188Channel

標題: 道德的束縛 #1,10,28,40,52,63,66 [打印本頁]

作者: lovepro    時間: 2020-7-15 02:20     標題: 道德的束縛 #1,10,28,40,52,63,66

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: markluk123abc    時間: 2020-7-15 02:42     標題: 回覆 1# lovepro 的帖子

等待師l兄的下文👍
作者: Water_man    時間: 2020-7-15 02:59

Support !支持師兄再出post
作者: ookiroppi    時間: 2020-7-15 03:11

睇到硬L晒, 仲唔寫多d?!
作者: 失常少女    時間: 2020-7-15 03:32

好耐無見樓主出現.....
作者: mui1892    時間: 2020-7-15 08:58

引用:
原帖由 lovepro 於 2020-7-15 02:20 發表 查看引用來源
哩個故仔係關於因為一個小小的道德觀一第一次要留番俾女朋友/ 老婆, 而放棄左好大片森林, 到左廿幾歲都仲係處男一個慢慢由LKF, 玩到引板, 成人交友區, 到最新TG, 依家先發現原來哩個世界係咁大

#1 第一個非女友過 ...
😏😏😏😏師兄之後點,快啲寫啦
作者: leowaiwai    時間: 2020-7-15 09:42     標題: 回覆 1# lovepro 的帖子

留名等追post 加油師兄
作者: 825    時間: 2020-7-15 14:28

Support
作者: kensen    時間: 2020-7-15 14:29

how about next?
作者: lovepro    時間: 2020-7-16 02:09

同貓仔goodbye kiss 完之後, 隔左可能個幾星期我: 你放工未呀?
貓: 好累呀
我: 咁我幫你按摩?
貓: 我聽日放假呀, 想上大陸按
我心入面諗左好耐, 因為未試過同女仔上大陸啦, 同埋一上大陸, 電話就會轉左大陸接駁聲, 俾人聽到好大件事又要同屋企人解釋
隔左一陣
貓:點呀, 我番到屋企啦
我: 羅湖唔係關12點咩? 依家11點幾仲出唔出到去
貓: 皇崗24小時通關ga嘛
我: 咁係邊度等?
約完地方之後, 大家買左車飛就一齊搭車上去
而成程車貓仔就捱住我訓左成程
到左皇崗, 貓仔帶我搭的士去左佢成日按既骨場,下刪一百字
按完之後
我: 不如泊埋張床, 無咁凍
貓: 好呀
第一次訓係佢隔離又諗緊好想試下第一次, 但其實我都無帶套係身. 另外套骨場衫又無袋, 所以都唔好掙扎
我: 按完舒唔舒服呀
貓: 好D 啦, 但都仲係好累
我: 咁我再幫你按下
我按下佢手臂, 承機攬下佢條腰. 係面貼面既情況下, 我忍唔住鍚左佢面珠, 好快同佢french kiss 左
當我手部想進一步摸佢時佢就stop 左我話訓啦
咁我好乖咁停左, 然後又傾左一陣計
今次我地又kiss 起上來, 隻手係佢身上面遊走, 而今次佢無阻止我摸佢個胸
但過左一陣佢又叫我訓, 而今次大家真係訓著左
唔知過左幾耐, 我醒左, 見貓已經醒左
我: 訓得OK?
貓: 一般啦
我: 咁我地再訓一陣?
而我已經轉過去攬住貓, 又開始kiss 佢嘴仔. 今次貓仔配合左好多, 會開始啜實我條利
我就直接伸手入去搾貓波, 一時打圈, 一時彈下lin 頭, 間唔中又禁下佢
好快feel 到lin 頭已經硬晒, 而我諗住進一步時佢就捉住我, 阻止左我話唔得
我: 咁走啦
貓唔出聲
我: 走?
都係唔出聲
大家靜左一陣, 重覆左幾次之後
我望住佢kiss 左落去, 而今次我真係摸到妹妹, 而貓又無推開我
第一次摸到既興奮, 好似突破左城門咁, 而我只係敢係妹妹門口用手指揉陰核
feel 到佢開始濕, 有D 發滾, 今次都係我第一次遇到個濕既妹妹
果時已經幻想緊入左去係咩感覺, 貓開始係我耳邊呻吟, 慢慢伸手捉弄我既小巨龍
正當想成為正式大人之制,而貓都腿張開之制
我: 我仲係處, 未試過
貓望住左我
我: 你可唔可以幫我?
跟住我訓番係度
貓爬左上來, 小巨龍頭feel 到有D 暖, 而貓仔已經開始貼住我前後前後郁
而我當時覺得好溫暖, 但一直只係個頭, 所以雙手推緊貓仔落D
但好快貓仔就落番來, 可能都無一分鐘...
而我想再入果時, 貓: 我唔想做 就望實左我

我諗番, 其實係一直係門口都未入到去....

而果次之後, 佢就直接block 左我
作者: lovepro    時間: 2020-7-16 02:10

引用:
原帖由 markluk123abc 於 2020-7-15 02:42 發表 查看引用來源
等待師l兄的下文👍
ching 咁夜都唔訓呀~因住睇完訓唔到
作者: lovepro    時間: 2020-7-16 02:12

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-7-15 03:32 發表 查看引用來源
好耐無見樓主出現.....
之前番工忙左一排, 同埋無咩新故仔嘛其實都有D 既~同埋之前識左個cmui 都幾好傾
作者: lovepro    時間: 2020-7-16 02:13

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-15 08:58 發表 查看引用來源
😏😏😏😏師兄之後點,快啲寫啦
唔通你就係傳聞中既ctze?
作者: jasonhc    時間: 2020-7-16 11:20     標題: 回覆 10# lovepro 的帖子

會唔會係你講你未試過個下女仔怕有手尾?
作者: mui1892    時間: 2020-7-16 13:45

引用:
原帖由 lovepro 於 2020-7-16 02:13 發表 查看引用來源

唔通你就係傳聞中既ctze?
什麼😏😏😏
作者: mui1892    時間: 2020-7-16 13:58

咁你依家係唔係仲係處男
作者: mui1892    時間: 2020-7-16 13:59

快啲再寫文啦!!!!
作者: AnGeL靈    時間: 2020-7-16 20:39

你好想幫下板主wor
引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-16 13:58 發表 查看引用來源
咁你依家係唔係仲係處男

作者: mui1892    時間: 2020-7-16 21:10

引用:
原帖由 AnGeL靈 於 2020-7-16 20:39 發表 查看引用來源
你好想幫下板主wor
我冇呀
作者: a168    時間: 2020-7-16 23:17

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-16 13:58 發表 查看引用來源
咁你依家係唔係仲係處男
再搵處男,唔易。😆😆
作者: mui1892    時間: 2020-7-16 23:21

引用:
原帖由 a168 於 2020-7-16 23:17 發表 查看引用來源

再搵處男,唔易。😆😆
哈哈🤣🤣🤣我冇諗過想再處男

作者: a168    時間: 2020-7-16 23:49

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-16 23:21 發表 查看引用來源
哈哈,處男真的特別既。🤣🤣🤣
作者: lovepro    時間: 2020-7-18 00:36

引用:
原帖由 ookiroppi 於 2020-7-15 03:11 發表 查看引用來源
睇到硬L晒, 仲唔寫多d?!
ching 鐘意甜D 定咸D 呀
作者: lovepro    時間: 2020-7-18 00:39

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-16 13:45 發表 查看引用來源
什麼😏😏😏
之前唔知係邊度有人提及ctze 咁
作者: lovepro    時間: 2020-7-18 00:40

引用:
咁你依家係唔係仲係處男
再繼續睇落去就知啦~
作者: lovepro    時間: 2020-7-18 00:41

引用:
原帖由 a168 於 2020-7-16 23:17 發表 查看引用來源

再搵處男,唔易。😆😆
HK 每年都多幾個, 活番一百年都會預到幾百萬個
作者: lovepro    時間: 2020-7-18 00:42

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-16 23:21 發表 查看引用來源
即係ctze 之前有食過?
作者: lovepro    時間: 2020-7-18 02:22

LKF 係打開我對女性認知的一道門, 知道女仔都係有需要, 而未必會表現出來
試過經過一pair 情侶kiss 緊時, 偷偷地摷, 一摸仲已經濕晒, 唔知點解唔驚俾人打, 直至feel 到個男仔開始伸手落來先走
而我最激既一次係~

當時都係自己一個, 而有個米6高既女仔(叫8)自己係pool 度跳緊
咁作為男士, 緊係唔可以俾女仔一個咁寂寞
開始時跟住music互相磨下大家, 好快就喚醒左小C, 而我撞左8 幾下之後
佢就已經捱晒落來, 而我係佢耳邊輕輕吹左啖氣
突然聞到一種秘密的香水, 我竟然係當場係上面伸手入去揸佢 (之後問番原來有38D)
當時,我係第一次揸到C 級以上, 單手揸唔晒的感真係好正而且係有彈性
我示意8 轉身面對我, 今次係one piece 下面向上揸對車頭燈, 而8一直盡量禁番低條裙, 唔好俾人見到
跟住我掀起左個bra, 間唔中揸下, 又圍住lin 頭打圈同彈下佢,
8: 嗯...嗯...嗯
就係哩個時候, 我好想摷佢, 因為之前最多都係揸下女仔, 未試過摷
可能佢都好想要, 竟然主動貼埋來用下面磨我小巨龍
我將手由胸部直接向下穿過底底 直接去到森林,向小妹妹揮手
係哩個時候, 8禁住左我. 係我耳邊講左聲: 你咁快架
我:咁我出番來
而8哩個時候捉住我隻手, 用手指禁住我手指摸下佢陰核, 慢慢feel 到越來越濕
8: 呀...嗯...嗯, 一直只可以發出呻吟聲
而我只係門口玩左一陣就同佢一齊搭小巴走

係小巴車程其實一直都有玩弄對車頭燈, 成日都伸隻手入去摷
好彩果時無咁多smart phone 姐, 隔離D 乘客就係度睇好戲
係MK 落左車仲當街壓住佢kiss 同揸
8仲話哩度咁多人, 你仲咁
而我當時都係諗住同佢朴野就送佢搭車走lu
作者: mui1892    時間: 2020-7-18 08:54

引用:
原帖由 lovepro 於 2020-7-18 00:40 發表 查看引用來源

再繼續睇落去就知啦~
咁好吧!😓😏🤣
作者: mui1892    時間: 2020-7-18 08:56

引用:
原帖由 lovepro 於 2020-7-18 00:42 發表 查看引用來源

即係ctze 之前有食過?
曾經兩次經驗佢哋自稱處男
1)22歲
2)24 歲
作者: a168    時間: 2020-7-18 10:13

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-18 08:56 發表 查看引用來源
1)22歲
2)24 歲
同熟男比,平衡一下,😆👍
作者: lovepro    時間: 2020-7-19 00:50

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-18 08:56 發表 查看引用來源
1)22歲
2)24 歲
wow , 點識到架? 唔通求助搵人幫手破處?
作者: mui1892    時間: 2020-7-19 09:14

引用:
原帖由 lovepro 於 2020-7-19 00:50 發表 查看引用來源

wow , 點識到架? 唔通求助搵人幫手破處?
正是,之前uwant 識既,之後加WeChat 傾.....
作者: a168    時間: 2020-7-19 11:09

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-19 09:14 發表 查看引用來源
正是,之前uwant 識既,之後加WeChat 傾.....
果度真係有後生😂,d性格ok嗎?
作者: mui1892    時間: 2020-7-19 12:01

引用:
原帖由 a168 於 2020-7-19 11:09 發表 查看引用來源

果度真係有後生😂,d性格ok嗎?
呢D野都係唔講啦
作者: a168    時間: 2020-7-19 12:24

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-19 12:01 發表 查看引用來源
呢D野都係唔講啦
Okok😊
作者: man168man168    時間: 2020-7-19 12:51

我又要同mui 傾wechat! 哈哈
作者: lovepro    時間: 2020-7-20 23:59

引用:
1)22歲
2)24 歲
ctze 果時點解有興趣搵處男既
作者: mui1892    時間: 2020-7-21 00:22

引用:
原帖由 lovepro 於 2020-7-20 23:59 發表 查看引用來源

ctze 果時點解有興趣搵處男既
其實我都唔知架,之後WeChat 傾,佢地就話係處男,跟住未幫佢地囉
作者: lovepro    時間: 2020-7-21 00:53

俾人催快D 打文添

其實佢只係一個普通的女仔, 而佢只係合眼緣, 有feel 咁解
佢係個米65高,長髮,大概130磅左右的女仔,當日著住一件密實既one piece, 但佢就改變左我一生既想法
隨著音樂的拍子,我已經將手游走係佢既上半身,從腰到手臂,再到波邊,又番番腰間, 希望可以為D帶來快感
而dirty dance 係另一個引人既地方,明明有最親密的接觸但係又有衫褲阻擋
我地都好夾,我向左佢就向右,又坐住我大脾係度轉圈。仲要本身有D 肉地, 所以完全感受到佢既patpat係哩個時侯, 我當然攬實佢, 下身前後前後咁撞落佢度, 好似想將佢就地正法
好快小巨龍已經甦醒,佢竟然用手摸下小巨應
佢:佢硬左, 咁住搾左我一下
果下我頂唔住,攬住佢一邊 一邊係咁屌佢。sorry, 係不斷用小巨龍撞佢小穴先岩(幻想中)
係哩個時候,竟然有個男仔拉走左佢,話係佢男朋友
岩岩先開turbo, 就俾人搶走左....
點解一個男仔可以見住自己GF 咁俾人搞咁耐都無反應...
而我念念不忘, 間唔中去左佢附近又攬住佢跳左陣舞
而我最尾都拎左佢個電話

結果當日我無功而返,亦都無諗過後事發展
我果日係LKF留到5點幾,行緊去搭過海巴時whatsapp 佢
我: 你咁早走既?
D: 我一陣要番工呀
我: 係邊度番架? (當時真係想搵個女仔繼續, 唔想番屋企)
D: XXX (一個我搭車番屋企會經既地方)
我: i miss you,想見你, 得唔得呀?
等左一陣
D: what do you feel of me?
再諗左一陣
我: 我都唔知,攬住你好舒服,同你一齊好舒服
D: I kinda like you too

如是者,我搭車去到佢番工附近等佢
經過一個公園, 攬住佢同佢french kiss 左15分鐘就番屋企啦
作者: mui1892    時間: 2020-7-21 09:00

引用:
原帖由 lovepro 於 2020-7-21 00:53 發表 查看引用來源
俾人催快D 打文添

其實佢只係一個普通的女仔, 而佢只係合眼緣, 有feel 咁解
佢係個米65高,長髮,大概130磅左右的女仔,當日著住一件密實既one piece, 但佢就改變左我一生既想法
隨著音樂的拍子,我已經將手游走係佢既上半 ...
之後點呀!😏
作者: mui1892    時間: 2020-7-21 15:25

其實所謂處男係唔係好快射,佢兩個係喎
作者: a168    時間: 2020-7-21 21:12

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-21 15:25 發表 查看引用來源
咁熟男好慢射🤔🤔😅,係咪睇果日精神先而定?😎
作者: a168    時間: 2020-7-21 21:13

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-21 00:22 發表 查看引用來源
其實我都唔知架,之後WeChat 傾,佢地就話係處男,跟住未幫佢地囉
😅😅幫左兩個。。。。人生。。。唔錯。
作者: 啤一啤    時間: 2020-7-21 21:21

引用:
原帖由 a168 於 2020-7-21 21:13 發表 查看引用來源

😅😅幫左兩個。。。。人生。。。唔錯。
係咪處男都識分?
果然閱人無數喎!👍
作者: a168    時間: 2020-7-21 21:25

引用:
原帖由 啤一啤 於 2020-7-21 21:21 發表 查看引用來源
係咪處男都識分?
果然閱人無數喎!👍
我唔明你講緊咩。😂😂
作者: 啤一啤    時間: 2020-7-21 21:38

引用:
原帖由 a168 於 2020-7-21 21:25 發表 查看引用來源

我唔明你講緊咩。😂😂
我想問吓處男有乜特徵啫!😝
作者: mui1892    時間: 2020-7-21 21:47

引用:
原帖由 啤一啤 於 2020-7-21 21:21 發表 查看引用來源
係咪處男都識分?
果然閱人無數喎!👍
不過我都係唔識分喎
作者: lovepro    時間: 2020-7-21 23:46

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-21 09:00 發表 查看引用來源
之後點呀!😏
之後就散左啦~呵呵
作者: lovepro    時間: 2020-7-21 23:47

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-21 15:25 發表 查看引用來源
我未遇過wor, 所以我都唔知
作者: lovepro    時間: 2020-7-21 23:48

引用:
原帖由 a168 於 2020-7-21 21:12 發表 查看引用來源

咁熟男好慢射🤔🤔😅,係咪睇果日精神先而定?😎
早幾日有準備下, 到臨場就可以發撢得好D
作者: lovepro    時間: 2020-7-22 00:48

自從第一次見面後,我間唔中去接佢放工
唔知係佢男朋友平時無咩同佢親熱定係時間真係太短,佢每次見我都一定會用盡力咁吸乾我
通常我地都會坐巴士上層中間位,唔理有無人,我地會不斷接吻,眼中只有對方,只有身體上既交流
然後手隨著佢的曲線游走,隔著衣服大大力咁搓。佢就會忍唔住係我耳邊呻吟
其實我都好緊張,成日望下塊反光鏡,又望下隔離車有無人望過來。好彩夜晚都真係少人
而係番屋企途中,有一個係河邊既天橋底,可能十分鐘都只係得5個人行過,而我地最愛就係哩個位置
我地會先相擁,我的嘴仔慢慢從嘴仔移向耳仔。
佢最敏感既地方就係耳仔~ 只要係耳仔邊一吹氣,佢就會好似無力咁俾我服侍
我會圍住lin 頭打圍,用手指壓下lin lin,又會彈下linlin
佢: 你好曳既
我: 邊個叫你咁大
佢: 有幾大?
我: 平時單手搾得實個籃球,但搾唔晒你果個
佢: 唔怪得咁有安全感啦~ 好暖, 好舒服
我會當左係LKF 不斷用小chris 磨佢, 撞佢
佢只會係我耳邊講: 喔喔喔,好硬呀
我: 咁唔好停啦

有一次,我地去左一個佢屋企附近既公園,但哩個公園成日有人經過
佢亦都第一次主動放左隻手去小chris 度感受
佢: 咩佢咁硬既
我: 你平時唔係都感受到咩?
佢: 用手個感覺真實好多
我捉住佢隻手搾下小巨龍又用手上下掃下
佢好快就上手咁幫我,而我都放左手手係小穴出面,用手指輕輕從膝蓋以上帶到小穴門口。
我慢慢掂下豆豆既位置,跟住上下上下咁掃
佢: 好痕呀, 唔好
我: 點解?
佢: 周圍好多人
我: 但我想繼續享受哩個moment,大家都enjoy
佢敵唔過我,唯有享受當下,係我耳邊呻吟直至有人經過~
我feel 到佢已經濕晒,而我已經硬到失去理性
我: 不如我地搵個靜D 既地方?
佢: 邊度?
我: 哩度我唔熟呀,有無D 暗角位
佢: 無呀, 周圍都有CCTV
我靜左好耐… 不如去開房?
佢: 咁污濁, 唔去

最後都係送左佢番屋企而我都知, 其實可以再進一步
作者: a168    時間: 2020-7-22 01:01

引用:
原帖由 lovepro 於 2020-7-22 00:48 發表 查看引用來源
唔知係佢男朋友平時無咩同佢親熱定係時間真係太短,佢每次見我都一定會用盡力咁吸乾我
通常我地都會坐巴士上層中間位,唔理有無人,我地會不斷接吻,眼中只有對方,只有身體上既交流
然後 ...
😂再進一步。。。。沒有了?
作者: a168    時間: 2020-7-22 01:02

引用:
原帖由 lovepro 於 2020-7-21 23:48 發表 查看引用來源

早幾日有準備下, 到臨場就可以發撢得好D
😂😂講到好似見工,好 緊張feel 。
作者: 啤一啤    時間: 2020-7-22 01:11

引用:
原帖由 lovepro 於 2020-7-22 00:48 發表 查看引用來源
然後 ...
應該走唔甩嘅!😝
作者: 啤一啤    時間: 2020-7-22 01:13

引用:
原帖由 a168 於 2020-7-22 01:02 發表 查看引用來源

尊重對手嘛!😁😁
作者: mui1892    時間: 2020-7-22 07:59

引用:
然後 ...
再一步點呀可能佢都想破你處

作者: kensen    時間: 2020-7-22 16:19

齋手作仔, 你咪辛苦左好耐
作者: lovepro    時間: 2020-7-23 00:44

引用:
原帖由 a168 於 2020-7-22 01:01 發表 查看引用來源

😂再進一步。。。。沒有了?
再進一步, 可能就係搵唔到大家lol
作者: lovepro    時間: 2020-7-23 00:48

引用:
原帖由 a168 於 2020-7-22 01:02 發表 查看引用來源

出左來做野果然係唔同D, 所有野都係預先準備好D 吧
作者: lovepro    時間: 2020-7-23 00:51

引用:
原帖由 啤一啤 於 2020-7-22 01:13 發表 查看引用來源
尊重對手嘛!😁😁
養精蓄銳
作者: lovepro    時間: 2020-7-23 00:56

引用:
原帖由 kensen 於 2020-7-22 16:19 發表 查看引用來源
齋手作仔, 你咪辛苦左好耐
幾十年都係咁, 所以都已經好慣
作者: lovepro    時間: 2020-7-23 01:11

自從問過佢開房,一直都希望有機會再進一步,終於有一日送完佢番屋企,佢都係唔捨得我送我去搭車
我地又開始熱吻起來,磨多幾次,我已經忍唔住慢慢除左佢對絲襪,諗住就地正法
當初唔知點解自己真係有咁既勇氣,睇來真係谷精上腦
佢訓左係個小斜坡度(有泥土),我已經用雄厚既身驅壓實佢,手指開始由大脾掃上
佢: 哩度有無人架
我: 應該無啦,我地咁耐都無人經過
佢: 但我好驚,哩度又咁污濁
我: 咁搵我件衫墊住?
佢: 不如番我屋企,屋企人應該訓左
我聽到成個呆左,估唔到有女仔願意俾我直接上佢屋企
我: 咁好啦

係行緊番去既時候,我不斷左望右望,搵緊OK / 7 仔。因為第一次都未發生,我係長期無DOM 係身
我: 附近有無油站/ OK 架
佢: 做咩?
我: 無套係身...
佢 突然:今日都係唔好做啦
....
而我送到佢番屋企都係唔捨得就拉左佢入後樓梯
進行完濕吻,全身按摩後,我除左底底既時候,果一下其實只係想更近距離咁磨佢,同埋試下口交
果次係第一次D 見到小chris
我: 依家小巨龍好硬呀
佢慢慢放左隻手去小chris 度上下套弄
我: 可唔可以令我更舒服?
佢 點樣?
我企左起身,示意D 用口
佢深深咁望住我: 我未試過
當我拉佢埋來時,竟然有人行樓梯,嚇到我地即刻著番晒衫褲離開
作者: mui1892    時間: 2020-7-23 08:52

引用:
原帖由 lovepro 於 2020-7-23 01:11 發表 查看引用來源
自從問過佢開房,一直都希望有機會再進一步,終於有一日送完佢番屋企,佢都係唔捨得我送我去搭車
我地又開始熱吻起來,磨多幾次,我已經忍唔住慢慢除左佢對絲襪,諗住就地正法: ...
哈哈哈😄
作者: lovepro    時間: 2020-7-24 00:52

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-23 08:52 發表 查看引用來源
哈哈哈😄
咁代表咩?~~
作者: lovepro    時間: 2020-7-26 02:28

過左幾日,終於有時間可以見佢,而我有一個神聖任務就係買domdom

佢: 媽媽應該訓左啦
我: 咁我地番去啦

佢: 嗯,記住唔好咁大聲
番到佢屋企花園平台
佢: 我上去睇下屋企人先,你係度等我啦
始終都係第一次果時開始成個人緊張到震震地...
係下面等左十五分鐘,佢終於落來接我上去,直接入左佢房
而今次同佢 kiss kiss 既時候,竟然發覺佢有帶利環

其實我覺得個金屬真係好凍,唔係咁鐘意
但我都無破壞氣氛,慢慢kiss 佢 既嘴仔, 大家開始舌戰
當我係耳仔邊不斷呼氣,佢已經俾我征服左
我: 你好香
佢: 邊度
我: 頭髮同埋女人香
係哩個時候我再吹多次耳仔,佢已經向後訓左上床
我慢慢將嘴仔向下巴同頸部進攻,而雙手走向佢既D級導彈
細果時覺得最緊要樣靚,胸係唔緊要,但人越大發覺胸係perfectsex 既其中一個環節,可以增加視覺同觸感既刺激
佢好識做,慢慢除左背心,露出深黑色既bra
我色迷迷咁望住佢,然後一手搾住一個

佢:嗯.嗯.嗯
我: 細聲D,隔離有人呀
佢: 但好舒服,係你先可以搾到咁實
我: 咁你點先唔出聲
佢: 唔得

我唯有一下咀落去,等佢繼續同我口水交換
佢開始頂唔住,自己除左個bar
一對D級車頭燈彈左出來,中間有著一粒黑提
我一隻手狂搾,間唔中用食指圍住lin頭打圈
口部配合手指,用舌頭圍住lin 頭打圍
佢: 呀,嗯, 好痕呀,但好暖
佢: 唔好停呀
成個房間就係充斥住呻吟聲

我突然咬佢粒提子,食指都彈左佢一下
佢 真係!!!!!!呀!!!!一聲咁叫左出來,果下嚇到我死

進攻完上半場,小巨龍已經準備就緒,而我只係慢慢除左佢既絲襪,再除埋自己西褲
慢慢隔住底底享受一下又一下衝擊帶來的快感
每撞到佢 一下,佢都會攬緊我,同時發出美麗既聲響
幾分鐘之後,我除左佢底底,一掂既時候已經河水泛濫。當然,原來唔係果個女仔都係咁,有D女仔可以乾乾地,入到都會痛
我只係門前轉下圈,掃下,震下
,又刺激下陰核
佢: 好舒服,唔好停
佢: 好暖呀
佢: 你隻手好大
我: 佢已經好濕,仲越來越濕

而我之前未試過,所以都唔敢放隻手指入去,所以一直只係外圍進擊
當我覺得準備好,就去拎套準備正式做大人
其實哩個時候有惡魔同我講唔好帶啦,但我始終驚有病/搞大左人,所以都係安全至上
開完盒condom之後,我發覺我係唔識用套==邊便先係正面…我研究左一陣,都係決定帶左上去先。結果係錯左架,反到一半就覺得好難帶,要反轉佢先成功==

上左套,成功左一大步,到第二個問題,妹妹其實係邊呢
小chris 同佢傾左好耐計,妹妹俾我磨到係咁出水
佢: 好痕呀,好硬,好粗,好暖
佢: 俾我
佢: 入來啦
我搵唔到妹妹,仲有時hi 到菊花...

我: 我第一次做,唔知係邊呀…
佢: 我都係第一次…咁點算呀
我: 你帶我去搵佢OK?
佢: 我都唔係咁知
佢慢慢捉住我隻手,我感覺到係好軟好軟既陰唇有一個好細既洞
但就算我大概知係邊,我都係佢門口不斷咁滑走左,因為真係太滑
,始終衝唔到入去
過左五分鐘佢捉住小巨龍係小佢 門口
佢: 係哩度啦,你用力啦
我: 但驚你好痛
佢: 我會忍住架啦,為左你
我: 你痛要出聲
我用力一頂,見到佢 真係拿埋口面,但無叫出來
而我感覺到我只係入左好少好少,可能1CM 都無,因為連個頭都未入到
我: 係咪好痛
佢: 唔係呀,繼續啦
我再頂多下,好似無郁過,但佢鼓勵我不斷繼續
我攬住佢 講: 不如停啦,好驚你痛
佢:唔會呀,可以攬住你好sweet
我聽完之後慢慢再Kiss 下佢等佢放鬆,間唔中係佢耳邊吹氣
Feel 到佢放鬆少少就繼續向前,慢慢感覺到最難入既地方都已經入晒去
我第一次感覺到龜頭俾洞穴食左既充實感同埋溫暖濕潤感
我: 好正呀,多謝你
佢: 嗯,你鐘意就好
我跟住再入多少少,其實可能只係半條巨龍入左去
而第一次真係好緊,會覺得係痛既感覺,其實一直都痛緊
,咁女仔一定會係仲痛
係佢 無咁痛既時候,我慢慢抽插,每插一下佢 就會叫一下
就算依家
,我都好鐘意聽女仔呻吟既聲音,女仔享受先係我最享受既時刻
抽插左幾分鐘之後,佢已經開始享受
佢: 我習慣啦
佢: 快D
佢: 俾我啦
佢: 唔好停
佢: 唔好出番來
而我都越插越快,仲間唔中停頓引佢,之後再一下插到底
佢: 好鐘意
佢: 頂到好入呀
就係佢 不斷呻吟既情況下,終於將我既第一次俾晒佢
之後攬住佢
,鍚左佢一下就訓左係佢身上面休息
作者: devil2006    時間: 2020-8-13 17:05

支持樓主繼續update
作者: mui1892    時間: 2020-8-13 17:40

快啲更新啦😏😏😏

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)