188Channel

標題: 徵 40歲+ 欲求不滿嘅女士 [打印本頁]

作者: 大舊強    時間: 2020-9-18 14:35     標題: 徵 40歲+ 欲求不滿嘅女士

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 大舊強    時間: 2020-9-19 09:11

得閒上黎推下先. 知道機會係細
作者: 大舊強    時間: 2020-9-21 13:35

前排疫情關係, 無得外出食飯攪到小左聯誼, 又再努力搵過.
作者: 大舊強    時間: 2020-9-28 13:32

佛系徵熟女, 賣飛佛
作者: 大舊強    時間: 2020-10-5 11:10

大家早. 係 wor, 漏了寫, 人妻都  ok.  
作者: 大舊強    時間: 2020-10-14 11:30

報個到先. 姐姐妹妹都歡迎
作者: 大舊強    時間: 2020-10-17 14:08

得閒上黎推下先. 機會係細但多一個渠道都好
疫情關係, 小左外出食飯聯絡, 之前又再努力
始終機會係留給有準備的人
作者: 大舊強    時間: 2020-10-21 14:03

上個月聽個朋友講, 有人專去識 60+ 姐姐, 都唔知真定假
作者: 大食之熟女    時間: 2020-10-21 15:56

引用:
原帖由 大舊強 於 2020-10-21 14:03 發表 查看引用來源
上個月聽個朋友講, 有人專去識 60+ 姐姐, 都唔知真定假
60路姐姐會唔會冇哂性欲,乾哂
作者: kw958    時間: 2020-10-21 16:51

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2020-10-21 15:56 發表 查看引用來源
識玩就咁玩,但好明顯我唔識玩……
作者: 大舊強    時間: 2020-10-21 19:16

未試過,唔知。貪安全卦 
作者: 大舊強    時間: 2020-10-23 09:33

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2020-10-21 15:56 發表 查看引用來源
擒日再問過個 frd, 話原本除左安全之外, 係貪少 D牙。 攪笑
作者: 大舊強    時間: 2020-10-30 18:34

無無聊聊,趁得閒,都講吓自己上年往事先。趁呢個疫情少見,斷咗佢好過。

(部分資料略有改動,唔想影響別人)上年年尾,響出邊一個網站徵友板,識咗呢女,約 40 頭,單身。講明我係人夫。吹咗兩個零三個月水(用 PM message),轉咗落 wechat 傾。開始咗呢個約半年成人之旅。

遲吓再寫
作者: 大舊強    時間: 2020-11-8 16:46

無無聊聊,加吓 post 先。

都知呢度無乜 40+ 姐姐妺妹你online。咁就繼續我嗰故仔先。
作者: 大舊強    時間: 2020-11-8 16:53

上年響另一個網站,識咗條囡。條囡成 45,單身,做飲食。咁第一次見面,約咗去荃灣食海鮮,第二次見面已可以揸波。第三次直情去內射埋。下次再續。(有部份資料已改,費事影響人)
作者: 大舊強    時間: 2020-11-16 14:47

得閒又繼續吓嗰故事先。
作者: 大舊強    時間: 2020-11-16 15:06

引用:
原帖由 大舊強 於 2020-11-16 14:47 發表 查看引用來源
得閒又繼續吓嗰故事先。
諗諗吓,不如講番同嗰女性朋友,第一次見面咁嘅事情。雖然都已分開咗,都懷緬吓同佢呢一年嘅事情。

第一次見面響 2019 年 7 月左右葵涌嗰邊,之前都同佢轉為 wechat 吹水,知佢都飲食業幫工。太詳細就唔知,淨係知道做 part time,乜鬼 part time 都做。我自己無乜呢方面嘅朋友,咪得閒當聽吓故仔。

佢有時話企響藥房門口 sell 奶粉,sell 吓藥房用品(呢 d 做半日),有時做吓侍應(有時半日有時一日),有時做廚房幫手(唔係廚師)。🤪🤪
作者: 大舊強    時間: 2020-11-18 17:02

又繼續先,第一次見面食飯,咁食完飯我話行一行散吓酒氣先揸車,佢話 ok,咁咪行幾吓先。一路行,順勢拖吓手,好唔覺意用手睜點到對波,又無反感,嗰刻知道好快有得扑。🤪🤪
作者: 大舊強    時間: 2020-11-20 10:29

又繼續吹下水先。

嗰晚吹水,佢話好耐無去曬太陽,又話買咗三點式泳衣,小,擺明引人。於是打蛇隨棍上,我話不如星期六下午佢唔使返工,提意去長洲食海鮮飲紅酒曬太陽玩一日,我都一早提議,話一落石碼頭去租間渡假屋擺嘢,之後落沙灘洗方便啲,佢覆話 ok, 正,擺明有得扑,好引人。
作者: 大舊強    時間: 2020-11-20 14:52

宜家係星期五下晝,無乜心機做嘢又寫吓先。不過都講咗個結果先,最後都無插,自己特登唔買套。揸吓波就算。

嗰次係舊年夏天,咁響長洲落船,走去日租咗間房,好似去到晚上九點,四百蚊,ok。之後行去食嘢,個零鐘,又係嗰啲海邊飯店海鮮餐,幾個餸咁。

食完嘢去攞房,換晒泳衣去曬太陽。個女仔(叫阿 A)真係大波,著三點式,露曬成對波出嚟,可能特登揀黎曬太陽,或引我。睇做似有 37,38D 咁上下,可惜條腰都似只細幾寸咁。人矮矮,咁鬼大波。
作者: 大食之熟女    時間: 2020-11-21 00:30

引用:
原帖由 大舊強 於 2020-11-20 14:52 發表 查看引用來源
宜家係星期五下晝,無乜心機做嘢又寫吓先。不過都講咗個結果先,最後都無插,自己特登唔買套。揸吓波就算。

嗰次係舊年夏天,咁響長洲落船,走去日租咗間房,好似去到晚上九點,四百蚊,ok。之後行去食嘢,個零鐘,又係嗰啲海邊飯店海鮮 ...
租埋房都冇行動,唔係幾信啫
作者: 大舊強    時間: 2020-11-21 11:07

多謝熟女撑場。真係無扑。又無問到咁深入,唔敢無套扑,始終我哋呢啲家庭要緊要,晚晚返屋企瞓,有乜閃失瀬咗嘢,好難解釋。唔通話支臘槍要維修咩?
作者: 大舊強    時間: 2020-11-21 11:23

既然咁,講吓最有記憶嗰個景況先。

咁夏天成六點幾先收太陽,曬到六點半度先走,咪打算返去沖涼交房食嘢走人。心中一早盤算緊呢個沖涼時刻。

入到屋佢去沖涼先,無鎖門,望到佢除咗泳衣上截,咁我咪著住泳衭入埋去沖。開頭我企響佢後面熊抱佢對大波,但佢又扭扭擰擰咁格開我對手。咁樣企位,細佬本來無乜嘢都變到即刻醒神晒咁。但俾佢格咗幾次手無得揸,咁我咪轉去搽沐浴露自己沖涼。

由於瞓沙灘曬太陽,我成條泳褲內層好鬼多沙,著住洗極都仲有,咁我咪索性除咗條泳褲沖涼,扯晒火咁。

.... 待續
作者: 大舊強    時間: 2020-11-26 11:46

得閒又繼續先

咁當時波邊都唔俾掂,扯到恆晒,唯有自己沖身咁。嗰一排網上成日講食 L-arginine 會大碌 d,我嗰一期都 keep 住有食。當時都有諗過,沖住涼咀下,之後咪可以順便入埋去....

不過,最後都係理性戰勝慾望,一來無套,二來驚瀬咗嘢,要醫嘅話返到屋企無得交功課實死得,費事咁煩都係自己沖完涼出去著衫走人交屋食飯。

.... 待續
作者: iloveu8888    時間: 2020-11-27 05:49     標題: 回覆 24# 大舊強 的帖子

咁唔好彩,葉問上身,係咁格手,哈哈哈
作者: 大舊強    時間: 2020-11-28 09:46

多謝 brother 撑場
今日唔使返工, 又寫下故仔先
作者: 大舊強    時間: 2020-11-28 10:11

之後食完飯搭船時吹水,先知道佢都有留意我碌九,原來沖涼除咗泳衭都有啲効果。講番話除咗衭都無捉佢上床砌佢,佢話覺得我都會專重人哋感受。實情係一來諗住唔扑,特登套都唔買,而且又唔知條囡往績同唔知佢有無病,攞自己條命黎搏,無需要咁。

講講下又話我碌九白白淨淨,又話長過之前佢 d 仔咁。原來白白淨淨意思係睇落正常企理無病,可能有 d 人皮膚唔好一撻撻唔同顏色。碌九長過佢 d 仔,呢個就攪笑,我一向認為,女人講呢啲,好正常,唔通同你講你短小精干咩。後來佢同我講番,佢以前同人同居咗幾年。男人對女人悶咗,都唔會谷得恆 d 去插,對得多都係交行課,好正常。所以話,熟女都有自己嘅選擇。

差唔多落船時,佢話佢都有兩年無去扑嘢,同我講話下次可以 book 定酒店,星期六下午早啲入去晒太陽咁。

.... 待續
作者: 大舊強    時間: 2020-12-3 11:09

各位早,見有小小時間,又 update 吓先   

咁之後夾咗佢日子,book 咗橋底間酒店,去晒太陽玩兩日一夜。一早打定去 book 埋車位,唔使煩。不過落到泳池,先知瀨嘢,間酒店大樓設計,包住個泳池,夏天都晒唔到太陽,吹脹。

其他唔提,五點零曬完太陽咪返房沖涼,今次就一齊沖,無炸型,企響佢後面玩吓揸吓咁,搽梘度度搓吓咁好鬼正好 feel,仲俾佢話我細心。之後咪又係例牌公事,沖緊涼咀下,摸下上面下面,嗰乳暈仲大過個五蚊銀,粒的開頭唔突,摸吓錫吓又突起晒,事後傾吓佢話超敏感,太耐無俾人啜。之後見到差唔多,咪上番床玩,俾佢含吓吹吓,最後戴番安全措施先扑佢。呢啲來來去去都係咁扑法,唔再另外講。

二日一夜總共扑咗三次。最特別係臨尾星期日朝早十點零扑第三次時,做就咗之後唔使用套。第三次時開頭無乜嘢,插咗三個字左右,無啦啦見到有 d 鮮色血,好似溝咗 d 愛液咁淺色咗。我笑佢仲乜突然之間黎 M,佢話唔係,之前黎咗仲完埋,我講笑咁話可能戴咗套響佢下面 d 嫩肉到插吓插吓插得耐磨損咗,下次唔戴咪唔損。佢之後又無講乜嘢,做就咗之後唔使戴。好大嘅得著,正。
作者: 大舊強    時間: 2020-12-9 10:41

有小小時間又繼續先

之後同佢扑嘢都係一般情節,個個男人都差唔多咁玩,唔特別提,啜摸瀬扑。

反而係呢個女人,雖然宜家分開咗,但有 d 情景最特別,好記得。開頭扑時覺得佢未結婚未生過,覺得都鬆鬆地,以前心諗可能係之前 d 師兄碌嘢大,操得多操到鬆晒。但原來唔係,係佢興奮得緊要時,佢下面變得緊,仲識啜吓啜吓含住細佬嗰龜頭咁,好鬼爽。直情好似 d 識吸精大法咁,做男人要忍先可以玩耐 d。

可能小弟不才,小玩同小接觸唔同女人,第一次試俾人啜吓啜吓。

作者: 大舊強    時間: 2020-12-18 16:17

又有小小時間繼續先

寫同呢個女人,最狂野個次
作者: 大舊強    時間: 2020-12-19 16:30

同呢個妹妹最有印象最激嗰次,咪佢同佢 d frd 去離島露營,星期六下午去,星期日搭船返屋企咁。諗落都有 d 驚喜。可能熟女太耐無操俾人開發番之後,成日想俾人繼續滋潤。

佢哋三點半中環落船,話食咗嘢好攰,咪車佢哋返歸。佢兩個 frd,一個住九龍,另一個住沙田,打算送完之後咪車佢返葵涌。佢兩個 frd 落車之後,佢話成身痴立立,想搵個地方沖吓涼。我見咁,話不如 book 間酒店房沖吓涼休息吓,佢又 ok。咁去咗大圍後面搵咗間糖水舖食吓糖水,趁時間上 app 睇吓沙田附近嘅酒店有無房。

最後,選咗沙田圍嗰間,揀咗有浴缸嘅,順便兩個人一齊浸,好 feel d 架。一開始咪浸浴,一路浸,咀下揸下,之後咪來來去去都係嗰啲。

夜晚食完飲又返上房玩多一次,好似十點零走咁上下。其實時間都幾緊迫。但估唔到好人有好報,以為做下司機,但都有得砌兩鑊。
作者: 大舊強    時間: 2021-1-3 17:13

renewed a while. the story has been amended a bit
作者: 大舊強    時間: 2021-1-5 15:21

同呢個妹妹,19 年年中識佢開頭未熟時得閒聊佢吹水,傾到返大陸揼骨呢個話題時,佢好有興趣。問落原來佢十幾年前做份工要返大陸跟單咁,佢話佢好少響大陸過夜,通常一早坐火車上去,趕晒 d 工作就即日下午三點零返回香港。五點前已響深圳。試過幾次之後,佢話佢 d frd 介紹佢響深圳去試揼骨。

聊起揼骨,佢就好有興趣咁,又多提意。咁我咪約佢遲吓一齊返大陸揼骨。佢好爽快答應,正。
作者: 大舊強    時間: 2021-1-5 15:56

同佢返大陸揼骨,頭頭尾尾去咗七八次左右,都係響過落馬州,去沖涼桑拿揼骨咁。未識呢個 A 妹妹之前,小弟從來未去試過,無乜豬朋狗友。

揼骨都係一般咁,咁 book 間房男同女一齊揼,揼完落番大廳按腳食吓小食,坐陣走落去浸多陣熱水池先至換衫走,出去食埋晚飯先返香港,次次都係咁。

咁呢個 A 妹妹去揼骨,換衫原來 bra 都唔戴,著條底褲加外衣衭都出去。響房度揼完骨,技師走咗,暗暗地。試過有一次走去揸鬼佢,捽到佢粒的硬晒。不過只係玩到咁。

無啦,依家分開咗,呢 d 只係回憶。最記得 19 年 12 月去過揼骨之後,都未返過去再揼。都唔知幾時可以再過呢啲玩樂吃喝嘅日子。19 年 11 月先將套票充值, 都唔知幾時先可以再用。20 年 11 月話到期,上得去又要去嘈下。
作者: 大舊強    時間: 2021-1-5 16:12

有一次反而揼骨無乜嘢,返到香港,攞番架車揸車車佢返葵涌,行吐露港。

嗰次唔知傾開乜嘢,傾傾吓響上水,我記得高速公路上,一隻手揸車,一隻手捽緊佢。好深刻印象。之後落到大埔,仲唔知做乜鬼我揸緊車佢揸住我細路黎啜,行緊100 都要駛番落去慢線慢慢揸。

到最後,玩到去火炭,唔再玩,得兩條行車線,費事俾人見到。無俾人吹爆。 記得當時都有十二點幾,返屋企交人,唔係真係去搵間酒店玩番晚。

PS: 以上情節有所改動,以免危駛,生命無 take 2。
作者: 大舊強    時間: 2021-1-11 17:17

甘鬼寒冷, 出面又無得食飯. 有排捱
作者: 大舊強    時間: 2021-1-23 10:01

今日唔使返工得閒又上黎吹下水先
作者: 大舊強    時間: 2021-2-1 13:52

近來成日經過公園球場,都見到有 d 成熟姐姐妹妹行吓走吓咁,好應該。疫情無乜地方發洩,做吓運動出身汗,肯定運動好多。其實估佢哋得閒同自己另一半 happy 吓,咪收同樣効果?

有時覺得,女人扮靚 d,除咗吸引自己另一半之外,其實咪又係睇吓自己仲有吸引力引吓街邊 d 男人。好多男人口花花,始終容易 d 打開話題。
作者: 大舊強    時間: 2021-2-1 14:19

今日 free 少少,講吓以前 msn 年代識人最記得嗰兩單先。當年 chatroom 由於太多色情, 好似響 04年直情全世界執晒。
作者: 大舊強    時間: 2021-2-1 15:33

嗰陣時,仲後生,每日返工咪 online 上 chat room 度吹下水。吹下水返工日子好快過。上得嗰度 d chat room,係成人 chat room。我諗個個男人上去,去係為識女仔。

幾個月後我都識咗個女仔,嗰網名叫 Tiramisu。吹得兩咀之後,原來佢好鍾意食 Tiramisu。打蛇隨棍上,咪話約佢食飯,之後去食甜品,語帶雙関,似乎又 ok。
作者: 大舊強    時間: 2021-2-6 11:56

今日唔使返工,得閒又寫吓先。

咁呢個女仔英文名叫阿 K,住灣仔,做零售,下午五點左右放工。咁啱當時我都係響灣仔返工。有一個夏天平日夜晚,約咗響天后嗰邊食飯,同行吓。佢之前話鐘意食 Tiramisu,所以特登揀咗一間西餐廳。食完嘢去咗附近維園行,行咗陣佢話攰,當時我話不如搵個地方休息吓,咁就開始咗同佢之間嘅成人生活。
作者: 大舊強    時間: 2021-2-6 12:00

同佢幾特別吓,30 頭左右,從來無同佢打過車輪,全部開頭時我都係好似大爺咁攤咗響度,俾人服侍,都應該係之前學有所成。以前細過,以為三十頭嘅女人性慾強,其實都只係每個人有每個人嘅興趣。通常都係佢含到攰,咪調番轉到我服侍番佢。記得佢肥肥地好大波,大得好胯張,對波唔挺,好冧,但大到落肚到,似有 37,38B。可能係家族遺傳卦。咁多個係呢個阿 K 可以夾吓腸仔。夾下含下,之後上套正式埋位。通常都係咁玩。
作者: 大舊強    時間: 2021-2-9 12:09

岩岩響另一個 website 見到下面呢個 post -------> [新年流流, 有冇囡囡想性交轉運, 費用全免。]

好正
作者: 大舊強    時間: 2021-2-10 14:40

年尾都又搵下性交轉運先.
作者: 大舊強    時間: 2021-2-17 18:01

明晚開始有堂食,又有藉口約人食飯,
之後黎番個性交轉運 
作者: 大舊強    時間: 2021-2-27 10:05

剛剛元宵完, 有無女士需要轉運
作者: 大舊強    時間: 2021-3-15 13:58

得閒又上黎徵下先
早兩星期響士九識左個 4X 妹妹, 吹水中. 不過睇相係唔打扮o個類型, 似 5X 甘
作者: brandy888    時間: 2021-3-15 14:20

引用:
原帖由 大舊強 於 2020-9-18 02:35 PM 發表 查看引用來源
徵 40歲+女士客套說話唔講o甘多, 49 男, 徵 40歲以上成熟姐姐 OR 妹妹, 食飯飲野無任歡迎, 溝通到最緊要.  遠近無問無問題, 可以就. 最緊要唔影響平時生活. 未試過識 50+ 姐姐, 最緊要o岩傾 ...
ching識食喎!🤭
作者: 大舊強    時間: 2021-3-15 15:07

識食都無用.  呢度成個死城甘
作者: 大舊強    時間: 2021-3-20 18:40

岩岩星期一響士九同個 4X 人妻食飯, 響長沙灣, 做保險. 似乎都無得玩.  
作者: 大舊強    時間: 2021-4-13 15:32

無無聊聊又上黎坐下. 有無姐姐 /妹妹有時間食下飯吹水 ?
作者: 大舊強    時間: 2021-4-20 15:35

引用:
原帖由 大舊強 於 2021-3-15 13:58 發表 查看引用來源
得閒又上黎徵下先
早兩星期響士九識左個 4X 妹妹, 吹水中. 不過睇相係唔打扮o個類型, 似 5X 甘
Updated 下先. 阿 4X 妹妹話好耐無做, 話屋企個位幾年前中風之後無得玩. 成日提, 咪諗住童子君去幫下手甘. 早排平日請左下午, 同妹妹去玩下甘. 去左旺角超市玩, 妹妹睇落年紀都大, 之後話番同我一樣 50. 年齡唔係問題, 無所謂.

比較矮同懶, 5' 都無. 不過 D 筋骨都鬆, 全程男上同唔鐘意轉姿勢, 剩係禁住 M 字脚插. 玩左兩次, 之後走人. 不過應該無下次
作者: 大舊強    時間: 2021-4-28 11:52

堂食可以食到 02:00. 又可以徵下有無o岩傾姐姐妹妹食飯吹水.
作者: 大舊強    時間: 2021-4-30 13:18

攪笑. FB 見到 Tesla 有個推廣話準備晒所有o野俾你去 camping. 點知原來係約試車先. 我講到明暫時未打算換電動車住, 都話可以照試. 甘咪約六月響九龍灣試下點揸電動車先
作者: 大舊強    時間: 2021-5-28 14:02

甘鬼熱, 有無姐姐妹妹一齊去 BOOK 間房涼冷氣 ??
作者: 大舊強    時間: 2021-6-22 11:53

又落大雨. 呢度無野玩, 反而出面士九之前識左位女士. 煲左成個月o岩o岩星期六租左酒店住左一晚, 玩左三Q. 成熟女士係好玩 D
作者: 大舊強    時間: 2021-7-14 17:33

第二度有個 brother send 咗個女性 contact 黎,試下原來係 4X女士。我死口話隨意加佢。點知後來先知係搵零售代理, 可惜.
作者: HARGREAVES1    時間: 2021-7-15 08:25

引用:
原帖由 大舊強 於 2021-6-22 11:53 發表 查看引用來源
又落大雨. 呢度無野玩, 反而出面士九之前識左位女士. 煲左成個月o岩o岩星期六租左酒店住左一晚, 玩左三Q. 成熟女士係好玩 D
有冇收錢?
作者: 大舊強    時間: 2021-7-15 14:35

無. 不過佢鍾意嘅嘢之後買咗俾佢.其實開頭無諗住咁快, 起初一兩次食完飯去傾下計, 響車上面攬攬錫鍚, 好正. 之後沉迷咗

作者: 大舊強    時間: 2021-7-20 10:57

新屎坑係沉迷. 起初個個星期都見, 次次都玩一陣
作者: 大舊強    時間: 2021-7-25 14:26

改咗個 heading, 見 twitter 有介紹吓
欲求不滿嘅女士
早兩日響 twitter 見到有個臺灣網友話有女性搵位救火 話個女性有兩個細路條友就幾勁, 話滿足晒個女性先射, 又話幾長, 又話成日去健身咁, 又話個女性好耐屋企嗰個無掂佢, 靠佢救火. 都唔知係咪吹水
wah, 無得 + post?

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)