188Channel

標題: 發現左樣野,唔知其他人覺唔覺得 [打印本頁]

作者: Lok0923    時間: 2020-7-26 15:13     標題: 發現左樣野,唔知其他人覺唔覺得

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 花郎    時間: 2020-7-26 16:28

我香討引版元老會員.未改版前已經係度.不過咁比較無咩意思.一般都係兩類.一類搵食一類吹水.Uwants我唔知,香討有搵食既直頭人渣級.為上床咩大話都講得出,仲滾大人地個肚走埋佬.
只可以講網上世界嘜人都有.男女都一樣.要玩就自己帶眼識人.
不過要比較香討管理係真係嚴過Uwants好多.可能咁樣香討會員自律好多.好唔好各人有唔同選擇.有人中意feel,有人中意有規有矩.
作者: Lok0923    時間: 2020-7-26 17:11

引用:
原帖由 花郎 於 2020-7-26 16:28 發表 查看引用來源
我香討引版元老會員.未改版前已經係度.不過咁比較無咩意思.一般都係兩類.一類搵食一類吹水.Uwants我唔知,香討有搵食既直頭人渣級.為上床咩大話都講得出,仲滾大人地個肚走埋佬.
只可以講網上世界嘜人都有.男女都一樣. ...
我係想比較女仔既質素,例如身材樣貌,我亦明白咸魚青菜各有所好,所以都係平常心討論姐,咁我自己都唔係純吹水既男人,我都有食過呢度既女仔,我都係用自己得返黎既經驗去講
不過我都明白會有好多人齋睇做cd rom,因為影響搵食嘛,呢啲事明既🤣🤣🤣所以花師兄,你會覆我post,覺得你好好呀🤓

作者: 剛勁的倉務員    時間: 2020-7-26 17:22

無係度搵過食,不過也有識過一兩個傾過幾句偈,最後無下文,講質素咪普通女人一個,國色天香未遇過,不堪入目也未遇過,完。
作者: 不毛之地    時間: 2020-7-26 17:34

引用:
原帖由 Lok0923 於 2020-7-26 17:11 發表 查看引用來源
我係想比較女仔既質素,例如身材樣貌,我亦明白咸魚青菜各有所好,所以都係平常心討論姐,咁我自己都唔係純吹水既男人,我都有食過呢度既女仔,我都係用自己得返黎既經驗去講
不過我都明白會有好多人齋睇做cd rom,因為影響搵食嘛, ...
食完,跟住走出嚟做比較,就算你話冇食,都冇乜品喎
作者: ilovegolf    時間: 2020-7-26 17:39

我係uwants...自認低質嘅嚟報到🤣
作者: Lok0923    時間: 2020-7-26 17:54

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-7-26 17:22 發表 查看引用來源
無係度搵過食,不過也有識過一兩個傾過幾句偈,最後無下文,講質素咪普通女人一個,國色天香未遇過,不堪入目也未遇過,完。
我係比較緊兩個討論區既女人,而唔係講緊有冇識到女喎😅不過唔緊要啦,大家一齊傾下計囉
作者: Lok0923    時間: 2020-7-26 17:57

引用:
原帖由 不毛之地 於 2020-7-26 17:34 發表 查看引用來源

食完,跟住走出嚟做比較,就算你話冇食,都冇乜品喎
我公認無品同串架啦,所以無人做既事咪等我黎做囉,我無乜所謂,呢個世界就係咁唔公平😭
作者: 古斯塔夫二世    時間: 2020-7-26 19:03

有大約10件左右男扮女人妖都過左黎新壇,呃傻仔厹兒童pm個人資料
作者: 古斯塔夫二世    時間: 2020-7-26 19:04

自稱係女果d,基本上全部都係男扮女人妖,無一例外
作者: ynk697    時間: 2020-7-26 19:13

偶像又出post 🤩,不過我冇意見,因為都未見過啲女主角🤣🤣🤣
作者: 花郎    時間: 2020-7-26 22:48

引用:
原帖由 古斯塔夫二世 於 2020-7-26 19:04 發表 查看引用來源
自稱係女果d,基本上全部都係男扮女人妖,無一例外
咁又唔好咁講.引版都有一幫吹水搵朋友既.不過緊係唔係而家咁既環境,以前未分割出來香討引版都幾ok,雖然版管嚴左d,但又篩走左一d太過無品又無耐性既搵食友.變相多左一d上來搵樹窿講下d平時唔講得心事既.都叫做有得有失.
引版有師弟師妹識落拍拖結婚生埋仔添.講人妖咩情愛婚姻版仲多.
作者: 天河浪人    時間: 2020-7-26 22:55

高唔高就唔知啦,反正未識到過呢度D師妹~
係覺得黎左188之後打文更加少人睇,都無乜心機分享,呢度變左感情台就款
作者: 不毛之地    時間: 2020-7-26 23:04

引用:
原帖由 天河浪人 於 2020-7-26 22:55 發表 查看引用來源
係覺得黎左188之後打文更加少人睇,都無乜心機分享,呢度變左感情台就款
係呀,冇乜feedback索性唔打文
作者: 花郎    時間: 2020-7-26 23:39

引用:
原帖由 天河浪人 於 2020-7-26 22:55 發表 查看引用來源
起碼無左九成人.但就無王管想點都得.
作者: pinramon    時間: 2020-7-27 00:06

引用:
原帖由 花郎 於 2020-7-26 07:39 發表 查看引用來源
起碼無左九成人.但就無王管想點都得.
我見到幾個文學版名作者的帳戶也被封
作者: 巡此王    時間: 2020-7-27 01:35

188就沒以前引版咁好睇啦。uwants我覺是多吹水人。引版雖然規矩多多,講錯野又扣分,del post, 但文章睇到有意慾追落去,同埋引版個陣容易識到人。
作者: glock19B2    時間: 2020-7-27 02:38

引用:
原帖由 ilovegolf 於 2020-7-26 17:39 發表 查看引用來源
我係uwants...自認低質嘅嚟報到🤣
妳謙啫。
作者: 花郎    時間: 2020-7-27 03:19

引用:
原帖由 pinramon 於 2020-7-27 00:06 發表 查看引用來源

我見到幾個文學版名作者的帳戶也被封
應該唔係封左,係轉左地址無係限期內入閘當消失.
作者: Lok0923    時間: 2020-7-27 11:47

引用:
原帖由 ynk697 於 2020-7-26 19:13 發表 查看引用來源
偶像又出post 🤩,不過我冇意見,因為都未見過啲女主角🤣🤣🤣
你搵我呢個咁無品既人做偶像,你咁怪既😂你唔好亂講野呀,如果仲想係度識女既話,我啲post長期有人mon住架,然後係其他地方討論架,我都唔想連累到你🤣
作者: iyarashiinoyaro    時間: 2020-8-9 15:06

引用:
原帖由 Lok0923 於 2020-7-26 15:13 發表 查看引用來源
經過本人黎到188咁耐之後,發覺由以前分開兩邊到而家既188,香港討論區引版既女士既質素都比Uwants既女士高🤣🤣🤣唔知其他人又點諗?

純粹經驗所得之下既交流意見,並無針對任何人,唔係串人或撩交嘈,請勿對號入座或先撩者 ...
唔多網上約
黎傾計居多
尤其近來疫情關係在家工作
作者: Water_man    時間: 2020-8-9 15:33

引用:
原帖由 Lok0923 於 2020-7-26 15:13 發表 查看引用來源
經過本人黎到188咁耐之後,發覺由以前分開兩邊到而家既188,香港討論區引版既女士既質素都比Uwants既女士高🤣🤣🤣唔知其他人又點諗?

純粹經驗所得之下既交流意見,並無針對任何人,唔係串人或撩交嘈,請勿對號入座或先撩者 ...
引版的質素是沒有以前的好……

作者: atalla221    時間: 2020-8-10 08:50

可惜我仲未有機會同資格評論, 因為呢D機會不屬於我
作者: DMAN2044    時間: 2020-8-13 21:12

我係到都係睇下野,吹水都小。Lee到好似小好多人咁。女就識吾到啦。
作者: 黃昏謝皮的香蕉    時間: 2020-8-13 22:30

弱弱一問: 188係咪已經停咗新會員註冊?如果係的話讀者人數只會有少無多。。。☹️

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)