188Channel

標題: 做咗幾十年男人,到咗今日先知道原來要咁樣做.......... [打印本頁]

作者: 平衡生活    時間: 2020-9-21 13:17     標題: 做咗幾十年男人,到咗今日先知道原來要咁樣做..........

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 艾拉傑    時間: 2020-9-21 18:42

去公廁見啲尿兜地下多數有條尿路, 亦間唔中眼尾見到隔離條大枝嘢臨尾好似揸救火喉咁「發」, 又唔知啲水尾可能「發」親其他人, 至於自己可能係割咗包皮, 冇部份人仕會花洒式屙到四處都有, 但用馬桶都會彈番上嚟, 唯有瞄準啲歪些少唔好射正水氹就彈少啲, 事後有時都會用廁紙抹, 呢樣唔同射嘢, 事後會有專人「清理」...
作者: 幪面超人    時間: 2020-9-22 00:09

我完事有用紙巾抹,用尿兜就無可能抹,俾其他人見到好怪相,抹完又唔知掉邊到,所以我一定搵有廁格先去。
我好憎用尿兜,因為啲尿其實會從尿兜反彈番落條褲到,極污糟。
作者: hkg369    時間: 2020-9-22 11:40

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-22 00:09 發表 查看引用來源
我完事有用紙巾抹,用尿兜就無可能抹,俾其他人見到好怪相,抹完又唔知掉邊到,所以我一定搵有廁格先去。
我好憎用尿兜,因為啲尿其實會從尿兜反彈番落條褲到,極污糟。 ...
中學時, 好鍾意玩, 屙尿鬥遠. 果時又無諗過, "污糟"呢樣野.
作者: 艾拉傑    時間: 2020-9-22 14:24

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-22 11:40 發表 查看引用來源
中學時, 好鍾意玩, 屙尿鬥遠. 果時又無諗過, "污糟"呢樣野.
咁嘅情況真係一吋長一吋強.  
作者: honchan    時間: 2020-9-22 16:23     標題: 回覆 4# hkg369 的帖子

細個果時同同學玩,次次都輸
作者: 平衡生活    時間: 2020-9-22 18:00

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-22 00:09 發表 查看引用來源
我好憎用尿兜,因為啲尿其實會從尿兜反彈番落條褲到,極污糟。 ...
真係好少男性會有呢種行為,如果你有另一半,佢哋知道會唔會話你好多餘?
市面上有一隻濕紙巾專係畀女性用,你有冇試過用呢款混紙巾?
作者: hkg369    時間: 2020-9-23 12:41

引用:
有次睇住囡囡屙尿, 屙完我用廁紙幫佢抹閪, 佢好感動.
作者: 平衡生活    時間: 2020-9-23 13:01

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-23 12:41 發表 查看引用來源
真係非常體貼
作者: 艾拉傑    時間: 2020-9-24 07:38

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-23 12:41 發表 查看引用來源
如果幫佢抆埋屎咪要請 C 亨你食埋飯 ? < 講笑.....HEHE>
作者: honchan    時間: 2020-9-24 10:59

如果好似女人咁坐係度去廁所大家點睇?
作者: hkg369    時間: 2020-9-24 13:04

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-9-23 13:01 發表 查看引用來源

真係非常體貼
有次鴛鴦浴, 囡囡突然急尿. 我叫佢企系度, 洞高一隻腳屙, d尿射到我都無所謂. 結果 : 條水柱好壯觀.
作者: hqkwtang    時間: 2020-9-24 18:58     標題: 回覆 11# honchan 的帖子

有亞媽咁樣教仔架,一係用廁紙抹頭。
作者: 平衡生活    時間: 2020-9-25 07:53

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-9-24 18:58 發表 查看引用來源
有亞媽咁樣教仔架,一係用廁紙抹頭。
應該係啲阿媽唔想經常刷馬桶同地下,所以教個仔咁樣做, 大個仔之後咁樣做 ,其他人見到可能會有尷尬情況出現。
作者: 平衡生活    時間: 2020-9-25 08:11

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-24 13:04 發表 查看引用來源
有次鴛鴦浴, 囡囡突然急尿. 我叫佢企系度, 洞高一隻腳屙, d尿射到我都無所謂. 結果 : 條水柱好壯觀.
老婆經常沖涼嗰時順便屙尿,如果尿急時候好似男人咁成條水柱射出嚟,但係好多時都係由兩條大髀流落地下。
作者: hkg369    時間: 2020-9-25 12:14

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-9-25 08:11 發表 查看引用來源

老婆經常沖涼嗰時順便屙尿,如果尿急時候好似男人咁成條水柱射出嚟,但係好多時都係由兩條大髀流落地下。
明天訂了staycation, 又同囡囡系king size bed打摔角. 一於屌爆佢個臭X.
作者: 平衡生活    時間: 2020-9-25 13:12

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-25 12:14 發表 查看引用來源
明天訂了staycation, 又同囡囡系king size bed打摔角. 一於屌爆佢個臭X.
聽到都戥你高興,又有正嘢食。
作者: hqkwtang    時間: 2020-9-25 14:28     標題: 回覆 14# 平衡生活 的帖子

1人入1格,邊個知你做緊咩?
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-9-25 14:32

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-9-21 13:17 發表 查看引用來源
第一種 ~ 就係揸住碌鳩, 前後前後咁chok下chok下,將遺漏在尿道裏面嘅尿液尾 chok 出嚟。
第二種 ~ 就係揸住碌鳩 上·下·左·右· 不停咁 fing干 fing 淨啲尿液尾出嚟。
第三種 ~ 就係屙完之後,企定定捉住條賓周唔好喐等佢慢慢滴乾滴淨。
哈哈哈哈哈哈!
想像到fing緊果陣其他人有咩反應
不過真係... 會事後用廁紙印一印o既男人感覺係體貼d
應該估到體貼咩啦卦
作者: Sssacefishing    時間: 2020-9-26 23:55     標題: 回覆 19# 蛇貴妃 的帖子

=射完順手幫女女抹返D x😅
作者: 幪面超人    時間: 2020-9-27 09:06

體貼咩呢,真係唔知
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-25 14:32 發表 查看引用來源

哈哈哈哈哈哈!
想像到fing緊果陣其他人有咩反應
不過真係... 會事後用廁紙印一印o既男人感覺係體貼d
應該估到體貼咩啦卦

作者: 蛇貴妃    時間: 2020-9-28 09:40

引用:
原帖由 Sssacefishing 於 2020-9-26 23:55 發表 查看引用來源
=射完順手幫女女抹返D x😅

我意思係keep住每次痾完都用廁紙索一索乾d尿, 棍棍上面o既味道同完全唔抹係有分別囉
如果一個男人知道對方隨時隨地都會幫佢含, 唔好理人地介唔介意, 自己順手抹吓我覺得係有禮貌有教養o既表現
作者: 幪面超人    時間: 2020-9-28 11:26

我有抹喎,我最憎啲尿整濕底褲,所以大多情況下都抹
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-28 09:40 發表 查看引用來源

我意思係keep住每次痾完都用廁紙索一索乾d尿, 棍棍上面o既味道同完全唔抹係有分別囉
如果一個男人知道對方隨時隨地都會幫佢含, 唔好理人地介唔介意, 自己順手抹吓我覺得係有禮貌有教養o既表現 ...

作者: hkg369    時間: 2020-9-28 12:51

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-28 11:26 發表 查看引用來源

每次幫囡囡乃閪, 都會水長流. 所以一定要準備盒紙巾, 每兩分鐘幫囡囡抹一次閪
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-9-28 13:08

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-28 12:51 發表 查看引用來源
每次幫囡囡乃閪, 都會水長流. 所以一定要準備盒紙巾, 每兩分鐘幫囡囡抹一次閪
做咩唔吞埋佢?
作者: 平衡生活    時間: 2020-9-28 13:12

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-28 09:40 發表 查看引用來源

如果一個男人知道對方隨時隨地都會幫佢含, 唔好理人地介唔介意, 自己順手抹吓我覺得係有禮貌有教養o既表現 ...
咁就要買定啲女性專用清潔濕紙巾先得喇,每次屙完尿都用佢嚟抹下龜頭, 同埋要買定一樽女性潔膚沐浴露, 沖涼嗰時順便洗下龜頭,等佢清新啲香啲,咁樣囡囡含起來,吮起來,啜起來都會舒服啲, 好味啲。
作者: 平衡生活    時間: 2020-9-28 13:15

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-28 12:51 發表 查看引用來源
用紙巾抹咗佢好嘥喎,應該用條脷舐乾淨佢。
作者: 平衡生活    時間: 2020-9-28 13:17

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-28 11:26 發表 查看引用來源

咁勁抽,揸住碌鳩 fing 極都唔干,要搵厠紙抹?
作者: hkg369    時間: 2020-9-28 13:22

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-9-28 13:15 發表 查看引用來源

用紙巾抹咗佢好嘥喎,應該用條脷舐乾淨佢。
d閪水好腥呀? 由閪窿經屎眼流到落床單. 我乃到囡囡開始反白眼, 條頸紅晒, 我就開始擒佢, 一鳩插落佢閪窿狂屌. 咁樣大d機會一齊黎高潮.
作者: 蛇貴妃    時間: 2020-9-28 13:26

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-9-28 13:12 發表 查看引用來源

咁就要買定啲女性專用清潔濕紙巾先得喇,每次屙完尿都用佢嚟抹下龜頭, 同埋要買定一樽女性潔膚沐浴露, 沖涼嗰時順便洗下龜頭,等佢清新啲香啲,咁樣囡囡含起來,吮起來,啜起來都會舒服啲, 好味啲。 ...
又唔駛咁誇張o既..
太清香又有d 乸型
話晒都係啫啫有dd尿味都係正常囉, 含得就唔會介意
只要唔好一拉起包皮就一陣好攻鼻o既臭味其實有少少反而更sexy
我唔俾男友洗乾淨先要我含o架
作者: 幪面超人    時間: 2020-9-28 13:42

你咁fing啲尿咪fing落自己條褲同手到囉
引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-9-28 13:17 發表 查看引用來源

咁勁抽,揸住碌鳩 fing 極都唔干,要搵厠紙抹?

作者: 幪面超人    時間: 2020-9-28 13:43

我都覺得有少少尿去俾條女含,特別有征服感
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-28 13:26 發表 查看引用來源
又唔駛咁誇張o既..
太清香又有d 乸型
話晒都係啫啫有dd尿味都係正常囉, 含得就唔會介意
只要唔好一拉起包皮就一陣好攻鼻o既臭味其實有少少反而更sexy
我唔俾男友洗乾淨先要我含o架 ...

作者: 蛇貴妃    時間: 2020-9-28 14:09

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-28 13:43 發表 查看引用來源
我都覺得有少少尿去俾條女含,特別有征服感

講真我都覺唔沖涼俾對方奶腳趾有d征服感
但同你地果d 仲係有少少差別, 征服o既同時又有d罪惡感好似我蝦佢咁
跟住事後就更加心甘情願俾佢罰
作者: 幪面超人    時間: 2020-9-28 16:39

就係呢種感覺,因為污糟但對方唔介意肯奶,有做主人感覺。
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-28 14:09 發表 查看引用來源
講真我都覺唔沖涼俾對方奶腳趾有d征服感
但同你地果d 仲係有少少差別, 征服o既同時又有d罪惡感好似我蝦佢咁
跟住事後就更加心甘情願俾佢罰

作者: hkg369    時間: 2020-9-29 16:09

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-28 16:39 發表 查看引用來源
就係呢種感覺,因為污糟但對方唔介意肯奶,有做主人感覺。

今年肺炎肆虐, 小心d好

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)