188Channel

標題: [不能說的性事] 嫌大又嫌細兩性多煩惱 [打印本頁]

作者: 輪廓太差    時間: 2020-9-1 21:47     標題: 嫌大又嫌細兩性多煩惱

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: hk005500    時間: 2020-9-2 16:07

🤭🤭🤭好彩我都有34%接受者
作者: 艾拉傑    時間: 2020-9-3 07:35

長短都好, 有得上陣先係重點.
作者: hk005500    時間: 2020-9-3 09:05

我就有  你就唔知喇~🤣
作者: hkg369    時間: 2020-9-3 12:07

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-9-3 07:35 發表 查看引用來源
長短都好, 有得上陣先係重點.
問過幾個囡囡, 長短粗幼都系排第二位. 排第一位系要夠硬!!! 話之你"七呎咁長, 八呎咁闊". 如果打軟鞭, 一樣無能用!
作者: 艾拉傑    時間: 2020-9-3 17:51

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-3 12:07 發表 查看引用來源
問過幾個囡囡, 長短粗幼都系排第二位. 排第一位系要夠硬!!! 話之你"七呎咁長, 八呎咁闊". 如果打軟鞭, 一樣無能用!
冇錯, 硬呢方面老虎冇投訴過, 仲有太長好難享受到成條或大半條含哂嘅樂趣 (深喉...唔係驗唾液)...
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-9-4 07:41

其實幾硬先算夠硬呢? 我反而覺得入到射到就ok
夠大夠粗真係有d 恐懼o既興奮  望到圖都想去含同埋俾佢插插
作者: 幪面超人    時間: 2020-9-4 12:10

硬到哼落條鐵到要噹噹聲先算合格
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-4 07:41 發表 查看引用來源
夠大夠粗真係有d 恐懼o既興奮  望到圖都想去含同埋俾佢插插

圖片附件: 553251.jpg (2020-9-4 12:10, 31.32 KB) / 該附件被下載次數 57

作者: hkg369    時間: 2020-9-4 12:50

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-4 07:41 發表 查看引用來源
好少遇到"又長又粗又硬"咁完美!! 二者選其一, 多數囡囡會選夠硬!
作者: hk005500    時間: 2020-9-4 16:48

有D物體~—見到女講嘢就烚熟狗頭咁   對住男人就勁勁哥上身~ha

作者: 幪面超人    時間: 2020-9-4 17:52

算小弟孤漏寡聞,乜嘢係勁勁哥?
引用:
原帖由 hk005500 於 2020-9-4 16:48 發表 查看引用來源
有D物體~—見到女講嘢就圾熟狗頭咁   對住男人就勁勁哥上身~ha

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)