188Channel

標題: [原創作品] 女友著lace底底求醫,被摸全身..(update 左part 5下,第4頁) [打印本頁]

作者: 吉隆    時間: 2020-8-19 16:45     標題: 女友著lace底底求醫,被摸全身..(update 左part 5下,第4頁)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: hinkiu111    時間: 2020-8-20 10:33

精彩等更新😁😁😁😁😁😁
作者: 元顏決    時間: 2020-8-21 16:19     標題: 回覆 1# 吉隆 的帖子

吉隆兄 好耐冇見 😂😂 你幾篇文 一直都有追 呢篇超期待
作者: 吉隆    時間: 2020-8-21 18:36

PART II

經過上次睇完, 我有問女友個醫師有無咸濕佢,
女友話:唔覺喎。係好敏感ge啲部位, 不過人地整到果啲位都無計架。你一係下次唔好入去睇住我喇!
我答:下次先算!
心諗:我唔入去, 容乜易唔係搓穴, 係直頭入埋去呀!

女友第二次去睇, 今次醒左,佢話我知佢著左黑色套裝內衣,唔怕睇蝕啦!
我無奈咁:嗯!ok啦!

醫師診所, 因為佢係樓上鋪, 無醫生執照ge,不過好多好評,所以都好多人睇,
但每次都要預約, 每次去到只service一個病人,好似好pro咁。

講番正題:
我同女友上到去診所,咁岩上一個病人走, 靚女黎, 有d身材, 走果時我見佢含羞答答,兩面紅暇暇,
唔知黎睇咩架呢?

醫師叫女友去下廁所先,轉頭入房除定衫。
女友去完廁所,入房除衫,我一直係個廳到等。

女友叫:ok喇
醫師入去,問:你入去嗎?
我起身跟埋一齊入,女友已扒左上床,張床似睇日本片按摩果種,可以俾醫師跪上去搞...唔係,係跪上按,就手D。

入到去,女友係著左黑色套裝,上下一樣ge內衣,今次無lace啦!
不過,成套係絲質,滑滑果種,睇落唔方係厚料。
oh my god!點解會咁,佢唔會唔知自己會俾人摸,咁樣著,擺明會摸到好好feel啦!
我嬲左!

醫師入到去:xx你企起身先,睇睇你個人直唔直!
女友好聽話,又落返地,企起身。

醫師唔止睇,仲出手摸,話啲肌肉仲係拉得好緊,轉個身睇下!
???點解要轉身呢?唔係睇背脊咋咩!

唔轉都好d, 一轉我就無眼睇,原來d Lace係晒前面,最慘係...
女友個Bra係半杯式,即係蓋到個波一半,差d見到乳暈,
底底d毛毛見到晒,我無眼睇,都算,睇下好啦!唔好郁手呀!

醫師又出手,郁下女友膊頭,話佢好似企到斜埋一邊,搭住女友膊頭,左拑右拑
又要佢舉手拎腰。

醫師都幾高大,居高臨下,女友粒乳暈完全睇到晒。
我雖然心裡咒罵,但下體好誠實,兼變態,又黎硬硬地。

檢查到一陣,叫女友扒,幫佢跟跟點搞啦!
醫師同上次手法差不多,都係推下按下,又話因為女友成日就住行,依家拉到全身D筋都緊晒,所以要全身都按下。

其他唔講,頭先話女友個人斜斜地,要咬番直,佢話胸前飢肉有影響。

跟手搓d油,伸隻手去前面,肩&胸位置,係咁搓、係咁搓,話鬆筋。
我坐係床頭,完全100%睇住佢搓我女友。

仲越搓越落,我估應該掂到Lin頭,個醫師仲時輕手時大力。
女友口角呻吟,「哎...嗯...哎~~~」「好痕...呀!」

醫師:係咁架,叫出黎啦!幫助呼吸架!
嗱!我會用力多幾下,忍一忍!

係個胸度用力幾下!!!!我心諗,##$^&@^$@
又黎,心裡咒罵,但下體好誠實兼變態,今次硬晒。

女友:「嗯...哎,哎,呀~~~~」攤係床喘氣。
醫師話:你抖抖先,未得架,仲要整埋腰同盆骨呀!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
醫師:下身整一陣就ok,不過你要瞓落d,瞓到盆骨係床尾。
女友慢慢起身,我見到頭先果位靚女含羞答答,兩面紅暇暇ge樣,出現我女友面上。
再睇落去,個bra跌低晒,2粒lin頭完全無遮無掩咁任人睇##$%^@

女友移到床尾扒低,醫師企係床尾話:雙腳張開,鉗住張床咁。
我眼火爆,e個位置↓完全好似係後面推緊我女友,從後插入咁。
我下面硬到呢!

女友好聽話,毫無反抗。照做
醫師又講:我會伸手去係前面,係你底褲大腿根位置鬆弛下D肌肉,忍一忍下。

雙手由後面繞到前面,搭係LACE底褲面,左右搓揉,
我從床頭見到,女友屁股微微貼住醫師下體,同吊西有乜分別。

醫師:嗱,忍一忍。
然後雙手用力搓揉、捽、撫摸我女友
女友瘋狂咁「哎~~哎~~哎~~哎~~哎~~~~」
然後屁股向後頂,頂住醫師下體。
醫師用力之餘,又用下體頂番住女友PATPAT。
OH ...SHIT,睇左乜撚野。

我睇到眼都合唔埋,下身硬到想射咁,馬眼都有液體流出。
醫師持續左5,6下,「好,ohh...OK喇!今日睇到宜度,我去洗一洗手先」
臨出房,我見手指有D反光,似係濕左隻手。

女友依然扒係床上一動不動,過左幾分鐘,先講「XX扶一扶我起身」
原來佢腳軟,郁唔到。
起身時,我見佢臉紅到爆,呼吸急速。
我由頭望佢一次,發現除左胸上有紅印,黑色底底lace包住ge毛毛都有濕痕。
女友撲向我身上,攬到好實,喘左一陣就著番衫。

醫師返到黎,ok嗎?洗唔洗抖多陣。係會辛苦,忍多幾次就好架啦!

我同女友準備離開之際,醫師話:近排唔好做愛住啦!你d筋骨要時間復原,忍下啦!後生仔!
之後露出淫笑樣,同我地講再見。

我經歷完,又嬲又妒嫉、又興奮又濕、又唔想女友睇、又好想睇我女友俾人...
下兩次仲...

作者: thomasgp02a    時間: 2020-8-21 23:54

吉隆重出江湖, 一定要支持
作者: cola1915    時間: 2020-8-22 18:05     標題: 回覆 5# thomasgp02a 的帖子

非常精彩,快快推出,唔好要我地等咁耐
作者: 高達長長神    時間: 2020-8-22 18:25

師兄,好鬼正,無得頂!
作者: kingmans    時間: 2020-8-23 08:55

冇嗱?等緊更新!師兄加油!
作者: killer2004    時間: 2020-8-23 10:24     標題: 好正,  到位

師兄,好正, Super  Support

無得頂!
作者: Actifedshow    時間: 2020-8-23 13:21

好正 師兄等更新 👍👍👍👍👍👍👍👍
作者: 吉隆    時間: 2020-8-24 18:36     標題: 回覆 4# 吉隆 的帖子

Part 3

話說女友睇睇下腰,變左睇晒全身,次次搞/睇到好西痕,但又唔俾你吊西。

今次上到去,間診所一遍混亂,東一箱西一箱,原來準備搬新鋪。

女友今次又好醒咁話,今次打底實唔會蝕底架啦!
我著左(喺我耳邊講)CK闊邊果套底底呀。

我又真係鬆一口氣,今次應該會無咁敏感,無咁易摸到濕晒啦卦。

醫師叫女友去廁所先,轉頭入房除埋衫啦。

女友除好衫,準備好就叫『我ok啦,醫生』

醫師how門入房,我又係隨後跟上,
正想行入診症室,醫師就擰轉面同我講『診症室都係一箱二箱,因為準備搬鋪有啲亂,你唔介意喺出面等嗎?』

我望一望,又真係有啲窄,女友起身『係啦,咁窄,你喺出面等啦,我自己ok啦』

我無奈轉身大廳等『好呀,仲好,我喺出面打下手機先』
心諗,應該唔會做到啲咩嘅。。。

呯啪,門就關左。。。☹️

我。。。邊等邊樹起耳仔聽,剩係聽到『哎~~~呀……嗯——』
『嗱!我大力啲啦!忍住,就得』

我聽都聽到硬晒!
個腦一路幻想房內畫面。。。

各位師兄又會點諗入面嘅畫面?

事後,女友出黎又係臉紅紅,呼吸微喘。
我有問返女友,佢就支支吾吾,剩係話好左,舒服...左。

究竟入面做過啲乜黎~~~~!!!

下次終於。。。

作者: 高達長長神    時間: 2020-8-24 22:51     標題: 回覆 3# 吉隆 的帖子

師兄,唔好咁吊引喎!
作者: cc19880910    時間: 2020-8-25 06:49

睇左呢個故事,令我諗翻起一個月前我老婆扭親隻腳,着裙去睇跌打
作者: 吉隆    時間: 2020-8-25 11:30

引用:
原帖由 cc19880910 於 2020-8-25 06:49 發表 查看引用來源
睇左呢個故事,令我諗翻起一個月前我老婆扭親隻腳,着裙去睇跌打
可以試下分享多啲,
我都好想知其他女人會點。🤔
作者: cc19880910    時間: 2020-8-25 12:03

引用:
原帖由 吉隆 於 2020-8-25 11:30 發表 查看引用來源

可以試下分享多啲,
我都好想知其他女人會點。🤔
在之前老婆(30)同我(35)一齊去行山扭親隻腳,之後着裙去睇跌打,雖然係上身普通t shirt 長裙及近似t back的內褲,但佢瞓咗係張床度,個男醫師(2x)坐咗喺床邊(尾),第高咗佢隻腳嚟按腳螺,當時我坐喺嗰張床嘅床頭前面,個男醫師個角度可以睇到我老婆裙底所有野。

老婆返咗屋企,先至醒起依件事同我講😂
作者: 吉隆    時間: 2020-8-25 13:21

引用:
原帖由 cc19880910 於 2020-8-25 12:03 發表 查看引用來源

在之前老婆(30)同我(35)一齊去行山扭親隻腳,之後着裙去睇跌打,雖然係上身普通t shirt 長裙及近似t back的內褲,但佢瞓咗係張床度,個男醫師(2x)坐咗喺床邊(尾),第高咗佢隻腳嚟按腳螺,當時我坐喺嗰張床嘅床頭前面,個男醫師個角度可 ...
咁你有無check老婆有無濕,好多時,被視姦會好high,
佢等緊你幫佢消火。🤭
作者: cc19880910    時間: 2020-8-25 15:15

引用:
原帖由 吉隆 於 2020-8-25 13:21 發表 查看引用來源

咁你有無check老婆有無濕,好多時,被視姦會好high,
佢等緊你幫佢消火。🤭
佢腳眼腫到成個網球咁樣,點會有心情搞
作者: 吉隆    時間: 2020-8-25 15:43

引用:
原帖由 cc19880910 於 2020-8-25 15:15 發表 查看引用來源

佢腳眼腫到成個網球咁樣,點會有心情搞
哦,C兄真錫你女人。

我通常呵下呵下,就呵上床🤭
作者: cc19880910    時間: 2020-8-25 16:06

引用:
原帖由 吉隆 於 2020-8-25 15:43 發表 查看引用來源

哦,C兄真錫你女人。

我通常呵下呵下,就呵上床🤭
成世人溜溜長扑少10零20日唔會死😂
作者: 吉隆    時間: 2020-8-27 18:17     標題: Part 4

引用:
原帖由 吉隆 於 2020-8-24 18:36 發表 查看引用來源
Part 3

話說女友睇睇下腰,變左睇晒全身,次次搞/睇到好西痕,但又唔俾你吊西。

今次上到去,間診所一遍混亂,東一箱西一箱,原來準備搬新鋪。

女友今次又好醒咁話,今次打底實唔會蝕底架啦!
我著左(喺我耳邊講)CK闊邊果套底底呀。 ...
Part 4

上次睇完醫師,女友喺房呻吟到咁,我又聽到硬晒。

雖然醫師提我要忍下,唔好做愛做嘅事,但都係忍唔住,照吊可也。

唔止我忍唔住,係女友被按完,都好想要🤭

我好輕力咁吊,唔敢太大力,減少抽插複度,小抽小插,
誰不知咁樣,女友更興奮,好快就高潮。
我唔敢插咁耐,發洩左就算,不過女友都high左3次。

女友high, 我攬住佢就好好奇問:頭先睇醫生,醫師點幫你睇呀,我喺出面聽到你依依吾吾咁?

女友high完,乜都照答:無呀!同之前差唔多咋,
都係按背後,由肩膊到腳囉,捽左陣前面,不過都係扒係度捽咋!

『哦!係咁』(咋,仲以為。。。)我安心晒
『你今次著左CK果套底底,我都放心啲。』

女友好細聲咁講落去『。。。嗯!。。。醫師話我CK套底底cool到好緊,,,所以最後叫我除左佢,就咁扒喺床。。。我,我全程都扒喺床,無起過身架。』

火都黎🥴🔥🔥
聽完,我即係乜火都。。。即係慾火都黎埋,下面又硬過,完本諗住放過佢,點知家陣更加忍唔到,又執多劑。

女友完本放鬆左嘅肌肉,又被吊到緊晒🤦‍♂️

2日之後,又要去覆診,醫師仲未搬到新鋪。。。
唔通女友仲要俾佢睇多次全相。
作者: fathing1986    時間: 2020-8-27 20:45

好吸引!! hope to update soon
作者: AiUehara    時間: 2020-8-27 23:38

寫得好貼地,幾好喎
作者: cc19880910    時間: 2020-8-28 14:21

引用:
原帖由 吉隆 於 2020-8-27 18:17 發表 查看引用來源

Part 4

上次睇完醫師,女友喺房呻吟到咁,我又聽到硬晒。

雖然醫師提我要忍下,唔好做愛做嘅事,但都係忍唔住,照吊可也。

唔止我忍唔住,係女友被按完,都好想要🤭

我好輕力咁吊,唔敢太大力,減少抽插複度,小抽小插,
誰不知咁樣,女 ...
即是下身全裸?
作者: 吉隆    時間: 2020-8-28 22:55

引用:
原帖由 cc19880910 於 2020-8-28 14:21 發表 查看引用來源
即是下身全裸?
錯,係全身。。。因為胸口,背脊都要捽
作者: cc19880910    時間: 2020-8-30 08:00

引用:
原帖由 吉隆 於 2020-8-28 22:55 發表 查看引用來源

錯,係全身。。。因為胸口,背脊都要捽
雖然有D超現實,但支持你繼續update
作者: tonywong3932    時間: 2020-8-30 12:44     標題: 回覆 25# cc19880910 的帖子

老實講其實女人整傷尾龍骨或腰骨位置都係好蝕底,因為通常的医師係會扯低條底褲嚟到幫你捽個尾龍骨位置。我老婆曾經都試過跌傷尾龍骨,最後要搵我個醫師朋友幫佢醫。我個醫師朋友要我老婆底面褲除曬嚟到幫佢按尾龍骨位置同埋大髀罅嘅位置,幫佢按鬆啲筋骨位。所以我老婆都比我個醫師朋友睇曬全相。
作者: cc19880910    時間: 2020-9-1 06:17

引用:
原帖由 tonywong3932 於 2020-8-30 12:44 發表 查看引用來源
老實講其實女人整傷尾龍骨或腰骨位置都係好蝕底,因為通常的医師係會扯低條底褲嚟到幫你捽個尾龍骨位置。我老婆曾經都試過跌傷尾龍骨,最後要搵我個醫師朋友幫佢醫。我個醫師朋友要我老婆底面褲除曬嚟到幫佢按尾龍骨位 ...
上身都要除?
作者: tonywong3932    時間: 2020-9-1 13:40     標題: 回覆 27# cc19880910 的帖子

早期吾洗除,後期畀我老友氹掂咗除埋上身衫按背
作者: 吉隆    時間: 2020-9-1 17:24

引用:
原帖由 tonywong3932 於 2020-9-1 13:40 發表 查看引用來源
早期吾洗除,後期畀我老友氹掂咗除埋上身衫按背
其實你係咪夾埋你老友,睇下佢點蝕底俾你老友?!

好有刺激感喎!
作者: hahasister    時間: 2020-9-1 19:14     標題: 回覆 26# tonywong3932 的帖子

真係。以前都試過。不過我有著底底。。但比人按真係會搞到少濕
作者: tonywong3932    時間: 2020-9-2 12:53     標題: 回覆 29# 吉隆 的帖子

我就唔係夾埋我老友嘅因爲我老婆跌傷尾龍骨要醫所以搵我老友去幫佢醫尾龍骨,醫下醫下我老婆畀佢氹埋按摩背脊。
作者: tonywong3932    時間: 2020-9-2 13:17     標題: 回覆 29# 吉隆 的帖子

刺激噉就係畀個相識20幾年嘅朋友睇曬我老婆全相。
作者: tonywong3932    時間: 2020-9-2 13:18     標題: 回覆 30# hahasister 的帖子

靚女你俾人按邊個位置搞到有少少濕啊。
作者: 吉隆    時間: 2020-9-2 17:56

引用:
原帖由 hahasister 於 2020-9-1 19:14 發表 查看引用來源
真係。以前都試過。不過我有著底底。。但比人按真係會搞到少濕
我都想了解一下,按邊度按到濕?

係咪個個女女都會咁?
又會濕,又想俾陌生人摸,感覺係點?
作者: oscar3302    時間: 2020-9-3 17:02

幾時update?
作者: 吉隆    時間: 2020-9-4 00:54     標題: Part5

Part 5 上女友睇左幾次,話的確係好左,背脊patpat腰都無拉到好緊,只係有時patpat尾龍骨有啲啲酸。

經過上次,我一邊吊一邊了解女友睇症過程之後,我剎有介心,今次上去睇症,一定要陪埋入去,就算女友蝕底,都要俾我睇住點蝕底俾EC。

上到診所,仲係好亂,俾上次更亂,EC話依個時間booking係最後,得返你地。仲話房果張按摩床搬走左,仲放滿一箱二箱,所以今次要喺診所個廳度睇,問介唔介意,女友話ok,咁我都無聲出。

無房唯有喺廳換衫,EC話今次唔好好似上次咁喇,(以為我唔知你要的女友除晒衫呀,專登唔講出口),
我專登新買左套按摩衫,你換啦!
然後自己拎轉頭,我當然扮野,跟住拎轉喇。

『得啦』女友企喺廳中間,已經換完。
~~~~到底換左啲咩!!
我係咪睇緊AV,色情按摩師!!!
女友換上一身按摩衫,全套肉色,唔知咩質地,只係知好透,透到上面見到lin lin, 下面見到毛毛。。。
我不其然認真欣賞左陣,女友身材唔差,粒lin lin細細粒,不過顏色有深,隔住件衫都明顯,
下身毛毛有啲多,亂得黎我有種淫賤嘅感覺。

等等先,我望到入左神,我睇到,EC一樣睇到。。。
EC好認真咁,睇到實,女友都有啲唔好意思,想用手遮住。
Ec話,你企直個人,雙手垂低放側邊,等等睇睇你有冇斜孭埋一邊先。

女友傻傻,似有還無咁祼露任人睇。
我好快又硬硬地。😅

『ok,都keep到直,個人無孭,轉背後睇睇。』Ec竟然可以咁一而認真。
我已無奈到極點,又唔出得聲。
轉過身之後,又係另一風景。

女友身材都算均勻,patpat仲有D翹起,好挺好圓。
EC套按摩衫好好設計,唔知For咩?!
底褲背後,無包住臀部,而係收窄左,一塊V形布緊緊遮住臀隙,圓潤挺立嘅臀部表露無遺。
成套按摩衫都好透明,後面當然要樣,下身臀隙明顯睇到,其實同無著嘅分別係。。。。。。
。。。。。。
。。。係,睇落淫賤左。

Ec睇完,欣賞完。『因為張按摩床搬左去新鋪,今日要打地鋪,瞓上張床褥度喇,仲受力過張按摩床呀!(暗笑)』

要咁受力做乜呢😡😠

兩個埋位,開波,做。。愛麼 / 按摩至岩。
Ec手法次次差唔多,唔多詳講。
不過我硬係覺得佢按胸&下臀時,特別用心/用力。
女友又喺度嗯嗯~~~哎哎——嗚嗚。。。咁,
聽到人心都--淫埋。

因為唔係用床,而係喺地下,Ec唔可以企喺側邊用力。
所以。。。
EC同女友講『嗱,因為今日無床,所以好難用力,如果你唔介意呢!我就跨過你咁,喺你上面用力,會就手啲。』

女友全無反對『嗯!』舉起Ok手勢。
😠😡😠人地從後推你呀!仲ok。
我旁觀者,不得E牙鬆鋼。無奈。。。

Ec已由肩膊推到落腳,跨坐上女友背後,就由腳開始推,
頭先果轉,已經按到女友好舒服『嗯~~嗯』聲。
由下而上咁推,仲high, 女友全身冒汗,一點點水珠由背上冒起,
繼續到臀部股隙,連肉色底褲都有水印。
大腿跟部,私蜜位置,Ec更用力推拿,來回咁用力搓,
底褲原本V形嘅布被推到變左1條線,完全凹陷喺股隙之中。

我坐喺旁邊較前位置,睇唔出Ec手指掐到咩位,只見女友好肉緊,起勢抓實床褥,背部弓起又典落。

EC繼續向上身進一步按摩,雙手按到肩頸位置,
但Ec下身就緊緊貼實女友臀部,Ec凸出位置,正正凹陷喺女友股隙。
EC雙手用力,掐到女友好酸好軟,下身同時用力加壓。
仲問『嗱!我會有力啲,忍一忍』
扮晒隻手用力壓,其實係一上一下咁用女友股隙做緊股交咁。

我邊睇邊嬲邊興奮,下身漲痛,仲睇到龜頭流出汁液,好想推開Ec插入去。

推左幾分鐘,終於完。。。係完左背後果part.
再黎仲有前面未做。。我睇到已經想射,仲有前面??!

我自己憶述都好興奮,遲下繼續寫下半part, 依家去吊吊西先。
作者: sexxysexxy    時間: 2020-9-5 03:18

精彩⋯ 等師兄再寫埋下文
作者: fathing1986    時間: 2020-9-8 15:55

waiting for update
作者: 吉隆    時間: 2020-9-9 19:15     標題: Part 5下

Part 5 下
女友被EC從後推完,推完背脊,Ec竟然仲要响前面再推。

女友經過剛剛一輪推背,唔知因為痛呀,酸呀,癢呀,定high而喘氣。

Ec叫佢轉身,毫無反抗,女友起身兩邊臉珠紅粉斐斐,雙目咪咪咁,似足平時high到頂點,矇矇查查咁。

佢轉身就瞓返喺地上嘅床褥,一塊全身范紅,著住肉色透視裝嘅索女,就咁攤喺我 同 Ec眼前。唔知係汗定乜,好友上身肉色按摩褲比之前唔同左,黑森林毛毛位置濕左一遍,女友攤低閉上雙眼,完全唔知自己羞態。

我下身扯到好硬,被條褲cool到好辛苦,頭先已經睇到想射,家陣仲咁刺激,我真係好怕自己會爆精呀。

Ec又開始做野,跪喺女友手臂旁邊,開始為佢按摸上半身,先係肩膀,手臂,再到胸部外圍,腰間,來回按摩。
按到上腹又有新野。

EC話女友上腹有啲脹,唔係肥嘅肚腩,係肋骨,胸骨有少少移位,應該係平時姿勢唔好所致,唔介意可以幫佢整整,整完肚腩會細返。

女友聽到,如執到金,猛話好。
EC話要捽個胸架喎,得唔得?
女友望望我,我攤一攤手,意思你自己決定啦。
女友隨即點痛。

EC好樂意咁話,OK我幫你落啲按摩油先,因為我會大力啲按,怕會磨到皮。
接住倒啲按摩油落女友身,唧到肉色bra時,本來透透地嘅按摩衫,變成淫賤嘅av服,透到好似包左層保鮮紙咁。
我眼都凸左出黎。

EC邊按邊捽,又邊揸,搓左3分鐘,女友粒LIN已經硬到企起身,又硬又凸,呼吸配合變得急左啲。Ec算喺咁,搓來搓去都無掂到粒kin, 只係喺周邊來來回回,睇到心都痕埋,女友更加典床典蓆。
EC搓到咁上下,鬆左面職肌肉,跟住會入深啲,按到肋骨,女友慘叫,又痛又癢,伸手亂抓,一抓抓住Ec大腿。

EC話,抓啦!抓啦!個個都係會痛到咁架啦,我都見慣。
配合慘叫呻吟,聽到都毛管棟。好似俾人強暴咁。

時間好似過左好耐咁,其實只係搓左10多分鐘。
Ec話,好啦!你睇下。。。係咪細左個肚腩仔。
雙手由女友胸前掃落黎。

我一望,又真係平左,冇咁凸出,唔怪得咁多人,咁多女人睇佢,係真係有料嘅。

女友自己撐起身睇下睇,心心眼,摸一摸,嘩!
真係細左啲,無咁凸啊!好勁呀!
女友興奮到好似想飛撲錫阿Ec咁。

EC,小事啫,幫你捽埋下身啦!你男友忍。。等左好耐啦。

Ec繼續用油淋淋嘅雙手向下捽,又講:之前咪話你有少少長短腳,因為你盆骨移位,有啲高低唔平,幫你整埋啦。

女友又好欣喜咁猛點頭。我就暗暗擰擰頭。

話明盆骨位,Ec當然針對住下盆位置啦!
Ec邊解釋邊做:先用陰力按摩下半身,仲有大腿內外肌力先。
雙手來回溫柔咁撫摸下腹&大腿,唔洗講都知全部都係敏感部位。
女友喉嚨發生嗯嗯呀呀咁聲!

到按到大腿根大腿隙,雙手深入咁捽。
Ec又旁述:嗱因為大脾肉厚,我要大力一啲呀吓!
睇到都酸軟,我都好想幫手去捽去搓。

唔知係我妒忌定咩,硬係有啲唔對路,
Ec本來油油嘅手,愈捽變成愈濕,濕同油好明顯唔同啦!
成手啲手指閃爍爍咁。
女友塊臉紅得更緊要,自己雙腳左右互捽,好淫賤咁,
仲夾實Ec隻手。

Ec話:你唔好夾咁緊啦!我好難幫你喎!
女友跟本控制唔到,情不自禁咁夾埋對腳。

EC:咁好啦!XX(我個名)過黎幫幫手㩒住佢呀。

我呆左,我。。。幫手㩒自己女友對腳,然後俾Ec你指姦佢。。。

我口裏說不,身體卻很誠實。
有種唔捨得,但又好想女友喺自己面前被姦淫嘅慾望。
我立刻上前,跪喺女友腳尾幫手。
女友腳尾原來又另有一番風景。

打住咁多先,遲啲繼續打。
戲肉。。。
作者: kennychan1989    時間: 2020-9-12 16:26

師兄呀!你又係咁啦…最緊要關頭停咗……你唔可以咁喎。
作者: saintsaints    時間: 2020-9-12 18:54

引用:
原帖由 kennychan1989 於 2020-9-12 16:26 發表 查看引用來源
師兄呀!你又係咁啦…最緊要關頭停咗……你唔可以咁喎。
因為師兄打打下忍唔住XD
作者: fathing1986    時間: 2020-9-17 22:35

快D update la
作者: lokam's    時間: 2020-9-18 17:42

咁刺激,快 d 更新啦
作者: 高達長長神    時間: 2020-9-19 06:22

C兄,班兄弟等緊你嘅戲肉🙏🏻
作者: 吉隆    時間: 2020-9-21 19:02

有次我要開OT, 女友突然又話去睇果個EC, 到底係真係有需要,定急住有性需要🤔🤔
作者: jjhk2    時間: 2020-9-21 23:44     標題: 回覆 45# 吉隆 的帖子

最多俾EC抽下水啫,帽來嘅😂
作者: leefai0014    時間: 2020-9-27 17:58

引用:
原帖由 吉隆 於 2020-9-21 19:02 發表 查看引用來源
有次我要開OT, 女友突然又話去睇果個EC, 到底係真係有需要,定急住有性需要🤔🤔
any update?

佢上完去有冇話你知最終發生咩事?
作者: 吉隆    時間: 2020-9-29 09:09

引用:
原帖由 leefai0014 於 2020-9-27 17:58 發表 查看引用來源
any update?

佢上完去有冇話你知最終發生咩事?
佢上完去揾EC,果晚見佢喺屋企好容光煥發咁,
無講我知發生咩事。
但果晚無同我搞野🤔
作者: leefai0014    時間: 2020-10-1 05:03

問下佢 否則飛佢 唔嚇唔得
作者: azpui    時間: 2020-10-1 15:52

引用:
原帖由 吉隆 於 2020-9-9 19:15 發表 查看引用來源
Part 5 下
女友被EC從後推完,推完背脊,Ec竟然仲要响前面再推。

女友經過剛剛一輪推背,唔知因為痛呀,酸呀,癢呀,定high而喘氣。

Ec叫佢轉身,毫無反抗,女友起身兩邊臉珠紅粉斐斐,雙目咪咪咁,似足平時high到頂點,矇矇查查咁。

佢 ...
努力等緊update
作者: MINIWOODY2.0    時間: 2020-10-3 03:33

好精彩! 期待~期待!!!
作者: kamshek    時間: 2020-10-4 22:19

超期待吉隆兄復出,出番啲引人入性文章﹗  
作者: lulu1238899    時間: 2020-10-5 09:39

睇到好硬,做ec正👍🏻👍🏻👍🏻
作者: jabichan    時間: 2020-10-8 09:41

好精彩,期待更新😉
作者: fathing1986    時間: 2020-10-8 22:38

仲未有update...
作者: 元顏決    時間: 2020-10-11 16:55     標題: 回覆 55# fathing1986 的帖子

呢篇舊文黎 之前係引版都係出到差唔多左右
作者: lokam's    時間: 2020-10-12 09:52

請問幾時再有更新???
作者: leefai0014    時間: 2020-10-13 12:17

引用:
原帖由 吉隆 於 2020-9-29 09:09 發表 查看引用來源

佢上完去揾EC,果晚見佢喺屋企好容光煥發咁,
無講我知發生咩事。
但果晚無同我搞野🤔
update????
作者: kennethchan1024    時間: 2020-10-18 14:34     標題: 回覆 14# 吉隆 的帖子

期待更新,加油吉隆兄
作者: cola1915    時間: 2020-11-1 11:52

師兄,咁精彩,千祈唔好爛尾啊
作者: keithsss    時間: 2020-11-7 01:42

又一個爛尾故事。。。

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)