188Channel

標題: 一仔企企討論區 [打印本頁]

作者: hongkonger97    時間: 2020-8-16 01:19     標題: 一仔企企討論區

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: hongkonger97    時間: 2020-8-16 02:09

近來落娼樓多左好多失業靚輕中替工返工, 我都食過件好野,仲返食左兩次,質素確實唔錯!
報告如下:
最後去左落娼易樓最右巷左尾房,食左件高佻模特身型靚輕中,收四魚包膠吹,洗好上床細心奶蓮及吹奏,爽夠上套騎上黎屌,再轉坐蓮及男上狂渣昅手真波狂屌出野!冇車牌可奶白滑長腿,服務幾好樣靚身型正會返食!
作者: bbb1000    時間: 2020-8-16 13:59

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-8-16 02:09 發表 查看引用來源
近來落娼樓多左好多失業靚輕中替工返工, 我都食過件好野,仲返食左兩次,質素確實唔錯!
報告如下:
最後去左落娼易樓最右巷左尾房,食左件高佻模特身型靚輕中,收四魚包膠吹,洗好上床細心奶蓮及吹奏,爽夠上套騎上黎屌,再轉坐蓮及男 ...
搞到我心CC想走一轉
作者: hongkonger97    時間: 2020-8-16 15:47

引用:
原帖由 bbb1000 於 2020-8-16 13:59 發表 查看引用來源

搞到我心CC想走一轉
心動不如馬上行動啦 !除左落娼, 優X量品同財仔樓梯上去都多左啲失業靚中!勤洗樓有益!
作者: YuanYuan    時間: 2020-8-16 16:09

去過600蚊上環雞樓睇過,真係好多失業後生陀北什至輕中港妹轉行做G搵快錢,都忍唔住屌咗件後生陀北,全程廣東話,正都飛起,去望下冇防,話唔定遇見舊同學夢中情人,屌番失去嘅青春
作者: hongkonger97    時間: 2020-8-16 18:22

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-8-16 16:09 發表 查看引用來源
去過600蚊上環雞樓睇過,真係好多失業後生陀北什至輕中港妹轉行做G搵快錢,都忍唔住屌咗件後生陀北,全程廣東話,正都飛起,去望下冇防,話唔定遇見舊同學夢中情人,屌番失去嘅青春 ...
YY好介紹: 上環永吉街錦邦大廈
作者: hongkonger97    時間: 2020-8-16 20:16

今晚宵尾一高熟中,紅v一矮熟中,其他位冇,極之冷清!
作者: hongkonger97    時間: 2020-8-16 20:17

剛見S粉梯口一肥矮輕中出現!
作者: hongkonger97    時間: 2020-8-16 20:20

巴位多左兩件,一肥妖一矮廋熟中妖
作者: hongkonger97    時間: 2020-8-16 20:25

腸蠢唐衫全關,死樓三泰房外大門巳關(被掃左?),左巷兩房反牌。
作者: bbb1000    時間: 2020-8-16 21:40

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-8-16 16:09 發表 查看引用來源
去過600蚊上環雞樓睇過,真係好多失業後生陀北什至輕中港妹轉行做G搵快錢,都忍唔住屌咗件後生陀北,全程廣東話,正都飛起,去望下冇防,話唔定遇見舊同學夢中情人,屌番失去嘅青春 ...
呢掛疫情咁緊張,少咗出動
作者: hongkonger97    時間: 2020-8-17 09:18

早市S粉旁一高肥大波熟中,甘Q地產一矮瘦熟中,其他位冇!
作者: hongkonger97    時間: 2020-8-17 09:22

宵尾街尾紅v站旁有伯伯帶定凳仔,坐係肉店旁睇大媽G想做晨操,可惜G毛都冇條,飲恨而回!

圖片附件: 20200817_091948.jpg (2020-8-17 09:23, 485.83 KB) / 該附件被下載次數 155

作者: hongkonger97    時間: 2020-8-17 09:34

轉頭S粉多件紅衫矮大媽,驚喜欠奉!
作者: hkg369    時間: 2020-8-17 16:17

多謝師兄, 無私報告
作者: aq8    時間: 2020-8-17 17:06

樂娼楼.,有些人做人,什么都假,又串。一肚氣,吃女過千件,最差在在这。

作者: hongkonger97    時間: 2020-8-17 20:08

引用:
原帖由 aq8 於 2020-8-17 17:06 發表 查看引用來源
樂娼楼.,有些人做人,什么都假,又串。一肚氣,吃女過千件,最差在在这。
我食過易樓大波雲果條巷有個高佻車模輕中服務幾好, 樣靚(唔膠)身型正, 無你講到咁差,
其實陀北好多都係人做人膠臉膠波咁......整容風氣旺盛, 個個女都仆到去整!
作者: lwan3388    時間: 2020-8-17 20:57

今日路過順便上去超超,下晝2點有冇咁好生意?個個門口掛等等牌,好幾件師兄弟浮遊中
作者: slackerhui    時間: 2020-8-18 00:42

呢排疫情嚴峻, 反而多左人上樓玩, 有時只係諗住上去𥄫下都好多師兄行來行去
我始終懷念企企橫行嘅日子, 有時好運會遇到好野又抵玩
作者: slackerhui    時間: 2020-8-18 00:51

近期都冇乜企企睇得上眼, 大媽居多, 係間中喺財仔米線舖對落有件細粒大波中女唔錯, 通常着背心短褲, 不過唔係成日撞見佢, 佢應該係一個禮拜過黎兩三日
作者: tomdotcom    時間: 2020-8-18 03:57     標題: 回覆 1# hongkonger97 的帖子

老官係官塘定係官涌?
作者: hongkonger97    時間: 2020-8-18 10:00

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-8-17 20:57 發表 查看引用來源
今日路過順便上去超超,下晝2點有冇咁好生意?個個門口掛等等牌,好幾件師兄弟浮遊中
梗係,而家娛樂場所閉場令中,衹得141,usb玩肯定旺!但疫情嚴重,好多女衹接熟客,長期反牌,想食好野都幾難!
作者: hongkonger97    時間: 2020-8-18 10:04

引用:
原帖由 slackerhui 於 2020-8-18 00:42 發表 查看引用來源
呢排疫情嚴峻, 反而多左人上樓玩, 有時只係諗住上去𥄫下都好多師兄行來行去
我始終懷念企企橫行嘅日子, 有時好運會遇到好野又抵玩
冇法子,專家話明年疫情先有好轉!往日美好時光不復再!
作者: hongkonger97    時間: 2020-8-18 10:14

引用:
原帖由 slackerhui 於 2020-8-18 00:51 發表 查看引用來源
近期都冇乜企企睇得上眼, 大媽居多, 係間中喺財仔米線舖對落有件細粒大波中女唔錯, 通常着背心短褲, 不過唔係成日撞見佢, 佢應該係一個禮拜過黎兩三日 ...
而家系有證長駐冇乜啱食,你講呢個係好少見,家陣反而去洗樓而會有驚奇。
作者: slackerhui    時間: 2020-8-18 11:18

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-8-17 20:57 發表 查看引用來源
如果係以前, 2點應該好少人, 而家學生暑假又home office, 上親去都已經好多師兄搵食, 我最怕就係成日見有人企喺樓梯口或走廊等, 逼上加迫
作者: slackerhui    時間: 2020-8-18 11:28

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-8-18 10:14 發表 查看引用來源

而家系有證長駐冇乜啱食,你講呢個係好少見,家陣反而去洗樓而會有驚奇。
以前都係幫襯企企多, 好少洗樓, 而家如果上樓都係搵返相熟嘅, 唔想跌錢
作者: Sssacefishing    時間: 2020-8-18 11:36     標題: 回覆 2# hongkonger97 的帖子

請問落娼樓在那一區?
作者: hkg369    時間: 2020-8-18 13:46

引用:
原帖由 slackerhui 於 2020-8-18 11:28 發表 查看引用來源

以前都係幫襯企企多, 好少洗樓, 而家如果上樓都係搵返相熟嘅, 唔想跌錢
搵相熟GC, 關大門鐵閘, 感覺安全d, 跌錢機會細d.
作者: hongkonger97    時間: 2020-8-18 17:14

今日下晝經開mk, 係枉中對面碌扭食左件新做細粒白滑湘妹子陀北,四魚包膠吹,皮膚白滑波大彈手,奶蓮奶到佢下面好濕,個窿好窄好好屌!平靚正!
作者: mikekophone    時間: 2020-8-18 18:57

請問枉中是哪裡啊Hongkonger97師兄?
作者: hongkonger97    時間: 2020-8-18 20:19

引用:
原帖由 mikekophone 於 2020-8-18 18:57 發表 查看引用來源
請問枉中是哪裡啊Hongkonger97師兄?
枉X中心對面.....

作者: siew1203    時間: 2020-8-18 23:48     標題: 回覆 30# mikekophone 的帖子

旺角中心丫
另荃記麥記旁棟161都好多女女。。。
作者: hkg369    時間: 2020-8-19 12:56

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-8-18 20:19 發表 查看引用來源

枉X中心對面.....
昨晚去尖咀"髮脷", 由4/F掃落2/F, 都有好多檔開, 不過價錢畸高. 同以前比較, 少左一半麻甩佬了.
作者: mikekophone    時間: 2020-8-19 16:19     標題: 回覆 31# hongkonger97 的帖子

謝謝hongkonger97師兄及siew1203師兄!
作者: siew1203    時間: 2020-8-19 18:42     標題: 回覆 33# hkg369 的帖子

富士一樣咁咯
平D又多佐敦荃湾都算長有。。。。
作者: hkg369    時間: 2020-8-20 13:57

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-8-19 18:42 發表 查看引用來源
富士一樣咁咯
平D又多佐敦荃湾都算長有。。。。
搵食艱難, 我未按鐘, 想走, 條女即刻開門求屌.
作者: hongkonger97    時間: 2020-8-20 22:22

今晚老官財仔冇,巴位,紅AV各兩肥矮熟中,宵尾一高一肥矮熟中,甘Q地產一熟中,境况凄慘!
作者: siew1203    時間: 2020-8-20 22:23     標題: 回覆 36# hkg369 的帖子

Ai..真糸雙重打擊
政治加肺炎。。。
作者: hongkonger97    時間: 2020-8-20 22:56

今日去左甘Q洗樓,遇到個高佻瘦底靚技師,開四魚單鍾包出火即入,女全程有帶口罩。
入房p1按摩功夫ok按到成身鬆曬,p2佢撩我做nuru七魚,純波推五魚,佢話之前系港島spa做要收一叉野。
未試過nuru即管試下,臥底佢用nuru油推勻全身,再返轉白滑大波加粉飽又推又磨幾爽,最c服佢壓落黎欲求不滿用鮑魚磨我條J,爽過直接ML,最後大家互動下,我狂渣波捽蓮又狂捽碟下,比佢KO左米青如噴泉直射佢水濂洞旁!認真爽爆樂翻天!

作者: hongkonger97    時間: 2020-8-20 23:17

第一次試,感覺同泰國/越南果d按摩差不多,不過用曬全身黎磨你,用鮑魚以好多ML體位一直淫叫一直磨,鮑魚磨棍仲爽過真ML!
作者: steveliu001    時間: 2020-8-21 00:34

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-8-20 22:56 發表 查看引用來源
今日去左甘Q洗樓,遇到個高佻瘦底靚技師,開四魚單鍾包出火即入,女全程有帶口罩。
入房p1按摩功夫ok按到成身鬆曬,p2佢撩我做nuru七魚,純波推五魚,佢話之前系港島spa做要收一叉野。
未試過nuru即管試下,臥底佢用nuru油推勻全身 ...
師兄,樓層,房號可pm小弟,謝謝
作者: hongkonger97    時間: 2020-8-21 02:36

引用:
原帖由 steveliu001 於 2020-8-21 00:34 發表 查看引用來源

師兄,樓層,房號可pm小弟,謝謝
易扭近時鐘果頭
作者: hkg369    時間: 2020-8-21 11:54

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-8-20 23:17 發表 查看引用來源
第一次試,感覺同泰國/越南果d按摩差不多,不過用曬全身黎磨你,用鮑魚以好多ML體位一直淫叫一直磨,鮑魚磨棍仲爽過真ML!
"髮脷"屌閪, 開七魚, 我吾屌佢. 最後手作算.
作者: siew1203    時間: 2020-8-22 00:23     標題: 回覆 39# hongkonger97 的帖子

之前YY個件嗎哈
不過佢凈開個大哈
作者: hongkonger97    時間: 2020-8-23 00:14

今晚去左JD腹落洗樓,真係勁多人旺到不得了, 但好多傻佬係反牌既房前行黎行去唔知做乜,唔通中意偷聽人講同仆野?
洗到濕死扭仔尾房見到個高佻白滑長腿大波靚輕中技師樣似張靚泳(波大彈手蓮又大),按摩+c餐收七魚,p1按得幾好成身鬆晒,

p2同我按前列線同R袋袋,p3先上套落力膠吹,硬左騎上黎我狂渣波捽蓮狂屌,再轉坐蓮,狗仔,最後男上狂渣波狂屌出野!

服務唔錯會再返食!

圖片附件: bkn-20180517031506477-0517_00862_001_02p.jpg (2020-8-23 00:16, 142.68 KB) / 該附件被下載次數 187

作者: uji_lover    時間: 2020-8-23 00:50

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-8-20 22:56 發表 查看引用來源
小心奶野其實 體液接觸都危險
700其實開大仲好
不過你有你選擇啦
作者: hongkonger97    時間: 2020-8-23 01:51

引用:
原帖由 uji_lover 於 2020-8-23 00:50 發表 查看引用來源

700其實開大仲好
不過你有你選擇啦
謝謝提醒, 其實諗返起都幾危,
個技師問過佢無C餐, 唔係開大好過~~
以前北上去關口啲口爆場都有光豬磨棍玩過幾次,
自從執晒後都無去囉, 咁耐無玩仲有nuru油推, 咁咪試下....
作者: lwan3388    時間: 2020-8-27 23:39

上星期五早專登去老觀睇睇,10點樂x樓未開,去財仔望到有3件黑衫背心短褲企企,算輕至中媽級,2舊成交上樓,原來炮屋係1樓1專門店,佢地開早場揾埋晨運$$,試過呢次吾會再試,太過商業化,任何動作都加$,好似街市講價咁,帶膠吹+50,環吹+100,又多限制,摸波不摸頭,卒之做佐冇引冇射收場,
作者: hkg369    時間: 2020-8-28 13:26

引用:
原帖由 uji_lover 於 2020-8-23 00:50 發表 查看引用來源

700其實開大仲好
不過你有你選擇啦
師兄, 乃春袋吾可能戴套, 危險嗎?
作者: hongkonger97    時間: 2020-8-29 18:46

今晚老官財仔兩妖,S粉一妖,宵尾兩中,紅V 四中一妖,甘Q地產四妖!
作者: hongkonger97    時間: 2020-8-29 20:08

呢水落娼好多新女替工上場!有d質素都唔錯!試左唐衫依旭房高佻靚輕中,目測三張尾皮膚白滑波大,四魚包膠吹,有前後服務態度好唔催鐘!誠意推介!
作者: hongkonger97    時間: 2020-8-30 21:37

今日茶市路經土記x豐客棧梯口,見有兩件企輕中,一肥矮樣麻麻,一高佻長腿瘦有昅手真波,試左高呢件,兩魚淨屌,膠吹+五草,環吹+一魚,服務算ok唔催鐘慢慢玩,可奶蓮及奶白滑長腿,環吹吹左好耐吹功一流,房新淨地方企理可前後冲涼,好過去老妙同咸記。

作者: mikekophone    時間: 2020-8-31 00:30     標題: 回覆 52# hongkonger97 的帖子

Hongkonger97師兄請問x豐客棧係邊條街? 謝謝!
作者: siew1203    時間: 2020-8-31 01:04     標題: 回覆 53# mikekophone 的帖子

益豐吧。。。。。。。。
作者: lwan3388    時間: 2020-8-31 01:11

引用:
原帖由 mikekophone 於 2020-8-31 00:30 發表 查看引用來源
九龍邊個區有個(土)字,條道都有呢個字
作者: hongkonger97    時間: 2020-8-31 11:20

引用:
原帖由 mikekophone 於 2020-8-31 00:30 發表 查看引用來源
土x wan road, 近馬x wai road
作者: YuanYuan    時間: 2020-9-1 00:40

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-8-30 21:37 發表 查看引用來源
今日茶市路經土記x豐客棧梯口,見有兩件企輕中,一肥矮樣麻麻,一高佻長腿瘦有昅手真波,試左高呢件,兩魚淨屌,膠吹+五草,環吹+一魚,服務算ok唔催鐘慢慢玩,可奶蓮及奶白滑長腿,環吹吹左好耐吹功一流,房新淨地方企理可前後冲涼,好過去 ...
好耐無食土記企,係咪上賓館開波?以前食過兩三件都係上賓館房
作者: hongkonger97    時間: 2020-9-1 08:59     標題: 回覆 57# YuanYuan 的帖子

係,類似老妙平記果隻幾新淨。
作者: hk_player    時間: 2020-9-1 11:09

。按錯左。。。。

作者: hkg369    時間: 2020-9-1 12:09

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-8-30 21:37 發表 查看引用來源
今日茶市路經土記x豐客棧梯口,見有兩件企輕中,一肥矮樣麻麻,一高佻長腿瘦有昅手真波,試左高呢件,兩魚淨屌,膠吹+五草,環吹+一魚,服務算ok唔催鐘慢慢玩,可奶蓮及奶白滑長腿,環吹吹左好耐吹功一流,房新淨地方企理可前後冲涼,好過去 ...
屌閪兩魚. 真系好平.
作者: YuanYuan    時間: 2020-9-1 21:31

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-1 12:09 發表 查看引用來源
屌閪兩魚. 真系好平.
收1魚先叫平。
你叫你老細俾兩舊水你,你估佢會唔會用到你盡?相比起條女,邊個舒舒服服賺到呢兩舊水?
作者: mikekophone    時間: 2020-9-1 23:50

謝謝師兄們的解笞! 原來土記都有企企
作者: hkg369    時間: 2020-9-2 12:43

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-9-1 21:31 發表 查看引用來源

收1魚先叫平。
你叫你老細俾兩舊水你,你估佢會唔會用到你盡?相比起條女,邊個舒舒服服賺到呢兩舊水?
仲要1魚? 真系估吾到. 好抵屌!!
作者: jack373    時間: 2020-9-5 12:17     標題: 回覆 51# hongkonger97 的帖子

師兄落娼係邊 想試下
作者: hongkonger97    時間: 2020-9-5 16:54

引用:
原帖由 jack373 於 2020-9-5 12:17 發表 查看引用來源
師兄落娼係邊 想試下
官塘衰鵝街市附近, 講冬宵尾旁有報紙檔
作者: mikekophone    時間: 2020-9-5 16:59     標題: 回覆 42# hongkonger97 的帖子

師兄易樓見到都有幾間賓館, 吾知係邊間隔離呢?
作者: hongkonger97    時間: 2020-9-5 18:06

引用:
原帖由 mikekophone 於 2020-9-5 16:59 發表 查看引用來源
師兄易樓見到都有幾間賓館, 吾知係邊間隔離呢?
big x 攻,近後樓梯果頭。
作者: hongkonger97    時間: 2020-9-5 18:55

老官今晚宵尾兩中,一件著開大叉露巨乳好吸引,紅V站五件中一般!
作者: hongkonger97    時間: 2020-9-5 19:06

巴位/財仔各兩熟中,S粉一輕中,甘Q找換兩熟中,地產三妖!
作者: mikekophone    時間: 2020-9-5 22:19     標題: 回覆 67# hongkonger97 的帖子

收到, 謝謝師兄, 今日下午見都有唔少brother 在昌和甘Q遊走噃!
作者: hongkonger97    時間: 2020-9-5 22:40

老官甘Q多靚樓上骨,落娼多靚141輕中!其他地方可以慳番!
作者: hongkonger97    時間: 2020-9-5 22:41

今晚路經咸記脆華見有件熟中撩伯伯話收一魚乜都得!但睇落個樣成個阿婆甘嚇九死我!
作者: hongkonger97    時間: 2020-9-5 22:43

今晚咸記見約十幾件熟中游走!冇啖好食唔落冇損失!
作者: YuanYuan    時間: 2020-9-7 08:45

引用:
試過一個係4樓,三十幾歲偷偷出来做,因佢屋企人打黎,叫我唔好講野,佢講小朋友見家長之類的事,服務唔錯,係個波細D
作者: hongkonger97    時間: 2020-9-7 09:42

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-9-7 08:45 發表 查看引用來源

試過一個係4樓,三十幾歲偷偷出来做,因佢屋企人打黎,叫我唔好講野,佢講小朋友見家長之類的事,服務唔錯,係個波細D
我都試過,三張頭囡囡失業揾唔到工,姐妹介紹黎客串,特骨有c餐收七魚,對手腳+大波白滑彈手,西窿緊窄爽爆,可惜做左幾日就冇做……feel so sad!
作者: mikekophone    時間: 2020-9-7 11:59     標題: 回覆 74# YuanYuan 的帖子

YY師兄請問4樓邊個位啊?  謝謝!
作者: hkg369    時間: 2020-9-7 13:11

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-9-5 22:41 發表 查看引用來源
今晚路經咸記脆華見有件熟中撩伯伯話收一魚乜都得!但睇落個樣成個阿婆甘嚇九死我!
太上老君? 好驚呀!!
作者: hongkonger97    時間: 2020-9-10 17:37

今日試左ssp鴨記貴能皆衫發G唐易扭,左巷(得三間房果條)頭房個白滑細粒靚輕中,四魚包膠吹,有前後侍浴服務超好,奶蓮c服吹功一流,騎馬坐蓮再男上狂渣昅手波狂奶蓮屌出野!誠意推介比大家!

作者: hongkonger97    時間: 2020-9-10 17:46

呢間房平時去洗樓見好少開,靚輕中好生臉孔似系新做。
作者: hongkonger97    時間: 2020-9-10 18:50

呢頭多失業新做少婦客串,樣靚身型正又聽話好招呼,平靚正!好過去魚旦發記好也!
作者: cpjelly    時間: 2020-9-10 19:03

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-9-10 17:37 發表 查看引用來源
今日試左ssp鴨記貴能皆吾錄唐易扭,左巷(得三間房果條)頭房個白滑細粒靚輕中,四魚包膠吹,有前後侍浴服務超好,奶蓮c服吹功一流,騎馬坐蓮再男上狂渣昅手波狂奶蓮屌出野!誠意推介比大家! ...
我今日都係附近掃過樓,有好多反咗牌,無反果d小弟就真係食唔落,重諗住去撞下,晏睇睇有無失業靚人妻,完全失望,C兄真好運
作者: hongkonger97    時間: 2020-9-12 21:35

引用:
原帖由 cpjelly 於 2020-9-10 19:03 發表 查看引用來源

我今日都係附近掃過樓,有好多反咗牌,無反果d小弟就真係食唔落,重諗住去撞下,晏睇睇有無失業靚人妻,完全失望,C兄真好運
比貼士你,去d成日有貼新女/替工果d點睇去,長駐果d冇謂嘥氣去! 果啲長駐既hea做呃呃騙騙多!
作者: hkg369    時間: 2020-9-14 12:38

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-9-12 21:35 發表 查看引用來源

比貼士你,去d成日有貼新女/替工果d點睇去,長駐果d冇謂嘥氣去! 果啲長駐既hea做呃呃騙騙多!
昨日去YL相熟足仔, 黎左幾件新女. 3pm到要等房, 個市好似旺番晒.
作者: hongkonger97    時間: 2020-10-15 20:52

今日路經太子大懶皆車模果幢樓,上去洗樓系唐衫扭右巷左尾右房,見到件高佻大波靚輕中,樣似慌中信嫂,開四魚包環吹即入。
入房有前後侍浴,洗好上床佢先奶蓮再落力環吹,吹到好爽上套騎上黎狂搖,再坐蓮,男上,狗仔式啪啪啪,最終男上狂奶蓮狂渣彈手大真波狂屌爆佢出米青!服務超正必返食!
作者: hongkonger97    時間: 2020-10-17 17:19

今日放假無聊去左太安樓掃小食,食左牛雜同鷄旦仔冇以前甘好味了!飽溫思淫慾,去左筲箕W道旭碌發號衫樓洗樓,入去只得十間房有著燈,有五間上牌都禁過哂!都系40+細粒陀北!

質素中下一般般,可能競爭大又人流少左,有個東京小妹寫45分鐘無限Q,有d仲送事後簫!不過真系食唔落!雖然收四魚有環吹有送乜送乜幾抵玩咁!

作者: 一級技工    時間: 2020-10-17 19:29     標題: 回覆 85# hongkonger97 的帖子

東區,除了北角,真係不方便
作者: hongkonger97    時間: 2020-10-17 20:59

引用:
原帖由 一級技工 於 2020-10-17 19:29 發表 查看引用來源
東區,除了北角,真係不方便
東區真正冇乜好玩!有時間出去銅記同上環洗樓好過!
作者: hongkonger97    時間: 2020-10-17 21:00

多謝四臺師兄推介,食左YL利記衫扭左巷尾個S身型廿幾歲陀北靚輕中,淨屌四魚,環吹五魚,有前後侍浴服務+態度好,系波細但都好渣手,腰幼腿及patpat好滑,洗好上床先奶蓮再落力環吹,跟住由我進攻,先狂奶蓮跟住沿住奶落去,再69我狂奶西佢環吹,舒服到爆!

奶夠上套男上狂渣波狂屌,再坐蓮狂奶蓮狂屌,然後騎馬,狗仔式啪啪啪捉住小蠻腰同大patpat狂屌!最終男上邊奶幼腳邊屌,接住狂渣波狂屌爆佢出米青!正到不得了!呢水YL必食之首選!

作者: mikekophone    時間: 2020-10-17 21:28

師兄YL利記即係邊度?
作者: hongkonger97    時間: 2020-10-17 22:19

引用:
原帖由 mikekophone 於 2020-10-17 21:28 發表 查看引用來源
師兄YL利記即係邊度?
近大W華,YL鄉克既性地!

作者: hongkonger97    時間: 2020-10-17 22:56

今日見YL 同落得xx別睡樓口內有兩件熟中企,對面有一件差不多!真心食唔落!所以連問價都慳返!don't提只見垃圾站旁有件醜熟中坐路邊,應該系足仔落黎既。

作者: lwan3388    時間: 2020-10-17 22:57

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-10-17 22:19 發表 查看引用來源

近大W華,YL鄉克既性地!
哦!利x樓,鄉下地方,元X師兄都去揾到食,
作者: hongkonger97    時間: 2020-10-17 22:58

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-10-17 22:57 發表 查看引用來源
哦!利x樓,鄉下地方,元X師兄都去揾到食,
識途老馬!勁!
作者: mikekophone    時間: 2020-10-17 23:41

啊明白! 元x利記好多住果區的師去揾食
作者: siew1203    時間: 2020-10-18 00:32

東堤垃圾站長期兩三件,不過基本上無人食得落哈哈哈哈
作者: lwan3388    時間: 2020-10-18 06:56

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-10-17 22:58 發表 查看引用來源

識途老馬!勁!
上年係果度返工,有時巡下郵政局,戲院,利X樓果幾條街,小巴站附近樓梯口,間中見到D女女幾後生,大榮華後面就好大媽!
作者: hongkonger97    時間: 2020-10-18 18:15

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-10-18 06:56 發表 查看引用來源
上年係果度返工,有時巡下郵政局,戲院,利X樓果幾條街,小巴站附近樓梯口,間中見到D女女幾後生,大榮華後面就好大媽!
上年既YL系勁多正野!企企同一仔都食過唔少好野!可惜今年疫情原因搞到個個冇啖好食!
作者: hongkonger97    時間: 2020-10-18 21:01

今晚系老官落娼樓唐衫樓近後梯旁巷,左頭房有件90後兼職細粒白滑靚女,收四魚淨屌,五魚包吹,系咪YY系財仔巷仔見到果條女呢?
作者: YuanYuan    時間: 2020-10-18 22:08

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-10-18 21:01 發表 查看引用來源
今晚系老官落娼樓唐衫樓近後梯旁巷,左頭房有件90後兼職細粒白滑靚女,收四魚淨屌,五魚包吹,系咪YY系財仔巷仔見到果條女呢?
佢下晝企糖水鋪近巷仔,都幾正,但佢個波罅好大個gap,覺得可能係假波所以先冇上咋!!!
作者: hongkonger97    時間: 2020-10-19 00:54

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-10-18 22:08 發表 查看引用來源

佢下晝企糖水鋪近巷仔,都幾正,但佢個波罅好大個gap,覺得可能係假波所以先冇上咋!!!
中超就咪搞啦!摸都唔想摸!怪唔得你無食到!

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)