188Channel

標題: 真係再見亦是炮友?? [打印本頁]

作者: 1frankz    時間: 2020-8-19 01:57     標題: 真係再見亦是炮友??

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: Water_man    時間: 2020-8-19 02:16

引用:
原帖由 1frankz 於 2020-8-19 01:57 發表 查看引用來源
男男女女, 要真正和平分手嘅有幾多個 ....
同 EX 拍左 7 年拖, 係我貪新厭舊而提出分手, 結果要再糾纏左幾個月先真正甩拖, 呢幾個月佢時不時係我公司樓下等我收工, 嚇到我有幾日直情唔敢返工, 絕對是可怕的經歷

就 ...
由gf改變為sp,未必可以做得到…………
作者: 1frankz    時間: 2020-8-19 02:34

EX係好屌嘅, 155/ 33C, 不過唔敢繼續玩

作者: Water_man    時間: 2020-8-19 05:19

引用:
原帖由 1frankz 於 2020-8-19 02:34 發表 查看引用來源
EX係好屌嘅, 155/ 33C, 不過唔敢繼續玩
因為她太痴身?定仲有其他問題?
作者: 失常少女    時間: 2020-8-19 05:56

都拍咗7年先至講話怕咗人???咁你呢7年對人做咗啲乜?
作者: R.Gonzalez    時間: 2020-8-19 06:27

理解的,如果佢再沉船,你會好麻煩。
作者: alstom    時間: 2020-8-19 08:49

多個 SP 米幾好。
作者: boyboy2015    時間: 2020-8-19 11:54

155,33c 正呀,又玩得。我識到佢就好啦
作者: SexDevil    時間: 2020-8-19 12:01

155 33C , 係我最愛既炮友身型

你條新女係咪仲正啲呢?
作者: live_alone    時間: 2020-8-19 14:29

咁浪費,不如介紹給我識啦,等我幫下佢
作者: 西門吹簫    時間: 2020-8-20 11:49

好難得有啲咁嘅EX喎,師兄咁都唔keep in touch,有啲可惜喎
如果ex係要騷擾你,你估你走得甩咩!不如平心靜氣問清楚佢想點先,話唔定好好食

其實我都試過再見亦是炮友,不過就係EX飛我囉。當年佢識咗個比我有錢嘅男人,就飛左拍拖五年嘅我,佢都知對我唔住,所以應承可以同我keep sex,但都係keep左一年,因為一年後佢就同個有錢男人結婚,咁我都好識趣,佢結婚後就冇再同佢聯絡

作者: 1frankz    時間: 2020-8-20 22:10

就係飛人跟被飛的問題...忽然 EX 咁主動, 有D怕

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)