188Channel

標題: 是否有人可以身經百戰而又沒有中過招嗎? [打印本頁]

作者: giraffe2    時間: 2020-9-18 05:24     標題: 是否有人可以身經百戰而又沒有中過招嗎?

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-9-18 06:25

引用:
原帖由 giraffe2 於 2020-9-18 05:24 發表 查看引用來源
其實好難會吾中招喎,因為在百戰中,始終會有一次情到濃時都會有博一博的僥倖心態。
百戰o既意思係咩先?
作者: 幪面超人    時間: 2020-9-18 07:52

我反而想知中乜嘢招?
作者: 艾拉傑    時間: 2020-9-18 08:46

風流要付出代價, 小心提早腦退化.
作者: hkg369    時間: 2020-9-18 15:25

引用:
原帖由 giraffe2 於 2020-9-18 05:24 發表 查看引用來源
其實好難會吾中招喎,因為在百戰中,始終會有一次情到濃時都會有博一博的僥倖心態。
如果一年先去滾5次, 中性病機會好細. 如果一年滾50次, 3年內, 起碼中3次性病.
作者: giraffe2    時間: 2020-9-18 18:27

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-18 07:52 發表 查看引用來源
我反而想知中乜嘢招?
中招當然是性病。
身經百戰是平均一個月二、三次喇。
作者: qwertyuiop2016    時間: 2020-9-18 21:21

引用:
原帖由 giraffe2 於 2020-9-18 18:27 發表 查看引用來源
中招當然是性病。
我帶住套身經百戰都未中過招。
作者: parkx    時間: 2020-9-19 09:46

引用:
原帖由 qwertyuiop2016 於 2020-9-18 21:21 發表 查看引用來源
如果佢環保吹,其實都有機會中,所以你做既時候有用套都唔夠。
作者: 平衡生活    時間: 2020-9-19 09:49

一句講曬,路邊野花不要採。
作者: giraffe2    時間: 2020-9-20 22:59

引用:
原帖由 qwertyuiop2016 於 2020-9-18 21:21 發表 查看引用來源
甘你都幾守紀律喎!
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-9-21 07:45

引用:
原帖由 giraffe2 於 2020-9-18 18:27 發表 查看引用來源

咁o既話有一段時間都可以算o既
但多數只係口交, 有一期好中意做淫婦係人都含咁滯
朋友舊同學同事表兄弟d friend... 好多都即興無俾人去洗啫啫
吞過一兩個其餘o係口入面嗒一陣之後吐返出o黎
曾經有過一個真正意義上o既sp 就次次吞, 中出過一兩次啦
最過份係玩過一次 gokkun...
如今只可以話當時真係超好彩無中過招囉, 細個唔識諗唔識死
有得從頭揀過o既話我諗我係唔會咁做
因為實在太危險啦
作者: 幪面超人    時間: 2020-9-21 08:38

貴妃真係好鍾意品簫
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-21 07:45 發表 查看引用來源

咁o既話有一段時間都可以算o既
但多數只係口交, 有一期好中意做淫婦係人都含咁滯
朋友舊同學同事表兄弟d friend... 好多都即興無俾人去洗啫啫
吞過一兩個其餘o係口入面嗒一陣之後吐返出o黎
曾經有過一個真正 ...

作者: hkg369    時間: 2020-9-21 13:19

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-9-18 08:46 發表 查看引用來源
風流要付出代價, 小心提早腦退化.
師兄, 睇過一d報導, 如果條鳩長期吾用, 反而加速退化.
作者: 平衡生活    時間: 2020-9-21 13:25

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-21 13:19 發表 查看引用來源
做男人真係好矛盾,碌鳩用得多又驚佢變廢柴,用得少又話驚佢會退化,咁正確應該點用佢最好?
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-9-21 14:26

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-9-21 13:25 發表 查看引用來源

做男人真係好矛盾,碌鳩用得多又驚佢變廢柴,用得少又話驚佢會退化,咁正確應該點用佢最好?
俾信得過o既女人同你出
兩三日一次我覺得ok 卦
作者: 平衡生活    時間: 2020-9-21 15:15

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-21 14:26 發表 查看引用來源

俾信得過o既女人同你出
兩三日一次我覺得ok 卦
如果冇信得過嘅女人,咁點算好?
作者: Tck13032011    時間: 2020-9-21 15:44

尋開心啫,唔會搵命搏
作者: Sssacefishing    時間: 2020-9-21 17:00     標題: 回覆 11# 蛇貴妃 的帖子

你真係男人嘅終極目標,偉大嘅音樂家🤣🤣🤣
作者: hqkwtang    時間: 2020-9-21 19:07     標題: 回覆 13# hkg369 的帖子

乜唔係有可能,有懷疑衰前列腺咩?
作者: qwertyuiop2016    時間: 2020-9-21 22:27

引用:
原帖由 giraffe2 於 2020-9-20 22:59 發表 查看引用來源

甘你都幾守紀律喎!
我都未講想當年返大陸去發仔屌16條女中4次招,依家呢個年代叫g都好難比你唔帶套。
作者: 艾拉傑    時間: 2020-9-22 00:49

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-21 13:19 發表 查看引用來源
無論用得幾密或者唔用, 男人去到某個年紀開始退化時兩粒親子會細個碼, 人人有份走唔甩...
作者: giraffe2    時間: 2020-9-22 07:10

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-9-22 00:49 發表 查看引用來源

無論用得幾密或者唔用, 男人去到某個年紀開始退化時兩粒親子會細個碼, 人人有份走唔甩...
講得好岩,每個人都會面對不能用的一日,最痛苦系有心無力,所以人人都想盡方法延長那一天降臨,女性真幸福,無有這問題,可以做到80都得,Ching有何主意廷長男人功能嗎?
作者: 艾拉傑    時間: 2020-9-22 10:35

引用:
原帖由 giraffe2 於 2020-9-22 07:10 發表 查看引用來源

講得好岩,每個人都會面對不能用的一日,最痛苦系有心無力,所以人人都想盡方法延長那一天降臨,女性真幸福,無有這問題,可以做到80都得,Ching有何主意廷長男人功能嗎? ...
我反而覺得係相反, 男人巢哂皮都話有型, 女人多條紋彈性少啲變墮 LIN 娜就欠吸引力, 去到某個歲數分分鐘做咗冇水出導彈, 真係睬佢都生臭狐, 所以日日 KEEP 住做保養; 男人延長功能冇乜心得, 個人意見簡單講煙一定唔好食, 我會瞓酲空肚時飲橄欖油, 另外半茶匙份量肉桂粉食嘢時放入咖啡或奶茶裡面, 呢啲都係有利心臟或血管, 如果自己有呢方面問題最好問過醫生先, 此外老土啲就係運動, 操好啲大脾四頭肌, 肚脯少啲脂肪我就已經覺得 OK, 最後係間唔中按摩吓條嘢, 好似係叫擠奶法, 等佢血流順暢啲, 要充血時聽話啲, 以上只係小弟愚見, 唔一定用喺每個人身上都 WORK.

作者: hkg369    時間: 2020-9-22 11:37

引用:
原帖由 giraffe2 於 2020-9-22 07:10 發表 查看引用來源

講得好岩,每個人都會面對不能用的一日,最痛苦系有心無力,所以人人都想盡方法延長那一天降臨,女性真幸福,無有這問題,可以做到80都得,Ching有何主意廷長男人功能嗎? ...
睇科學雜誌, 將來更換人類器官, 可能只系小手術. 20年後, 換過另一條新鳩, 隨時又可以屌多20年.
作者: Sssacefishing    時間: 2020-9-22 18:11     標題: 回覆 23# 艾拉傑 的帖子

學到野,踏入40,真係要保重身體,長x長有
作者: 幪面超人    時間: 2020-9-22 18:35

有同感,男人年紀幾大都仲可以扑到女,但女人走少少樣就搵人睇下都難,所以女人青春好寶貴
引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-9-22 10:35 發表 查看引用來源

我反而覺得係相反, 男人巢哂皮都話有型, 女人多條紋彈性少啲變墮 LIN 娜就欠吸引力, 去到某個歲數分分鐘做咗冇水出導彈, 真係睬佢都生臭狐, 所以日日 KEEP 住做保養; 男人延長功能冇乜心得, 個人意見簡單講煙一定 ...

作者: hkg369    時間: 2020-9-23 12:38

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-22 18:35 發表 查看引用來源
有同感,男人年紀幾大都仲可以扑到女,但女人走少少樣就搵人睇下都難,所以女人青春好寶貴

男&女一樣, 肯比錢, 無論幾大年紀, 都大把人爭住錫. 死鳩都吹得直, 無水插到有水.
作者: 平衡生活    時間: 2020-9-23 15:03

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-23 12:38 發表 查看引用來源
男&女一樣, 肯比錢, 無論幾大年紀, 都大把人爭住錫. 死鳩都吹得直, 無水插到有水.
一句講曬有錢乜都得。
就算80嘅男人都可以搵到個十八歲女性幫佢做。
同樣道理就算一個80歲嘅女人都可以搵到個20歲靚仔同佢做。
作者: hkg369    時間: 2020-9-23 16:59

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-9-23 15:03 發表 查看引用來源

一句講曬有錢乜都得。
就算80嘅男人都可以搵到個十八歲女性幫佢做。
同樣道理就算一個80歲嘅女人都可以搵到個20歲靚仔同佢做。
"流聯紅, 召細真, 驢覓說, 痰胃豬,  井預拎". 肯出錢, 大把人願意含佢地條能, 乃佢地個閪.

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)