188Channel

標題: 有冇人對屋企果隻就得,但對街外果隻唔得 [打印本頁]

作者: 真軍大師    時間: 2020-8-17 22:47     標題: 有冇人對屋企果隻就得,但對街外果隻唔得

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: hkg369    時間: 2020-8-18 13:38

引用:
原帖由 真軍大師 於 2020-8-17 22:47 發表 查看引用來源
以前都唔係咁,因為試過唔得既經驗,之後就成日容易緊張,成日都唔係好得,或者硬一陣就軟返,點算
聽過類似case. 對住陌生全無慼情囡囡, 就緊張到吾硬.
作者: 真軍大師    時間: 2020-8-18 15:45     標題: 回覆 2# hkg369 的帖子

唔通最佳解決辦法就係專一?只同屋企果個?
作者: hkg369    時間: 2020-8-18 17:28

引用:
原帖由 真軍大師 於 2020-8-18 15:45 發表 查看引用來源
唔通最佳解決辦法就係專一?只同屋企果個?
吾又一定! 如果你好彩, 遇到件有經驗囡囡, 死蛇都比佢吹番醒. 一旦衝破你的心理障礙, 有番信心, 自然乜閪都可以屌爆.
作者: choye2    時間: 2020-10-16 09:55

一樣咁情形.。除非遇到D會出真水。 十幾年前大南街 試過啱啱新到 妹仔 未知規矩 唔識婉拒 居然 又可以 手指 刮西。 又可車輪 會出真水 硬到不 不得了 獸性大發 瘋狂抽插 不過 射 得好快
作者: 2001crazyjar    時間: 2020-10-16 11:38

引用:
原帖由 真軍大師 於 2020-8-17 22:47 發表 查看引用來源
以前都唔係咁,因為試過唔得既經驗,之後就成日容易緊張,成日都唔係好得,或者硬一陣就軟返,點算
對性行為有焦慮者,大多數係會好介意自己係對方面前嘅表現。因過份擔心而失出咗咗性慾主導嘅心情。

建議清空想法,太介意唔得,結果就會唔得。所以集中係自己感覺,因一享受唔到個性行為,就只淨下焦慮。
作者: 平衡生活    時間: 2020-10-16 17:11

引用:
通常係對住屋企嗰隻硬唔起,出去食野味就硬過石頭。
作者: hkg369    時間: 2020-10-19 13:28

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-10-16 17:11 發表 查看引用來源

通常係對住屋企嗰隻硬唔起,出去食野味就硬過石頭。
總之乜野人都有, 每個人情況都吾同.
作者: 幪面超人    時間: 2020-10-20 13:36

心理問題黎啫
引用:

作者: hkg369    時間: 2020-10-20 13:48

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-10-20 13:36 發表 查看引用來源
心理問題黎啫

搵性治療師, 每次又跌$1000, 仲吾系包醫.
作者: 幪面超人    時間: 2020-10-20 15:40

治療師只能教你,做唔做到始終係靠自已,自己要搵出原因之後要解決佢。
引用:
原帖由 hkg369 於 2020-10-20 13:48 發表 查看引用來源
搵性治療師, 每次又跌$1000, 仲吾系包醫.

作者: MAN818    時間: 2020-10-20 15:52

[quote]原帖由 hkg369 於 2020-10-20 13:48 發表 查看引用來源
搵性治療師, 每次又跌$1000, 仲吾系包醫. [/quote揾個女治療師,幫幫手吹吹佢可能會得😍]
作者: hkg369    時間: 2020-10-20 16:37

引用:
原帖由 MAN818 於 2020-10-20 15:52 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 hkg369 於 2020-10-20 13:48 發表 查看引用來源
搵性治療師, 每次又跌$1000, 仲吾系包醫. [/quote揾個女治療師,幫幫手吹吹佢可能會得😍] ...
深圳水圍, 我識幾個女"性"技師, 死蛇都可以吹番醒
作者: 大滾友    時間: 2020-10-20 17:34

其實心理因素影響居多,小弟好多年前去ssp搵企企,其中一次遇正掃黃,差人爆門,真係搞到9都叔,仲要返大館玩咗成晚,之後成個月,搵親企企都有心理陰影,怕再有人爆門,硬得到,但好快出野,之後去玩一樓一,因為知道係合法,就算差人上門都唔會爆門,所以放心地玩,玩多幾次一樓一,適應番,再玩企企就回復正常。
作者: hkg369    時間: 2020-10-21 12:34

引用:
原帖由 大滾友 於 2020-10-20 17:34 發表 查看引用來源
其實心理因素影響居多,小弟好多年前去ssp搵企企,其中一次遇正掃黃,差人爆門,真係搞到9都叔,仲要返大館玩咗成晚,之後成個月,搵親企企都有心理陰影,怕再有人爆門,硬得到,但好快出野,之後去玩一樓一,因為知道係合法,就算差人上門都唔 ...
N年前去馬檻, 遇到查牌, 囡囡開房門, 比張HK身份證佢地睇, 佢地話"OK", 3分鐘後收隊. 我地關門後繼續屌閪.
作者: 大滾友    時間: 2020-10-22 15:06

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-10-21 12:34 發表 查看引用來源
N年前去馬檻, 遇到查牌, 囡囡開房門, 比張HK身份證佢地睇, 佢地話"OK", 3分鐘後收隊. 我地關門後繼續屌閪.
果次堅黑仔呀,MADAM帶隊,你知以前SSP劏房,一個單位同時有4個女女開工,點知有2條雞虫係亞SIR,裏應外合,我間房俾人踢爆,褲都未著呀陰公。不過,好彩經已出咗火,洗緊白白,仲未俾家用就出咗事
作者: hkg369    時間: 2020-10-23 13:09

引用:
原帖由 大滾友 於 2020-10-22 15:06 發表 查看引用來源

果次堅黑仔呀,MADAM帶隊,你知以前SSP劏房,一個單位同時有4個女女開工,點知有2條雞虫係亞SIR,裏應外合,我間房俾人踢爆,褲都未著呀陰公。不過,好彩經已出咗火,洗緊白白,仲未俾家用就出咗事 ...
免費都吾好有下次.
作者: 艾拉傑    時間: 2020-10-28 14:39

俾人窒住咗真係影響深遠...

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)