188Channel

標題: 打風姐姐( 要揾返舊電話先有相) [打印本頁]

作者: garyhorse    時間: 2020-8-1 11:19     標題: 打風姐姐( 要揾返舊電話先有相)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: pc6983    時間: 2020-8-1 11:36

師兄講到咁

實有下文,期待
作者: enochlcw888    時間: 2020-8-1 11:52

期待
作者: QQ_EE    時間: 2020-8-1 12:24

又係一個俾人食的遭遇😆
作者: timwu889    時間: 2020-8-1 13:31

期待  
作者: brotheron    時間: 2020-8-1 13:37

唔用口不要了😅😅
作者: garyhorse    時間: 2020-8-1 15:40

引用:
原帖由 timwu889 於 2020-8-1 13:31 發表 查看引用來源
期待  
大家側身訓咗陣,比fax機嘈醒。九点幾。大家飲咗個杯麵。
我: 你好耐冇拍拖?
W: 有5,6年。我哋係唔係叫做一齊咗?
我: 係。你幾好呀!又索。
W冇乜反應,笑咗下。我落下低覆数先。肚餓出聲。佢圍住條大毛巾落去。我再訓。佢上返來再熄燈。
W:我想你攬下我.
掃下掃下,便搓佢對波,我愛不惜手。前戲已玩成粒鐘,我條同好硬。我又壓上去啜的,又啜又lam.佢已典得好緊要,扭下扭下。佢已忍唔住,一手捉我條周放入濕哂既洞穴。一插入,已好窄,加上冇套,每插一下大家都入心入肺.我插下停下,佢已啊啊叫。
W: 喂,老公,停一停先再入,我要開電腦先,否则我怕大聲。啊啊!
W: 老公,你射入去。我哋已係兩公婆。
射完,大家好满足。電話響。已中午。
W: 今晚再見。我阿姨打来下晝除風球返嚟,你一陣走先。費事比佢哋知咁多。
作者: bentayga    時間: 2020-8-1 15:43

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-8-1 11:19 發表 查看引用來源
我一打風就會回想返5年前一晚上。先講佢,佢叫WINNIE, ,34。都約5尺8高,大件。唔吧,但好横。冬菇頭鬆型,上圍有35至36C。一手吸唔哂。未上之前只大圍人食過三四次宵夜。佢系我一個同事老婆嘅同事。個時我未婚,W又單身,呢個同 ...
身型咪好似個港姐劉X鏇咁?正噃!
作者: garyhorse    時間: 2020-8-1 15:50

引用:
原帖由 bentayga 於 2020-8-1 15:43 發表 查看引用來源

身型咪好似個港姐劉X鏇咁?正噃!
師兄,sorry。真係唔知。
作者: timwu889    時間: 2020-8-1 15:59     標題: 回覆 7# garyhorse 的帖子

thank you bro
作者: 不毛之地    時間: 2020-8-1 16:00

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-8-1 15:40 發表 查看引用來源
大家側身訓咗陣,比fax機嘈醒。九点幾。大家飲咗個杯麵。
我: 你好耐冇拍拖?
W: 有5,6年。我哋係唔係叫做一齊咗?
我: 係。你幾好呀!又索。
W冇乜反應,笑咗下。我落下低覆数先。肚餓出聲。佢圍住條大毛巾落去。我再訓。佢上 ...
我要知,你同W食過幾次宵夜,第一次獨處就扑,冇套中出前佢仲叫你做老公,做嗰時就爽,射完有冇擔心過有伏
作者: garyhorse    時間: 2020-8-1 16:02

引用:
原帖由 不毛之地 於 2020-8-1 16:00 發表 查看引用來源

我要知,你同W食過幾次宵夜,第一次獨處就扑,冇套中出前佢仲叫你做老公,做嗰時就爽,射完有冇擔心過有伏
咁又冇,因我同事信得過。同第二晚講出佢原因.

作者: lazyday0616    時間: 2020-8-1 16:07     標題: 回覆 1# garyhorse 的帖子

睇張相已覺得好正, 30幾中女, 撻著左應該不得了。
作者: 不毛之地    時間: 2020-8-1 16:10

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-8-1 16:02 發表 查看引用來源
咁又冇,因我同事信得過。同第二晚講出佢原因.
反正第二Q都中出,第一Q抽出嚟射真係嘥晒
係咩原因?
作者: garyhorse    時間: 2020-8-1 16:16

引用:
原帖由 不毛之地 於 2020-8-1 16:10 發表 查看引用來源

反正第二Q都中出,第一Q抽出嚟射真係嘥晒
係咩原因?
可能係同佢第一次做。
作者: 不毛之地    時間: 2020-8-1 16:25

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-8-1 16:16 發表 查看引用來源
可能係同佢第一次做。
誤會咗喇,你話佢第二晚講出原因

係咩原因
作者: garyhorse    時間: 2020-8-1 16:29

引用:
原帖由 lazyday0616 於 2020-8-1 16:07 發表 查看引用來源
睇張相已覺得好正, 30幾中女, 撻著左應該不得了。
佢又唔算好大食。
作者: 奇人奇技    時間: 2020-8-1 16:31

精彩,可否找出相给大家欣賞
作者: garyhorse    時間: 2020-8-1 16:31

引用:
原帖由 不毛之地 於 2020-8-1 16:25 發表 查看引用來源

誤會咗喇,你話佢第二晚講出原因

係咩原因
佢卵巢有問题。
作者: HCHNOV    時間: 2020-8-1 16:38     標題: 回覆 14# 不毛之地 的帖子

第一Q通常都唔夠膽中出。
作者: 不毛之地    時間: 2020-8-1 17:23

引用:
原帖由 HCHNOV 於 2020-8-1 16:38 發表 查看引用來源
第一Q通常都唔夠膽中出。
啱嘅,所以見樓主都好勇,第一Q磨完射起門口,第二Q就直射,不過呢啲嘢冇早知
作者: 花郎    時間: 2020-8-1 18:00

幾好既分享,夠真實
作者: garyhorse    時間: 2020-8-1 18:12

引用:
原帖由 花郎 於 2020-8-1 18:00 發表 查看引用來源
幾好既分享,夠真實
個晚好似係星期六晚,同佢拍完拖,叫佢上我屋企。
W:你自己住幾好,我反而好少返屋企訓。多数喺鋪,我聽朝執幾件衫過嚟,你想唔想。仲有我有嘢想話你知,我係冇得生。所以有人追,我都唔拍拖。希望大家坦白先一齊。
作者: 大舊強    時間: 2020-8-1 18:17

冇得生? 咪享受下兩個人o既生活
支持 bro
作者: 不毛之地    時間: 2020-8-1 18:30

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-8-1 18:12 發表 查看引用來源
W:你自己住幾好,我反而好少返屋企訓。多数喺鋪,我聽朝執幾件衫過嚟,你想唔想。仲有我有嘢想話你知,我係冇得生。所以有人追,我都唔拍拖。希望大家坦白先一齊。 ...
聽落W性格都幾爽朗,夠高又大波,而家冇一齊?
作者: Henson14    時間: 2020-8-1 19:11

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-8-1 18:12 發表 查看引用來源
W:你自己住幾好,我反而好少返屋企訓。多数喺鋪,我聽朝執幾件衫過嚟,你想唔想。仲有我有嘢想話你知,我係冇得生。所以有人追,我都唔拍拖。希望大家坦白先一齊。 ...
garyhorse師兄, 我幾欣賞呢個女仔,佢夠率直認真同坦白話俾你聽佢嘅問題,似乎佢都想同你認真發展,恭喜你有這一個關係同值得回憶嘅事。
作者: garyhorse    時間: 2020-8-1 19:12

引用:
原帖由 不毛之地 於 2020-8-1 18:30 發表 查看引用來源

聽落W性格都幾爽朗,夠高又大波,而家冇一齊?
冇了,拍咗一年拖散咗
作者: garyhorse    時間: 2020-8-1 19:14

引用:
原帖由 Henson14 於 2020-8-1 19:11 發表 查看引用來源

garyhorse師兄, 我幾欣賞呢個女仔,佢夠率直認真同坦白話俾你聽佢嘅問題,似乎佢都想同你認真發展,恭喜你有這一個關係同值得回憶嘅事。
師兄,thank you.但後来,佢都大小姐脾氣。
作者: 不毛之地    時間: 2020-8-1 19:16

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-8-1 19:14 發表 查看引用來源
呢樣真係幾惡搞
作者: garyhorse    時間: 2020-8-1 19:18

引用:
原帖由 不毛之地 於 2020-8-1 19:16 發表 查看引用來源

呢樣真係幾惡搞
係呀,呢個係其中一個分手原因
作者: 不毛之地    時間: 2020-8-1 19:19

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-8-1 19:18 發表 查看引用來源
係呀,呢個係其中一個分手原因
總算開心過
作者: garyhorse    時間: 2020-8-1 19:20

引用:
原帖由 不毛之地 於 2020-8-1 19:19 發表 查看引用來源

總算開心過
都算係嘅!
作者: HCHNOV    時間: 2020-8-1 21:53     標題: 回覆 21# 不毛之地 的帖子

男人本性係咁架嗎。眾兄弟都有呢個經驗啦。😆
作者: garyhorse    時間: 2020-8-1 21:55

引用:
原帖由 大舊強 於 2020-8-1 18:17 發表 查看引用來源
冇得生? 咪享受下兩個人o既生活
支持 bro
都算係。
作者: garyhorse    時間: 2020-8-1 22:03

引用:
原帖由 HCHNOV 於 2020-8-1 21:53 發表 查看引用來源
繼續。keep返D記憶先。可能寫同佢開始拍拖嗰幾次就唔再寫。

嗰晚行街食埋糖水,返到屋企成点。点解印象深刻?
因為我個熱水爐壞。我哋好快冲完,乖乖入房訓到天光。比佢電話嘈醒。個日係星期日,大家都放假,我仲問W想唔想去街,諗住手多摸下背,原来佢只剩under訓,我想爬上去。W除埋under: 快D去洗衫先,唔你我一陣冇衫出去。
W: 我乜都冇唒,任你魚肉。我ready好。
今次冇乜前戲,咀兩咀。自動入,佢咬住被角已啊啊叫。頂唔住呀,慢D。墊床嘅大毛巾全濕,我越入,佢洞口越多水,太滑,內射咗都好似唔知,佢冇乜郁已成身汗。
W: 愛死你,最magic嘅一次曳曳。
大家又咀起来,一齊冲凉。

作者: 不毛之地    時間: 2020-8-1 22:57

引用:
原帖由 HCHNOV 於 2020-8-1 21:53 發表 查看引用來源
我記得好多年前,同SP第一次做,插插下龜頭感覺突然唔同咗,抽出嚟原來爆袋露出半個龜頭,嗰個moment係驚,但又好鎮定地換袋繼續插,SP係院舍護士,第二日自己上家計會食事後丸,之後佢索性食避孕藥,再傾計佢問我,當日爆袋點解唔索性打埋真軍內射,當時我O咀唔識答,唔知係唔係你講嘅男人本性,HA
作者: garyhorse    時間: 2020-8-1 22:59

引用:
原帖由 不毛之地 於 2020-8-1 22:57 發表 查看引用來源

我記得好多年前,同SP第一次做,插插下龜頭感覺突然唔同咗,抽出嚟原來爆袋露出半個龜頭,嗰個moment係驚,但又好鎮定地換袋繼續插,SP係院舍護士,第二日自己上家計會食事後丸,之後佢索性食避孕藥,再傾計佢問我,當日爆袋點解唔索性 ...
犀利,可開post分享。
作者: 不毛之地    時間: 2020-8-1 23:02

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-8-1 22:59 發表 查看引用來源
犀利,可開post分享。
唔好啦,好多年前po過,無謂再提
作者: garyhorse    時間: 2020-8-1 23:10

引用:
原帖由 不毛之地 於 2020-8-1 23:02 發表 查看引用來源

唔好啦,好多年前po過,無謂再提
ok. thanks
作者: 花郎    時間: 2020-8-1 23:46

引用:
無得生未至於無人追,而家好多人就算結婚都唔想生.如果唔係樣太差佢應該有仲其他野
作者: garyhorse    時間: 2020-8-1 23:57

引用:
原帖由 花郎 於 2020-8-1 23:46 發表 查看引用來源
無得生未至於無人追,而家好多人就算結婚都唔想生.如果唔係樣太差佢應該有仲其他野
同居咗一年,又覺冇乜特别唔好。到最後因佢太主觀同硬頸而分開。
作者: 不毛之地    時間: 2020-8-2 00:00

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-8-1 23:57 發表 查看引用來源
同居咗一年,又覺冇乜特别唔好。到最後因佢太主觀同硬頸而分開。
如果師兄都係大男人,咁就鬧交多過食飯
太爽朗嘅女仔都有些少麻甩佬特質
作者: garyhorse    時間: 2020-8-2 00:12

引用:
原帖由 不毛之地 於 2020-8-2 00:00 發表 查看引用來源

如果師兄都係大男人,咁就鬧交多過食飯
太爽朗嘅女仔都有些少麻甩佬特質
咁又右嘈過。只不過最後叫我一齊搬上廣洲住,我唔肯而分手。
作者: koalaau    時間: 2020-8-2 00:45

宵夜打風開始幾浪漫。
作者: garyhorse    時間: 2020-8-2 11:05

引用:
原帖由 koalaau 於 2020-8-2 00:45 發表 查看引用來源
宵夜打風開始幾浪漫。
都係。寫多三兩次難忘嘅,我就停。

同居咗有三個月,佢喺香港每晚兩次例行公事。以下呢2晚,我同佢連兩晚五,六次。第三朝真係脚軟。

好記得係中秋前一兩日,我放四日大假,本來約佢去澳門,但佢公司趕貨取消。中午佢話低調同佢上肇慶廠,同佢去廠行咗個圈,W叫我返酒店先,佢公司已book,更叫我喺附近食麥記先返上去。佢要成8点先返到,個時已五点多。坐的士返去個間賓館,都成二十分鍾。自己上到房訓咗陣。比出面嘈醒,間房向街,車聲都嘈。佢成十点先返嚟。
W: 老公一齊冲凉好嗎?
我:你冲先。今晚我估我哋唔駛訓得好。
W冲完出来:点解今次比向街房?真係嘈。今晚乖乖哋訓陣先,聽日下晝带客睇貨。
十一点訓,嘭一声,嘈醒,下面落貨。
W嗲声:老公呀,今晚唔駛訓喇。
佢轉咗陣。張床吱吱声。
W: 老公,我想曳曳。
作者: HCHNOV    時間: 2020-8-2 12:51     標題: 回覆 36# 不毛之地 的帖子

男人都係要穩陣行先。唔想累人累己呀。十年後,街上有人叫你爸爸,點算?
作者: 花郎    時間: 2020-8-2 19:20

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-8-1 23:57 發表 查看引用來源
相見好同住難,性格咁差就已經行唔落去啦,除非你林善到咩都聽佢就得
作者: garyhorse    時間: 2020-8-4 12:16

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-8-2 11:05 發表 查看引用來源
都係。寫多三兩次難忘嘅,我就停。

我坐係床到,佢坐上我大脾,雙手不停揸波。手指不斷撩佢乳暈,佢亦第一次chok我條周。我成大脾已濕哂。
W:我個胸日日比你咁玩,就嚟變形。老公你好硬。
佢自己坐上來,一入佢已啊一声叫出嚟,佢叫我訓低
W:咁耐我都未試過我喺上面。
佢已好投入,一下一下輕輕咁騎,而對波就不停咁浪下浪下,真係一流嘅視覺享受。佢算淺啡乳頭。我隻手梗係唔停再搓。佢騎咗幾分鍾已話攰,轉狗仔,入咗陣,叫我男上女下。佢下面實在太濕,如插得太快,一定會跣出来。我一路插一路咀。佢雙手抓到我背都紅哂,喺佢不斷伸脷之下中出第一劑。

作者: g_hill    時間: 2020-8-4 22:28

出trip 搞野,最方便又開心。
作者: garyhorse    時間: 2020-8-4 23:06

引用:
原帖由 g_hill 於 2020-8-4 22:28 發表 查看引用來源
出trip 搞野,最方便又開心。
第一劑兩個都好攰,小睡。又比行雷嘈醒。
佢笑咗笑,又咀起来。
W:老公今次唔好入咁耐,我頭先high咗兩次喇。
我: 攰喇,不如訓喇。
W:吔,你锡到我著哂,你先話訓,唔得呀,我要傾計。
作者: iyarashiinoyaro    時間: 2020-8-9 17:26

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-8-1 11:19 發表 查看引用來源
我一打風就會回想返5年前一晚上。先講佢,佢叫WINNIE, ,34。都約5尺8高,大件。唔吧,但好横。冬菇頭鬆型,上圍有35至36C。一手吸唔哂。未上之前只大圍人食過三四次宵夜。佢系我一個同事老婆嘅同事。個時我未婚,W又單身,呢個同 ...
唔睇眼暫時覺得幾靚女
波大而淋應該玩得多, 我試38D, 出街同上床玩真係一流,但無著衫唔好有任何幻想
作者: iyarashiinoyaro    時間: 2020-8-9 17:29

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-8-1 19:14 發表 查看引用來源
公主病真係死症
唔係講笑
作者: iyarashiinoyaro    時間: 2020-8-9 17:31

引用:
原帖由 不毛之地 於 2020-8-1 22:57 發表 查看引用來源

我記得好多年前,同SP第一次做,插插下龜頭感覺突然唔同咗,抽出嚟原來爆袋露出半個龜頭,嗰個moment係驚,但又好鎮定地換袋繼續插,SP係院舍護士,第二日自己上家計會食事後丸,之後佢索性食避孕藥,再傾計佢問我,當日爆袋點解唔索性 ...
好多on9仔成日話唔會穿
我同你一樣
知道磨穿後驚到即刻軟
唔單止怕有左,更怕係害到個女仔
所以瘋狂抽插都成日要keep 住拔出黎再 check....
作者: HCHNOV    時間: 2020-8-10 23:43     標題: 回覆 53# iyarashiinoyaro 的帖子

呢個有難度喎。通常射左先睇有冇漏。
作者: ca223344    時間: 2020-8-11 00:36

期待師兄搵舊電話😍
作者: iyarashiinoyaro    時間: 2020-8-11 22:25

引用:
原帖由 HCHNOV 於 2020-8-10 23:43 發表 查看引用來源
呢個有難度喎。通常射左先睇有冇漏。
一穿已感到完全唔同feel
會磨得勁好多敏感好多

咁如果唔覺意射左就同女仔一齊去睇醫生食事後丸
我係好憎,始終傷到女仔身體,但無法穿套一定要處理,大家都唔想意外懷孕
作者: RRRRR123123    時間: 2020-9-2 00:49

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-8-2 00:12 發表 查看引用來源
咁又右嘈過。只不過最後叫我一齊搬上廣洲住,我唔肯而分手。
好浪漫。
咩原因搬上廣州住? 因為廠係個頭,方便做野?
如果係咁, 男方要放棄香港既家人同工作。
最後想知W當時有冇去廣州? 現時都係, 還是香港?

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)