188Channel

標題: 唔著底褲的女人.............. [打印本頁]

作者: 春蕾    時間: 2020-10-18 08:39     標題: 唔著底褲的女人..............

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: Kayako18    時間: 2020-10-18 08:41

引用:
原帖由 春蕾 於 2020-10-18 08:39 發表 查看引用來源
好耐無上來,幾乎唔識登入。積咗一啲稿,都要清吓,不過唔知上次講到邊。
加油!!!咁由最近開始講返轉頭啦。
作者: 春蕾    時間: 2020-10-18 08:51

先揀啲舊嘢重貼吓喇..................呢啲叫熱身
晚,同老公喺牀上傾閒偈,老公笑住話不如就益吓陳生,整蠱吓佢。搵日你踎喺門口抹鐵閘,同而家一樣,淨着件短T恤,踎喺門口,擘開對髀,扮唔知,畀隻閪引佢裝,睇佢咩反應。我初初唔肯,笑住話佢黐線,一陣人哋當我係淫婦賤貨點算,咭咭。老公知我口硬心軟,佢笑住話,淫婦咪淫婦囉,賤貨咪賤貨囉,反正你當唔知咪得囉,睇吓又無損失,可能你睇到佢嘅猴樣重得意呢……其實我都心郁郁㗎喇。

老公笑住話我日日出去倒垃圾,成日都畀陳生撞到,可能隻Pat Pat同隻閪,除咗我,就係陳生見得最多喇。引唔引佢裝都早就睇咗喇,衹不過而家擺明玩吓佢啫。

我自己諗吓係喎,佢倒垃圾好似約定一齊倒,佢唔係想睇我隻閪想咩?抹地又嚟裝,我諗未嚟日子隻閪實遂吋都畀陳生睇哂,衹不過睇得無咁真啫,因為我隻閪啲毛毛好密。

老公成日講,畀人睇吓唔會有損失,點睇都無所謂,就算唔小心或者特登擘開哂,畀人睇埋閪罅又點。女人隻閪個個都係差唔多,睇生喺邊嗰人身上啫。但最緊要扮無意露出,扮事前事後都唔知,咁先至有情趣喎。

老公知我好心軟,所以又話,睇還睇,如果睇到發姣,春情勃發,痕起上嚟想畀人𨳒,又或者避唔到囉,咁咪因時制宜,逢場作戲𨳒吓囉。𨳒痕嗰陣,好似隻狗咁盡情發吓情,發吓姣,舒服吓,𨳒完就算喇,又唔使話畀人知,最緊要開心。老實講,老婆靚先有人睇,睇吓又唔會蝕,老婆正先有人想𨳒,唔畀人𨳒,隻閪擺係度又好嘥。反正有無畀人𨳒,又無得驗,𨳒咗又唔會少咗啲嘢,大家唔講,過咗咪算囉,唔使周圍話畀人知。重有,露出可以減下壓㗎,渲泄一吓抑鬱。

女人就係咁,一講到靚就乜都肯制,一聽原來靚先有人睇,正先有人𨳒,重唔制咩,無人睇咪即係唔靚?無人𨳒咪即係唔正?咭咭。

老公重舉例,出便啲女人做咩着得咁性感?返工使乜着T-back迷你裙呀,好多連底底都唔着。就係搏有時有意無意走光露出啫,咁佢哋有咩蝕?其實都不知幾受人歡迎。點解要着比堅尼?點解要裸泳?曬身裁嘛,靚吖嘛,唔畀人睇,人哋點知?靚唔係永恆㗎,鮮花先有人採,殘咗有鬼人要咩。年青時唔保留啲靚嘅倩影同故事,年老時有咩回憶?

有啲女人明知老細係鹹濕佬,但一聽到要咩一齊出差,就開心到發哂姣,你估真係咁熱衷工作呀,講穿咪有得開心嘛,有得畀人𨳒嘛。係外邊,兩人同住一間酒店有咩做唔出,兩個人瞓埋一齊,除咗𨳒閪重有咩好做?就算唔同房,咁又點,唔識行㗎?唔識移磡就船㗎,諗都諗到喇。啲女人就係好清楚知道,畀老細𨳒吓,除咗有得舒服,好處重多籮籮。大家唔講,有鬼人知咩,人哋估咪由佢估囉。老實講,有無畀老細𨳒過,都當你畀老細𨳒咗喇。

女人由古至今都係中意畀人𨳒㗎喇,有個皇后重話做妓女開心過做皇后。山陰公主、同武則天就最坦白,要成班男人日夜輪住排隊𨳒佢。明朝清朝就大解放,幾多書形容啲女人見到男人就心郁呀,如果間中有個女人死咗老公堅決唔改嫁,就捧佢咩節婦,當係寶,要起牌坊㗎喇。

台灣有個靚女文化高官,就係因為中意畀人𨳒,𨳒得多咗,畀人裝佢彈弓,中咗好友奸計,針孔錄像錄抵咗,錄咗啲佢畀人𨳒,同畀人𨳒嘅成個過程姣樣,出埋碟,真係無辜。中意畀人𨳒本嚟唔關人事,又唔係犯法,係好個人嘅事,偏有道德家諸多言論,而道德家多數是男人,真係諷刺到極,調侃到盡。中意尋花問柳,中意𨳒人嘅人,走去鬧中意畀人𨳒嘅女人,道德家嫖完妓跟住教訓妓女唔道德。中意成日畀男人𨳒嗰啲女人,又中意鬧男人賤格鹹濕…。呢頭擘開哂畀人又𨳒又影,呢頭哭哭啼啼控訴畀人偷影咗隻手臂。

古時候世界上好多神廟都係掛羊頭賣狗肉,專畀啲善信男女入去搵人𨳒㗎。清朝有本書叫僧尼孽海,就係專講呢啲嘢㗎喇,講到啲和尚師姑日日夜夜搵人𨳒,和尚有時重擄啲女人入去禁錮輪姦,𨳒到後嚟,啲女人放都唔願走囉,事關日日夜夜有好多人𨳒嘛。師姑畀人𨳒完就呃錢,所以到而家好多人叫妓女係神女囉。至於啲女人就成日籍口入廟拜神,其實咪係想搵人𨳒。重有本小說好似叫風流和尚,講到和尚扮尼姑,入到人哋屋之後就同啲女人喺咁𨳒,啲女人重要包庇佢,為咩啫,中意𨳒,𨳒上癮囉。

其實世界上邊有女人唔中意畀人𨳒㗎,紅樓夢作者曹雪芹都話:「女兒樂,一根雞巴往裡戳。」唔中意又點會𨳒到淫聲大作,捵牀捵蓆。應該係驚𨳒得少,𨳒得唔夠喉,礙於傳統,唔好意思講。畀陌生人𨳒,就又驚又喜,驚係怕畀其他人知道咗話佢淫閪淫賤,喜係有得畀其他人𨳒,有新鮮感,夠刺激。如果去到無人識嘅地方,一定變咗驚無人𨳒,喜係可以任人𨳒。老實講,女人係牀度淫賤,係牀度畀人𨳒到嗌,本嚟就係好事,邊有男人唔中意女人隻淫閪係牀度淫賤㗎。就好似女人一樣,邊有女人唔中意男人喺牀上搏哂命𨳒㗎。好似你咁,次次畀人𨳒都又叫又嗌,我笑住打佢囉,話我自己都控制唔到㗎,一舒服就會嗌㗎喇。

佢重笑住話,雖然你以前畀啲老細同同事𨳒得多,但係都係假公濟私,單對單。但你係海南島嗰次,隻閪唔好話畀人見過,連𨳒都唔知畀幾多人𨳒過,重要唔知𨳒咗幾多次,真係任睇任𨳒。係泰國嗰次重威,乜鬼都試埋,畀黑鬼𨳒到出走廊,捧住逐間房搵人𨳒,全層樓都圍住睇你點畀隻黑鬼𨳒,跟住排隊𨳒你。大家唔講,有邊嗰知,就算後嚟畀人將啲相掟上網,咁又點,有鬼人識我哋咩?就算知,咁又點喎,最緊要你情我願。我咭咭笑住話嗰陣係飲醉酒唔計,而且嗰陣個個女人都係咁畀人捉住除哂,任睇,任𨳒,無蝕喎,咭咭。當時最重要就係諗住以後各散東西,大家都見唔到,所以玩得放啲囉。

佢同我一路做嘢一路做思想,重笑住話,男人露出就肯定畀人喊打喊殺,重會畀人拉。女人就唔同,女人見到女人露出,至多啤吓你擰轉面,但男人見到一定笑騎騎,會笑住嗌好,你咪睺住遇到男人先露囉。

終於我心郁郁,愈諗愈亢奮,笑住話搵日試吓囉。
作者: couplelover    時間: 2020-10-18 09:28     標題: 回覆 1# 春蕾 的帖子

嘩,好耐無見。我開過post 搵師姐,唔知你地有冇見到
作者: couplelover    時間: 2020-10-18 09:34

你地同陳生陳太我仲好記得,你哋仲係鄰居嗎
作者: kklee1969    時間: 2020-10-18 11:23

春蕾萬歲、、好掛你呀
作者: iamkakaka    時間: 2020-10-18 11:43

我係你fans!!
作者: kapo0911    時間: 2020-10-18 12:09

春蕾姐...好耐無見...我近排先重溫緊你D 舊post
作者: MAN818    時間: 2020-10-18 12:29

支持🥰🥰🥰🥰
作者: 平衡生活    時間: 2020-10-18 13:52     標題: 回覆 1# 春蕾 的帖子

支持春蕾姐
作者: du9lee    時間: 2020-10-18 14:24

可以搵到舊Post嗎?
作者: kennethwing    時間: 2020-10-18 15:59

好耐冇上黎啦春蕾姐,搵唔返你d舊post了
作者: jacklees    時間: 2020-10-18 21:17

引用:
原帖由 春蕾 於 2020-10-18 08:39 發表 查看引用來源
好耐無上來,幾乎唔識登入。積咗一啲稿,都要清吓,不過唔知上次講到邊。
好耐冇見
作者: egg29    時間: 2020-10-18 21:40

支持 繼續故仔
快啲再post
作者: Jupitris    時間: 2020-10-18 21:54

好似有成十年冇見妳啦,歡迎回來
作者: on_on_on    時間: 2020-10-19 16:06

好掛住你啊!春雷姐!
作者: leungp90    時間: 2020-10-19 22:39

支持春蕾姐,🥰🥰🥰🥰
作者: on_on_on    時間: 2020-10-22 07:59

等着春蕾姐你清出的新稿😘
作者: mtvong    時間: 2020-10-22 15:38

世界係公平的~
咸濕不一定係男人
作者: phil    時間: 2020-10-22 15:53

有成十年冇見妳啦,歡迎回來
作者: Water_man    時間: 2020-10-23 00:52     標題: 回覆 3# 春蕾 的帖子

仲有D記憶,支持一下!
作者: 幪面超人    時間: 2020-10-26 11:48

第一次拜讀閣下的作品
作者: man7799    時間: 2020-10-26 14:36

作者: tremulous    時間: 2020-10-26 22:29

有冇以前的故仔,比我地欣賞下?
作者: 美麗的洞穴    時間: 2020-10-26 23:07

講多啲please, 期待
作者: sam7211    時間: 2020-10-27 09:58

引用:
標題好吸引,有時間再爬文。
作者: sake85    時間: 2020-10-28 21:41

好似好刺激 等睇故事後續
作者: yaucube    時間: 2020-10-29 21:11

引用:
好似講到就快要俾亞差屌。
作者: couplelover    時間: 2020-11-3 08:31

Push 番黎先............
作者: bid321    時間: 2020-11-3 08:50

引用:
support.
作者: phil    時間: 2020-11-3 10:13

Last Chapter

20110518 星期三
一早C太來敲門,佢話收左衫喇,入來摺埋畀我。我笑住話咁早呀,佢話日日差唔多喇,C生返早咪早小小囉。講講下老公起身出來,C太見我地兩個都光脫脫,咭咭笑話返過去囉。老公一手攬住佢話坐下食埋早餐先喇,我就去書房拎抽鎖匙畀佢,同佢話第日你幾時來就自己開門入來喇。佢畀老公拖拖拉拉索左一輪油話要返過去換衫喇,咭咭。臨走媚眼輕拋,笑住同老公講,衰野,第日咪得咁大力呀,痛架,跟手自己捽捽下返過去囉。

今日C太著左件暗花恤衫,黑西褲,披左條披肩,好OL呀,好靚,搞到我都想返工添,咭咭。

今朝好好太陽,拎杯咖啡上天台邊飲邊哂,又可以做下運動。做左一陣,坐係樓梯口飲咖啡,見個看更替工上來,呢個次次阿伯休息就來架喇,後生過阿伯一。佢上來無幾耐B生又上來,替工離遠痞係度食煙,B生就痞係前面。替工食完煙落去巡樓,我同B生飲完咖啡都落去囉。

落到走廊,B生突然係後便攬實我,下便係咁貼住我Pat Pat磨,我擰左頭望住佢笑下問佢做咩?佢淨係識哦哦哦,話頭先係天台痞係度見到我T恤底空了了,睇到好肉緊。佢磨磨下重摵高我件T恤,打出個Pat Pat,自己條JJ出來,貼住係咁又磨又撞。我用個Pat Pat向後一頂,佢呀一聲褪後,一只手住,苦笑搭電梯落去囉。我摸下Pat Pat,咦……滑潺潺,黐漉漉、好快咁流落下便……順住Pat Pat罅流落西罅,再流落大髀,快兜住入屋沖洗,咭咭。

下晝瞌左一陣,回下Post,見好鬼得閒,做下運動行樓梯囉。行到七樓見Y太打開門係梳化睇電視,叫左佢一聲,佢行出來開門叫我入去坐。我話你呢度唔夠我個度大風喎,仲著咁多衫?佢話淨係一件T恤之嘛,學哂你喇,咭咭。老公話你夠勇好野喎,要我學下你,咭咭。我話學我?好呀,係屋企除哂衫喇,咭咭。佢話閂埋門就得,我話即係唔得喇,不如話沖涼先喇,咭咭。佢話呢層好多人出入架,淨係隔離都租畀兩家人住囉,好多男人出入。我笑住話,男人見到會投訴你咩,咭咭。佢話唔好意思架嘛,我話睇睇下就慣架喇,咭咭。佢咭咭笑話咁就係,初初我都唔敢唔著底褲架,後來老公見你唔著,叫我又試下,而家又覺得幾舒服喎,咭咭。

我話我係屋企多數唔著架,做野又方便,又唔使畀汗黐住,好爽架,咭咭。佢話呢度唔得,我話一陣去幫我抹地試下囉,咭咭,佢咭咭笑話你又想。佢講講下,忽然問,咁有無試過畀人裝到過,我咭咭笑話,你話呢?佢咭咭笑話,呢度幾個男人行過都裝下架,不過扮唔知囉,咭咭。

傾左一陣我話返上去囉,咁咪搭電梯上去囉。電梯開門,有兩個男人出來,見佢地同Y太打照呼,可能就係隔籬屋喇,入到電梯,見無人,咁咪摵起件衫撥下囉,因為好焗架。

坐一陣,飲野,開始抹地,其實次次十零分鐘就抹完架啦。所以應該裝到我機會唔大架,除非有心上來裝,咁我邊顧到咁多呀,咭咭。抹抹下,替更來巡樓,行到門口裝下就走,忽然見佢又行返轉頭,痞低來裝喎,咭咭。

C生返來,話鎖匙留左係公司,咁咪過去拎鎖匙畀佢開囉,開完佢拎返過來想攬我,我話你一身汗,抖下喇,佢先無鹹濕我,返過去,咭咭。不過話口未完,佢就拎住罐啤酒過來,話同我傾下偈喎,傾鬼咩,一邊飲一邊手多多。飲到差唔多C太返佢先走,我話你唔等埋C太先返,咭咭。臨走,佢笑住話要畀佢插一下喎,咭咭,橫掂都畀佢摸到濕哂,咪畀佢插一下囉。原來好唔守信用,一入去就係咁搏命屌,一輪衝鋒咁,唔夠十分鐘佢就爆左,不過我都未爆,好乞人憎。次次同佢講唔好急,慢慢來,係都唔聽,一爆完就走,唔怪得C太唔中意同佢來。佢走左我去沖下身笠返件衫,沖完出返來,聽見C太返來開門聲囉,咭咭,時間夾得真好。

夜晚B太上來傾閒偈,咭咭。
作者: phil    時間: 2020-11-3 10:14

Support and Hope you carry on
作者: couplelover    時間: 2020-11-3 11:23     標題: 回覆 31# phil 的帖子

之後有更新到? 我呢到好似未睇過
作者: mc110    時間: 2020-11-3 14:19

好耐無睇你啲文嘞,又可以追番,真好
作者: du9lee    時間: 2020-11-3 22:02

師兄係邊搵到舊鋪?
引用:
原帖由 phil 於 2020-11-3 10:13 發表 查看引用來源

一早C太來敲門,佢話收左衫喇,入來摺埋畀我。我笑住話咁早呀,佢話日日差唔多喇,C生返早咪早小小囉。講講下老公起身出來,C太見我地兩個都光脫脫,咭咭笑話返過去囉。老公一手攬住佢話坐下食 ...

作者: on_on_on    時間: 2020-11-5 08:53

引用:
原帖由 phil 於 2020-11-3 10:13 發表 查看引用來源

一早C太來敲門,佢話收左衫喇,入來摺埋畀我。我笑住話咁早呀,佢話日日差唔多喇,C生返早咪早小小囉。講講下老公起身出來,C太見我地兩個都光脫脫,咭咭笑話返過去囉。老公一手攬住佢話坐下食 ...
C兄你好野👍咁都記錄咗😂
作者: du9lee    時間: 2020-11-8 22:15

引用:

搵到舊Post係P. 931,但唔夠分入去睇... T_T
作者: AMGC63    時間: 2020-11-11 10:44

乜回憶都番哂嚟^^多謝哂!全力支持
作者: couplelover    時間: 2020-11-11 14:42     標題: 回覆 37# du9lee 的帖子

師兄點搵到出嚟? 我search名都搵唔到
作者: du9lee    時間: 2020-11-12 13:39     標題: 唔係搜尋架... 係每頁咁搵,其實你按到931頁就應該到

引用:
原帖由 couplelover 於 2020-11-11 14:42 發表 查看引用來源
師兄點搵到出嚟? 我search名都搵唔到
唔係搜尋出黎,我係用時間每頁搵出黎
個舊Post應該係931頁
作者: gianna10    時間: 2020-11-18 16:49     標題: 回覆 1# 春蕾 的帖子

好耐冇見你出post, 童年回憶🤣🤣
作者: jackhang    時間: 2020-11-21 00:30

加油, 很喜歡你的文章
作者: jackhang    時間: 2020-12-1 16:07

好耐無見, 以前日日追你的文章

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)