把握機會吸啜番佢。

大家就咁樣撩來撩去。

發夢都估唔到可以同芬芬咁渴求咁脷交,相當過癮。好多女仔可以為錢同人性交,但脷交呢吓嘢可能比性交更加反映到一個女仔對你嘅態度。芬芬呢條世界女好多人媾,個個都使唔少錢喺佢身上先至可以扑到佢,而我第一次幫襯佢就同佢做愛,已經深感幸運。一直諗住戴套屌佢已經係我同佢之間最親密嘅接觸,冇諗過仲可以同佢有呢種親密感。

然後我哋跌喺床度。我撳住芬芬,佢面紅紅,但冇反抗,雙手掛喺我肩膊上面,一臉迷醉咁望住我,伸條脷出嚟示意。

我即刻收到,佢意猶未盡,就趴低,繼續舔、舐、吸啜佢靈活嘅舌頭。

細佬已經弩張。芬芬打開下面,捉實我支肉莖係咁磨佢嫩滑嘅蝸牛。

居然可以直接接觸到佢呢塊幼滑嘅嫩肉,大家啲汁撈埋,嗰種嫩滑同埋裏面滲透出嚟嗰份潮熱,令人失去理智,好想就咁篤入去。

呢個時候藍藍攞咗套出嚟,見到我同芬芬已經喺床玩得㷫烚烚,就打算拆套。

我估佢平時同啲客慣咗直接了當,男人一硬就上套然後插入,好似為做而做咁。

我話,唔好拆住。

仲唔拆?

調吓情先啦。

佢猶豫咗吓,做咗個奇怪嘅神情,或者係我心理作用,硬係覺得有種「調咩情?今日係嚟試吓你多個人在場會唔會緊張到硬唔到,唔係俾你兩個調情」嘅意味。

跟住佢上埋床,喺我後面抱住我,模仿芬芬用對奶頭按摩我身體,同一時間錫我耳仔、頸。

俾佢觸碰到嘅部位好痺。

我識藍藍以來,同佢做愛從來冇試過咁多花辰。頂多試過佢喺上面,都係我提出嘅。我相信佢做雞都係咁文靜,所以做咗兩年,技巧上都冇大改進。難得俾佢遇着幾個客鍾意佢表現夠真,冇話大聲叫床,亦冇咩技巧,一路固定照顧佢。

佢攬住我用對奶掃吓掃吓我身體,呢吓嘢估計係喺芬芬身上學嘅。我心諗俾佢學到呢招,唔知道佢邊個恩客會受惠喇。頭先沖涼嗰陣,佢用口招呼我又係。據佢講佢唔鍾意咁做,即使同以前啲男朋友、前夫,都絕少咁樣做,同人客更加從未試過。但有得第一次,恐怕佢以後會用嚟招呼稍有好感嘅客,甚至攞嚟同佢條馬伕。

一路同芬芬脷交、草菇頭不斷磨佢塊鮑,背脊俾藍藍對奶奶掃掃吓,個腦不停喺度諗呢啲。

錫到咁上下,芬芬輕輕推開我。

佢紅紅咁叫藍藍瞓低。

藍藍有少少愕然,但照做。芬芬爬起身,然後爬落去藍藍下面。

正當我同藍藍都奇怪佢到底想點,佢趴低,分開藍藍雙腿,然後趷起個B哄埋佢藍藍兩腿之間條裂縫度。我心諗,佢兩個為搵錢同客雙飛啫,唔見得佢哋咁好姊妹啩?

芬芬話,難得咁樣玩,唔爭在激啲,藍藍妳都開心吓。

跟住佢就趴低舔藍藍陰蒂。

藍藍激動極都只係發出一啲微弱嘅哼、哼聲,如果唔係同佢有床上默契,都唔知道佢原來已經high。

佢臉亦泛紅。

我掛住欣賞佢兩個呢個情景,尤其係芬芬個B喺佢兩邊屁股中間突出嚟非常誘人,睇到我入哂神,居然一時唔記得參與。

芬芬停落嚟,叫,阿偉你做啲嘢。

我戇居居問,我要做啲咩?

你鍾意,芬芬答完我就繼續用口服侍藍藍。

我就爬上藍藍上面,將肉棍塞入佢個口。

同藍藍咁多年,我都冇試過當佢洩慾對象咁樣對佢。藍藍好生硬咁吞吐幾吓,同時俾芬芬舔到佢恍惚,就停咗吞吐。

芬芬呢個時候轉為舐藍藍啲嫩肉同埋吸啜佢啲水,藍藍依然好靜態咁呀咗一聲,我睇得出呢吓佢相當high。

我見佢咁high,就諗住都俾啲開心芬芬,就爬過去芬芬嗰邊。

趴低哄埋佢pad pad前面,欣賞一吓佢個gap。芬芬個屄同藍藍嘅分別係,藍藍個型比較內斂,而芬芬就有兩塊輕微向外反嘅瓣。

我索吓佢陣除。芬芬頭先沖咗涼,但俾我刺激到佢有鮑汁流出,有陣腥溫溫嘅氣味,好提神。

我輕輕舔幾舔,就一啖啜佢。

相比藍藍,芬芬反應激烈得多。

呀…佢大嗌。

見到佢個gap張合、張合咁,好過癮。

但同一時間,佢可以一心二用,繼續品嚐藍藍個西。

我食芬芬個鮑,啜啲汁啜到如癡如醉,突然想就咁就屌佢。

於是將碌嘢貼住佢個窿,旋轉咁磨吓,本想將我啲水同佢啲水,喺佢外面撈勻,就插入去。

芬芬突然停低問,你哋做愛,係咪唔用套?

藍藍話,係,佢係我條仔,當然可以唔戴套。

芬芬問,我想睇你哋唔戴套做,你哋而家做俾我睇得嘛?

然後佢轉過頭同我講,你好好服侍你條女俾我睇。

見到佢頭髮凌亂,塊面紅粉菲菲,覺得佢好迷人,頭一次喺餐廳遇到藍藍嗰種驚豔嘅感覺返番嚟。

呢頭諗住試吓詐詐諦諦唔戴套篤入芬芬度,唔知佢估到我想點,定有心整蠱,竟然突然叫我屌藍藍俾佢睇。

好,我話。

芬芬就同我調位。

我擒上藍藍上面。佢俾芬芬舐到一臉恍惚咁睇實我,然後攬我埋去。

我咀佢,佢初初唔多願意咁。

我問,妳個心而家係咪已經喺人哋度,我唔再係妳條仔喇?

做愛唔講呢啲嘢。

即係係啦。

我仲有愛你。

咁即係妳個心喺第個度?係咪個馬伕?徐偉倫定個大陸人?

冇呀,我不嬲都話你知我唔鍾意濕吻㗎啦,就算以前啲男朋友同前夫,我都係咁㗎。

我唔理喇,佢有愛上第個又好、冇又好,呢刻我要好好嘆佢。

我抱緊藍藍,監粗咀佢。我剛剛舐過、啜過芬芬個屄,個口有佢啲汁陣味。我冇理,將條脷照隊入藍藍個口裏面。佢食到啲味,但俾剛剛我咁問過,已經唔好意思再推搪。

啜藍藍條脷同一時間,我一嘢屌入去。

呀…佢發出一吓叫聲,依然文靜。

芬芬話,咁快,我睇唔到。

於是我出一出番嚟,芬芬哄埋去,然後我慢慢、慢慢捅入藍藍條裂縫裏面,等芬芬睇得清清楚楚。

嘩,你哋真係唔戴套嗰喎。

我抱緊藍藍,一路慢慢進入,停留一吓,感受吓喺佢身體裏面,至慢慢出番嚟,慢到好似唔想郁咁。

佢都激動,雙手掛喺我頸後面,肉緊咁摙吓摙吓。

芬芬哄埋藍藍度,輕輕錫吓佢咀唇。

我叫佢哋濕吻俾我睇,藍藍唔肯。於是芬芬喺我旁邊錫我,我就一邊同佢打車輪,大家條脷互相交流吓口水,揸吓佢對奶,一邊喺藍藍身體裏面蠕動。

跟住我又錫番藍藍,將芬芬啲口水傳俾番藍藍,等佢兩條女有呢啲親密接觸。

藍藍同我脷交咗一陣,話,我愛妳。

我已經俾咁多人屌過,你又屌過第條女,仲愛我咩?

愛。

佢抱緊我,叫,老公…

唔好再做呢啲啦。

唔做呢啲你養我呀?

我冇話講,繼續蠕動,漸漸加速,錫佢胳肋底、波、lin lin。

我喺藍藍耳邊講,嗱,就算有多一個人,我都可以硬到㗎。

你呢兩年有冇同第個試過?

試咩?我問。

藍藍冇答,過咗幾秒,佢忽然問,芬芬妳可以俾佢唔戴套屌嘛?

吓??

妳鍾意阿偉嘛?

佢幾有男人味,都ok嘅。

同佢唔用套做俾我睇。

咁…

(未完,待續)

作者: ysd1212    時間: 2020-6-29 06:59

有競爭才有進步,哈哈。
期待,兩個都唔戴套。
作者: dcat20    時間: 2020-7-20 07:01

引用:
原帖由 ysd1212 於 2020-6-29 06:59 發表 查看引用來源
有競爭才有進步,哈哈。
期待,兩個都唔戴套。
更新喇。

* * *

二(中一)

藍藍突然要求芬芬同我唔用套做。

芬芬話,唔得,咁親密嘅嘢…點可以…

我唔理,攬實芬芬,起勢咀佢,手移動落去佢下底摷佢。

藍藍哄埋嚟,我就轉咀佢,手繼續捽芬芬。

芬芬俾我捽到面紅紅,hehe hihi咁呻吟,我試吓將碌棍貼住佢條罅。

唔好…芬芬叫。

我淨係想接觸吓。

唔好插入…佢哀求。

我冇應佢。用碌棒,喺佢粒核同佢個肉窿之間rub吓rub吓。

芬芬俾我磨到恍恍惚惚咁呻吟,雙手搭喺我膊頭上面抓吓抓吓。

佢係咁漏水,佢啲水撈我啲水,個窿出面已經滑潺潺。

藍藍喺旁邊睇住我碌棍磨芬芬個西嘅情景,話,有兩條女俾你玩,你滿足啦。

你哋當我係你哋啲客。

你想我哋兩個做你條女咩?

想㗎。

我詐詐諦諦逼入少少,草菇頭已經入咗芬芬隻蝸牛裏面。

芬芬high咗嘢咁望住我,話,唔好…

唔舒服咩?

好難頂…會入咗。

我唔理佢,索性一嘢捅入去。

呀…佢碌大眼叫。

跟住就抽插起嚟。

鍾唔鍾意?

佢恍惚咁up頭,雙手繼續抓吓抓吓我膊頭。

唔入都入咗,佢話,I love it babe。

於是我明確咁鋤。

唔可以內射。

得喇。

佢抓實我膊頭摙摙吓,力度準繩、舒服,呢刻我至記得佢係骨妹嚟。

藍藍哄埋嚟,抱住我個頭錫我。

我話,多謝妳俾我屌芬芬,我愛妳。

我而家已經做咗呢啲嘢,你同邊個攪嘢都冇所謂,妳多謝芬芬俾你唔戴套入好過啦。

細佬一路出入芬芬潤滑嘅窿,感覺好陶醉嘅時候,芬芬話,冇打算同你咁樣嘅,你詐詐諦諦入咗嚟,好蠱惑。

咁妳鍾唔鍾意?

好刺激…好親密…

我悠悠咁進出,每入到裏面,故意稍稍停留一吓,儘量有咁深入頂到咁深入,從唔同角度探索佢裏面唔同角落,好好感受吓喺芬芬體內,感受吓同佢做最親密嘅接觸,俾佢啲春水滋潤。

芬芬面頰泛紅,迷醉咁望住我,我趴上去咀佢,兩條脷好似血蛭咁樣互相纏來纏去。

手一路貪心咁揸佢軟熟嘅奶。

對於呢啲一切一切,我已經非常熟習,同藍藍、香香、安娜、小茜做過數唔清咁多次。而家嘅唯一分別就係,佢係另一條女,一條唔同嘅女。

一路屌芬芬、一路揸佢奶嘅時候,忽然諗起香香。

屌過咁多個女人,香香係最迷人嘅,乳牛級數嘅奶大而軟熟,個鮑飽滿而有吸引力。佢鍾意喺我身上磨到夠皮先至俾我上去,呢一吓令男人着迷。

好掛住佢,好想好想再入去佢度。

呢啲思緒,俾藍藍忽然埋嚟咀我打斷咗。

我問藍藍,妳坐上芬芬個咀度得嘛?

佢猶豫一吓,就坐上去,面對住我。

我亦坐起身。細佬繼續鋤芬芬水潤嘅肉洞,上身同藍藍擁抱住互相品嚐對方條脷,一隻手揸吓佢對竹筍奶又揸吓芬芬對蜜桃波。

芬芬就用咀、脷服侍藍藍。

佢兩個對嘢嘅手感唔同,藍藍對波軟熟之中稍為重手,芬芬對奶輕而腍。冇話邊種好啲,只係唔同。

於是手部來回佢兩個之間,feel吓呢個又感覺吓嗰個,手指彈吓、輕輕摙吓佢哋嬌嫩嘅的的,條脷纏住藍藍唔放,細佬唔停鑽探芬芬飽滿多汁嘅肉洞。

呢個咁美好嘅三角關係維持咗大概5分鐘左右,簡直係人間嘅天界。

直至芬芬輕輕托一托藍藍pad pad,藍藍就起身。

佢離開芬芬個咀嗰一瞬間,我見到佢面紅紅,應該係俾芬芬舐得佢好舒服。

我就抱住芬芬嬌小嘅身軀,專心砌佢。

佢雙手搭喺我肩膊,摙吓摙吓我,雙腳撬住我小腿。

我就一路f佢,一路錫佢,咀、面、耳仔、頸、膊頭、胳肋底、波波、lin…然後再返反去啜佢條脷。

藍藍喺幫邊,錫吓我,又錫吓芬芬,間中揸吓芬芬。我拖住佢手,偶然摸吓佢軟熟得嚟有份量嘅奶奶。

細佬唔停鋤、撬、鋤芬芬。

呀…呀…佢不斷嗌,妳條仔好勁…

藍藍講過俾我知俾錢媾芬芬嘅人客之中有一個有錢仔,芬芬比較鍾意嘅,有少少當佢真係條仔。藍藍話芬芬有同佢講過吓同呢個人做愛嘅嘢,話同佢做都唔錯嘅,滿足嘅。

我一路屌一路諗起芬芬呢條友,佢開始喘氣,不斷抽搐、震抖,個妹啜吓啜吓。

我想瀨…佢話。

藍藍咀佢一吓,我就開始急激咁chok佢。

呀…呀…

佢身體震抖但越來越強烈,頭兩邊搖,手指用力抓我。

你好犀利…

妳都厲害。

我指佢啲反應,包括佢個妹啜吓啜吓,好過癮。

芬芬靜落嚟,面紅紅咁問,我邊犀利?

我話,妳呢啲反應好厲害。

咩呀?

妳個妹,而家啜吓啜吓咁。

佢尷尬,話,呢啲係本能反應,控制唔到嘅…好high嗰陣就會有…

佢諗咗兩秒,雙眼好似閃過一啲嘢咁補充,唔係成日有…要幾犀利嘅對手,加上對個對手有feel先至可以。

佢下面仍然啜啜吓。

我知佢已經夠皮,就喺佢裏面停留吓,好好領略一吓佢下陰吸吓吸吓嘅神功。

我諗到,藍藍好多時都有呢啲反應,不過冇芬芬咁明顯。

佢稍為再平伏一啲,我就抽返出嚟。

然後轉過去藍藍身邊,擒上去好好睇吓佢個樣,回憶好快咁閃過。我6年前遇上佢,拍拖大半年佢開始做骨妹。跟住我好痛苦咁沉佢2、3年,然後我同芬芬開大俾佢發現,跟住佢就咗去做一樓一,我亦周旋喺香香同小茜之間,就漸漸冇再搵佢。

一直都有諗起佢嘅,話哂有好幾年,佢曾經佔據咗我成個心。

同佢遇番,諗都諗唔到會再做番愛,而且,仲同芬芬3P,又同佢一齊接客…

個腦亦閃過嗰個唔知叫Giva定Hiva、細藍藍10幾年嗰條友,心裏面有個問號,究竟藍藍有幾鍾意/愛呢條友?佢而家究竟當我係乜?

呢啲念頭全部極速閃過,所以實際上我只係呆咗半晌。

藍藍問,做乜諗嘢?我哋嚟預習,你唔係屌嘅咩?

冇,我忽然諗,到底妳仲愛唔愛我?

嚡…又講呢啲…我以前係你條女,你對我咁多懷疑,而家我做咗呢啲嘢,你想我點答你?我話仲愛你,你會放心咩?

頭先,妳同邊個喺度篤手機?

好幾個人,客、個仔、姊妹…個馬伕都有。

哦。

你仲係咁在意我啲嘢做乜?

妳其實…係咪愛嗰個細路?

個馬伕?

係。

鍾意啫,唔可以講得上愛。大家都係呢個圈子,同佢傾得埋…

妳日日同佢傾偈?

有咩出奇?你同朋友每日有啲事情講吓好正常。好似今日又爆發幾多單、有冇客約妳之類…佢關心我,驚我冇收入。

咁…

其實我對你已經好好㗎喇,我同你做呢啲嘢,唔好意思收你錢,就係怕你諗我當你係乜。

咁一係我俾番錢妳…連埋之前我同妳做過幾多次…

佢定咗咁望住我。

我覺得我講錯嘢。

我有叫你俾錢咩?

怕妳生活困難啫。

你好歹係我以前條仔,你當我仲有掛住你,想同你好吓都得嘅啫。

即係…妳唔再愛我…?

你又嚟…頂你唔順…係咪屌㗎?

係。

我趴底,肉緊咁抱實佢,咀佢嘅同一時間,就一嘢捅入去佢下底條裂縫。

呀…佢嗌。

然後我就好慢、好慢咁進出佢身體,好好感受吓碌嘢啱啱先插過入芬芬度,上面仲黐住佢啲春水,而家傳入佢裏面。

佢個窿俾芬芬略為鬆、冇咁飽滿,但係較暖。

藍藍忽然醒起一樣嘢,就話,我哋同嗰個人客做嗰陣,你唔可以咀我。

點解?

我唔同客錫咀嘅,假如你喺佢面前錫我,一陣佢見到又話要有樣學樣我豈不是要同佢咀?

得喇,我話,然後頂實佢陰阜,旋轉咁攪動佢裏面。

呀…好舒服…

我繼續鑽探,一邊咀藍藍。芬芬又喺旁邊錫吓我、錫吓藍藍,用佢靈巧嘅脷仔將我哋啲口水,同埋口水裏面嘅細菌、病毒傳嚟傳去。

我又錫吓藍藍胳肋底、奶奶,由鑽探慢慢、慢慢轉為撬,上上下下磨擦佢。然後又慢慢、慢慢轉為悠然咁進入、停低喺裏面探索吓、抽出、再進入、停低、抽出…

我愛你…佢肉緊咁摙實我膊頭,聲線柔弱咁講。

我就漸漸加速,衝擊佢個妹。

呀…呀…

佢摙得我更加緊。

你有冇愛我?定當我雞咁玩?

我包起妳,妳唔好再做,好唔好?我激動起嚟,衝口而出呢句可以好大鑊嘅說話。

(未完待續)

作者: 小王子    時間: 2020-7-20 15:57

男主角好婆媽 😑😑😑😑😑😑
作者: dcat20    時間: 2020-7-20 19:42

引用:
原帖由 小王子 於 2020-7-20 15:57 發表 查看引用來源
男主角好婆媽 😑😑😑😑😑😑
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
作者: 魔軒轅    時間: 2020-7-26 19:05     標題: 回覆 14# dcat20 的帖子

請問樓主何時再更新,其代,支持
作者: dcat20    時間: 2020-7-27 11:22

引用:
原帖由 魔軒轅 於 2020-7-26 19:05 發表 查看引用來源
請問樓主何時再更新,其代,支持
多謝支持。

寫緊,因為同期亦都寫緊另一個故仔,兼有啲私事,請等等。
作者: kowloon0810    時間: 2020-7-27 18:17

支持繼續出文,期待新作
作者: 魔軒轅    時間: 2020-7-29 03:13     標題: 回覆 16# dcat20 的帖子

多謝樓主,我會耐心期待,支持,等待,
作者: ysd1212    時間: 2020-7-29 07:40     標題: 回覆 13# 小王子 的帖子

噢,又沉船了。

見到咁多細菌口水的描述,唔會跟著三個都確診,跟著就故事完吧?😅
作者: 西門吹簫    時間: 2020-7-31 16:17

WFH期間,睇下故仔都唔錯
作者: kowloon0810    時間: 2020-7-31 19:42

等到頸都長啦,幾時有得睇呀
作者: dcat20    時間: 2020-8-2 18:20

引用:
原帖由 ysd1212 於 2020-7-29 07:40 發表 查看引用來源
噢,又沉船了。

見到咁多細菌口水的描述,唔會跟著三個都確診,跟著就故事完吧?😅
好好想像力。
引用:
原帖由 西門吹簫 於 2020-7-31 16:17 發表 查看引用來源
WFH期間,睇下故仔都唔錯
多謝收睇。
引用:
原帖由 kowloon0810 於 2020-7-31 19:42 發表 查看引用來源
等到頸都長啦,幾時有得睇呀
多謝追睇。

一來同一時間寫緊另一個故仔,二來早排好忙,三來煩緊啲私事,另外想開一個新故仔,係女朋友同佢個女嘅現實殘酷版。

會儘快。
作者: AiUehara    時間: 2020-8-2 19:11

"女朋友同佢個女嘅現實殘酷版"

聽落好似幾吸引,師兄加油! 期待你既新作!
作者: Eddyo    時間: 2020-8-5 08:18     標題: 回覆 12# dcat20 的帖子

好正, 睇到硬晒!!
作者: qscwdvef    時間: 2020-8-6 16:43

幾時有得睇
好吸引呀
作者: 清晨忽然硬    時間: 2020-8-6 17:36

幾時有得睇
好吸引呀 X 2
作者: dcat20    時間: 2020-8-10 14:42

引用:
原帖由 Eddyo 於 2020-8-5 08:18 發表 查看引用來源
好正, 睇到硬晒!!
多謝捧場。

忽然想開一個新故仔:https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70064558

呢個新故仔將會好耗我嘅心力,而我暫時冇心機寫其它故仔,所以呢邊呢個我有可能拖延。

但儘量唔會爛尾,最多可能到時會另開新帖再續。
作者: dcat20    時間: 2020-8-10 14:43

引用:
原帖由 qscwdvef 於 2020-8-6 16:43 發表 查看引用來源
幾時有得睇
好吸引呀
引用:
原帖由 清晨忽然硬 於 2020-8-6 17:36 發表 查看引用來源
幾時有得睇
好吸引呀 X 2
多謝捧場。

忽然想開一個新故仔:https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70064558

呢個新故仔將會好耗我嘅心力,而我暫時冇心機寫其它故仔,所以呢邊呢個我有可能拖延。

但儘量唔會爛尾,最多可能到時會另開新帖再續。

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)