188Channel

標題: [原創作品] [6.26更新#4][#9再更新(6月30)][7.18更新@#16]{7.26更新@ #22]世侄女借宿 [打印本頁]

作者: S3BL470_GB2444    時間: 2020-6-5 00:28     標題: [6.26更新#4][#9再更新(6月30)][7.18更新@#16]{7.26更新@ #22]世侄女借宿

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: ahfranky    時間: 2020-6-22 10:26

等 update! 正
作者: viviw1    時間: 2020-6-22 21:57

引用:
原帖由 S3BL470_GB2444 於 2020-6-5 12:28 AM 發表 查看引用來源
話說小弟屋企留左層樓,等我唔係好使出錢都可以自己一個住。(老豆老母住另一間)雖然係唐樓,但係地方都夠用,樓底又高。

尋晚我個移左民既中學老死打電話比我,話佢個女要黎香港幾日,想借宿下。
我:你唔係唔知我間屋有幾大姐,邊 ...
我都想有咁嘅uncle啦!!
嘻嘻嘻!!
作者: S3BL470_GB2444    時間: 2020-6-26 02:15     標題: 回覆 2# ahfranky 的帖子

我一手將Laura推埋雪櫃門,一手扯走浴巾,全身只係踢住人字拖。
佢白雪雪既玉背,同埋又大又圓既屁股呈現眼前,肯定好生養。
初時Laura仲想反抗,用盡九牛二虎之力想擺脫我,但佢本身矮我一截,邊係我對手,反而更激起我要征服佢既慾望
Laura:Uncle, i beg you don't pick my cherry
我:what?你居然未拍過拖?仲係Virgin?
Laura:No i have no boyfriend before.
我心諗:難得佢個閪咁窄又難入。未經人事大波竹升妹,機會千載難逢
小弟一鼓作氣,將抑壓已久既巨龍插入有待開發既處女地。
唔駛一陣,條龍遇上阻礙。
Laura 仲求我:I can do whatever you want but please don't go inside,i won't tell daddy
我都費事講,直接抱起佢,去到掛係大門口側跟塊落地鏡前比佢雙腳掂地
尼刻佢全身赤裸,小穴被插。加上為左扯風,我只鎖鐵閘,打開大門,係人行過都見到
我係耳邊講:Uncle Richard wants your virgin pussy.
之後我一野向上撞,Laura 呀呀聲,望住鏡入面自己被破處既景象,不禁悲從中來流淚
我就搵手抹佢既血,拎比佢睇
我:唔好喊,由女仔變成女人既過程係咁,你依家大個女啦
佢對大波亦都因為我地之間既運動而不停抖動
我嘗試渣佢對波,發現一手渣唔曬
決定用手指係奶頭上打轉刺激佢
如是這般同Laura砌左半個鐘,我成年無掂女谷住既就快要出精,我講左個大話
'Uncle 有樣welcome gift送俾你'
佢仲單純天真問:咩來架?
話音剛落,我已經扶住條腰中出佢
Laura發覺唔對路:No you can't cum inside me stop its unsfae today
我抽返細佬出來,D精已經多到沿大髀流之餘,仲有一堆滴落地
我望下鐘成7:30,係咁兒抹下Laura,唔理三七廿一同佢翌件T恤就落樓下食飯.
雖然係男裝大碼,不過只要大風吹,實會走光見到Laura果揖被精液整到反光既陰毛,加埋流極滴極都未停既精係腳同鮑魚,配合埋件衫既闊V領,烏低身其實同無著分別唔大。

去到茶記,我特登揀中間位。
Laura一坐低,件T已經因為對大波而收上去,無論點拉扯都遮掩不到鮑魚。與此同時,件T亦收貼身飛曬釘。

故事未完,唔好行開
作者: hodjoe    時間: 2020-6-26 23:50

等緊。謝謝分享👍👍👍
作者: viviw1    時間: 2020-6-28 00:35

吾知下一篇Laura會係點呢??
作者: S3BL470_GB2444    時間: 2020-6-28 15:14

引用:
原帖由 viviw1 於 2020-6-28 00:35 發表 查看引用來源
吾知下一篇Laura會係點呢??
作者就算有諗法,都要因應讀者反應決定既

歡迎提供意見~
你想要咩情節吖😏
作者: viviw1    時間: 2020-6-29 21:38

會唔會加埋我架??
嘻嘻嘻!!
作者: S3BL470_GB2444    時間: 2020-6-30 03:35

雖然有係咁兒抹身,但跟住世侄女尾落樓梯,仍然有我既子孫係佢塊鮮鮑出嚟,順長腿流去腳跟,哪怕佢夾實大髀行都無補於事。
行完七層樓梯,住慣獨立屋既她唔慣,出左成身汗,搞到件衫濕透曬。企佢後邊,衣服隨著汗水,貼實背脊去到股隙。
去到茶記門口,睇下餐牌岩食再入去。我望望佢,正面仲正:件白濕衫加埋飛釘,成對Lin頭睇到曬。
我有卡位唔坐,偏偏坐中間細圓枱。佢一坐低件衫就向上走位,展露出鮑魚。加上玻璃枱面,係人經過都見到,唯獨Laura無察覺

老細親自煮單:今晚食咩呀?我地有白汁跟飯,鮑汁炒河,定係蟹肉 伊麵?

唔只老細,其他伙記今日都零舍落力(其實為左裝女)
不過入世未深世姪女仲問我:咁好招呼,陣間不如比多啲花利(美加對小費叫法)
我心諗:成餐廳既人都知你比uncle屌完咋
臨埋單
老板:李生你真識食,小姐得閒幫襯吖

食完飯,另一個老死約我篤波,本來想推,估唔到世侄女話想試下士碌架,一於帶佢去(橫掂佢無門匙,無門口入)

波友無預我帶條大波妹,眼一直放係Laura身上。
我介紹之後就同老友篤波。
Laura就坐係一邊,飲杯野睇我地玩。
吧枱沖野點都有酒精,不消一會已令laura臉紅

我:你過黎,我教你玩。
我從後捉住佢兩手攞QUE,又教佢點企發力。
波友目不轉睛無法想象眼前有飛釘大波妹。
我趁Laura專心練,揭開衣服去到南半球都無意識
作者: viviw1    時間: 2020-7-1 19:57

你地啲男仔真係衰………咁樣蝦一個女生……不過………嘻嘻嘻!!
作者: S3BL470_GB2444    時間: 2020-7-4 00:52

引用:
原帖由 viviw1 於 2020-7-1 19:57 發表 查看引用來源
你地啲男仔真係衰………咁樣蝦一個女生……不過………嘻嘻嘻!!
唔記得講,頭先世侄女係俟住吧檯坐,張凳本身已經高,加上佢腳長,我同波友趴係到督波,對眼係睇曬隻鮑。

因為開住射燈,整到佢出汗
我忍唔到手,又事伸手入去拉佢兩粒的,比我搞梗係專心唔到,篤極都係入白波。

我:你硬係咁,係咪件衫阻住你呀
Laura:哼!除比你囉
半醉既佢光脫脫繼續,連其他檯都過黎,睇下大乳牛對波拋下
醉到軟既世侄女一陣連支Q都拎唔到,遑論玩埋佢
我拎自己褲浪支私家Q同佢繼續玩
波友眼甘甘望實我
我,入就無你份,玩第D啦
於是夾手夾腳攤laura上檯,波友初時渣佢對波,跟住索性自己拎埋碌鳩打飛機,最後射落laura塊面
作者: viviw1    時間: 2020-7-4 18:29

你地真係衰!!
哈!!
作者: viviw1    時間: 2020-7-10 22:03

下………冇架喇??
:(
作者: S3BL470_GB2444    時間: 2020-7-14 21:44     標題: 回覆 13# viviw1 的帖子

呢排工作忙,要下星期先有

作者: mui1892    時間: 2020-7-15 15:32

快啲更新啦😏😏😏😏😏
作者: S3BL470_GB2444    時間: 2020-7-18 00:44

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-15 15:32 發表 查看引用來源
快啲更新啦😏😏😏😏😏
世侄女比人渣果陣,其實口裡說不
佢想用手遮住一絲不掛既自己,比我一手揈開
Uncle唔...唔好摸啦...第D人望住
我絲毫無打算收手
我氹佢:人地望係因為人地羨慕你身材,be proud of it!
話比Uncle知你boob咩size?
開口佢唔肯答,係我不斷進攻妹妹搞到出水之後先細細聲講係37C
呢個時候,手多既我擘大佢對腳,令其他波友到睇到佢隻佈滿我子孫既鮑魚我再撩入D,痴立立既精液佈滿指頭。然後伸入佢既櫻桃小咀,要佢吮乾淨
呢一刻小弟又被喚起,起Laura沉醉緊時候男上女下插入窿
除左把口大叫shameful,shameful,世侄女兩隻手只係抓緊檯面,連比人用手提錄片都唔識遮臉。
堅持左三個字鬆D,我又支持唔住要射精,死力捉實Laura
Laura心知不妙:don't cum inside i beg you,我會有BB架...
我奸笑:真係有既你當做asia trip souvenir,大不了我寄錢養
一收口,子孫就由我條巨龍遠征Laura子宮

望下鐘都十點,早唔早夜又唔算夜,Laura已經成身無力,我同老友回下氣無耐就一人捉住Laura一邊走人
Laura僅有腳上人字拖,全身由頭到腳都係以精代衫,兩腳之間倒灌不停更不在話下
短短十分鐘路程,對Laura可能係十個鐘
篤完波口乾經過7仔,一於買野飲
店員眼甘甘望實Laura,得個恨字,出聲:小姐,唔好周圍痾尿
Laura此刻先察覺自己露出,一隻手仲要我拖到實,兼顧唔到上下身
埋單時我故意要世侄女去,門口離遠看住。

上到樓我都攰,就咁安置佢係廳張梳化,抱返客房都無力

第二朝(星期六)我唔駛返,訓到七半醒左。
出廳,Laura仲光脫脫訓到死豬款。
我雖然想晨操,但都忍忍先。
反而肚餓想外賣早餐,邪惡既我決定再次露出世侄女
我等到外賣仔係樓下按門鐘,先拍醒Laura起身早餐

作者: viviw1    時間: 2020-7-18 21:50

好好睇喎,希望快啲有更新啦!!
作者: mui1892    時間: 2020-7-18 22:04

引用:
原帖由 S3BL470_GB2444 於 2020-7-18 00:44 發表 查看引用來源

世侄女比人渣果陣,其實口裡說不
佢想用手遮住一絲不掛既自己,比我一手揈開
Uncle唔...唔好摸啦...第D人望住
我絲毫無打算收手
我氹佢:人地望係因為人地羨慕你身材,be proud of it!
話比Uncle知你boob咩size?
開口佢唔 ...
快啲再更新啦
作者: RAPTOR2001SG    時間: 2020-7-19 20:42

忍唔著呀!快D更新啦!
作者: S3BL470_GB2444    時間: 2020-7-19 22:35

呢排要考車,可能要兩星期先更新一次

請諒
作者: viviw1    時間: 2020-7-20 21:20

咁我祝你考車成功啦!!加油!!
作者: S3BL470_GB2444    時間: 2020-7-26 01:33

引用:
原帖由 RAPTOR2001SG 於 2020-7-19 20:42 發表 查看引用來源
忍唔著呀!快D更新啦!
千呼萬喚,更新了!

我同佢簡單交代左外賣仔上緊樓,塞左50蚊紙、廿蚊紙同5蚊銀各一入佢手之後入廁所刷牙洗臉。佢聽到人地上緊來,望番自己光豬樣,即刻嚇醒,返房披件袍先見人。
係廁所門隙見佢一入房門鐘就響。
佢急急腳出返廳,件袍因為心急,遠睇似搭上身多過著住。
尤其是件袍單靠腰位打結,下擺又短,上半身兩塊布都只係遮蓋半個波,由條事業線去到腿位打結都睇曬。
因為客廳本身無冷氣,所以世姪女仲係成身汗夾雜埋精液,帶住腥臭味。
此時此刻,我出返廳打開露台門同著電風扇扯風。一陣風,吹起裙下春光。
外賣仔望左眼我,又望返世侄女一撮黑中透白既陰毛,大概估到我倆姦情。
可惜視線放太耐,Laura察覺到自己春光乍現,但要一手比錢,一手收返外賣,走光都唯有由佢
我示意Laura一齊係露台用早餐。露台係欄杆包圍,遇正大風日子就好涼爽。今日都唔例外。
佢坐低時,袍腰間本來唔緊既結鬆曬,兼座位完全食曬風,任佢點禁都抵押不到大自然威力。風源源不絕吹來,展現佢初經人事塊西。
佢邊食早餐,烏低頭食野佢心口既兩粒提子就走出黎同我say hello,搞到我專心唔到食早餐,成副心機諗點食番佢
到佢食完我收拾之後,Laura仍然企嚮露台睇風景。一個由細到大住慣市郊兩層獨立屋既少女,我呢挺舊式七層頂樓已經新奇有趣。
我:想睇風景?不如跟uncle上roof?
Laura十分雀躍,動作大到完全走光
上到去,太陽高掛陽光普照,Laura係天台睇風景顯得好enjoy,雖然一面只係望獅子山,另一方向公園
不過天氣酷熱,有風都幫助不大,Laura好快又出曬汗,今鋪仲見到由頸、心口到腰都有汗。
儘管如此佢意猶未盡,堅持要留多陣。
連公園老人運動都令佢注目,代價係曬到出汗。
我都暫時放鬆下,欣賞宏偉既獅子山,思考獅子山精神。
突然間水聲中斷我既思想。
拎轉頭,Laura正拎住平日我用來巳洗天台既高壓水喉當花灑幫自己降溫,件袍就除左係地。趁佢忘我之際,我一腳踢開件袍去梯口
小弟都卸下僅存既孖煙囪,舒展硬到谷住既賓周。

天台後續,大家咪錯過!
作者: viviw1    時間: 2020-7-26 23:18

好正喎,等我都試下先!!嘻!!

係呢,你考牌考成點呀??passed??
作者: S3BL470_GB2444    時間: 2020-7-27 22:06     標題: 回覆 23# viviw1 的帖子

多謝關心
見到呢句火都來:運輸署暫停駕駛考試服務

可以抽多些少時間諗故仔
作者: viviw1    時間: 2020-7-28 21:01

引用:
原帖由 S3BL470_GB2444 於 2020-7-27 10:06 PM 發表 查看引用來源
多謝關心
見到呢句火都來:運輸署暫停駕駛考試服務

可以抽多些少時間諗故仔
下,真架??搞錯呀!!咁排到幾時先考到試呀??
Btw,希望個故事越寫越好啦!!
作者: RAPTOR2001SG    時間: 2020-8-4 21:20

楼主,請更新!好期侍!
作者: RAPTOR2001SG    時間: 2020-8-11 23:29

好難忍!谷精上腦呀!楼主

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)