188Channel

標題: 凍龄的誘惑 [打印本頁]

作者: osama09    時間: 2020-12-5 12:44     標題: 凍龄的誘惑

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: Henson14    時間: 2020-12-5 12:54

Nice starting  story, please continue
作者: osama09    時間: 2020-12-5 12:58

引用:
原帖由 osama09 於 2020-12-5 12:44 發表 查看引用來源
之前在這裹分享師奶秘密之後,過左一段時間,情人已經不在身邊。又發生左D事,經歷過一D靈異故事之後,過左一段平静日字,我也分享下自己凍齡的秘密。
其實現今科技先進,加上自己保養得好,已經收左月經,自從老公時常不在身,人都要 ...
年初影近照。

作者: Henson14    時間: 2020-12-5 13:00

seems like 30 age
作者: osama09    時間: 2020-12-5 13:02

由於R君是一個專業人事,起初佢識我,以为我是後生女,相交之後,R君.愕然我還大佢十多年。在上次開完會之後,我地相约吃晚飯,吃完钣,我地無所不谈,發覺無
作者: osama09    時間: 2020-12-5 13:04

引用:
原帖由 osama09 於 2020-12-5 13:02 發表 查看引用來源
由於R君是一個專業人事,起初佢識我,以为我是後生女,相交之後,R君.愕然我還大佢十多年。在上次開完會之後,我地相约吃晚飯,吃完钣,我地無所不谈,發覺無 ...
發覺無論價值觀及興趣都相同,不過知識當然不及佢,
由於大家都好投契,剛剛有個聯宜相约我們去澳門,當日我地早上攪好哂D野,其實自己行行企企,在reception坐,證記下人名,下午開會完,我好多年已經沒有去澳門,住酒店有個8字觀光輪,下面有個水道,有小小激流,R君约我去酒店玩水激流。
作者: 一級技工    時間: 2020-12-5 13:22

支持!期待下文!等妳的分享
作者: savisavi    時間: 2020-12-5 13:27

引用:
原帖由 osama09 於 2020-12-5 13:04 發表 查看引用來源

發覺無論價值觀及興趣都相同,不過知識當然不及佢,
由於大家都好投契,剛剛有個聯宜相约我們去澳門,當日我地早上攪好哂D野,其實自己行行企企,在reception坐,證記下人名,下午開會完,我好多年已經沒有去澳門,住酒店有個8字觀光輪 ...
Studio City

作者: lmk33333    時間: 2020-12-5 13:37

live, 期望故事發展
作者: osama09    時間: 2020-12-5 14:01

。當時没有泳衣,在泳池那边租了一件,我一除下件浴袍,阿R君一見到我,吞左口水,我好似大细路,座上水泡上漂流著,R君陪着我玩,我唔小心翻左,君立刻跳落水泡,保護我,我地,好贴.身。隨水流到瀑布,我又不心跌左落水。R君抱起我,由於平日唔係好多人,我地眼望'眼,佢想锡我,我當然避開。
作者: osama09    時間: 2020-12-5 14:02

玩了一小時,我話好倦,於是我話上房休息下,人老了始終都要休息下。睡到七時左右,R君约我到酒店下面餐廳吃野,一路傾下,喝下酒,已經比R君帶左上房。
作者: osama09    時間: 2020-12-5 14:28

一入到房,點起小蠟燭,紅酒,我地一路吃,R一路走過來,未久口唇已經接近我,我同佢居然濕吻起來,我停一停,話我大你好多.你唔怕我咪。未怕,已經一隻手揸我胸,一路吻,一路除,,當佢除哂我上衣及bra,感到驚訝,我雙胸不墜,跟著阿R強啜我乳頭,又用條脷橑我耳仔洞,身上所有洞都比佢用條脷撩過,然後R已經同我及佢徐哂所有衣服,我慢慢Dup低個頭,看见R之巨捧,有點驚訝,初初握着佢之肉捧,在龜頭打圈。唔小心用牙咬到佢,阿R話你當吃雪糕一樣,看見餐枱上有Dcream,於是抹左D上去一起啜,初初好似吃雪糕一樣
作者: 幪面超人    時間: 2020-12-5 14:35

呢個造型真係係男人見到都扯晒旗
引用:
原帖由 osama09 於 2020-12-5 12:58 發表 查看引用來源

年初影近照。

作者: mtvong    時間: 2020-12-5 15:59

引用:
原帖由 osama09 於 2020-12-5 14:28 發表 查看引用來源
看見餐枱上有Dcream,於是抹左D上去一起啜,初初好似吃雪糕一樣乳頭 ...
咁咪 又咸又甜囉 !!
作者: farm1615    時間: 2020-12-5 16:35

又白又滑,保養得幾好,食得过
作者: ACT    時間: 2020-12-5 16:47

質素好年紀唔係問題, 好野大把人欣賞~~😏
引用:
原帖由 osama09 於 2020-12-5 14:28 發表 查看引用來源
一入到房,點起小蠟燭,紅酒,我地一路吃,R一路走過來,未久口唇已經接近我,我同佢居然濕吻起來,我停一停,話我大你好多.你唔怕我咪。未怕,已經一隻手揸我胸,一路吻,一路除,,當佢除哂我上衣及bra,感到驚訝,我雙胸不墜,跟著阿R強啜我乳頭 ...

作者: osama09    時間: 2020-12-5 17:16

阿R話你當吃雪糕一樣,看見餐枱上有Dcream,於是抹左D上去一起啜,初初好似吃雪糕一樣,又深又淺,一下一下含下去,直至顶盡喉嚨,有D咳嗽,在口裏一下一下含,雙眼望着R,R好enjoy咁,雪糕加上大巨棒,越啜越有味,R話顶唔顺,抹一抹條大J,慢慢進入我下面到,我拍R,慢D慢D,R小心進入,R感覺驚喜,話我下面好窄,完全包圍住佢,我下身不停收缩。好似真空杯吸盡R君,加上我妹妹唔係好彈性,R抽出抽入都被夾著感覺,我好快KO左R君,
作者: 幪面超人    時間: 2020-12-5 17:53

妳下面咁緊窄,係咪唔係同好多男人做過,性對手有過幾多人
引用:
原帖由 osama09 於 2020-12-5 17:16 發表 查看引用來源
阿R話你當吃雪糕一樣,看見餐枱上有Dcream,於是抹左D上去一起啜,初初好似吃雪糕一樣,又深又淺,一下一下含下去,直至顶盡喉嚨,有D咳嗽,在口裏一下一下含,雙眼望着R,R好enjoy咁,雪糕加上大巨棒,越啜越有味,R話顶唔顺,抹一抹條大J,慢慢進 ...

作者: 7度    時間: 2020-12-5 19:21

有得食 我都會讚妳😂
作者: 只說地不談天    時間: 2020-12-5 19:59

我當年的她也大我4年
作者: osama09    時間: 2020-12-5 21:18

R君話從未试過咁窄同人造爱,R君休息左15分鐘左右,佢支巨棒再次豎起,比之前更硬,我地之後眼神再接觸,佢再渴望地求我再次為佢口交,我當然要慢慢品尚,因有D口渴,隨手拿左D冰水喝,然後一口含落佢。見佢痕下痕下,我眼望佢,希望佢唔好咁快比我ko,我跨著大腿,撫著佢巨棒缓缓插入去,每進一下,夾得佢好緊,淫水不段從子宫源頭流入佢之巨捧,R君感到洪流從夾缝浅出來,一下一下起伏,我也一下一下UN落佢。
作者: 樓上吉仔    時間: 2020-12-5 22:04

C姐,睇你頭像真係唔似咁大年紀,原來仲收埋經,未可以無限中出
作者: freepic1iman_dc    時間: 2020-12-5 23:12

絲打身材還是挺,誘淫犯罪。
作者: E-36    時間: 2020-12-5 23:27

引用:
原帖由 osama09 於 2020-12-5 12:44 發表 查看引用來源
之前在這裹分享師奶秘密之後,過左一段時間,情人已經不在身邊。又發生左D事,經歷過一D靈異故事之後,過左一段平静日字,我也分享下自己凍齡的秘密。
其實現今科技先進,加上自己保養得好,已經收左月經,自從老公時常不在身,人都要 ...
有咩靈異故事?
作者: osama09    時間: 2020-12-6 09:51

佢陽具完全被滋潤,初初磨得好酸軟,每一下都啜到龜頭顶及字宮顶,每一下都夾得好緊。R君猛咁進擊我,我叫佢唔好咁快,佢之巨棒慢慢在小妹內磨,有時有D位插落佢好酸軟,我也叫佢插左D,插右D,我好享受整個過程,一時快一時慢,有時唔知點解佢衝擊某一個位置,我下面都好似被電極到,好酥軟,R君也享受過程,盡量忍住唔好咁快射,我下面好似吸管一樣,當佢之佢棒抽出,好快被我妹妹吸著。
作者: 碧咸佬    時間: 2020-12-6 10:05

請繼續更新!!!!!
作者: wkm68    時間: 2020-12-6 10:29

how old are you ?
作者: ho501501    時間: 2020-12-6 10:37

寫得好好🤣🤣🤣
作者: osama09    時間: 2020-12-6 11:32

一啜一吸,R君非常享受,佢抽出来斗斗,等佢下面D肌肉沒有漲到走火。其間R君舐我下面,不停吞我D淫水。佢唔比我幫佢口交,話想自己D精精射滿我字宮,R君降低左小小火,跟著對準我黑洞,深不見底,入到去,好像迷失方向,向向上,向向下,向左向右不停UN。佢越UN越被我黑洞吸住,整枝巨棒走唔出。
作者: osama09    時間: 2020-12-6 14:03

我口同佢不停啜,口水交换著,雙乳隨著佢起動,狂掃R君雙胸,R君捉住我雙手,我倆個人好似溶為一體,此终R君都忍唔到,佢靈魂唔想咁快射,但彭漲佢棒似中要投降,在佢在黑洞中探索,最後比佢找到洞中洞,在那一剎閰,時間停左,R君忍受唔到,在洞穴最入射向我燃燒的字宫,
作者: osama09    時間: 2020-12-7 12:11

R君忍受唔到,在洞穴最入射向我燃燒的字宫,兩個人身體及靈魂一切升到高潮體驗,R君在最深洞穴向我字宫射左好耐,直至最後一滴,元全被我字宮蒸發晒所有D精精,當R君抽出來時,被我收陰機夾著,防忽求饒地放佢出來,R君最後抽左出來,我赤裸裸睡在R君傍,等候機會再事奉主人。
作者: quizquizquiz    時間: 2020-12-7 12:31

午安,多謝師姐分享
精彩,期待更新
作者: 幪面超人    時間: 2020-12-7 12:58

妳有無R君舔乾淨條嘢啲精液
引用:
原帖由 osama09 於 2020-12-7 12:11 發表 查看引用來源
R君忍受唔到,在洞穴最入射向我燃燒的字宫,兩個人身體及靈魂一切升到高潮體驗,R君在最深洞穴向我字宫射左好耐,直至最後一滴,元全被我字宮蒸發晒所有D精精,當R君抽出來時,被我收陰機夾著,防忽求饒地放佢出來,R君最後抽左出來,我 ...

作者: freepic1iman_dc    時間: 2020-12-7 15:34

引用:
原帖由 quizquizquiz 於 2020-12-7 12:31 發表 查看引用來源
午安,多謝師姐分享
精彩,期待更新
果位絲打嘅收陰機吸力好強大呢。。。笑
作者: freepic1iman_dc    時間: 2020-12-7 15:36

引用:
原帖由 osama09 於 2020-12-7 12:11 發表 查看引用來源
R君忍受唔到,在洞穴最入射向我燃燒的字宫,兩個人身體及靈魂一切升到高潮體驗,R君在最深洞穴向我字宫射左好耐,直至最後一滴,元全被我字宮蒸發晒所有D精精,當R君抽出來時,被我收陰機夾著,防忽求饒地放佢出來,R君最後抽左出來,我 ...
絲打,你部收陰機功能好勁。。。笑
作者: 床上純情的香腸    時間: 2020-12-8 12:42

寫得好好 希望樓主快點更新
作者: 言念木羕    時間: 2020-12-9 13:45

引用:
見到你頭像幅美腿相,係男人都頂唔順啦😍
作者: mc110    時間: 2020-12-9 14:00

多謝師姐分享,樓主快點更新
作者: Cets123    時間: 2020-12-11 09:09     標題: 回覆 5# osama09 的帖子

愛上他?
性有愛會更加享受那種感覺!
作者: phowong    時間: 2020-12-12 15:47

引用:
停左經但你身材都好好喎

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)