188Channel

標題: 冩手廣告 [打印本頁]

作者: mr.cash    時間: 2020-12-1 17:45     標題: 冩手廣告

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: manchan60    時間: 2020-12-1 17:51

這根本就是廣告討論區啦.
作者: 無敵電車男    時間: 2020-12-1 18:33

認住bismen270818呢條柒頭,一定係。
作者: bismen270818    時間: 2020-12-1 19:03

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2020-12-1 18:33 發表 查看引用來源
認住bismen270818呢條柒頭,一定係。
多謝你條七六比我上位,唔知點多謝你,你條共九落黎打壓言論自由,香港人已經受夠了,分享夜遊經驗也打壓,不是人人好似你咁糸垃圾堆打飛機,正窮L😹😹😹😹
作者: bismen270818    時間: 2020-12-1 19:06     標題: 回覆 3# 無敵電車男 的帖子

你自己連柔情大臂根也未有享受過,你條柒六大陸共九,香港人有言論自由,你只糸垃圾堆吊自己老母,正窮L😿😿😿.......冚家產賣魚旦
作者: 無敵電車男    時間: 2020-12-2 03:20

引用:
原帖由 bismen270818 於 2020-12-1 19:06 發表 查看引用來源
你自己連柔情大臂根也未有享受過,你條柒六大陸共九,香港人有言論自由,你只糸垃圾堆吊自己老母,正窮L😿😿😿.......冚家產賣魚旦

B仔,唔好講咁多住,快d幫我含撚先。

圖片附件: inCollage_20201202_031823538.jpg (2020-12-2 03:20, 108.12 KB) / 該附件被下載次數 58

作者: hkg369    時間: 2020-12-2 13:13

自己分析啦. 覺得d料合適, 去睇下無妨.
作者: bismen270818    時間: 2020-12-2 13:35

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2020-12-2 03:20 發表 查看引用來源

B仔,唔好講咁多住,快d幫我含撚先。
各界人士、政府、各位師兄就是這個不知名有勢力人仕這十多天𥚃不停恐嚇阻止言論自由,分享自己經歴也是不停追殺和阻止,自由何價?
作者: hk_player    時間: 2020-12-3 12:27

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-12-2 13:13 發表 查看引用來源
自己分析啦. 覺得d料合適, 去睇下無妨.
睇完中伏,最好返黎問責。。
作者: hkg369    時間: 2020-12-3 12:30

引用:
原帖由 hk_player 於 2020-12-3 12:27 發表 查看引用來源

睇完中伏,最好返黎問責。。
同買股票一樣, 專家意見, 要加埋自己分析. 我想多d人上188報料, 熱鬧d.
作者: hk_player    時間: 2020-12-3 12:30

邊d係報料,邊d吹水炸版,自己睇路la...成日9up推返晒d文上來,load圖都浪費數據,又無實質內容,收la
作者: hkg369    時間: 2020-12-3 12:37

引用:
原帖由 hk_player 於 2020-12-3 12:30 發表 查看引用來源
邊d係報料,邊d吹水炸版,自己睇路la...成日9up推返晒d文上來,load圖都浪費數據,又無實質內容,收la
吾緊要啦. 同枱食飯, 各自修行. 開開心心又一日.
作者: siew1203    時間: 2020-12-3 15:20     標題: 回覆 3# 無敵電車男 的帖子

指壓keeper王嗎哈哈哈哈哈哈
作者: 無敵電車男    時間: 2020-12-4 00:42     標題: 回覆 13# siew1203 的帖子

Keeper王,我唔係,b仔就一定係收o左女錢既寫手跛閪。
作者: fooltiger    時間: 2020-12-4 01:26

引用:
原帖由 mr.cash 於 2020-12-1 17:45 發表 查看引用來源
各位Ching 留意,  最近好多冩手廣告,  免比騙.
我就試過跟呢度一位ching搵食,佢介紹太X指壓可樂,同佢所講有出入,先講樣,佢話似黃敏奕,我就完全唔覺邊忽似,服務方面,指壓例牌嘢一定做到足,但佢講到女女有幾淫,有車牌,出哂水,做女上嘅時候話條女似三年無做過愛咁,我都唔覺囉!無車牌,可能我唔夠果位ching靚仔啦,碰碰車都無呀!出哂水,我掂都掂唔到啦!做女上唔夠一陣就轉男上,都唔先佢有幾搶韁!揸佢對波摔佢粒lin,佢又話自己粒lin無感覺,聽到咁我都癈事再攪佢粒lin!坦白講整體上唔可以話跌錢,但我一定唔會返食!
作者: bismen270818    時間: 2020-12-4 02:43

引用:
原帖由 fooltiger 於 2020-12-4 01:26 發表 查看引用來源
我就試過跟呢度一位ching搵食,佢介紹太X指壓可樂,同佢所講有出入,先講樣,佢話似黃敏奕,我就完全唔覺邊忽似,服務方面,指壓例牌嘢一定做到足,但佢講到女女有幾淫,有車牌,出哂水,做女上嘅時候話條女似三年無做過愛咁,我都唔覺囉!無 ...
大家不要爭拗扶黑,你上11仔或者winnering去看看人地報告怎寫,單憑你一句話試過可樂就信?玩指壓車牌不嬲自己去考,人有我冇或者人冇我有也不出奇,什麼女似那個電視明星,好個人,我感覺不似,你感到似,拗條腸咩?多的去其他地方玩下出post益下大家,好過糸垃圾堆自己打飛機啦⋯⋯
作者: da_dom4000    時間: 2020-12-4 07:41

類似的報告看過幾次, 我通常會記住那位C-Hing名及標題物體, 一個都唔睇, 唔試...
作者: hkg369    時間: 2020-12-4 13:30

引用:
原帖由 da_dom4000 於 2020-12-4 07:41 發表 查看引用來源
類似的報告看過幾次, 我通常會記住那位C-Hing名及標題物體, 一個都唔睇, 唔試...
無問題. 如果有好野, 麻煩師兄分享下.
作者: 道理行天下    時間: 2020-12-5 18:12

引用:
原帖由 mr.cash 於 2020-12-1 17:45 發表 查看引用來源
各位Ching 留意,  最近好多冩手廣告,  免比騙.
一睇就知佢係寫手,重作啦
作者: mr.cash    時間: 2020-12-5 21:05

叫睇指壓赛後報告,  信佢一成, 双目失明.  大家心照.
作者: siew1203    時間: 2020-12-6 08:54

多魚哈哈哈
有幾多人會理D廣告哈哈哈
反正唔親身去試過又點知所有野糸點哈哈哈哈
作者: bismen270818    時間: 2020-12-6 16:20

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-12-6 08:54 發表 查看引用來源
多魚哈哈哈
有幾多人會理D廣告哈哈哈
反正唔親身去試過又點知所有野糸點哈哈哈哈
認同師兄講法,報告已出,啲竅L又冇$幫襯,又一口咬定廣告
作者: 無敵電車男    時間: 2020-12-6 22:06

引用:
原帖由 bismen270818 於 2020-12-6 16:20 發表 查看引用來源
認同師兄講法,報告已出,啲竅L又冇$幫襯,又一口咬定廣告

跛閪B, 你今日去o左殘廁執二手m巾濕鳩未??

圖片附件: pgnhpmwhny.jpeg (2020-12-6 22:06, 72.11 KB) / 該附件被下載次數 70

圖片附件: knpmkhdmlv.jpeg (2020-12-6 22:06, 124.82 KB) / 該附件被下載次數 84

作者: mr.cash    時間: 2020-12-7 20:24

我就試過跟呢度一位ching搵食,佢介紹太X指壓可樂,同佢所講有出入,先講樣,佢話似黃敏奕,我就完全唔覺邊忽似,服務方面,指壓例牌嘢一定做到足,但佢講到女女有幾淫,有車牌,出哂水,做女上嘅時候話條女似三年無做過愛咁,我都唔覺囉!無車牌,可能我唔夠果位ching靚仔啦,碰碰車都無呀!出哂水,我掂都掂唔到啦!做女上唔夠一陣就轉男上,都唔先佢有幾搶韁!揸佢對波摔佢粒lin,佢又話自己粒lin無感覺,聽到咁我都癈事再攪佢粒lin!坦白講整體上唔可以話跌錢,但我一定唔會返食!
作者: hkg369    時間: 2020-12-8 13:17

引用:
原帖由 mr.cash 於 2020-12-7 20:24 發表 查看引用來源
我就試過跟呢度一位ching搵食,佢介紹太X指壓可樂,同佢所講有出入,先講樣,佢話似黃敏奕,我就完全唔覺邊忽似,服務方面,指壓例牌嘢一定做到足,但佢講到女女有幾淫,有車牌,出哂水,做女上嘅時候話條女似三年無做過愛咁,我都唔覺囉!無 ...
試過中伏, 心理一定吾舒服. 希望大家真心分享啦.
作者: 7U7    時間: 2020-12-8 17:53

自己試下咪知....
作者: bismen270818    時間: 2020-12-8 18:44

引用:
原帖由 7U7 於 2020-12-8 17:53 發表 查看引用來源
自己試下咪知....
呢度有很多窮L又唔肯比$又唱人真金白銀消費的經驗和報告,自己又糸垃圾堆自己打飛機😂😂
作者: reddoor    時間: 2020-12-8 21:19

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-12-7 21:17 發表 查看引用來源
試過中伏, 心理一定吾舒服. 希望大家真心分享啦.
作者: 無敵電車男    時間: 2020-12-8 21:59     標題: 回覆 28# reddoor 的帖子

有條跛閪b明明自己都只係屌緊幾舊水既指壓女,仲要幫d女賣埋廣告,仲好意思寸人係窮L, 真係笑撚死人。
作者: 道理行天下    時間: 2020-12-8 23:37

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2020-12-8 21:59 發表 查看引用來源
有條跛閪b明明自己都只係屌緊幾舊水既指壓女,仲要幫d女賣埋廣告,仲好意思寸人係窮L, 真係笑撚死人。
唔撚洗講野,總言之條寫狗講邊條女就黑名單唔撚洗找,睇下仲有冇廣告費收
作者: taibb88    時間: 2020-12-8 23:51

係唔係廣告冇問題喎, 自己去判斷堅定流有廣告都好過乜都冇野睇

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)