188Channel

標題: 各位師姊師妹有冇遇過早洩男呀? [打印本頁]

作者: seven77777    時間: 2020-8-5 10:14     標題: 各位師姊師妹有冇遇過早洩男呀?

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 艾拉傑    時間: 2020-8-5 10:52

隔太耐冇出貨會做快鎗手 , 唔出奇.
作者: 失常少女    時間: 2020-8-5 13:15

要keep 幾耐先射係正常呀???
作者: 海運王子    時間: 2020-8-5 14:13

應該要keep到10-15分鐘
作者: 花郎    時間: 2020-8-5 23:47

有無長期慣性j先?有就戒左佢.無既話太耐無做一次半次係咁都正常.做多幾次就ok架啦.
作者: 丁春秋    時間: 2020-8-6 04:30

引用:
原帖由 花郎 於 2020-8-5 23:47 發表 查看引用來源
有無長期慣性j先?有就戒左佢.無既話太耐無做一次半次係咁都正常.做多幾次就ok架啦.
哎 花郎兄 唔係個個都有穩定既性伴侶嫁嘛
無人幫手時 真係要靠自己嫁
好難話戒唔戒 有性伴 有女友 邊個仲想自己打丫
作者: SexDevil    時間: 2020-8-6 14:55

冇乜野既, 太耐太少做, 個人緊張同太敏感, 我有時耐冇做都會快射左, 做返多啲密啲, 唔好咁大壓力就得, 同埋如果怕太快射, 可以先用手, 口, 玩具滿足左對方先
作者: 花郎    時間: 2020-8-6 17:47

引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-8-6 04:30 發表 查看引用來源
你誤會啦,我講既戒j唔係完全唔俾手淫.有需要時j出來都好正常.但係習慣左成日得閒就j下肯定出事.
分別在於有需要先j同埋有左心癮成日j
作者: 失常少女    時間: 2020-8-6 20:46

一星期一至兩次打J 算唔算多?😂
作者: 失常少女    時間: 2020-8-6 20:47

引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-8-6 04:30 發表 查看引用來源
好多有老婆嘅人夫都成日打啦....我識唔少~~~打J 但又唔射出黎
作者: 花郎    時間: 2020-8-6 21:04

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-8-6 20:46 發表 查看引用來源
一星期一至兩次打J 算唔算多?😂
性能力正常既差唔多啦.總之唔好為左快感去j,係真係谷精先j出來就ok.
作者: 失常少女    時間: 2020-8-6 23:54

引用:
原帖由 花郎 於 2020-8-6 21:04 發表 查看引用來源
性能力正常既差唔多啦.總之唔好為左快感去j,係真係谷精先j出來就ok.
谷精應該等我去口爆出黎好過打~~~我口爆唔算係打J 丫😁😁😁😁
作者: SexDevil    時間: 2020-8-7 09:30

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-8-6 23:54 發表 查看引用來源
谷精應該等我去口爆出黎好過打~~~我口爆唔算係打J 丫😁😁😁😁
我早幾年有性奴時真係戒左打J, 又或者我會當隻奴係飛機杯, 有需要時就搵條賤奴打晒出黎

有隻肉便器喺身邊係好方便
作者: 失常少女    時間: 2020-8-7 13:09

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-8-7 09:30 發表 查看引用來源

我早幾年有性奴時真係戒左打J, 又或者我會當隻奴係飛機杯, 有需要時就搵條賤奴打晒出黎

有隻肉便器喺身邊係好方便
做你啲女真係慘.....
作者: 花郎    時間: 2020-8-7 18:59

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-8-6 23:54 發表 查看引用來源
咁打j方便嘛.搵你口爆又要夾時間又要搵地方.雖然口爆是非常正
作者: 失常少女    時間: 2020-8-7 22:29

引用:
原帖由 花郎 於 2020-8-7 18:59 發表 查看引用來源
咁打j方便嘛.搵你口爆又要夾時間又要搵地方.雖然口爆是非常正
我同佢而家好近~~~🤤
作者: 海運王子    時間: 2020-8-9 02:15     標題: 回覆 15# 花郎 的帖子

講起口爆,真係未試過😅😅
作者: 花郎    時間: 2020-8-10 03:05

引用:
原帖由 海運王子 於 2020-8-9 02:15 發表 查看引用來源
講起口爆,真係未試過😅😅
實有機會,生理同心理都好大滿足
特別係個女仔特登跪住幫你啜爆個下
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-8-13 08:50

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-8-7 13:09 發表 查看引用來源
做你啲女真係慘.....
性奴係咁上下啦 我都做過不過唔係果位師兄o既奴
賤得o黎又真係幾high, 習慣埋之後益o左下一任(即係現任)男友添
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-8-13 08:51

遇過一個, 插o左唔到兩分鐘就射
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-8-14 07:25

引用:
原帖由 seven77777 於 2020-8-5 10:14 發表 查看引用來源
咁你有冇幫到佢?
令佢可以耐d
唔該唔好咁無聊, 夠膽出得post 又係講返個post主題exactly一樣o既o野就o係返個post入面講

答案:
當事人係無, 佢算係個ons 啦, 即食o野o黎啫
印象都唔好囉仲點會有下次
不過當時都好有禮貌並無發爛渣o架, 畢竟人地心入面都唔會好受...
無講d咩, 因為實在無o野好講 淨係安慰式咁幫人除套, 再含o左一陣

幫係幫過另一個人, 果個係其中一任前男友
佢又未至於兩分鐘o既, 只係有得改進囉
不外乎都係做多d, 含多d, 犧牲一下自己都要o架啦, 唔做都同佢口爆...
好遺憾係改造得差不多之後人地有o左第二個囉吊
作者: seven77777    時間: 2020-8-16 00:59

唔好意思師姊,咁你改造左佢幾耐先有成果?
作者: SexDevil    時間: 2020-8-17 13:12

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-8-13 08:50 發表 查看引用來源

性奴係咁上下啦 我都做過不過唔係果位師兄o既奴
賤得o黎又真係幾high, 習慣埋之後益o左下一任(即係現任)男友添
好彩你明白, 其實我好難解釋到比唔理解有M性或有奴性既女仔諗法係點比人聽

一般人會覺得我好唔尊重女性, 又或者對對方好衰, 但其實相反, 我對做我奴, 比我SM既女仔特別尊重同埋愛鍚

我諗貴妃應該知我講乜

可以喺主人有性需要時, 做便器, 做飛機杯, 係女奴既最大賞賜
作者: SexDevil    時間: 2020-8-17 13:12

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-8-13 08:51 發表 查看引用來源
遇過一個, 插o左唔到兩分鐘就射
夠唔夠比你有高潮先?
作者: cc19880910    時間: 2020-8-17 15:27

作為一個男人,都會有啲時候狀態唔好
作者: cc19880910    時間: 2020-8-17 15:39

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-8-14 07:25 發表 查看引用來源

唔該唔好咁無聊, 夠膽出得post 又係講返個post主題exactly一樣o既o野就o係返個post入面講

答案:
當事人係無, 佢算係個ons 啦, 即食o野o黎啫
印象都唔好囉仲點會有下次
不過當時都好有禮貌並無發爛渣o架, ...
我同老婆做,10次裏便都有一兩次係咁㗎,我自己有陣時都會覺得有啲唔好意思
作者: SexDevil    時間: 2020-8-17 15:55

引用:
原帖由 cc19880910 於 2020-8-17 15:39 發表 查看引用來源

我同老婆做,10次裏便都有一兩次係咁㗎,我自己有陣時都會覺得有啲唔好意思
係呀, 尤其係耐冇做谷左好耐嗰時更加易走火

通常我都會喺前戲用手用口用玩具玩到佢地喺高潮臨界點嗰下插入去, 又話者先比1-2次高潮佢地先插
作者: cc19880910    時間: 2020-8-17 16:08

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-8-17 15:55 發表 查看引用來源

係呀, 尤其係耐冇做谷左好耐嗰時更加易走火

通常我都會喺前戲用手用口用玩具玩到佢地喺高潮臨界點嗰下插入去, 又話者先比1-2次高潮佢地先插
其實我試過有一輪戒左打飛機,結果發現果一輪早泄嘅情況好嚴重,反而打返一輪之後情況改善咗好多
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-8-20 07:31

引用:
原帖由 seven77777 於 2020-8-16 00:59 發表 查看引用來源
唔好意思師姊,咁你改造左佢幾耐先有成果?
其實真係唔駛好耐, 不過要keep住囉
學你地話齋, 耐唔射之後果次都會快嘛
果陣幾乎係只要見面, 場地許可就搞o野, 唔許可就同佢口爆
有一期差唔多日日含...
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-8-20 07:52

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-8-17 13:12 發表 查看引用來源

夠唔夠比你有高潮先?
咁梗係唔夠啦
作者: ROSEKK    時間: 2020-9-3 14:24     標題: 回覆 29# 蛇貴妃 的帖子

日日含,咁埋食腸多過食飯?😳😳
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-9-4 07:54

引用:
原帖由 ROSEKK 於 2020-9-3 14:24 發表 查看引用來源
日日含,咁埋食腸多過食飯?😳😳
果陣人地後生嘛, 梗係血氣方剛莫講話日日含日日爆, 一日幾次都仲得
至於我自己方面呢, 都係因為初出茅廬 要多練習點樣口交
真係又要講吓做人o既道理啦 就係雖然果段感情work out唔到,
但睇長線o既話都係多得有果條啫啫俾我用o黎鍛鍊先至有今日
作者: ROSEKK    時間: 2020-9-4 13:39     標題: 回覆 32# 蛇貴妃 的帖子

咁而家呢?一見到腸會唔會反胃?😂😂😂
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-9-4 14:44

引用:
原帖由 ROSEKK 於 2020-9-4 13:39 發表 查看引用來源
咁而家呢?一見到腸會唔會反胃?😂😂😂
相反
其實幾次拍拖之間果d 單身時候仲有過同其他人口爆
細細聲咁承認, 果陣的確係有少少覺得自己已經掌握到技術, 有d 想用呢樣o野去impress 人
年紀大o左諗返起當然係on9 啦, 但果陣好enjoy 果個俾o左甜頭俾一d 覺得佢好似對我有好感/ 想食我o既人,
人地想要更多但係又得唔到, 果種自我感覺良好有d 飄飄然o既感覺
其實真係有d 賤...
作者: 幪面超人    時間: 2020-9-4 14:47

唔可以話賤嘅,妳都享受過程先重要
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-4 14:44 發表 查看引用來源
相反
細細聲咁承認, 果陣的確係有少少覺得自己已經掌握到技術, 有d 想用呢樣o野去impress 人
年紀大o左諗返起當然係on9 啦, 但果陣好enjoy 果個俾o左甜頭俾 ...

作者: joeychanchan    時間: 2020-9-25 12:35

我第一個男朋友係,不過我地只做過幾次。依家老公有時會短D,不過有時都十幾分鐘。用持久套會耐D
作者: 又驚又想試    時間: 2020-11-24 01:30     標題: 回覆 32# 蛇貴妃 的帖子

笑死!呢啲叫日子有功!😆
作者: 又驚又想試    時間: 2020-11-24 01:32

師姐咁正!朋友關係可以用性嚟交換!真係FWB!咁有無用性嚟維持關係?好似收兵咁!
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-4 14:44 發表 查看引用來源
相反
年紀大o左諗返起當然係on9 啦, 但果陣好enjoy 果個俾o左甜頭俾 ...

作者: yumi888    時間: 2020-12-16 20:48

遇過個處男,真係十幾秒就射左,之後佢勁沮喪
作者: 小辣椒仔    時間: 2020-12-17 07:58     標題: 回覆 39# yumi888 的帖子

師妹有冇再俾機會佢呀?😝
作者: loverandlover    時間: 2020-12-18 23:13

引用:
原帖由 yumi888 於 2020-12-16 20:48 發表 查看引用來源
遇過個處男,真係十幾秒就射左,之後佢勁沮喪
感同身受, 遇過個男仔, 摸兩摸竟然射咗,勁冇引.
作者: 淫亂小魔星    時間: 2020-12-19 14:37

引用:
原帖由 seven77777 於 2020-8-5 10:14 發表 查看引用來源
我28歲,唔知系咪細個j得多,對上一次4年幾前,係正常,但最近個次同條女,做完前戲,之後準備入,個人好緊張,未入已經射左。
有呀 對方50+頭一兩次 入左妹妹都唔夠五分鐘 夾到射左
作者: 大舊強    時間: 2020-12-19 15:27

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2020-12-19 14:37 發表 查看引用來源
可能佢太耐無俾人夾得甘緊 
作者: 04329234    時間: 2020-12-19 21:25

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2020-12-19 14:37 發表 查看引用來源
見到你對波,已經無左10分鐘啦,知唔知點解?
作者: 大舊強    時間: 2021-1-13 13:35

引用:
原帖由 cc19880910 於 2020-8-17 15:27 發表 查看引用來源
作為一個男人,都會有啲時候狀態唔好
好同意. 後生時開頭實做快槍手, 無計. 玩多幾次熟左先玩得耐
作者: 竹旬入面有蟲    時間: 2021-2-10 18:09

引用:
我28歲,唔知系咪細個j得多,對上一次4年幾前,係正常,但最近個次同條女,做完前戲,之後準備入,個人好緊張,未入已經射左。
作為一個男人,可能未夠老,我真係未試過小過十令分鐘射,j我有時都會照打,但貨一樣準時交足。如果你呢個情況,我覺得睇多次先啦,可能今次咁快,下次正常反呢

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)