188Channel

標題: [原創作品] 親眼目睹媽媽的改變 第二輯 正式完結。 [打印本頁]

作者: BABE阿心    時間: 2020-8-29 16:58     標題: 親眼目睹媽媽的改變 第二輯 正式完結。

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: mtvong    時間: 2020-8-29 17:08

香討師兄  C姐都過晒呢到啦 !
作者: AiUehara    時間: 2020-8-29 17:21

我見有啲改左去「紙言」出故
作者: Water_man    時間: 2020-8-30 17:19

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2020-8-29 16:58 發表 查看引用來源
係阿心,想問以前香討師兄係邊出post?
知道佢地係邊,麻煩Pm我。
Long time no see!
作者: ysd1212    時間: 2020-8-30 17:42     標題: 回覆 1# BABE阿心 的帖子

你果篇 “親眼目睹媽媽的改變” 真係經典!仲有冇續寫?或者新作?
作者: BABE阿心    時間: 2020-8-30 19:27

引用:
原帖由 ysd1212 於 2020-8-30 17:42 發表 查看引用來源
你果篇 “親眼目睹媽媽的改變” 真係經典!仲有冇續寫?或者新作?
寫好,但搵地方貼,依度感覺好怪,好靜。
作者: BABE阿心    時間: 2020-8-30 19:27

引用:
原帖由 Water_man 於 2020-8-30 17:19 發表 查看引用來源

Long time no see!
hi,師兄,邊度人比較熱鬧。
作者: ng320laser    時間: 2020-8-31 16:30     標題: 回覆 1# BABE阿心 的帖子

呢個故事好好睇, 可以再重POST 嗎..? 因為搵唔到了.
作者: wakin9150    時間: 2020-8-31 17:59

去“紙言”, 呢度狀況似“封關”
作者: 月影偷情    時間: 2020-8-31 18:10     標題: 回覆 6# BABE阿心 的帖子

可以貼啊……求欣賞作品……
作者: BABE阿心    時間: 2020-8-31 23:44

引用:
原帖由 wakin9150 於 2020-8-31 17:59 發表 查看引用來源
去“紙言”, 呢度狀況似“封關”
紙言,好複雜,留言又麻煩,無左初戀那種感覺。

作者: lo0925hk    時間: 2020-9-1 00:19

心兄好耐無見 當年你的作品真是經典 希望可以再睇到續集
作者: AiUehara    時間: 2020-9-1 00:23

我覺得係就係少左師兄師姐出故,各散東西,不過應該同時亦有好多人係CD-ROM,只係大家唔出聲先會咁靜。
作者: 沙漠神童    時間: 2020-9-1 09:59

好多 C 兄已被禁止或刪除留言之後都唔知去咗邊
作者: 浪花十三    時間: 2020-9-1 18:02

懷念以前人多吹水的日子。
作者: Zxcvbnmqwertyui    時間: 2020-9-1 21:48

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2020-8-30 19:27 發表 查看引用來源

師兄,你果個故仔真係經典中的經典,幾時可以再睇到你d文?
作者: 48511827    時間: 2020-9-2 06:12     標題: 回覆 6# BABE阿心 的帖子

師兄之前不是有在N3L發文嗎?
作者: Water_man    時間: 2020-9-2 12:10

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2020-8-29 16:58 發表 查看引用來源
係阿心,想問以前香討師兄係邊出post?
知道佢地係邊,麻煩Pm我。
有冇試下去醉貓出post?
作者: 哈巴仔    時間: 2020-9-2 12:56

紙言覺得無咁方便
~~~
作者: 哈巴仔    時間: 2020-9-2 12:58

醉貓? 未聽過~哈哈!!! 可唔可以透露下?
引用:
原帖由 Water_man 於 2020-9-2 12:10 發表 查看引用來源

有冇試下去醉貓出post?

作者: Water_man    時間: 2020-9-2 14:14

引用:
原帖由 哈巴仔 於 2020-9-2 12:58 發表 查看引用來源
醉貓? 未聽過~哈哈!!! 可唔可以透露下?
Xo貓………………………………
作者: pinramon    時間: 2020-9-3 21:02

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2020-8-30 03:27 發表 查看引用來源

呢度唔收新會員,只有舊香討和另一個討論區的舊會員,而且規例不清,一不小心犯了規,便被封。人數自然很少。
作者: BABE阿心    時間: 2020-9-3 23:32

引用:
原帖由 48511827 於 2020-9-2 06:12 發表 查看引用來源
師兄之前不是有在N3L發文嗎?
係,當年發文,只有香討,N3L,高登,三個地方。

今次出第二輯,N3L依然會發文,同時搵多兩個地方。
作者: BABE阿心    時間: 2020-9-3 23:33

引用:
原帖由 pinramon 於 2020-9-3 21:02 發表 查看引用來源
呢度唔收新會員,只有舊香討和另一個討論區的舊會員,而且規例不清,一不小心犯了規,便被封。人數自然很少。
原來係咁!唔怪得咁少人!

唉,懷念香討的日子,基本上當年日日無聊,得閒就上去。
作者: BABE阿心    時間: 2020-9-3 23:34

引用:
原帖由 Zxcvbnmqwertyui 於 2020-9-1 21:48 發表 查看引用來源

師兄,你果個故仔真係經典中的經典,幾時可以再睇到你d文?
搵到地方,會盡快貼。
作者: 95777563    時間: 2020-9-4 16:23

估唔到時格咁多年終於睇到原版的第二輯
作者: 浪花十三    時間: 2020-9-4 17:40

我很遲才加入香討,期待拜讀BABE 阿心的大作。
作者: BABE阿心    時間: 2020-9-5 23:26

引用:
原帖由 浪花十三 於 2020-9-4 17:40 發表 查看引用來源
我很遲才加入香討,期待拜讀BABE 阿心的大作。
你好!十三!千其唔好拜讀,隨便看看就好,大作亦都唔算大作,係小學生作文。
作者: 哈巴仔    時間: 2020-9-7 13:36

原來你講緊呢個.........sorry
引用:
原帖由 Water_man 於 2020-9-2 14:14 發表 查看引用來源

Xo貓………………………………

作者: Pk1boy1668    時間: 2020-9-7 15:46

心師兄不如在這裏重 post第一輯親眼目睹媽媽的改變
作者: BABE阿心    時間: 2020-9-7 18:51

引用:
原帖由 Pk1boy1668 於 2020-9-7 15:46 發表 查看引用來源
心師兄不如在這裏重 post第一輯親眼目睹媽媽的改變
當年你有沒有睇過先?
作者: 48511827    時間: 2020-9-7 20:56

真係好期待心兄第二輯作品,好想知May姐被開發之後冇左人主導,自己會點搵出路
作者: Pk1boy1668    時間: 2020-9-7 22:51     標題: 回覆 31# BABE阿心 的帖子

緊係有睇過不過想回味下
作者: Pk1boy1668    時間: 2020-9-7 22:53     標題: 回覆 33# Pk1boy1668 的帖子

還記得當年有其他師兄寫後續
作者: mich1694    時間: 2020-9-9 03:11

這篇我以前有追睇架,師姐可以在不同地方POST,那觀眾咩多好多
作者: singabc    時間: 2020-9-14 17:54

請問幾時發表第二輯。期待已久。
作者: BABE阿心    時間: 2020-9-14 21:30

引用:
原帖由 singabc 於 2020-9-14 17:54 發表 查看引用來源
請問幾時發表第二輯。期待已久。
我排緊!多年來一直寫,太多篇,亂囇!

第二輯,第三輯,最終章。

三部,每部都有寫,前文後有我未處理好。

今晚可以上第二輯頭幾集先,深夜時份。試看版。

作者: BABE阿心    時間: 2020-9-14 21:32

引用:
原帖由 Pk1boy1668 於 2020-9-7 22:51 發表 查看引用來源
緊係有睇過不過想回味下
第一輯,我就不會貼,因為依幾年我曾經修改緊。

當年我寫文得15歲,現睇番,太多情節不合理,廢話太多。

所以就算上,都係全新修訂版第一輯。
作者: BABE阿心    時間: 2020-9-14 21:33

引用:
原帖由 mich1694 於 2020-9-9 03:11 發表 查看引用來源
這篇我以前有追睇架,師姐可以在不同地方POST,那觀眾咩多好多
我係師兄!
作者: BABE阿心    時間: 2020-9-15 03:03

一個陽光燦爛既早上,一間位於觀塘區既茶餐廳裡,客似雲來,非常熱鬧。

『嘩!阿May,身材愈來愈正喎!』楊伯
『邊有啫,肥左就真!!』May姐

『真係羨慕陳老闆!如果陳老闆唔得,可以搵我喎!我一晚七次嫁!』楊伯

『呵!我知五十年前呀嘛!』旁邊既黃伯隨即諷刺地笑著講

『係真唔係呀!楊伯!』May姐風情萬種地回應

『唉呀咪理佢啦事頭婆!』黃伯

『我從來都唔呃女人既!』楊伯

『係啦係啦!信你啦!唔同你傾啦,有野做啦!』May姐講完隨即返回收銀櫃檯工作。

差點又唔記得介紹自己!我叫阿偉!今年仍然十八歲!依位人稱『May姐』就係我媽媽!亦係茶餐廳既老闆娘,餐廳今年剛好十周年,當年阿媽只得26歲就跟老豆一起創業,結果非常成功,
今時今日,發記已經係觀塘區數一數二既茶記。

May姐每日係茶餐廳裡都會俾一些咸濕伯父撩吹水,阿媽基於禮貌上都會同客人吹噓幾句,其實同顧客聊天都屬於工作既一部分,May姐曾經講過飲食業係一項服務性行業,單憑食物質素並唔足夠,要令客人真正滿意,對茶餐廳有歸屬感,就必須提供真正既服務,所謂服務,除左由落單到送餐,必須以禮相待,最重要一環就係跟客人互動,簡單來講就係聊天!所以聊天亦係服務一部分。

剛才果兩位伯父,已經年過七十,由開業至今已經光顧十年,絕對係熟客,亦因為熟客關係,說話亦比較色情,不過無論如何色情,兩位伯父從來都係動口不動手。

自從堅哥事件後,我阿媽May姐係衣著方面的確無以前咁保守,雖然大部分日子都穿著T恤牛仔褲,不過若然天氣炎熱,都會改變一下衣著,例如小背心,熱褲之類,但太過性感,暴露既衣著,仍然Say No!

至於打麻雀,May姐大概有一個月無打牌,可能因為上次變態佬江哥露械事件,阿媽心理上有陰影,一直都無去,又或者阿媽突然良心發現想戒賭,無論任何原因也好。以後少接觸紅姐果類不三不四既女人,自然係一件好事。

至於May姐房事方面,自從被堅哥姦淫兩次後,性需求比以前頻密,由以往一個月一次,轉變為一星期一次,而且每次都係阿媽主動索求,有時候老豆工作累想休息,阿媽為求性愛,居然被我發現暗中在水中落藥,令到老豆慾火焚身。

至於我,絕對稱得上幸福,由於阿怡遺傳了媽媽鍾太優良基因,發育極好,15歲時身高只有160cm就已經擁有一對36C巨乳,而且身材比較均勻,身體上所有多餘脂肪並無停留係腹部或者其他部位,反而游走到胸部臀部,現時18歲時身高169cm,胸部已經升Cup到36E,而且擁有一個美臀,年紀輕輕就擁有一副成熟少婦既身材。

自從阿怡跟我同居後,每晚我都非常亢奮,難以抗拒身邊一對36E既巨乳,所以頭一個月,基本上每晚瘋狂地性愛,之後兩個月,次數逐漸減少,但仍然每三日一次。

而且阿怡係我調教下,除左解鎖了大量新姿勢,性愛技巧亦大大提升,而且床上表演亦愈來愈放蕩淫賤。

人生最幸福莫過於有一份穩定工作,有一位漂亮妻子,每晚過著慾仙慾死既生活。

不過有時你往往想過著平淡既日子,遠離煩囂,但麻煩偏偏找上門。
作者: BABE阿心    時間: 2020-9-15 03:05

第一集 江哥殺到

依日下午茶時段,突然出現一位新客人,但依位客既面孔,我最熟悉不過,因為一個月前曾經係鍾太家見過,正正就係當日麻雀房裏露出陰莖既『江哥』

江哥同一位朋友進入後,選擇了一張位於水吧前卡位座。

二人坐下來後,隨即點了兩杯凍奶茶,江哥既朋友隨即開聲問「喂大佬,乜今日得閒搵我飲茶丫,唔洗陪果兩件住家菜丫?」

江哥「喂喂!喪強!吊得多都厭啦,做乜丫?鍾意介紹件你歎囉。」

喪強表情興奮地回應「係真唔係丫大佬?唔好講扑野丫,連女人手仔都成年無摸過丫!」

依刻我心想兩件住家菜?莫非係指紅姐同鍾太?

「挑,昆你把鬼咩,下次帶埋你上去。」江哥一邊說話,但目光卻不時望向收銀櫃枱。

喪強「多謝先喎,大佬!」
江哥「多乜鬼丫,益你梗係有原因啦!唔講果句都爆埋你知啦,係幾個月前我發現左一件茶餐廳界極品尤物,樣靚不話下,天下間男人最夢寐以求既巨乳!翹臀!細腰!長腿!全部擺囇係佢身上,最攞命係人妻呀!仲有咁嘅身材,你話我有乜可能放過先!」

喪強「嘩!淨係聽你形容都硬撚哂!有無相睇先?」
江哥「梗係睇實物啦傻仔,拿!收銀櫃果件呀!」

正當江哥同佢朋友望向收銀枱時,阿媽剛好拿著紙筆從收銀枱內走出來幫客人寫單。

喪強雙眼停留係阿媽身上講「嘩嘩嘩!個樣成個明星款呀,點解頭先入來完全無留意到,真失策。」
江哥「拿,依個側面睇到清清楚楚,見唔見到成個S形!戰鬥格咁款!」講完舉起食指指向阿媽,隨即係劃出一個S字。

喪強「見到!見到!我終於見識到乜野叫天使既面孔!魔鬼既身材!江哥講左咁耐!莫非你已經食左?」

江哥搖著頭回應「食左就一早拉佢過來介紹你識啦,高質素自然高難度,我撩左佢幾次啦都無料到。」

喪強興奮地講「我仲記得十年前富貴酒樓果件大波知客,D狗公多過我陰毛,你都溝到佢上床,依件應該都無問題既。」

江哥「哈哈,咁耐歷史你都記得,果然好兄弟!當年溝左佢成年先扑到佢,幾多兄弟崇拜我,叫我過兩招佢歎。」

喪強「係丫,當年我都係其中一分子,你完全係偶像兼大佬,不過可惜條女想離婚跟你,點知遇著個痴線老公斬撚死左。」

江哥「唉,果個女人搞到咁係我人生一大污點,佢死左之後單野揚開哂,俾幾多兄弟恥笑。」

喪強「唔係丫大佬!話囇你都食左,仲搞到條女死心塌地想同你結婚,係佢老公神經唧,關你咩事丫!你已經好成功啦。」

江哥「咁你就錯到好離譜啦,一個真正人妻高手,除左要擁有高超床技,係生理上令對方改變,永遠離開唔到你碌野,每當西痕第一時間就諗起你,仲要心理上不停洗腦令到佢繼續保持自己同老公關係。」

喪強表情呆滯回應「大佬!唔明!不如你講番廣東話啦!」

江哥「簡單黎講就係要個令人妻知道,你咁吸引係因為你身份係人妻,如果有一日你離婚我就對你無性趣。」

喪強「嘩,大佬咁好浪費喎!」

江哥搖著頭講「哈,你諗下一個女人有人養,但又俾你砌,如果家底好可能倒貼養番你,對於一男人黎講幾咁自豪,幾有成就感,如果跟左你做左你老婆,咁成件事就錯撚哂啦,到時發生乜事都要負責,你話吊自己老婆有乜咁過癮先?」

喪強「有道理!又岩喎,嘩江哥你完全係玩人妻玩到出神入化喎!」

江哥「唉,總之你有番咁上下功力就自然曉點做。」講完隨即向住佢朋友打左個眼色,然後瞄向阿媽度。

喪強「係既係既,江哥!雖然係極品,不過話囇都係事頭婆,點睇都似正當人家喎,點落手呀依獲!」

江哥「所以話你成世人都無大志!點做大事!拿!又袋錢落你袋啦,溝普通靚妹仔就話大膽狗衝就食到,但溝人妻就高難度,尤其是依款高質人妻,日日對慣麻甩佬,花言巧語已經無用,一早知點對付D咸濕佬啦,正所謂你醒佢都唔笨。」

喪強「聽大佬你語氣,莫非大佬你已經有哂全盤計劃?」

江哥「哈,要成功就要學識忍耐,條路唔通咪轉彎囉,只要去到目的地咪得囉!」

喪強「大佬,你知我無乜讀過書,得個大學畢業咋,不如講番廣東話啦。」

江哥「咪果兩件住家菜囉,食唔到佢咪食住佢D姐妹先囉,女人依家野滿意你冧你就乜都爆哂你聽。」

喪強「原來果兩件淫婦,係依個老闆娘D姐妹黎嫁,嘩!真係睇唔出老闆娘會有D咁既姐妹喎。」

江哥「正所謂近墨者黑,識得依D淫娃蕩婦,佢可以有幾正經丫?」
喪強「咁果兩件淫賤住家菜有無爆D秘密你聽先?」

江哥「哈哈⋯⋯秘密就唔算,有老公仔女,識少少功夫仔,做左十年茶餐廳,平時鍾意打下麻雀,全部都知咁囉」

喪強「大佬,依D基本資料是但問個街坊都知啦,好似無乜用喎。」

江哥「所以話你無耐性點會成功,知彼知己就百戰百勝,你都知我好少打牌啦,所以我投其所好,點知有次真係俾我撞到佢,於是我一邊打牌一邊講咸野。」

喪強「咦,近距離接觸喎,咁依個事頭婆有無講埋一份先,係咪真係正當人妻先?」

江哥一副興奮既樣子講「哈哈,諗番起果次打牌真係爽到痺,佢份人說話態度睇落斯斯文文,不過肯定唔係良家婦女囉。」

喪強疑惑地問「點解咁講?」

江哥「你老味呀!果日佢著果條裙又短又窄,連條底褲都露埋出黎,真係睇見我火都黎埋,搞到我打八圈扯足八圈!」

當喪強聽見,雙眼發光地回應「嘩!原來表面斯文,內裡Open!」

江哥露出古惑既眼神講「你話一個良家婦女點會著到咁淫賤,擺到明佢都有偷食啦。」

喪強「話唔定果日係準備會姦夫喎。」

江哥「醒目!當時我都係咁諗,所以不停講咸野,引佢啦,點知佢聽到個西濕哂喎!」

喪強「嘩,咁仲等乜!你又扯到爆佢又濕鳩左,應該就地正法啦,」
江哥「所以當時我即刻除褲,成碌野擺係麻雀枱上俾佢睇!」

喪強「之後點丫?」

江哥「之後佢呆左望住我碌野超過三秒,然後發脾氣拎手袋走人囉!」

喪強「下,大佬你又係既咁心急,我係女人都嚇走啦,印象分大減喎!」

江哥「所以話你有撚都唔識用,你咪叫喪強啦,叫傻強啦!男人鍾意女人波大,女人都鍾意男人鳩大,你諗下如果我露支牙籤仔,你會唔會嚇走?即刻笑你收番埋啦,岩唔岩先!傻強!」

喪強點著頭回應「又岩喎!有道理!」

江哥「所以點會印象分大減,印象深刻就有份。」

上次係鐘太家見到依個江哥已經知道係個咸濕佬,估唔到佢原來一早已經睇中我阿媽May姐,仲部署咁耐,有哂全盤計劃,日子岩岩先回復平靜,點知又俾我偷聽到,仲溝我阿媽,到底依次點算好?
作者: BABE阿心    時間: 2020-9-15 03:06

第二集~露底的住家菜

當江哥同朋友講完故事後,終於向住收銀枱既May姐揮手,示意落單。

但阿媽發現江哥時,臉色呈現出嫌惡既表情,但仍然走到江哥既卡位前,冷淡地講「點丫!阿生!食乜丫!」

江哥「老闆娘做咩近排唔上來打牌丫?」講完隨即將目光集中係阿媽身體上。

May姐擺出不屑姿態回應「唔去啦,果度打牌D人變態既,打打下扯旗喎!」阿媽仲故意大聲講,更加刻意提高聲線將『扯旗』兩隻字講出,令到左右兩側既客人,忽然將目光注視到江哥身上。

江哥當然留意其他客人目光,表情顯得有點尷尬,但及時作出還擊,向住旁邊客人大聲講「咁你又唔好怪人,一個正常男人見到靚師奶著到條裙鬼死咁短連條紅色底褲露埋,有反應好正常啫,係咪先大家話!」

此話一出,旁邊男性客人立即哄動起來,更加有客人開始爭先插嘴「嘩!俾著我都扯啦。」
「露紅底環,擺明谷你出統啦,兄台。」
「哈哈,紅色底褲喎,擺明個師奶等錢洗啦,去到咁盡。」
「喂,師兄邊樹先介紹下,等我打番幾圈都好囉。」
「咪係囉,依D住家菜特別等錢洗,塞多少少俾佢吊埋都得喎。」

依刻May姐站在一班麻甩佬之中,面對著一句句下流賤格說話從四面八方傳入耳中,阿媽瞬間臉紅起來,一時之間無法插嘴,亦唔知離開定逗留。

江哥望住阿媽臉紅表情,不忍偷偷笑起來。

客人紛紛繼續向江哥提問「喂,老友,個靚師奶唔係老闆娘呀嘛?」

江哥堅定眼神向住大家回應「噓!點會老闆娘呀!老闆娘大把錢,係咪先?」但講完又接著講「不過咁⋯⋯個師奶果個身材呀⋯⋯真係⋯⋯無得彈⋯」
江哥突然閉起雙眼,雙手隨即係空氣中劃出一個葫蘆既形狀,然後興奮地描述「佢果對波又大又挺,出牌果陣又震下震下,條腰又幼,最緊要係個屎忽又翹又大,搞到果晚我返到屋企都幻想同佢係麻雀枱上扑野。」

江哥依番描述可謂十分有畫面,令到旁邊一眾麻甩佬聽到十分入神,如痴如醉,但May姐表情就顯得更加尷尬,站在眾多男人之中被迫聽著江哥用淫賤既詞語形容自己,突然間渾身唔自然,當江哥講出『麻雀枱上扑野』時,阿媽雙腳更加緊緊夾上。

依刻江哥眼神忽然轉移到阿媽身上,隨即用著火辣既眼神講「咦⋯⋯拿拿拿!果個師奶身材同老闆娘真係有九成似嫁!一樣咁玲瓏浮凸。」講完一班麻甩佬眼神立即轉移到阿媽身上。

忽然被一大班咸虫視姦著既May姐,霎時間臉紅耳熱,陸續有客人向阿媽提問
「嘩,有老闆娘May姐九成似,正野黎喎!」
「莫講九成啦,有五成似May姐已經好掂啦。」「喂,事頭婆邊樹黎,介紹我去好喎!」
「事頭婆!你應該識個靚師奶喎,直接介紹我識啦。」

May姐終於忍唔住出聲「鬼知咁多咩,你地問佢囉。」講完更怒啤住江哥好串地再講「點丫!唔落單唔好阻住我做野啦!」隨即轉身向收銀櫃方向離開。

當May姐離開後,一班男人好似感覺唔到May姐心情惡劣,仍然興奮地討論。

「喂兄台!以我經驗依D師奶有得食嫁喎!」
「咪係,就聽就知淫賤住家菜啦!」
江哥故意將聲線放大地回應「係真唔係丫!咁下次再見到佢,我實扑佢啦。」
「一定啦兄台,依D正一淫婦要拎碌私家棍教訓下先得!」

雖然唔知阿媽聽唔聽到,不過阿媽回到收銀櫃內,雙眼一直怒啤住遠方既江哥,相信江哥亦都留意到。

當眾人討論完,其他客人終於冷靜下來,又回復正常狀況,江哥同朋友繼續吹水,但忽然間有個年約五十歲阿叔走到江哥枱邊「喂,哥仔!你頭先講果個師奶係咪老闆娘丫?」
江哥立即搖頭笑著答「都話左唔係啦,阿哥你搞錯啦。」
阿叔「你唔洗扮野啦,頭先我望住你兩個眼神,再加上個老闆娘一舉一動,就知道一定係佢!」

江哥繼續笑著回應「傻啦,阿哥你諗多左啦!果個師奶⋯⋯」江哥未講完,阿叔突然坐落江哥旁邊,打斷江哥說話「唔洗呃我啦,從你剛才入來,我就留意到你地兩個一直都望著老闆娘,大家都男人點會唔知你諗乜呀!」講完更加拍拍江哥膊頭

江哥「嘩!大哥!你偵探黎嫁!咁依個老闆娘又幾正既,係男人都會望多兩眼啦,係咪先!」
阿叔「係!合理!我係度幫親左幾年,每天都來,我仲記得上個月18號老闆娘上身著條黑色短裙,內面係紅底,哈哈,哥仔你唔洗呃我喎。」
江哥「嘩,上個月你都記得,睇黎你都幾冧老闆娘喎!不過你真係搞錯啦,唔係佢呢!」

阿叔繼續講「依個老闆娘唯一既興趣就係打牌,基本上我每天都來幫親,佢每天條底褲乜色我都有辦法知,經過我咁耐觀察,如果當日著紅底,就代表佢會打牌。」
江哥「哦哦哦!咁點呢?阿哥仔!」
阿叔「我未講完!係自從那日之後,老闆娘下午就無再去打牌,如果無估錯一定係發生左唔愉快既事。」
江哥「呀哥仔,你暗戀老闆娘係你既事,關我春事咩!」
阿叔「本來我都唔知點解佢唔去打牌,有時真係好想同佢吹下水關心下佢,唉我成世人都無乜膽量,永遠問唔出口,不過岩岩我見到你同老闆娘講既野,我終於知原因!」
江哥一副唔耐煩既樣子「哦,你講完啦?」

阿叔再一次搭著江哥膊頭,隨即舉起中指講「如果你想咁!我有計仔嫁!」
江哥露出嘲笑表情回應「你有計?一早食左啦,哂鳩氣!」
阿叔語重心長解釋「依D係個人性格問題,唔代表我無方法嘅,何況我係度咁多年,老闆娘係乜人點都清楚過你啦,係咪先?」

阿叔講完依番說話,江哥整個神情終於認真起來「都有D道理,你有乜計先?」

於是阿叔靠近江哥耳邊說話,聲線非常細,相信連江哥朋友都聽唔到,忽然江哥露出奸詐笑容「嘩⋯⋯絕喎!」繼而再講「咪住!你咁幫我?話哂你都冧左佢咁多年喎,咁益我?為乜先?」
阿叔搖哂頭「我無本事令佢淫蕩,但我都想睇佢淫蕩既一面。不如益下D高手啦,到時你食到咪叫埋我一齊玩囉。」
江哥「高手?哈哈!咁俾面呀,你又知我食硬?」
阿叔「我睇人好準既,一睇你就知溝女多,有勇有謀,再睇埋你五官,都估到你果度征服唔少女人啦,最重要唔係你,係老闆娘!」

依番說話令到江哥眉飛色舞,開始認真回應「噢!佢又點呢?」
阿叔「依個老闆娘一睇身材就知淫底黎,我留意左佢好耐,以前佢著衫好保守,依幾個月佢唔係露胸就露腿,好明顯有人已經捷足先登,開發左佢。」
江哥「咁你知唔知乜人?」
阿叔「唔清楚,不過依個人最近應該無再聯絡。」
江哥「點解咁肯定?」
阿叔「因為最近一個月佢著得保守,估計同果個人斷絕左交往。」
江哥「嗯,英雄所見略同!」
阿叔「不過女人依個年紀性需求愈來愈大,只要你點一點火,好快佢又變番個淫婦!」
江哥立即笑起來「哈哈,岩聽!」
阿叔「到時候得米,俾我過下手癮就得啦。」
江哥「呵呵!食左再算啦!」

依個阿叔年約五十歲左右,戴住一副金絲眼鏡,到底係乜人黎嫁?幫親左幾年,我竟然無印象?我知道了,因為依個阿叔樣貌實在太平凡,太普通,依種樣貌周街都係,毫無存在感,難怪我會無印象,但到底剛才佢係江哥耳邊講乜呢?莫非真係有絕世妙計呢?

不過明眼人都睇到May姐好憎江哥依個人,就算再世諸葛亮提供妙計,我都唔信你會有機會再靠近我May姐一步,更加唔好講同佢發展任何超友誼關係。
作者: BABE阿心    時間: 2020-9-15 03:46

第三集  阿輝的探訪

到了晚上,我突然收到個電話,係曾經同阿怡上過床既阿輝!
其實一個月阿輝都曾經致電給我,當時電話裡曾經三番四次道歉,懇求原諒,但當時我仍然非常生氣,並無任何回應,隨即掛斷電話。

想不到一個月後,又再次打電話來,到底依個阿輝想點?莫非純粹單純地想我原諒?

於是我接聽電話!

「喂喂,偉哥,近排點丫?」
「你條仆街仲打黎做乜?」
「咪咁啦,我同條女岩岩行到你區附近,想過你度坐,喂你地址係邊?」

依個阿輝果然厚面皮,居然可以當乜事都無發生過,豈有此理!
「收工啦,下次啦,係咁。」
「喂喂,咪咁啦,介紹個女朋友你識嘛,一人一次,打和啦。」
「一人一次?乜意思先?」
「哈哈,你明嘅!」

雖然我唔肯定阿輝係乜意思,但我最後講出地址,睇下佢到底搞乜都好。

到左鋪頭就準備收工時間,我正在水吧清潔,突然聽到阿媽大聲講「唔好意思丫!靚仔,我地收工啦。」

當我望出大廳,原來係阿輝!
阿輝手拖住一個穿著黑絲短裙,身形高䠷嘅少女。

於是我放低手上工作,行出去。
阿輝雙眼周圍望,然後同May姐講「唔係丫,靚女,我搵阿偉嫁。」
阿媽「哦..哦.!你係佢同學丫?」

當阿輝從遠方望見我時,隨意地回應「係丫係丫。」

其實我同阿輝並非真正同學,只係朋友,若然真正同學自然知道我茶餐廳既地址,因為我就讀中學就係觀塘區,基本上當年全校師生都知道我家人開辦既茶餐廳。

依個時候我終於發覺阿輝身邊果位女朋友原來高過我,佢同阿輝一樣高,估計一米七五左右,完全係模特兒身高,可惜身形瘦削,無波無蘿,而且化左個濃妝。

阿輝女朋友見到我,向我微微點頭,我亦都點頭,之後我拉阿輝佢地去我水吧前面果張枱坐,隨即冷淡地問「喂,飲乜丫?」
阿輝「兩杯凍檸茶,唔該偉哥!」

我入水吧沖完兩杯飲品,再行番埋去坐,依刻我都唔知講乜話題好,到底依個仆街阿輝走過來我鋪頭搞乜呢?

阿輝終於打破悶局,指住佢女朋友「未介紹添,喂,我條女阿芬!」
我亦禮貌地點頭回應「嗨!阿偉!」

阿輝繞視我鋪一周,然後再講「喂,你間鋪都好大喎。」
我「Ok啦,點呀,搵我有乜事先?」

阿輝「無,掛住你,搵你吹兩嘴嘟!」講完眼神忽然射向收銀枱,隨即古怪眼神地望著我「喂,收銀果條女,新請嫁?幾靚女喎!」

依刻我臉色猶如炭一樣,語氣惡劣地回應「吊你呀!果個我老母黎嫁!」

當阿輝聽見後,隨即露出驚訝無比既表情講「下!唔撚係呱!你老母?你老母?你親生阿媽?定你後母呀?」

當我望見阿輝激動既表情,我雙眼反白,一副無奈既表情回應「親生⋯⋯!」

同時間,我發現May姐不時從收銀處偷望過來,阿媽的確係非常八卦!

忽然間May姐竟然走向我地張枱度。

當阿輝望見阿媽,隨即掩住嘴,擺左一副非常誇張既表情「嘩!姐姐你⋯⋯真係阿偉既媽媽?我仲頭先以為你...」

阿媽疑惑地望著阿輝問「你以為乜呀?」

阿輝即時站起身同阿媽講「我以為auntie你係伙記,Sorry 呀!Auntie,無同你打招乎添。你好!我叫阿輝丫。」

阿媽聽見眼神帶點疑惑「哦⋯你意思係個仔唔似我,定我個樣唔似老闆娘先?」

阿輝不停搖頭再講「唔係丫auntie,你個樣真係好後生丫,我覺得似阿偉家姐多過阿媽囉。」

阿媽聽見隨著笑著回應「嘩!小朋友你講野好誇張喎!」

阿輝隨即望向旁邊既女朋友問「阿芬,你話Auntie係咪Keep得勁好呀?」

阿輝既女朋友仔阿芬,隨即瘋狂地點頭回應「嗯,Auntie你唔只個樣keep到,身材仲keep得好好丫!你好犀利丫auntie!」

阿媽聽見又再次笑著回應「哈哈,唔係嘛,你兩個真係丫,把口咁甜嘅!」

依刻佢地兩個不停你一句我一句將May姐捧到上天,但阿媽相當受落,雖然May姐Keep得好係事實,但兩人既形容實在太誇張。

阿輝表情誠懇地向住阿媽講「真嫁!Auntie!你真係可以上果D辣媽節目呀,無得輸丫!」

依刻阿媽心情相當好,隨即再問「呵呵,哈哈,好啦好啦...你地肚唔肚餓丫?阿姨煮野俾你地食丫。」

阿輝「唔好啦,我唔想阻住auntie收工丫,我地轉頭出去七仔食杯麵得嫁啦。」
我終於忍唔住插嘴「係囉,阿媽你都未計完數,你繼續忙你D野先啦。」

「傻仔黎杯麵無益嫁,阿姨煮俾你食,放心好快有得食,你同阿偉傾下先。」阿媽講完,隨即轉身前往水吧,準備煮麵。

阿輝向住阿媽方向,聲線提高少少講「嘩,阿偉你就好啦,如果我阿媽好似你阿媽咁後生,我短十年命都制呀,行出街真係勁有面囉。」

我相當無言,心諗你條友洗唔洗咁誇張呀!我只能強顏歡笑地回應,但留意阿媽從水吧裡聽到阿輝既說話,臉上再度露出笑容。

係食麵期間,由於人家一對,所以我並無打擾二人,繼續係水吧工作,但我發現阿輝眼神不時望向收銀處,而且佢女朋友阿芬亦發現,居然無任何不滿,反而帶著古怪既笑容問「點呀?人地阿媽都岩呀?」
「你唔覺得佢老母好正咩,如果你套裙換係佢身上,唔知乜Feel呢!」
「你死啦!第一次見就想扑人老母!」

從佢地對話表現,忽然間覺得兩人根本唔似真正情侶,又或者有某種情侶,喜歡各有各玩,不過純粹推測,而且佢地係咪情侶又與我無關,何必理會。

大概半小時後,兩人終於吃完,等到離開!

當阿輝離開時,再次主動跟阿媽講「多謝Auntie你碗麵,你唔止人靚,煮野仲好掂呀!真係好好味呀,我得閒會再來呀!不過下次記得收我錢喎!」

阿媽笑著回應「哎呀,你個輝仔呀!把口真係呀!好啦,夜啦,快D返去啦,得閒多D黎坐丫,陪下阿偉傾計!」
阿輝「好丫!拜拜Auntie。」

豈有此理!阿媽真係死蠢,居然感覺唔到我有幾討厭阿輝,仲話得閒多D黎坐,得閒唔好黎坐就真。

雖然我憎恨阿輝,但我都盡顯主人家風度,送阿輝出大門,不過我只送了幾步,隨即就返回店鋪。

但當我想離開時,阿輝忽然拉著我細聲地講「喂!依條女都Ok嫁!淨係玩對腳,都有排玩喎,你有興趣,家下都得喎!」

當阿輝講完,我終於明白阿輝既意圖,原來想用依個所謂『女朋友』交換,補償當日阿怡既事,可惜我冷淡地回應「無興趣!留番俾你自己!」

於是未等阿輝回應,隨即無情地轉身。
作者: BABE阿心    時間: 2020-9-15 03:47

第四集 遺留的XXL套

但當我返入鋪頭時,發現阿媽居然站在阿輝剛才座位前,手上拿著類似安全套既盒子,然後自言自語地講「嘩!唔係呱!」

當我悄悄地走到阿媽身後時,清楚見到手上既盒子寫著超薄型!XXL三片裝,果然係安全套。

當我叫了一聲「阿媽」時,阿媽居然慌張地將安全套塞入牛仔褲袋。

「嚇死咩,行路無聲嫁你!」

理論上,阿輝係我朋友,漏左野,阿媽應該第一時間通知我,但阿媽居然將安全套收起,到底乜原因?

於是我假裝見唔到,隨即返水吧處理剛才既手尾工作。

大約五分鐘後,忽然間聽到阿媽一句說話

「依⋯⋯輝仔!你又返來既?」

當我望出大廳時,發現阿輝出現係店鋪門口位置,如果我無猜錯,阿輝返回既原因係安全套,而且我非常好奇阿媽剛才收起盒套,到底係乜原因,所以我假裝係水吧裡工作,暗地裡觀察佢地。

阿輝進入後,走到收銀處,臉上露出尷尬既表情講「唔好意思呀!Auntie,岩岩你有沒有執到⋯D野呀?」

May姐從收銀櫃裡,走到阿輝面前,笑著回「有啊,執到盒野!」

阿輝臉上露出興奮神色,伸出雙手講「係我嫁!唔該你Auntie!」

但阿媽居然推開阿輝雙手,隨即疑惑地問「咪住!我點知盒野係咪你嫁!盒野寫住D乜先?」

依刻阿輝瞬間臉紅,尷尬地講「下!係⋯⋯係安全套黎⋯⋯!」

May姐臉色如常,平淡地回應「我梗係知係安全套啦,咁上面寫乜先?」

阿輝臉色再度尷尬,緊張地講「超薄型,XXL⋯」

於是阿媽隨意地望了手上盒安全套,點著頭講「嗯,岩!咁係你啦。」隨即交給阿輝。

其實May姐依個做法非常正面,以往有人遺留銀包,如果想取回,必須答出銀包裡既身分證號碼或者重要物品,證明自己係物主,不過阿媽今次明顯知道安全套係阿輝,居然問長問短,好像有點無聊。

當阿輝盒回安全套後,傻笑著回應「唔該你呀!Auntie!」

但阿媽用著疑惑既眼神望著阿輝「介唔介意阿姨問你D野呀?」
阿輝望著手上既安全套,非常興奮,更加爽快回應「好呀!咩事呀Auntie?」

但當阿媽想發問時,忽然間回頭望向水吧位置,於是我立即低著頭,假裝認真工作。

當阿媽確保我並無留意佢地後,臉色露出尷尬既表情,更加將聲線放輕,一副欲言又止既語氣「依盒野⋯⋯真係你用嫁?」

阿輝聽見依番話,終於明白阿媽既意思,但同樣尷尬地回應「係呀,Auntie!有乜問題呀?」

當聽見阿輝講出答案時,阿媽臉上曾經出現驚訝既眼神,但下一秒隨即尷尬地回應「無無無,我驚⋯⋯你買錯咋嘛。」

依刻阿輝望見阿媽尷尬既臉色,反而臉上忽然出現邪惡既笑容,但一閃即逝,隨即裝出一副無知既語氣講「死啦!我第一次買咋,隨手就拎起咋,Auntie,我真係買錯左呀?」

當聽見第一次買時,阿媽驚訝地講「下!第一次買?咁⋯可能你會買錯喎。」

阿輝繼續以無知既語氣問「咁我應該買邊隻呀?Auntie!」

雖然May姐不由自主地望了阿輝褲浪位置,但隨即露出無奈表情講「下,依樣我點知喎!」

於是阿輝繼續一副無知既樣子,疑惑地問「但Auntie!咁你又知我買錯既?」

May姐明顯以為阿輝只係個想初嘗禁果既無知少年,完全無選擇避孕套既知識,所以臉上露出無奈既表情後,隨即指著阿輝手上既安全套,然後細聲地講「你依度寫著XXL呀,輝仔!加大碼黎嫁!明唔明呀!」

依刻我感覺到阿輝臉部有種想爆笑既衝動,但並無笑出來,反而繼續無知地發問「明呀!咁Auntie啊!咁我應該買邊隻呀?」

阿媽再次露出無奈又尷尬既表情回答「下!我唔知喎!」

阿輝隨即又問「Auntie!既然你唔知我用乜Size,但你又知我買錯既?」

「⋯⋯⋯⋯!」
May姐瞬間無語!

但思前想後,May姐終於再度解釋「我先生呢!即係阿偉爸爸,我之前幫佢買最細果種尺寸嫁!但都太大!咁XXL你話係咪好大先?」

豈有此理!阿媽你到底有沒有腦嫁!居然將自己老公細既事實講出來分享!如果我老豆聽到,豈不是當場氣到嘔血!

正當我以為阿輝會笑出來時,但阿輝卻裝一副無知既表情講「Auntie!我唔明呀?你介唔介意幫我睇下,我應該用乜Size呀!」

依句說話傳入May姐耳裡時,阿媽瞬間呆滯,隨即尷尬地笑著講「下!我點幫你睇呀!唔好玩我啦,輝仔!」

但阿輝好像扮演傻仔一樣,隨即將下身運動褲頭帶解開,當阿媽見到阿輝準備解褲時,一手阻止阿輝雙手,隨即緊張地講「喂!你做乜呀!傻左咩!」

阿輝繼續以無辜既眼神,無助既表情講「Auntie!就咁睇一眼就得啦,好快咋嘛。」

依刻May姐相當無奈,因為阿媽內心已經判斷左,阿輝係一位未有性經驗既少年,俗稱青頭仔,所以繼續語重心長地解釋「唔係咁嫁!輝仔!就咁望下唔能夠判斷係乜Size,要硬左果陣先知嫁!」

阿輝一副傻頭傻腦表情回應「下!但我依家好難硬喎!」

May姐「所以呢!你同女朋友試左先!下次就知道買乜Size啦!」

阿輝點著頭回應「我明啦,唔該Auntie!咁我走先啦!」

於是阿輝終於離開店鋪!

當阿輝離開後,我開始懷疑到底盒安全套,係故意掉落,還是唔小心呢?

若然故意掉落地上,目的又為乜?為左令May姐知道佢用加大碼尺寸?但又衍生另一個問題!阿輝又點知一定係May姐發現先?難道唔可以我發現先?算了!反正多想無益!

於是由於關門一刻,阿輝既出現,今晚足足延遲一小時才回家。

回家後,本來打算告訴阿怡,今晚阿輝出現既事,但發現阿怡已經在床上熟睡,而且仔細想想阿輝依個名字會勾起阿怡當日渡假屋既事,還是算吧啦。

圖片附件: 8F4DB3FC-60E1-46C5-89CF-797EB73112F4.jpeg (2020-10-23 02:11, 95.24 KB) / 該附件被下載次數 87

作者: jjrlinlin    時間: 2020-9-15 11:01

好想重溫返舊文呀,印象有睇過,但係唔記得晒d人物劇情啦
作者: 48511827    時間: 2020-9-15 12:57

阿偉又出場,吊完女友吊阿媽
作者: Pk1boy1668    時間: 2020-9-15 14:12

正呀,好期待更新 努力呀心師兄
作者: manpushoil    時間: 2020-9-15 17:43     標題: 回覆 38# BABE阿心 的帖子

期待編輯過的第一輯!!超過十萬字的鉅作!

作者: saintsaints    時間: 2020-9-15 20:08

support師兄
我決定又再重溫多次第一輯
好野係值得一睇再睇三睇四睇
作者: BABE阿心    時間: 2020-9-15 20:11

引用:
原帖由 saintsaints 於 2020-9-15 20:08 發表 查看引用來源
support師兄
我決定又再重溫多次第一輯
好野係值得一睇再睇三睇四睇
第一輯太口語,太多廣東話,太多廢話。
唔建議睇
作者: 失常少女    時間: 2020-9-15 22:59

師姐個名好熟呀.....
作者: BABE阿心    時間: 2020-9-15 23:15

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-9-15 22:59 發表 查看引用來源
師姐個名好熟呀.....
你個名都好熟
係引人入性見過?
作者: hksheep2004    時間: 2020-9-16 12:02

心兄,你終於出山了👍🏻
我都係香討過嚟㗎,想當年都有幸拜讀你篇鉅作,接近結局(夫唱婦除)你嘅「有獎」問答我都有參加過㗎,不過未能夠成功搶先睇到結局篇咋,攪到我晚晚都苦相思😂
仲記得結局之後有師兄續寫「垃圾佬」同may姐嘅故事,不過始終唔係你作品,就好似睇龍珠GT,但係始終冇鳥山明老師嘅味道感覺一樣。
而家耐唔時都會返睇,可惜,你響結局之後嘅插曲,「送外賣唔俾食生蠔」「響門口聽動靜」「may姐影相含j」都已經搵唔返⋯⋯仲有may姐兩張相🤫
加油呀心兄,定必繼續支持你☺️
作者: farm1615    時間: 2020-9-16 13:38

師兄出手,非同小可😀😀😀
作者: c_for_car    時間: 2020-9-16 16:46

支持你寫下去 睇你篇野打過飛機支持
作者: 95777563    時間: 2020-9-16 16:48

終於有得睇正版續集啦(希望唔洗等個孫燒個結局比我啦🤣)
作者: BABE阿心    時間: 2020-9-16 17:03

引用:
原帖由 95777563 於 2020-9-16 16:48 發表 查看引用來源
終於有得睇正版續集啦(希望唔洗等個孫燒個結局比我啦🤣)
結局?有排喎!

四輯喎!

當年第一輯,我07年寫,12年先出結局。
作者: BABE阿心    時間: 2020-9-16 17:06

引用:
原帖由 hksheep2004 於 2020-9-16 12:02 發表 查看引用來源
心兄,你終於出山了👍🏻
我都係香討過嚟㗎,想當年都有幸拜讀你篇鉅作,接近結局(夫唱婦除)你嘅「有獎」問答我都有參加過㗎,不過未能夠成功搶先睇到結局篇咋,攪到我晚晚都苦相思😂
仲記得結局之後有師兄續寫「垃圾佬」同may姐 ...
我記得你啦!

不過依度活人都唔知有無20個人!後悔當年無係香討死之前出文,2017年已經寫好一大半,心思思想出,最後都係放棄,繼續暗地裡寫。
作者: BABE阿心    時間: 2020-9-16 17:07     標題: 回覆 54# farm1615 的帖子

隨便寫下咋。
作者: BABE阿心    時間: 2020-9-16 17:07

引用:
原帖由 c_for_car 於 2020-9-16 16:46 發表 查看引用來源
支持你寫下去 睇你篇野打過飛機支持
我代May姐多謝你D精華喎。
作者: manpushoil    時間: 2020-9-16 17:17

請問可否重post 第一輯 29, 30 兩節大結局?夫唱婦除!

作者: BABE阿心    時間: 2020-9-16 18:11

引用:
原帖由 manpushoil 於 2020-9-16 17:17 發表 查看引用來源
請問可否重post 第一輯 29, 30 兩節大結局?夫唱婦除!
上google,自己搵,我手機得修改版,而且未修改完。

第一輯,修改進度好慢,修改基本上同重寫差不多。
作者: hksheep2004    時間: 2020-9-16 19:08     標題: 回覆 58# BABE阿心 的帖子

其實都唔洗後悔,因為如果你想當年post埋去香討,而家你篇鉅作都會跟住香討消失喇⋯⋯反而n3l仲好,起碼我時不時回味都係去n3l先搵到🤷🏻‍♂️
作者: BABE阿心    時間: 2020-9-16 19:46     標題: 回覆 63# hksheep2004 的帖子

無消失,係188!我按個人資料,仍然睇到我曾經既發文。
作者: BABE阿心    時間: 2020-9-16 22:02

第五集 十五年前的往事

到左第二日,星期日,依日下午茶時段,紅組穿著一套灰色連身長裙出現係我店鋪。

進入後,雙眼四處觀察,貌似搵人,最終紅組前往士多房附近既一張卡位。

依張卡位位於士多房旁邊既一個凹位,係一張四人既卡位座,由於位置太遠,收銀櫃係望唔到,通常極少客人會選坐,一來叫餐非常不便,二來中央冷氣並無到達該位置,非常悶熱,除非全場爆滿,否則客人都會選擇係大廳樓面坐。

依刻好奇怪,紅姐何解選擇咁偏僻既座位,莫非同阿媽傾既話題係非常敏感?
雖然同樓面可謂與世隔絕,但距離我水吧就相當近,所以我仍然可以監視到一切。

阿媽走到紅姐張枱,立即坐下來,然後講「唉呀!咁好死來探我呀!」
紅姐「仲好講!成日唔上來打牌,咪睇下你近排搞乜囉!」
May姐「有乜搞啫,咪又係做!」
紅姐「近排好忙咩!」
May姐「普普通通啦!點丫食唔食野呀!」
紅姐「唔食啦,三缺一!去唔去呀!」

依刻我留意著May姐臉上既微表情,發現有點蠢蠢欲動既心態,思前想後,終於講「你果個變態佬係唔係度先?」

紅姐翻了白眼講「你估佢好得閒咩!全部女人呀!放心啦!」

May姐平淡地回應「如果佢唔係度,我就打,佢係度就咪叫我啦!」

紅姐拍著阿媽膊頭,再度開腔「放心啦!個衰佬今朝先走,行步路都無力呀!今天肯定唔會蒲頭啦!喂!拿拿聲!行啦!」

當阿媽聽見依番說話後,隨即用著調皮既眼神,打量紅姐全身上下,包括臉色,發現紅姐今天臉色紅潤,肌膚白裡透紅,明耀照人。

「死野!唔怪得今天成個樣唔同囇!」
「咩啫!你都得嫁!」
「唉呀!咪講依D啦,快D上去,話時話我真係好耐無摸過牌啦!」

阿媽雙手互相磨擦著,一副非常雀躍既表情,隨即二人一起離開公司。

當二人離開後,我正猶豫今次要否跟上?
昨天江哥出現,今天紅姐出現,一切都來太巧合了,到底紅姐有沒有說謊?江哥今天真係唔出現?不行!為左安全起見,決定前往鍾太家。

於是快速處理好手上工作,我立即奔跑到鍾太家。

當我到達門外時,隨即打開手機,開啓偷窺程式。

自從江哥露械事件,擔心May姐出事,我一早已經係麻雀房裡既天板,安裝好偷窺眼。

當我藍芽成功連接後,螢幕立即呈現麻雀房裡既情況。

從畫面上的確四個女人正在打麻雀,包括我阿媽May姐,紅姐,鍾太,另一位新面口既少婦。

當我看到依個畫面時,心情終於放鬆,果然江哥並無出現,但當我立即關閉時,忽然間紅姐打開性話題,令我繼續觀察下去。

「話時話,尋日個死野都唔知係食左春藥,咁鬼勁既!」紅姐一臉風騷地回應
「係囉,直頭變態添啦,搞完我又搞阿紅。」鍾太亦風騷地講

但旁邊既May姐隨即一臉嫌棄表情回應「唔係呱!」
「個死野都唔知係咪見個邊個女人黎,返到黎成個人鬼死咁High!」紅姐一邊摸牌,一臉疑惑地講

當紅姐講完依句,May姐瞬間浮現出尷尬既表情,隨即回應「你地兩個日日都著到咁性感,我係男人都頂你唔順啦。」

「哈哈⋯⋯咁女人到左我地依個年紀,差不多日日都想要啦,係咪先?」

紅姐講出依番說話後,除了May姐外,鍾太同新面口既少婦,立即點頭表示贊同,新來既少婦更加講「阿紅就講得岩啦,我地依個年紀好需要性生活嫁!偷食其實就無乜野既,只要唔好俾人發現,邊個知啫!」

當聽到依番謬論後,May姐露出驚奇既表情問「嘩!Nancy!你竟然同意阿紅,有沒有搞錯?」

原來依位新來少婦叫Nancy!當阿媽講出Nancy依個英文名後,我終於回想起,曾經同自己老公來過茶餐廳,不過已經係四五年前既事。

當年依位nancy樣貌普通,身材平平無奇,可謂一位平凡既路人少婦,所以剛才我根本無任何印象,但今天既Nancy,不但精心打扮,一套低胸小背心,一條熱褲,而且身材明顯比當年升Cup,舉手投足間都散發出一陣淫婦既味道。

依刻Nancy突然挺胸收腹,一副自信既口吻講「乜你唔得我變化好大咩?」

May姐隨即仔細打量Nancy,發現不但身材比以前好,而且臉色光澤,肌膚白裡透紅,幾年無見,不但無被歲月洗禮,反而比以前年輕。

阿媽仔細觀察後,表情愈來愈驚訝,更加慌張地講「死啦你,你老公知唔知嫁?」

Nancy嘲笑既口吻講「呵呵!講到偷食,女人天生就比男人利害嫁啦,佢點會知啫,就算懷疑呀,我喊打喊殺,要生要死,最後佢咪求番我轉頭,仲送花送包包俾我添。」

May姐聽到依番說話,表情無奈,勉強地笑著回應「哈⋯但我都係覺得夫妻應該互相尊重啫。」

當Nanay聽見阿媽唔贊同時,隨即反擊講「阿May!你都知我18歲被佢搞大個肚,結婚15年啦,頭果5年,大家仲有性生活,我忍左十年啦,我今時今日先勾佬,我覺得我已經仁至義盡啦,日日返到屋企淨係關心一對仔女,我呢?完全無理我囉!我想要又話累,當我咩呀,幫佢生完兩件,就無利用價值啦?呵呵!」

依刻Nancy愈講愈氣憤,胸前一對巨乳亦隨即跳動起來,但May姐表情相當尷尬,只不過一句說話,完全無預料Nancy反應如此大,怨氣如此深。

雖然May姐有點尷尬,但思前想後,又再度開腔「咁你老公有關心一對仔女,我覺得已經唔錯啦,你無必要咁做啫!」

當阿媽講完,Nancy胸前巨乳起伏更大,更加站起來,一手拍枱,向著May姐大聲講「喂!你好啦喎!你唔Buy我都算啦,下下都幫住我老公,你同佢有露呀!定係你想報串俾我老公知呀!」

面對著怒火沖天既Nancy,雖然拍枱一剎那,阿媽嚇了一下,但隨即表情平淡,更加冷靜講「我⋯⋯我點會同你老公有露啫,我見過佢兩次咋嘛,一次係你地結婚,一次係上次來我鋪頭,我點會報串啫,我點會咁對你啫!表妹!」

當我聽見表妹時,我瞬間呆滯!Nancy係我阿媽既表妹?點解我之前May姐從未提過?我記得阿媽所有親朋戚友都係台灣,當年孤獨嫁來香港,Nancy結婚,阿媽居然有去,但我從未聽見阿媽提起。

阿媽既表妹,換言之依位Nancy係我表姨?
但現場紅姐同鍾太二就並無任何驚訝表情,難道一早已經知道阿媽同Nancy既兩人關係?

依刻麻雀房既火藥味愈來愈重,原本四人愉快打牌,忽然間演變成二人吵架,而紅姐鍾太此時此刻只係乖乖坐著,靜觀其變。

當Nancy聽見阿媽解釋後,雙手交叉放係胸前,更以一副不屑既口吻講「呵呵!兩次?虧你講得兩次!結婚果晚佢問你拎電話,你估我唔知?到左第二晚,你地就約出來見面,有沒有講錯呀?」

但阿媽聽見,再度無語,嘆息地回應「係!當時佢話想開間餐廳,純粹問我意見咋嘛,你諗左去邊呀!」

「咁你頭先又話見過兩次?呵呵!開餐廳?Sorry啊!佢從來都無同我提過喎!」

「咁十幾年前既野,我點記得咁清楚呀!咁當時我同佢傾完,佢覺得budget唔夠咪唔開囉,咁唔開咪無同你提囉,有乜咁出奇啫。」

「呵呵!開唔成餐廳,所以兩個就走去開房啦。」當講到『兩房』二字時,Nancy不但加強語氣,眼神更加凌厲向著May姐。

當依句說話一出,紅姐同鍾太二人除左驚訝既表情,更以疑惑既眼神投放係May姐身上,等待阿媽如何解釋。

依刻May姐臉上除了無奈,更加有種想吐血既表情,而且胸前一對巨乳亦開始跳動,隨即氣憤地講「你講乜野呀!你知唔知自己到底講緊乜野呀!我同佢幾時有開房呀?你係咪有妄想症呀!」

「呵呵!果日我一直跟著你地嫁!係餐廳傾完野,睇住你地走入去九龍塘時鐘酒店嫁!」Nancy憤怒地講完依番話後,雙眼隨即出現淚光。

被Nancy連環咆哮,而且聲線大,阿媽忽然間摸著額頭位置,猶如頭暈一樣,隨即緩慢地解釋「果陣落大雨,我地入去避雨,點知場雨落左兩個鐘都未停,我地咪開間房坐下囉,你諗左去邊呀!」

Nancy嘲諷既口吻講「呵!為左避雨,開間房坐下?坐係邊呀?坐係張床度?你地信唔信呀?」講完隨即望向紅姐同鍾太二人,但二人互相對望,一臉尷尬,並無任何表示。

未等阿媽回應,Nancy又繼續講「開間房避雨!好!我都勉強相信你!咁我老公返到屋企,點解有盒避孕套呀!一盒12個!我打開得番6個!我同佢由第一次,到今時今日佢都從來無用過避孕套!你講呀!盒套!你點解釋呀!」

當提及『避孕套』時,兩位食花生既少婦,又再將目光投向阿媽身上,等待阿媽下一步解釋。

但阿媽搖著頭,眼乏淚光,冷靜地回應「依個我唔識解釋,我唔知點解佢有盒套,但一定唔關我事!我可以發誓!我同你老公係清清白白,從來都無發生過任何野!」

Nancy凌厲既眼神,咬牙切齒地回應「呵呵!玩到發誓添呀!個仆街平時候懷疑我,我都係用依招大佢嫁!你估我信唔信你呀!」

圖片附件: D42CE742-A9F0-4124-A512-23AC5B0EBCF9.jpeg (2020-10-23 02:16, 207.11 KB) / 該附件被下載次數 48

作者: BABE阿心    時間: 2020-9-16 22:02

但阿媽不停搖著頭嘆息,眼乏淚光地講「唉,你信又好,唔信又好,我真係無做過!」

Nancy終於坐下來,翹著二郎腿,雙手疊胸「自從果日見完你,個仆街就對我忽冷忽熱!你唔認唔緊要,麻煩你唔好扮囇好人,對我指指點點。」

直到目前,紅姐鍾太二人都處於觀望狀態,雖然事隔十五年,Nancy的說話態度語氣的確非常真實,但May姐既說話,無論表情,態度亦都非常真摯,到底誰是誰非?當中係咪有乜誤會呢?

依刻阿媽坐在椅上,並無任何回應。

忽然間Nancy手機響起,望著螢幕後,臉色瞬間回復笑容,聲音亦變得溫柔起來「做乜呀教練?咁好死打俾我,係喎,我差D唔記得添,你家下黎觀塘接我呀!」

手機掛斷後,挽著手袋,向著紅姐鍾太二人講「睇黎大家都無心情打啦,我走先啦!」

當走到大門時,再次回頭講「如果下次我個仆街表姐來,麻煩唔好叫我喎。」

紅姐鍾太勉強地微笑,點頭回應。

當Nancy走出大屋後,在走廊上,挽著手袋,步伐輕快,嘴上哼著音樂,臀部更不時左扭右扭,一副春心蕩漾既狀況,彷彿完全無被剛才吵架既事影響。

而麻雀房裡,依刻紅姐鍾太二人,再以疑惑既眼神投向May姐身上,二人更同步發問「阿May,到底你有沒有做過嫁?」

May姐嘆息地搖頭「梗係無啦,果個表妹夫黎嫁!你地都知我份人啦,我點會做果D野呀!」

紅姐鍾太拍拍膊頭「我信你我信你,放心!好啦,唔好提啦。」

「唉!下次佢上來,你咪鬼叫我,痴線嫁!咁多年都係咁,完全無得溝通。」

於是今天既雀局不歡而散,當May姐走出走廊時,居然站在原地,拍拍自己雙臉,自言自語「無事既無事既!我從來都無做過,唔洗驚!唔洗驚!唔好為左無謂野唔開心!」

當我看到May姐無助既一刻,我好想衝出走廊,擁抱阿媽,慰問一句「阿媽我都信你嫁!」可惜如果出去就被發現我偷懶,所以算吧啦。

事隔十五年,阿媽今年36歲,換言之當年只得21歲,難怪多年來都無介紹過依位表姨,原來兩人關係一直惡劣,表姨更加誤會阿媽同表姨夫有奸情。

於是我從後樓梯,極速地返回店鋪工作。
作者: BABE阿心    時間: 2020-9-16 22:06

第六集 阿輝的美人計

到左晚上,臨近關門一刻,門外又來了一位不速之客。

阿輝再次出現係店鋪,而且身邊又出現另一位少女。

阿輝進入店鋪後,隨即走到收銀櫃,禮貌地「嗨,Auntie!我又黎探你啦!」,旁邊既少女亦禮貌地點頭。

阿媽露出溫柔笑容回應「咦!輝仔!黎探我定探偉仔先?」

「哈哈!梗係黎探你啦Auntie。」
「咁真係多謝你喎!輝仔,快D坐底先!」

當兩人坐下來後,阿媽隨即慰問「點呀,要不要阿姨煮野俾你地食呀?」

阿輝毫不客氣回應「好呀!Auntie!我地成晚都未食野呀!」
旁邊既少女亦溫柔地回應「唔該你Auntie!」

於是阿媽轉身走向水吧方向。

「嘩!依位Auntie真係你個Friend阿媽?咁後生既!」
「係呢!我開頭都以為係家姐,後尾先知原來真係親生阿媽。」

兩人既討論再次被May姐偷聽,May姐進入水吧,更不時偷偷笑著。
「喂!你個同學仔又黎探你啦,仲唔出去陪下人!」

原本我一直躲係水吧,暗中監視阿輝,但依刻被阿媽發現,終於輪到我出場了。

當我走到二人身後,忽然間聽見女方既一句說話。

「唔怪得你帶我來依度啦,原來想吊人老母!」
「你唔覺佢老母好正咩!」
「嗯!人又後生又身材好,真係Keep得勁好,不過我覺得你無可能食到囉!」
「咁就睇你啦!」
「講明先呀,如果你個Friend唔靚仔,我唔制嫁!」
「放心喎,你睇佢阿媽咁正,個仔差得去邊呀!」

當我偷聽到最後一句時,內心係高興,但無論如何高興都比不上前那幾句說話,令我非常氣憤。

依個賤輝果然不懷好意,居然敢打我May姐既主意,豈有此理!搞完我女朋友阿怡,仲想搞我老母。

於是當佢地談話完,幾秒後我大踏步走到二人旁邊,假裝出一副熱情既笑容講「喂!過黎都唔打個電話通知一聲。」

但阿輝忽然間用著奇怪既眼神,望了旁邊少女一眼,向著我打眼色,隨即古怪語氣講「俾個驚訝你呀嘛!點啫!得唔得呀?」

依刻我終於能夠仔細觀察一下,阿輝身旁依位女朋友,論樣貌身材都比昨天果個好,而且一把長長既黑髮,前端平蔭,有一種鄰家乖乖既女孩感覺,無論打扮氣質都與阿怡非常相似。

「你好呀!你叫阿偉呀可!我叫阿倩呀!」

當我望見依位少女站起來,親切既笑容,主動跟我握手時,身穿一身白色長裙時,忽然有種奇怪既似曾相識既感覺。

「Hello!Hello!」

忽然連續兩聲溫柔既聲線,將我從夢境中喚醒,我露出尷尬表情,伸出右手,跟依位叫阿倩既少女握手。
「唔好意思!你好!」
「唔緊要,你面紅個樣好可愛喎。」

當我聽見依句說話時,我更加無地自容,我居然係阿輝個仆街面前臉紅,豈不是承認我對佢今次帶來既女仔非常滿意!

但為左男人既尊嚴!面子!我唯有回應一句「你咁靚女,有邊個男仔見到你唔心跳加速先!」

「係咪嫁?不過我聽講你女朋友比我仲靚喎!」

「如果同你比,我女朋友的確靚你少少既。」

依句說話並非虛言,如果昨天那位高佻少女有70分,眼前依位阿倩就有90分,但阿怡係我心目中係100分,雖然阿倩樣貌非常甜美,放係任何一間高中都屬於女神級別,但論身材仍然係阿怡佔優。

「哈哈!咁下次你一定要介紹我識喎。」
「好啊,有機會介紹你識!」

於是我發現依位阿倩不時將目光投向我身上,大大既眼睛彷彿向著我發電一樣,令我渾身不自然。

正當依個時候,May姐從水吧走出來,雙手各捧著一碗熱騰騰既湯麵。
「點呀!你地傾緊乜呀!傾到咁開心既!」

阿輝見狀,迅速走到阿媽面前,從手上搶了一碗「哎喲!Auntie!咁熱你拎兩碗好危險嫁!」
「無事,阿姨習慣左啦。」

兩人將湯麵放到枱上後,阿倩隨即溫柔地講「Auntie!辛苦你啦,你真係好好人呀!」
「咪咁講啦!快D趁熱食。」

但阿倩忽然又一副非常乖巧口吻講「Auntie!頭先我都未自我介紹,我叫阿倩啊。」
「嗯,阿倩!好靚女喎!」

依刻阿輝已經忍不及待,拿起筷子進食,但阿倩又再度開腔「Auntie!依度有沒有洗手間嫁?」
「有!我帶你去!」

「唔洗啦Auntie!你咁辛苦幫我地煮麵,又要你行來行去,你休息下先啦。」,未等阿媽回應,隨即將眼神投放我身上,更加溫柔地講「阿偉,你可唔可以帶我去呀?」

依刻我相當奇怪!理論上女仔去廁所,阿媽同樣女人,帶路係非常合理,但居然要求我帶路?到底依個阿倩想做乜呢?莫非想營造May姐阿輝二人獨處機會?但我無必要想太多,帶個路,最多十幾秒時間。

於是我平淡地回應「哦!好呀!」

當我站起來時,May姐以疑惑既眼神望著我,但隨即又當作若無其事,向著阿輝問「點呀,輝仔!阿姨煮既麵,岩唔岩你胃口呀?」

「嗯!超正呀!」阿輝直豎拇指講

於是我帶領著阿倩,到達女廁門外後,隨即準備離開。

「喂!你陪下我呀,一個人⋯驚呀!」

當我聽見依句說話後,我相當無語,餐廳裡光線充足,女洗手間亦相當整潔,完全唔存在任何小強老鼠既女仕剋星,所以我更加相信阿倩去洗手間既目的,係為左令阿輝同May姐二人創造獨處既機會。

於是語氣都唔需要太友善回應「咁你拿拿聲啦!唔該!」

但幾秒後,阿倩欲言又止地講「我意思係⋯你入黎⋯陪著我⋯」

「下!!!!」

正當我呆滯之際!阿倩已經成功將我拉入洗手間內,而且將門關上。

「你唔好偷睇我就得啦!」

一切都來得太快!當我入到廁格後,阿倩已經拉起長裙,準備脫下內褲,非禮勿視!我迅速地轉身,面向木門,心情相當緊張。

「千其唔準偷睇我嫁!」
「哦⋯⋯哦⋯⋯哦⋯⋯」

當我面向木門時,出現前所未有既緊張,心臟位置更卜卜地跳不停。

「啊⋯⋯你知唔知啊⋯⋯我忍左好耐啦⋯⋯」

圖片附件: D9614403-E02C-4FD3-A6C7-616DFC7DE8B1.jpeg (2020-10-23 02:18, 47.45 KB) / 該附件被下載次數 49

作者: BABE阿心    時間: 2020-9-16 22:06

雖然我面向木門,一直強行保持平穩既呼吸,但當我聽見一連串既流水聲,再配合阿倩既發出既誘人舒適聲浪,腦海中情不自禁地浮現出佢小便既畫面,令我抑壓既心情再度緊張起來。

豈有此理!狐狸精!依個阿倩根本就係狐狸精!有乜可能!一個見面一次既男人,就輕易可以陪佢小便!實在太隨便!太放蕩啦!

無論男或女,小個便,快則幾秒,慢則廿秒。
但清晰既流水聲,仍然不停傳入我耳中,明明只係十幾秒既時間,何解時間過得好慢,有種彷如隔世既感覺。

「你到底屙完未嫁!」

但一直遲遲未有回應,忽然間傳來一陣香氣,隨即一個柔軟既身體緊貼我後背,一對白滑纖細既小手從我腰間繞到我腹部,隨即用力將我抱緊。

「點解你咁老實既,真係一眼都無偷睇過喎。」

「你⋯⋯你放開我先啦!我地入左黎好耐啦,我阿媽係出面嫁!」
「放心喎!Auntie見我要求你帶我廁所,都知我冧你啦,你驚咩啫!」講完雙手更加愈攬愈緊,整個胸部亦緊貼我後背。

「唔係呢!你放手先啦!」我緊張地講
「點解喎,你唔鍾意我咩?」阿倩更以嬌嗲既聲線講

「你⋯⋯岩岩去完,有沒有洗手!」
依刻我終於講出我心底內最想講既說話。

「呀!係喎,Sorry!我唔記得左!」阿倩瞬間地放開雙手,走到洗手盤前,扭開手制,更加尷尬地解釋「我平時唔係咁,我會洗手嫁!係今次⋯真係唔記得左!Sorry呀!」

但我只有尷尬地笑著回應「得啦得啦,我走先啦。」

正當我打開門之際,忽然門又再被關上。

「你去邊呀!」

我望著洗手盤既水喉仍然長流著,同時一隻手已經出現係門上。

阿倩依下舉動,令我更加想出去,明顯係拖延時間,為阿輝爭取更加時間。

但我用著疑惑表情講「咁你都去完廁所啦,仲唔走呀?」

阿倩將門關上後,隨即再鎖上。
「總之唔準走!」
「點解呀?」

忽然間阿倩臉上呈現害羞表情講「你⋯⋯你頭先無偷睇我!我⋯⋯我要獎勵你。」

當我聽見依句,真係哭笑不得,依個借口都算特別!「哈哈!唔洗客⋯⋯唔⋯⋯唔⋯⋯」

但我未講完,阿倩已經用力將我抱緊,整塊臉靠近我,嘴巴完全貼到我嘴上,一切都來得快。

面對著柔軟既嘴唇,靈活既舌頭,陣陣既體香,依刻我居然毫無力氣掙扎,任由眼前依個身高一米六左右,弱質纖纖既狐狸精強吻!

豈有此理!太絕啦!依個阿輝以為用美人計就可以將我困係廁所度?以為利用個女神級既少女,我就會中招?呵呵!實在太天真啦,太年輕啦。

依刻我腦海不停回想起關於阿怡既一切,原本失去既氣力亦都逐漸恢復,只要時機一到,我就能夠擺脫狐狸精,出去阻止阿輝,拆穿阿輝既真面目。

但忽然間我下體傳來一陣無比舒服既熱力,令我原本恢復既氣力又再次消失,阿倩居然將手伸入我內褲,撫摸我性器官,同時嘴巴愈吻愈激烈,舌頭更不停鑽入我嘴裏。

大約一分鐘後,阿倩終於停止強吻我,同時玉手亦從我褲裡抽出。

我不停地喘息地講「呀!呀!你痴線嫁!」

而阿倩一臉紅潤,溫柔地講「你鍾唔鍾意我呀?」

「我有女朋友啦!對唔住!」當我講完隨即打開廁所門,準備離開。
作者: BABE阿心    時間: 2020-9-16 22:08

第七集 出乎意料的處女

正當我踏出大門一刻,忽然傳來一聲。

「你試下出去呀,我就唔幫你!」

當我聽見依句時,瞬間感到愕然!幫我?幫我乜呀?

回頭一望,阿倩仍然站在原地,眼乏淚光,但眼神中充滿怨恨。

我疑惑地望著阿倩問「幫我?係乜意思?」

「其實我係阿輝表妹,我表哥想搞你阿媽!你唔想佢搞你阿媽,做我男朋友!」

當我聽見依句時,情不自禁地講「咩話!表妹?又表妹?」

依刻腦海瞬間出現太多問號!太混亂!佢係阿輝表妹?今天下午May姐表妹出現,現在阿輝表妹又出現?點解出現咁多表妹?真定假呀?無論真假都並非重點!

事實上阿倩係阿輝帶來,立場上絕對係敵人,無理由會向敵人提供情報!莫非係局中局?繼續為阿輝爭取更加時間?

當阿倩聽見後,疑惑地問「咩又表妹呀?」
我隨即回應「無無無!」

到底我應該如何回應阿倩呢?當仔細一想,明顯係阿倩心目中我係不唔知情人士。

於是我嘲笑地回應「咪玩我啦!阿輝係我朋友黎嫁!點會搞我阿媽啫!痴線!」

但阿倩忽然走到門前,將我拉回廁所裡,而且表情激動地講「係真嫁!我表哥真係想搞你阿媽嫁!」當講到一半,忽然聲音放小,再次將門關上,隨即繼續講「你信我啦,你千其唔好爆俾我表哥知呀,佢實打死我嫁!」

依刻我思維混亂,從阿倩表情語氣都非常真實,若然係演出來,咁佢入娛樂圈真係前途無可限量!但點解佢要幫我呢?

於是我忍不住問「咪住!我當阿輝真係想搞我阿媽,但點解你要幫我呢?」
阿倩一臉紅潤,低著頭,害羞地講「因為我⋯⋯鍾意你⋯⋯」

當我聽見依句說話後,我立即笑出來,彷彿聽見世界最大既笑話,隨即笑著回應「哈哈!我同你由見面到依家,只係十分鐘,你鍾意我?咪玩啦!」

但阿倩眼神非常堅定,隨即講「你有沒有聽過一個四字成語呀?」

我臉部肌肉仍然保持抽搐,笑著講「咩成語呀?」

阿倩深情地望著我雙眼講「一見鍾情!」

當我聽見依四隻字,配合佢真摯既表情,深情既大眼睛,忽然間臉部肌肉瞬間僵硬,不但笑唔出,而且眼乏淚光。

「你⋯⋯係咪俾我感動到喊呢?」

依刻我一定要保持冷靜,雖然從阿倩既神情,語氣,態度,根本毫無破綻,我假設真係一見鍾情,又如何?我本身就有女朋友啦。
而且直到目前為止,佢所做既一切,仍然有可能為阿輝爭取更多既時間。

「邊有啫!就算你真係鍾意我!我地都無可能!我有女朋友嫁啦。」

當我講完,我隨即果斷離開,我唔想亦唔可以望見佢失望傷心既表情,我怕我又忍唔住相信佢既說話。

但阿倩忽然又再次講「等陣呀!你⋯⋯依家唔出得去嫁!」

我瞬間感到無語,果然係拖延時間!但依然冷淡地問「呵!又點解呢?」

但阿倩一臉尷尬地,舉起食指,指向我褲浪位置。

當我望向下方時,我終於感覺到自己扯旗!原來一直都保持扯旗!我到底幾時扯旗嫁!

依刻尷尬既表情終於輪到出現係我臉上,我尷尬地講「我⋯⋯我⋯⋯Sorry⋯⋯我⋯⋯」

我到底想講乜呀!應該講乜好呀!點解我想軟,反而愈來愈硬嫁!唉呀!激死啦!咁我點出去呀!慘啦慘啦!我阿媽May姐今次無啦,入左廁所,差不多成十分鐘啦!

正當我不停拍打下體時,阿倩再度開腔「不如等我幫你啦。」

「你點幫⋯⋯唔⋯⋯唔⋯⋯⋯⋯」

又一次!阿倩忽然間整個人貼上我胸膛上,小嘴直接吻落我嘴上,而且一手拉低我兩條褲,隨即開始套著我碌野。

一股暖暖又舒服從我下體傳遍全身,再配合那張柔軟既嘴唇,身體發出一陣女人體味,我終於知道淪陷係乜感覺啦,今次麻煩了,我居然中招,原來最天真最年輕係我!

忽然我雙手情不自禁放到阿倩既臀部上,隔著長裙,四周撫摸屁股。

阿倩嘴巴隨即以半離開狀況,更加深情望著我「你想摸我邊度都得嫁!」講完又再次繼續濕吻。

當我聽見阿倩既說話後,更加確認狐狸精既身分,果然淫蕩!於是膽量亦開始大,直接將長裙拉起,進入內褲,直接搓揉屁股。

雖然臀部比起阿怡細小,但此時此刻我已經唔在意,我承認阿輝既奸計已經成功,將我困係廁所,果然男人係下半身思考既動物。

當我撫摸完屁股後,我又想撫摸佢陰部,終於我將手隨即轉攻前方,利用手指開始撫摸陰部。

「啊⋯⋯細力D,我第一次嫁!」

當我聽見第一次,瞬間又想笑,居然敢話自己第一次,從入廁所一剎那,所有表現,包括主動濕吻,撫摸我性器官,雖然技術唔算高超,但如此主動進攻。如果真係第一次接觸男人,表現會如此主動?會如此放蕩?

話雖如此,但當我聽見細力時,我亦隨即溫柔起來,利用手指不停按摩陰核。

只不過按摩幾十秒,淫水逐漸流出,而且愈來愈多。

「啊⋯⋯偉⋯⋯啊⋯⋯你係咪想做愛⋯⋯」
「如果我話想,你俾唔俾我?」
「我⋯⋯唔想我既第一次係廁所⋯⋯」

當我聽見佢仍然聲稱自己第一次時,我覺得非常可笑,既然唔想第一次係廁所又何必強吻我,強摸我性器官,依個狐狸精阿倩仍然以為自己演出毫無破綻,可惜!你遇到我!

於是我終於反客為主,我用著深情既眼神,溫柔既語氣。
「你又話鍾意我,又搞到我想要,但又唔俾我!你玩我呀?你唔俾就算。」

當我無情地講完後,表現得一副非常唔高興既樣子,淫手亦隨即從佢下體抽出,然後無情地轉身。

「唔好!偉!我⋯⋯好⋯⋯你想點就點啦。」
當阿倩講完後,眼乏淚光,更加從後抱緊我,提防我打開門離開。

依刻我內心真係非常羨慕阿輝!依個阿倩居然如此聽阿輝說話,為左拖延時間,連自己身體都可以出賣!到底有幾愛一個人,先做得出依種事!

當我將阿倩內褲脫下時,雙手扶著臀部時,握著自己既小鋼炮時,忽然間我猶豫起來,到底我插定唔插好?

如果我插入,我就徹底出軌啦!

既然我同阿倩已經進入洗手間15分鐘,就算依刻再出去都無補於事,萬一阿輝真係得手,我豈不是雙重損失?當日食過我女朋友阿怡,今天我老母May姐隨時都被阿輝食埋,若然我唔收番些少利息,我良心如何過意得去!

既然你口口聲聲話自己第一次,我就利用我既小鋼炮拆穿你依隻狐狸精既真面目。

「我要入黎啦,你忍住喎!」
「嗯⋯⋯」

當我扶著阿倩既屁股後,隨即將小鋼炮插入陰道裡,當小龜頭進入後,突然有種以難前進既感覺,陰道太緊啦。

絕對無可能,以阿輝既性器官尺寸,如果長期性愛,阿倩既陰道絕對會鬆懈,莫非係傳說中既收陰肌?絕對係!每個狐狸精都一定會依招!

於是我故意地講「阿倩,你放鬆D,唔好咁緊張。」

「嗯!」

當阿倩『嗯』完後,明顯感覺到陰道明顯放鬆,於是我繼續向前邁進,但仍然感覺到陰道非常狹窄緊迫,睇黎依個狐狸精阿倩真係將收陰肌練到爐火純青既地步,每一尺都拿捏得非常準確,收放自如,利害!

於是我將小鋼炮繼續向狹窄既陰道裡推進。

「呀!偉!好痛呀!啊⋯⋯」阿倩忽然回頭望著我,眼乏淚水,表情痛苦。

依刻我終於成功將10CM既小鋼炮完全插入阿倩體內,隨即開始抽插,更加無情地講「忍下啦,轉頭就舒服嫁啦。」

「呀⋯⋯偉!慢D!痛呀!真係好痛呀⋯⋯呀!」

望著阿倩背影,雙手扶著水箱,發出既痛苦聲,依刻我真係覺得佢可以拎奧斯卡最佳女主角,直到目前,仍然以為自己毫無破綻,完美演出處女既應有既表現。

實在欺人太甚!你個男朋友阿輝,搞完我女朋友,又想搞我老母,以為我真係任由你地欺負唔還手。

於是我毫無保留地,更加用力地抽插,明明舒服無比,居然裝出一副非常痛苦既表情,我儘管睇下你扮得幾耐!

「呀!偉!停呀!我真係好痛呀!」
「第一次係咁嫁啦,忍多陣啦⋯⋯」
「唔得呀⋯⋯偉⋯⋯⋯」

當阿倩講完,忽然間身體向前,逃離我既小鋼炮。

但當我雙手向前捉實佢屁股時,忽然間見到臀部附近出現鮮紅色既液體,從陰道中流到大腿,我隨即望向自己小鋼炮,發現陰莖部分同樣出現鮮紅色痕跡。

係血?處女血?無可能!
一定係修補處血膜!睇黎阿輝今次真係下重本。

「呀⋯對唔住呀!偉!我真係好痛!」

圖片附件: 9F209316-7068-4792-BD8E-BE69C4FBAAC6.jpeg (2020-10-23 02:22, 62.91 KB) / 該附件被下載次數 56

作者: BABE阿心    時間: 2020-9-16 22:10

但當阿倩說話時,我發現阿倩臉色蒼白,額頭流汗,表情仍然處於痛苦既狀態,依種痛苦真係能夠演出來嗎?

依刻我腦海非常混亂,莫非我真係想得太多,大錯特錯?

當阿倩坐係廁板上時,雙腿分開,整個陰部都暴露我眼前,剛才我並無機會仔細觀察陰唇形狀,當我仔細觀察,發現兩片陰唇,細嫩粉紅,陰道四周膚色白滑,除左有些少鮮紅色血跡外,整個外觀猶如初生嬰兒,係完全未開發,處女膜可以修補,但陰部既外觀應該無得修補呱!

當初阿怡既第一次並無流出處女血,但阿怡強調自己係第一次,當時我無條件相信阿怡係處。
但阿倩剛才不斷強調自己第一次,我不但無相信,現在流出處女血,如果我仍然唔相信佢係處女,根本就違背良心,自欺欺人。

無論佢同阿輝既關係,係真正表兄妹,還是女朋友,阿倩被我破處,已經係千真萬確既事實!

依刻我雙眼不由自主地流出眼淚,更加愧疚地講「對唔住呀!我⋯⋯以為⋯⋯」

阿倩一手撫摸我臉,更慰問地講「你做乜喊呀!又唔係你痛!」

當我聽見阿倩不但無怪責我,反而安慰我時,淚水更瘋狂湧出。

「我以為⋯⋯我真係以為⋯⋯你唔係第一次!我先咁大力⋯⋯對唔住呀!」
「傻瓜!咁你舒服咪得囉。」

當我望著阿倩既溫柔體貼既表情,完全表現出女朋友應有既態度,我感到非常慚愧,內疚!

我之所以插入佢陰道,一來報復,二來根本唔相信佢係處女,那怕有1%機率係處女,我都仍然會選擇收J。

要知道處女夜,對於一位女生來講,意義有多大!影響有多重!必須留給自己最愛的人,就算並非最愛,亦不能隨便交給其他人,而且地點就算唔浪漫既氣氛下,最基本都起碼有一張床。

阿倩當時已經強調第一次唔想係廁所裏發生,但偏偏第一次既保貴回憶就輕易毀在我J上。如果日後回憶起,當初既第一次,居然發生係一間茶餐廳既廁所裡,係一件幾難堪幾可悲既事。

「咁我地依家⋯⋯算唔算男女朋友?」

當我聽見依條單純又天真既問題,眼淚再度湧出。

我唔知如何面對阿倩,亦唔知如何回答。
一個男人爭奪女生既第一次,未必當對方係女朋友,但一個女生願意奉獻自己既第一次,絕對視對方為男朋友。
但我有女朋友,我應該如何回答?

依刻阿倩望著滿臉淚水既我,等待我既回覆。
依條問題其實非常簡單,只係需要答『Yes』or『No』,如果依刻仍然答『No』,我真係禽獸不如。

「算!算!你已經係我女朋友。」講完之後我隨即吻落佢額頭上。

縱使我已經有阿怡,但依刻的確唔忍心再傷害佢,就當我係一個渣男,一腳踏兩船,至於阿怡,唯有見步行步。

(故事去到依度,必須劇透一下,我萬萬無想過,今天係廁所依個看似微不足道既決定,但卻直接影響我日後抱憾終生,更加多年後,遭到阿倩至親既報復,導致我家破人亡,妻離子散,甚至面臨終身殘廢既局面。)

當我吻完阿倩後,阿倩雙眼通紅,滿臉幸福既表情講「太好啦,我終於有男朋友啦。」

而依刻我下體係不知不覺情況下已經軟化,望著阿倩兩腿間既血跡,隨即拿了大量紙巾,親手為阿倩清潔。

當阿倩想親自清潔時,我一度阻止,並非因為想欣賞佢私處,而係我知道我將會係一個唔合格既男朋友,如今唯一可以做既事,仔細地抹掉大腿上既血跡,但無論如何仔細抹去血跡,都無法彌補到破處既事實。

依刻阿倩靜靜地坐在廁板上觀看,從表情上不但為因為我奪取佢第一次而傷心,反而滿臉幸福既表情,但佢愈表現得幸福,我就愈內疚。

當我們二人整理好衣著儀容,清理乾淨廁所所有痕跡後,離開前,阿倩再次擁抱著我,兩人深深對視,眼中只有對方,並無任何甜言蜜語,但比甜言蜜語更甜。

依刻我終於忍唔住,主動吻上佢嘴唇,阿倩亦主動配合,兩人吻到天荒地暗,足足長達三分鐘既濕吻,我終於捨得分開。

「傻瓜!再咀我驚你又想要啦!」
「阿倩!對唔住呀!我應承你以後我補償番你!」
「唔準你講對唔住,你以後都陪住我就得啦。」
「嗯!」
「仲有呀!我們關係唔好俾表哥知住!」
「嗯!」

於是我倆終於離開女洗手間。
作者: BABE阿心    時間: 2020-9-16 23:57

第八集 講大話?唔存在!

當我出去樓面時,從遠方已經看見阿輝居然仍然在吃麵,而阿媽係收銀櫃枱裡處理賬目,事情並非如我想像一樣,我果然過於擔憂!

我帶領著阿倩返回座位後,只見阿輝臉上露出奇怪笑容,隨即嘲諷地講「咦!乜你間鋪個廁所要搭車嫁?」

但阿倩同我聽見,二人對視一眼,隨即尷尬地坐下來。
而當阿倩望見原本屬於自己碗麵,正被阿輝吃著時,更加氣憤地講「喂呀!你做乜食我碗麵呀!」

「咁我以為你走左呀嘛,咁幫你食埋囉!」

正當我仍然處於尷尬既時候,忽然間後背感覺到一股陰寒入骨既氣息!係殺氣!幾秒後,隨即傳來一把溫柔既聲線。

「阿倩!去廁所去咁耐既?」

當阿媽出現係眾人眼前後,凌厲既眼神投放著我同阿倩身上,彷彿如掃瞄器一樣,想將我同阿倩全身上下探究到一清二楚。

阿倩望了May姐一眼,仍然感到阿媽身上殘留著殺氣,隨即低頭地害羞回答「係呀!Auntie!我個肚唔係幾舒服。」

「你碗麵俾你表哥食囇啦,要不要Auntie煮過碗俾你呀?」

表哥?看來May姐趁著我同阿倩係洗手間期間,已經打探阿倩既身分。

「唔洗麻煩你啦Auntie!我⋯我⋯⋯都唔係好肚餓⋯⋯」

當阿倩講出依句說話,只係象徵式望了May姐一眼,隨即繼續低頭,猶如做錯事既小朋友一樣。

其實我感覺到阿倩係肚餓,但阿倩發現May姐臉色難看時,已經知道所為何事!唔知點面對May姐,所以突然間我神推鬼㧬地講「不如我煮俾你食呀!」

阿倩猶如搶答一樣「好呀!」隨即情深地望著我。

但阿倩依句『好呀』,再配合含情脈脈既眼神,已經將我同佢既關係出賣,就算係愛情白痴都看得出我們已經係情侶。

至於阿媽,我知道佢依刻有說話想講,但礙於大家既面子關係,所以並無講出口。

其實係我內心阿怡仍然係No.1,但每當阿倩對著我笑時,莫名其妙有種心跳加速既感覺。
要知道阿倩由相識到破處,只不過短短二十分鐘,而且直到目前,我連阿倩姓什麼,歲數多少都未知。依種情節就算愛情小說作者都唔敢寫出來既事,居然活生生發生係我身上。

當我前往水吧時,阿倩望著我既眼神,我感覺到佢想跟著我一起煮麵,佢想無時無刻都係我身邊,其實我都有同樣既感覺,剛才係廁所短暫二十分鐘,根本唔足夠,我內心仍然有好多問題想問,但由於May姐在場,我搖著頭一個眼神,而阿倩亦嘟起嘴巴,表示失望。

其實煮公仔麵對於任何人都係輕而易舉,更何況我職業係茶餐廳水吧,毫無任何技術可言,但當我拿起麵餅時,忽然間有種壓力,應該點煮法?應該配搭乜食材呢?
剛才我已經粗暴地奪走佢處女第一次,我唔想煮俾佢既第一餐,都隨隨便便煮。

於是決定煮餐蛋麵!餐肉採用白豬仔牌,厚切,將上下煎到金黃色,當餐肉煎好,旁邊既湯鍋既熱水,剛好滾起,將麵餅放入去,麵質不能太冧亦不能太硬,150秒就剛好,與此同時,準備煮蛋,心形太陽蛋,當麵煮好後,湯水不能太多,避免餐肉同蛋放上去時,被湯浸冧。

最後加幾滴麻油,少量葱花,一碗愛心餐蛋麵就大功告成。

當我將依碗愛心餐蛋麵送到阿倩面前時,忽然阿倩雙眼流出淚水。

我緊張地問「做咩喊呀你!」
阿輝隨即插嘴「梗係喊啦!佢都唔食葱,又唔食太陽蛋,食熟蛋嫁嘛!」

「下!」

但阿倩隨即拍打阿輝,更加含情脈脈望著我「我食嫁!我乜都食嫁!咪聽佢亂講。」

而阿輝亦相當識時務,走到收銀櫃跟May姐聊天。

於是我一直陪伴著阿倩用餐,當所有麵,餐肉,蛋,連葱花都吃完後,居然連湯都飲光。

「你做乜連湯都飲埋呀!」
「因為你煮嫁囉!我感覺到依碗麵充滿愛心!所以連湯都唔放過!」

同時間阿輝終於回來,拍著阿倩肩部,隨即輕聲地講「喂!走啦!你阿媽愈來愈嬲啦。」

當我出門時,發現阿媽臉色愈來愈難看,但我並無理會,直接離開送阿倩同阿輝。

沿路上,我同阿倩不時互相偷望,保持距離,若然阿輝不在場,我相信我們已經牽著手。
當巴士到站後,我一直望著阿倩上車,而阿倩上車後亦從窗口望著我,直到巴士離開,消失係我視線範圍。

於是我吹著口哨,心情愉快,回到店鋪。
當我進入店鋪後,忽然間從背後感覺到一股陰寒入骨既殺氣!

「你!同!我!企!係!度!」

依刻我全身抖震,緩慢地轉身講「阿媽⋯⋯」
阿媽用著凌厲既眼神講「你頭先同佢係廁所做乜?」

「無呀,邊有啫!」

「仲話無?我望著你入去嫁!由十點二十九分入去,直到十點四十九分先出黎!足足二十分鐘!依二十分鐘你地係入面做乜?你同果個阿倩識左好耐嫁?」

依刻阿媽非常嚴肅認真,我完全無意料阿媽居然發現我入廁格,而且連時間都計算好。

「唔係,第一次見!」

「第一次見?就同人入廁所?你有沒有搞錯呀?你幾時變到咁隨便嫁!」

我忽然無言以對,只能夠低著頭,表示錯誤,同時希望阿媽盡快訓話完畢,放我離開。

「你老實同我講!頭先係廁所,你地係咪搞野?」May姐講完更以凌厲眼神盯住我雙眼

眼睛係靈魂之窗,從小到大阿媽就好像擁有超能力,縱使我未說出口,只要望著我雙眼就已經知道答案,可惜!我已經唔係當年小朋友,依招⋯哈哈!對我?已經無用!

我無懼阿媽既眼神,瞳孔張開,全力與阿媽直接對視,更加以堅定不移既語氣講「無呀!我點會同佢搞野!」

「我同你講!你已經有阿怡嫁啦,阿怡晚晚係屋企等你,你以後唔準再見果個狐狸精呀!聽到未!」

「媽呀!佢唔係狐狸精呀!」

其實我都好認同阿倩係狐狸精,但當我聽見阿媽話佢狐狸精時,我忽然非常氣憤,只有我可以話佢狐狸精,唔容許其他人話佢係狐狸精!絕對唔容許!

「呵!第一次黎就勾引我個仔去廁所,唔係狐狸精!係乜呀?正Cheap精!做雞都無咁Cheap呀!」

當我聽到May話佢cheap既時候,我突然無名火起,點解說話要咁難聽!

「你⋯唔好講野咁難聽,得唔得!佢一D都唔cheap嫁!」
「哼!睇落斯斯文文,都唔知收埋幾多個男朋友!」
「無呀無呀!佢無男朋友嫁!你唔好亂屈人啦!」
「無?你點知呀?你識左人地一個鐘就以為自己好了解人地?」

依刻我同阿媽愈吵愈激烈,早就認定左阿倩係反派角色,而且一直詆毀阿倩既人格,實在太可惡啦。

「無呀!總之我信佢,佢話無就無!你唔好再亂講,好無呀!!」
「我亂講?佢依種咁隨便跟人入廁所既女仔,有乜可能係正經人家呀!都唔知有無野埋D唔三唔四既病!」

豈有此理!話佢狐狸精我都算,話佢Cheap我都忍,家下又話佢有性病,阿倩人生既第一次,第一個男人就係我,何來性病呀!完全唔了解就係度胡言亂語,詆毀阿倩!我已經忍無可忍啦。

「處女又來何性病呀!你有無常識嫁!你講夠未呀!」當我講完,雙眼不由自主地出現淚水,但仍然忍受係眼框裡。

但阿媽忽然一步一步走向我,愈逼愈近,更舉起食指,用力地不停篤向我心臟位置,一副得饒人處不饒人既口吻「處女?你係醫生呀?定有透視眼呀?人地講你就信?我真係唔知點解自己個仔蠢成咁!」

如果唔係念在佢係我親生母親,我老早就係佢指向我心胸位置時,扭斷佢手指,再將佢拳打腳踢,再捉到阿倩面前跪地認錯。

從阿媽對阿倩指三罵四開始,我內心已經非常痛苦,我已經奪走阿倩處女,我知道同佢可能無將來,可能會辜負佢,但唯一可以為阿倩做既事,就是阻止其他人再侮辱佢,我要捍衛阿倩既清白!

明明係一個心地善良既好女仔,居然被阿媽抹黑成綠茶婊,簡直令人義憤填膺,天怒人怨!

圖片附件: 74974EA3-8F44-4C49-A678-0A9A4E16CA3B.jpeg (2020-10-23 02:24, 249.55 KB) / 該附件被下載次數 51

作者: BABE阿心    時間: 2020-9-16 23:58

依刻我渾身沸騰,怒火沖天,唔容許阿媽再繼續侮辱阿倩,一手捉緊阿媽食指,眼泛淚光,咬牙切齒地講「佢真係處女黎嫁!下面有血流出嫁!如果咁都唔係處女!係乜呀!你唔好再屈佢啦!」

但當我講完後,阿媽瞬間收起囂張烈焰既氣勢,臉色如常,雙手交叉放在胸前,眼神柔媚,一副風情萬種既表情,勝利者既姿態,冷笑著講「呵呵!你終於承認啦!」

弊!仆街!我臉色瞬間僵硬!啞口無言!

May姐再次靠我身旁,更係我耳邊輕聲細語「雖然你已經唔係小朋友,不過依然係我既小朋友!想係我面前講大話?唔存在嫁!知無?」講完隨即更舉起食指,做出一個『No!』既手勢!

套路!全部都套路!居然為左令我講出真相,不惜抹黑,詆毀阿倩。惡魔!簡直就惡魔!

當我冷靜下來,既然都承認左,唯一擔心就係!
我隨即再問「阿媽!你唔會話俾阿怡知嫁可?」

阿媽繼續冷笑講「梗係話俾阿怡知啦!女人唔幫女人,唔通幫男人?」
「但⋯但⋯我⋯係你個仔喎!」

阿媽擺出一個非常苦惱既表情講「又係喎!一個自己親生仔,一個未來心抱仔,應該幫邊個好呢?」

「幫我!幫我!阿媽!我求你,千其唔好講俾阿怡知!」
「點解要幫你先?原因呢?」

「阿媽呀!你試諗下,如果唔幫我,阿怡知道左,你會無左個心抱仔嫁喎!係咪好慘呢!」

阿媽手托下巴,一副若有所思既模樣,點著頭講「嗯嗯!的確係幾慘!但⋯岩岩你咪搵左新既心抱仔囉!」

「⋯⋯⋯⋯!」

當阿媽望著我無言以對,不知所措既表情,隨即掩蓋半邊嘴,笑著講「如果媽咪幫你,以後會唔會聽我話嫁!」

當我聽見依句說話,心情激動,手握緊阿媽手臂秒回「會呀!會呀!阿媽!不留都最聽你話嫁啦!」

但阿媽忽然整個身軀靠我身上,鼻子聞了兩下,猶如警犬一樣,搖著頭講「你聞下你身上陣味,陣間返到屋企,乜都唔好做,同我即刻沖涼!知無?」

其實我並無聞出身上有任何氣味,不過既然阿媽話有就一定有。

「我知啦阿媽!」

於是二人將店鋪既工作處理好後,一起回家。
沿路上,阿媽一直教導我如何控制情緒。

當到達家門時,在鐵閘門外,忽然阿媽神色凝重地講「記唔記得我同你講既野呀?」

「記得!阿媽你入屋先,如果阿怡係廳就去廁所,無論點都要立即沖涼。」

「最重要果句呢!」

「我從來都無做過對唔住阿怡既事,唔洗驚!唔洗驚!」

「重複講多三次!」

「我從來都無做過對唔住阿怡既事,唔洗驚!唔洗驚!我從來都無做過對唔住阿怡既事,唔洗驚!唔洗驚!我從來都無做過對唔住阿怡既事,唔洗驚!唔洗驚!」

「嗯!乖仔!唔好為左D無謂野唔開心!」

於是二人入屋後,發現阿怡並無在客廳,應該係睡間裏,我立即沐浴更衣,用偉大既珠江水,配合頂級沐浴露,沖洗阿倩殘留係我既痕跡同體香,而且重複三次!沒錯!May姐教導重要既事情要重複三次!

當我確保此刻我身體係玉潔冰清,潔白無瑕後,終於放心向我睡房邁進!

入房後,立即傳來一聲「老公~你終於捨得入黎啦!」隨即飛奔到我身上。

「做乜今晚著到咁淫賤!」我仔細打量阿怡一身性感既黑色透視睡裙,下身吊帶黑絲。

「因為想要囉!我地已經有三日無曳曳啦!今晚⋯⋯嘻嘻!」

自從同居後,我同阿怡既性愛,愈來愈方便,隨時隨地都可以要,除了月經外,只要我想要,阿怡永遠都唔會拒絕,亦因為經我長期調教後,阿怡愈來愈淫蕩,需求愈來愈大。有時我覺得累,想早休息,阿怡亦會半夜偷偷為我口交,然後自己自動騎上來,而且整個過程,我完全唔知情,可想而知,我有幾累,但佢依然唔放過。

依晚我知道我一定難逃一劫!唯有主動進攻。

當我見到阿怡依一身打扮後,情不自禁地吞了口水,隨即將阿怡直接抱起,放到床上。

由於睡裙真空,直接隔著睡裙,啜著乳頭。

「啊⋯⋯老公⋯⋯啊⋯⋯」

十五分鐘後,我終於中出阿怡。
我以為阿怡會滿意,誰不知阿怡意猶未盡,三分鐘後,再次跪在我雙腿之間,為我口交。

結果依一晚,我射左三次,經歷左長達兩小時性愛,終於可以休息。

「好啦,今晚就放過你啦!嘻嘻!」

作者: BABE阿心    時間: 2020-9-17 00:10

如果無乜人睇,就更新到依度停止。
搵個人流多既地方。
作者: farm1615    時間: 2020-9-17 00:11

之前我係香討有睇过,仲記得有位米師兄都好勁
作者: ng320laser    時間: 2020-9-17 08:18

支持好正,最緊要係用廣東話!😊😊
作者: 壯陽小手袋    時間: 2020-9-17 11:35

正,多謝師兄!!廣東話支持
作者: Pk1boy1668    時間: 2020-9-17 12:56

正呀心師兄繼續更新 加油 加油
作者: jjrlinlin    時間: 2020-9-17 15:58

加油呀,唔好俾佢停呀
作者: k11    時間: 2020-9-17 16:00

好嘢有新作品出 謝謝
作者: mtvong    時間: 2020-9-17 16:12

MAY 姐係咪18歲生亞偉???
作者: BABE阿心    時間: 2020-9-17 19:08

引用:
原帖由 mtvong 於 2020-9-17 16:12 發表 查看引用來源
MAY 姐係咪18歲生亞偉???
17-18左右

第一輯我寫35歲
第二輯36歲。

因為岩岩過左生日,哈哈
作者: BABE阿心    時間: 2020-9-17 19:09

引用:
原帖由 Pk1boy1668 於 2020-9-17 12:56 發表 查看引用來源
正呀心師兄繼續更新 加油 加油
成個壇得幾丁友,無乜動力。
作者: hksheep2004    時間: 2020-9-17 20:38

畢竟已經事過境遷,呢到已經唔係以前嘅香討了⋯⋯
無論如何,我都支持心兄你!
作者: BABE阿心    時間: 2020-9-17 20:41

引用:
原帖由 hksheep2004 於 2020-9-17 20:38 發表 查看引用來源
畢竟已經事過境遷,呢到已經唔係以前嘅香討了⋯⋯
無論如何,我都支持心兄你!
我最想搵番以前班兄弟

睇第一輯既留言就知,當年幾多師兄,好想聯絡到佢地,但點搵!!
作者: Zxcvbnmqwertyui    時間: 2020-9-17 23:22

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2020-9-17 20:41 發表 查看引用來源

我最想搵番以前班兄弟

睇第一輯既留言就知,當年幾多師兄,好想聯絡到佢地,但點搵!!
心師兄,撐你呀,繼續在呢度出文👍👍👍
作者: kahong5354    時間: 2020-9-17 23:23

我還在⋯支持你!大佬
作者: saintsaints    時間: 2020-9-17 23:45

support師兄,雖然呢度真係少人留言,不過我相信會由你打破常規
作者: farm1615    時間: 2020-9-17 23:46

師兄我日日有追架💪💪💪
作者: euyansang    時間: 2020-9-18 00:31

支持你!!  Support!!!
作者: Betlu28    時間: 2020-9-18 11:16

support you
作者: 笑我笨    時間: 2020-9-18 12:44

作者: k11    時間: 2020-9-18 13:15

Continue nice
作者: mtvong    時間: 2020-9-18 15:48

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2020-9-17 19:09 發表 查看引用來源

成個壇得幾丁友,無乜動力。
C兄 仲有好多人睇的 !!
作者: BABE阿心    時間: 2020-9-18 15:55

引用:
原帖由 saintsaints 於 2020-9-17 23:45 發表 查看引用來源
support師兄,雖然呢度真係少人留言,不過我相信會由你打破常規
依家係有出無入,無得再註冊,人只會愈小。明顯唔想依D不良版塊存在下去。
作者: BABE阿心    時間: 2020-9-18 15:56

引用:
原帖由 mtvong 於 2020-9-18 15:48 發表 查看引用來源
C兄 仲有好多人睇的 !!
我整緊個Fb  page,萬一有一天我們又失聯,大家Fb可以搵到我。搜尋Babe阿心專頁就可以!
作者: kahong5354    時間: 2020-9-18 17:14

多多都要支持呀⋯辛苦晒你
作者: BABE阿心    時間: 2020-9-18 18:50

第九集  岳母的巨臀

第二天早上時,床上只剩下我一人,阿怡已經上學,當我起床時,仍然渾身無力,雙腿酸軟,但仍然堅持上班。

其實依種情況,近三個月來經常發生,有位身材極好既女朋友,總要付出身體上代價。

上班期間,一直以半遊魂狀態工作,精神難以集中,非常難受,今晚必須同阿怡好好溝通一下,再繼續落去,我相信三十歲前已經精盡人亡。

直到下午時段,當我見到紅姐出現後,魂魄終於回來了,因為無事不登三寶殿!

紅姐進入餐廳後,隨便找個座位坐下來。

而May姐察覺紅姐出現後,處理好手上既工作,隨即走到紅姐座位上。

「喂!打牌囉,三缺一呀!」紅姐一副雀躍既表情講
「唔打啦,一諗起尋日就無心情啦。」May姐沒精打彩既表情回應

「唉呀!放心啦,我唔會叫你表妹上來嫁!」

但May姐雙手交叉抱著胸前,嘟起嘴巴回應「無心情!」

紅姐見狀,整個柔軟身軀靠到阿媽身旁,手挽著阿媽手臂,以撒嬌既語氣「哎喲!係我衰!咁人地都唔知你地關係咁差嫁嘛!」

但May姐仍然難消心頭之氣,雙手繼續抱在胸前,並且挺胸收腹,令胸前一對巨乳更顯得壯觀偉大,更以柔媚既語氣『哼!』出一聲!

紅姐眼見May姐仍生氣,繼續施展撒嬌輸功,身軀愈靠愈近。

若然此刻在紅姐既臀部上加條小尾巴,簡直就好像一隻撒嬌既小野貓一樣。

「哎喲!我地既大波老闆娘幾時變到咁小器嫁!」講完紅姐更調皮地用手指篤向May姐胸部上。

「哎喲!作死你呀!」May姐撥開紅姐既手指

紅姐以撒嬌既口吻講「黎啦,你係主角黎嫁!一無左你唔成事嫁!尋日又打唔成,今日又打唔成,好慘嫁!」

「哼!家下先知我係主角呀!」

「我地偉大既May姐不留都係主角!又大波!又長腿!個Pat又大!」

紅姐講完,小手隨即係阿媽身上亂摸一通。

「哎呀!好啦好啦!咪亂摸啦!怕左你啦!」

於是阿媽終於紅姐被打動了,拿起手袋,二人隨即前往鍾太家打麻雀!

而我依刻任務亦要開始,我放下手上工作,立即跟上。

今天紅姐罕見地一身T恤,緊身牛仔褲,打破以往性感形象,而且兩人無論身高,身材都非常相似,縱使一個長髮,一個短髮,都令人感覺係一對感情好既姐妹。

若然從背影觀賞,可以發握更多信息,清楚見到依對姐妹不但擁有誘人既線條,纖細既小腰,渾圓有勁既美臀,而且走路時臀部不時左扭右扭,就知道依對姐妹不但感情好,更係一對床上極品尤物。

當二人係街道上行走時,沿途上,引來無數既男仕目光,但依對姐妹已經不以為然,對於男人既目光早已習以為常。

當我到達鐘太家既後樓梯時,May姐紅姐二人剛好到達門口,我隨即打開手機程式進行偷窺。

藍芽連接後,麻雀房既情況一目了然。

畫面上出現一男一女麻雀座位上,女當然是屋主鍾太,而男正正就係一個月前曾經係依間房間內露械既江哥!

此刻二人正在房裡靜靜等待,同一時間May姐紅姐二人亦進入屋裏。

當May姐進入麻雀房時,發現江哥既存在後,臉上呈現出嫌惡神色,隨即向著鍾太質問「點解佢係度嫁!」

正當阿媽後退想離開時,剛好碰到紅姐進入,隨即將阿媽推入房裏,更加風騷口吻「哎喲,依個你又唔鍾意!果個你又唔喜歡!你依世唔洗打牌啦!」

座上既鍾太亦隨之附和「咪係囉!打個麻雀仔啫,又唔係簡老公!最緊要輸左有錢俾咪得囉。」

面對著二人一唱一和,May姐瞬間無語,的而且確不無道理。

紅姐見阿媽猶豫之際,迅速將阿媽推到座椅上。

一個月前既雀局,今日再度重新上演,同樣既地點,同樣既雀友,唯一分別就係當日江哥位於May姐『下家』,而今日江哥位於May姐『上家』,而且阿媽今日坐既位置,正係江哥當日露械既位置。

於是四人麻雀,正式開始!

第一圈剛開始摸牌時,江哥終於講第一句說話。

「老闆娘!仲記唔記得上次你坐我上面呢!今次輪到我騎住你上面啦!」

當阿媽聽見依句充滿色情既味道說話,臉上瞬間呈現嫌惡表情,隨即向著鍾太紅姐講「你地兩個呀!叫佢收下把死人口啦!臭到死!」

鍾太「江哥呀!你咪鬼激到阿May又走啦!」
紅姐「咪係囉,江哥!阿May依幾日心情唔好呀!你出少句聲啦!」

當江哥聽見依句說話,隨即向著May姐講「心情唔好?唔通老闆娘大姨媽黎左?」

May姐聽見,雙眼白了一眼,隨即嘲諷地講「見到D變態佬!日日都大姨媽啦!」

江哥「嘩!重溫舊夢喎老闆娘!睇黎果日對你好難忘喎!」

May姐臉色如常,冷淡回應「講夠!你就出牌啦!口水多過茶!」

江哥摸牌後,隨即打出一隻『西』牌!
May姐見到枱中央既『西』牌,立即笑著講「食!對對糊!派錢!」

江哥隨即開聲「嘩!又食我隻西!」

May姐雙眼白了一下,隨即反駁「幾時又食你隻西呀!上次係你食我隻西!」

江哥露出淫賤既笑容講「呀!無錯無錯!上次你質我食西!仲三次添!我記得啦!」

隔左幾秒,江哥發覺May姐唔理會,隨即再講「哎喲,以後都係唔打『西』啦!阿紅阿鍾!你地都唔好打啦!」

May姐雙眼白了一下,隨即又反擊「呵!你咪唔好打囉,我唔識自摸咩!囇鬼氣!」

江哥「有本事自摸西黎睇下!」

May姐「呵!你放心喎,今日我實自摸西俾你睇!」

江哥隨即露出淫賤目光投放到May姐下半身,更加興奮地講「係真唔係架!」

但May姐望見兩位好姐妹忽然掩著半邊嘴笑起來,已經隱約感覺到江哥說話含有情色成份,所以臉色平淡,當作聽唔見,不回應,對付依種不要臉既變態男人,最佳方法就係無視佢存在。

接著下來,半小時江哥一直都自言自語,May姐並無回應任何說話,嘴巴只係發出幾隻字『上』
『碰』『槓』『食』『自摸』,安靜地打麻雀,而且阿媽旺氣逼人,連食五鋪,當中三鋪自摸,但並非自摸『西』。

當我見到阿媽表現如此冷淡無情,簡直就老懷安慰!終於大個女啦,懂得保護自己,同時亦為江哥默哀,以為自己溝女王,部署周詳,深謀遠慮,誰不知不堪一擊,可憐既一位Poor Gay!

當我認為監視下去已經無意思,打算離開時,發現江哥居然改變策略,目光不時係阿媽既身上游走,嘴巴繼續性騷擾阿媽。

圖片附件: image.jpeg (2020-9-18 18:50, 239.77 KB) / 該附件被下載次數 48

作者: BABE阿心    時間: 2020-9-18 18:51

「話時話,唔著短裙仔,著牛仔褲都幾好睇喎!」
「聽講有人打親牌都著紅底底嫁喎!等我睇下今日乜色先!」

當江哥講完依句,整個身體更向外傾斜,光明正大地望向May姐既後臀部,隨即興奮地講「咦!今日黑色喎!」

阿媽聽見『黑色』時,臉色瞬間難看,隨即一手將T恤拉低,掩蓋低腰牛仔褲露出內褲痕跡既部分,然後繼續專心打牌,繼續無視江哥存在。

依刻鍾太終於察覺自己好姐妹阿May,心情惡劣,有種隨時翻枱既感覺,隨即幫忙講。
「喂呀!你講少句啦!阿May都廢事理你啦!」

「好好好!我唔講野!」江哥

接著下來,江哥果然閉上嘴巴,但雙眼卻肆無忌憚地係阿媽身體上游走,由臉部,胸部,腰部,大腿,不停來來回回打量,猶如監視器一樣。

任何人一但被監視,內心總會有些緊張,疑惑感,長期被監視更加會產生焦慮,不安,甚至精神錯亂。

當May姐感覺到江哥既目光一直停留自己身體上時,開始渾身不自然,而當胸部,大腿兩個重要部位被江哥盯住時,更坐立不安,彷彿有種全身被看透既感覺,令到May姐不時轉換坐勢。

而且每當May姐摸牌出牌時,胸前一對巨乳都會出現微弱抖震,江哥不時吞下口水,依個微動作令到May姐覺得相當惡心,簡直就變態色情狂。

依種一直被視姦既感覺,令到May姐終於忍無可忍,隨即向著江哥大聲喝「好啦喎你!望夠未呀!」

但江哥毫無掩飾地將目光立即投放May姐胸部,更囂張地回應「講下野又唔俾!望下都唔俾呀?嘩!無囇人權自由啦!」

未等阿媽回應,紅姐瞬間插嘴「哎喲!阿May咪咁緊張啦,望兩眼又唔會有BB既!」

「佢個死咸蟲點止望兩眼呀!」May姐更被氣到胸部出現微弱既抖震

江哥隨即嘲諷「你咁驚俾人望,不如下次著件太空衣啦!」

「⋯⋯⋯⋯!」

依刻May姐深深地呼吸,彷彿告訴自己要控制好情緒,於是一直強行忍著,直到依一局結束後,May姐再度開腔「我去廁所呀!」

其實江哥同May姐兩個座椅位於門口位置,所以阿媽起身後,轉身就離開麻雀房,但江哥雙眼猶如追蹤球一樣,由起身,轉身,到出門,
每一個細節都唔放過,更加露出淫賤笑容。

當阿媽走出麻雀房後,麻雀房自動掩上,留下一條小隙。

而江哥站起來,褲浪居然脹起一大個帳篷,隨即解開褲鍊,一碌已經進入作戰狀態既大陽具,立即暴露係鍾太紅姐二人眼前。

「嘩!你老味,終於可以拎出來抖下氣!」

「死野呀,一見到我好姐妹就扯哂旗!」鍾太率先走到江哥身旁,一手握著大陽具,邊套邊講

「咪係囉,睇你頭先個喉琴樣,搞到阿May周身唔舒服啦!」紅姐亦走到江哥身旁,一手摸著春袋講

「咪講咁多啦,你地是但搵個吹兩下先啦!」江哥挺直胸膛。

鍾太居然將阿媽既座椅拉出來,直接坐下來,隨即張開嘴巴,將江哥既大陽具含入嘴裏,開始為江哥口交。

旁邊既紅姐見狀,隨即緊張地講「喂呀!阿May就返嫁啦!」

江哥一手摸著鍾太既秀髮,一邊享受著鍾太既口交,臉色如常地回應「驚條鐵咩!佢入黎咪叫佢一齊吹囉!」

大概一分鐘後,鍾太終於將大陽具吐出,江哥既大陽具再度膨脹,一碌18CM既大陽具,誕生係麻雀房裏,而且大龜頭部分向上勾。

當鍾太吐出後,紅姐與鍾太位置互換,猶如接力賽,張開嘴用,將大陽具含入嘴巴裡,繼續為江哥口交,而鍾太則在旁邊玩弄江哥既乳頭,場面十分淫亂。

明明三分鐘前,大家安靜地打麻雀,但阿媽去廁所後,轉眼間演變成二女服侍一夫既性愛場面。

江哥露出興奮表情「還點你姐妹都未返,不如吊陣先啦!」
鍾太「係喎,去咁耐,可能屙屎喎!」
紅姐表情失望地講「哎喲,我今晚姨媽到。」
鍾太一副非常囂張表情回應「哎喲,今日我非常方便喎!」

難怪今日紅姐穿著牛仔褲,原來有月事。
而鍾太由於身處自己家中,所以身穿一身絲質睡裙。

當紅姐吐出大陽具後,江哥一手握著自己既大陽具,不停套著,一副非常亢奮既態度。

鍾太走到屬於阿媽既座位前,將睡裙拉起,拉低內褲,雙手按著枱邊,更加風騷地扭著巨臀講「黎啦,衰鬼!阿May就返啦!」

江哥走到鍾太身後,二話不說,扶緊巨臀,握著大陽具,直接塞進兩股間。

「哎喲!死野,咁大力!啊⋯⋯啊⋯⋯」

當江哥插入後,毫不留情地展開活塞運動。

「啊⋯⋯啊⋯⋯啊⋯⋯作死你呀⋯⋯細力D呀⋯⋯啊⋯⋯啊⋯⋯啊⋯⋯啊啊啊⋯⋯」

當我看到依一幕性愛場面,應該非禮勿視,畢竟鍾太係阿怡媽媽,換言之係我未來岳母。

不過未來岳母亦唔算偷食,因為阿怡爸爸十年前死於車禍,鍾太多年來都獨守空房,需要男人慰藉亦無可厚非,但偷窺岳母性交,實在有違道德。

但當我見到鍾太露出一個雪白渾圓既美臀,擺出一個誘人姿勢後,不由自主地吞了口水,雖然鍾太已經四十歲,但保養得宜,亦因為得到一大筆保險金,長期在家無須工作,身形略帶微胖,而依種豐滿少婦身材更係大多伯父鍾情既口味。

「啊⋯⋯啊⋯⋯啊⋯⋯啊⋯⋯慢D呀⋯⋯頂唔順啦⋯⋯啊⋯⋯」

鍾太雙眼半開半合,屁股挺高,迎接江哥瘋狂式抽插。

縱使我隔著手機螢幕,我都感受到江哥果種暴力既抽插,非常澎湃既沖擊感,毫不留情,毫無憐憫,與此同時,我亦非常擔憂,我未來岳母既陰道會否受損,甚至嚴重出血。

但當我仔細觀察鍾太表情,原來我過於擔憂,鍾太發出既呻吟聲,不但愈來愈大,而且亦愈來愈淫蕩,臉部表情完全扭曲,一時痛苦,一時享受,嘴角更不由自主流出口水。

「啊⋯⋯啊⋯⋯舒服啊⋯⋯正啊⋯⋯啊⋯⋯啊⋯⋯唔好停呀⋯⋯繼續⋯⋯啊⋯⋯啊⋯⋯」

依刻我非常擔憂另一件事情,由於時間已經過了六分鐘,若然May姐小便,早就回來,但如果大便,的確有機會仍然身處洗手間。
作者: BABE阿心    時間: 2020-9-18 18:52

第十集 May姐自摸西!

但當我仔細觀察房門時,發現門隙既隙縫居然比原先大了一公分,於是我放大畫面,居然發現門隙中出現一隻眼睛!若然深夜見到此畫面絕對十分驚嚇!但我知道此刻係門外偷窺,正係我阿媽May姐。

到底May姐何時開始偷窺?鍾太口交時?紅姐口交時?還是鍾太性交時?其實並唔重要!

一般人撞見有人性交,通常都唔敢打擾,選擇視而不見,甚至有人會出於好奇,靜靜地偷窺,而May姐明顯係後者。

若然只係基於好奇情況下偷窺,問題當然不大。

但當我將門隙既畫面放大時,發現May姐並非單純地偷窺。

當我將門隙畫面放大八倍後,向下移動時,清楚顯示出阿媽半邊臉情況,發現手指放在唇邊上,不時咬著,而且雙眼迷茫,不時用力呼吸。

當我繼續向下移動畫面,居然發現阿媽牛仔褲鈕居然解開,而且拉鍊亦打開,暴露出黑色內褲,更令我感到震驚既事情,係一隻小手已經進入內褲裡,而且內褲有微弱既震動。係自慰!

不論男女,偷窺過程絕對會令人產生性興奮,甚至有人會幻想置身其中,但眼前依一幕真人騷情況不一樣,因為男主角正是阿媽一直以來憎恨既江哥!

理論上May姐應該感到惡心,反感,但實際上並非如此。

依刻麻雀房既性愛,已經進入白熱化階段,時間已經超過十分鐘,江哥仍然以後入式體位,瘋狂地抽插,淫水不停濺出,而且更不時掌摑鍾太屁股,令鍾太叫苦連天,淫聲不斷。

「啊⋯⋯啊⋯⋯死野⋯⋯做乜今⋯⋯日咁勁⋯⋯啊⋯⋯」鍾太整個身軀已經趴在枱,雙手按著枱面,淫蕩地呻吟。

但江哥並無回應,雙眼閉著猶如幻想一樣,喘著氣,雙手扶著巨臀,每一下抽插都充滿狠勁,一副無比亢奮既狀態。

旁邊既紅姐隨即風騷地回應「咁你都唔明!你望下你家下個位係邊個!」

鍾太趴在枱上,艱難地呻吟出一句說話
「哎喲,你死佬!無良心呀你⋯⋯啊⋯⋯一路吊我,一路諗住阿May⋯⋯!啊⋯⋯啊⋯⋯」

與此同時,我轉換到門隙畫面上,發現May姐居然亦同樣閉起雙眼,臉色紅潤,呼吸急促,小手仍然係插在內褲裡自摸著。

大概十秒左右,鍾太忽然大聲地呻吟起來「唔得啦⋯⋯啊⋯⋯啊⋯⋯黎啦⋯⋯」

當江哥將大陽具抽出後,大量淫水隨即湧出,直接流到地上,鍾太繼續趴在枱面上,不停地喘息,更張開嘴巴講「呀⋯⋯啊⋯⋯死佬,差D俾你玩死啦⋯⋯啊⋯⋯啊⋯⋯」

而江哥抽出後,隨即坐在屬於阿媽既坐椅上休息,不時喘著大氣,而且下體仍然處於充血狀態,堅硬無比。

而紅姐一副疑惑既表情,自言自語地講「有沒有搞錯!阿May去咁Q耐既!你地都吊完啦!等我出去搵佢先!睇佢係咪跌左落屎坑!」
當我觀察門隙時,發現阿媽已經慌忙地將褲鏈拉上,正當扣上褲鈕時,忽然間紅姐出現係眼前。

當大門打開,兩位好姐妹四目交投,阿媽雙手瞬間掩著牛仔褲上褲鈕,更加假裝出一副痛苦既表情講。

「哎喲,痛死我啦,都唔知食錯乜!」

「睇你個樣咁辛苦,快D坐低先啦!」

於是紅姐扶著阿媽入房時,但當阿媽見到麻雀房既情況,雙眼呆滯,神情激動,更加緊張地「嘩!我去個廁所啫!你地⋯⋯哎喲!我都係廢事阻住你地!我走先啦!」

依刻我非常佩服May姐既演技,無論眼神,表情,語氣,神情都相當到位,彷彿好像剛剛發現一樣。

於是阿媽避開江哥,繞過鍾太,拿起自己手袋。

此時此刻江哥正坐在座位上,下身赤裸,大陽具仍然一柱擎天,當望見阿媽雙手拿起手袋時,目光停留係阿媽牛仔褲上,隨即露出邪惡既笑容。

正當阿媽隨即離開麻雀房之際,身後忽然傳來一聲。

「老闆娘,去邊呀!」

「返餐廳囉,廢事阻住你地搞野啦,見到都眼怨呀!」阿媽背向著江哥回應

但江哥忽然站起來,走到門前,將門關上,更加指向May姐牛仔褲上,露出淫賤笑容講「老闆娘!你粒鈕未扣好喎!」

May姐臉上瞬間露出尷尬表情,隨即尷尬地回應「哎呀,肯定頭先去廁所唔記得左,唔該囇!咁我走先啦!哈哈!」

但江哥仍然站在門口位置,一副非常可怕既表情笑著。

阿媽以一副禮貌口吻回應「係咪仲有D乜事呢?」

江哥笑著講「老闆娘,你岩岩真肚痛定假肚痛呀?」

「哎喲,肚痛都分真假嫁咩!哈哈!阿紅,你條仔真係幽默呀!唔同你地講啦,我要返去食藥先!」

May姐嘗試走到門前,等待江哥讓路,但不敢同江哥有任何身體接觸或者碰撞,因為江哥下身露出一碌極具攻擊性既武器。

而旁邊既紅姐一臉疑惑,完全唔明白江哥何解阻撓May姐離開。

至於鍾太已經坐在椅上,趴在枱上休息,剛才一戰經歷幾次高潮後,身體完全透支,疲倦不堪。

但江哥並無絲毫退讓,一副喜眉笑臉講「偷睇左幾耐呀?」講完更加一步一步走向阿媽。

「咩偷睇呀!你講乜呀!」

圖片附件: image.jpeg (2020-9-18 18:52, 99.11 KB) / 該附件被下載次數 44

作者: BABE阿心    時間: 2020-9-18 18:57

May姐見狀,臉上逐漸呈現出恐懼既表情,同時一步一步退後。

當退到某個位置時,阿媽雙腿失去平衡,整個屁股直接跌落座椅上,雙腿大大地張開坐在椅上。

依刻江哥雙眼發光,舉起手指,直接指向May姐牛仔褲分叉位置,居然發現牛仔褲下方濕透了一大片,位置正係陰部既四周,情況猶如失禁一樣。

與此同時,當紅姐見到濕透既部位時,瞬間明白一切,掩著嘴巴偷笑,隨即嘲諷地講「阿May你又係既!偷睇都算啦!仲要自摸添!」

江哥接著又嘲諷「老闆娘果然講得出做得到喎,今日真係『自摸西』俾我睇喎!哈哈!」

紅姐「噗」一聲笑出來,隨即掩著半邊嘴繼續偷笑。

當被好姐妹踢爆真相後,May已經非常羞恥,再被江哥形容一句『自摸西』!更加無地自容,但仍然堅持再勉強解釋「阿紅呀!你咪亂講,我邊有呀!我無呀!我無呀!」

紅姐揮著手風騷地回應「哎喲,大家都女人!明既!明既!自摸西!」

面對紅姐江哥二人冷嘲熱諷,May姐已經羞愧到極點,但仍然繼續為自己辯護「我⋯頭先小便唔小心整濕咋,你地誤會啦!我無呀!」

依刻阿媽不但尷尬而且非常羞恥,剛才打牌時辛辛苦苦建立既高冷無情既人妻形象,瞬間被拆穿,但拆穿都並不可怕,最可怕係被發現偷窺+自慰,換言之,係江哥眼中已經確定阿媽係慾求不滿既少婦。

當江哥再次迫近阿媽,阿媽隨即走到紅姐身後掩護,二人猶如捉迷藏一樣。

紅姐「哎喲,你走黎我度做乜啫!」

May姐「阿紅!俾我走啦!」

但紅姐忽然將May姐推向江哥身上,May姐察覺後已經迅速地向前逃走,可惜江哥大手一攬,強行地將阿媽抱入懷裡。

江哥雙臂牢牢地將May姐抱實後,更加興奮地講「等我摸真D,係尿定係西水先!哈哈!」

當江哥講完淫手迅速地觸摸牛仔褲濕透既部分。

同一時間阿May慌忙地掙扎,但無論如何掙扎,力氣都不如江哥,眼見淫手已經係濕透既布料上肆無忌憚地撫摸,更慌張地嗌「喂!你好啦喎,痴線!我告你非禮嫁!」

當江哥撫摸幾秒後,隨即將淫手放在鼻子前聞兩下,同時一手攬緊阿媽,防止逃跑,隨即苦惱地講「又好似真係尿喎,腥腥地,臭臭地!」

依刻阿媽被江哥抱著,又尷尬又慌張講「都話我屙尿唔小心整到囉,你快D洗手啦,好唔衛生嫁!放開我先啦!」

但江哥繼續喜眉笑臉講「都係檢查真D先!」

但當江哥講完,江哥既淫手居然迅速又粗暴地塞進牛仔褲裡!

May姐完全無意料江哥膽量如此大,當淫手進去後,阿媽雙眼呆滯,一時之間大腦未能作出反應,更望了紅姐一眼,但下一秒May姐瘋狂地扭動身體,更慌張地大叫「喂!你痴線嫁!變態嫁!我告非禮!我告硬你呀!」

但江哥並無理會,淫手繼續入侵,過程中既粗暴又強硬,當整隻手掌消失時,褲鈕拉鏈亦同時爆開。

「咦!好濕喎!」忽然間江哥露出淫賤既笑容講,隨即將淫手抽出,將淫手展現係眾人面前,江哥再度講「老闆娘,乜你D尿咁似膠水既!」

當May姐望見江哥五指上,每隻手指都沾滿透明既黏液後,臉色瞬間羞恥起來,但仍然霸氣地講「關你春事呀!你好放開我啦!」

而旁邊既紅姐亦不忘嘲笑「哎喲,阿May你又衰既,明明自摸,仲呃我肚痛!差D俾你D戲呃到呀!」

「唔係呢!阿紅⋯⋯⋯⋯呀!」
正當May姐想解釋時,江哥淫手再度塞進牛仔褲裡,由於褲鈕拉鍊已經爆開,今次輕鬆地進入內褲。

再一次無預料既情況下,被淫手侵犯,May姐立即扭動下半身,擺脫淫手入侵,但忽然間身體微微抖震起來,再度慌張地講「啊⋯⋯喂!你癲左呀!我真係報警嫁!你咪搞我呀!」

「既然你都報警,我都走唔甩啦,不如摸多陣先啦!摸到差佬黎先啦!」

當阿媽發現掙扎超過十秒,仍然無法擺脫淫手後,隨即向著紅姐講「阿紅呀!幫我!你叫條仔咪搞我啦!我要返鋪頭工作嫁!」

但紅姐看著自己姐妹被侵犯,毫無憐憫之心,反而風騷地講「幫乜鬼呀!一睇就知你好耐無做啦,還點有猛男係度,咪順便解決埋囉!」

「紅!你⋯⋯!」

依刻阿媽已經被紅姐氣到嘔血,隨即語氣轉為溫和向江哥求饒「江哥!求下你,放過我!唔好搞我呀!我有老公有仔女嫁,唔岩你嫁!」

江哥淫手一邊撫摸一邊回應著「但老闆娘你話報警喎!」

「唔會!唔會!我可以當無事發生嫁!求下你啦⋯⋯啊⋯⋯唔好再摸啦⋯⋯呀⋯⋯啊⋯⋯」

「咁你岩岩係門口做乜呀!」

「啊⋯對唔住呀!江哥!我唔應該偷睇!對唔住!你放開我先啦!」

「唔係指依樣!」
「無呀⋯⋯江哥⋯⋯我真係無呀⋯⋯啊⋯⋯」

其實自慰本來就人之常情,但自慰實屬私隱,若然被人發現自慰,當然感到羞恥,但若然係朋友家偷窺真人騷後再自慰,不但羞恥,更係淫蕩既象徵,所以May姐無論如何打死都不會承認。

「好!我信你!」
突然間江哥露出奸詐既表情,淫手亦從牛仔褲裡抽出,五指上沾滿既淫水剛才更利害,但江哥並無真正放過阿媽,雙臂再次將阿媽抱實,更加露出邪惡笑容講「我放過你都得,你要幫我吹爆喎!」

當May姐聽見依句說話時,再度掙扎起來,更加驚慌地講「你都shortshort地!吹你老母!咁鍾意吹,叫你條女啦,關我乜事!」

但江哥臉色瞬間難看,隨即淫手再次塞進內褲裡,更加威脅既口吻講「既然係咁,唯有繼續檢查下自摸西岩岩有沒有自摸個西先!」

「啊⋯⋯唔好呀⋯⋯紅呀⋯⋯求下你叫佢停啦⋯⋯啊⋯⋯」

依刻我已經意識到江哥絕對唔會輕易罷休,阿媽隨時會被人強姦,當日堅哥既事件,已經令我後悔莫及,我唔可以容許悲劇再次重演。

唯今之計,只有兩個方法阻止!第一個方法打電話俾阿媽!第二個方法,直接按門鐘!

情況十萬火急,於是立即關掉偷窺程式,撥通阿媽手機,大概二十秒,終於有人接聽啦!

「喂!阿弟!」

電話中傳來一把風騷入骨既聲音!係紅姐!
居然唔係阿媽!既然紅姐接聽,換言之,阿媽仍然處於危險中!到底我應該講乜先可以阻止佢地?鋪頭火災?唔得!唔吉祥!老豆暈左?唔得!不孝!

「紅姐!今次大獲啦!阿媽呢?」我慌張既語氣講
「有乜咁大獲呀弟!你阿媽依家好忙喎!」紅姐語氣帶著風騷口吻回應

當仔細聆聽背景聲音時,發現異常安靜,居然無阿媽既聲音,但隱隱約約聽見江哥既興奮呼吸聲。

「餐廳黎左好多警察呀!話搵阿媽協助調查喎!」我慌張地講

「下!!咁大獲!喂!咪搞啦!阿May你鋪頭好多警察搵你喎,你聽電話先!」

兩秒後,果然傳來May姐既聲音。
「喂⋯⋯阿仔,到底咩事,做乜差人搵我既!」

「我都唔知呀,總之你快D返來啦!佢地等緊你呀!」
「哦,好好!我即刻返!」

於是電話掛斷後,以防萬一,再次打開偷窺程式觀察麻雀房情況。

畫面連接後,情況的確如我所料,江哥May姐二人已經分開,而且阿媽既衣服已經整理好,拿起手袋,隨即出門。

忽然間紅姐大聲講「你條褲咁樣點出去呀!」

當阿媽望了自己下半身後「係喎!」

當我望向阿媽牛仔褲時,發現濕透部分比剛才多,臀部位置亦有不少。

「還點我今日都著牛仔褲,不如我們交換褲著啦!」
「好!」

於是兩人離開麻雀房。

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)