188Channel

標題: 老婆其中一次露出經驗(短篇) [打印本頁]

作者: cc19880910    時間: 2020-8-23 07:57     標題: 老婆其中一次露出經驗(短篇)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 一級技工    時間: 2020-8-23 08:15

師兄之後,有冇調教露出⋯呀嫂??
作者: cc19880910    時間: 2020-8-23 08:24

引用:
原帖由 一級技工 於 2020-8-23 08:15 發表 查看引用來源
師兄之後,有冇調教露出⋯呀嫂??
有,唔係好成功
作者: 幪面超人    時間: 2020-8-23 09:24

婦檢唔需要尷尬,香港女人真係好保守
作者: cc19880910    時間: 2020-8-23 09:29

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-8-23 09:24 發表 查看引用來源
我老婆嘅意思係同一時間比咁多人(有男有女)睇到佢對波同埋下面,感覺好羞恥
作者: 艾拉傑    時間: 2020-8-23 10:10

自身都經歷過, 俾三個實習練習按身體檢查, 有男有女, 當然唔係什麼靚女, 反而個麻醉師懷疑佢係基 , 唔係肉在砧板上真係打實佢; 至於老虎入過廠做小手術, 換手術衫時脫光咗都有個男護扮哂行出行入想昅波波, 佢梗係向其他女護詐型, 但都俾佢裝到些少..
作者: 愛露出自己    時間: 2020-8-23 21:09

單獨一個醫生梗係吾尷尬啦,但係幾個人一齊就會有架啦,調轉諗下你除左褲有男有女幾個人一齊對你下面評論,你自然都會有少少吾適應,呢個係正常人既反應
引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-8-23 09:24 發表 查看引用來源

作者: jeamjeam1228    時間: 2020-8-24 03:55

我係男~都經歷過, 有次去醫院照腸鏡俾唔一堆女實習護士睇住護士檢查patpat,  私家醫生實習護士比較高質, 不過無心情昅 , 肉在砧板上~埋來睇埋來埋黎睇埋黎揀咁!
作者: hqkwtang    時間: 2020-8-24 18:54     標題: 回覆 8# jeamjeam1228 的帖子

我都試過喎,入聖德,要早1晚飲野放瀉,瀉5晒,要屙到清水咁先得,要打比醫生,直接泵入,同個護士講,又係你呀,係呀,又係我呀,因為派瀉水係佢,
作者: hqkwtang    時間: 2020-8-24 19:03     標題: 回覆 1# cc19880910 的帖子

小弟前2年有單意外,3級燒傷,傷口5太大,由門診洗傷口,到後來轉介急症,再到病房,做手術,再出院後爆線再入急症比護士剪底褲急救,再出院洗傷口,果間門診條條女護士都洗過我傷口,覆診見番女醫生,呢單case,我大大話話對過100個人次女人除褲,露炮都10次8次,真係除到麻木,不過原來有洗傷口女護士要求無需要下除清,你鍾意可以除埋架 ,又有病房女護士E一聲用毛巾遮住我隻沈睡的雀仔。
作者: 幪面超人    時間: 2020-10-1 11:45

咁若果有男有女俾人當動物咁研究又真係個刻想搵窿捐嘅
引用:
原帖由 愛露出自己 於 2020-8-23 21:09 發表 查看引用來源
單獨一個醫生梗係吾尷尬啦,但係幾個人一齊就會有架啦,調轉諗下你除左褲有男有女幾個人一齊對你下面評論,你自然都會有少少吾適應,呢個係正常人既反應 ...

作者: tonywong3932    時間: 2020-10-2 12:40     標題: 回覆 3# cc19880910 的帖子

其實女人露出睇醫生係一個好正常嘅露出。
作者: tonywong3932    時間: 2020-10-2 12:45     標題: 回覆 5# cc19880910 的帖子

婦檢畀咁多男女見習生睇到基本上係一次過。我老婆曾經跌傷尾龍骨畀我老友於尾龍骨嘅時候睇曬下半身上,呢一樣先係尷尬。

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)