188Channel

標題: kitty小小更新,加小小舊事。 [打印本頁]

作者: akitty    時間: 2020-12-14 00:26     標題: kitty小小更新,加小小舊事。

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: beast74mo    時間: 2020-12-14 00:37

恭喜,恭喜,多d上來更新呀!
作者: Peterwong_1234    時間: 2020-12-14 00:39     標題: 回覆 1# akitty 的帖子

恭喜師姐先!!

雖然我唔係成日追你d post, 亦都唔係成日o係度出現, 但我都知師姐應該係引版出沒左幾年 (可能更多但我唔知 )

新相好正, o岩用
作者: akitty    時間: 2020-12-14 00:50

今次係早排既事來既。有一朝,我早上起身沖緊涼準備返工前。
老公訓醒都入左來廁所梳洗,
然後都走左入來話要一齊沖埋一份。
但佢邊係想沖涼呀,入來想搞搞震之嘛,
係度摸身摸腳,棒棒一大早就已經硬曬甘係人地背脊patpat位磨來磨去。
磨到我都忍吾住,彎低腰,老公好輕易就將棒棒插左入妹妹度。我都吾再忍住,老公一路插我就一路嗌😆
隔離屋一定心諗,使吾使晨甘早就搞野仲要叫得甘大聲。
老公又性起,2隻手㩒住我膊頭,起勢甘抽插我咼。
插左我幾分鐘乍,我就吾得啦,來第一次高潮,
我同老公講你無戴套套,吾準射係入面呀~
老公哦嗯應左我幾句就抽返棒棒出來,然後要我擰轉身跪係地。
幫佢支棒棒含含啜啜。。
我幫佢吹左一陣,老公好似都未射甘。
然後老公突然拉返我起身挨埋牆,2隻手都抬起左我2隻腳。
者係我成個人係離曬地,背脊靠牆,
老公手抬起分開我雙腳,棒棒好順利甘插曬入去妹妹度。
我呀~呀~甘叫。。老公,好舒服呀~呀~呀呀~我要老公呀~
就係甘老公抬起我抽插左幾分鐘,係瘋狂抽插左幾分鐘,。。
然後一下抽返出來放我落地,再捉住棒棒對準我塊臉射曬啲精精出來,射完之後我當然有幫老公啜返乾淨啦~
不過可能係甘,老公未抽出來之前已經有啲精精射左入去妹妹度,所以令到我有左😚😚😚囉~
因為最近除左呢次之外,平時都肯定有戴套套做既。。

好啦,短係短左啲嫁啦,大家將就下啦,J完打完射埋出來就好比我啜乾淨就訓教啦~😘😘大家晚安
作者: Peterwong_1234    時間: 2020-12-14 00:58     標題: 回覆 4# akitty 的帖子

原來係咁樣攪到有左, 都幾攪野   

佢冇乜做前戲你就咁快濕到俾佢入到
作者: chanyamwai    時間: 2020-12-14 02:05

恭喜哂師姐
有左都係好事黎架

黎緊要修心養性喇
作者: scdondon    時間: 2020-12-14 07:24

恭喜哂!準備做媽媽啦
作者: 幪面超人    時間: 2020-12-14 08:20

我都好想俾妳啜乾淨,妳張揸波波相正到痺,身材好好,睇到扯晒旗。
引用:
原帖由 akitty 於 2020-12-14 00:50 發表 查看引用來源
係度摸身摸腳,棒棒一大早就已經硬曬甘係人地背脊patpat位磨 ...

作者: SexDevil    時間: 2020-12-14 10:13

恭喜晒kitty, 咁黎緊老公又可以唔用套射晒喺入面啦
作者: 言念木羕    時間: 2020-12-14 11:07

引用:
原帖由 akitty 於 2020-12-14 00:26 發表 查看引用來源
hi,又係我呀~都係個句啦,鐘意睇就留底睇,吾鐘意當路過就得。
我其實吾係經常上來,真係好偶然又得閒先上來睇下。
我都知有啲師兄會關心我,亦想我繼續有野更新,
不過我已經收心養性左好耐,真係無啲咩好野可以比大家J我啦~所以多 ...
嘩!未大肚已經咁大波,遲吓咪變巨乳人妻🤣
作者: Tck13032011    時間: 2020-12-14 11:55

BB一定巧幸福
作者: tremulous    時間: 2020-12-14 12:37

師姐原來胸前偉大,一張相就起機喇

想搵番你以前的故事都搵唔到,188個搜尋好弱
作者: Maninblue1223    時間: 2020-12-14 13:13

恭喜人妻KITTY,終於比人中出攪大左了,真係開心,祝生產順利
引用:
原帖由 akitty 於 2020-12-14 00:26 發表 查看引用來源
hi,又係我呀~都係個句啦,鐘意睇就留底睇,吾鐘意當路過就得。
不過我已經收心養性左好耐,真係無啲咩好野可以比大家J我啦~所以多 ...

作者: 04329234    時間: 2020-12-14 14:29

以前好似無咁大波架,而家咁大對既
作者: egg29    時間: 2020-12-14 16:06

大肚恭喜
遲啲可以升cup
作者: akitty    時間: 2020-12-14 17:25

哈哈,多謝甘多位師兄祝福,我一定會做個大波人妻,靚靚媽咪既🤪🤪
而家要老公忍手10個月嚕,無得搞搞震嚕。哈哈
鬼叫佢一時失手,造成大錯?大喜。。😁😁

作者: akitty    時間: 2020-12-14 17:29

引用:
原帖由 tremulous 於 2020-12-14 12:37 發表 查看引用來源
師姐原來胸前偉大,一張相就起機喇

想搵番你以前的故事都搵唔到,188個搜尋好弱
哈哈,加油,搵多搵就搵到嫁啦~
雖然我自己㩒我的話題入面就出曬我以前啲post出來😆
作者: dragonbone    時間: 2020-12-14 18:01

引用:
原帖由 akitty 於 2020-12-14 00:50 發表 查看引用來源
係度摸身摸腳,棒棒一大早就已經硬曬甘係人地背脊patpat位磨 ...
祝師妹幸福快樂
作者: 幪面超人    時間: 2020-12-14 18:13

唔使等10個月先做,穩定咗之後都可以有性行為架,唔好餓親個老公吖。
引用:
原帖由 akitty 於 2020-12-14 17:25 發表 查看引用來源
哈哈,多謝甘多位師兄祝福,我一定會做個大波人妻,靚靚媽咪既🤪🤪
鬼叫佢一時失手,造成大錯?大喜。。😁😁 ...

作者: akitty    時間: 2020-12-14 18:25

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-12-14 18:13 發表 查看引用來源
唔使等10個月先做,穩定咗之後都可以有性行為架,唔好餓親個老公吖。

要餓下儲下彈藥,先至可以一次過餵返飽我嫁嘛😝😝😝
作者: 幪面超人    時間: 2020-12-14 19:08

10個月太耐,驚佢出去偷食啊。
妳定時都要榨乾佢先得
引用:
原帖由 akitty 於 2020-12-14 18:25 發表 查看引用來源

要餓下儲下彈藥,先至可以一次過餵返飽我嫁嘛😝😝😝

作者: lmk33333    時間: 2020-12-14 20:33

引用:
原帖由 akitty 於 2020-12-14 17:25 發表 查看引用來源
恭喜先,又唔使10個月,你重有隻手ga ma, haha
作者: 言念木羕    時間: 2020-12-14 20:50

引用:
wow !  大波+ 黑色哩士 !
點解人妻不見我的?😭
作者: akitty    時間: 2020-12-14 22:03

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-12-14 19:08 發表 查看引用來源
10個月太耐,驚佢出去偷食啊。
妳定時都要榨乾佢先得

可以去邊度偷食呀~😜
佢識我都識嫁😁
作者: akitty    時間: 2020-12-14 22:04

引用:
原帖由 言念木羕 於 2020-12-14 20:50 發表 查看引用來源

wow !  大波+ 黑色哩士 !
點解人妻不見我的?😭
呵呵🤭🤭收收埋埋嫁
作者: 離火    時間: 2020-12-14 22:16

恭喜哂~恭喜哂~
穩定左再做啦
大左肚小心D都可以架
作者: 言念木羕    時間: 2020-12-15 04:54

引用:
原帖由 akitty 於 2020-12-14 22:03 發表 查看引用來源

可以去邊度偷食呀~😜
佢識我都識嫁😁
邊有十個月咁耐吖,由知道有左到生得都係大約七個幾月,加埋坐月咪八個零月,不過大住個肚你都好難偷食㗎喇。🤣
作者: MAN818    時間: 2020-12-15 07:04

引用:
恭喜恭喜🎊🎊唔使等10月....3個零月後就可以搞到生為止,生完就要停搞3個月😊
作者: 幪面超人    時間: 2020-12-15 08:24

妳生完肯偷食就正啦,有奶奶飲。
引用:
原帖由 akitty 於 2020-12-14 22:03 發表 查看引用來源

可以去邊度偷食呀~😜
佢識我都識嫁😁

作者: egg29    時間: 2020-12-15 09:02

天氣 凍咗著多件衫
小心身體!
作者: akitty    時間: 2020-12-15 09:08

引用:
原帖由 MAN818 於 2020-12-15 07:04 發表 查看引用來源
恭喜恭喜🎊🎊唔使等10月....3個零月後就可以搞到生為止,生完就要停搞3個月😊
等等。。。意思係我而家至少要懷孕3個幾月之後就可以輕輕甘搞下既意思,然後就生完休養3個月之後先可以再搞既意思係咪??

我一心諗住封窿到我生完之後既添🤪🤪🤪
作者: akitty    時間: 2020-12-15 09:09

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-12-15 08:24 發表 查看引用來源
妳生完肯偷食就正啦,有奶奶飲。

個個男人都想飲???我老公又係甘同我講,話要啜埋一份爭奶飲,但到時係咪真係會飲嫁
作者: 幪面超人    時間: 2020-12-15 09:41

女人生完先有奶,咁梗係點都要試下啦,到時梗係要啜妳啲奶,妳個波咁大都應該多奶水,要俾人啜多啲先會再多啲奶俾BB飲。
引用:
原帖由 akitty 於 2020-12-15 09:09 發表 查看引用來源

個個男人都想飲???我老公又係甘同我講,話要啜埋一份爭奶飲,但到時係咪真係會飲嫁

作者: 幪面超人    時間: 2020-12-15 09:45

有些孕婦擔心性行為會危及胎兒,以為性交會導致流產。其實,胎兒得到子宮、胎膜和羊水的保護,可免受撞擊,只要不是太激烈的動作,性交是不會傷害胎兒的;不過,若孕婦身體出現異常症狀,例如習慣性流產或早產、胎盤前置等情況,就有需要避免性交。
值得留意的是:懷孕首三個月,胎兒尚很細小,最好避免過份劇烈的動作;而懷孕最後三個月,子宮日益擴大,壓迫到其他器官,可能造成腹部不適,孕婦腰背也容易感覺酸痛。因此,這兩個階段不太適宜作陰道性交,可轉用親吻、擁抱及愛撫性器官等親密接觸來代替。至於懷孕中期,則是孕婦最舒適、輕鬆的時間,只要使用適當的姿勢,便可與伴侶性交。
在懷孕期性交,雙方的動作要盡量溫柔,並要選用適合懷孕期的性交體位,例如側身、後入等姿勢,以不壓迫脹大的乳房和腹部為原則,所以丈夫要避免俯伏在妻子身上,而陰莖亦不宜插入太深。伴侶二人不妨視懷孕期的性生活為嘗試不同性交方式、享受多樣化性交姿勢的一個階段。
懷孕期間的性生活與平常一樣,應該以「愛」為基礎,兩人坦誠溝通,尊重彼此感受。懷孕中的女性容易感到疲倦或不適,在這期間丈夫應多呵護和體諒妻子;同樣,丈夫也可能因為妻子懷孕而感到壓力或不知所措,妻子切勿忽略丈夫的感受。最重要是共同面對性問題,彼此坦誠地訴說對性的感受、期望和需要。
引用:
原帖由 akitty 於 2020-12-15 09:08 發表 查看引用來源

等等。。。意思係我而家至少要懷孕3個幾月之後就可以輕輕甘搞下既意思,然後就生完休養3個月之後先可以再搞既意思係咪??

我一心諗住封窿到我生完之後既添🤪🤪🤪 ...

作者: 幪面超人    時間: 2020-12-15 09:50

產後何時才可以恢復性生活?

分娩後,身體各器官需要一段時間才可回復到懷孕前的狀態,這段時間稱為產褥期,一般需時6周。
經過產褥期後,惡露乾淨,子宮大小復原,子宮內膜逐漸修復,子宮頸口閉合,陰道粘膜回復正常,腹部傷口或會陰傷口癒合。此時,如果產婦身心感到舒適,就可恢復性生活。
作者: SexDevil    時間: 2020-12-15 10:11

引用:
做乜咁慘慘豬唔比老公插插呀? 咁難得有機會玩大肚婆, 叫佢就住唔好咁大力應該冇乜問wor
作者: dttcalvin    時間: 2020-12-15 10:30     標題: 回覆 16# akitty 的帖子

wow⋯⋯師姐好好身材喎😍😍😍
作者: Maninblue1223    時間: 2020-12-15 10:56

唔使封咁耐,之後女上都可以慢慢做

但呢幾個月,你要幫老公用口囉,定期同佢放下精,咁佢先會乖乖的
引用:
原帖由 akitty 於 2020-12-15 09:08 發表 查看引用來源

作者: 平衡生活    時間: 2020-12-15 10:56

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-12-15 09:45 發表 查看引用來源
有些孕婦擔心性行為會危及胎兒,以為性交會導致流產。其實,胎兒得到子宮、胎膜和羊水的保護,可免受撞擊,只要不是太激烈的動作,性交是不會傷害胎兒的;不過,若孕婦身體出現異常症狀,例如習慣性流產或早產、胎盤前置等情況,就有需 ...
超人,好專業,成個專家一樣。
係咪已經身為人父?
作者: 幪面超人    時間: 2020-12-15 11:23

唔敢當專家,不過乜嘢都鍾意了解下咁啫。
引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-12-15 10:56 發表 查看引用來源

超人,好專業,成個專家一樣。
係咪已經身為人父?

作者: tremulous    時間: 2020-12-15 14:34

引用:
原帖由 akitty 於 2020-12-14 17:29 發表 查看引用來源

哈哈,加油,搵多搵就搵到嫁啦~
雖然我自己㩒我的話題入面就出曬我以前啲post出來😆
不如你copy 個話題名,等我地去search 好嗎?

只搵到你係酒吧厠所搞,和做一日女友果篇
作者: 更年大叔    時間: 2020-12-15 15:23

引用:
原帖由 akitty 於 2020-12-15 09:09 發表 查看引用來源

飲,都好好飲。 不過吸力真係唔夠bb 黎。
作者: akitty    時間: 2020-12-15 16:56

引用:
原帖由 tremulous 於 2020-12-15 14:34 發表 查看引用來源

不如你copy 個話題名,等我地去search 好嗎?

只搵到你係酒吧厠所搞,和做一日女友果篇
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=28634641

https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70078473

https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=28537187

https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=28215351

https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=28018128

https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=27776364

https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=27008887

https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=26893885

暫時甘多先啦,再早啲再以前啲既,我吾想再搵返出來睇。
滿足一下就算啦~吾好再追問我太耐以前既事啦~
作者: egg29    時間: 2020-12-15 17:04

好貼心呀
你以前玩得都很開心
睇到我都硬曬
作者: 幪面超人    時間: 2020-12-15 17:14

利害,好多戰績
引用:
原帖由 akitty 於 2020-12-15 16:56 發表 查看引用來源

https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=28634641

https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70078473

https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=28537187

https://www.188channel.com/view ...

作者: MAN818    時間: 2020-12-15 17:25

引用:

無錯。。。。唔使封住個洞😁😁
作者: Rkwongyanwing    時間: 2020-12-15 17:53

恭喜師姐👏👏👏👍👍👍
作者: 丁春秋    時間: 2020-12-15 22:51

Haha 老公應該諗:
哎呀 咁都中左 早知果次中出埋啦 射埋入去啦  蝕左喇
Btw 原來樓主icon出自當年個post師兄既手筆

作者: gilbert    時間: 2020-12-16 00:46

Kitty 妹 welcome back and cong ar天氣凍啦要保重
作者: 幪面超人    時間: 2020-12-16 08:48

掃描是Kitty本人?為何依人神情像沉思
引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-12-15 22:51 發表 查看引用來源
Haha 老公應該諗:
哎呀 咁都中左 早知果次中出埋啦 射埋入去啦  蝕左喇
Btw 原來樓主icon出自當年個post師兄既手筆

作者: 艾拉傑    時間: 2020-12-16 08:57

個樣巧似煩緊便秘咁...
作者: 幪面超人    時間: 2020-12-16 09:52

哥仔你又唔好咁破壞晒啲氣氛啦,只是少女心事,斯人獨憔悴啫!
引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-12-16 08:57 發表 查看引用來源

個樣巧似煩緊便秘咁...
作者: 艾拉傑    時間: 2020-12-16 12:15

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-12-16 09:52 發表 查看引用來源
哥仔你又唔好咁破壞晒啲氣氛啦,只是少女心事,斯人獨憔悴啫!

各師兄唔好見怪, 少女心事獨憔悴可大可小, 反而便秘問題單一仲易搞.  
作者: Maninblue1223    時間: 2020-12-16 13:21

Kitty的文真係好好J
我喜歡看terry 及BB的場景,睇一次硬一次
引用:
原帖由 akitty 於 2020-12-15 16:56 發表 查看引用來源

https://www.188channel.com/view ...

作者: tremulous    時間: 2020-12-16 17:16

Kitty 真係好好人,放埋link 出來。
好鐘意睇你的Post, 有親歷其境的感覺
作者: akitty    時間: 2020-12-16 19:49

🥰你地鐘意睇就好。間吾中J下就好,吾好J太多沉迷左落來我度。
因住一直打得太多機,射吾出交吾到功課比人呀~
天氣涼左好多。但個人好易攰無乜胃口甘樣
作者: miyeebb    時間: 2020-12-16 21:23

引用:
公喜哂kitty成為新晉人妻同埋遲D會升級做埋媽咪
如果唔係有師兄話我知你近況我都唔會再上黎lu
作者: degree06    時間: 2020-12-16 21:26

引用:
原帖由 miyeebb 於 2020-12-16 21:23 發表 查看引用來源
做咩唔再上來呀
作者: akitty    時間: 2020-12-16 23:00

引用:
原帖由 miyeebb 於 2020-12-16 21:23 發表 查看引用來源
無呀~我都真係好耐吾耐先上來睇下嫁乍。
岩岩呢幾日上來,報下喜順便睇下留下言嫁乍。。

而家呢排準備緊賣樓同搵新樓盤睇。。
希望可以呢半年內就搞得掂啦~甘就可以2家人一齊住埋一齊。
遲啲有可以多個B陪下大哥個b。做哥哥🤗
作者: miyeebb    時間: 2020-12-16 23:19

引用:
原帖由 akitty 於 2020-12-16 23:00 發表 查看引用來源

無呀~我都真係好耐吾耐先上來睇下嫁乍。
岩岩呢幾日上來,報下喜順便睇下留下言嫁乍。。

而家呢排準備緊賣樓同搵新樓盤睇。。
希望可以呢半年內就搞得掂啦~甘就可以2家人一齊住埋一齊。
遲啲有可以多個B陪下大哥個b。 ...
我有fd放緊村屋,同埋都識1-2個經紀,如果要幫手可以開聲
有差唔多年紀既小朋友一齊生活,對發展好有幫助
希望你一切順利la
作者: 80後廢青人夫    時間: 2020-12-18 01:05

引用:
公喜公喜
作者: 中涼寒    時間: 2020-12-18 06:45

Congratulations~~~~~
作者: agnes_bao    時間: 2020-12-21 01:04

恭喜哂👏🏻👏🏻👏🏻
作者: DboyAK47    時間: 2020-12-22 17:16

很久無回來,恭喜kitty

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)