188Channel

標題: [不能說的性事] 叫雞/邪骨點都好過ons/sp [打印本頁]

作者: china_enter    時間: 2020-6-3 10:55     標題: 叫雞/邪骨點都好過ons/sp

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: iamsamuel    時間: 2020-6-3 11:49

可否無套打真軍中出?
作者: hkg369    時間: 2020-6-3 13:36

引用:
原帖由 china_enter 於 2020-6-3 10:55 發表 查看引用來源
叫雞/小姐/邪骨:茫茫人海,無人記得你,每次都係幾百至幾千,完全無手尾。

ons/sp/fwb:可能只需幾百甚至免費,但要保持聯繫,容易沉船或變深交,變成難以斷纜的地下關係,又怕被發現。 ...
又吾一定! 試過ons, 大家無交換真實姓名&手機號碼. 再遇見, 如雙方都無興趣去馬, 可以連招呼都吾打.
作者: giraffe2    時間: 2020-6-3 14:35

引用:
原帖由 china_enter 於 2020-6-3 10:55 發表 查看引用來源
叫雞/小姐/邪骨:茫茫人海,無人記得你,每次都係幾百至幾千,完全無手尾。

ons/sp/fwb:可能只需幾百甚至免費,但要保持聯繫,容易沉船或變深交,變成難以斷纜的地下關係,又怕被發現。 ...
多數穿煲家變了。😰😰😰😰
作者: hkg369    時間: 2020-6-3 16:17

引用:
原帖由 giraffe2 於 2020-6-3 14:35 發表 查看引用來源
多數穿煲家變了。😰😰😰😰
你吾抵得? 吃不到的葡萄??
作者: Tck13032011    時間: 2020-6-3 19:35

最起碼無手尾跟
作者: 太陽小獅子    時間: 2020-6-4 10:42

引用:

少年你太年輕了😬😬
作者: 大滾友    時間: 2020-6-5 16:22

ons/sp 果種快感,非叫雞可以取代
作者: hkg369    時間: 2020-6-5 17:08

引用:
原帖由 大滾友 於 2020-6-5 16:22 發表 查看引用來源
師兄, 過來人. 識食!
作者: 失常少女    時間: 2020-6-6 00:35

Sp 會唔會一聯繫???我覺得sp 都似做雞
作者: 1469394    時間: 2020-6-6 11:20

引用:
原帖由 大滾友 於 2020-6-5 16:22 發表 查看引用來源
冇錯,玩到ons係男人嘅一種成就
作者: hkg369    時間: 2020-6-8 16:28

引用:
原帖由 1469394 於 2020-6-6 11:20 發表 查看引用來源
冇錯,玩到ons係男人嘅一種成就
以前系常平, 足浴GC, 大家有好感. 等佢下班宵夜, 再上酒店房屌一穫, 明天見到大家當吾識. 正!
作者: 奀挑鬼命    時間: 2020-6-11 00:38

引用:
我都係咁話……………………
作者: giraffe2    時間: 2020-6-12 05:31

Ching 假如你已有固定SL 或 SP你還會四出去叫雞嗎?
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-6-12 13:42

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-6 00:35 發表 查看引用來源
Sp 會唔會一聯繫???我覺得sp 都似做雞
睇個人心態啦, 真係要戒o左 "俾人上" 呢個mindset
唔係俾人, 係同人一齊玩
有得"俾人"o既話好容易會想o係人身上得到返d 野
跟住就變o左用性愛去換物質

果陣果個, 亦即係我唯一一個有過o既真正sp,
同佢係玩主奴o既, 每次都被佢打到七彩,
間唔中佢見我太痛苦都有提過俾返d 野我 (不外乎係禮物, 中上價錢o既)
我都話唔好, 因為我覺得就算我係被虐果個都係我想要呢種感覺所以先搵佢,
而唔係為o左佢單方面o既享受而死忍俾佢happy
咁當然偶爾食飯埋單, 我一次你一次果d 唔算啦

人係我主動搵, 開始前有同佢約法三章o架
首先要夠狠唔得鍚住我, 其次要保密唔得影相拍video, 同埋就係唔好對我動真情想追我
講就係咁講囉, 點知到後面動情果個係我
作者: hkg369    時間: 2020-6-12 16:04

引用:
原帖由 giraffe2 於 2020-6-12 05:31 發表 查看引用來源
Ching 假如你已有固定SL 或 SP你還會四出去叫雞嗎?
當SP黎大姨媽, 自己又想屌閪, 就會出去搵女.
作者: giraffe2    時間: 2020-6-12 17:04

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-6-12 16:04 發表 查看引用來源
當SP黎大姨媽, 自己又想屌閪, 就會出去搵女.
甘樣假如因某些原因例如年龄大或切了子宮....等等因素再沒有大姨媽問題,你就不會再四出揾女嗎?
作者: hkg369    時間: 2020-6-12 17:07

引用:
原帖由 giraffe2 於 2020-6-12 17:04 發表 查看引用來源

甘樣假如因某些原因例如年龄大或切了子宮....等等因素再沒有大姨媽問題,你就不會再四出揾女嗎?
年齡大...就吾系我SP....更加要快d出去搵女.
作者: 失常少女    時間: 2020-6-12 20:17

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-6-12 13:42 發表 查看引用來源

睇個人心態啦, 真係要戒o左 "俾人上" 呢個mindset
唔係俾人, 係同人一齊玩
有得"俾人"o既話好容易會想o係人身上得到返d 野
跟住就變o左用性愛去換物質

果陣果個, 亦即係我唯一一個有過o既真正sp,
同佢係玩主奴 ...
妃妃 妳居然都會玩到動真情...點解咁講話sp 似做雞...因為做完一次.就唔會平時搵...想要個時.唔知隔幾多個月彈出黎話掛住....佢要好掛住先會搵個隻.  所以我就覺得似做雞囉.... 動真情呢樣我就一半...但我理性嘅...始終係人夫...無情就唔會同到對方做愛啦....無情嘅唔好話做愛.....含都唔想...比人抽水都唔會.
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-6-15 10:51

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-12 20:17 發表 查看引用來源
妃妃 妳居然都會玩到動真情...點解咁講話sp 似做雞...因為做完一次.就唔會平時搵...想要個時.唔知隔幾多個月彈出黎話掛住....佢要好掛住先會搵個隻.  所以我就覺得似做雞囉.... 動真情呢樣我就一半...但我理性嘅... ...
我on9 嘛 可能係以前傻, 諗埋一邊,
又可能高估o左自己, 以為可以將性同愛分開,

ons 反而可以 (但都係以前), 果陣仲未識分愛同好感卦
會同d 自己覺得ok 既人上床, 俾佢地口爆都得
又係on9 囉, 自從俾某一個ex 講過一d 說話之後就成日心思思用呢樣o野去impress 身邊人
不過呢一切都係直到同果個sp 斬纜之後為止, 因為我唔想再同第二個人歷史重演
作者: 失常少女    時間: 2020-6-15 15:33

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-6-15 10:51 發表 查看引用來源

又係on9 囉, 自從俾某一個e ...
我都唔知幾時可以斬甩....雖然會唔捨得...
作者: 大滾友    時間: 2020-6-16 09:15

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-6-15 10:51 發表 查看引用來源

又係on9 囉, 自從俾某一個e ...
又唔可以話 on 9,本身SP/SL既身份就係好尷尬,如果你話單單只係肉體關係,就同叫雞無分別。叫得做SP/SL,對方係自己心中會有一定位置,有一定的感情基礎,好多時只係錯既時間遇到對的人,大家知道背後已有家庭,唔可以話走就走,所以只能用SP既身份繼續交往啫,沉船都好正常。
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-6-16 09:53

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-15 15:33 發表 查看引用來源
我都唔知幾時可以斬甩....雖然會唔捨得...
其實真係愈快愈好
斬纜果日同之後果幾日真係痛o架, 但回想返都無後悔當時o既決定
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-6-16 09:55

引用:
原帖由 大滾友 於 2020-6-16 09:15 發表 查看引用來源

又唔可以話 on 9,本身SP/SL既身份就係好尷尬,如果你話單單只係肉體關係,就同叫雞無分別。叫得做SP/SL,對方係自己心中會有一定位置,有一定的感情基礎,好多時只係錯既時間遇到對的人,大家知道背後已有家庭,唔可以話走就走,所以 ...
所以呢個遊戲真係好危險, 男性可能好d, 女性o既話點都會起碼有dd 好感先會想對一個男人又含又啜俾佢插囉
之後好感同動真情往往只係一線之差
作者: 大滾友    時間: 2020-6-16 12:17

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-6-16 09:55 發表 查看引用來源

所以呢個遊戲真係好危險, 男性可能好d, 女性o既話點都會起碼有dd 好感先會想對一個男人又含又啜俾佢插囉
之後好感同動真情往往只係一線之差
有時SL既關係,就係有呢D危險既感覺,大家先會咁醉心,想要,但又要犯險,先至係最神秘吸引同刺激
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-6-16 14:45

引用:
原帖由 大滾友 於 2020-6-16 12:17 發表 查看引用來源

有時SL既關係,就係有呢D危險既感覺,大家先會咁醉心,想要,但又要犯險,先至係最神秘吸引同刺激
好難一概而論啦, 當然你講o既情況唔可以完全否認,
但我覺得嘛, 尤其是男人, 有時候選擇SL 心態係o係伴侶同性伴之間囉
想要少少拍拖o既感覺, 講得衰d 即係私有化, 但又唔想背負男朋友o既責任,
於是就利用SL 唔見得光呢個點, 對方就可以o係自己手中呼之則來揮之則去
另一種係一腳踏緊兩船, 中意o左第二個但又唔敢/唔捨得同第一個分開...

再補充番你o既上一個post, 最後兩句"用sp身份繼續交往..." 果part,
或者真係有咁o既男人o既, 不過始終係小數囉,
反而更多傻女人會諗住用性o既留住男人, 佔有住對方個人, 幻想得到佢o既一切
又或者妄想繼續咁樣做落去, 終有一日可以完全得到呢個男人
但由始至終只係俾男人當成係泄慾工具
作者: 失常少女    時間: 2020-6-17 13:50

但我只係對個男人中意.好感...但唔會想完全得到人夫...
只希望似朋友關係..乜都傾得講得..分享得  但又可以有性~
當然我只希望sp 甚至乜關係都好同時間一個就只係得一個...
我亦都希望係完就完... 過咗半年唔再搵就決定唔好搵..再返黎搵返我我個心又動...呢吓先慘...做雞
作者: 身活健康    時間: 2020-6-17 14:41     標題: 回覆 27# 失常少女 的帖子

聽你咁講,你其實想要一個親密伴侶,但大家之間又要有小小距離,可能keep一年半載
呢種關係有小小難搵
作者: 失常少女    時間: 2020-6-17 15:10

引用:
原帖由 身活健康 於 2020-6-17 14:41 發表 查看引用來源
聽你咁講,你其實想要一個親密伴侶,但大家之間又要有小小距離,可能keep一年半載
呢種關係有小小難搵
fwb??其實我個人屬黐身...就算唔見都要tect msg 或電話....可能我心靈空虛😂😂但我唔中意同人爭嘢玩爭嘢食
作者: 大滾友    時間: 2020-6-17 15:35

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-17 13:50 發表 查看引用來源
但我只係對個男人中意.好感...但唔會想完全得到人夫...
只希望似朋友關係..乜都傾得講得..分享得  但又可以有性~
當然我只希望sp 甚至乜關係都好同時間一個就只係得一個...
我亦都希望係完就完... 過咗半年唔再搵就 ...
我同而家SL既關係都比較接近你講既呢個狀況,anyway,我覺得呢個 post 好正,至少知道唔同既人對 SL 既睇法,例如妃妃
作者: 失常少女    時間: 2020-6-17 15:50

引用:
原帖由 大滾友 於 2020-6-17 15:35 發表 查看引用來源

我同而家SL既關係都比較接近你講既呢個狀況,anyway,我覺得呢個 post 好正,至少知道唔同既人對 SL 既睇法,例如妃妃
妃妃同你地應該可以話斷就斷..同睇得開囉....我較重情... 對方每日有0.1%會諗吓我呢個人....我都開心架喇~~  有啲人夫話我十分好、我唔要十分好..7分就得...做得十分都做咗你老婆啦🤣🤣🤣🤣🤣
作者: 大滾友    時間: 2020-6-18 09:50

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-17 15:50 發表 查看引用來源
妃妃同你地應該可以話斷就斷..同睇得開囉....我較重情... 對方每日有0.1%會諗吓我呢個人....我都開心架喇~~  有啲人夫話我十分好、我唔要十分好..7分就得...做得十分都做咗你老婆啦🤣🤣🤣🤣🤣 ...
其實好多人夫,都係因為老婆唔夠好,先會搵SL,所以可能你真係佢既10分
作者: hkg369    時間: 2020-6-18 14:19

引用:
原帖由 大滾友 於 2020-6-18 09:50 發表 查看引用來源

其實好多人夫,都係因為老婆唔夠好,先會搵SL,所以可能你真係佢既10分
又吾一定! 日日去開福林門, 間中都想去鼎太風試下.
作者: 失常少女    時間: 2020-6-23 15:31

引用:
原帖由 大滾友 於 2020-6-18 09:50 發表 查看引用來源

咁又唔係唔好, 可能男人都係日對夜對會厭, 日鵝夜鵝所以先要出黎揾????
作者: hkg369    時間: 2020-6-23 16:41

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-23 15:31 發表 查看引用來源
咁又唔係唔好, 可能男人都係日對夜對會厭, 日鵝夜鵝所以先要出黎揾????
就算幾好,畢竟女人40-50碎, 都會走樣. 間中嘆番件靚妹仔, 好正常.
作者: 平衡生活    時間: 2020-6-23 17:04

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-6-23 16:41 發表 查看引用來源
就算幾好,畢竟女人40-50碎, 都會走樣. 間中嘆番件靚妹仔, 好正常.
正確,男人嘅思想就係咁永遠鍾意青春少艾18歲卜卜脆,但係玩耐咗覺得囡囡冇乜經驗,好難滿足自己征服女性嘅心態,就想搵 D 中女試下,但係中女性經驗豐富,往往把仔仔玩弄於掌中往往精盡人亡,覺得辛苦又想轉換下50路,但係試過有覺得佢哋墮lin皮膚皺皮好難頂。

其實做太太嘅 ,應該畀多 D 新鮮感老公,等佢哋永遠覺得 每次都同唔同女性上床,令到佢哋貼貼服服,唔會有胡思亂想嘅意識。
作者: 失常少女    時間: 2020-6-23 17:39

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-6-23 17:04 發表 查看引用來源

正確,男人嘅思想就係咁永遠鍾意青春少艾18歲卜卜脆,但係玩耐咗覺得囡囡冇乜經驗,好難滿足自己征服女性嘅心態,就想搵 D 中女試下,但係中女性經驗豐富,往往把仔仔玩弄於掌中往往精盡人亡,覺得辛苦又想轉換下50路,但係試過有覺 ...
即係要一時扮吓後生...一時扮吓成熟女人....風韻柔情?
最近我都迫自己主動啲... 但係就好想令到佢獸性大發😂🤣
作者: 平衡生活    時間: 2020-6-24 09:42

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-23 17:39 發表 查看引用來源

想綁得住你嘅老公/男朋友,就一定要了解男性心理,畀佢每次有意想不到劇情節。
作者: hkg369    時間: 2020-6-24 13:47

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-23 17:39 發表 查看引用來源

做番自己, 吾好做作. 要接受一個男人, 吾會甘心來來去去只屌同一個閪.
作者: 幪面超人    時間: 2020-6-29 18:20     標題: 回覆 1# china_enter 的帖子

叫雞都可以淫沉船架。
作者: 失常少女    時間: 2020-6-29 18:31

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-6-24 13:47 發表 查看引用來源
做番自己, 吾好做作. 要接受一個男人, 吾會甘心來來去去只屌同一個閪.
咁就死啦.....鄧所有人夫嘅老婆慘慘
作者: hkg369    時間: 2020-6-30 13:11

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-29 18:31 發表 查看引用來源
過去幾千年都系咁啦, 有得選擇, 下世都要做男人.
作者: 失常少女    時間: 2020-6-30 15:18

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-6-30 13:11 發表 查看引用來源
係吖...我話過下世要做男人...希望孟婆會聽到...😅
作者: 平衡生活    時間: 2020-6-30 15:40

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-29 18:31 發表 查看引用來源
做女人嘅亦都可以食盡天下無數嘅腸( 黑潤腸 / 西洋腸 / 本地腸 )
作者: mui1892    時間: 2020-6-30 16:17

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-6-30 13:11 發表 查看引用來源
我都想做男人,因為唔想要M
作者: 失常少女    時間: 2020-6-30 16:19

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-6-30 15:40 發表 查看引用來源

做女人嘅亦都可以食盡天下無數嘅腸( 黑潤腸 / 西洋腸 / 本地腸 )
我食唔起咁多腸~~~~  遇到好腸要食長啲
作者: hkg369    時間: 2020-6-30 17:08

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-30 16:19 發表 查看引用來源
我食唔起咁多腸~~~~  遇到好腸要食長啲
一個普通男人, 就算有家窒室, 一生屌過100-1000隻吾同閪, 好平常. 一個普通女人, 有老公, 有仔女, 不太可能吧.
作者: cpjelly    時間: 2020-7-24 19:27

以前有幾個SP大家講明唔破壞大家家庭,只有性無愛,同佢地全部都係無套中出
作者: hkg369    時間: 2020-7-27 13:28

引用:
原帖由 cpjelly 於 2020-7-24 19:27 發表 查看引用來源
以前有幾個SP大家講明唔破壞大家家庭,只有性無愛,同佢地全部都係無套中出
人生至此, 夫復何求!

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)