188Channel

標題: 1夜10次郎,大家試過一晚搞到幾次? [打印本頁]

作者: 吉隆    時間: 2020-8-18 17:48     標題: 1夜10次郎,大家試過一晚搞到幾次?

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: qwertyuiop2016    時間: 2020-8-18 22:33

我最多試過一日3次。
作者: hkg369    時間: 2020-8-19 12:37

引用:
原帖由 吉隆 於 2020-8-18 17:48 發表 查看引用來源
1夜10次郎,大家試過一晚搞到幾次?
最近WFH,日頭瞓覺,夜晚就好"精"神。

我同女友,夜夜生歌,儲埋好多"精"力。

有晚興起,女友又著左條喱士睡裙,擺明嬲吊。

首先,鴛鴦浴第一發,上床又一發,半夜醒又吊一發,

第二朝佢扒轉瞓, 我又 ...
當年同條女去呆灣旅行, 新相識, 青春無敵, 我地幾乎無離開過間房.
作者: 吉隆    時間: 2020-8-19 15:15

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-8-19 12:37 發表 查看引用來源
當年同條女去呆灣旅行, 新相識, 青春無敵, 我地幾乎無離開過間房.
無離開過間房, 咁即係有無搞過?搞左幾多鑊呢?

無離開過可以1鑀都無搞架喎。。。
作者: hkg369    時間: 2020-8-19 16:32

引用:
原帖由 吉隆 於 2020-8-19 15:15 發表 查看引用來源

無離開過間房, 咁即係有無搞過?搞左幾多鑊呢?

無離開過可以1鑀都無搞架喎。。。
多到記吾到. 連春袋最後一滴精都射埋出黎.
作者: 平衡生活    時間: 2020-8-20 11:17

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-8-19 16:32 發表 查看引用來源
師兄真係好勁 👍👍
作者: 吉隆    時間: 2020-8-21 16:43

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-8-19 16:32 發表 查看引用來源
用左咩花式招數,教下小弟,點可以吊到最後一滴精都出埋
作者: cpjelly    時間: 2020-8-21 18:11

年青時可以一晚七次,早五六年同深圳個飯盒都一晚五次
作者: 吉隆    時間: 2020-8-21 19:21

引用:
原帖由 cpjelly 於 2020-8-21 18:11 發表 查看引用來源
年青時可以一晚七次,早五六年同深圳個飯盒都一晚五次
飯盒都5次!!??🤔

7次師兄係勁嘅,果然年青可為。
師兄7次連續定有休息?
作者: cpjelly    時間: 2020-8-21 19:46     標題: 回覆 9# 吉隆 的帖子

飯盒=平時就擺埋一邊,食先搵黎食
當然有休息啦,當中都有兩連發
其實做到幾多次好睇對手
作者: hk005500    時間: 2020-8-22 11:28

引用:
原帖由 吉隆 於 2020-8-18 17:48 發表 查看引用來源
1夜10次郎,大家試過一晚搞到幾次?
最近WFH,日頭瞓覺,夜晚就好"精"神。

我同女友,夜夜生歌,儲埋好多"精"力。

有晚興起,女友又著左條喱士睡裙,擺明嬲吊。

首先,鴛鴦浴第一發,上床又一發,半夜醒又吊一發,

第二朝佢扒轉瞓, 我又 ...
其實每次—個鐘  一日3,4次已經好夠
作者: 吉隆    時間: 2020-8-22 15:52

引用:
原帖由 cpjelly 於 2020-8-21 19:46 發表 查看引用來源
飯盒=平時就擺埋一邊,食先搵黎食
當然有休息啦,當中都有兩連發
其實做到幾多次好睇對手
睇黎師兄嘅對手帶番咁上下正,如果唔係2次都鹽多
師兄真幸福
作者: cpjelly    時間: 2020-8-22 17:23     標題: 回覆 12# 吉隆 的帖子

樣順眼就可以,最重要係技術,死魚咁有幾正都係一次起兩次止
作者: 艾拉傑    時間: 2020-8-23 10:18

十次 ? 成個旅程加埋就有, 冇刻意為次數而做, 想 DO 就 DO, 如果係玩禁室光豬遊, 全日計一日射四五次就少不免, 一般酒店就兩三次都有機會搞得成, 老虎話事...想要嗰個係佢..
作者: JackLam90611    時間: 2020-8-23 11:19

第一次約人妻SP入長州,中午到旁晚5次,交房時大家累死,人妻夜晚要交人!
作者: JackLam90611    時間: 2020-8-23 11:22

可能大家第一上床,之後約黃金海岸過夜3次。
作者: ~~漫畫中年~~    時間: 2020-8-23 18:05

後生嗰時同條肥妹入長洲過夜,真係一晚做足7次,最後幾次真係射水,以前一晚7,而家7晚1
作者: 紋風下次狼    時間: 2020-8-24 01:44

那些年,俾個失婚婦睇中,可能餓得耐
頭幾次,ㄧ晚chur你四,五鑊
臨尾ㄧQ,出嗰吓有啲赤赤痛,射稀水
作者: hkg369    時間: 2020-8-24 12:50

引用:
原帖由 ~~漫畫中年~~ 於 2020-8-23 18:05 發表 查看引用來源
後生嗰時同條肥妹入長洲過夜,真係一晚做足7次,最後幾次真係射水,以前一晚7,而家7晚1
心照不宣! 懷念昔日光輝.
作者: 大滾友    時間: 2020-8-24 14:38

後生果時,新識咗條北妹,真係又靚又索,成個AV女優咁,果期每逢周末就係深圳過夜,星期日先返香港,試過有次做足5鑊,其實第4次經已空槍,第5次簡直 J 痛,之後大昏迷,第2朝起身經已中午12點,明明就係暑假,落到街等巴士出猛太陽都沾寒沾凍、腳步浮浮,好似患咗重感冒一樣。果次之後同自己講,幾好既對手都要適可而止,否則命仔不保。
作者: 吉隆    時間: 2020-8-24 17:39

早兩日狀態唔好,搞左3濟,已經到頂。
再黎都係半硬,年紀大😣
作者: 吉隆    時間: 2020-8-24 18:01

引用:
原帖由 紋風下次狼 於 2020-8-24 01:44 發表 查看引用來源
那些年,俾個失婚婦睇中,可能餓得耐
頭幾次,ㄧ晚chur你四,五鑊
臨尾ㄧQ,出嗰吓有啲赤赤痛,射稀水
辛苦晒,師兄🤭
作者: 吉隆    時間: 2020-8-24 18:04

引用:
原帖由 大滾友 於 2020-8-24 14:38 發表 查看引用來源
後生果時,新識咗條北妹,真係又靚又索,成個AV女優咁,果期每逢周末就係深圳過夜,星期日先返香港,試過有次做足5鑊,其實第4次經已空槍,第5次簡直 J 痛,之後大昏迷,第2朝起身經已中午12點,明明就係暑假,落到街等巴士出猛太陽都沾寒沾 ...
師兄,保重精子,因住虛耗過龍,之後無得玩😏
作者: 平衡生活    時間: 2020-8-25 07:21

各位師兄真係強勁, 小睇未試過玩足全日,只係試過幾次同女朋友爆房喺三粒鐘內做咗三,四次。
作者: 大滾友    時間: 2020-8-25 09:00

引用:
原帖由 吉隆 於 2020-8-24 18:04 發表 查看引用來源

師兄,保重精子,因住虛耗過龍,之後無得玩😏
俱往矣,經已係十幾二十年前既事,而家年紀大,一個星期都係一Q起,2Q止
作者: hkg369    時間: 2020-8-25 13:04

引用:
原帖由 大滾友 於 2020-8-25 09:00 發表 查看引用來源

俱往矣,經已係十幾二十年前既事,而家年紀大,一個星期都係一Q起,2Q止
我班滾友, 有幾個65碎以後, 已經少出黎玩. 甚至一個月可能只系屌閪一天. 因為難硬, 一硬就要屌, 性慾降得好快.
作者: 大滾友    時間: 2020-8-25 14:18

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-8-25 13:04 發表 查看引用來源
我班滾友, 有幾個65碎以後, 已經少出黎玩. 甚至一個月可能只系屌閪一天. 因為難硬, 一硬就要屌, 性慾降得好快.
所以而家我明白一個道理,就係既然出火既機會越來越少,就應該珍惜,一係唔屌,一屌就一定要食好野
作者: 艾拉傑    時間: 2020-8-25 14:56

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-8-25 07:21 發表 查看引用來源
各位師兄真係強勁, 小睇未試過玩足全日,只係試過幾次同女朋友爆房喺三粒鐘內做咗三,四次。
平 C 兄三粒鐘三四劑(即係七劑 )回氣快非常強健有料到, 俾著小弟全日先有位回氣, 勉強應付三至四劑.
作者: 平衡生活    時間: 2020-8-25 16:05

艾兄, 你真係識講笑,多謝你誇獎。
而家年紀大咗,連續兩劑真係難咗少少。

作者: hkg369    時間: 2020-8-25 16:51

引用:
原帖由 大滾友 於 2020-8-25 14:18 發表 查看引用來源

所以而家我明白一個道理,就係既然出火既機會越來越少,就應該珍惜,一係唔屌,一屌就一定要食好野
男人, 身體正常, 65碎以後, 性能力急降. 心好想屌閪, 但條鳩好難全硬. 硬吾到兩分鐘又軟番.
作者: 艾拉傑    時間: 2020-8-25 19:23

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-8-25 16:05 發表 查看引用來源
當然係講笑, SUCH FUN.  
作者: taipoman    時間: 2020-8-25 20:04

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-8-25 16:51 發表 查看引用來源
男人, 身體正常, 65碎以後, 性能力急降. 心好想屌閪, 但條鳩好難全硬. 硬吾到兩分鐘又軟番.
師兄真係講得好啱,有無方法可硬耐 d ?
可以玩嘅日子愈來愈少。
作者: hkg369    時間: 2020-8-26 12:04

引用:
原帖由 taipoman 於 2020-8-25 20:04 發表 查看引用來源

師兄真係講得好啱,有無方法可硬耐 d ?
可以玩嘅日子愈來愈少。
唯有食西藥, 當然系治標不治本, 條鳩得個硬字, 但無計.
作者: 艾拉傑    時間: 2020-8-26 15:16

有一轉去玩朋友帶去食甲魚, 第二日就出發去玩兩三日禁室啪啪, 覺得女人食咗都會有反應, 見佢兩個冇咩停過, 冇乜認真去計, 但十次點都有, 更加係後尾嗰啲射得出嘢, 朋友兩公婆年紀唔細 (5X) 真係利害.  
作者: 大滾友    時間: 2020-8-27 09:14

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-8-25 16:05 發表 查看引用來源
呢句真,20+果陣,去玩45分鐘馬欖,條女正的話真係可以出2次,而家真係無可能。
作者: hkg369    時間: 2020-8-27 12:44

引用:
原帖由 大滾友 於 2020-8-27 09:14 發表 查看引用來源

呢句真,20+果陣,去玩45分鐘馬欖,條女正的話真係可以出2次,而家真係無可能。
當年常平"管色沖涼", 條女系浴室幫我body massage時, 先屌一穫. 再上床按摩, 慢慢回氣. 90分鐘後, 幫我含能乃袋, 條鳩一硬即屌. 射完第二次, 剛好兩粒鐘埋單.
作者: 艾拉傑    時間: 2020-8-27 16:09

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-8-27 12:44 發表 查看引用來源
當年常平"管色沖涼", 條女系浴室幫我body massage時, 先屌一穫. 再上床按摩, 慢慢回氣. 90分鐘後, 幫我含能乃袋, 條鳩一硬即屌. 射完第二次, 剛好兩粒鐘埋單. ...
C 兄都放低唔少子孫晌常平...
作者: 大滾友    時間: 2020-8-28 10:23

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-8-27 12:44 發表 查看引用來源
當年常平"管色沖涼", 條女系浴室幫我body massage時, 先屌一穫. 再上床按摩, 慢慢回氣. 90分鐘後, 幫我含能乃袋, 條鳩一硬即屌. 射完第二次, 剛好兩粒鐘埋單. ...
當年常平,真係男人天堂
作者: hkg369    時間: 2020-8-28 13:09

引用:
原帖由 大滾友 於 2020-8-28 10:23 發表 查看引用來源

當年常平,真係男人天堂
我人生能有此經歷, 不枉此生. 屌過100件以上, 來自大江南北嘅妹妹仔. 而家班90/千禧後廢青, 無此福氣.
作者: 吉隆    時間: 2020-9-1 17:27

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-8-28 13:09 發表 查看引用來源
我人生能有此經歷, 不枉此生. 屌過100件以上, 來自大江南北嘅妹妹仔. 而家班90/千禧後廢青, 無此福氣.
原來c兄係高手,可以分享多啲,俾我地後輩學下野呀。
作者: hkg369    時間: 2020-9-2 12:40

引用:
原帖由 吉隆 於 2020-9-1 17:27 發表 查看引用來源

原來c兄係高手,可以分享多啲,俾我地後輩學下野呀。
吉隆兄, 1995-2005, 你無去"冬管"玩女? 超級超級超級.......遺憾喎!
作者: hk005500    時間: 2020-9-2 14:04

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-8-28 13:09 發表 查看引用來源
做人冇品  有幾叻都用 而且咁樣代表好叻好勁?井底之蛙 講開卜嘢就講卜嘢  D年青人冇响度得罪你  唔怪得人句句廢佬咁形容你呢種人  更何况比錢返大陸叫雞有幾叻幾勁?100個?用左幾錢玩?勁勁哥~哈
作者: geminass4000    時間: 2020-9-8 02:07

當年後生又FIT時,試過最誇張係6Q,第一晚3Q,早起1Q,第2晚又2Q。 同條女去3日2夜。
作者: hkg369    時間: 2020-9-8 12:52

引用:
原帖由 geminass4000 於 2020-9-8 02:07 發表 查看引用來源
當年後生又FIT時,試過最誇張係6Q,第一晚3Q,早起1Q,第2晚又2Q。 同條女去3日2夜。
當年大家都系18-22, 今日囡囡仲可以系18, 但自己就無可能系22.
作者: 家中小婆仔    時間: 2020-9-8 15:25

以前年青時同ex去旅行
佢一晚五次, 第二日大家都攰到周圍都冇去😅😅😅
作者: hkg369    時間: 2020-9-9 13:05

引用:
原帖由 hk005500 於 2020-9-2 14:04 發表 查看引用來源

做人冇品  有幾叻都用 而且咁樣代表好叻好勁?井底之蛙 講開卜嘢就講卜嘢  D年青人冇响度得罪你  唔怪得人句句廢佬咁形容你呢種人  更何况比錢返大陸叫雞有幾叻幾勁?100個?用左幾錢玩?勁勁哥~哈 ...
hk005500, 吾好意思! 崩口人忌崩口碗. 你估我吾驚比你地YC私了咩? Sorry!
作者: 吉隆    時間: 2020-9-9 18:08

引用:
原帖由 geminass4000 於 2020-9-8 02:07 發表 查看引用來源
C兄,堅喎,6Q, 雖然係3日2夜,不過6Q都應該精皮力盡。

我都想試下2日黎6Q
作者: hkg369    時間: 2020-9-10 12:33

引用:
原帖由 吉隆 於 2020-9-9 18:08 發表 查看引用來源

C兄,堅喎,6Q, 雖然係3日2夜,不過6Q都應該精皮力盡。

我都想試下2日黎6Q
少年15, 20時, 一掂就硬. 帶條女去東南亞遊行, 幾乎無離開過張床.
作者: 大滾友    時間: 2020-9-15 09:42

引用:
如果3日2夜,我都最高紀錄係6Q,不過就真係邊度都唔洗去
作者: hkg369    時間: 2020-9-15 12:13

引用:
原帖由 大滾友 於 2020-9-15 09:42 發表 查看引用來源

如果3日2夜,我都最高紀錄係6Q,不過就真係邊度都唔洗去
除非條女好掂, 否則好難再有當日激情.
作者: hk005500    時間: 2020-9-16 21:32

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-9 13:05 發表 查看引用來源
hk005500, 吾好意思! 崩口人忌崩口碗. 你估我吾驚比你地YC私了咩? Sorry!
懞佬   我唔系o靚仔  你睇嘢D眼光真系正爆~
私了你咩?  而家系明話你  驚?驚你就大大聱講嘢得罪人  返大陸洗多D啦  廢老
作者: 大滾友    時間: 2020-9-17 10:27

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-15 12:13 發表 查看引用來源
除非條女好掂, 否則好難再有當日激情.
而家我已經成為中坑一條,條女就算掂過陳法拉,都無可能2日6Q,最近遇過一個好有女人味既對手,都係夜晚一Q,morning 一 Q,第二日返工都攰到想死,歲月不饒人。
作者: SAMUEL_02171    時間: 2020-9-17 15:23

1晚4次
試過去旅行朝早到夜晚,全日7次
作者: hkg369    時間: 2020-9-17 16:44

引用:
原帖由 大滾友 於 2020-9-17 10:27 發表 查看引用來源

而家我已經成為中坑一條,條女就算掂過陳法拉,都無可能2日6Q,最近遇過一個好有女人味既對手,都係夜晚一Q,morning 一 Q,第二日返工都攰到想死,歲月不饒人。 ...
絕對正確! 惜取少年時......
作者: hkg369    時間: 2020-9-17 16:45

引用:
原帖由 hk005500 於 2020-9-16 21:32 發表 查看引用來源

懞佬   我唔系o靚仔  你睇嘢D眼光真系正爆~
私了你咩?  而家系明話你  驚?驚你就大大聱講嘢得罪人  返大陸洗多D啦  廢老
hk005500YC, 你系保釋中, 等上庭? 抑或已經受完出黎?
作者: hk005500    時間: 2020-9-17 22:20

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-17 16:45 發表 查看引用來源
hk005500YC, 你系保釋中, 等上庭? 抑或已經受完出黎?
哈哈~廢老即系廢老  大家唔啱LeveI  同你講耐D都影響智商 系咁~
作者: Sssacefishing    時間: 2020-9-18 07:45     標題: 回覆 52# 大滾友 的帖子

有得玩,好過無得玩,珍惜現在😅,keep好體能🤣
作者: hkg369    時間: 2020-9-18 15:35

引用:
原帖由 Sssacefishing 於 2020-9-18 07:45 發表 查看引用來源
有得玩,好過無得玩,珍惜現在😅,keep好體能🤣
特別經過呢次疫情, 原來世事無野系必然. 好似ychk005500, 隨時入去受幾碌, 出番黎都無用了.
作者: hk005500    時間: 2020-9-18 17:13

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-18 15:35 發表 查看引用來源
特別經過呢次疫情, 原來世事無野系必然. 好似ychk005500, 隨時入去受幾碌, 出番黎都無用了.
廢柴  講來講去都系嗰句  你受左幾繭 我就唔知  我就白手~  你米老襯扮老歪啦  廢柴廢佬🙄
作者: hkg369    時間: 2020-9-21 13:34

引用:
原帖由 hk005500 於 2020-9-2 14:04 發表 查看引用來源

做人冇品  有幾叻都用 而且咁樣代表好叻好勁?井底之蛙 講開卜嘢就講卜嘢  D年青人冇响度得罪你  唔怪得人句句廢佬咁形容你呢種人  更何况比錢返大陸叫雞有幾叻幾勁?100個?用左幾錢玩?勁勁哥~哈 ...
ychk005500, 你而家走吾到去呆灣, 點算? 豬閪敵, 佢會幫你?

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)