188Channel

標題: 純好奇 - 床上的另類玩意(SM) [打印本頁]

作者: katieW    時間: 2020-7-17 08:01     標題: 純好奇 - 床上的另類玩意(SM)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-7-17 13:34

引用:
原帖由 katieW 於 2020-7-17 08:01 發表 查看引用來源
特別邀請趙總 (P.S. 我記起妳了 老公辦公室裡還有當天宴會跟妳和你們公司老闆在台上的合照)
當然也歡迎其他朋友暢所欲言

為什麼你們對SM的興趣是怎樣來的?
怎樣跟對方開始的? 如何讓他/她知道自己這方面的興趣?
...
夠啦唔好開名呀
答問題先~

先交代我係性虐遊戲中受虐o既一方, 主攻體罰鞭打

興趣點o黎: 都係好奇, 網上look咸片"唔小心"look到, 覺得好性感

如何開始/ 俾對方知道: 首先呢個"對方"係兩個人, 第一個係sp, 第二個係男友, sp唔駛點解釋啦卦? 至於男友, 慢慢一步步o黎囉, 先係搞o野果種做d會整痛自己o既動作, 捉佢隻手大力搣下乳頭呀, 拍下自己屁股下咁, 久而久之佢實會好奇問, 再同佢講咁樣我好high, 要佢下次主動d做, 進而搵身邊現成有o既工具請佢用o黎打我, 習慣之後先同佢一齊買d 專業o既

樂趣: 好複雜... 中意表現卦 因為係睇咸片開始o既, 覺得受虐o既女人好sexy, 心郁郁想成為其中之一, 同時施虐o既男人又好man, 當然講緊係真係識玩好一絲不苟好cool果類, 中意俾呢種人支配, 伏o係佢面前接受一切... 加上我本身就中意力量型o既猛男, 力量就係對我o既turn on 囉 大大力插我會好興奮但漸漸都唔夠, 大大力打我雖然好痛, 但呢種痛楚亦都係力量施加o係我身上o既官感刺激

真的會上癮嗎: 耐唔俾人打係會心思思

碰巧定係咁o岩共同興趣: 呢個其實真係唔知, 唯一可以確定當時係我先提出囉, 但諗深一層佢本身都有做s 傾向唔敢開口亦唔奇, 畢竟提出希望可以受虐一定容易過問人可唔可以俾我虐

係咪指定動作: 唔一定, 因為係真打唔係做戲, 兩三日就搞一次唔可能打咁密啦. 如果其中一方唔想... 好少喎, 如果人地無心情係無得強求o既, 夾硬o黎都唔係果個feel 啦.. 但如果佢想而我麻麻地, 都會儘量俾佢, 當係回到過去自己做錯o左事要受罰囉, 無得話免就免, 不如認命乖乖伏低
不過呢個情況真係好少有囉, 做佢o既私家女奴係我o既志願, 我愛佢, 超愛超愛, 為佢做咩都得, 為o左避免呢個情況出現, 即係佢想而我唔想而掃興, 我自己為自己訂立o左個規矩o黎訓練自己o既奴性, 每星期都一定要受佢至少五十下籐條, 亦即係養成一個逆來順受將自己身體提供俾佢享樂o既習慣咁囉

大致上係咁, 有咩容後補充
作者: katieW    時間: 2020-7-17 14:56     標題: 回覆 2# 蛇貴妃 的帖子

厲害....... 真的是人不可以貌相...
妳給人的一個感覺 就是非常勇敢的女強人  又能忍得痛
妳真的很愛妳男朋友啊
我聽到籐條兩個字就害怕了
別說五十籐 五籐我想必已經躲起來 妳是如何做到的? 會哭嗎?
還有... 男朋友就這麼忍心打妳?
能不能簡單說一下平時相處是怎樣的?
抱歉我實在很好奇... 因為始終覺得性愛應該是甜蜜的吧
很難理解妳們這種思維...
作者: 啤一啤    時間: 2020-7-17 16:11

引用:
原帖由 katieW 於 2020-7-17 14:56 發表 查看引用來源
妳真的很愛妳男朋友啊
別說五十籐 五籐我想必已經躲起來 妳是如何做到的? 會哭嗎?
還有.. ...
只要相方有共識
咩嘢都可以試吓玩嘅
我同另一半就先定咗個暗號
之後大家想點做都得
話之你嗌痛嗌救命
都可以唔理繼續做

但一講出個暗號
就必需要即時停止!😜
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-7-28 13:52

引用:
原帖由 katieW 於 2020-7-17 14:56 發表 查看引用來源
妳真的很愛妳男朋友啊
還有.. ...
如何做到... 呢個真係唔知咁講好
不過亦都唔係一次過50籐, 雖然都有過咁o既時候, 有時仲唔止添 不過真係唔多
最common 係10 - 20 左右, 一個禮拜咁樣加起o黎一共有50啫
喊係有時候會o既, 好睇狀態.... 但有時有d 日子係想大喊一場, 就會專登想佢打多d囉

平時相處, 其實同普通人差唔多
會有拍拖應有o既甜蜜同浪漫, 有嘻嘻哈哈, 有嘈交果陣互相問候對方屋企人o既時候
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-7-28 15:20

引用:
原帖由 啤一啤 於 2020-7-17 16:11 發表 查看引用來源
但一講出個暗號
就必需要即時停止!😜 ...
無錯
暗號係有, 但我會迫自己唔用囉
打籐我當係訓練o黎o架, 講好o左就點痛都要受晒佢為止, 呢個係我對自己o既要求

我地o既暗號係 "波依波籮mee"   -- (坦白講我真係講唔出口囉)
男友訂o既
美女樓主 #3 問我地平時相處係點, 呢一件小事會唔會亦都俾到你少少線索
無錯, 佢man同咸濕得o黎, 仲係有少少低能o既
我都係
作者: katieW    時間: 2020-7-31 12:55

明白了
但聽上去也很恐怖 妳一點也不害怕嗎?
打的力度有多大?
可能妳在別的帖有提過
還有 除了鞭打之外有什麼別的性虐玩意? 一定要做成痛苦的嗎?
在妳的角度 如果如妳所言妳是喜歡接受痛楚勉強可以理解
但施行的一方有什麼樂趣? 他有什麼享受的地方?
作者: 丁春秋    時間: 2020-8-2 10:17

睇住你地相認 互揭現實中不示人既一面 感覺怪怪
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-8-13 14:29

引用:
原帖由 katieW 於 2020-7-31 12:55 發表 查看引用來源
明白了
但聽上去也很恐怖 妳一點也不害怕嗎?
打的力度有多大?
可能妳在別的帖有提過
還有 除了鞭打之外有什麼別的性虐玩意? 一定要做成痛苦的嗎?
在妳的角度 如果如妳所言妳是喜歡接受痛楚勉強可以理解
但施 ...
力度多大... 同細個受o既體罰咁上下囉,
其他玩意都有, 痕癢囉, 主要玩腳板俾人r , 其他又真係無乜
施行果位o既快感我就真係唔識啦, 可能係支配, 操縱,
據聞亦有d 係視覺享受, 即係睇住一個靚女痛苦o既表情會令男人興奮
查實女性俾人插呻吟果陣o既表情同痛o既表情又真係有d接近
我理解係咁
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-8-13 14:32

引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-8-2 10:17 發表 查看引用來源
睇住你地相認 互揭現實中不示人既一面 感覺怪怪
故事教訓大家世界真係好細, 就算上網見唔到真人都唔好以為咁就可以亂9咁o黎
你永遠估唔到下一分鐘會發生咩事, 或者你吊過o既呢個人下一次會係咩身份同你再相遇
作者: live_alone    時間: 2020-8-15 21:18

引用:
妳真的很愛妳男朋友啊
還有.. ...
我都是咁認為,性愛是甜蜜的,點解要整痛對方?我對性都玩得好放,但整痛對方我接受唔到囉
作者: katieW    時間: 2020-8-20 14:53

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-8-13 14:32 發表 查看引用來源

故事教訓大家世界真係好細, 就算上網見唔到真人都唔好以為咁就可以亂9咁o黎
你永遠估唔到下一分鐘會發生咩事, 或者你吊過o既呢個人下一次會係咩身份同你再相遇 ...
同意....
作者: 幪面超人    時間: 2020-9-9 08:22

睇住對方痛苦或興奮都係一種刺,當然個種痛只是為了感官刺激而痛,雙方從中也得到樂趣,相信係人的另一種陰暗面。若接受了這種玩法,將又去到興奮的另一層次
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-8-13 14:29 發表 查看引用來源

力度多大... 同細個受o既體罰咁上下囉,
其他玩意都有, 痕癢囉, 主要玩腳板俾人r , 其他又真係無乜
施行果位o既快感我就真係唔識啦, 可能係支配, 操縱,
據聞亦有d 係視覺享受, 即係睇住一個靚女痛苦o既表情會令男 ...

作者: 蛇貴妃    時間: 2020-9-10 13:48

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-9 08:22 發表 查看引用來源
睇住對方痛苦或興奮都係一種刺,當然個種痛只是為了感官刺激而痛,雙方從中也得到樂趣,相信係人的另一種陰暗面。若接受了這種玩法,將又去到興奮的另一層次

...
好幾方面啦, 你講中o左其中一樣
第二方面可以叫做搵返一d做細路仔o既感覺, 我要佢當我係小朋友咁管教我
有時候亂咁發脾氣過後會被佢用籐氣懲罰返我
至於最後一種其實係我自己俾自己o既鍛鍊, 雖然講唔出究竟係練乜 忍耐力卦?
呢樣係睇片得到o既啟發
https://xhamster.com/videos/kung-fu-spanking-6813435
(當然我表現無片中女人咁好, 但就有少少想操到好似佢咁)
有時候一齊過夜第二日無特別o野做, 起身晨操之後都會好似條片咁樣o黎個50鞭
呢兩種都同sex無關
作者: 幪面超人    時間: 2020-9-10 15:54

其實片中被打女人屁股一定痛,之後坐都有困難。
我覺得呢種緞練係羞辱加忍耐,透過羞恥同痛作一個身心釋放。
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-10 13:48 發表 查看引用來源

好幾方面啦, 你講中o左其中一樣
第二方面可以叫做搵返一d做細路仔o既感覺, 我要佢當我係小朋友咁管教我
有時候亂咁發脾氣過後會被佢用籐氣懲罰返我
至於最後一種其實係我自己俾自己o既鍛鍊, 雖然講唔出究竟係練乜 ...

作者: 蛇貴妃    時間: 2020-9-11 07:48

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-10 15:54 發表 查看引用來源
其實片中被打女人屁股一定痛,之後坐都有困難。
我覺得呢種緞練係羞辱加忍耐,透過羞恥同痛作一個身心釋放。

羞辱其實一d都唔羞辱, 至少我係咁認為
事關無人強迫, 好多時都係自己提出o既, 能夠好好咁忍到最後係一種驕傲添
身心釋放呢句幾真, 之前聽聞有人都係用痛楚o黎釋放不過方法係紋身, 不停咁紋,
成身花班班其實有d恐怖 我先唔會囉
作者: 幪面超人    時間: 2020-9-11 09:12

紋身我又唔覺得釋放到幾多嘢,最主要係釋放咗啲錢俾人啫。

但捱打真係好直接感覺,我都鍾意叫人出盡力一拳打落我到,肉體的痛令反而有種放鬆感覺。

不過貴妃被打屎忽時無羞恥感,咁可能會少咗令一種內心釋放。其實咁大個人仲有幾可俾人打屎忽,妳被打時可以諗下俾人脫光下體,前後門暴露在空氣中,被人抽打臀部,呢種羞恥感可以放大啲。可能又有另一番滋味。
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-11 07:48 發表 查看引用來源

羞辱其實一d都唔羞辱, 至少我係咁認為
事關無人強迫, 好多時都係自己提出o既, 能夠好好咁忍到最後係一種驕傲添
身心釋放呢句幾真, 之前聽聞有人都係用痛楚o黎釋放不過方法係紋身, 不停咁紋,
成身花班班其實有d ...

作者: 蛇貴妃    時間: 2020-9-11 13:59

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-11 09:12 發表 查看引用來源
紋身我又唔覺得釋放到幾多嘢,最主要係釋放咗啲錢俾人啫。

但捱打真係好直接感覺,我都鍾意叫人出盡力一拳打落我到,肉體的痛令反而有種放鬆感覺。

不過貴妃被打屎忽時無羞恥感,咁可能會少咗令一種內心釋放。其實咁大個人 ...
你無聽過咩, 做o左錯主動招認, 主動要求受罰, 再難受o既懲罰都勇敢去接受, 呢個係光榮一d都唔羞恥
作者: ROSEKK    時間: 2020-9-11 14:38     標題: 回覆 18# 蛇貴妃 的帖子

如果懲罰系一路打你一路將啲精倒系你頭上呢?
作者: 幪面超人    時間: 2020-9-11 16:23

哈哈,我都想用藤條打妳10 下,令妳更光榮快樂
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-11 13:59 發表 查看引用來源

你無聽過咩, 做o左錯主動招認, 主動要求受罰, 再難受o既懲罰都勇敢去接受, 呢個係光榮一d都唔羞恥

圖片附件: images.jpeg (2020-9-11 16:24, 6.84 KB) / 該附件被下載次數 36

作者: 蛇貴妃    時間: 2020-9-14 09:10

引用:
原帖由 ROSEKK 於 2020-9-11 14:38 發表 查看引用來源
如果懲罰系一路打你一路將啲精倒系你頭上呢?
其實含住o係口之後受鞭先係我最愛
味道可以增強忍受能力

話時話樓主少奶奶潛水都潛o左好耐啫
作者: 幪面超人    時間: 2020-9-14 09:27

男人支嘢給了妳力量
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-14 09:10 發表 查看引用來源

味道可以增強忍受能力

作者: ROSEKK    時間: 2020-9-14 12:21     標題: 回覆 21# 蛇貴妃 的帖子

你和佢咁熟,叫佢出來喇😎
作者: katieW    時間: 2020-9-15 14:44

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-14 09:10 發表 查看引用來源

味道可以增強忍受能力

是啊最近有點忙 家裡出了點小變故 不過在處理中 沒什麼大事
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-9-18 06:39

引用:
原帖由 katieW 於 2020-9-15 14:44 發表 查看引用來源

是啊最近有點忙 家裡出了點小變故 不過在處理中 沒什麼大事
Oh......
無咩事嗎? 但願...唔係同老公..?
有o野要幫手/ 純粹想搵個情緒上o既出口呢, you've got my number
作者: SexDevil    時間: 2020-9-30 10:29

我早期玩主奴/sm係唔太鐘意整痛對方嘅玩法,開頭只會用啲玩具鞭細細力咁打pat pat。但後來發覺打女人時佢地發出既叫聲好正,先開始試用籐條打,最鐘意係打到成身一條條痕。我仲好鐘意一巴巴咁摑啲奴。我上網有睇過巾擊腹既玩發,係直頭用拳頭打或者用腳踩腹,不過自己仲未接受到。
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-10-8 10:25

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-9-30 10:29 發表 查看引用來源
我早期玩主奴/sm係唔太鐘意整痛對方嘅玩法,開頭只會用啲玩具鞭細細力咁打pat pat。但後來發覺打女人時佢地發出既叫聲好正,先開始試用籐條打,最鐘意係打到成身一條條痕。我仲好鐘意一巴巴咁摑啲奴。我上網有睇過巾擊腹既 ...
認真係拳打腳踢啦 打肚太恐怖有內傷就唔好
btw 早兩日執屋搵返一支粗籐 (好似係1cm) 出o黎, 當日即刻用o黎重溫一下
同幼籐相比係另有一番風味定係自己心理作用呢 腫o既程度好似明顯d, 第二日坐低都feel到痛不過都幾好
作者: katieW    時間: 2020-10-9 10:35

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-18 06:39 發表 查看引用來源

Oh......
無咩事嗎? 但願...唔係同老公..?
有o野要幫手/ 純粹想搵個情緒上o既出口呢, you've got my number
回來了 抱歉
多謝師姐不過已經沒什麼大事 也跟老公沒關 好得很呢

回歸正題體罰遊戲既然那麼逼真 流程我大概都可以想像到
其實最不理解的是心態 開始接觸這個玩意源於好奇的話是可以理解
但妳的字裡行間好像有一種欲罷不能的感覺? 不斷的疼痛不會厭倦嗎?
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-10-9 12:37

引用:
原帖由 katieW 於 2020-10-9 10:35 發表 查看引用來源

回來了 抱歉

其實最不理解的是心態 開始接觸這個玩意源於好奇的話是可以理解
但妳的字裡行間好像有一 ...
無事就好

"厭倦"... 你係咪想講討厭?
我唔會囉, 認叻都要講o架啦, 我係對自己有要求o既人
每一次都想今次要承受得比上次好, 係俾自己o既滿足感
另一個原因, 趴定定俾人打屁股個姿勢好sexy, 我中意 對伴侶o黎講都係一種引誘
當然我都有講過唔係淨係打屁股, 仲有腳板, 姿勢係無咁sexy (或者我仲未搵到一個最誘人o既pose去被打啦)
鬼叫佢咁中意人家隻腳咩! 淨係啜已經滿足唔到佢, 俾佢打幾籐都好應該
所以講到底無錯, 一開始只係貪刺激, 到後來為o左俾對方開心o既比重係多o左好多
同口交吞精一樣, 你中意o既人中意你都會做,
咁我中意o既人中意鞭打而我又ok唔抗拒, 同埋逼自己痛苦去服從佢都令我好high..
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-10-9 12:41

引用:
原帖由 katieW 於 2020-10-9 10:35 發表 查看引用來源

回來了 抱歉

但妳的字裡行間好像有一 ...
仲有呢, 問埋問埋咁多o野係咪都應該分享吓近期o既性生活
作者: katieW    時間: 2020-10-12 10:18

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-10-9 12:41 發表 查看引用來源

仲有呢, 問埋問埋咁多o野係咪都應該分享吓近期o既性生活
我倒沒有什麼 至少沒妳的精彩
但其實有一句 就是當老公用後入的姿勢時偶爾也會用手掌拍打我
一剎那亦有點興奮...
作者: 幪面超人    時間: 2020-10-21 15:01

原來咁多女人鍾意狗仔時被人打屎忽
引用:
原帖由 katieW 於 2020-10-12 10:18 發表 查看引用來源

我倒沒有什麼 至少沒妳的精彩
但其實有一句 就是當老公用後入的姿勢時偶爾也會用手掌拍打我
一剎那亦有點興奮...

作者: 淫亂小魔星    時間: 2020-10-31 15:45

有時快感蓋個理性。。。。母狗咁撩人
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-11-13 11:58

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2020-10-31 15:45 發表 查看引用來源
有時快感蓋個理性。。。。母狗咁撩人
都係o既
情慾愈係高漲果陣愈發x晒姣咁 lur 住想人狠狠咁先打我一鑊
感覺有d 似俾中意o既人破處咁
好痛, 但又好冧
作者: katieW    時間: 2020-11-16 12:42

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-11-13 11:58 發表 查看引用來源
感覺有d 似俾中意o既人破處咁
好痛, 但又好冧
這句一針見血
對了 有些說話我實在覺得在這個平台上說才自然 (所以在wechat 我從不談及這種話題 希望妳見諒)

如果妳有時間的話 挺希望再讀到妳分享的SM情節
親身嘗試我怕是不敢的了 但讀妳的故事感覺有點刺激 像看電影一樣

不用擔心我 我看電影的尺度挺大的 只要妳受得住的我都能看下去
哈哈哈哈哈
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-11-20 06:01

引用:
原帖由 katieW 於 2020-11-16 12:42 發表 查看引用來源

這句一針見血
對了 有些說話我實在覺得在這個平台上說才自然 (所以在wechat 我從不談及這種話題 希望妳見諒)

親身嘗試我怕是不敢的了 但讀妳的故事感覺有點刺激 ...
為o左你當然冇問題
只要你o係老公面前美言幾句, 以後公司再有咩大單.... 想起小女子就好啦
作者: Kayako18    時間: 2020-11-21 10:21

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-11-20 06:01 發表 查看引用來源

為o左你當然冇問題
只要你o係老公面前美言幾句, 以後公司再有咩大單.... 想起小女子就好啦
我都想睇蛇大人sm情節,我老婆唔接受sm,不過我個人本身無主動渴求呢樣野,是否女生好多都喜歡少少m?
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-12-21 06:46

引用:
原帖由 Kayako18 於 2020-11-21 10:21 發表 查看引用來源

我都想睇蛇大人sm情節,我老婆唔接受sm,不過我個人本身無主動渴求呢樣野,是否女生好多都喜歡少少m?
你問我o既話我當然答係, 希望係, 應該係

身份角色問題囉, 有d 野係天生o既, 作為女人有d 方面係蝕低d, 當然都有著數o既地方
男人何嘗唔係都有, 只係我地體會唔到...
只要無侮辱成分o既 M 我覺得可以接受, 只要提供到興奮同快感俾對方
o黎m, 破處, 日後生仔樣樣都會痛o架啦, 有愛o既痛我唔抗拒, 有共識o既扮強姦我唔抗拒,
因為對我o既渴求而唔小心性急o左少少o既搞o野整痛o左我都唔抗拒
玩屎玩尿, 無理取鬧, 家暴式o既拳打腳踢當然唔得
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-12-21 11:53

引用:
原帖由 katieW 於 2020-11-16 12:42 發表 查看引用來源

這句一針見血

親身嘗試我怕是不敢的了 但讀妳的故事感覺有點刺激 ...
簡單講一下..
(sorry 呢排係比較忙少o左上o黎)
平時前戲果d 唔講啦, 幾乎每次都會
比較特別o既一次係打腳板囉, 唔係趴低而係我同佢排排坐,
蹊高一隻腳疊o係另一邊膝頭, 腳掌朝上, 望住咁俾佢用籐條打
果次其實並唔算係前戲而係我激嬲o左人 搞錯o左人地飯局日期完全無o左件事...
到佢打電話o黎問我去到邊先至拿拿臨衝出門結果遲成粒半鐘
(即係將近100分鐘)
席上趁有機會o係佢耳邊講話今日o既事sorry啦, 陣間返去接受你o既懲罰, 一分鐘打一籐打完之後再好好服侍你
就係咁囉, 親眼望住自己兩隻腳板每邊俾佢打o左50籐
剛開始好興奮好刺激, 仲叫人打大力d添, 後段痛到仆街
但自己提出o既握實拳頭咬緊牙關我都會忍埋佢
第二日行路都仲痛... 仲要係著無軟底o既高爭鞋每走一步都入心入肺

另一次就少d, 算係訓練咁啦,
我同愛人講o左上面果個reply o既事 <--- 算係為你而受o架呢次!
咁佢就話既然係咁就一定要真, 難得好有主見咁幫我決定至少要屁股50鞭,
係至少50, 我要趴定定接受, 到o左50如果仲受得住就繼續..
中間休息o左兩次一次食支煙一次同佢口爆 因為咁樣打我打到佢自己好硬
只係第二輪休息之後(大概已經60籐) 再用刑堅難忍, 應該係之前o既籐條痕已經腫起o黎再鞭落去超痛!
死頂爛頂咁再捱多13吓一共73卒之求饒, 佢見我已經喊到阿媽都唔認得而且早已過o左50籐o既要求, 亦都無再繼續
之後... 之後當然俾我n 個高潮舒服返吓啦
作者: 淫亂小魔星    時間: 2021-1-15 13:26

最近夾到位識玩(講起真係慚愧-_-玩左咁耐 )佢綁住我 打對波吸啜 野野都岩哂位 而且成日都會搞到我想服侍番佢 正到

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)