188Channel

標題: WFH #1 #8 #19 [打印本頁]

作者: hero412    時間: 2020-8-11 20:26     標題: WFH #1 #8 #19

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 床上純情的香腸    時間: 2020-8-11 20:59

師兄,你就好喇,我都想搵人傾下,但係冇人有反應
作者: 44707682    時間: 2020-8-12 11:26

其實遇到一個岩人,都幾難
作者: 幪面超人    時間: 2020-8-12 11:44

好明顯係一個想找男友以外的性刺激
作者: hero412    時間: 2020-8-12 21:25     標題: 回覆 2# 床上純情的香腸 的帖子

都係WFH 大把時間,所以漁翁撒網,有時候來得快,亦去得快
作者: hero412    時間: 2020-8-12 21:26     標題: 回覆 3# 44707682 的帖子

其實係,不過又唔可以太認真,沉船最後都係傷到自己
作者: hero412    時間: 2020-8-12 21:27     標題: 回覆 4# 幪面超人 的帖子

開頭都係好奇,先同佢越傾越多
作者: hero412    時間: 2020-8-12 21:27

有一日,佢話好想見唔想返屋企,因為男朋友好快考完試,要搬返去,而我哋果排傾開打switch,所以佢話不如去party room
佢唔講,我都唔知原來party room有細細間,入面仲要有曬裝飾擺設。
嗰日我準時收工,衝去買野食再同佢會合。入到房,求其開左套戲就邊食嘢邊傾計。戲入面有一幕kiss戲,我哋就延續網上嘅話題「How to be a good kisser」傾傾下,大家錫左第一啖。
我問「有咩comment」
A「太快,比唔到comment」
既然佢咁講,我都唔客氣,唯有主爭取表演。除左錫咀,當然要錫下耳背鼻尖同下巴。當佢唞大氣時,我再問佢,佢直情叫我「專心啲啦」唯有專心錫,不過對手就分心揸下,先從A cup 胸開始,再慢慢摸下訓練得有啲結實嘅pat pat,而佢都唔客氣地摸我下面。
腦海原本都掙扎間房唔安全,但A突然間伸手入褲入面,我都忍唔住推高佢隻短裙,互相深入按摸一番。當一個女人情慾高漲時,係你耳朵嬌情地講出一句「我想要呀」世界上又有幾多個男人忍得住!
將A㩒係梳化床上,雖然只係普通姿勢,不過A忍住唔叫嘅表情,令人倍感興奮!隔一陣,A反客為主,果係長期受訓下,節奏控制得好好!當然做男人亦要不時出力向上迎合一下,突然間佢加快節奏,當高潮一到,即刻趴係我身上面抖大氣。我即刻轉返男上作最後衝刺,係臨射一刻蚊出黎,射你佢肚面。
A「好耐未試高潮,做開運動果然唔同啲」之後大家簡單整理一下,就飯埋未完嘅外賣。
作者: AiUehara    時間: 2020-8-12 23:52     標題: 回覆 8# hero412 的帖子

師兄就幸福啦~ 但間party room會唔會有cam影到??
作者: eyan10    時間: 2020-8-13 12:26

引用:
原帖由 AiUehara 於 2020-8-12 23:52 發表 查看引用來源
師兄就幸福啦~ 但間party room會唔會有cam影到??
我都想知~唔係間間都有CAM咩
作者: hero412    時間: 2020-8-13 22:34

除非隱蔽鏡頭,我睇間房就無咩特別,淨色牆
😂可能比人拍低左上咩pxxxhub架,不過果一刻我估老豆姓咩都唔記得
作者: hero412    時間: 2020-8-13 22:37

引用:
原帖由 eyan10 於 2020-8-13 12:26 發表 查看引用來源

我都想知~唔係間間都有CAM咩
疫情過後😂可以上去再細心研究
P.s係尖咀,大家應該google就估到
作者: savisavi    時間: 2020-8-13 23:52

睇到硬了

wtf
作者: choibbchoi    時間: 2020-8-14 07:19

搞人條女唔戴套咁勇wwwww
作者: 臭輝    時間: 2020-8-14 10:53

引用:
原帖由 choibbchoi 於 2020-8-14 07:19 發表 查看引用來源
搞人條女唔戴套咁勇wwwww
係果一刻
相信大家都好難忍
扑左先算
作者: hero412    時間: 2020-8-14 18:30     標題: 回覆 15# 臭輝 的帖子

講真搞完,再諗返都驚架
不過事前無準備,咁果一刻又慾望大於一切
之後再約,都做足安全措施
作者: choibbchoi    時間: 2020-8-15 03:18

Keep咗幾耐
玩過啲咩
作者: hero412    時間: 2020-8-15 10:34

引用:
原帖由 choibbchoi 於 2020-8-15 03:18 發表 查看引用來源
Keep咗幾耐
玩過啲咩
見面後,一個月就無
佢有d沉船feel.. 我都係打退堂鼓算
作者: hero412    時間: 2020-8-15 10:35

自從同A有過一次,平時同佢都多咗好多有味對話。由於佢得A cup,所以佢會買好多唔同款式嘅bra黎氹佢男朋友。A亦唔吝嗇會分享比我,而d bra又真係幾靚。每晚佢沖完涼就會入房,如果佢唔講,都唔知佢係同居中。
第三次見面,我哋約咗一齊去睇早場。呢段時間,戲院真係無咩人,好似情侶咁挨住睇。原本我好專心睇戲,但A隻手摸下摸下摸到大脾,之後清清地幫我按摩,我望一望佢,佢就回應一個好頑皮嘅笑容,叫我專心睇住螢幕。當佢唔客氣伸入褲頭時,我亦唔客氣將原本攬住佢條腰嘅手向上移動,邊揸邊享受。小弟弟比佢按到硬曬,佢就係我耳邊問「要唔要試下我用口幫你」
我內心當然話求之不得,不過戲院真係唔敢!我答「不如轉場」佢點一點頭,我哋就拖手去時間。佢果日著得斯斯文文,佢一路行一跟叫我陣間唔好咁心急唔好整亂套衫同果頭,佢晏啲仲要按男朋友收工。
一入房,佢好快手就將自己套裙除好放好,之後著住一套紅色花邊嘅內衣,問我「真人係唔係好睇過相」之後佢叫我坐好,話要繼續頭先無完成嘅任務。我同佢講,我咁大個人都未試過比人吹爆,我都想試下。佢真係好落力咁吹,我始終都無咩感覺。我都知佢攰,我叫佢瞓返上床。
戴好套後,我即刻後入佢,A亦好興奮,自己抬好pat pat去迎合我,仲不斷叫好入。好快佢就大叫自己嚟咗,講真我真係未過有女人咁快就話到。諗返佢應該真係好餓,或者男朋友平時真係同佢無咩pos!當然唔排除佢呃9我!除咗尼點特別,呢次開房其實都係無咩特別,時間關係,得1Q。
執返好個樣同套衫就送佢去地鐵站,放佢去接佢男朋友。

之後嘅日子,都有同佢去多幾次開房,通常都係中午至傍晚,始終佢都要交人。不過A亦變得成日要我氹,同埋知道我仲有同其他人傾計,佢會詐型。之後我都少覆佢,亦慢慢地fade out 佢。費事佢沉船,我亦唔想咁黐身。
作者: 毛明示    時間: 2020-8-17 12:05

引用:
原帖由 hero412 於 2020-8-15 10:35 發表 查看引用來源
自從同A有過一次,平時同佢都多咗好多有味對話。由於佢得A cup,所以佢會買好多唔同款式嘅bra黎氹佢男朋友。A亦唔吝嗇會分享比我,而d bra又真係幾靚。每晚佢沖完涼就會入房,如果佢唔講,都唔知佢係同居中。
第三次見面,我哋約 ...
佢沉船你順便接收佢啦
作者: sunnn1225    時間: 2020-8-29 22:16

Party room 一定有cam ga.
因為房主怕人偷野   Or  整爛晒d 野走左。
作者: violin817    時間: 2020-9-1 02:18

樓主就好啦 附近的人 搵到好野

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)