188Channel

標題: 好煩惱.. [打印本頁]

作者: pong705    時間: 2020-6-9 23:30     標題: 好煩惱..

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: mui1892    時間: 2020-6-9 23:42

引用:
原帖由 pong705 於 2020-6-9 23:30 發表 查看引用來源
同女朋友一齊左兩年同居已經去到談婚論嫁既階段,但佢好似唔係好熱衷性果方面..有時叫佢含佢又覺得污糟,幫佢時佢又話污糟唔好..有時真係唔知點好..我先28歲..又唔想去到用錢發洩,因為我鍾意有感情既關係..但又唔想偷食背 ...
咁你末叫佢沖涼先囉,或者你兩個沖涼先囉
作者: pong705    時間: 2020-6-9 23:44     標題: 回覆 2# mui1892 的帖子

大家都沖乾淨哂架啦..
作者: mui1892    時間: 2020-6-9 23:48

引用:
原帖由 pong705 於 2020-6-9 23:44 發表 查看引用來源
大家都沖乾淨哂架啦..
咁點解咁呢?
作者: fernando_9    時間: 2020-6-9 23:53

唉一樣! 每次叫佢含佢都好嫌棄咁
已經每次一齊沖涼都係佢面前洗到好乾淨
一埋牙就勁唔情願咁
作者: pong705    時間: 2020-6-10 00:02     標題: 回覆 5# fernando_9 的帖子

有時候拒絕得多都無咩癮..佢會好保守咁講曳曳就正經啲曳曳,唔好搞咁多核突古怪野
作者: pong705    時間: 2020-6-10 00:04     標題: 回覆 4# mui1892 的帖子

我都唔知,可能無咩俾人調教過,佢話以前果啲男朋友從來唔敢叫佢做啲咁核突既野,問我係咪當佢係老婆
作者: mui1892    時間: 2020-6-10 00:05

咁我問反你哋係唔係一定要含鳩同奶妹
因為我真係好鐘意含,但係我唔鍾意俾人奶
作者: pong705    時間: 2020-6-10 00:13     標題: 回覆 8# mui1892 的帖子

其實無話特別中意,只係有時無理由埋牙就搞,咁都係想帶情趣啲姐..但佢既感覺係放唔鬆咁囉..唔識點形容
作者: mui1892    時間: 2020-6-10 10:37

引用:
原帖由 pong705 於 2020-6-10 00:13 發表 查看引用來源
其實無話特別中意,只係有時無理由埋牙就搞,咁都係想帶情趣啲姐..但佢既感覺係放唔鬆咁囉..唔識點形容
原來係咁
作者: 失常少女    時間: 2020-6-10 14:25

師兄...慢慢調教...不過2人想維繫感情...性都係好重要.....如果佢覺得污糟...叫佢試lam 幾吓....唔好含....最好你條J 整小小有香味..令到佢有意慾想去lam....叫佢lam 下棍唔駛lam 龜頭...慢慢再調佢...goodluck
作者: pong705    時間: 2020-6-10 16:21     標題: 回覆 11# 失常少女 的帖子

點樣可以有香味😂😂
作者: 失常少女    時間: 2020-6-10 20:41

引用:
原帖由 pong705 於 2020-6-10 16:21 發表 查看引用來源
點樣可以有香味😂😂
比少少香水........
作者: Tck13032011    時間: 2020-6-11 08:21

正常性愛佢是否接受?
作者: 花郎    時間: 2020-6-11 18:41

結左婚後你地好快無性生活
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-6-12 12:39

引用:
原帖由 pong705 於 2020-6-9 23:44 發表 查看引用來源
大家都沖乾淨哂架啦..
即係心理問題, 潔癖?
作者: pong705    時間: 2020-6-12 22:19     標題: 回覆 14# Tck13032011 的帖子

接受,但無咩情趣又唔主動
作者: pong705    時間: 2020-6-12 22:20     標題: 回覆 15# 花郎 的帖子

我就係怕變成咁,怕變到愛與性要分開唔同人
作者: pong705    時間: 2020-6-12 22:21     標題: 回覆 16# 蛇貴妃 的帖子

可能掛..試過問佢係咪細個發生過咩事佢話無,但佢話以前啲男朋友都唔敢要求咁多,連搞都唔係要就俾
作者: 失常少女    時間: 2020-6-12 23:07

引用:
原帖由 pong705 於 2020-6-12 22:21 發表 查看引用來源
可能掛..試過問佢係咪細個發生過咩事佢話無,但佢話以前啲男朋友都唔敢要求咁多,連搞都唔係要就俾
即係佢話事多喎.....你會好慘...無咗性
作者: pong705    時間: 2020-6-13 00:15     標題: 回覆 20# 失常少女 的帖子

唔敢想像咁多,所以先係到呻
作者: fernando_9    時間: 2020-6-14 00:14     標題: 回覆 21# pong705 的帖子

唉一樣
佢又係話佢以前個個無叫過佢含,又話我成日要求多多咁
我有主動幫佢奶...唉 假如結左婚會唔會野都無得搞
作者: 失常少女    時間: 2020-6-14 00:23

引用:
原帖由 fernando_9 於 2020-6-14 00:14 發表 查看引用來源
唉一樣
佢又係話佢以前個個無叫過佢含,又話我成日要求多多咁
我有主動幫佢奶...唉 假如結左婚會唔會野都無得搞
一定會..... 唔肯就唔肯
作者: fernando_9    時間: 2020-6-14 01:06     標題: 回覆 23# 失常少女 的帖子

但我自己對性個方面需求都大。。成日都要自己搞掂
好無癮 有時叫佢著性感少少都會俾佢鬧
作者: 失常少女    時間: 2020-6-14 01:23

引用:
原帖由 fernando_9 於 2020-6-14 01:06 發表 查看引用來源
但我自己對性個方面需求都大。。成日都要自己搞掂
好無癮 有時叫佢著性感少少都會俾佢鬧
真係頹晒...2個人維繫除咗包容...性都好緊要...有性就要有趣...識得制造新鮮感先keep long....aiya....而家都咁....生咗仔肯定你得5姑娘陪你走人生最後嘅路呀🙄
作者: 艾拉傑    時間: 2020-6-14 09:45

後生仔即係後生仔....始終都係急啲.....

圖片附件: BauHonLam.jpg (2020-6-14 09:45, 56.85 KB) / 該附件被下載次數 48

作者: fernando_9    時間: 2020-6-14 11:49     標題: 回覆 25# 失常少女 的帖子

有無辦法可以解決?
次次都又求又盛咁,叫佢send張性感相黎睇下都會俾佢罵
呢方面真係好唔滿足
作者: pong705    時間: 2020-6-14 13:29     標題: 回覆 27# fernando_9 的帖子

同病相憐🤦🏿‍♂️
作者: 失常少女    時間: 2020-6-14 13:53

其實你地有無試吓用說話挑吓對方性趣先郁手掂對方呀???
作者: 身活健康    時間: 2020-6-14 14:04

老老實實,其實你呢個朋友都算普遍,因為我同有差唔多情況出現。
女朋友比較保守小小,但我會掉返轉諗,會唔會係AV影響得太多,令到我地有太多幻想。
依家冇咩要求返以仲好😅
作者: 失常少女    時間: 2020-6-14 16:06

引用:
原帖由 身活健康 於 2020-6-14 14:04 發表 查看引用來源
老老實實,其實你呢個朋友都算普遍,因為我同有差唔多情況出現。
女朋友比較保守小小,但我會掉返轉諗,會唔會係AV影響得太多,令到我地有太多幻想。
依家冇咩要求返以仲好😅 ...
咁佢地無要求...齋話想要..但都被拒絕喎....
作者: 花郎    時間: 2020-6-14 17:39

引用:
原帖由 pong705 於 2020-6-12 22:20 發表 查看引用來源
我就係怕變成咁,怕變到愛與性要分開唔同人
現實係咁,無辦法.有d人真係對性無咩需求.好多夫妻性生活唔協調.除左一方冷淡都有d係麻木左.你真係要諗下感情重要定性生活重要.

我講樣真事你聽.我有個女友.佢性方面真係又保守又唔會主動.上床永遠無咩互動,由頭到尾我一個做晒.但人好靚.平面 model  同佢出街食飯因為生得靚成日有野送.佢同我一齊咁多年真係靠感情維繫.人又純品又心地好.不過性方面10分滿分佢得兩三分.所以你自己問下自己.感情同性邊方面對你重要啦.我好肯定你結完婚好快無性婚姻
作者: 身活健康    時間: 2020-6-15 00:52     標題: 回覆 31# 失常少女 的帖子

現實係好多時都係咁,有時女人未必想做,但男人既性慾大過女人,而女人又覺得成日同男人做又好似好 cheap 咁
如果開解唔到就只好接受
作者: 失常少女    時間: 2020-6-15 00:56

引用:
原帖由 身活健康 於 2020-6-15 00:52 發表 查看引用來源
現實係好多時都係咁,有時女人未必想做,但男人既性慾大過女人,而女人又覺得成日同男人做又好似好 cheap 咁
如果開解唔到就只好接受
so poor~~~me

性慾大....ai.....

作者: 失常少女    時間: 2020-6-15 00:56

引用:
原帖由 身活健康 於 2020-6-15 00:52 發表 查看引用來源
如果開解唔到就只好接受
so poor~~~me

性慾大....ai.....

作者: 身活健康    時間: 2020-6-15 01:00     標題: 回覆 35# 失常少女 的帖子

好小性慾大既女正,如果有就真係要好好真惜佢啦
起碼性生活會好小小先🤣
但性慾大既女仔又會點?
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-6-15 10:31

引用:
原帖由 花郎 於 2020-6-14 17:39 發表 查看引用來源
現實係咁,無辦法.有d人真係對性無咩需求.好多夫妻性生活唔協調.除左一方冷淡都有d係麻木左.你真係要諗下感情重要定性生活重要.

我講樣真事你聽.我有個女友.佢性方面真係又保守又唔會主動.上床永遠無咩互動,由頭到尾 ...
人係咁o架啦, 或者話上天係公平o既, 有得優點就一定會有缺點
但係優點缺點又係相對囉, 各花入各眼, 我好彩卦, 至少性同愛呢兩方面同伴侶都夾到
不過你要論個人的話我地都各有各唔好o既地方, 只係咁o岩唔好o既地方並唔係對方最在意o既o野
作者: 身活健康    時間: 2020-6-15 10:52     標題: 回覆 32# 花郎 的帖子

我女朋友都係咁啊,但又唔可以話佢保守。我認為係av令到我地覺得女人可以好開放姐
作者: 失常少女    時間: 2020-6-15 10:58

引用:
原帖由 身活健康 於 2020-6-15 01:00 發表 查看引用來源
好小性慾大既女正,如果有就真係要好好真惜佢啦
起碼性生活會好小小先🤣
但性慾大既女仔又會點?
😌成日想要....成日諗住....day day 可以Diy.....我又細到大都會覺得.....2人無性..好快玩完...除非又係講到錢同利益....
作者: 身活健康    時間: 2020-6-15 11:14     標題: 回覆 39# 失常少女 的帖子

但好似你咁既女仔,我相信係唔多
好多女仔都係冇咩性慾,如果另一伴想要先做,又話姐想要都未必會做。但都要接受😔
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-6-15 11:30

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-15 10:58 發表 查看引用來源
😌成日想要....成日諗住....day day 可以Diy.....我又細到大都會覺得.....2人無性..好快玩完...除非又係講到錢同利益....
淨係得性o既話都一樣好快玩完啫, 尤其是男人!
作者: 身活健康    時間: 2020-6-15 12:16     標題: 回覆 41# 蛇貴妃 的帖子

好似好有經驗咁哦🤔
share來聽聽
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-6-15 12:34

引用:
原帖由 pong705 於 2020-6-12 22:21 發表 查看引用來源
咁其他生活環節上係咪都似有潔癖先?
唔中意口交同童年遭遇應該無關卦... 如果係o既話應該連搞o野都會好好好抗拒, 係完全唔想搞果種
其實我以前都會有差唔多o既念頭
心諗唔L係吓話, 人地用o黎痾尿果支o野都要擠落口? 有無咁核突...?
但經歷過青春期o既心理變化 同埋咸片愈睇愈多
反而上o左腦宜家覺得做愛就一定要含, 一場大戰過後仲一定要吞到d 先叫做完滿結束
甚至搞唔搞o野都好, 都想有得含
覺得男人支o野o係一個女人口入面, 兩個人大汗疊細汗個畫面好靚囉
個女人好有女人o既感覺
作者: 花郎    時間: 2020-6-15 13:48

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-6-15 10:31 發表 查看引用來源

人係咁o架啦, 或者話上天係公平o既, 有得優點就一定會有缺點
但係優點缺點又係相對囉, 各花入各眼, 我好彩卦, 至少性同愛呢兩方面同伴侶都夾到
不過你要論個人的話我地都各有各唔好o既地方, 只係咁o岩唔好o ...
啱,人無完人.相處都係要互相包容.同埋夾唔夾都係無得勉強.性同愛可以兼顧到已經好難得.
作者: 身活健康    時間: 2020-6-15 13:50     標題: 回覆 43# 蛇貴妃 的帖子

青春期既變化直頭開發左你啊
你都好鍾意含哦😍
睇來你都識唔小野
作者: 花郎    時間: 2020-6-15 13:50

引用:
原帖由 身活健康 於 2020-6-15 10:52 發表 查看引用來源
我女朋友都係咁啊,但又唔可以話佢保守。我認為係av令到我地覺得女人可以好開放姐
兩個人床上最親密接觸唔應該放唔開囉.同你講既完全無關係
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-6-16 09:36

引用:
原帖由 身活健康 於 2020-6-15 12:16 發表 查看引用來源
好似好有經驗咁哦🤔
share來聽聽
唔止一個啦, 開頭話你點正點索, 成日想同你搞, 時間長左咪一樣厭,
厭左之後就係咁挑你d 毛病, 呢樣唔滿意果樣唔滿意, 初頭大大聲話自己無所謂/唔介意o既o野忽然之間又話接受唔到,
吵吵鬧鬧搞一大輪之後話要冷靜要空間點知被撞破其實已經同其他人一齊
個format 係咁, 詳情無謂講啦, 你地應該比我熟啦
但都要對當事人公道o既, 當時o既我確實又有我o既問題, 同埋生活係幾枯燥
鬼叫果陣無錢又無閱歷咩 拍拖就係食飯同做愛, 傾多兩句都唔知傾咩好
作者: 失常少女    時間: 2020-6-16 13:53

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-6-16 09:36 發表 查看引用來源

唔止一個啦, 開頭話你點正點索, 成日想同你搞, 時間長左咪一樣厭,
厭左之後就係咁挑你d 毛病, 呢樣唔滿意果樣唔滿意, 初頭大大聲話自己無所謂/唔介意o既o野忽然之間又話接受唔到,
吵吵鬧鬧搞一大輪之後話要冷靜要 ...
agree~~中晒POINT
作者: 失常少女    時間: 2020-6-16 13:53

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-6-16 09:36 發表 查看引用來源

吵吵鬧鬧搞一大輪之後話要冷靜要 ...
agree~~中晒POINT
作者: 天剎沽星    時間: 2020-6-16 17:21

恕我直言,樓主你係一個好男友但因為咁你女友可以理所當然去接收你對佢既好,變左佢唔需要取悅你,感覺上會比較冷淡係性事上
作者: 身活健康    時間: 2020-6-16 23:52     標題: 回覆 49# 失常少女 的帖子

你郁好慘下哦,但依家應該識得揀男人啦🤔
作者: pong705    時間: 2020-6-18 23:53     標題: 回覆 43# 蛇貴妃 的帖子

每個人感受都唔一樣,講出黎又驚俾佢話
作者: pong705    時間: 2020-6-18 23:55     標題: 回覆 50# 天剎沽星 的帖子

好唔好唔敢講,但我自問真係幾錫佢,佢都對我好好,幾乎每晚都煮晚飯俾我食,唯獨性果方面同佢好似有隔閡咁
作者: 失常少女    時間: 2020-6-19 14:31

引用:
原帖由 身活健康 於 2020-6-16 23:52 發表 查看引用來源
你郁好慘下哦,但依家應該識得揀男人啦🤔
我慘係佢唔會成日搵我餵飽我啫......
好快又餓餓餓餓.....
作者: 身活健康    時間: 2020-6-21 13:44     標題: 回覆 54# 失常少女 的帖子

女仔搵男仔易搵啊
男仔搵女仔先難啊
作者: 失常少女    時間: 2020-6-23 16:43

引用:
原帖由 身活健康 於 2020-6-21 13:44 發表 查看引用來源
女仔搵男仔易搵啊
男仔搵女仔先難啊
我又唔覺男人搵女會難...
睇吓你講嘢把口技巧掂唔掂啫....

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)