188Channel

標題: 我與長腿空姐EX 的回憶錄(PART 3—破處) [打印本頁]

作者: 丁春秋    時間: 2020-10-1 17:56     標題: 我與長腿空姐EX 的回憶錄(PART 3—破處)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: ho501501    時間: 2020-10-1 19:05

咸濕小説🤣🤣🤣
作者: 丁春秋    時間: 2020-10-1 19:39

引用:
原帖由 ho501501 於 2020-10-1 19:05 發表 查看引用來源
咸濕小説🤣🤣🤣
無小說咁誇張 都係記起邊部分 就寫返出黎姐
作者: ~小~露~寶    時間: 2020-10-1 22:13

今正。點解會分開?性格不合?
作者: mui1892    時間: 2020-10-1 22:18

引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-10-1 17:56 發表 查看引用來源
一年前打左個POST講同以前一個EX既性事,呢輪放假心思思想打埋同佢第一次既經歷,由於原POST已關,所以開個新POST打埋佢,當完成佢當好頭好尾算(雖然本身敘事線都無分到頭尾,唔跟Timeline)
前文:
https://www.188channel.com/v ...
Wow終於都睇到了
作者: 丁春秋    時間: 2020-10-2 00:16

引用:
原帖由 ~小~露~寶 於 2020-10-1 22:13 發表 查看引用來源
今正。點解會分開?性格不合?
當時係講性格不合,但之後自己逐d逐d去諗,應該係因為我難相處
作者: 丁春秋    時間: 2020-10-2 00:17

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-10-1 22:18 發表 查看引用來源
Wow終於都睇到了
哈,mui姐仲記得,當時死左link
而家打埋順手po返原post出黎
作者: mui1892    時間: 2020-10-2 00:29

引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-10-2 00:17 發表 查看引用來源
哈,mui姐仲記得,當時死左link
而家打埋順手po返原post出黎
記得,點會唔記得呀,好彩睇到你個鋪姐
作者: 丁春秋    時間: 2020-10-2 01:14

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-10-2 00:29 發表 查看引用來源
記得,點會唔記得呀,好彩睇到你個鋪姐
多謝捧場wo
不過 睇唔到無咩所謂既 sex既野 大家都係大同小異姐
作者: 天河浪人    時間: 2020-10-3 17:11

支持番春秋兄
我都幾驚處女, 試過兩個後拒絕左兩個 ,
到而家都叫有一定經驗值後, 都唔想識到
作者: 丁春秋    時間: 2020-10-4 20:19

引用:
原帖由 天河浪人 於 2020-10-3 17:11 發表 查看引用來源
支持番春秋兄
我都幾驚處女, 試過兩個後拒絕左兩個 ,
到而家都叫有一定經驗值後, 都唔想識到
天河兄經驗豐富啦
我明果種唔敢既心情
以前讀書時 有個哎吔女友係處 當時我都唔敢好似同其他女仔咁順勢入埋 去到洞位就停 始終諗住正左名之後先幫佢破 佢將來諗起都唔會有咩大既hard feeling
不過換轉今日,可能...... 嘿
作者: 古斯塔夫二世    時間: 2020-10-5 18:35

阿朱阿紫蕭峰,段譽,慕容復,游坦之,天山童姥,逍遙子
作者: 天河浪人    時間: 2020-10-7 17:38

引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-10-4 20:19 發表 查看引用來源
天河兄經驗豐富啦
我明果種唔敢既心情
以前讀書時 有個哎吔女友係處 當時我都唔敢好似同其他女仔咁順勢入埋 去到洞位就停 始終諗住正左名之後先幫佢破 佢將來諗起都唔會有咩大既hard feeling
不過換轉今日,可能.... ...
大家咁話, 剛好有D 經驗值姐
最記得同佢地講, 第一次唔好搵我呢D 男人, 認認真真拍拖
不過有個口爆完, 想搞先知佢係處 ,佢番左屋企後wtsp 我, 如果幫佢用口, 可以俾第一次我

另一個就純過純愛, 但之後做左空姐

俾著今日 ?會一邊叫佢初戀唔好搵我一邊調教佢

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)