188Channel

標題: 老婆曾經和黑人有關係(p.1)圖(p.8,9) [打印本頁]

作者: pinramon    時間: 2020-7-3 21:26     標題: 老婆曾經和黑人有關係(p.1)圖(p.8,9)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 不毛之地    時間: 2020-7-3 21:42

庸人自擾
記住尊重比坦誠更重要
如果佢坦誠說明不想舊事重提
就應該要停
作者: markluk123abc    時間: 2020-7-3 21:49

其實師兄你自己都唔知自己想點,只係一路話你老婆唔坦白,佢唔想講你迫佢對你有咩好處呢?雙方關係真係會變好咩,咪傻啦。
作者: pinramon    時間: 2020-7-3 21:52     標題: 回覆 3# markluk123abc 的帖子

我冇再迫問,爲大家的關係。但心裡那好奇心是爭戰的心魔
作者: mrfour1973    時間: 2020-7-3 21:58

係唔係玩野啊! 好收手
作者: mui1892    時間: 2020-7-3 22:00

呀,師兄你好衰喎😯
作者: 熱愛啪啪啪    時間: 2020-7-3 23:01

分享多點你老婆跟黑人的性愛照片...我看硬了
作者: pinramon    時間: 2020-7-3 23:10

引用:
原帖由 熱愛啪啪啪 於 2020-7-3 07:01 發表 查看引用來源
分享多點你老婆跟黑人的性愛照片...我看硬了
廿三年前,就算有都掉哂。呢d都係我以為係老婆的影楼寫真底片,用 converter 開出嚟先發現個秘密。

作者: pinramon    時間: 2020-7-3 23:11

引用:
原帖由 不毛之地 於 2020-7-3 05:42 發表 查看引用來源
庸人自擾
記住尊重比坦誠更重要
如果佢坦誠說明不想舊事重提
就應該要停
向另一半坦誠亦係一份尊重
作者: Wingo0524    時間: 2020-7-4 02:00

乜以前經歷真的對你好重要咩?
作者: 亞比該    時間: 2020-7-4 08:41

送你一句,
執著是對自己及家人最大的殘忍。

作者: 人夫愛人妻    時間: 2020-7-4 11:26

有時有D嘢唔知仲好啦,係都要挖出來講,搞到大家都唔開心有乜謂呢?

再講,呢D係你老婆同你拍拖之前嘅事,你侵犯左佢私隱,佢唔想提自然有佢嘅原因。

更重要嘅係,你老婆對你好唔好?你仲想同佢行埋下半世嘅路就當冇事發生啦。
從來都是庸人自擾。
作者: bentayga    時間: 2020-7-4 13:27

Onxe you go black you can't go back,阿嫂依家不熱衷於性事,係咪師兄你餵佢唔飽呀?
作者: 啪啪聲大大聲    時間: 2020-7-4 13:39

都係同你拍拖之前既事
同你一齊無偷食咪得囉
你同太太一齊之前都有食過第二d女女啦....
作者: tremulous    時間: 2020-7-4 14:30

無論結果係點 我淨係見到你破壞緊你同老婆之間嘅關係. 每一個人都唔想面對嘅部分, 除非你好似一個輔導者角色 否則你撩起咗件事出嚟你自己識唔識得收科?

如果你搞唔好段關係 只會將你老婆拱手相讓
作者: 斷空食客    時間: 2020-7-4 15:06

食慣大長腸,當然對香港人無性趣
作者: 不毛之地    時間: 2020-7-4 18:08

引用:
原帖由 tremulous 於 2020-7-4 14:30 發表 查看引用來源
無論結果係點 我淨係見到你破壞緊你同老婆之間嘅關係. 每一個人都唔想面對嘅部分, 除非你好似一個輔導者角色 否則你撩起咗件事出嚟你自己識唔識得收科?

如果你搞唔好段關係 只會將你老婆拱手相讓 ...
唔知係真定假啦
真的話佢應該係一個control 怪
對所有嘢要100%掌握
而家佢應該好不安
一直相信完全掌握嘅事,原來已超出自己範圍

而成篇文最怪就係好強調黑人
聯想到兩個可能性,其一係自覺比黑人優越,而家知老婆俾黑人屌過,覺得cheap咗,又或者擔心唔夠黑人咁長咁粗而自卑,換轉係白人亞裔人又點?

不過你睇佢嘅處理方法真係冇得再差,佢老婆可能好痛苦,收埋十幾廿年唔想重提嘅回憶,無端端俾人挖返出嚟

俾著我,知道老婆呢十幾廿年都係良家婦女咪算囉
如果當日冇呢個黑人出現,而家又點會娶到呢個老婆
作者: 天河浪人    時間: 2020-7-4 22:21

絕對介意,衰過俾狗屌,快D離婚吧啦。

你問得都係想咁姐
作者: DKLM2019    時間: 2020-7-5 22:35

師兄,
我很明白你的心情。
我也有過這種想法,這種好奇心。

但我也知道自己越知得多,心裡便越介意。

你愛你另一半。可以從她角度從新想想。
作者: DKLM2019    時間: 2020-7-5 22:38

婚前,有過多少性伴侶, 沒可能相等。
所以不要執著。

我反而建議師兄把內心掙扎和感受坦白讓你太太知道。
作者: pinramon    時間: 2020-7-6 01:13

引用:
原帖由 啪啪聲大大聲 於 2020-7-3 21:39 發表 查看引用來源
都係同你拍拖之前既事
同你一齊無偷食咪得囉
你同太太一齊之前都有食過第二d女女啦....
也許是因為自己只跟她一人有性關係吧
作者: pinramon    時間: 2020-7-6 01:18

引用:
原帖由 tremulous 於 2020-7-3 22:30 發表 查看引用來源

如果你搞唔好段關係 只會將你老婆拱手相讓 ...
我不相信當發現這些事,尤其是老婆刻意隱瞞,尤其對方亦要求自己向她百分百坦誠沒隱瞞,因為雙方曾經被前度出賣,更明白坦白的重要性,卻不肯誠實起來,這種雙重標準跟出賣無異。
作者: pinramon    時間: 2020-7-6 01:19

引用:
原帖由 斷空食客 於 2020-7-3 23:06 發表 查看引用來源
食慣大長腸,當然對香港人無性趣
呢d係你片面幻想
作者: pinramon    時間: 2020-7-6 01:21

引用:
原帖由 天河浪人 於 2020-7-4 06:21 發表 查看引用來源
絕對介意,衰過俾狗屌,快D離婚吧啦。

你問得都係想咁姐
你嘅想法,即係你老婆被狗屌係常識。
作者: pinramon    時間: 2020-7-6 01:39

引用:
原帖由 DKLM2019 於 2020-7-5 06:38 發表 查看引用來源
婚前,有過多少性伴侶, 沒可能相等。
所以不要執著。

我反而建議師兄把內心掙扎和感受坦白讓你太太知道。
看來你是最接近我的想法,我明白每人有過去,而年輕時犯過的錯没法修補。她用半真半假的說話,是對我最大的羞辱。欠缺真誠的歉意,作為因與內地前度分手後有信仰的她,連婚前輔導亦在牧師面前向我說謊,感到抱歉,卻反執著我翻開她的過去,這盒子亦有我跟她的相簿在大家的衣櫃,我只是整理自己的房間。婚姻觀中我倆沒有離婚的選擇,她在婚前沒有向我坦白,沒有給我選擇的權利,這份私心和欠缺尊重,是她過去所犯的錯而影響往後的婚姻,是她一手造成。

Marriage counselor 也告訴我,老婆是一個不坦白的客人,而我卻是相反,但當沒有退路,只有向前去的婚姻,選擇返求老婆坦白,她太自我保護,看不見有得知真相。

只是心中會不其然想起無數的可能性,是很不容易及起伏不定的心戰。
作者: Chartersurveyor    時間: 2020-7-6 08:50

your wife is clever one
作者: Cets123    時間: 2020-7-6 09:12

最大的愛!
是「接受」!
過去是歷史!
珍惜當下!
作者: leowaiwai    時間: 2020-7-6 11:32

其實師兄未結婚之前都拍過拖,都有同對方發生過性關係架,咁有咩問題呢?
作者: 大舊強    時間: 2020-7-6 11:49

引用:
原帖由 Chartersurveyor 於 2020-7-6 08:50 發表 查看引用來源
your wife is clever one
Sure, she wanted to keep the relationship with the host. But the host seemed not to be. Excuse to separate? Known the truth, so? what is your intended reaction is important!
作者: 毛明示    時間: 2020-7-6 12:26

大哥  知道咁多對你有咩益處?唔通叫你老婆描述被黑人屌嗰時幾大Hi, 條撚又長又粗,屌到入子宮, 屌完個閪合唔埋,…。原來你發現自己接收咗2手貨?好蝕底?
作者: ansonal    時間: 2020-7-6 12:33

引用:
原帖由 pinramon 於 2020-7-6 01:39 發表 查看引用來源
看來你是最接近我的想法,我明白每人有過去,而年輕時犯過的錯没法修補。她用半真半假的說話,是對我最大的羞辱。欠缺真誠的歉意,作為因與內地前度分手後有信仰的她,連婚前輔導亦在牧師面前向我說謊,感到抱歉,卻反執著我翻開她 ...
師兄,看了你post,發現和我過去的經歷有D似。
接受、寬容大道理大家都明,但真係接受的過程可能是漫長又痛苦。相信師兄是愛老婆的,所以才會苦惱。
也應該知道,對方一早想過忘記(或說隱瞞),就真係問不到太多。不知道「真相」的痛苦,可能只有自己知。所以,建議從新思考下,自己底線係咩,想知道幾多未知道的,再兩個人深入溝通。
最後,祝師兄早日走出呢個困擾啦。
作者: pinramon    時間: 2020-7-6 13:01

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2020-7-5 19:32 發表 查看引用來源
其實師兄未結婚之前都拍過拖,都有同對方發生過性關係架,咁有咩問題呢?
同老婆之前拍過一次拖,一年半,有一次愛撫一次摸過閪,冇做過愛。前度女友係我老婆housemate 個朋友,所以我嘅野佢知得幾清楚。
作者: pinramon    時間: 2020-7-6 13:04

引用:
原帖由 大舊強 於 2020-7-5 19:49 發表 查看引用來源

Sure, she wanted to keep the relationship with the host. But the host seemed not to be. Excuse to separate? Known the truth, so? what is your intended reaction is important!
明知同黑鬼冇结果,又文化背景不同,言語不太通,又會轉校,竟然可以搞上咁嘅人。
作者: pinramon    時間: 2020-7-6 13:04

引用:
原帖由 毛明示 於 2020-7-5 20:26 發表 查看引用來源
大哥  知道咁多對你有咩益處?唔通叫你老婆描述被黑人屌嗰時幾大Hi, 條撚又長又粗,屌到入子宮, 屌完個閪合唔埋,…。原來你發現自己接收咗2手貨?好蝕底? ...
計埋之後的內地前度,三手貨了。
作者: pinramon    時間: 2020-7-6 13:09

引用:
原帖由 ansonal 於 2020-7-5 20:33 發表 查看引用來源

師兄,看了你post,發現和我過去的經歷有D似。
接受、寬容大道理大家都明,但真係接受的過程可能是漫長又痛苦。相信師兄是愛老婆的,所以才會苦惱。
也應該知道,對方一早想過忘記(或說隱瞞),就真係問不到太多。不知道「真相」的 ...
最可笑灘牌後,佢静靜雞去揾返我收埋佢同黑人的底片,剪裁哂佢,我已經用電腦備份了。

我想知了真相多是要佢有承擔過錯誤。
作者: Sexstoree    時間: 2020-7-6 13:44

引用:
原帖由 pinramon 於 2020-7-6 13:09 發表 查看引用來源

最可笑灘牌後,佢静靜雞去揾返我收埋佢同黑人的底片,剪裁哂佢,我已經用電腦備份了。

苦心要揭對方瘡疤
當你冇退路仍諗住向前行
當你老婆冇退路,想停低唔再行
就係你地婚姻破裂之時
希望師兄唔會後悔

所謂真相...係會令到你愛既人崩潰⋯⋯
咁有咩意思呢
每個人都有一個Pandora’s box在心裏
作者: HKABC135    時間: 2020-7-6 13:48     標題: 回覆 35# pinramon 的帖子

師兄,佢一開始選擇咗隱瞞過去,會唔會佢都係出於緊張你、怕失去你?而且你哋女都有兩個囉,不如諗吓將來點樣一齊行落去,除非你或佢都唔想啫。
作者: 不毛之地    時間: 2020-7-6 13:57

引用:
原帖由 pinramon 於 2020-7-6 13:09 發表 查看引用來源

屌,你咪又係靜雞雞拎人啲底片出嚟backup
你講到自己咁坦白,做呢件事之前你唔問下你老婆先?

越睇越覺得你為人極度自私
尤其係post人哋前度啲相出嚟
作者: pinramon    時間: 2020-7-6 21:26

引用:
原帖由 HKABC135 於 2020-7-5 21:48 發表 查看引用來源
師兄,佢一開始選擇咗隱瞞過去,會唔會佢都係出於緊張你、怕失去你?而且你哋女都有兩個囉,不如諗吓將來點樣一齊行落去,除非你或佢都唔想啫。 ...
我發現每當她遇到一些錯事,她選擇别人不要提及,好像三年前,她把女兒放在 shopping cart, 女兒坐在車傍邊,我拿著另一個 shopping cart  買餸,老婆突然推車,女兒失平衡,整個人從車墮下,頭部落地。女兒有嘔吐,我要送她到當地的急症室受發現有腦震盪,要立即轉去當地最有名的急症室,原來頭骨有輕微破裂。

朋友們問情況和經過,她卻避談和不願提及細節。這風格跟她面對這次黑人事件方式很接近。就是把自己犯錯轉移别人身上。

但當別人犯錯,她卻要追問到底,尋求真相。

發生事件前,已有見婚姻輔導,老婆本來是透過這方式來印證生活上自己是對的,但經過這事後,婚姻輔導認為這件事反而幫助一向氣勢火的老婆,令她放下身段,從新認知如何做一個關顧老公感受的老婆。

只要不再提她大學年代那三段情史,她便有感激之心,尤其是黑人事件,在我們那圈子,被人知道那曾經跟那低層次的人,接受不了别人怎樣看她。我也不願圈子內的人給我老婆有另類看法,畢竟在人們眼中,老婆是自主能幹的專業人仕,而且是公認的美女。

大家都不願分開,是想白頭到老。但每次總是要我做退讓的一方,這次欺騙十八年的,是不尊重的做法,我仍要忍讓。我只能盡力調節這心態。
作者: HKABC135    時間: 2020-7-7 02:02     標題: 回覆 39# pinramon 的帖子

一樣米養百樣人,大把囡囡青春時期都公主病、任性、貪好奇貪新鮮、貪敇激。既然清楚知道另一半性格遇到不如意事後喜歡選擇逃避,試吓可唔可以揾到方法面對;如果妑改不了或不願意改太多也不要看得太重,始終已是成年人,大家自尊心會較重,遇到敏感議題傷感情就唔好,抱辜且一試的心態就算;感情問題從來沒有公平,一方畀另一方會附出多大有人在,揾一個大家開心相處之道吧。
Jul 4th weekend 剛過,如已决定將來還要一齊渡過無數的 ID4 就找個開心點的方式生活下去。
作者: pinramon    時間: 2020-7-7 04:19

引用:
原帖由 HKABC135 於 2020-7-6 10:02 發表 查看引用來源
一樣米養百樣人,大把囡囡青春時期都公主病、任性、貪好奇貪新鮮、貪敇激。既然清楚知道另一半性格遇到不如意事後喜歡選擇逃避,試吓可唔可以揾到方法面對;如果妑改不了或不願意改太多也不要看得太重,始終已是成年人,大家自 ...
從資料得知,2000 年的 July 4th 就是她畢業後在灣區找到工作,那一天搬來加州定居,亦是她大學內地前男友開始long distance, 而女兒就是美國獨立日生日。

她明白我的感受,但不認同坦白過去的事,始終她是比較自私的一方。我的傷害是幾方面,夫妻間的坦誠、老婆多年的欺騙、把我當作羊祜、把神聖的貞潔給多過男人、把自身錯犯反推在我身上。

婚姻輔導告訴我,如我不再追問她的情史,這付出會讓老婆感激和感動,我正努力,但有誰不想知為何一個自傲、有才能又有當年港組三甲級外貌的女人能染上黑人,更獻出初夜,而且那年紀黑人必搞到天昏地暗,我不能忘記,卻要原諒她,不能向朋友傾訴,只能獨力承擔這苦楚。
作者: HKABC135    時間: 2020-7-7 05:49     標題: 回覆 41# pinramon 的帖子

講真,係人都有私心。
佢嘅私心可能係對你不原全坦白過去情史來包裝自己,但又不見得她把你當成羊祜。如你所講佢有學識及三甲港姐外貌的話,順理不乏追求者;咁為乜要隱瞞過去情史先?為乜要選擇信跟你一樣的宗教先?當中做的一齊真的沒有考慮到你的成份嗎?
唔好為咗佢同你一齊之前嘅事,而影響大家現在或將來。婚姻承諾係:「從今到永遠,無論是順境或逆境、富裕或貧窮、健康或疾病、快樂或憂愁,我將永遠愛著您、珍惜您,對您忠實,直到永永遠遠」。無話由過去開始。
師兄,如果你對貞操道德觀念咁重,點解揀在「引人入性」版開post?
作者: pinramon    時間: 2020-7-7 07:12

引用:
原帖由 HKABC135 於 2020-7-6 13:49 發表 查看引用來源
講真,係人都有私心。
佢嘅私心可能係對你不原全坦白過去情史來包裝自己,但又不見得她把你當成羊祜。如你所講佢有學識及三甲港姐外貌的話,順理不乏追求者;咁為乜要隱瞞過去情史先?為乜要選擇信跟你一樣的宗教先?當中做的一 ...
也許正是佢過去嘅經歷,才擇選一個佢能操控的男人,從而令佢安心。佢去了加州才開始重返教會,前男友在外州異地戀出軌才開始依靠信仰,我也是跟佢拍拖後才接受信仰,我倆個復合後才真正對信仰認真些。

拍拖時,就算佢搬到我家亦分房,我亦很尊重佢,不作越軌行為。但始終男性的性慾較大,而佢拒絕時,我不其然想起以前佢能跟其他男人放縱,而對我卻很嚴謹。

起碼,現在老婆對我比以前好,可能我知道佢有段黑歷史。我仍努力維持和接受,只是不其然會幻想佢被黑人搞的情景。
作者: DKLM2019    時間: 2020-7-7 09:45     標題: 回覆 15# pinramon 的帖子

現在你在這裡講了,算是找人傾訴了。
雖然你會受較多批評
作者: DKLM2019    時間: 2020-7-7 09:47     標題: 回覆 43# pinramon 的帖子

師兄你倆應該已近50歲?
作者: pinramon    時間: 2020-7-7 11:01

引用:
原帖由 DKLM2019 於 2020-7-6 17:47 發表 查看引用來源
師兄你倆應該已近50歲?
我是40頭,老婆大兩年多。
作者: HKABC135    時間: 2020-7-7 12:12     標題: 回覆 43# pinramon 的帖子

咪係囉,一開始都係佢Head 著你多過你Head著佢,好典形的一個願打一個願捱關係。其實如果唔係畀你發現這堆舊照,你可能仍然樂於忍氣吞聲做你的Yes ma’am 老公。
既然你覺得揭發咗老婆嘅黑歷史後,佢對待你嘅方式比從前好,只係你個人放唔低、會不其然幻想佢被黑人搞的情景的話,這裡引版啲帥兄帥姐未必可以好似婚姻輔導員咁開導到你喎。
不過,如果你想憑著現在老婆對你嘅態度變得比從前好、比從前聽話的這種優勢,去令你老婆在性方面作出配合或改變,從而彌補返你對老婆畀黑鬼搞的心理陰影,不防問吓這裡的師兄、師姐有乜玩法心得分享吓。
作者: pinramon    時間: 2020-7-7 12:35

引用:
原帖由 HKABC135 於 2020-7-6 20:12 發表 查看引用來源
咪係囉,一開始都係佢Head 著你多過你Head著佢,好典形的一個願打一個願捱關係。其實如果唔係畀你發現這堆舊照,你可能仍然樂於忍氣吞聲做你的Yes ma’am 老公。
既然你覺得揭發咗老婆嘅黑歷史後,佢對待你嘅方式比從前好,只 ...
其實婚姻輔導基本解決了大部份問題,過去呢兩個禮拜係自有小朋友後最好,老婆亦開始做個顧及我感受。

性方面,以往只有男上女下,到近年只有女上男下,現在開始給我試狗仔式。危險期,就算結紮後仍要體外射精在肚或胸。現在開始接受顏射。
作者: 毛明示    時間: 2020-7-7 13:32

如果佢用之前男友身上學到的性技巧同你搞到天昏天暗,而且講明之前係點樣被人屌的細節,你覺得自己可以接受嗎?
作者: DKLM2019    時間: 2020-7-7 21:23     標題: 回覆 18# pinramon 的帖子

都好好啦!
有得顏射!
作者: DKLM2019    時間: 2020-7-7 21:26     標題: 回覆 48# pinramon 的帖子

我通常69口交,令太太已多次高潮。
之後佢就非常配合😊😊
作者: 天河浪人    時間: 2020-7-7 23:04

引用:
原帖由 毛明示 於 2020-7-7 13:32 發表 查看引用來源
如果佢用之前男友身上學到的性技巧同你搞到天昏天暗,而且講明之前係點樣被人屌的細節,你覺得自己可以接受嗎?
唔好咁啦,一陣搞到樓主幻想到佢老婆以前點樣趴係度俾個黑鬼玩狗仔式玩屎忽但又唔俾老公玩,
佢又會發脾氣覺得條女好自私

又要知又要唔鍾意果D人係最無私架,無私起上黎會好癲
作者: pinramon    時間: 2020-7-7 23:51

引用:
原帖由 DKLM2019 於 2020-7-7 05:26 發表 查看引用來源
我通常69口交,令太太已多次高潮。
之後佢就非常配合😊😊
太太唔俾我用口掂佢下體,前戲時指插到佢出哂水,可以埋牙之際,要我用纸巾抹乾淨隻手。

佢一攞到高潮就話夠,兩次高潮就要收工。

唔鍾意後入,因為佢唔係狗。

乳頭係最敏感,淨係摸乳頭冇掂口陰核都足以令佢要做愛。
作者: HKABC135    時間: 2020-7-8 01:49     標題: 回覆 53# pinramon 的帖子

家吓佢肯配合滿足吓你,你大把嘢可以試啦。咪諗住老婆係三手貨蝕晒底先得㗎。

作者: paulgortoronto    時間: 2020-7-8 06:56     標題: 回覆 1# pinramon 的帖子

每個人都有過去,佢同黑人一齊過又如何?你愛佢就唔會介意佢嘅過去啦。。。 要用到幾手貨去形容,你咪又係幾手貨,我唔會介紹老婆幾多手貨,反而我仲要多謝前幾手幾我老婆開發好,我享受緊成果。。。我老婆前一個男友係我大學同科同學,佢以前(未分手) 都成日同我講點刁佢啦
作者: pinramon    時間: 2020-7-8 07:41

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2020-7-7 14:56 發表 查看引用來源
每個人都有過去,佢同黑人一齊過又如何?你愛佢就唔會介意佢嘅過去啦。。。 要用到幾手貨去形容,你咪又係幾手貨,我唔會介紹老婆幾多手貨,反而我仲要多謝前幾手幾我老婆開發好,我享受緊成果。。。我老婆前一個男友係我大學同 ...
睇清楚前面係邊個形容幾手貨,好明顯你睇d唔睇d。
作者: 東熱汁男    時間: 2020-7-8 12:18

每人都有秘密嘅事!前度係黑人大代又點,怕比下去?
作者: DKLM2019    時間: 2020-7-9 10:03     標題: 回覆 19# pinramon 的帖子

她第一次come 之後,試下馬上用口幫她。 用多少少力, 反抗唔到,但她應該會很受落。
作者: 狂輸    時間: 2020-7-14 12:57

向君子坦白應該問題不大,
但你老婆好明顯知你介意啦﹗
所以唔知好過知囉﹗
作者: stardust1234    時間: 2020-7-16 00:33     標題: 回覆 1# pinramon 的帖子

樓主, 阿嫂知你介意, 先唔同你講。  如果你表現得好唔介意,甚至讚下佢吸引, 可能佢會講。

仲有樓主係唔係綠奴,  會想像老婆同黑人做的過程。 好多高學歷女生都想同低下層人做, 可能會新鮮。
作者: pinramon    時間: 2020-7-16 09:11

引用:
原帖由 stardust1234 於 2020-7-15 08:33 發表 查看引用來源
樓主, 阿嫂知你介意, 先唔同你講。  如果你表現得好唔介意,甚至讚下佢吸引, 可能佢會講。

仲有樓主係唔係綠奴,  會想像老婆同黑人做的過程。 好多高學歷女生都想同低下層人做, 可能會新鮮。 ...
老婆去那個人口少的州份是未到二十歲,㨂選那地方,因為學費和生活費便宜,對學费貴的留學生是考慮因素,而且只是讀 community college 再轉校。大慨那黑人應該年紀小少許,因為一般二十歲已讀完兩年入U,  我估計應該在讀第二個學期時間發生那個黑人事件,大家都是讀 college,  除了一個人很 lonely, 而黑人口甜舌滑厚面皮,老婆未試揸車,而呢個人可以給她車載,我真係估唔到老婆究竟以前係咩人,竞然容許自己搞上黑人,我肯定呢件事,佢屋企人唔知,而那件時間認識的人亦冇聯絡。真係天意,竟然留下那底片。

我感覺她還有很多事隱瞞,例如去加拿大讀完是為了跟那個初戀男友,有很多不同時間影的寫真,而且很懂擺首弄姿。感覺其實她有一定的性經驗,只是一直没有表露出來。

我只可以對她好,令她感到安全而希望有一日她會講細節给我。
作者: stardust1234    時間: 2020-7-16 23:36

引用:
原帖由 pinramon 於 2020-7-16 09:11 發表 查看引用來源
老婆去那個人口少的州份是未到二十歲,㨂選那地方,因為學費和生活費便宜,對學费貴的留學生是考慮因素,而且只是讀 community college 再轉校。大慨那黑人應該年紀小少許,因為一般二十歲已讀完兩年入U,  我估計應該在讀第二 ...
大學果時係最開放, 尤其是係外地, 並不奇怪。身邊又無熟人, 又剛成年, 想試新野。 雜交, 同鬼仔, 吸毒都有。 我都係外國, 好明白。 佢過去可能發生好多事,  最重要係現在。 唔通你懷疑佢有外遇? 又或你享受之前同其他男人的過程?
作者: mui1892    時間: 2020-7-16 23:46

其實我覺得你唔洗咁樣囉!唔好再諗呢啲啦
作者: stardust1234    時間: 2020-7-17 00:27

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-16 23:46 發表 查看引用來源
其實我覺得你唔洗咁樣囉!唔好再諗呢啲啦
可能係有些特別原因。 我估可能為解決性生活問題,又或樓主係綠奴。
作者: pinramon    時間: 2020-7-17 01:06

引用:
原帖由 stardust1234 於 2020-7-16 08:27 發表 查看引用來源

可能係有些特別原因。 我估可能為解決性生活問題,又或樓主係綠奴。
十年前,伴郎發現佢老婆同佢拍拖前同前男友上過床。伴朗淨係拍過一次拖,而伴郎個老婆就係伴娘,果時個伴娘同佢前度男友仲係同一個朋友圈。搞到我同我老婆要帶佢哋同長輩導師夫婦傾計。

我老婆令我有錯覺,佢受到很大情傷喺因為失身俾對上一個前度男友(從內地留學的高材生)而有小三。令我覺得佢對呢方面唔随便。

問題上係老婆隱瞞太多東西,我發現了,佢卻仍然不肯回答我。更甚,她大學時期,佢舅父很照顧她,放假時又對她去旅行,每有長假老婆就去探望單身的舅父,後來我重到老婆在英文堂的文章有提及呢個只大她十年的舅父。但當我問老婆佢舅父年纪的時候,佢装作不知道。

真的是坦誠問題,是否她過去差到寧願離婚也不願意講我知,越想越不是味兒
至於綠奴,肯定不是。

作者: stardust1234    時間: 2020-7-17 02:43

引用:
原帖由 pinramon 於 2020-7-17 01:06 發表 查看引用來源

十年前,伴郎發現佢老婆同佢拍拖前同前男友上過床。伴朗淨係拍過一次拖,而伴郎個老婆就係伴娘,果時個伴娘同佢前度男友仲係同一個朋友圈。搞到我同我老婆要帶佢哋同長輩導師夫婦傾計。

我老婆令我有錯覺,佢受到很大情傷 ...
你懷疑佢同舅父有野?
作者: pinramon    時間: 2020-7-17 03:57

引用:
原帖由 stardust1234 於 2020-7-16 10:43 發表 查看引用來源

你懷疑佢同舅父有野?
佢舅父好友善,我唔明點解老婆連呢樣都要講大話。
作者: stardust1234    時間: 2020-7-17 05:14

引用:
原帖由 pinramon 於 2020-7-17 03:57 發表 查看引用來源

佢舅父好友善,我唔明點解老婆連呢樣都要講大話。
你同你老婆關係都幾差? 如果無野咁都好講大話。
作者: pinramon    時間: 2020-7-17 05:32

引用:
原帖由 stardust1234 於 2020-7-16 13:14 發表 查看引用來源

你同你老婆關係都幾差? 如果無野咁都好講大話。
其實表面上關係冇乜野,唯獨是佢少惯性將由留學開始到認識我之前的事收埋。
作者: stardust1234    時間: 2020-7-17 06:03

引用:
原帖由 pinramon 於 2020-7-17 05:32 發表 查看引用來源
其實表面上關係冇乜野,唯獨是佢少惯性將由留學開始到認識我之前的事收埋。
可能當年真係玩得放, 怕你接受唔到。 講真假如佢認同黑人, 甚至群交, 咁你想點?
作者: pinramon    時間: 2020-7-17 06:11

引用:
原帖由 stardust1234 於 2020-7-16 14:03 發表 查看引用來源

可能當年真係玩得放, 怕你接受唔到。 講真假如佢認同黑人, 甚至群交, 咁你想點?
佢認咗認我之前拍過四、五次拖,之後講三次,同兩個男人上過床,一個係前度內地男友,另一個就係再之品果個黑人。我想問點解佢同黑人既野,尤其係点解接受佢。
作者: stardust1234    時間: 2020-7-17 06:18

引用:
原帖由 stardust1234 於 2020-7-17 06:03 發表 查看引用來源

咁佢點答?
作者: stardust1234    時間: 2020-7-17 06:38

引用:
原帖由 pinramon 於 2020-7-17 06:11 發表 查看引用來源
佢認咗認我之前拍過四、五次拖,之後講三次,同兩個男人上過床,一個係前度內地男友,另一個就係再之品果個黑人。我想問點解佢同黑人既野,尤其係点解接受佢。 ...
咁佢點答?
作者: pinramon    時間: 2020-7-17 06:42

引用:
原帖由 stardust1234 於 2020-7-16 14:38 發表 查看引用來源

咁佢點答?
唔肯再講,知嚟對大家關係冇好益。
作者: stardust1234    時間: 2020-7-17 06:52

引用:
原帖由 pinramon 於 2020-7-17 06:42 發表 查看引用來源
唔肯再講,知嚟對大家關係冇好益。
佢都認左同黑人有性交, 其他野你知來有乜益處?
作者: pinramon    時間: 2020-7-17 06:58

引用:
原帖由 stardust1234 於 2020-7-16 14:52 發表 查看引用來源

佢都認左同黑人有性交, 其他野你知來有乜益處?
既係就咁 Close file
作者: stardust1234    時間: 2020-7-17 07:10

引用:
原帖由 pinramon 於 2020-7-17 06:58 發表 查看引用來源
既係就咁 Close file
除非你係好唔介意個種, 甚至利用佢過去經歷增加床上情趣或者係綠奴之類。   唔係心裡有陰影就唔好。
作者: clarkkent    時間: 2020-7-17 07:20

樓主,你心態我絕對明!當然每個人諗法唔同,冇話啱定錯。我有少少同你相似經歷
作者: pinramon    時間: 2020-7-17 07:51

引用:
原帖由 clarkkent 於 2020-7-16 15:20 發表 查看引用來源
樓主,你心態我絕對明!當然每個人諗法唔同,冇話啱定錯。我有少少同你相似經歷
咁你係咩心態

圖片附件: Screenshot_20200716_164112.jpg (2020-7-17 07:51, 387.65 KB) / 該附件被下載次數 29

圖片附件: Screenshot_20200716_163954_com.android.gallery3d.jpg (2020-7-17 07:51, 595.71 KB) / 該附件被下載次數 33

圖片附件: Screenshot_20200716_163912_com.android.gallery3d.jpg (2020-7-17 07:51, 662.33 KB) / 該附件被下載次數 46

作者: Cets123    時間: 2020-7-17 08:50

其實樓主覺得現在老婆對你好嗎?

過去已追不回!
只要她現在不再有其他越軌行為!
你可以接受嗎?

每一個人都有自己的故事!
有「過去」的歷史!

如果因為以往便「推翻」現在!
值得嗎?
作者: clarkkent    時間: 2020-7-17 10:49     標題: 回覆 79# pinramon 的帖子

明白有條刺好唔舒服,好多路過既朋友都同你講:每個人都有過去,但見你都不停post個黑人既相,就知你難以釋懷。

作者: pinramon    時間: 2020-7-17 22:02

引用:
原帖由 clarkkent 於 2020-7-16 18:49 發表 查看引用來源
明白有條刺好唔舒服,好多路過既朋友都同你講:每個人都有過去,但見你都不停post個黑人既相,就知你難以釋懷。
可能有人認為好似有d歧視,但我生活環境曾經跟這人種接觸的不好印象。當然工作上亦過一些好的,但好的比例實在太少。

以為識一個對感情認真,對貞節看重而又很美麗的女生。原來對方曾經有很多不可告人的過去,只是找一個容易控制而有少許家庭的老實人。荒唐到那程度才接受被黑人搞上床,感覺上自己的水平亦被降低。
作者: DKLM2019    時間: 2020-7-18 00:20     標題: 回覆 29# pinramon 的帖子

最後一段有同感。
好想對方坦白,但也擔心對方坦白後,可能連自己也不能接受...
作者: DKLM2019    時間: 2020-7-18 00:22     標題: 回覆 82# pinramon 的帖子

太太現在身形還能好好保持?
可以簡介一下身形嗎?
作者: pinramon    時間: 2020-7-18 01:02

引用:
原帖由 DKLM2019 於 2020-7-17 08:22 發表 查看引用來源
太太現在身形還能好好保持?
可以簡介一下身形嗎?
5呎4,108磅,直黑髮至胸部,肚纹及肚皮鬆了。
A cup, 有蘿。基本上除了肚皮鬆了,乳頭微墮,大致上尚算全合格。

作者: 冰天雪地6    時間: 2020-7-18 18:19

老婆以前過去係佢嘅事。

而且都係識你之前嘅事。過咗去冇得改變,每個人都有過去 。

你咁介意,無論老婆講咩你都唔可能接受 。

收手啦。
引用:
原帖由 pinramon 於 2020-7-3 23:11 發表 查看引用來源

向另一半坦誠亦係一份尊重

作者: 家中小婆仔    時間: 2020-7-19 12:54

其實同黑人做過有乜問題? (我都試過)
仲要係咸豐年代之前既事
難明
作者: couplelover    時間: 2020-7-19 16:25

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2020-7-19 12:54 發表 查看引用來源
其實同黑人做過有乜問題? (我都試過)
仲要係咸豐年代之前既事
難明
師姐有冇包膠可以分享下?
作者: 家中小婆仔    時間: 2020-7-19 21:50     標題: 回覆 88# couplelover 的帖子

好耐以前啦喎
果時仲未結婚, 同朋友去灣仔飲野, 識左兩個美國人(1個白人, 1個黑人),果晚飲得太high,之後居然同黑嗰個返左佢酒店房,之後就.....
作者: stardust1234    時間: 2020-7-19 22:31

引用:
原帖由 pinramon 於 2020-7-18 01:02 發表 查看引用來源
5呎4,108磅,直黑髮至胸部,肚纹及肚皮鬆了。
A cup, 有蘿。基本上除了肚皮鬆了,乳頭微墮,大致上尚算全合格。
其實樓主同太太性生活如何?
作者: pinramon    時間: 2020-7-19 22:37

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2020-7-19 05:50 發表 查看引用來源
好耐以前啦喎
果時仲未結婚, 同朋友去灣仔飲野, 識左兩個美國人(1個白人, 1個黑人),果晚飲得太high,之後居然同黑嗰個返左佢酒店房,之後就.....
其實係一夜情?
作者: pinramon    時間: 2020-7-19 22:54

引用:
原帖由 stardust1234 於 2020-7-19 06:31 發表 查看引用來源

其實樓主同太太性生活如何?
既然係性板,就要解答下。,一向由第一次的約會、拖手、接吻、上床,都係老婆做是主動。

一向只有男上女下和女上男下,口交係不可以,婚前,佢一直講結婚後,都一定不會含J。結婚初期,去過夫婦營,佢聽到一班太太分享,發現大家的丈夫都要求老婆幫老公口交,而呢班太太都很抗拒。先知道原來男人要求老婆含J咁普遍,我老婆就開始試幫我口交,一開始佢d牙刮到痛,我提點後佢就好咗冇再用牙刮,但冇乜剌激。但始終含唔到一分鐘就話累。

至於要做愛前,必須幫佢按摩推油半小時,直到佢入狀態後可以插入,但一抽插而佢有 mood,  通常十分鐘左右就攞到高潮,一攞到高潮,佢就話夠,催我快d完事。
作者: stardust1234    時間: 2020-7-19 23:06

引用:
原帖由 pinramon 於 2020-7-19 22:54 發表 查看引用來源
既然係性板,就要解答下。,一向由第一次的約會、拖手、接吻、上床,都係老婆做是主動。

一向只有男上女下和女上男下,口交係不可以,婚前,佢一直講結婚後,都一定不會含J。結婚初期,去過夫婦營,佢聽到一班太太分享,發現大家的丈夫 ...
咁講佢之前性經驗唔太豐富。太太平時著衫如何, 會唔會想其他人多注意? 如何其他人讚佢,會唔會特別開心?

作者: mui1892    時間: 2020-7-19 23:43

引用:
原帖由 pinramon 於 2020-7-19 22:54 發表 查看引用來源

一向只有男上女下和女上男下,口交係不可以,婚前,佢一直講結婚後,都一定不會含J。結婚初期,去過夫婦營,佢聽到一班太太分享,發現大家的丈夫 ...
咁點解佢唔鍾意幫你含
作者: pinramon    時間: 2020-7-20 00:12

引用:
原帖由 stardust1234 於 2020-7-19 07:06 發表 查看引用來源

咁講佢之前性經驗唔太豐富。太太平時著衫如何, 會唔會想其他人多注意? 如何其他人讚佢,會唔會特別開心?
佢冇講大話的話,同我之前就係大學時期同過黑人男友(估計幾個月)同前度內地男友(估計三年多)。平時衣著保守,從來不坦胸(可能平胸),泳衣是一件頭,有時更穿到鯊魚衣。

喺佢提及三次拍拖中,只承認同兩個人上過床,至於次數多频密就唔知,但起碼同佢上過床果兩個仲估都係數過佢一兩左右,既係十八廿二,性能力高峯期。我老婆性格較強,但在床上黑人點都應該較主導,計起上嚟竟然失身比黑人。

唔止一個人話老婆似宣萱,自從發現黑人事件同隱瞞十八年,而佢同婚婚姻輔導講,以我的反應佢預備最壞打算。但我冇意分開,而不再提問,老婆開始比以前用心含J,仲俾我颜射。俾我試用狗仔式。

但我內心就常諗起老婆以前怎樣跟男人搞,始終有條刺。
作者: pinramon    時間: 2020-7-20 00:14

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-19 07:43 發表 查看引用來源
咁點解佢唔鍾意幫你含
覺得很變態,又 dirty   同樣佢都唔俾我食鮑魚。
作者: mui1892    時間: 2020-7-20 00:22

引用:
原帖由 pinramon 於 2020-7-20 00:12 發表 查看引用來源
佢冇講大話的話,同我之前就係大學時期同過黑人男友(估計幾個月)同前度內地男友(估計三年多)。平時衣著保守,從來不坦胸(可能平胸),泳衣是一件頭,有時更穿到鯊魚衣。

喺佢提及三次拍拖中,只承認同兩個人上過床,至於次數多频 ...
咁佢都肯幫你含,唔好亂諗嘢啦
作者: stardust1234    時間: 2020-7-20 00:27

引用:
原帖由 pinramon 於 2020-7-20 00:12 發表 查看引用來源

喺佢提及三次拍拖中,只承認同兩個人上過床,至於次數多频 ...
現在衣著保守,定未識你之前都係保守。  你知唔知之前同其他男人做有無用套?
作者: pinramon    時間: 2020-7-20 00:28

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-19 08:22 發表 查看引用來源
咁佢都肯幫你含,唔好亂諗嘢啦
老婆係絕不提及過去的情史,佢認為係傷口同污點。
作者: stardust1234    時間: 2020-7-20 00:49

引用:
原帖由 pinramon 於 2020-7-20 00:28 發表 查看引用來源

老婆係絕不提及過去的情史,佢認為係傷口同污點。
人地都應為係傷口就原諒人啦。 我有朋友都係教徒,  老婆坦白之前同幾個男仔多P,  仲要落仔。現在都好好地生活。

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)