188Channel

標題: [原創作品] 我同珊姨(52頁大結局,後記已完) [打印本頁]

作者: dcat20    時間: 2020-12-27 17:36     標題: 我同珊姨(52頁大結局,後記已完)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: dcat20    時間: 2020-12-27 17:38

1.2

臨瞓,珊姨趁我入房前行過嚟房門口好細聲同我講,過嚟我房,我哋好好傾吓。

我大喜。

我就跟佢入房,佢抱我一吓,話,今晚喺我呢邊瞓啦。

好,我話,心諗乜佢咁反覆嘅。

佢舖好床,坐低,見我猶豫,就拍吓床褥。

我坐上去,佢瞓低。

珊姨瞓埋邊,叫我瞓外邊。

我瞓落嚟,佢叫我伸手臂過去俾佢枕住,佢就伏喺我膊頭上面瞓。

又話傾偈嘅?我問

瞓覺,唔好講嘢。

好快,從佢身體抽搐嘅反應,我知道佢瞓着咗。

我一路瞓唔着,扯旗扯得好緊要,好想同佢有親密行為,咩都好,唔一定屌。但佢瞓得好熟,唔好意思整醒佢。

半夜,我半睡半醒過一次,嗰陣佢背住我,我就從後攬實,將細佬頂住佢,忍唔住用陰力頂吓頂吓佢屁股中間。

佢俾我整醒咗,就伸手落嚟揸我我一吓。

然後話,百厭,瞓啦。

妳煎熬我。

你再唔聽話的話返過去瞓。

我好難頂,但係又唔捨得返番過去,於成晚忍耐住陪佢瞓咗一晚。

我用「陪」字,係因為我唔係好瞓到。

第朝佢多謝我同佢瞓,話有我喺身邊令佢好耐冇試過咁好瞓。

我話,哦,心諗妳就好瞓。

佢起身先,因為要整早餐俾我同薇薇食,叫我瞓多陣。

我眼瞓到飛起,好快就瞌着。半瞓半醒中感覺細佬硬到飛起,好煎熬,就攞出嚟一路聞住佢放喺床頭嘅底一路自摸。

門突然打開,我收都收唔切。

珊姨本來諗住入嚟叫醒我食早餐嘅,點知一打開門就見到我喺佢張床上面一手揸住佢條底橫,一手揸住細佬自摩。

我尷尬到死,諗住實俾佢鬧。

佢若無其事咁話,起身食早餐喇。

出房門嘅時候撞正薇薇出嚟,佢冇任何反應,完全唔驚訝我喺珊姨房出嚟。

嗰日,我諗住珊姨應該唔會再叫我一齊瞓㗎喇,全日心情低落。

放學一支箭標返屋企,見到珊姨喺廳瞓咗。佢着住條吊帶裙,冇戴罩,兩粒釘喺兩舊包包上面突起。

好想好想觸碰吓,但係唔敢。

珊姨醒嚟,睡眼惺忪問我,返嚟嗱?

係。

你等我梳洗吓,陪我落街買餸。

今晚唔好煮啦,我哋出去食。

咁好啦,等埋薇薇返嚟就出去。

頭先佢打電話俾我話今晚同同學出去唔返嚟食。

哦,咁我哋換衫一齊出去行吓街啦。

晏啲先啦,唔使咁早食。

出出面行吓吖嘛。

瞓陣先啦。

瞓咗成個晏晝唔瞓喇,如果再瞓今晚又瞓唔着喇。

妳話同我瞓好好瞓㗎嘛。

佢望住我,忽然有所明白咁話,哦,原來你想同我瞓覺。

瞓個覺至出去啦。

唔瞓喇,瞓咗成個下晝,出去行吓啦。

出尖沙咀逛街。

珊姨行名店,睇手袋睇鞋,死忍住想買嘅衝動。

睇到終於要食嘢,就搵間餃子店食煎餃。

食完就搭地鐵返屋企。

返到屋企仲未見薇薇。

我沖完涼唔知點好,就喺廳睇電視。

珊姨跟住就去沖。

佢沖完涼又係頭髮濕住、着住件背心連身短裙出嚟就入房。

我即刻熄電視,問都冇問就跟住佢入去。

佢並冇表現出意外,亦冇趕我出去,坐喺床邊吹頭。

我坐喺佢身邊睇住佢吹頭,注意到佢心口兩粒的現出嚟,唔為意自己睇到入迷。

你喺度睇乜嘢呀?

欣賞妳靚囉。

我咁肥都靚咩?

靚呀。

我係你姨姨嚟㗎。

姨姨都可以欣賞得嘅啫。

佢冇理我,繼續吹頭。

吹完就熄燈。

佢見我仲坐喺度,就問,你唔係話想同我瞓覺咩?

我於是瞓低,伸手臂出去俾佢枕上嚟,佢就伏喺我膊頭上面瞓。

我轉身過去面向佢,另一隻手伸到佢背後抱住佢。

細佬已經硬到飛起。

珊姨移動其中一隻手嘅時候掂到我,話,細路仔又試百厭。

然後就揸住細佬捋吓。

你好似幾大碌,我可唔可以睇吓?

可以。

我俾佢除我條褲,佢攞出嚟一睇,話,嘩,你人仔細細估唔到呢度咁大。

佢揸喺手feel吓。

仲好重手添喎。

珊姨…我問。

做乜?

我可唔可以睇番妳…

佢望住我大概兩、三秒,俾你睇咗你會唔會以為我哋係男女朋友㗎?

妳話俾我知唔係咁我就唔諗我哋係啦。

佢就嗱高條背心連身裙俾我睇。

佢裏面咩都冇着,我終於完整咁睇哂佢對奶,佢啲毛毛。但係由於佢雙腿夾住,睇唔到佢個gap。

我問,掂得嘛?

佢一副俾我吹啤嘅表情,捉我隻手埋去佢心口前面。

第一次掂到女人對奶,好幼滑、軟熟,好爽。

我輕輕揸吓,佢冇乜反應,叫我掂吓佢 lin lin。

我用手指頭輕掃佢粒的,佢當堂成身震。

我見咁得意,就搓吓、揉吓珊姨對包包,摙吓佢的的,佢發出微弱嘅hehe hihi聲,好過癮。

我玩到咁上吓,自己亦都硬到好難頂嘅時候,佢突然將件衫拉番低。

夠喇,瞓覺。

心諗妳攪到我咁,我點可能瞓得着?

佢將個頭伏喺我心口,好快就瞓着。

佢下晝瞓咗晏覺,仲話再瞓嘅話怕夜晚瞓唔着,但而家仲係咁好瞓。

反為我就瞓唔着喇。

攬住佢,細佬仲硬住,好想再攪多陣。

但係怕整醒佢,俾佢叫返我返過去。

想自摸,但係怕整醒佢,所以自制住。

但因為尋晚冇覺好瞓,今晚太眼瞓,終於都頂唔順瞓着咗。

(未完待續)

作者: dcat20    時間: 2020-12-27 17:39

1.3

因為尋晚冇覺好瞓,今晚太眼瞓,終於都頂唔順瞓着咗。

迷迷糊糊之間聽到開門聲,心諗薇薇唔知去邊度去到咁夜。

第三晚又係咁上下情況。

我同佢有咗共識咁樣一齊入房,然後喺床攬住。

我忍唔住錫佢額頭。

雖然之前有兩晚一齊瞓同埋已經有過親密接觸,第一次錫女仔依然好緊張,錫嗰吓思想一片空白。

珊姨冇抗拒我,我就膽大起嚟,試吓將個咀移落去,眉心、鼻尖。佢一路冇抗拒,我唔理喇,就錫佢咀。

佢即刻攬實我,伸條脷入我咀裏面,喺我口裏面起勢挑釁我。

估唔到佢會咁激動,我本能咁用條脷回應。

聞到佢口裏面淡淡嘅氣息,令我迷醉。

同珊姨條脷互相撩來撩去,我陷入瘋癲。

佢另一隻手移落下面,除低我條褲,捉住我支嘢開始捋。

俾佢柔軟嘅玉手一揸,我喪失理智,就伸手落去佢裙底探索,至知道佢原來冇着底㗎。一掂到珊姨下底毛茸茸、濕立立嘅裂口,我癲咗咁亂咁摸我一直都好想探索嘅女性嘅神秘部位。

珊姨俾我放肆咁亂摸一陣,就捉實我手教我點捽佢。

佢糾正我手勢,直至我開始掌握到。初頭我只顧住點樣捽,就唔記得咗咀佢。漸漸開始上手,就能夠一心二用,一邊捽佢個西、一邊同佢脷交,仲開始用另一隻手揸佢奶。

我唔知道原來用手指捽個妹外面可以令女仔咁high嘅。珊姨不停抽搐,唔知佢係咪假裝嘅。

我好想試吓插手指入佢個窿裏面撩吓,感覺吓係點樣嘅。

每當我手指離開佢個妹前端,想移動落下面,佢就即刻捉番我上去,要我繼續按摩佢粒肉粒,然後佢繼續捋我。

珊姨…

Shhh…

頂唔順喇…

想射嗱?

唔係…

做咩呀?

好想插…

佢冇理我,要我繼續捽,同一時揸實我細佬。

冇幾耐,佢抽搐之餘,面紅紅咁成身震完又震。

感覺上佢唔係假裝。

然後佢放開我,雙手抱緊我,我就成個人趴喺佢身上責實佢,感覺到佢成身仲有啲餘震咁喘氣。

呢個姿勢維持咗半分鐘左右,我驚責得佢有啲唔舒服,就爬起身,好好欣賞吓珊姨嘅身體。

飽滿嘅大包包,軟熟得嚟有份量。兩立的大大粒,睇到我忍唔住哄埋去啜佢。

珊姨抱實我個頭,由得我喺佢對奶上面滿足。

吸啜到咁上下,我慢慢移動落珊姨下底,對正佢塊西好好欣賞吓。

比起我上網睇過好多AV女優,珊姨個妹好企理,毛毛短而稀,條罅簡潔而清楚可見。

我哄埋去聞吓、錫吓佢條罅,珊姨反開個西叫我食佢。

我問點樣食?佢話鍾意點食就點食。

於是我就學AV入面啲男優咁樣舔吓佢粒肉粒,呢度似乎係佢敏感部位,一舔佢就成身拉緊。

我就集中舔佢個妹尖端。

佢捉實我個頭,扯我嘅頭髮,喺度嗌。

見佢小腹、雙腳連續抽搐,我估我服侍得佢都幾好啩。我好想舐吓女人個撻試吓咩味道,就移落下底,先錫吓條裂縫,然後輕輕反開佢,露出裏面粉紅色嘅嫩肉。

可能頭先舔得佢好high,見到佢呢度張合、張合咁,我極之興奮,即刻哄埋去吸啜佢啲嫩肉。

呀…珊姨扯我頭髮大嗌。

女人啲水陣味腥溫溫,第一吓有少少抗拒,但係舐吓舐吓開始鍾意。而且我覺得一個女人俾你食佢啲水係佢接受咗你做佢嘅男人嘅表現,所以要更加好好嘆。

我就啜吓、舐吓佢呢度啲嫩肉,吸呢度啲肉汁。

上嚟,佢叫。

我爬上去。佢望住我,好似好多嘢講咁樣。

我問做乜?

佢冇答,捉住我細佬埋去貼實佢條罅,然後喺外面摩擦起嚟。

細佬頭第一次接觸到女人暖笠笠、滑潺潺嘅鮑肉,我爽到癲,想就咁篤入去。

Joystick俾佢揸實,由佢操控,沿住條裂縫上上下下磨擦。

佢一路咁樣做嘅時候一路好痛苦咁望住我。

我問,做乜好似好痛苦咁嘅?

唔係痛苦,係迷醉,驚唔驚?

驚,但好想。

珊姨睇住我諗咗兩、三秒,就將我推低喺床上,將joystick向上擺,就坐上去,塊西啲水直接印喺支棍上面,一臉迷惘咁睇住我,一路前前後後滑行,將潤滑嘅春水搽勻喺肉莖上。

我感覺到一陣一陣暖意從佢條裂縫裏面滲透出嚟,舒服到暈。

佢突然抬高pad pad,捉住我細佬磨佢條裂縫。細佬頭接觸到佢滑潺潺嘅汁,享受喺出面跣跣吓嘅親密感,如痴如醉嘅時候,珊姨開始將我支肉棍慢慢、慢慢塞入去佢肉窿裏面。

睇住自己碌嘢漸漸俾珊姨個西吞末,人生第一次喺女人嘅窿裏面嗰種刺激、震撼,令我個腦停頓,淨係感到裏面軟熟、暖笠笠、潤滑。

珊姨喺我上面,前前後後咁搖動起下身起嚟,搖咗一陣,見到佢眼神恍惚、面頰泛紅、氣喘喘咁成身震起嚟,跟住跌低,趴喺我身上,下底繼續磨。

佢一路磨嗰陣,對奶、對lin係咁hi到我心口,好過癮。

佢一路震、一路磨,突然激動咁攬實我起勢錫我,然後感覺佢喺我身上一邊震一邊抽搐,睇嚟佢真係好high。

呢啲反應唔似係扮出嚟。

我一直插住佢冇乜點出入,佢下底貼實我就喺我上面起勢搖。我唔知道女仔淨係磨已經可以咁high。

跟住佢衰竭咁倒下,趴喺我身上喘氣。

我問佢,攰嗱?

佢面紅紅咁話到咗,俊仔你支嘢好大。

有咩感覺㗎?

好飽滿,未試過個妹被填到咁滿,好充實,死喇,以後我唔可以冇咗你,點算?

妳幾時有需要,隨時搵我滿足妳。

到你喇。

哦?

做番老公做嘅嘢。

我心暗喜,珊姨當我係老公。我話,啱啱咪做咗囉。

佢一副俾我吹脹嘅表情,問,你唔想喺上面咩?

佢起身,我即刻意會佢意思,就同佢換位。我從上而下望實瞓喺度嘅佢,有種征服感,然後就慢慢、慢慢再捅入去佢兩腿之間嘅裂縫裏面。

終於,第一次小西喇。

(未完待續)

作者: dcat20    時間: 2020-12-27 17:43

2.1

珊姨話,到你喇。

哦?

做番老公做嘅嘢。

我心暗喜,珊姨當我係老公。我話,啱啱咪做咗囉。

佢一副俾我吹脹嘅表情,問,你唔想喺上面咩?

佢起身,我即刻意會佢意思,就同佢換位。我從上而下望實瞓喺度嘅佢,有種征服感,然後就慢慢、慢慢再捅入去佢兩腿之間嘅裂縫裏面。

終於,第一次小西喇。

我要好好記住呢一刻,就望實佢,將呢刻印喺心裏面,每吓都好慢、好細心咁去仔細感受。

碌棍出入個西嘅感覺同插住唔郁好唔同,感覺明顯好多。我每一吓都成支拮哂入去,又成支出返嚟,但係唔離開個窿,再慢慢拮番入去。每一吓拮入去佢都碌大眼呼叫。

你真係好大…

珊姨…我好鍾意…

以後你幾時想要,珊姨都可以俾你…

好呀…

珊姨想俾你屌死,屌快啲。

好…

於是我就加速。

急速頂撞佢幼滑嘅肉窿咗一陣,感到有啲啲痺,我驚會好快咇嘢,就細幅度咁郁,一邊吸啜佢奶同胳肋底。呢個時候珊姨雙腳喺我後面繞實我唔俾我出嚟,攞個枕頭墊高佢pad pad,用佢下底頂吓頂吓咁磨我。

正當我奇怪妳咁樣會high嘅咩?佢話,俊仔你插住我入面,頂實我郁。

我跟佢指示頂實佢,上下、左右咁郁,喺裏面撬撬吓,出面就磨。佢糾正吓我,又配合我扭動下身,冇幾耐就見到佢面紅、喘氣,雙手抓緊我背脊,跟住我feel到佢小腹chok吓、chok吓,個窿收縮、收縮,感覺好親密。

估唔到唔使點抽插,都可以攪到佢咁。

珊姨成身chok幾嘢之後鬆開雙腳,聲震震咁喺我耳邊話,我夠喇,你嚟吖。

我意會到佢嘅意思係叫我可以出嘢,就問,喺裏面?

安全期,唔怕。

好開心呀。

我feel到佢個肚仲有啲震動,個窿仲喺度細微收縮、收縮,就停留多一陣,感受吓呢份親密感先。

然後就抽番出嚟少少,開始慢慢抽插。

佢雙手依然抓緊我背脊,隨住我每一下塞入去、抽出嚟而發出柔弱嘅喘息。

佢忽然好微弱咁叫,微弱到幾乎聽唔到,老公…

我好開心,就情深咁錫佢,邊錫邊搓揉佢軟熟嘅大奶,手指同時挑、彈佢驕傲嘅的的,細佬繼續一吓一吓咁深深捅佢。

我撑高上身,好好睇吓珊姨俾我屌嗰個迷醉嘅樣,叫佢,老婆,我愛妳。

老公…俾我…

好,我射入妳度…攪大妳…

攪大我…求你…

我就慢慢加快,越來越急咁撞擊佢,肆無忌憚咁撞到佢pad pad啪啪聲同埋搖到張床係咁撞到牆,唔理薇薇喺隔嚟房聽到。

不停捅佢飽滿、濕暖嘅肉窿,我越嚟越痺,最後全身激動到一個點,劇震一嘢就喺佢裏面爆發。

佢繞實我唔俾我離開,要我喺入面射乾射淨。

我一路插住佢,感覺到細佬係咁抽搐,將啲嘢注射入去。我儘量頂到盡頭,等啲嘢可以唧入佢子宮裏面。佢個窿依然有啲收縮、向裏面迫吓迫吓,令我好陶醉。

完事後,我趴喺佢身上喘息。

鍾唔鍾意呀?佢問。

好鍾意呀,妳呢?

知唔知道我到咗三次呀?以第一次嚟講,你好好㗎喇。仲有,你好大,做多啲的話你會更加犀利,好有潛質成為高手。

咁妳訓練我啦。

我實會訓練你,放心,我都鍾意同你做嘅。

珊姨我好鍾意妳。

唔…

嗰晚半夜我醒咗,細佬好硬,摸吓喺旁邊背住我瞓嘅佢,就將碌棍貼實佢pad pad磨吓磨吓,點知整醒咗佢,摩摩揸揸之下喺佢後面插咗入去,咁就做咗第二轉。

於是,爸爸媽媽一唔喺香港,我同珊姨就成日喺屋裏面玩。

有時我喺佢房過夜,有時佢過嚟我房。薇薇撞見過我哋喺對方房出嚟冇嘢講,佢知道我同珊姨嘅事問都冇問過。

我怕佢報寸,有一次想同佢傾吓,點知我問都未問佢已經好似知道我想點咁樣,話,你啲嘢我冇興趣理,亦都唔想理。

薇薇唔喺屋企嘅話,我就同珊姨喺廳,試過喺露台。

亦都試過爸爸媽媽喺屋企嘅時候,我半夜靜雞雞走入珊姨房,佢亦試過入我房。

日頭,我未放學,佢會發訊息俾我。

今日特別想,快啲返嚟。

但係漸漸,我感覺佢有可能只係搵我洩慾。

一次,薇薇去婷婷屋企玩未返,得我同珊姨喺屋企。

食飯嘅時候,我望住佢,忽然叫佢老婆。佢面色一沉,我問佢做乜。佢話冇嘢,問番我做乜無端端叫佢。我就話我愛妳。

佢好認真同我講,有時候做愛嗰陣講愛你、老公嗰啲說話,係助興,唔好咁認真。你第日仲要識女仔,我年紀同你媽媽一樣大,我哋冇可能㗎。

我諗過㗎喇,我唔係話要同妳有乜嘢結果,我只係想一直同妳好似而家咁樣就得㗎喇,直到邊一日我哋唔可能再一齊為止。我只係想妳知道我對妳嘅感覺,亦都想知道妳對我嘅感覺。

我都喜歡你嘅,唔喜歡就唔同你做呢啲嘢啦。但係我哋唔可以愛對方㗎,咁樣對我同你都唔好,會害咗你,亦會害咗我。

妳意思係,淨係想同我做愛…

係吖,咁樣唔好咩?你哋男仔唔係想咁樣咩?

唔想大家淨係性啫。

我有喜歡你嘅,不過我遲早都會搵個男人照顧。有啱嘅對象追我嘅話,我會同人一齊,你要有心理準備。有可能我未俾人照顧,只係來往緊嘅階段就會同人上床㗎喇,我怕你到時唔開心。

嗰次之後,個心一路有種同佢冇將來嘅感覺。

(未完待續)

作者: dcat20    時間: 2020-12-27 17:44

2.2

個心一路有種同珊姨冇將來嘅感覺。

每次同佢做嘅時候都好開心嘅,佢會好似真係女朋友咁樣渴求同我濕吻、同我互相口交,渴求我插入。做嘅時候佢會叫我老公,佢話好唔捨得我離開佢身體,想我一直插住佢,唔好出嚟。

有時,我見佢玩到咁投入,就乘機問佢,其實有冇少少愛我,想唔想同我一路落去唔分開?

佢就話愛,唔只少少添。尤其每次我喺佢裏面嘅時候,佢幾想同我係真嘅,唔想同我分開。跟住,佢補充,不過,可能咩?

然後每當我唔係做愛嗰陣攞番呢啲說話問佢,妳做愛嗰陣同我講過乜乜乜,係咪真㗎?佢就會鬧我,都講咗呢啲說話無非做愛嘅時候講嚟助吓興,叫咗你唔好咁認真。假如你再問我呢啲嘢,我哋以後唔好做喇。

於是我唔敢再問。

我試吓儘量唔諗,但做唔到。每次做愛嘅時候,佢表現得好似真係愛我咁,我會覺得佢唔係純粹助興,係嚟真嘅。

佢喺我屋企住咗幾年,我同佢開始咗幾個月佢已經將我訓練到好好。

有一次,係我哋開始咗9、10個月左右,我做咗成半個鐘一啲想射嘅感覺都未有。抽插佢到佢恍恍惚惚嘅時候,忽然感觸起嚟,覺得呢大半年日日叫做一齊但依然咁掛住佢、唔知道佢心裏面到底諗乜嘢嘅感覺令我好辛苦。

我激動起嚟,就攬實佢勁咀。

老公你而家已經算係高手㗎喇。

我愛妳,老婆。

我都愛你。

我停落嚟,但係仲插住佢,並冇離開佢身體。

妳而家講呢啲,都係助興㗎咋呵?

你覺得係咩就咩啦。

做埋呢次,以後,我哋唔好再做喇。

點解?你捨得咩?佢定咗咁睇住我。

唔捨得,不過,我好痛苦,同妳一齊冇辦法知道妳對我嘅感覺。

傻…佢摸一摸我,就話,你搵第個女仔試吓吖,一係我介紹第啲姨姨俾你,你服侍吓佢哋,佢哋會對你好好、會俾錢你使。

佢講得出呢啲,證明唔愛我。

我話,我哋由呢一刻開始停止啦,以後唔好再做喇,俾我戒咗妳啦,得嘛?

佢望實我,粒聲唔出,眼神不斷游移。

我慢慢、慢慢,逐啲逐啲出番去。一離開佢身體嘅一刻,佢突然爆喊。

唔好…

我愕然。

妳…

唔好成日問我愛唔愛你得嘛?我想可以一路同你做,直到你有一日識到第二個嫌棄我為止,可以嘛?

佢喊到收唔住掣,我就舔、錫佢啲眼淚。

原來你可以捨得唔同我做嘅,仲講到自己有幾愛我。

我諗到同妳唔確定,好痛苦之嘛。

我睇住佢喊成咁,心都噏,就慢慢塞番入去慰藉吓佢。

我慢慢操作起嚟,佢就漸漸停止喊。

我話,妳又叫我試第二個又盛,我就諗妳都冇咩所謂啫。

有所謂呀。我同你唔係男女朋友,所以,我唔會綁住你,你可以同第啲女仔做;你亦都唔可以綁住我,我遇到肯照顧我而我又ok嘅男人亦都會同人做。但係我唔想冇咗你,我要你一路同我做,就算你有咗女朋友、我有咗人照顧我,只要你唔嫌我都想你繼續同我做。

我唔明,呢種關係徹底顛覆我嘅認知!

你冇需要明,我哋做愛就ok。

我繼續埋頭苦幹,見到佢開始恍惚嘅時候,我忍唔住問…可唔可以答我一次?妳認真答我嘅話,一次就ok,我亦唔會再問…

問…

愛我嘛?

你呢個時候問我…係唔可能得到答案…

點解?

我呢個狀態…實話愛你…

但我平時問妳嘅話…會俾妳鬧…

…你即管當而家嘅我就係平時嘅我…

咁即係…?

做愛就做愛啦,只有做愛嘅時候,我先至係真正嘅我…做愛唔好講嘢…

於是,我專心繼續鋤。

(未完待續)

作者: mtvong    時間: 2020-12-27 19:43

又一傑作 !!! 正呀
作者: 浪花十三    時間: 2020-12-28 13:39

正,節奏明快!期待發展!
作者: chwong865    時間: 2020-12-28 20:58

Good, Very Good. Expect next.
作者: 比特    時間: 2020-12-29 00:17

非常期待,继续努力!
作者: noah_poon    時間: 2020-12-29 00:53

非常期待,繼續努力,絕佳出品
作者: dcat20    時間: 2020-12-29 11:58

引用:
原帖由 mtvong 於 2020-12-27 19:43 發表 查看引用來源
又一傑作 !!! 正呀
引用:
原帖由 浪花十三 於 2020-12-28 13:39 發表 查看引用來源

正,節奏明快!期待發展!
引用:
原帖由 chwong865 於 2020-12-28 20:58 發表 查看引用來源

Good, Very Good. Expect next.
引用:
原帖由 比特 於 2020-12-29 00:17 發表 查看引用來源

非常期待,继续努力!
引用:
原帖由 noah_poon 於 2020-12-29 00:53 發表 查看引用來源
非常期待,繼續努力,絕佳出品
多謝支持。

之前寫開幾個故仔,因為一啲事爛尾。

呢個故事其實係之前其中一個爛尾故仔,女朋友個女現實殘酷版嘅變奏。

* * *

3.1

係時候講講老豆同薇薇嘅關係。

薇薇係老豆嘅情婦同第個男人生嘅,佢唔係我親生家姐。

老豆以前喺間工程顧問做部門經理,佢喺茶餐廳食晏嘅時候識咗薇薇嘅阿媽,叫做小予。

我問,係咪男人結咗婚之後都鍾意喺外面溝女。

老豆話,妳阿媽性冷感,唔肯同老豆做,老豆喺出面溝女,你阿媽一直都知,佢話佢滿足唔到你老豆,只要老豆唔好同人玩出感情同埋唔好俾佢知道就得。

點知老豆同予姨真心愛上咗,仲想結婚。

老豆後來話我知,予姨一直有好多人追,有啲仲係好有錢嘅人,但予姨愛老豆,一一拒絕啲人。

阿媽知道咗老豆同予姨相愛之後,就全面監控老豆嘅經濟。予姨本來有工作,一直唔需要老豆幫助,生活都勉強可以嘅。但因為要應付佢同先夫所生嘅女嘅大學學費,佢攞間屋抵壓做生意,點知蝕咗,遇啱工作出咗問題,問人借咗大筆錢個個月要還。佢冇辦法之下,有女仔朋友建議佢搵個人照顧。

予姨同老豆商量呢個可能性。

實在冇辦法的話,我會搵個人照顧。假如我搵到,而你願意嘅話,我仲想繼續同你一齊。假如你唔願意,我個心會好痛。

老豆同我憶述呢段經歷嘅時候,依然覺得心痛。

佢話,我同予姨當時好痛苦。佢愛我,但因為生活實在艱難,加上我唔可以娶佢,同佢一齊嗰幾年,佢耐不耐埋怨我俾佢嘅時間好有限,令佢覺得好委屈。

老豆同予姨講,有好嘅人對妳好,妳想接受的話,即管自己決定,不過妳事先同我講聲。

予姨話佢永遠係老豆嘅人,唔想同老豆分開。

嗰陣有好幾個人同時追予姨,佢哋提出用錢照顧予姨。呢啲人都唔係予姨杯茶,予姨雖然好需要錢,一直猶豫好冇接受。

其中有個細予姨10年,叫Don嘅太子爺好鍾意予姨。

相比其他想溝佢嘅有錢人,予姨覺得呢個有錢仔比較可以接受,就同佢每日喺手機聊天。予姨放工返到屋企,會報告,發相俾太子Don睇。佢話自己好攰,涼都未沖就上床瞓覺。太子Don睇到啲相,話好想瓹入妳被竇裏面,仲話,妳俾我幫妳按幾吓就唔攰。

太子Don知道予姨有困難,就幫予姨交租,仲提出包養予姨,先俾20萬上期,另外每個月3萬蚊生活費,同予姨同居。假如兩年之內,予姨乖乖哋,就再送間公屋俾予姨。

予姨諗住先攞到佢筆上期就撇,萬一撇唔到,大不了俾佢照顧兩年攞埋間公屋再算。

正當差啲傾成條件,太子Don即將俾錢包養予姨之前幾日,發現咗予姨原來有男朋友。佢最憎人呃佢,就同予姨斷絕聯繫。

淨番落嚟嘅選擇都揀唔落手。

有個老頭,成60幾歲,予姨俾張相老豆睇,成個外星人咁嘅樣,係沙田一間酒店嘅高層。老頭嘅老婆喺深圳,佢自己就喺沙田一間豪宅住。佢提出俾10萬上期,暫時先去予姨住嘅地方同居,然後予姨儘快搬過去佢間豪宅同佢住。老頭應承每個月俾2萬5生活費,條件係予姨去佢間酒店返工。

予姨話,生活費加上去酒店返工嘅薪水加埋,每個月有4皮,另外包食包住。

老豆話,算唔錯啦。

但係要俾老頭子全天候監管,仲要一返屋企實俾佢屌。

佢有冇話想包妳幾耐?

冇講,佢有老婆嘅,我做二奶。

其實今年年頭,我曾經寫過一個關於我哋嘅故事,故仔裏面我寫妳做咗人哋嘅女人一年,估唔到而家真係要發生。

我都唔知道你識寫故仔。

讀書嘅時候貪玩修讀過編劇,不過唔係主修。

知唔知道點解我咁迷戀你?

妳有咩?

我哋一齊幾年喇,你唔覺嘅咩?

以前係嘅。

而家都仲係。

因為我屌得妳舒服?

呢個都係,但最主要係我鍾意你有文化。但係你咁有文化,可唔可以寫啲好啲嘅情節?

嗰陣予姨一路update老豆情況。佢唔捨得老豆,話假如俾人包,除咗要俾人屌,亦會俾老頭子𥄫實,到時就好難再同老豆見面。

一個星期五,予姨同老豆講,冇接受到老頭子。

予姨話,老頭子講到明一俾錢就即晚嚟我度瞓,佢話過咗水梗係要有啲揸拿,即係話要屌。我接受唔到出賣自己,仲有佢實會𥄫實我唔俾我喺出面媾仔,到時我哋想見面就難㗎喇。

咁妳生活點?

有人介紹我去做包裝,係辛苦工,儘量支持住先,真係唔得先再算。呢個星期六,你上我屋企做愛,做完愛俾啲錢我。

咁攪笑嘅?

點樣攪笑?

我哋不嬲唔講錢㗎,妳要我俾錢屌妳,當我咩?

你自己成日話想試吓當我係雞咁嫖我咩感覺㗎,唔想咩?

但係我一路都冇對妳有過唔好嘅想法,即使妳打算為生活出賣自己。

我冇俾第個屌過㗎,好冇呀?

妳未啫,第日,妳搵到人照顧妳,到時妳始終同人做㗎啦。

我攞我個女發誓,就算我呢輪同人傾照顧,同佢哋食飯、飲嘢、日日訊息,我冇同人上過床。星期六你嚟我屋企屌我,屌完俾啲錢我。

嗰日佢哋做愛嘅時候,老豆性幻想予姨俾太子仔包咗,日日都俾人屌。予姨配合老豆幻想。

做完愛,傾偈嘅時候予姨同老豆講,呢段時間,有另一個人一路追佢。

係個60幾歲嘅肥佬,工程公司老闆嚟嘅,佢叫我叫佢做B哥。佢對我好好,請過我食過幾次飯,每次都喺啲好貴嘅地方食好好嘅嘢,仲對我好體貼,試過親手整愛心午餐攞去我公司俾我。但佢一路冇表示,唔知諗咩。

可能想觀察吓妳。

我都覺得係。

予姨同肥佬喺手機互相試探。

予姨話,我估,我唔可能拖佢太耐,總要俾個答覆佢,如果唔係佢會覺得我有機心。

予姨入咗朋友介紹間公司做嘢,之後一路受氣。嗰度個阿姐唔抵得佢靚、人又咁嫵媚,加上阿B哥有時失驚無神去予姨公司樓下接佢,俾予姨啲同事見到佢同個老佢咁多嘅肥佬一齊,兩個人根本唔襯,就背後話佢係俾人包養嘅雞,個老女人成日借啲意鬧佢,攪到予姨好大精神壓力,好想唔做。

唔做嘅話妳生活點算?

肥佬提出想娶我。

妳點諗?

佢唯一好處係從未結婚,冇仔女。佢話知道我唔鍾意佢,但係佢好鍾意我,而我需要嘅照顧,佢可以俾到我。我其實唔係咁想咩照顧、包養,我想正正常常拍拖,然後結婚。咁多年嚟,我最想嫁嘅係你,你又唔可以離婚娶我,你俾我嘅時間又咁多限制。

肥佬個樣可以接受嘛?

予姨開手機裏面嘅相俾老豆睇。

唔算難頂吖,還可以,老豆話。

但係佢好肥,行路呀吓呀吓,同佢出街,俾人睇住啲眼光好難受㗎。

老豆錫予姨,話,假如妳真係想有個人好好咁愛錫妳嘅話,不如嫁俾佢啦。

你係咪變態㗎?

兩個人正想攪嘢嘅時候,予姨攞住部手機,裏面開住阿B哥張相,話,我哋而家喺佢面前做。

咁我哋而家係咩嘢關係?

姦夫淫婦。

老豆正準備插入嘅時候,予姨嘅老闆打視頻嚟。予姨拒收,佢老闆就打電話嚟,仲講咗好耐。老豆覺得好奇怪,只係小小包裝部門一個女工,作為老闆點會咁關照,專登打嚟講咁多嘢?而且從言語之間,呢個老闆似乎仲好提攜予姨。

予姨收線之後,老豆問,介紹妳入去嘅係咩人?妳同個經理有咩關係?

問問吓,老豆開始失控,攬實予姨,激動咁錫佢,話,我唔理妳同人有咩,我都包容妳,我愛你。

予姨嬲。

佢話,我咩秘密都俾哂你知,連我同人傾照顧、包養呢啲事都一五一十講哂你知。我一路冇接受俾人照顧,咁辛苦打呢份工,為咗咩?你咁都仲唔信我…

予姨喊,就攞老豆擺喺佢屋企,以備有時候排卵期忽然想做愛嘅時候用嘅套出嚟,剪爛哂,跟住趕老豆走。

第二日黃昏6、7點,予姨發訊息俾老豆。

想講樣嘢你知,我啱啱應承咗肥佬。

(未完待續)

作者: 壯陽小手袋    時間: 2020-12-29 15:43

正呀師兄。。。。。繼續
作者: ronchankw    時間: 2020-12-29 17:51

每編文都非常吸引👍
作者: fattg    時間: 2020-12-30 10:55

Good story希望睇到更多。多謝分享好正
作者: dcat20    時間: 2020-12-30 16:52

引用:
原帖由 fattg 於 2020-12-30 10:55 發表 查看引用來源
Good story希望睇到更多。多謝分享好正
謝謝。

呢幾期暫時係build up故事,會比較少甜。

* * *

3.2.1

老豆問予姨,幾時正式一齊?

聽晚就去佢屋企,佢話唔想再等,呢段日子日日掛我掛得好辛苦。

決定得咁突然?係咪因為尋日我哋嗌交?

我想有人錫、想有人對我好,唔想日日嗌交。

我哋以後可唔可以見面?

如果你唔俾壓力我,可以。

咁妳住緊嗰度點?

退租,我搬去佢度住,之後佢話儘快結婚。我接受佢都係因為佢可以結婚,識你嘅時候我已經話想搵人結婚,你都想我今後安定,係咪?

咁我仲可唔可以訊息妳?

可以,但係要儘量簡短,唔可以再叫我老婆、妻呢啲。

予姨去阿B哥屋企嗰日之後兩日,遇啱老豆生日。

呢幾日,老豆全日掛予姨掛得好緊要,個腦不斷諗起佢哋最好嗰段時光裏面嘅所有經歷。佢知道肥佬接送予姨返工放工,但因為佢好掛住予姨,上午或者黃昏,佢知道予姨返工放工有段空檔,就訊息予姨,問係咪而家返工放工都唔方便訊息妳㗎喇?予姨話係。

有一日,老豆喺灣仔開會,諗起有次佢放工,予姨掛住佢,話要視頻。老豆話要搭船過灣仔,予姨就喺老豆搭船嘅時候同老豆視頻。老豆諗起嗰時佢哋好美好,於是專登搭番嗰種船過尖沙咀,去番佢哋以前去過嘅地方懷念佢。

老豆話佢嗰日全日個心空洞洞。

予姨呢個時候發訊息嚟問候老豆,傾咗幾句。

夜晚,老豆喺屋企諗起予姨而家晚晚同人哋瞓,幾晚都瞓唔着。

不過,當時我諗,予姨應該仲未俾肥佬屌,老豆話。

點解?我問。

當時大概一年前,予姨開始有尿道炎。每次做完愛之後,都要忍受尿道炎番發之苦,食成個星期藥。所以佢每次都預咗要忍受享樂之後嘅辛苦同我做。嗰次同佢做完之後,佢都有復發。佢曾經話過假如同肥佬一齊,就會用自己身體有毛病,要好好調養做借口,儘可能拖延同肥佬有性行為。加上我知道佢嗰幾日姨媽到,更加唔會做㗎喇。不過,我當時估,就算做愛佢可以推搪,去得肥佬屋企同佢住,肥佬要摸要揸,都冇辦法逃避㗎喇。

重點係,予姨以前經常埋怨老豆俾佢嘅時間好有限,想多啲同老豆一齊、想老豆留低同佢過夜都唔得。老豆其實都好想嘅,但係一路都冇同予姨過過一晚夜。而家,予姨已經喺第二個人屋企,晚晚夜同人一齊過。

星期六,老豆一朝早掛住予姨,專登喺朋友圈發咗啲訊息俾予姨睇但係予姨一路都冇覆佢。佢就諗,予姨已經係肥佬嘅女人,以後每個周末就同肥佬周圍去,肥佬又可以同佢去旅行。佢嗰日同阿媽行街,全日個心都仲係空洞洞。

老豆一返到屋企就瞓咗一陣,醒咗見到予姨發訊息問候。老豆話以為妳哋今日有節目,所以唔好意思訊息妳。

冇節目,我發燒,瞓足全日。

然後佢哋聊咗陣間,老豆好想問予姨呢幾日同肥佬一齊點,但予姨唔想講。

星期日,9點,老豆又係一醒咗就掛住予姨。

點知予姨發訊息俾佢。

你今日點?

正喺度掛住妳。

中午同我食飯,下午同我去尖沙咀幫人客睇啲嘢,你有冇時間?

好,妳方便咩?

方便,我發燒你怕唔怕?

唔怕,好開心可以見妳。

食湖南菜好冇?上次我哋食過嗰度。有啲嘢想同你講,好煩,想同妳傾心事。

我聽。咩事?佢對妳唔好?妳今日自己走出嚟佢唔問妳咩?

佢今日去上水朋友屋企叫我同佢去,我話我有事,唔鍾意俾人支配。

老豆去到食湖南嘢間餐廳,一見到予姨,有一種「呢個曾經係我嘅、我一生中最愛嘅女人,而家係人哋嘅女人」嘅感覺。

未完待續

作者: dcat20    時間: 2020-12-30 16:54

引用:
原帖由 壯陽小手袋 於 2020-12-29 15:43 發表 查看引用來源
正呀師兄。。。。。繼續
引用:
原帖由 ronchankw 於 2020-12-29 17:51 發表 查看引用來源
每編文都非常吸引👍
多謝。

* * *

3.2.2

坐落傾咗陣,予姨開始講B哥。

死啦,我真係唔鍾意佢呀,點算呀?

但係妳收咗佢錢。

佢俾唔足。

哦?

傾條件嘅時候講好俾咁多,我去到佢屋企,佢先至話呢輪生意唔好,暫時俾住咁多先,希望同我培養感情,就會對我好好。

咁妳點?

唔鍾意佢…

食完嘢,喺地鐵,予姨話唔好喺呢區拖手,怕俾阿B哥撞到。

佢再補充,寧願第日唔同佢一齊嘅時候同佢講清講楚,唔想呢個時候俾佢撞到有把柄。

去到尖沙咀,老豆同予姨結識、以前經常一齊出入嘅地方,予姨抱緊老豆,個頭伏喺老豆膊頭,話,我哋依然係我哋。

老豆憶述,嗰陣,你老豆同予姨喺尖沙咀返工,予姨當時有做吓代購賺啲外快,有時喺尖沙咀啲名店幫人買奢侈品,我就陪佢。佢買完嘢,我哋就喺附近開房。

嗰日,老豆同予姨喺九龍公園行一陣,懷念吓以前,就去中港城幫人客買飛甩雞毛,然後去海港城。

佢哋初初一齊嘅日子嘅回憶返番哂嚟。

買完嘢就去泰國餐廳食嘢。

坐低嘅時候,予姨望住老豆,問,有冇嫌棄我?

點可能呢?妳一路話我對妳唔好,妳搵到人對妳好嘅話我都祝福妳。

有朋友介紹我入一間公司,如果發展得好,我可以返大陸幫佢哋打理分店。我好想入呢間公司,但好多嘢我都唔識,你可以教我嘛?我想下星期每晚出嚟,你搵個地方教我。

好。

嗰晚,予姨返到住嘅地方發咗啲相俾老豆。

老豆認出嗰度係予姨住嘅地方,唔係人哋嘅屋企。

乜佢冇去人哋度過夜咩?老豆心諗。

佢發訊息問予姨,睇嚟,呢度成為妳避靜嘅地方嚟喎。

予姨冇覆呢個問題。

嗰半個月,老豆同予姨幾乎晚晚一齊。

佢哋租溫習室,老豆教予姨電腦同埋商務知識。予姨有時候感動老豆對佢咁好,又或者一時感觸,就望住老豆,問你有冇有時候覺得自己靚仔?

好偶然。

跟住就會抱住老豆錫佢,隔住老豆條褲摸佢。老豆一邊同予姨脷交,一邊伸手入予姨衫裏面摸佢嘅胸部同搓佢的的。

老豆諗起予姨已經係人哋嘅女人,激動起嚟,就肆意侵犯予姨,話,妳係我嘅。

予姨同老豆初期,做愛嘅時候,予姨鍾意同老豆講,我係你嘅,我成個人都係你嘅。

我依然仲係你嘅…

肥佬屌咗妳未?

冇。

咁最少你哋每晚一齊瞓,佢點都有睇過妳、揸過喇啩?

都冇,發誓。

同居都可以唔掂妳?

佢哋幾乎每晚會面,過咗一個星期,老豆先至知道原來予姨除咗第一晚去過肥佬屋企食飯之外,一路冇喺人哋度過過一晚夜。

老豆幫予姨上完堂之後,予姨提出要老豆陪佢行路返到佢住嘅地方樓下,予姨就喺途中逐啲逐啲透露佢同阿B哥嘅情況。

我的確曾經諗過,我要嘅生活照顧,肥佬俾到我嘅話,嫁佢就嫁佢啦。有個家,生活上有人俾到好好嘅照顧,感情上有你,就夠。但係嗰晚收到佢錢,發現佢俾少咗,我就後悔。真係唔鍾意呢個人呀,點攪呀?佢大我最少廿年,又肥到咁,同佢喺街俾人望好難受㗎。嗰晚我喺佢屋企食飯,收到錢發現少咗之後我就話有事要走,之後一直都返自己度瞓,冇再去佢度。佢好不滿,話我冇勉強過妳做乜嘢吖,妳話要先培養感情,但係如果連瞓都唔一齊瞓嘅話,點樣培養感情呢?嗰個星期日,我哋咪去尖沙咀嘅?嗰日佢去上水見朋友,其實係想帶我俾佢啲朋友見。佢同人講咗帶女朋友去,點知我冇出現,佢就埋怨我令佢冇面。今個周末,假如我都唔陪吓佢,佢可能會叫我回水。

妳連見都唔見佢,佢唔會照顧妳落去。

幾乎日日都有見。朝早佢揸架車嚟我樓下接我返工,放工又嚟我公司樓下接我。我唔鍾意佢嚟接,一來我懷疑公司啲人見到我同個老我咁多嘅肥佬一齊,令公司個老女人咁憎我,仲背後話我係雞。二來我唔鍾意佢事前問都唔問突然出現喺我樓下。喺車上,佢會拖住我手,我會俾佢拖一陣。不過佢好尊重我,佢想同我親熱,我話唔好佢唔會夾硬嚟,到而家都冇同佢有過肌膚之親。

咁妳呢輪晚晚放工嚟搵我…

佢有問過,我話請咗個導師教我嘢,叫佢唔好嚟接我。佢堅持要接,我就俾佢車到附近,落咗車就行過嚟搵你。佢問,妳學咩我教妳都得啦,我話我之前一次過俾咗錢,所以要搵落去。佢就問,妳日日話忙,其實忙啲乜嘢啫,妳要嘅生活我可以俾到妳,妳只需要俾我養,唔需要努力,想做嘢嘅話,嚟我公司咪得囉,自己有公司做乜要打人哋工呢?但係我就係唔想同佢一齊,假如真係嫁佢,佢實會要我去佢公司做嘢,到時想再好似而家咁走出嚟見你都唔得㗎喇,仲要起碼有段時期晚晚俾佢屌,諗吓都難受呀。

妳咁唔鍾意佢大早做乜要接受佢呢?就係因為嗰個星期日嗌交?

呢個係一半原因,我咁辛苦做嗰份工,無非唔想靠人,點知你咁都唔明白我。另一半原因係我喺公司日日俾嗰個老女人鬧,肥佬就幾乎日日都問我考慮成點,佢話我只需要俾佢照顧,就唔使咁辛苦,又唔需要努力就可以解決哂我生活上嘅困難。嗰日,老女人又試勁鬧我,肥佬再問我,我就唔想努力喇。肥佬係好人嚟嘅,我咁對佢,佢都仲話佢要努力追我喎。

妳有冇些少感動嘛?

冇。我只不過覺得佢係個好人嚟,對我好禮貌,唔計佢俾少咗錢呢一吓,佢真係好鍾意我,話我令佢好痛苦。不過我好唔鍾意佢失驚無神去我樓下等我,好似監視我咁。

名義上,佢係妳男朋友吖嘛。雖然妳上到去佢屋企佢先至俾少咗呢吓係好差,但係妳收咗,佢的確有權check妳,除非妳同人講清楚。咁妳有咩打算?

儘量拖延,希望入到嗰間公司,發展好嘅話就同佢講清楚。冇錯佢可以俾到好好嘅照顧我,呢個人係要妳同佢真係有感情,佢就會俾好好嘅照顧妳。不過我真係唔想同佢有咩感情,莫講要俾佢屌,有時喺街同佢一齊、佢打電話嚟聽到佢把聲,都覺得呢個人真係唔啱我。而家我已經唔想再俾咩人照顧喇,呢口飯我食唔到。

過馬路嘅時候,予姨忽然話,而家姨媽到緊,等姨媽完咗,我哋再做愛吖?

(未完待續)

作者: hkairport    時間: 2021-1-2 15:56

Excellent story
作者: dcat20    時間: 2021-1-3 13:11

引用:
原帖由 hkairport 於 2021-1-2 15:56 發表 查看引用來源
Excellent story
Thank you.

* * *

3.2.3

我問老豆,所以你就同予姨復合?

係。當時予姨想入一間公司,只要入到,同埋見到可以發展嘅話,就唔理肥佬,所以佢唔想喺呢段時間俾肥佬得到佢。嗰間公司大概半個月之後就會請人,我就喺嗰半個月裏面,儘量教佢所需嘅知識,幫佢入嗰間公司。所以嗰半個月,我哋幾乎晚晚一齊。

予姨唔啋肥佬嘅話,肥佬唔會再俾錢佢嗰喎。

我哋都諗到呢點,當時予姨嘅諗法係儘量拖延,見步行步。予姨冇去到肥佬屋企同佢同居,亦都唔想同佢有咩身體接觸。肥佬好鍾意予姨,予姨雖然冇同佢一齊,但佢俾錢照顧,名義上就係予姨嘅男朋友,每日接送予姨返工、放工,予姨俾佢咁做,當係兩人見面,亦都同佢每日手機、訊息聯繫。當時予姨有工作,辛苦啲都仲可以維持。我俾你阿媽經濟監控,假如予姨有咩突發需要,我幫佢少少都仲得嘅。但佢喺公司日日俾個老女人鬧,萬一佢佢真係支持唔住唔撈,想入嗰份工又入唔到嘅話,生活就成問題。所以雖然予姨好唔想靠肥佬,亦都儘量都唔想得失,必要時都仲有條後路。

就係咁樣,本來諗住失去予姨嘅老豆,喺嗰半個月裏面,幾乎每晚同予姨一齊。

老豆話,每一日,我幫予姨準備教材。佢見到我為佢做嘅嘢,感動起嚟就錫我。我哋喺溫習室裏面打車輪,伸脷入對方口裏面撩來撩去。我伸手入去予姨衫裏面,搓佢波波、的的,佢伸手入我褲裏面揸到我硬,大家攪到㷫合合,然後繼續學嘢。

上完課,老豆送予姨返住嘅地方。因為嗰個月肥佬仲俾緊錢,予姨唔想俾肥佬見到佢哋上樓,老豆只送予姨到樓下,唔可以再上去佢度。

喺大厦嘅入口道別時,予姨望住老豆想喊,一路睇住老豆消失喺視線範圍先至入大厦。

返屋企途中,予姨訊息老豆,你係咪因為我覺得好痛苦?

可以見妳係我最好嘅獎勵,我希望妳好。

感覺我哋返番去以前,予姨話。

有啲,大家努力工作,老豆話。其實佢覺得已經同以前唔同,但知道予姨儘量對佢好。

予姨搵到一張老豆早幾年前嘅相,佢發俾老豆,話,我好鍾意呢張相,好有味道。嗰陣你一臉幸福,而家俾我攪到咁攰,對唔住。我搵到錢嘅話,俾我對你好,以後我每年做一批衫俾你去見客,以前我做俾你嗰啲,你掉哂佢啦。

唔使,妳已經將最好嘅嘢俾咗我,妳俾咗我一生最美好嘅時光。

假如我第日真係俾人養,我仲想同你一齊可以嘛?

老豆諗咗一下,話,可以。

我一定會對你好好㗎,我會用錢貼你㗎。

妳真係發咗先算啦。

原來肥佬周時泊架車喺予姨屋企對面監視,老豆送予姨返到樓下嘅時候俾肥佬見到。

佢當時冇即刻出嚟,過後至打電話俾予姨問。

我見到妳同人一齊,嗰個人幫妳攞嘢,行到妳樓下嘅時候將啲嘢俾返妳。

嗰個係我俾錢請嘅導師。

妳要學咩我都可以教妳。

我之前一次過俾咗錢佢,所以要搵佢教落去。

嗰次之後,予姨叫老豆直接去自修室樓下等。

肥佬嚟接我,佢話要送我,你去樓下等我。

唔好俾佢上去,唔可以俾佢知道地址。

予姨要學嘅嘢老豆教得七七八八,冇需要再上課。最後一堂早咗到自修室,喺reception等房嘅時候,予姨話,一陣落咗堂,我哋做愛。不過唔可以上我度,要喺外面開房。

予姨一直受尿道炎困擾,老豆對上一次同佢做過之後,佢食咗成個星期藥都冇完全好番,加上佢接受咗俾人照顧,老豆本來諗住同予姨唔會再做㗎喇。佢好想,不過亦都唔想予姨辛苦。

點解?

咩點解?你唔想咩?

想,不過,妳係咪為咗安慰我?

我做乜要安慰你呀?予姨定咗一、兩秒,再問,你唔俾我想要嘅咩?

俾。

落堂後,老豆唔想好似好掛住呢件事咁,故意唔提起。反而係予姨主動提,我哋去做愛,搵地方啦。老豆諗起舊年同予姨喺佢而家住嘅地方附近租過一間時鐘教佢嘢,於是就提議去嗰間。

買套。

唔想再同我有親密接觸嗱?

我都好想俾你唔戴套射入去,不過我而家有尿道炎,你唔戴套,萬一我感染到會好辛苦㗎,你係咪想我辛苦?

搵套買嘅時候見到另一間時鐘,予姨話不如試吓呢間。時鐘樓下有間板長,買啲壽司就上去。

呢次係自從予姨接受阿B哥照顧,予姨名義上做咗人哋嘅女人,而老豆唔可以再上予姨度之後,佢哋第一次再做。佢哋亦都有兩年冇喺外面開房做愛。

入咗房食壽司,然後去沖涼,儘量沖乾淨啲。上床前,予姨話拆定個套出嚟先,老豆話,咁快?予姨話,準備定先啦。

兩個人攬住、傾吓偈,老豆對予姨好大反應,同予姨一齊、攬吓,錫都唔使錫就硬。予姨亦都渴求老豆入去。

予姨手機響,佢舊老闆打視頻嚟,予姨冇着衫,於是拒接。老細就打電話嚟,話喺廣州攪公司,想予姨上去幫佢,講咗一輪終於收線。

予姨同老豆講,嚟啦。

咁快?

係。

老豆嗰時已經等到稍為軟咗,佢抱住予姨,咀佢、揸吓予姨波波,好快就硬。

電話再響,予姨阿媽打視頻嚟。

予姨冇着衫,兼且唔喺屋企,於是拒接,再打番電話俾佢阿媽。

終於同阿媽講完電話,予姨急不及待。

點知個套唔見咗。

明明頭先攞咗出嚟擺喺旁邊㗎,去咗邊呢?

兩個人左搵右搵。

(未完待續)

作者: agogock    時間: 2021-1-4 18:21

小予 又再出現 真系開心 喇
作者: dcat20    時間: 2021-1-6 14:06

引用:
原帖由 agogock 於 2021-1-4 18:21 發表 查看引用來源
小予 又再出現 真系開心 喇
多謝支持。

* * *

3.2.4

老豆同予姨左搵右搵,都搵唔到個套。

本來開個新嘅都得,但係頭先明明放喺旁邊㗎嘛,覺得好奇怪。

正當老豆突然醒起嘅時候,予姨亦都見到。

個套就係老豆喺予姨身邊等予姨講電話嘅時候責住,黐咗喺老豆背脊。

佢搣番落嚟,跟住就上床同予姨激吻。

自從佢哋幾年前一齊開始,即使佢哋最美好嗰段日子,就已經有種唔知將來會點嘅感覺。但係當時予姨寄望佢個女畢業後入佢個有錢女婿嘅家族企業做事,而佢自己嘅經濟壓力亦冇而家咁大,嗰幾年予姨同老豆嘅關係好美好嘅,予姨一直夢想同老豆結婚、生仔。後來予姨個女同個有錢仔鬧翻,予姨嘅經濟亦接二連三出現問題。予姨身邊有好多女仔朋友俾老頭子照顧,生活都過得非常好,佢哋經常影響予姨。其中有一個女仔朋友不一個老頭子照顧咗10年,屋都有兩間。予姨問呢個女仔朋友,愛唔愛個老頭?佢話唔愛。予姨一直好多人追,有啲仲非常有錢,但予姨一直堅持,唔想出賣自己。生活固然重要,但愛自己愛嘅人亦都緊要。直到嗰年5、6月,情況越嚟越嚴峻,先至開始認真考慮搵個人照顧。早排壓力最大嘅時期曾經諗過嫁俾阿B哥算罷喇,點知收錢發現阿B哥俾少咗嗰一刻當堂後悔。呢段時期阿B哥早晚揸車接送,日日同佢電話、訊息聯繫,發覺真係唔想同呢個人一齊,儘量拖得就拖。不過經濟始終係個隱憂,萬一攪唔掂,有可能最終係佢㗎喇。嗰段時間老豆幾乎日日都仲同予姨聯繫、一齊,見面嘅次數仲密過佢哋最好嗰段日子,佢哋一路甜蜜,老豆一路擔心。半年後、三個月、兩個月、一個月後會點?予姨會唔會最終走投無路,做咗阿B哥嘅女人?以後仲會唔會見面、一齊?
抱住呢仲唔知將來嘅心情,老豆同予姨縱情享受呢刻嘅親密時刻。

予姨用口侍奉老豆嘅時候好用心、仔細,靈活運用咀、脷,帶俾老豆唔同嘅感覺、享受。就好似有啲人鍾意食雪茄追求前、中、後段唔同嘅味道變化,予姨儘佢所能提供豐富嘅感覺俾老豆。

老豆話佢識予姨之前同過幾個女人拍過拖,識咗予姨之後間中仲有同其中兩、三個女人見面,做親密嘅嘢,但係佢哋冇一個喺呢方面有予姨咁奉獻、咁付出,呢樣係老豆咁愛予姨嘅原因之一。

予姨想老豆品嚐番佢。

老豆儘佢所能,仔細咁用咀同脷報答予姨對佢嘅付出,用心舔予姨敏感嘅部位,舐、吸啜予姨下底條裂縫裏面嫩滑嘅鮑肉。

老豆當時有擔心咁做會對予姨嘅尿道炎唔好,不過當時佢哋大家都好想,就控制唔住。

予姨享受咗一輪老豆嘅服侍之後就急不及待要老豆戴。

老公…好想你屌我。

老豆戴上套,就慢慢進入。因為唔知道同予姨嘅關係將來會係點嘅心情下,老豆想好好記住呢刻,於是好細心咁慢慢進入予姨嘅身體,停喺裏面,抱緊予姨,深深咁錫佢咀、錫佢脷。予姨亦都渴求咁用條脷起勢挑撥老豆。

據老豆講,三年幾之前佢同予姨識咗唔夠一個月就開房。嗰陣予姨同老豆都知道佢哋係冇可能嘅,就話只係做朋友,大家都要控制感情。但係因為佢哋都好鍾意對方,覺得搵到最啱自己嘅人,於是日日來往。

老豆專登揀情人節嗰晚約予姨去街,佢唔想予姨夜晚要趕返深圳第二朝又一早趕落嚟,於是開咗間房俾予姨過夜。

嗰晚,佢哋去房放低嘢之前,予姨預先聲明唔好諗住做愛,老豆當時亦都冇期望可以同予姨點樣嘅,就話ok。點知一入房,予姨就抱實老豆起勢錫佢,仲伸脷入老豆口裏面挑撥老豆。

予姨個咀係老豆所錫過最軟熟嘅。

嗰晚佢哋冇做到愛,但佢哋出去碼頭等渡海小輪嘅時候確認咗關係。

我而家係咪妳男朋友?

係㗎喇。

老豆一路插住予姨一路諗番呢啲,一路咀予姨,一路柔情咁喺予姨身體裏面活動。

予姨喜歡喺老豆身上,佢知道點樣可以快速得到高潮,就喺上面來回、上下咁搖。老豆就瞓喺度欣賞予姨自high嘅神情,好好咁樣摸、揸佢軟熟嘅奶,好似而家唔好好摸以後就冇㗎喇咁樣。

一路,老豆對予姨都好溫柔嘅,予姨話呢樣係佢咁鍾意老豆嘅原因之一,但係,佢想老豆試吓打吓佢、凌辱吓佢。

老豆試吓予姨一路喺上面搖嘅時候打予姨pad pad、波波,同埋搣佢lin lin。

予姨到咗之後就尷尬倒下,老豆確認一下予姨係咪已經夠皮,就換位。

完事後,老豆同予姨都非常滿足。

識老豆之前,予姨嫁過一次,之後有過兩個男朋友,其中一段關係較長,似乎比較認真嘅。據予姨講,無論感情同性,都未試過有人令佢咁滿足、咁享受,同埋佢冇試過咁愛一個人。

老豆問,假如妳真係要嫁俾肥佬…

到時實要同佢做㗎啦,死啦,會唔會晚晚要俾佢屌㗎?

老豆冇回應,予姨繼續講,我估,到時我會喊…同埋,就算同佢做,我一定唔會好似頭先咁樣。

(未完待續)

作者: fattg    時間: 2021-1-8 09:30     標題: 回覆 20# dcat20 的帖子

近期難得一見的好故事,師兄請繼續努力,謝謝分享。
作者: dcat20    時間: 2021-1-9 09:11

引用:
原帖由 fattg 於 2021-1-8 09:30 發表 查看引用來源
近期難得一見的好故事,師兄請繼續努力,謝謝分享。
多謝鍾意。

3.3.1

老豆講呢啲經歷我知嘅時候,我已經大學畢業同埋出咗社會做嘢。我同佢關係一直好似朋友,唔似父子。佢知道咗我中學到大學有好幾年同珊姨攪上咗,仲攪到好痛苦,就同我講佢同予姨嘅往事。

從老豆嘅憶述之中,我感覺到佢深愛予姨,亦諗起我同珊姨嘅關係。

我好細個已經知道薇薇唔係我親生家姐,亦都約略知道佢嘅生母同老豆有關係,但我係到呢個時候至知得咁詳細。

老豆寫過一個關於佢同予姨嘅故事,故事嘅後半段戲劇化同埋美化咗,不過前半段有9成真。好多關於佢哋早期嘅細節,我都係從佢寫嘅故事裏面知道。

予姨接受咗肥佬照顧之後第一個星期日,佢搵老豆陪佢去尖沙咀。喺九龍公園,佢哋初期成日去嘅地方,老豆同予姨講,我哋初初開始冇幾耐,妳話知道我係一個有故事嘅人,其實嗰陣我冇咩故事,不過而家我有喇。

老豆話想將個故事賣俾導演拍戲。

予姨知道老豆講嘅係佢哋兩人之間嘅事,就話,賣到的話分番一半俾我。

老豆收藏咗予姨啲相,佢俾我睇過一啲,好似當年嘅一個大陸女明星張馨予,係個美人。佢話,呢個就係你老豆一生最愛嘅女人。

我問老豆,既然你同予姨相愛得咁緊要,佢當時嘅境況又咁差,點解你唔同阿媽離婚娶予姨呢?

予姨當年一路埋怨我呢樣嘢,佢話唔理解我話愛佢但係唔娶佢。其實我真係好想好想同予姨一齊,但係你覺得我同妳阿媽離婚咁易咩?我同予姨未開始嘅時候,佢已經向我透露想搵個人結婚、照顧。嗰陣我諗,既然客觀條件唔適合一齊,我唔想累佢,就話我哋做好朋友算罷喇。予姨亦話睇嚟我哋只能夠咁,感情要自己把控。點知我哋都好鍾意對方,日日一齊,好快就控制唔到。初期大家抱住一齊嘅時候儘量開心嘅態度,佢偶然透露佢嘅生活壓力,對將來嘅擔心、憂慮,我嗰陣叫佢不如搵個人嫁,佢就會叫番我幫佢搵對象。但唔覺唔覺,我哋越來越愛對方,唔捨得分開。試過做做吓愛,佢忽然喊,話唔捨得同我分開,想同我結婚。我就話唔係一開始就知道喺咁樣嘅咩?佢話控制唔到越來越愛我。頭三年,佢一直想嫁我,想同我生細路,有時埋怨我人俾唔到佢、時間俾唔到佢。經過好多次埋怨之後,佢漸漸知道我唔會離婚娶佢。所以嗰段時期佢開始考慮搵個人照顧,一來固然係經濟問題,二來亦都因為佢同我一齊三年都俾唔到承諾佢。

嗰次開完房之後,予姨嘅尿道炎果然復發。

老豆話,予姨係佢一生遇過最好嘅對手。除咗好愛對方之外,性方面大家都非常享受同對方做,從來冇試過咁滿足。老豆係予姨遇過最大碌嘅男人,亦係最耐,試過一日內屌4次,有時一日屌兩次,屌到予姨有啲痛。老豆每次抱住予姨,一邊同佢錫咀、脷交,一邊喺予姨裏面,覺得非常陶醉,好想好想以後都可以入去予姨身體,喺裏面發洩。但自從予姨有咗尿道炎之後,每次做完愛,予姨就要忍受尿道炎復發嘅辛苦,食成個星期藥。老豆愛錫予姨,唔好意思向予姨要求。予姨收咗肥佬錢,名義上已經係人哋嘅女人,仍然主動向老豆提出再做,老豆已經非常感恩,唔敢奢望以後繼續有。

一晚,予姨叫老豆去接佢放工。老豆差不多去到,予姨突然通知,肥佬又試失驚無神到咗佢樓下接佢。

咁我返屋企啦。

唔好,不如你去我屋企附近個運動場等我,肥佬只係載我到樓下就會走,佢唔會上嚟,佢一走我即刻過嚟搵你。

予姨去到運動場嘅時候,老豆只係到咗冇幾耐。予姨話,我都話快㗎啦。佢忍唔住喺球場攬實老豆,見左近冇乜人就坐上老豆身上,一路錫老豆一路隔住褲用下面磨老豆,直至有啲人出現喺左近仲眼望望,佢哋至收歛。

予姨主動交待同阿B哥而家嘅情況。

而家佢每日都會打電話同發訊息俾我,亦會失驚無神話嚟接我就嚟。有時我打開窗望落街見到佢泊架車喺對面,我知佢想監視我。有一日,佢話我唔啋佢,一定係有男朋友。我唔認。所以嗰份工對我好重要,如果入到去見有得發展嘅話,我就會同阿B哥劃清界線。但係而家,我暫時仲要保留佢做後路。今個周末,我哋再做愛吖。

老豆話好,不過佢知道予姨啲時間成日都話唔實,周末佢可能又有其它事。

星期日,老豆同予姨去尖沙咀佢哋以前返工嗰頭食日本嘢,然後去九龍公園。老豆嗰段時間實在好唔想失去予姨,就向予姨求婚。予姨問,點解而家忽然可以結婚?老豆話好想同妳永遠一齊。予姨話老豆先要離婚,叫老豆好好考慮清楚。

但予姨依然好感動。嗰日下晝,佢約咗個女性朋友飲下午茶,係個過氣歌星。佢叫埋老豆陪予姨去the One正門等呢個朋友。嗰個人終於出現嘅時候,予姨向人介紹,我男朋友。老豆陪佢哋行到佐敦,呢個朋友同予姨講,妳男朋友靚仔。

過咗兩個星期,予姨話,今日我約咗上次你見過嗰個朋友,不如你嚟請我同佢食飯。

好。

食飯嘅時候,予姨同呢個過氣歌星朋友起勢講普通話。

佢朋友問,妳條仔知唔知我哋講乜?

佢唔識。我同佢一齊幾年,佢一啲都學唔到。

然後予姨話,有時候我睇佢好有魅力,但偏偏仲多愁善感過我,我已經夠多愁善感。

老豆其實大概聽到佢哋講乜,但佢問予姨朋友,佢講我乜嘢?予姨朋友就翻譯。

有一日,老豆假日要做嘢,予姨問老豆做到幾點,老豆話黃昏。予姨話,做完嘢過嚟搵我,我哋去做愛,去上次開房間酒店,壽司舖樓上嗰間。

乜妳咁直接嘅?

唔鍾意直接?咁唔好做喇。

鍾意,不過今日天氣好好,不如行吓先啦。

唔行喇,你做完嘢就過嚟,買套。

上次盒套只係用咗一個,剩底兩個我一路keep住。

好。

老豆過到去嘅時候見到予姨喺街買緊生果。

老豆話,去食啲嘢先,我未食飯。

做乜唔食飯?

嗰日,上次見嗰個嗰個過氣歌星朋友本來約予姨去玩,予姨話佢約咗男朋友推咗。

佢哋搵嘢食,見到一間八方雲集,就入去。

老豆講起,唔明白點解我而家唔可以上去妳度?

予姨話,你唔俾我留條後路俾自己?

俾。

予姨望住老豆,問,你係咪唔開心?

唔通妳認為我要好開心?

我都同你講過我今後嘅生活…

你嘅擔憂,我理解,唔使多講喇。

予姨見老豆有啲感冒咁嘅樣,就問佢一陣可唔可以做到嘢?

要試試至知。

經過一間冇試過嘅時鐘,予姨話,不如試吓呢間?

好。

老闆娘帶佢哋睇房間,老豆問予姨覺得點,予姨做咗個ok嘅手勢。

入房後,老豆問,呢間好啲或上次間好啲?

呢間好啲。

我哋試過最好嘅一間似乎係尖沙咀嗰間。

阿群嗰度嗎?

唔係,可能妳唔記得喇,有一次我同妳去尖沙咀問申請證件嘅,跟住我哋去咗開房,但係冇做愛。

老豆講嘅係百佳。

我記得。

佢哋一齊沖涼,三年幾以嚟,佢哋第一次一齊沖涼。

(未完待續)

作者: dcat20    時間: 2021-1-9 09:12

引用:
原帖由 dcat20 於 2021-1-9 09:11 發表 查看引用來源
多謝鍾意。

3.3.1

老豆講呢啲經歷我知嘅時候,我已經大學畢業同埋出咗社會做嘢。我同佢關係一直好似朋友,唔似父子。佢知道咗我中學到大學有好幾年同珊姨攪上咗,仲攪到好痛苦,就同我講佢同予姨嘅往事。

從老豆嘅憶 ...
3.3.2

老豆對予姨依然好有反應,但佢唔急嗰一陣。兩人傾吓偈,好自然咁擁吻。

跟住予姨就用口服侍老豆。

服侍完一輪,就話,我都想要。

老豆亦都鍾意品嚐予姨個妹。

予姨話,每一次同你咁樣,我都好心急想俾你碌嘢插入嚟。

老豆抱實予姨,喺予姨身體裏面好好享受之餘亦儘量滿足予姨。一邊做一邊諗到佢哋當時嘅處境,諗到佢哋嘅將來,激動起嚟,就話,妳係我嘅。

我係你嘅,永遠都係。

但係妳會俾第個屌。

永遠都唔俾第個屌。

但係妳要嫁俾肥佬。

我唔嫁,我等你。

我哋結婚…

我一直等你。

我想死…

你話…想死,定係…想射?

我想死。

老豆伏喺予姨身上,想喊但喊唔出。

予姨俾老豆伏喺佢懷裏,過咗陣,發現老豆靜雞雞吸啜佢。

佢就俾老豆整咗嗰吻痕喺波波度。

跟住佢話,我想要高潮。

予姨上上面,喺老豆身上搖,好快到咗,就同老豆掉換位置,老豆喺上面。

予姨睇住老豆喺佢身上默默耕耘嘅樣,忽然好想再嚟多一次,要求再換位。

佢坐喺老豆身上前前後後搖擺下身,好快又試全身抽搐、震抖,面紅紅咁倒下。

就輪到老豆喺上面發洩。

完事後,予姨話,我覺得你而家成熟嘅樣比後生時好睇好多。你唔係好靚仔,但我好鍾意你而家呢個樣。

我可以靠呢個搵錢?

唔得,屌你係可以嘅,但係搵食嘅話要靚仔,仲要後生、高啲至得。

落樓時,予姨問,頭先爽嘛?

爽呀,妳呢?

明知故問,唔爽就唔會嚟兩次。次次俾你屌到連續兩次高潮之後個妹都痛。

妳同我講嘛。

我之前講過你知啦。

咁點辦呢?

冇咩點辦,係我想要嘅,見到你頭先嗰個樣就忍唔住想要多一次。你好犀利,你話我點可以冇咗你。

佢哋一路行返去予姨屋企,老豆冇辦法唔又試諗起佢哋而家嘅狀況。

予姨察覺到,問,又唔開心?

我哋而家咁樣,妳覺得我可以好開心咩?

我哋唔係一樣?我專登約你出嚟做愛,你都仲唔開心,咁以後唔好做喇。

妳係為咗取悅我所以同我做?

我做乜要取悅你呢?我唔可以都想嘅咩?

妳係咪遲早都會同肥佬一齊㗎?

你睇唔到我而家好努力嘅咩?儘量唔想同佢一齊。假如可以靠自己,就同佢劃清界線。

老豆冇回應,但佢心裏面覺得冇咁容易。

予姨繼續講,所以呢段時期我唔會俾佢侵犯我,如果唔係我而家咁努力就冇意義。我仲同佢聯繫,係萬一真係攪唔掂嘅話都仲有條後路,但係呢個係真係走投無路先至會考慮。

呢次之後,予姨又係食咗成個星期藥。每次做完愛都復發,老豆就話妳好番哂之前,我哋暫時唔好再愛愛喇。但予姨一稍為好番啲,又會想再俾老豆屌。

期間肥佬多次想約予姨出去,予姨冇一次應承,淨係俾佢失驚無神接送返工放工同埋每日電話、訊息聯繫。肥佬好鍾意予姨,佢話俾予姨攪到唔上唔落,問予姨要點嘅條件至可以同佢一齊,想約予姨出去好好傾吓,予姨唔想出。

一個星期六,阿媽捉老豆去離島。予姨嗰日要OT,老豆同阿媽去完離島就去接予姨放工。予姨話嗰日佢成身好攰,想老豆同佢去尖沙咀行吓,跟住開間房幫佢按吓摩。

(未完待續)

作者: 八寶雞    時間: 2021-1-12 07:58

等緊更新故事內容,寫得很好
作者: dcat20    時間: 2021-1-13 17:22

引用:
原帖由 八寶雞 於 2021-1-12 07:58 發表 查看引用來源
等緊更新故事內容,寫得很好
多謝鍾意。

* * *

3.3.3

嗰日予姨日頭加班,老豆同阿媽一早去咗馬料水搭船去鴨洲同吉澳遊玩。老豆形容嗰幾年每日個心都全日掛住予姨,就算同阿媽去玩,都係個人陪住阿媽,個心喺予姨度。予姨放6點,佢想老豆陪佢去尖沙咀海傍散吓步,然後開間時鐘,老豆幫佢按吓摩,佢嗰排做嘢好攰。

老豆同阿媽3點幾搭船,5點幾已經返番出馬料水跟住行幾步路到大學站搭地鐵。老豆話有嘢做,叫阿媽返屋企先,然後就去接予姨收工。

予姨話好攰,都係唔去尖沙咀喇。老豆懷念上次同予姨喺八方雲集食嘢,予姨夜晚唔食飯,就陪老豆去。

老豆嗰段時期好擔心予姨嘅狀況。佢早排本來預咗失去予姨,點知失而復得,假如再失去嘅話就會更加痛苦。佢一路好想好好傾吓,食嘢嘅時候搵機會同予姨講。予姨唔係太想講,講咗幾句就話,我認為而家乜嘢都唔好講,食完嘢去買支BB油,開間房幫我按摩。

喺間類似卓X嘅化妝品舖頭買咗BB油,予姨喺外面等。老豆出嚟嘅時候,予姨問仲記唔記得上次間時鐘點去。

問時鐘老闆娘上次間房,佢話租咗喇,得番間大房。老豆照要,三個鐘。佢諗住按吓摩,好好哋傾吓偈,瞓個覺,唔預有得做愛,雖然心裏面好想。

入咗房門,沖涼房同房係分開嘅,沖涼房喺房外面,房又獨立有另一度門。從房間過去要通過一條短短嘅走廊,嗰度可以掛衫、擺嘢。沖涼房同房間外面再有度門,所以沖涼房屬於房間一部份。

老豆同予姨一齊沖涼,互相幫對方搽梘液、捽身。老豆好好反應,一同予姨一齊就已經硬,予姨揸老豆,兩個人就喺水裏面愛撫、脷交。

冇着衫返入房,喺床開電視就開始按摩。最初予姨趴喺度,老豆好用心咁幫予姨依次序按肩、膊、背脊、腰、pad pad、大腿、小腿,再逐漸上番上身,老豆偶然摙吓予姨兩腿之間,但並無侵犯予姨。

予姨初初覺得老豆太大力,頂唔順,老豆話要按鬆啲,叫予姨試吓接受。予姨漸漸覺得鬆好多,跟住就轉身。

佢叫老豆幫佢按吓波,老豆話佢真係唔識點按波,同揸波有咩分別?予姨話咁你即管當揸波啦。老豆就揸吓予姨柔軟嘅大奶,搓吓佢腹部、小腹、兩腿之間接近三角地帶。

俾老豆按按吓,予姨忽然想要,問老豆,仲有冇套?

仲有一個,唔怕番發咩?

我想俾你屌。

上次做愛後予姨尿道炎番發。之後佢哋有一次去超市買日用品,老豆提出幫予姨俾錢,佢話呢啲係老公嘅責任,大嘅照顧我俾唔到,就俾我幫妳呢啲啦。予姨話,你仲有一個責任。係咩?就係俾我連續高潮。

呢日老豆雖然心裏面想做,但係唔敢期望。冇諗到予姨會主動要求,老豆喜出望外,就去攞套,然後抱住予姨錫。

咁多年喇,每次同予姨親密嘅時候,老豆都仲係咁沉醉喺予姨軟熟嘅咀同埋脷。

錫完咀,予姨用口侍奉老豆嘅肉腸,佢嘅咀功好細膩,有一種臣服、奉獻,然後就叫老豆品嚐吓佢塊鮑肉。

用口調情一輪,予姨話,每次同你一齊,都想你快啲入嚟喇。

老豆就戴上。

插入予姨身體裏面嘅時候,予姨有啲緊張,O咀咁呼叫。佢話,我哋一齊幾年喇,仲係覺得你條撚好大。

老豆溫柔咁喺予姨身體裏面活動,一邊錫佢、挑逗佢、吸啜佢靈活嘅脷尖,深情咁欣賞予姨被屌個樣。

有時,老豆望住予姨令佢覺得尷尬。佢問老豆,做乜你咁鍾意睇住我?我係咪好醜樣?

係,妳做愛個樣寧舍醜。

其實我知道嘅。

妳同人做,人哋話妳知?

予姨打老豆一吓,話你係咪變態㗎,成日好想我同人做。但係我知道我成日唔同樣,我諗到我做愛嗰陣個樣好醜。

但係我真係好鍾意妳你個樣。

得你見過我呢個樣㗎咋。

妳以前啲男朋友呢?妳第日個老公呢?

冇㗎喇,我唔會嫁人㗎喇,以後跟你一世,就算我返大陸,都唔會再嫁人㗎喇。

我唔信。

做乜唔信啫?我講真㗎。

每一刻,妳都係講真,我信;但係每一刻,妳都不斷變。

就算我結婚、俾人照顧,我都唔會同你分開,假如你唔嫌我,我想繼續同你一齊。

聽住先啦。

老豆好多時只係享受喺予姨身體裏面嘅感覺,並冇刻意要達到高潮。佢好用心、細意咁感受予姨嘅身體同埋反應,每吓動作都係嗰一刻嘅感覺嘅自然表達。

感動起嚟,就慢慢、慢慢抽出嚟,離開予姨身體,予姨感到一絲失落、懊惱,老豆一嘢插番入去,予姨感覺好似第一吓被插咁激烈,就呼叫,老公…。然後老豆再慢慢、慢慢抽出嚟,插番入去。出嚟,入去。

好舒服…你好犀利…我唔可以冇咗你…

唔好嫁人。

我唔嫁…我唔再搵人照顧…我只俾你屌

予姨好享受俾老豆溫柔咁插,即使老豆冇做啲乜嘢,只係插入去,喺予姨身體裏面,予姨都覺得好舒服、好滿足。佢享受俾老豆屌一輪,就要求換位。

佢有時想老豆喺後面、側面入,老豆會跟據予姨指令滿足吓佢,但始終鍾情面對面做,因為可以睇住予姨喺床上因為性興奮先至會出現嘅醜樣。每次做愛嘅時候見到予姨呢個樣,令佢好想好想娶予姨。

跟住,予姨話,我要出高潮,老豆就會知道予姨想上上面。

老豆瞓喺度懶懶嫻欣賞予姨喺上面搖個淫樣。

不嬲,老豆唔捨得對予姨粗暴,最多只係揸吓予姨對奶、搓吓佢lin lin。

你試吓打我。

打邊度?

是旦你。

點解今次想試呢啲嘢?我哋不嬲冇咁樣玩㗎。

忽然想試吓。

唔知點樣打,要幾大力,怕整痛妳。

你識我之前溝咁多女,我唔信你冇玩過呢啲嘢。

真係冇,妳玩過?

就係之前個男朋友,有同佢試過,不過唔係成日咁。

怕整痛妳。

我次次俾你連開兩鑊,屌到個B痛都仲俾你屌。我真係好鍾意你㗎,你打啦,唔怕。

於是老豆試吓打予姨pad pad,但係打唔落手,變咗只係細細力拍吓佢,冇咩效果,就試吓摑予姨波波。

咁樣可以接受嘛?

可以。予姨繼續努力搖,話,一係你試吓玩我lin lin。

佢一邊前前後後搖,老豆就用手指挑撥吓、搣吓予姨lin lin,大力揸予姨對奶、摑吓佢,予姨好快就高潮。

佢哋一齊三年幾四年,予姨依然會尷尬。佢唔好意思、好怕醜咁微微笑,然後倒下,伏喺老豆身上喘息一下,就叫老豆上去。

我想睇你喺我身上高潮。

今次唔使要多次嗱?

我想見到你高潮個樣。

老豆就騎上予姨度。

佢用唔同方式抽插,吓吓成支出成支入、頂實上上下下郁、將予姨搬出床邊抽插,屌咗都咗幾耐,予姨面露痛苦嘅表情。

痛?

屌太耐,有啲啲乾,不過好舒服,我鍾意到死。

老豆繼續un。

到而家,仲能夠入去呢生人最心愛嘅女人個窿度,老豆一路抽插,一路儘量記住每一刻嘅感覺。佢話,之所以鍾意做愛嗰陣一路望實妳,係想將呢啲時刻深深印喺心,就算唔一齊嘅時候,都可以清清楚楚記得。

一邊屌,一邊睇住予姨塊面泛紅,對於能夠帶俾呢個女人性興奮,感到莫大嘅滿足同安慰。

走嘅時候,予姨話,我對你好唔好?

好。

咁你仲成日話我唔愛你。

愛,妳以前係好愛我。

而家都好愛你㗎,冇變過㗎好冇呀。我有時候因為錢、生活、將來,所以冇心情啫。

咁嗰陣我哋真係好美好吖嘛。

唔好成日同以前比啦。

老豆返屋企途中,予姨訊息老豆。

今日辛苦哂你服侍我,仲有你屌屄亦都辛苦。

同妳一齊唔辛苦,仲有我係抱住同妳「做愛」,而唔「屌屄」嘅心態同妳做。咁妳鍾唔鍾意?

做嗰陣好舒服、好嗨,做完個B痛,你碌嘢太大,又插咁耐。

尿道炎有冇發作?

有一啲。

以後唔好做喇好冇?

唔得,我要你嘅人你俾唔到我、要時間你俾唔到我、我想有人養你養唔到我,唯一係屌呢方面有啲用,我一定唔可以放過你。

第二日係星期日,老豆上晝去親戚度,予姨約咗個朋友飲茶。佢哋約好予姨飲完茶就上老豆office,老豆教佢嘢。

嗰日,老豆一離開親戚度,就通知予姨。

予姨話,我唔去你office喇,你直接去我屋企,喺我屋企教我啦。

老豆感到意外,忽然又唔驚阿B哥監視喇咩?

咁我喺妳大厦另一邊上嚟啦。

是旦你。

老豆就去予姨屋企。

予姨住間大厦個管理員仲認得佢。

兩個月冇上予姨屋企,老豆心諗,呢度本來係佢可以隨時去嘅地方…

未完待續

作者: dcat20    時間: 2021-1-14 19:25

引用:
原帖由 dcat20 於 2021-1-13 17:22 發表 查看引用來源
多謝鍾意。

* * *

3.3.3

嗰日予姨日頭加班,老豆同阿媽一早去咗馬料水搭船去鴨洲同吉澳遊玩。老豆形容嗰幾年每日個心都全日掛住予姨掛,就算同阿媽去玩,都係個人陪住阿媽,個心喺予姨度。予姨放6點,佢想老豆陪佢去尖沙咀 ...
上星期日,我同現實中嘅小予一齊,去探佢香港嘅親戚,然後夜晚,我哋做愛。做完愛一齊瞓咗一陣。

原來嗰日嘅一年前,我同佢、佢個女一齊去房署問嘢,跟住上咗嘉頓山。嗰日朝喺佢屋企樓嘅公園下等佢兩母女嘅時候,我寫緊女朋友個女,小予俾阿軍姦嗰集。

舊年,我同現實中嘅小予發生咗好多事。

* * *

3.3.4

去到予姨屋企門外,予姨開門俾老豆入去。可以再上予姨屋企,老豆有啲啲難以置信。佢好想問予姨,而家唔怕肥佬監視咩,但佢並冇問到。

我問老豆,予姨點解咁驚呢?就算俾你上佢度,肥佬點知?肥佬有上予姨屋企咩?

老豆話,據予姨講,佢接受肥佬照顧最初期,肥佬上過去予姨屋企一次,話要睇吓佢住嘅地方。嗰次,肥佬一入屋就想同予姨親熱,予姨婉拒,話唔想咁快,叫肥佬俾啲時間佢,陪養吓感情先。肥佬冇夾硬嚟,但就係呢次,佢記低咗予姨大門嘅密碼。予姨上肥佬屋企食完飯就走,之後一晚都冇喺肥佬度瞓過,肥佬就話,我都冇勉強過妳乜嘢,妳話妳要培養感情,但係我哋覺都冇一齊瞓過點樣培養呢?

於是肥佬成日唔聲唔聲泊架車喺予姨屋企對面。嗰次,佢就係咁樣見到老豆送予姨返屋企,予姨有時候喺窗望落樓下見到肥佬。肥佬好蠱惑,次次換唔同車搏予姨唔認得。但係予姨見到肥佬喺車裏面,佢估肥佬應該係想監視佢有冇仔。嗰段時期,肥佬仲俾緊錢予姨,予姨唔想俾肥佬知道佢帶仔返屋企,所以老豆每次送予姨返屋企都要格外謹慎,除咗只可以送到樓下唔可以上去之外,仲有唔可以喺予姨住嗰頭同予姨有親密舉動。

後來,肥佬想親予姨周末出去,好好傾吓佢哋嘅關係,予姨次次都唔肯,佢就再冇俾錢予姨,但係依然失驚無神話嚟予姨樓下就嚟。

老豆埋怨過,條友話鍾意妳,但係妳唔啋佢佢就一毫子都再唔幫補妳,仲日日搵住妳,妳都仲應酬佢,又唔俾我上妳度。予姨就話,驚肥佬喺外面偷聽或者監視。

件事係咁嘅,予姨之前一直唔知佢住嗰座大厦嘅另一邊通到去佢嗰度,直至有次老豆教佢可以從另一邊入之後,佢放工返屋企好多時就從另一邊入。有次阿B哥又試泊架車喺予姨對面等予姨放工,等極都唔見予姨入大厦,但係突然見到佢屋企着咗燈,覺得好奇怪。肥佬之前上予姨屋企嘅時候,記低咗大門密碼,於是佢上樓拍予姨門。予姨唔應,肥佬打電話俾予姨,話我見到妳着咗燈,知道妳喺屋裏面。佢問予姨可唔可以俾佢入屋傾吓,予姨用好攰要休息做借口婉拒。

自此,予姨一路好驚肥佬喺外面偷聽或者監視,所以唔敢俾老豆上去。

老豆估唔到嗰日予姨再俾佢上去。

兩個月冇再嚟予姨屋企,感覺多咗啲嘢之外,冇乜變過。

嗰日,予姨話要專心學嘢,叫老豆專心教,唔好教教吓攪佢。

老豆話,得喇,次次都係妳撩我㗎好唔好?

係我撩你嘅咩?

係我撩妳、我撩妳。老豆𠱁番予姨。

於是,老豆好俾心機教予姨想學嘅嘢。

上咗成兩個鐘堂,予姨話,好攰喇,想瞓陣得唔得呀?

佢就上床,叫老豆除衫同佢一齊瞓。

兩個人淨係着住底褲喺床攬住,真係瞌着咗。

醒咗,摸吓錫吓,就慢慢愛撫起嚟。

老豆起身去洗手間攞李斯德林啷吓口就返去床度,好好咁錫予姨同揸佢對奶。

予姨瞓醒,口裏面有微微口氣,老豆好鍾意聞,覺得係兩個人之間最親密嘅接觸。

錫吓錫吓,予姨忍唔住捉老豆隻手入去佢底橫裏面捽個妹,然後伸手入老豆條底裏面,揸老豆碌棍,一路chok一路同老豆脷交。

用手、口廝磨一輪,大家都意亂情迷。予姨除咗老豆條底,老豆已經硬咗,仲流哂口水。予姨諗都唔諗就suen老豆支腸,打圈咁suen、啜,然後深深咁吞吐。用口品嚐完之後就捉住老豆支肉棍磨塊西啲嫩肉。

係咪一個套都冇喇?予姨問。

尋日已經用完最後一個喇。

不如…予姨話,你落去買…

仲嚟?尋日至做完,妳唔係話復發咩?

予姨就放棄,抱住老豆起勢錫。

老豆食到予姨個咀裏面有啲鹹味,係佢啲分泌物嘅味道。

予姨繼續捉住老豆支棍磨隻蝸牛外面。

磨吓磨吓,大家都頂唔順,老豆用陰力頂吓頂吓。予姨冇抗拒,老豆頂吓入啲、頂吓入啲,突然話,都係唔好喇。

你唔鍾意我喇咩?予姨問。

唔係,怕妳有事啫。

但係我好想。

唔怕咩?

予姨冇答,用雙腿繞住老豆pad pad,迫佢入去。

老豆都好懷念唔用套同予姨做。自從予姨有尿道炎,佢哋已經好耐冇試過唔戴套。

於是佢逼吓入啲、迫吓入啲,終於成支嘢插哂入予姨身體裏面。

我真係好鍾意你㗎,做乜唔信我啫?

信。

老豆喺予姨身體裏面慢慢、慢慢蠕動起嚟。再次感受到佢最愛嘅女人裏面嘅溫感、觸感,同埋最重要嘅,濕感。

佢屌屌吓忽然閃過阿B哥,呢個工程公司老闆。阿B哥應該好鍾意予姨嘅,佢諗住用錢得到予姨,但係予姨偏偏唔鍾意佢。假如俾佢知道予姨背住佢同條仔咁樣,唔知道係傷心定係嬲。

喺老豆同予姨兩個嘅心裏面,佢哋先至係一對。即使有日予姨為咗生活、為咗錢,同另一個人一齊,佢個心都唔會丟低老豆,佢依然要同老豆一齊。

老豆開始明確咁抽插予姨。

予姨忍住唔敢大聲叫,始終驚阿B哥喺外面偷聽。

妳月經幾時到?老豆問。

完咗差不多一星期。

而家係咪排卵期?

差唔多。

一陣間我射入去好冇?

好,攪大我…呢幾年,我一直夢想俾你攪大,同你生細路。

有咗嘅話我哋結婚。

好。

老豆就默默耕耘,佢認真想俾予姨一個家。

未完待續

作者: fattg    時間: 2021-1-16 13:57

寫得好好令人身置其中的感覺
引用:
原帖由 dcat20 於 2021-1-14 07:25 PM 發表 查看引用來源
上星期日,我同現實中嘅小予一齊,去探佢香港嘅親戚,然後夜晚,我哋做愛。做完愛一齊瞓咗一陣。

原來嗰日嘅一年前,我同佢、佢個女一齊去房署問嘢,跟住上咗嘉頓山。嗰日朝喺佢屋企樓嘅公園下等佢兩母女嘅時候,我寫緊女朋友個女 ...

作者: dcat20    時間: 2021-1-17 12:12

引用:
原帖由 fattg 於 2021-1-16 13:57 發表 查看引用來源
寫得好好令人身置其中的感覺
多謝讚賞。

* * *

3.3.5

老豆完全冇任何準備,涼冇沖、下體冇洗,仲俾予姨剛瞓醒嘅口suen過、吞過,套又冇戴,對尿道炎嚟講係極度危險,但係予姨冇理,照俾老豆入去,老豆好感動。

予姨攬住老豆,問,我對你好嘛?

老豆抱住予姨,溫柔咁答佢,好好。一邊喺佢嬌嫩嘅嘅水洞裏面活動,一邊錫佢、錫佢、錫佢,好好感受吓佢哋之間嘅親密。

老公…好舒服…

老豆諗起每次同予姨做完愛,予姨嘅尿道炎都會復發,起碼要食一個星期藥,啲藥食咗仲會想嘔。而唔戴套做,更加係呢個病嘅大忌。所以予姨係要冒好大嘅險、付好大嘅代價俾老豆咁樣。

諗到呢啲,老豆好感動,就同予姨脷交吓,錫吓予姨性感嘅胳肋底,揸吓、舐吓予姨豐滿、軟熟嘅奶奶,舔吓、啜吓佢突出、驕傲嘅lin lin。

老豆好似呢次係兩個人最後一次做愛咁睇住、記住予姨只會喺被屌時至出現嘅醜樣,專心、細心咁用肉棍填滿予姨嘅慾望,去報答佢嘅愛、佢嘅付出。每吓捅入予姨溫暖嘅肉窿嘅時候,將兩個人啲汁從呢個柔軟、飽滿嘅通道唧出外面。

知唔知道點解我咁鍾意俾你屌?

因為我係妳試過最大,定因為我可以俾妳連環高潮?

呢啲都係,但唔淨係呢啲。

咁係咩?

因為我愛你,幾年喇…我哋分唔開㗎喇…

佢哋轉換唔同體位、姿勢,盡情享用對方身體。

老豆問,知唔知我有時幻想妳同第二個做?

變態

知唔知道我幻想妳同邊個?

邊個?

咁都諗唔到?

真係唔知。

妳老公。

我老公只有你。

我係講妳個肥佬。

予姨打老豆一嘢,變態,我唔鍾意佢㗎好唔好呀。

咁,嗰陣想包妳嗰個太子仔好冇?

你係咪變態㗎?

佢細過妳10年都咁鍾意妳,假如佢同妳做,妳肯定唔會好似對肥佬咁抗拒。

你好想我俾人屌咩?

我哋幻想我係佢好冇?

[刪除幻想細節]

老豆就嚟發洩之前再問予姨,射入去好冇?

射吖,我一直渴求俾你射入我裏面㗎,我一路都想俾你攪大㗎。

老豆埋頭苦幹,直至全身亢奮到極點,成身劇震,就即刻趴喺予姨身上,抽搐一嘢,就喺予姨裏面爆發。

同佢哋第一次做愛嘅情況一樣,老豆感到予姨個窿縮吓、縮吓,恥骨之間不斷向裏面壓迫,就好似要將老豆啲精揸乾揸淨咁。

點解妳對我咁好?

你覺得我對你好嘅咩?

係吖。

咁你仲成日唔信我愛你。

妳係為咗想我知道妳愛我,所以俾我再上嚟呢度,同埋俾我唔戴套射入去?

我都想做㗎,好冇呀?我真係愛你㗎。

嗰晚半夜,予姨訊息老豆,死喇,尿道炎從來冇試過咁嚴重,小便裏面有血。

予姨影相俾老豆睇。

老豆醒咗見到啲信息,就話,尋日冇戴套做,做之前洗都冇洗過就做。

呢啲就係歡愉之後嘅代價…唔通我以唔可以再做愛?

咁以後唔好愛愛啦。

你好唔想同我做咩?係咪嫌我帶俾你麻煩呀?

為妳身體着想啫。

我想以後都俾你屌呀。

咁搵時間同妳去睇婦科睇好佢啦。

嗰次病情特別嚴重,予姨尿裏面嘅血幾日至漸漸清,但係尿道炎嘅唔舒服一路持續,予姨食咗成個月藥。

佢質問過老豆,我唔喺香港嗰段時期,你有冇同第啲女仔唔戴套做過?

妳成日話我周圍媾女,邊度有啫?

我唔信你冇媾女。

老豆唔想喺有冇同過第個做過呢點上糾纏,就話,妳返嚟香港之後,我哋有段時期冇做過,之後我哋再做番都戴套,嗰陣妳先至開始有呢個病。

咁你係咪話我同人哋做過吖?

唔係咁嘅意思。

我發誓真係冇,識你到而家,我個B淨係俾你入過,即使早嗰排同人傾照顧有同佢哋出去食吓飯,喺手機撩吓、講吓鹹濕嘢…

嗰次之後,老豆開始可以上番予姨屋企。

我今晚唔減肥,我哋一齊去食雞煲好冇?之前同你食過,深水埗嗰間。

傷心嗎?

冇錯。

好,我而家嚟。

食完,佢哋向太子方向漫步。嗰幾年,老豆見唔到予姨嘅日子,成日自己一個人嚟呢邊逛,一路諗住予姨。

呢晚,佢可以同予姨一齊行呢段路。行到白楊街,由呢度轉入大坑東個球場,予姨經常去嗰度跑步。

予姨始終唔想肥佬知道佢有條仔,所以老豆唔可以同予姨一齊出入大厦,假如一齊出入嘅話就從另一邊。

老豆見予姨依然顧忌俾肥佬見到佢哋有親密接觸,試過埋怨。

到而家仲要咁避忌佢,不如妳同佢結婚罷啦,佢可以俾到好好嘅照顧妳。

予姨唔鍾意老豆講呢啲嘢。

你好想我嫁佢咩?係咪唔想理我喇?

妳以前係好愛我嘅,但係而家,有時候我真係唔係咁確定。

你係咪人嚟㗎?我咁樣對你,病住俾你屌,屌到痾血尿,食成個月藥食到想嘔呀,仲覺得我唔愛你。

老豆道歉。

我冇安全感先至咁啫。

我夠冇安全感咯。

予姨喺香港有個親戚,係佢先夫嘅叔叔,予姨個女細個喺香港嘅時候,呢個叔叔好照顧佢哋嘅。叔叔年紀大咗,佢屋企人將佢掉低喺元朗一間武雷公咁遠嘅老人院,好陰功,予姨想老豆陪佢入去探佢。

去到老人院,予姨同職員講老豆係佢老公。予姨見到佢叔叔一個人喺老人院好似等死咁好可憐,就喊。佢好驚假如佢喺香港,老咗之後都會係咁。

老豆開始認真諗點樣同予姨永遠一齊。佢想攪檔生意支持予姨同佢日後生活,予姨同時申請定公屋,第日想要又好唔想要又好。

予姨正式喺香港生活之後,越來越覺得香港壓力大,佢適應唔到。尤其見到叔叔喺老人院嘅境況,好驚自己乜嘢親戚都冇孤一個人零零喺香港等死咁。佢想返大陸養老,想老豆同佢一齊返大陸長住,對於老豆一直唔承諾同佢結婚好冇安全感。

老豆同我講,我其實真係好想放棄所有嘢跟予姨返大陸,但係最難係點樣同你阿媽講離婚,呢吓真係好難、好難。

老豆講到呢度,我仲未知道予姨點樣同第個男人生咗薇薇、薇薇點樣俾我屋企收養,同埋我點樣嚟到呢個世界。

既然阿媽性冷感,佢點生我?會唔會我都唔係阿媽生㗎?

老豆話,你咪催我先,我慢慢講。不如講吓你同珊姨。除咗珊姨,你有冇鍾意過同齡嘅女仔?

有,我鍾意薇薇個同學婷婷。

發展成點?

暫時冇,婷婷係好靚女,每次見到佢都精神為之一振。佢係嗰種令人想認真、唔想玩吓玩吓嘅女仔。不過我個心咁多年仲喺珊姨度,未有心情同第啲女仔發展認真嘅感情。

哦,鍾意珊姨鍾意得咁緊要咩?你同佢有有幾多年?

中四開始嘅。

嘩,都好多年,期間冇試過第啲女仔咩?男仔就算好愛一個女仔,都可以鍾意第啲女仔。

有三個,佢哋主動嘅,咁我開頭都有撩吓佢哋先嘅,點知撩撩吓佢哋就有反應,就主動溝我。我因為有時候覺得同珊姨好唔開心,就同佢哋玩吓,諗住平衡吓心理。

有冇相睇吓?

我開佢哋啲相俾老豆睇。

唔係予姨、珊姨呢啲咁優雅、有女人味嘅美人,普普通通,還可以嘅nice girls。

有時,你鍾意佢多過佢鍾意你,係好辛苦;不過,你諗住佢鍾意你多過你鍾意佢你會舒服啲,但係又到喉唔到肺,止唔到咳。

老豆講中哂我心事。

的確,呢幾條女玩係好付出,因為佢哋鍾意我多過我鍾意佢哋,同佢哋玩我可以講攞儘着數,但我依然唔開心,甚至越同佢哋玩越覺得悶。

你擺太多感情喺珊姨身上,佢有冇講過話愛你?

初期冇,但後期佢話佢都愛我嘅,只不過同我係冇可能,佢要搵男人照顧。所以一路仲同我一齊,一路同其他男人來往。佢從來冇隱瞞我,不過佢從來唔透露咁多,叫我亦都唔好問。有時諗到佢同第二個男人做愛,個心會好痛。好想問佢同人做愛嘅情況、有冇愛上人,佢又唔鍾意我問,覺得好煩,但係又唔捨得離開佢。

咁你知唔知道嗰啲男人係咩人?

唔知,不過,佢好似只有一個特別好。

哦?

(未完待續)

作者: dcat20    時間: 2021-1-18 18:09

引用:
原帖由 dcat20 於 2021-1-17 12:12 發表 查看引用來源
多謝讚賞。

* * *

3.3.5

老豆完全冇任何準備,涼冇沖、下體冇洗,仲俾予姨剛瞓醒嘅口suen過、吞過,套又冇戴,對尿道炎嚟講係極度危險,但係予姨冇理,照俾老豆入去,老豆好感動。

予姨攬住老豆,問,我對你好嘛?

老豆抱住予姨,溫 ...
3.1加咗唔少細節:
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70106839&page=2#pid900389573

3.3.1亦都增加咗一啲細節:
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70106839&page=3#pid900398607

另外,其它都有一啲修改。
作者: dcat20    時間: 2021-1-19 19:06

3.4.1上

我同珊姨開始咗性關係之後,頭大半年好開心、刺激。我儘量提醒自己只能夠享受肉體嘅歡愉,唔可以期望同佢之間有愛情。

但係漸漸,我分唔到佢每一次做愛時嘅表現,到底真係正如佢所講,係助慶,定抑或係佢內心嘅表達。

除咗接近排卵期嘅日子,我哋一直都唔用套做。

有次,同佢行街嘅時候,佢失驚無神走入萬記買超薄套,佢話準備佢排卵期真係好需要嘅時候用。俾錢時,佢專登繞住我手臂,等收銀阿姐知道佢貼錢買套玩仔。

試過有好幾次,佢排卵期想要得好交關。啲套一路都係佢keep嘅,我問佢攞套,佢話,唔想試吓我危險期嗰陣射入去咩?

唔怕咩?

你怕咩?最多有咗生落嚟。

咁到時邊個養?邊個做佢老豆?

你囉。你唔係成日話好想同我係真愛咩?我俾你射精入我度,攪大我,你又驚?

妳唔係一直話要搵個男人照顧妳咩?我攪大咗妳,邊度搵人要?

咁快就想將我推俾人嗱?仲話愛我,唔諗吓你可以發奮,養我嘅咩?

我冇嘢講,唔知道佢講真定假。

做咩呀?唔想屌嗱?

想呀。

咁仲企喺度?

珊姨個屄,我冇戴套入過都唔知幾多次。但係知道佢而家係危險期,既有啲驚亦覺得好刺激。

佢砌起上嚟好投入。

老公…

老婆,我愛妳…

我都愛你㗎。

真嘅?

做乜唔信我啫?

妳平時講埋哂啲嘢令我覺得妳唔愛我。

唔愛你就唔會俾你唔戴套射我啦。

妳同人做都會咁㗎啦。

唔會,除非做咗男朋友,如果唔係,唔知底細,一定要戴套。況且…

咩?

我除咗你同冇第個做過㗎。

係?

你唔信我?

信。

你鍾意嘛?

好鍾意,好舒服…

我愛你㗎…

好…假如,有日妳同人做…我可唔可以睇?

如果嗰個人肯嘅話,我做俾你睇好冇?

好,咁,如果我同第個做呢?

唔想睇…

妳唔係話想我試吓第個女仔嘅咩?

想,但我唔想睇。

點解?

我驚我會嬲到想殺咗你。

有冇呀?

會…

頭兩次,由於驚,我一想嚟,就即刻出番去,噴到佢個三角地帶一pad pad槳糊。

珊姨有啲懊惱咁厲住我。

做咩唔射入去?

妳唔驚咩?

你係咪驚我有咗要你負責呀?仲講到有幾愛我,呃人嘅。

我負擔唔起呀,唔係唔想。

有一次,我喺珊姨身體裏一路郁,見到佢對奶俾我撞到上上落落咁跳,忽然好想影低佢。

佢問,做乜要影?

想留念。

唔可以有呢啲紀錄,如果你第日掛住我,就算到時我搵到人照顧又好、娶我又好,你幾時要屌我我都可以俾你屌,屌到你厭為止,但絕對唔可以影相。

咁我唔影樣得喇啩?

珊姨諗咗一諗,話,好。

我攞架好啲嘅DV出嚟,影住細佬插入珊姨個西度,跟住就出、入、出、入,然後我影上啲,影住佢對奶住隨我撞擊而跳動。

佢驚我影到樣,就用手遮住個樣。於是我見到佢胳肋底希希嘅毛毛。

我一路小、一路影,問佢,老婆。

唔?

俾個樣我睇吓。

唔得。

妳愛唔愛我?

唔答呢啲問題。

愛我就俾個樣我睇吓,唔俾即係唔愛。

冇關係。

有!

我狠狠撞擊佢。

呀…呀…

我繼續撞擊。

老公…

咩?

唔好影啦…

我zoom埋去影佢胳肋底毛。

我愛你呀,佢話。

我就熄機,趴底錫佢胳肋底、波、lin,然後同佢咀。

一邊啜佢條脷一邊繼續un,漸漸開始痺。

每一次,同你做愛嗰陣講嘅,都係真心話。

邊啲說話?

愛你嗰啲。

咁妳平時講嗰啲呢?話只係當我炮友、唔會愛我嗰啲呢?

都係真嘅。

我有啲㷫,覺得佢玩我,就恨恨鋤佢。

呀…

然後我趴低吸啜佢心口。

妳係我嘅。

我邊屌邊用力吸啜。

佢發出痛苦嘅叫聲,呀…呀…

妳幾時講嘅嘢先係真?

都係真㗎。

我越來越痺,就話俾佢知我要射喇。

未完待續
作者: dcat20    時間: 2021-1-19 19:09

3.4.1中

射吖,好想好想俾你射入去。

有1/5秒,我猶豫,始終驚攪大咗嘅話會好大鑊。但係爆發嗰瞬間,我唔理喇,由得細佬喺珊姨裏面爆發,停留喺裏面,由得啲嘢注射入去。

事後佢抱住我,好滿足咁開始同我計劃生仔、結婚、以後一齊。

其實我好驚真係攪大咗要負責點算。但係佢同我講呢啲嘢,代表佢真係鍾意我,我都開心嘅,就順應吓,陪佢一齊幻想將來。

婚後,如果仲有男人媾我,我都會俾人媾。

咁點得?

我唔俾啲有錢人媾吓,你養得起我咩?我點買名牌?

咁妳會唔會俾人屌?

屌就屌囉,有咩所謂?最緊要有錢,養得起我。到時你想要咩我買俾你。

咁妳仲愛唔愛我?

我買嘢俾你,咁都仲唔叫愛你?

原來妳嘅愛係咁,唔怪得妳話愛我。

唔係你想我點?為你捱窮好嘛?我將人哋俾我啲錢貼你,仲一直俾你屌,咁樣唔好咩?

妳講真㗎?

有人媾我先算啦,而家年紀大,又肥。

乖乖哋做我老婆咪好囉。

得吖,但係你想我同你住喺妳爸媽呢度一世?

我俾心機賺錢,買屋。

我唔住啲幾百尺㗎。

好。

我要買名牌㗎。

好。

係咪好有壓力呢?

係。

邊個叫你成日話愛我,叫你射入嚟你就射,你死喇,而家知舐嘢未?

妳玩嘢?

唔係,我真係鍾意你嘅。不過現實啲啦,我哋唔可能㗎。我一定唔會嫁俾你㗎,就算我話想嫁你,你都娶我唔起。

咁妳又俾我射入去,真係有咗點算?

講樣嘢你知。

咩?有人娶妳?

唔係。

係咩?

阿財叫我返去。

過咗咁多年,佢先至叫番妳返去?佢同個𡃁妹散咗哩?

我唔理佢同個𡃁妹點樣,我只係想俾人養,想有錢用,我要過好生活、買名牌。

所以妳返去俾佢屌?

哎吔,佢係我以前老公嚟㗎,又唔係未屌過。

珊姨見我駁唔上,就繼續講,我聽日就返去,一返到去睇吓情況,接受到嘅話就同番佢一齊,你預我會俾佢屌。假如我同你啱啱真係有咗,就順便入佢數。假如我返到去感覺唔啱,我就唔俾佢屌,食事後丸。

隔咁耐食都得嘅咩?

得,有一隻72小時內都得。

妳試過?

咪係同你囉,以前我邊度會食呢啲嘢。

我唔知嘅?

我冇講你知啫。之前俾你內射,嗰陣冇刻意話你知排卵期,等你射得咁爽。我俾你連續開心兩日,跟住就自己去藥房買藥食。

做乜要咁呢?

我鍾意你先至咁,等你仲成日話我唔愛你。睇我對你幾付出,你只係得把口愛我。

咁我仲讀緊書嘛。我可以唔讀,而家即刻出嚟做嘢養妳。

唔好咁啦,唔想你唔讀書。總之,我哋要現實啲。鍾意唔可以當飯食㗎,而且我大你咁多,第日我老咗,你嗰陣仲係一個型佬,到時我就驚喇。

我都會老㗎啦。

你老咗會好型㗎,你而家好似你爸爸後生咁,可以想像你老咗會好似你爸爸咁係個型佬。

第二日,珊姨就返去佢前夫,之後有年幾一直喺佢度。

初期,我問佢有冇同阿財做愛,佢話冇。

我原諒唔到佢當年媾𡃁妹,唔會同佢做。

唔做愛佢都養妳咁蝕底?

咁我同佢冇離婚,仲係佢老婆,呢幾年又冇喺出面媾仔,佢就算搵人查都唔會查到我同你有嘢。

但係…冇得屌都仲肯俾錢妳…

你媽夠唔同你爸爸做啦。

妳點知?

你唔記得咗我係妳媽媽嘅死黨嚟咩?

咁薇薇嘅事…

我知,你媽唔做愛,你爸又咁有魅力,呢啲事,唔出奇吖。

妳返咗老公度住呢排,有冇掛住我?

有吖,冇就唔會日日同你訊息啦,我下個月返嚟住幾日好冇?

唔怕妳老公懷疑咩?

我老公係你。阿財佢點會諗到我同你吖。

好,好懷念。

有咁懷念咩?我估你應該同第啲女仔試過啦。

冇呀。

你唔係鍾意婷婷咩?

係,不過同佢真係乜都冇呀。到而家為止,我細佬淨係入過妳度,絕對冇插過入另一個女仔度。

好掛住你支嘢喇,影張相我睇得嘛?

得,妳都影俾我睇,可以嘛?

好。

頭先同珊姨傾傾吓嘅時候,我已經硬咗。屋企冇人,我就喺廳肆意影碌鳩俾佢睇。

仲係咁硬嘅?

係呀,一同妳傾偈已經有反應…點算呀?

不如,你去識番條女啦…

妳講真?

我咁講都心痛嘅。不過我成日都諗,我哋冇將來㗎,你遲早都會識過個。

唔講呢啲嘢,我要睇番妳。

我期待珊姨問我想睇乜,波波?西?但係佢冇覆。

過咗一陣,我收到一批相。

波、西、特寫、全身,佢仲反開個妹影裏面啲嫩肉俾我睇…更加意外係,佢連個樣都影埋。

好感動…妳對我咁好…

咁就好喇咩?第日,假如我因為現實,而有任何做法,你就唔會記得我對過妳好…

我一定會記得妳為我付出過嘅嘢㗎。

呢啲相,你好好保留,唔好流出去。你睇吓好喇,唔好對住啲相打飛機。

點解?妳咁正,我一定會打。

唔得。仲有兩個星期就係下個月,我要你留番精力嚟滿足我。好耐冇性愛,好掛住你碌大撚。

我打飛機等細佬冇咁敏感可以屌耐啲。

唔使,我想你儲起啲精喺我裏面爆發。我哋見番頭一、兩次你快射少少唔緊要。你之前已經俾我訓練得好好㗎喇,做一、兩次之後就可以返番之前咁耐。我想你頭一、兩次射多啲入我度。要大大篤,有咁多得咁多,我期待住我個窿裝你啲嘢裝到滿瀉。

嗰日係排卵期嗎?

呢幾日啱啱月經,你唔信我可以視頻俾你睇。想唔想我排卵期嗰日嚟?想嘅話我就吓日子。

可以嘛?

你鍾意的話,好,我排卵嗰幾日嚟,等你激啲。最多我食藥同你玩。

唔好食啦,俾我攪大啦。

你真係咁想?

好想。

到時再算啦。

好。咁你記住呢兩個星期唔好打飛機。

睇到妳啲相,我已經忍唔住。尤其妳反開個西嗰張,我見到妳裏面粉紅色嘅嫩肉已經幻想喺妳裏面。

忍唔住都要忍。我冇試過吞…你可以滿足我嘛?

妳想我射入去攪大妳,定想吞?

兩樣都要得嘛?

咁樣我要有好多至得喎。

咁你由而家起儲備啦,唔好打飛機,令我失望。

好大壓力添。

唔理你,自己諗吓點處理。

未完待續

作者: dcat20    時間: 2021-1-20 20:00

引用:
原帖由 dcat20 於 2021-1-19 19:09 發表 查看引用來源
3.4.1中

射吖,好想好想俾你射入去 ...
3.4.1下

珊姨返咗佢老公度兩個月,再嚟到我屋企,我一番到屋企見到佢喺門外,我哋都好興奮即刻攬實,搏命咁咀。

佢用我爸媽出trip想佢幫手照顧我同薇薇起居做借口向阿財提出嚟住一個星期,佢老公冇諗到佢會同我有嘢就二話不說俾佢嚟。

佢仲話以後每過一排就可以用咁嘅藉口嚟住幾日,咁我哋就可以周時愛愛。

我話,有阿財養妳,妳唔會再諗住搵男人啦?

暫時唔會。我會專一對你,以後我每兩個月返嚟住一個星期,我哋日日愛愛,你鍾唔鍾意?

咁,平時,其實我哋都可以見吓㗎嘛。

都可以。薇薇仲未放學咩?

自從上咗大學,佢好多時夜返。

唔好講咁多,好耐冇嘆過性愛大餐,好想試吓豐富嘅蛋白餐。

妳返去兩個幾月真係冇俾佢屌過咩?

呃你做咩?做咗我實話你知,就算唔係同佢,同第個做咗我都會俾你知。

真嘅?

你唔好唔開心就得喇,仲有唔可以問我任何深入嘢。我俾你知道只係唔想你喺度諗吓諗吓我有冇同人做,唔預你問長問短㗎。

咁假如我想知道妳俾人屌得開唔開心…

我想講嘅話就會講,假如我唔想講,你唔好問我,ok?

可以,妳咁好,我實在愛死妳喇。

知道我好哩,我哋同齡嘅話幾好呢,我實嫁俾你㗎,我哋一定會好美滿,我唔使搵第個。

珊姨啲行李都未放好,我就拖佢去梳化度,伸手入去佢衫裏面揸佢奶、好好錫佢,佢條脷仲係咁靈活。

細佬即刻有反應。

佢摸吓摸吓,發覺我硬咗,就話,細路仔你好掛住姨姨喎。

係,好掛好掛。我一路啜佢咀一路話。

然後我急不及待喺佢裙底扯低佢條底,就用手指玩佢個妹。

好心急喎你。

妳唔急咩?

急。

珊姨果然好心急解我褲頭,由於我早已經硬哂,佢拉拉鏈嘅時候click到我一吓。

雪…

唔好意思…哎吔,硬成咁…你好掛住我嘛?

妳話呢?

佢攞出嚟喺手裏面捋幾吓,跟住就成個人趴落下底,用咀啜個草菇頭。

珊…

唔…

好掛住妳…

我都係…

我已經忍無可忍,咩前戲、花臣都唔想整,即刻逗佢起身放喺梳化,問都冇問就擘大佢雙腿篤入去。

鍾唔鍾意?

你問都唔問吓我準備好未?

我唔理,我要屌妳就要屌妳。

好鍾意…鍾意俾你強姦嘅感覺…鍾意你唔講咩愛我,亦唔問我愛唔愛你,淨係想扑我嘅感覺…

我哋做俾人睇好冇?

好…做俾邊個睇?

我啲同學…等佢哋知道我同個咁靚嘅姨姨做…

想唔想我俾佢哋都屌?

都好…我要在場睇…

你會唔會唔開心㗎?

一定會,仲會好傷心。

我唔要同第個做,我只係俾你屌。

咁妳成日話搵人照顧?

搵到人照顧嘅話就冇辦法…

珊姨同我都褲都未徹底除哂,就喺梳化上面好似畜生咁un起嚟…

呀…

咁耐冇扑嘢,飛機又唔打,細佬果然好敏感,喺珊姨個窿裏面感受到嗰種幼嫩、嗰種滑潺潺、嗰份溫暖,覺得好陶醉,冇耐已經覺得痺。

我覺得痺喇。

想射嗱?

開始,妳想我射邊度呀?妳個口定妳個屄?

可唔可以先射入我個屄,射滿佢再射入我個口?

唔知道有冇咁多。

你冇聽我話儲起咩?

有,但唔知道會有幾多。

我要滿瀉嘅,你鍾意填滿邊度多啲?

妳個妹…

咁好…

我集中用前段密集咁出入,越來越痺。痺嘅感覺漸漸擴散到全身,越來越強烈直至難頂到一個點…

呀…

我喺珊姨裏面爆發,隨即抱緊佢,細佬頂實佢,感覺到微微咁抽搐,啲嘢灌注入去。

唔知夠唔夠貨填滿佢個妹之餘亦都夠填滿佢個口,唔理咁多喇,盡情俾啲嘢注射入去。

直至珊姨話,留番啲俾我吞。

唔知道仲夠唔夠。

試吓,出嚟。

珊姨推我出去,就趴低,對準我細佬吸啜。

我仲有少量供給俾佢個口,佢suen吓、舔吓、啜吓,然後就咳。

點㗎?

好醃喉…

過咗陣,佢叫我自己食番,就抱實我咀我。

珊姨條脷吐入嚟嘅時候,我食到腥腥鹹鹹嘅漂白水味。

後來我同同齡嘅女仔,都冇同珊姨咁滿足、迷醉。嗰種熟婦至有嘅味道,同喺床上主動爭取快樂嗰種幹勁,係後生女比唔上嘅。

呢次珊姨並冇懷孕,佢果然真係食事後丸。之後佢並冇照之前所講,每兩個月嚟住,而係過咗五個月先至嚟住咗幾日。但呢五個月裏面我哋日日傾偈,阿財偶然趕工唔返屋企食飯,佢就過嚟做愛,做完唞一陣就返屋企。

有次我哋喺房做愛叫到好大聲,我搖到張床撞埋牆,又不斷撞擊佢pad pad撞到啪啪聲。跟住我哋衫到冇着,出嚟去沖涼嘅時候見到原來薇薇已經番咗嚟。佢完全冇理我哋做乜。

我同珊姨一齊大概一年零9個月左右佢同阿財再嗌交。據佢講,阿財要求性,佢唔肯,阿財就話如果珊姨唔肯,就批准佢喺出面攪女。

珊姨本來諗住阿財養佢就話之佢攪女。點知阿財跟死黨去天上人間滾識咗個入行幾日嘅舞小姐。舞小姐日頭係OL,喺左近返工。阿財見呢條女嘅氣質好好,成個行政女人咁款,就日日去捧場。條女返咗夜總會半個月就冇返,阿財問人攞咗微信就日日傾偈,唔覺意鍾意咗呢條女,攪到混混沌沌就諗住用錢包條女。波都未揸過,發現原來條女嚟咗夜總會返工唔夠半個月,已經有幾個有錢佬想用錢照顧佢,咩Kelvin Wong、Terry Chau,條女同一時間同幾個老細傾。

珊姨發現阿財咁多嘢,嬲到即刻同阿財分手。

佢冇即刻搵我亦冇話我知。訊息覆下唔覆,神神秘秘唔知做乜半個月,至知道佢搬咗出嚟,一個叫阿Ken,都係做裝修嘅男人俾錢照顧佢。呢個人係阿財嘅生意朋友,一直吼住珊姨,知道珊姨同阿財嗌交就即刻向珊姨表示。

我好鍾意妳,妳冇地方住嚟同我一齊住,我照顧妳。

珊姨唔鍾意呢個人,但係想有人養,就接受佢照顧。

佢搵我嗰陣已經同咗阿Ken一齊一個星期,一訊息嚟就話俾我知做咗人哋嘅女人,跟住將件事一五一十話我知。

我話妳接受人嗰陣有冇諗起過我?

有,但係我可以點?我都要生活㗎。

妳可以返嚟我哋度住㗎嘛。

記唔記得我哋未一齊之前,曾經睇過一個手袋,嗰陣我話好鍾意。

記得,我話送俾妳。

呢個品牌,今年出咗新款式,我好鍾意,阿Ken二話不說買俾我。

我嗰陣夠話做暑期工儲錢買俾妳。

細路,你知唔知道嗰日我哋見到個手袋要幾錢?

我想搵個價錢牌睇吓都冇。

六皮,嗰日我哋見嗰個要六皮,已經係平嘢;阿Ken買俾我今季呢款貴一倍。以前媾我嘅男仔話買就買俾我,我喺妳哋度住呢幾年,忍手忍得好辛苦。邊個男人話要養我,就要俾我耐不耐使呢啲錢,唔係一年先至買到一、兩個。俾唔到我就唔好阻我搵。

都唔知道妳係咁樣嘅。

我鍾意你,知道你俾唔到呢啲嘢我,一直冇要求過。但係我從來就係咁嘅人。同阿財一齊,就係為咗佢俾我好生活。我鍾意你㗎,假如你唔嫌我,我哋仲可以見面、我哋仲可以做愛,但係你要俾少少時間我。

我問,佢而家日日𥄫實妳?

係。

晚晚要屌妳?

係。

妳覺得點?

唔夠同你爽。佢性能力ok,不過我唔鍾意佢,所以冇快感。佢俾錢照顧,我亦唔特別開心。

正當我想再問有冇戴套、有冇內射等等,珊姨話,我話過俾人屌咗嘅話會俾你知,我守諾言;你亦都應承過唔會問長問短。

好。

我痛苦咗一個星期,晚晚瞓唔着,個腦不斷諗住珊姨晚晚同第個男人瞓、俾人插。幾年後,老豆講佢同予姨嘅經歷令我諗到我同珊姨。老豆同予姨畢竟幸福得多,予姨對老豆嘅愛冇半點含糊,一開始已經相當明確愛對方。予姨接受咗肥佬照顧之後仍然堅守同老豆嘅感情,冇同到肥佬一齊,撑咗一段痛苦但美好嘅日子。

一日,收到訊息,係珊姨,我喜出望外。

下晝你有冇節目?

可以冇,做咩?

你有事就由佢。

冇事,做咩?

我俾個地址你,十二點你上去呢度等我。

咩地方嚟?

直接上去,唔好問咁多。

係間教育中心,珊姨嘅朋友開嘅,教啲OL、阿太唱歌、畫嘢、整手作。佢朋友唔想做,珊姨叫阿Ken打本佢頂嚟做,阿Ken話上嚟睇吓。珊姨同朋友預早夾定,阿Ken嚟到照呼佢一陣就借口女仔之間要傾密偈叫阿Ken走。

阿Ken本來話嗰日要見個朋友叫珊姨一齊去,珊姨臨時加插去教育中心呢個環節,阿Ken話嚟睇睇,見到珊姨嘅朋友之後就安心話要走,叫佢哋好好傾。

阿Ken一走,珊姨就入嚟一間教瑜伽、跳舞嘅課室搵我。

(未完待續)

作者: lulu1238899    時間: 2021-1-21 07:10

女人偷食同男人一樣咁古或😂😂
作者: dcat20    時間: 2021-1-28 10:39

引用:
原帖由 lulu1238899 於 2021-1-21 07:10 發表 查看引用來源
女人偷食同男人一樣咁古或😂😂
係呀。

* * *

3.4.2上

喺瑜伽/跳舞房等咗一陣終於見到珊姨入嚟嗰刻並冇期待中嗰種彼此掛念嘅激動,相反有種猶豫、唔確定。

你點呀?

日日都好掛住妳囉。妳呢?

冇乜嘢。

我仲諗住妳會話唔開心。

點解我會唔開心?

冇嘢喇。

有咩就講啦,講啲唔講啲。

哦,仲以為妳同第二個一齊會唔開心,會掛住我。

唔掛住你就唔搵你啦,我俾得人照顧,就一定接受到㗎喇,唔會特別唔開心,亦唔會特別開心。

咁…佢屌妳嗰陣…

哎吔,你係咪好想知道我同人做愛啲細節啫?

想知。

唔關你事你知咁多做乜?

因為,妳係我女朋友嚟㗎。

自己嘅女朋友都養唔到,你就唔再好話我係你女朋友喇。我而家係人哋嘅女人,遲吓,阿Ken話想同我結婚。

所以…我哋算係咩?炮友?

比炮友好,我哋有愛情㗎,好冇呀?

我攬實佢錫。

好耐冇食過佢條脷,我好飢餓咁起勢啜。

一路食一路諗佢可能都有俾阿Ken食,我伸手入佢衫裏面揸佢奶、摙吓佢粒的,心諗侵犯吓人哋嘅女人。

冇掂過珊姨波波一排,再揸落,再次感受到嗰份柔軟,阿Ken肯定愛不惜手。

珊姨輕輕推開我。

你係咪好想屌我?

係吖,妳約我出嚟唔想屌咩?

你要知道我同咗佢一齊之後,晚晚都俾佢屌最少一鑊。

晚晚?姨媽嗰陣都有得唞吓啩?

頭兩日,特別多嗰兩日有得唞。佢話未試過衝紅燈,覺得好刺激,想試吓,整到成張床單都有血漬。

咁需索?我心痛。

所以有少少想唞吓。但係唔俾你屌又覺得對你唔好。

妳係為咗對我好至同我做嘅咩?妳自己唔想嘅咩?

我係好想同你做,不過大佬日日被人屌,個妹真係攰㗎…你係咪一定要?如果係,咁嚟啦,唔爭在。

唔想妳唔鍾意…

鍾意,我都想你開心。

我可以忍。

一係我用口幫你,呢輪有冇自己嚟?

有,掛妳掛得好厲害,就睇住妳俾我啲相自己嚟。

啲相你好好保存,掛住我就搵我,唔好打飛機。

搵得妳咩?妳一係就俾人監控,一係就話日日俾人屌到個妹攰…

佢監控成世咩,最多幾個月就鬆懈㗎啦,到時佢屌得多都厭啦,仲日日屌咩?

我嗰陣日日屌妳成年幾都冇厭過…

珊姨有啲不悅咁睥實我,跟住踎低除低我條褲,話,仲係咁硬,就開始啜。

我未洗…

我鍾意…

佢邊啜、邊舔嘅高超技術令我陶醉,不過,喺口裏面,始終唔及喺個妹裏面舒服。

珊姨努力咗一輪就放棄。

不如做啦。

妳攰吖嘛。

我想喇。

妳想滿足我定自己都想?

我都想…你自己睇吓…

佢捉我手落去佢下底。

我一摸,果然。

溫柔啲好嘛?我要享受你嘅溫柔。

佢對妳好粗暴?

係…珊姨up頭。

好。

我慢慢、慢慢伸入去。

入去嘅時候,我諗到之前佢喺我屋企住,我幾乎日日屌佢,有時仲一日屌兩、三次,我越做越鍾意,好似吸毒咁一啲都唔厭。佢搬返阿財度之後,我有大段時間好唔慣,日日掛住佢、掛住佢軟熟嘅奶、掛住佢濕暖、幼嫩嘅窿,辛苦過戒毒。於是我哋每日靠訊息嚟維繫咗兩個月,佢再嚟我屋企嗰個星期,我又試同佢日日做愛,嗰個星期我成個人生猛哂。之後佢過一陣就搵機會見我,有時每一、兩個星期過嚟兩、三次,有時每兩、三星期一次,每次嚟到就屌。薇薇唔喺屋企就一入屋即刻除褲屌,薇薇喺屋企嘅話珊姨一入屋就直接入我房,然後我哋就閂門即刻嚟。平時我哋就靠訊息聯繫,我掛佢掛得好辛苦,好似毒癮發作咁,每日都期待佢嘅訊息。

佢同阿財分開嗰個月突然訊息都冇個,然後就話俾我知已經做咗阿Ken嘅女人。

諗到佢而家晚晚同人瞓,個窿晚晚俾第二個男人篤,有種不安感,擔心佢慢慢、慢慢會愛上第二個。

之前每一次嘅親蜜都已成過去,將來冇辦法掌握,只有呢刻先至係真實。

我儘量投入呢刻,長長驅進,入到裏面之後就停留,好好感受碌嘢喺珊姨個水潤、暖滑嘅肉窿裏面,感受大家冇阻隔,啲水直接交融。然後緩緩退出,一瞬間,見到珊姨現出失落嘅表情,我再度長長驅進。

你係咪唔鍾意我個屄?

點解咁講呀?好鍾意呀。

我怕你嫌我晚晚俾人篤…

唔係呀,我覺得妳個屄俾第二個屌過令佢更加有吸引力。

變態…咁我去做雞啦好冇?咁咪仲有吸引力…

唔同,我唔係話妳個窿係人都可以篤會更加有吸引力,我只係諗起妳而家係人哋嘅,妳個屄係人哋嘅…

我唔屬於任何人,我個屄亦都唔屬於任何人…

我呢?都唔屬於我?

你佔有欲好強。我俾對波你揸、俾個屄你屌,你應該好滿足。

妳自己唔滿足咩?

滿足,你碌嘢喺我裏面,令我陶醉。

人哋夠可以出入妳呢度啦。

唔同…

有咩唔同?

女人一定要同愛嘅人做至會興奮、至會有高潮,唔係係男人碌嘢塞入去都有feel…

咁而家呢?

你喺我裏面,即使唔多郁,已經令我陶醉…好似食大麻一樣…

有冇咁厲害呀?

真㗎,好舒服…你呢,你舒服嘛?

我繼續喺佢裏面緩慢咁蠕動,話,好舒服…知唔知我好多時都唔刻意要高潮…

點解?唔想high咩?

我只係想好好feel吓妳裏面…記住裏面嘅感覺…

做乜要咁?我哋又唔係做得少?

而家少吖嘛…第日都唔知道仲有冇…

點會冇啫?我講過,就算有人養我,只要你唔嫌我,我一定要繼續同你做㗎…

到時都唔知幾耐至會有一次喇…

一定會㗎,你信我啦…

妳會唔會愛上佢?

唔會,一定唔會,你放心…

我始終唔信,諗到我同佢關係嘅轉變,我激動起上嚟,開始加快抽插。

(未完待續)

作者: lulu1238899    時間: 2021-1-28 18:12

多情自古空餘恨😭得快樂時而且快樂
作者: dcat20    時間: 2021-1-30 10:42

引用:
原帖由 lulu1238899 於 2021-1-28 18:12 發表 查看引用來源
多情自古空餘恨😭得快樂時而且快樂
都係嘅。

* * *

3.4.2下

嗰次之後,珊姨借口幫朋友攪間教育中心,每個星期下午會上去兩、三日,黃昏至返屋企等阿Ken返嚟,我放學就即刻上去個教育中心見吓佢,同佢出去飲吓嘢。有時,阿Ken趕工或者有應酬,唔返屋企食飯,珊姨就會留夜啲。

但阿Ken幾夜返都好,嗰陣佢哋一齊冇耐,佢返到去都仲要攪珊姨。於是珊姨幾乎晚晚俾佢攪。

有時,珊姨話好想俾我,不過個妹好攰,覺得對我唔好。

我錫住佢,唔想勉強,就淨係同佢黃昏短聚吓,攬吓、互相慰藉吓。佢會俾我過吓手癮,亦會用手、口滿足吓我。

點呀,舒服嘛?

好舒服。

你同初初嗰陣好唔同。

點唔同?

你嗰陣係初哥,好生澀,而家好熟行喇。

我哋每個月會做4–8次,都係佢主動提出嘅,我冇要求。

今日想要…

佢呢輪冇餵飽妳咩?

餵咩飽啫?我都唔鍾意同佢做。

我一直覺得我嘅性表現令佢好滿意,阿Ken遠遠比唔上。終於,我冇問之下,珊姨主動透露佢同阿Ken做愛嘅細節。

你唔好嬲…我哋做得好密…

妳話佢日日都要嘛。

係,但係唔只咁樣…佢有時好得閒,日頭想要就攪…有時一日可以攪兩、三次…

咁多…

係,以佢年紀,係好厲害,而且,佢屌幾耐…

耐過我?

係…你通常都做超過半個鐘,已經算好厲害,佢仲耐過你少少。

咁妳覺得點?

頂唔順,最重要係…佢碌嘢…

好大?

算大大哋,冇你咁大,不過…

乜嘢?

係向上灣嘅…

咁即係…?

對於有啲女仔嚟講,呢種撚,可遇不可求,因為可以刺激到G點…

咁妳有冇俾佢刺激到?

有…但係我唔鍾意…唔鍾意俾佢攪到高潮…

咁妳之前話同唔愛嘅男人做冇feel,𠱁我㗎?

冇feel,但係身體反應都有㗎嘛。

即係都爽啦?

同唔鍾意嘅人爽,你覺得我會享受咩?而且,女仔有好多個部位都可以有高潮,唔一定要刺激呢度。我同你做,差不多次次都有高潮,而我哋有愛情,所以做起嚟寧舍有feel。

講呢啲說話嚟𠱁我…

唔係呀。我做乜要呃你呀?你冇俾錢我、冇養我,我都仲搵你、仲俾你屌,係因為鍾意你。同愛嘅人做愛唔同㗎,你唔信可以問吓第啲女仔,同唔愛嘅人做,莫講半個鐘以上,三個字已經夠喇,仲要係有啲啲鍾意嘅至得。吓吓做超過半鐘以上嘅話,除非愛佢至可以…所以…有時我對做愛有少少厭,你諗吓,妳唔鍾意嗰個人,但係佢日日攪妳兩、三次,次次攪到妳高潮再高潮都仲可以繼續屌…攪到麻木哂…有時候真係唔想再做㗎喇…但係,我又好想同你…

珊姨一臉認真同我講。

咁,妳係咪打算同阿Ken一世?

隨緣啦,細路。對於一個女人,幾鍾意係一件事,呢個人俾唔俾到自己要嘅生活又係一件事。除非真係好頂唔順,否則只要個男人俾到生活上嘅照顧,都唔想再去搵過個。但係男人嘅嘢,邊個知?話唔埋佢唔使一年就玩厭我喇。到時唔到我話同唔同佢一生一世,而係佢仲要唔要我。

珊姨見我靜哂,就補充,最初,我因為悶、寂寞,見你呢個𡃁仔幾順眼,就貪得意撩吓你。點知撩吓撩吓攪上咗,就諗住淨係同你開心吓。你記唔記得,嗰陣你成日問我愛唔愛你,初頭我有少少怕。冇諗到你對我咁認真,我漸漸俾你打動,唔覺唔覺好在意你、好着緊你。有陣時諗起都覺得奇怪,睇見你好似我個仔咁,照顧俾唔到我,保護又俾唔到我,我愛你乜嘢?我係個成熟女人,唔係後生女,我愛你一件事,同你做愛好滿足一件事,我唔可以唔諗我嘅生活。如果有個男人話愛我,話想娶我,只要佢俾到我要嘅照顧,而我唔討厭佢,咁就可以。假如佢娶唔到我,只要佢俾到優裕嘅生活我,都可以。所以,假如你俾唔到一個家我,就俾我優裕嘅生活,兩樣都做唔到的話,就唔可以要求咁多。

我好痛苦。

痛咩苦?痛苦嘅話你可以搵過個,同你同齡嘅,咁就冇呢啲憂慮。你唔好理我,俾我繼續搵生活。你唔嫌我的話,可以繼續屌我個屄,我亦都唔捨得冇咗你。

就係咁,我同珊姨一直維持關係。我儘量唔再提我同佢嘅關係、感情問題,佢亦儘量製造驚喜俾我,精神、身體狀況好嗰陣主動要求做愛。佢同咗阿Ken一齊大半年左右,阿Ken對佢放心落嚟,就再冇睇得佢咁嚴密。佢有時返大陸做生意,珊姨就嚟我屋企過夜,夜晚我哋做愛,日頭好似正常情侶咁拍拖。

做愛嘅時候,我好俾心機同佢試好多嘢,佢好鍾意。

有次,正當我屌到佢成身震,佢面紅紅、喘住氣咁問,你要點至信我愛你?

我信妳當我係妳個仔咁去愛。

有女人會同自己個仔做愛嘅咩?

有,妳囉。

仔…

媽…

仔,你嗰度好犀利,媽媽要睇你結婚、屌老婆。

妳真係想我結婚?

想…因為媽媽愛你…

媽媽…

好high…媽媽忍唔住喇,想賴…

過咗年幾,珊姨有段時期搵得我好密,試過去我屋企,周時留到好夜。我奇怪阿Ken唔過問嘅咩?佢唔再需索咩?

有次薇薇唔喺屋企,我同珊姨喺廳做完愛,喺梳化攬實傾偈嘅時候,佢主動透露,阿Ken呢排好夜返,試過唔返嚟瞓。

哦?

佢玩女人。

咁妳點?

有乜點呀?我同佢跟本就係交易,佢想得到我所以俾錢照顧我,我需要照顧所以同佢一齊。只要佢一日仲繼續俾錢,佢要玩女我由得佢,唔會同佢嘈,最多詐吓嬌、扮吓呷醋,唔係佢覺得唔愛佢。

哦。

於是,我同珊姨來往就多番,甚至仲頻密過佢同阿財住嗰段時期。珊姨唔想失去個僱主,就對佢玩女嘅事隻眼開隻眼閉,儘量唔同佢嘈。

嗰段日子,我一心諗住如果可以以後都係咁嘅話都唔錯嘅。我已經接受咗佢係人哋嘅女人呢個事實,佢俾人養,我唔需要付出啲咩,就可以有個女人俾我屌。自從佢話做咗阿Ken嘅女人,我知道日日都俾阿Ken屌兩、三鑊,最初我覺得好痛苦,但之後諗通咗,開始覺得佢個屄反而仲迷人。而佢同我做愛時嘅反應,不輪係做之前喺床上傾訴、調情,做嘅時候嘅投入、陶醉,到事後攬實對方傾訴嘅溫馨,都令我覺得佢真係愛我、真係鍾意我嘅。

有時,做完愛後,佢會攬實我,同我幻想我哋結婚。

我會俾幾個男人包,攞佢哋啲錢,然後娶你,等你可以食軟飯。我俾你媾女,你同啲女仔講我係你阿媽,要同我一齊住…

我唔會媾女。

唔好呃自己啦,你實會,第日,你唔好唔要珊姨就得喇。

一定唔會離開妳㗎。

到時你會同第個做愛。

妳會唔會想在場睇?

睇…我要參與…

好美好…

有時同佢幻想吓、幻想吓,會好想好想係真嘅。

珊姨同阿Ken一齊大概一年,阿Ken開始玩厭佢。阿Ken當佢死咁樣帶第條女返屋企,喺佢面前同人做愛,仲要求佢同第條女3P。

珊姨話,我一直都冇過問你喺外面玩女,但係你玩還玩,尊重啲吖。

妳食我嘅住我嘅,妳啲名牌邊個俾錢買㗎?

你當我哋係交易?

妳唔係又係為咗我養妳?妳都係交易。

你唔係話要娶我?

嗰陣係有諗過,但係就算真係結婚,我使錢養妳,妳就係我嘅,我要點就點。妳咁本事唔好靠男人。而且,我都屌到妳好爽吖,次次妳都嚟幾鑊高潮㗎。有錢妳使,又有得high,仲想點?遲吓,我有個大客,佢旗下啲場搵人裝修,妳幫我應酬佢。

妳想點?要我同人瞓?

係吖。

你愛我嘅咩?

妳愛我嘅咩?妳唔係淨係想搵照顧咋咩?April都唔知幾愛我,同我一齊咁耐從來冇同我提過錢,對我都仲好好…

佢手段高咋,佢做咩㗎?

唔關妳事,總之妳乖乖哋我哋仲可以繼續呢種關係,我都錫妳嘅,妳知嘅。

未完待續

作者: mtvong    時間: 2021-1-30 16:26

有人真係可以為生意 送個老婆畀人屌 !! 唔出奇的事
作者: lulu1238899    時間: 2021-1-31 19:05

現實真係幾殘酷,真正得到幸福嘅人真係要好好珍惜
作者: dcat20    時間: 2021-2-3 00:29

引用:
原帖由 mtvong 於 2021-1-30 16:26 發表 查看引用來源
有人真係可以為生意 送個老婆畀人屌 !! 唔出奇的事
阿Ken已經有些少玩厭咗珊姨,加上佢鍾意咗條新女,所以就想將珊姨送走。
引用:
原帖由 lulu1238899 於 2021-1-31 19:05 發表 查看引用來源
現實真係幾殘酷,真正得到幸福嘅人真係要好好珍惜
係呀,不過有幾多人認為自己得到幸福呢?

* * *

3.4.3

當時珊姨考慮好冇幫阿Ken應酬個客,我好唔想佢咁做。

佢話,你唔可以管我。你俾唔到我照顧,我只能夠自己去搵。假如你干涉我嘅話,我就唔同你一齊。

妳愛唔愛我?

愛,但我唔想俾我對你嘅愛綁住。總之,無論我做乜嘢,都只不過為生活。假如有一日我真係愛上另一個男人,我會話你知,到時我哋分手,但我哋依然可以見面。

仲可以做愛?

到時我都老啦,你仲鍾意屌我咩?

阿Ken叫珊姨可以同個客食餐飯,睇吓接唔接受到先。

珊姨話好。

我叫珊姨有咩決定都話我知。

佢話一定會。

佢去同人食飯嗰日,全日都冇訊息,我個心囉囉攣,放學嘅時候就發個訊息俾佢。

珊姨話,你今日發訊息俾我係好唔合適,我會俾你影響。我哋唔好聯繫一日,有咩我一定話你知。

返到屋企難得見到薇薇早過我返咗屋企,廳度有佢啲嘢。

除咗佢啲嘢之外仲有另一個人啲嘢,我至醒起佢尋日話今日下晝冇堂。

我因為全日都好煩珊姨要去見阿Ken個大客嘅事,完全冇心情理其它嘢,就笪喺梳化睇番我同珊姨一齊以嚟嘅訊息去諗住佢。

頹廢咗個幾鐘,突然聽到薇薇開房門,先至醒起佢喺屋入面。

行出嚟嘅唔係薇薇。

而係另外一條個樣幾有性格嘅女,佢冇着衫,係微波。

條女拖住同樣冇着衫嘅薇薇行出廳,我第一次見到薇薇嘅身材,平時佢着住衫隱約覺得佢好似幾大,原來係真嘅。

佢哋一見到我,喺房門口呆咗半秒,至識得用手遮住個胸,薇薇迅速拉番條女入房。

佢哋喺裏面忙亂咗一陣,跟住薇薇就咁着住件薄T恤、短褲出嚟,然後入沖涼房攞番啲相信係條女嘅衫入房。

呢排沉哂喺同珊姨嘅事裏面乜都唔想理,俾呢件咁震撼嘅事驚醒咗。

薇薇原來係Les…呢個時候我已經再冇諗珊姨嘅事。

佢哋出返嚟,薇薇介紹,呢個我細佬,俊仔;呢個Papaya,木瓜。

你好。

妳好。

我望住木瓜嗰副臭寸嘅咀臉同埋好有性格嘅單眼皮,覺得佢係唔啋人,藐咀藐舌嗰亭女,但係估唔到佢咁友善。

我話阻住妳哋、唔好意思。

木瓜話,冇呀,冇阻…

薇薇話,我陪妳返屋企,順便去行一陣。

好吖。

木瓜望吓我,話不如叫埋妳細佬落去食啲嘢。

佢為情所困。薇薇係都要腰潤吓我。

哦…係呀?哈哈…木瓜笑。

好好笑咩?我話。

唔係咁嘅意思,唔好意思。

我問薇薇,妳講我啲嘢俾人知。

唔緊要啦,你而家都知道我哋啲嘢啦,木瓜係我最好嘅人嚟㗎。薇薇話。

以後大家係自己人,多多指教,木瓜話。

好。

我同佢哋食下午茶,薇薇第一次講我聽佢嘅感情關係。一直鍾意婷婷咗好多年,但婷婷唔想同女仔拍拖,亦唔想同男仔,佢唔想拍拖住。木瓜知道薇薇心事,一路喺薇薇身邊,多方面支持薇薇。

薇薇嘅細佬,亦都係我自己人。木瓜好豪氣咁話。

妳咁愛我家姐。

係。

薇薇叫我講番我同珊姨啲嘢。

我話唔知好冇透露珊姨而家嘅狀況俾佢知。

佢話其實珊姨一直有同佢講我哋嘅關係。

哦?

佢叫我唔好講你知我知嘅。

妳同佢有冇咩過?

有吖,珊姨咁正,我係女人都想啦。而且我哋係女人,有時候好自然就會接觸,攪吓攪吓好容易攪上。

妳主導嘅哩?

係吖,珊姨本身對呢樣嘢冇乜興趣,係我嘍佢嘅。

我唔想木瓜喺旁邊嘅時候深入問薇薇呢啲嘢,就等薇薇送完木瓜,返屋企嘅時候至問佢。

佢一返到屋企都未放低啲嘢,我就問,到底妳點嘍珊姨?

佢話,好想知哩?

冇錯。

有次你返咗學,我喺屋企。珊姨入我房問我食唔食飯,我話唔食住,叫佢同我傾陣偈。嗰陣我已經知道咗妳同珊姨嘅事,佢偶然都有同我講你哋嘅嘢,我於是就同佢講吓我啲嘢,所以佢知道我鍾意女仔。但佢冇因為咁樣而驚咗我,嗰日我叫佢同我傾吓偈,佢就上我張床,瞓低同我傾。

我嗰時鍾意婷婷鍾意得好緊要,但係婷婷唔想,淨係想同我做朋友。大家係好多年朋友,佢知道我愛佢,初期冇避我,繼續同我friend。後來我可能太着緊佢,佢覺得我俾壓力佢,就開始避我,我好唔開心。

我向珊姨傾訴,佢伸手出嚟,俾我伏喺佢膊頭度,一邊聽我講,隻手一路拍吓、掃吓我背脊。我有反應,就放隻手喺佢心口。佢冇抗拒,我於是問佢同你啲嘢。

珊姨話,初初,我只不過見妳細佬幾靚仔,貪得意撩吓佢,估唔到玩吓玩吓就攪咗。本來我諗住大家開心吓就算,點知佢對我咁認真。初頭我有啲煩,驚妳細佬咁樣落去唔掂,因為我同佢冇可能㗎,佢細過我咁多,做得我個仔。我始終都要搵個人照顧㗎嘛,咁攪法點算呢?

跟住呢?薇薇問。

唔覺唔覺開始緊張佢。妳細佬係天生嘅做愛能手,我攪佢嘅時候仲係一個處男,俾我訓練吓,已經幾犀利。佢本身條嘢大、個形生得又靚、時間又夠耐。次次同佢做愛都攪到我好似吸咗毒咁,高潮嗰陣好似成個世界崩塌咁。

咁妳都係因為佢攪得妳high啫,未至於要同佢做人世。

有呀,都唔知幾想佢真係我老公。但係為咗佢唔俾第啲男人照顧又唔得喎,妳細佬咁細個、又養我唔起。但係假如有一日真係有男人包我,我俾第個屌又會好難過,妳話咁點攪?

有咁愛俊仔咩?

都幾,唔知點解。不過,我一定冇可能同佢一世唔俾第個男人照顧㗎喇。

薇薇話,於是,我就叫珊姨回憶吓你同佢做愛嘅細節。佢就開始諗,話每次你一塞入去嗰吓,填到裏面滿滿,感覺暖暖,好陶醉。而你好溫柔,每吓喺佢裏面活動都好有愛,令佢唔單止身體興奮,心裏面亦都滿載住甜密,好想呢種感覺可以延續到永遠,就算第日有第二個男人照顧你,用錢、用物質得到佢身體,佢都依然想以後俾你屌。

佢真係咁同妳講?

係呀,死仔,你幾勁,攪到珊姨咁迷戀你。佢叫我唔好同你講呢啲,係因為始終覺得同你係冇可能嘅,佢唔想你知道佢有咁鍾意你。我一路叫佢諗同你做愛嘅情形,佢諗到咁上下,我就開始扮你摸佢波波,叫佢幻想我係你。頭一吓佢有多少愕然,我叫佢即管當我係你,佢就由得我摸。

因為我係女仔,了解女仔嘅生理反應,摸得佢好舒服,佢就開始投入。我摸吓摸吓,慢慢、慢移落下面,由的的開始,波底、橫隔膜、肚腩、小腹…然後攝隻手入珊姨底橫裏面,落到佢三角地區,佢開始知道我想點,身體有些少拉緊,但係冇叫叫停,我就攝手指落去佢兩腿之間嘅罅隙。

佢嘆息一吓,我就兜佢下底。

呀…珊姨叫。

薇薇就開始捽珊姨條裂縫。

呀…

薇薇只係喺出面捽,已經摸到珊姨有水流出外面。佢見到珊姨面紅紅,不住拉緊身體,從女仔嘅直覺,就知道珊姨被撻着。

妳當我係細佬啦。

我一路當緊妳係俊仔…

珊姨…

你真係愛我嘅?

真心㗎…妳呢?

我都愛你㗎…塞入去啦…佔有我…

唔佔有妳住,我俾啲好感受妳先…

跟住就用佢纖秀、靈巧嘅手指挑撥珊姨敏感嘅核。

一陣陣興奮擴散到珊姨全身,珊姨不由自主抽搐再抽搐,high到不得了。

鍾意嘛?薇薇哄埋珊姨面前問。

頂唔順…

薇薇就繼續撥,然後哄埋去錫佢。

珊姨軟化,就俾薇薇錫。

佢雙手輕放喺薇薇背後,任薇薇錫,同時俾薇薇服務下面。

(未完待續)

作者: fattg    時間: 2021-2-3 09:41     標題: 回覆 39# dcat20 的帖子

近期佳作,寫得好細緻感情又到!加油請繼續!
作者: dcat20    時間: 2021-2-4 11:41

引用:
原帖由 fattg 於 2021-2-3 09:41 發表 查看引用來源
近期佳作,寫得好細緻感情又到!加油請繼續!
多謝欣賞。

3.4.4上

薇薇捽到珊姨好陶醉,佢見到珊姨雙眼、面頰泛紅,眼神恍惚,就知道係時候。

珊姨妳好靚,我好欣賞妳。

佢講完,就除珊姨啲衫、褲,跟住就趴低舔珊姨。

由於本身係女仔,好清楚女仔嘅需要,薇薇舔得珊姨好舒服,全身不斷抽搐、震抖。

呀…好犀利…

珊姨劇震一輪之後,薇薇就塞兩隻手指入去。

好快,薇薇就摸索到珊姨G點,同一時間用手指公撫摸珊姨粒核同埋用兩隻手指刺激佢G點。

珊姨得到前所未有咁強勁嘅高潮。

連環高潮之後,佢忍唔住抱實薇薇錫佢。

薇薇嘆完珊姨條脷之後,就話,到我。

我要點做?

妳唔使做,我做。

薇薇講完,就開始除自己啲衫、褲,跟住攞個枕頭攝喺珊姨pad pad底下。佢騎上珊姨身上,將個B頂實珊姨磨起嚟。

咁樣都得嘅咩?我問。

我得,薇薇答,我陰蒂比較突出,好容易就磨擦到,跟住就有高潮。

就係咁,薇薇就同珊姨做咗第一次。

之後一路都有嘛?

偶然。佢唔特別鍾意同女仔做,所以我同佢好少做,不過佢亦唔抗拒有時同我互相慰藉吓。有時佢夜晚同你做完,第二朝你返咗學,佢見到我仲喺房,我話我嗰朝冇堂,佢就入嚟同我傾偈。我哋喺床互相傾訴,摩吓摩吓就心思思,跟住我同佢就互相滿足一吓。

我唔知道妳哋咁樣嘅?

因為少機會吖嘛。佢喺我哋度住嗰時,你喺屋企嘅時候,佢都同你一齊;你唔喺屋企嘅時候我多數都唔喺屋企,所以我同佢做過好少次㗎咋。佢話大家女仔互相慰藉吓唔算背叛你,所以亦冇打算同你講。

哦…

我陷入思緒。

諗乜嘢呀?

想知道妳點樣攪佢攪到佢咁high。

你諗住我整得佢仲high過你?

係呀。

唔使擔心喎。

同一時間摩陰核同刺激G點呢吓冇錯令佢好high,但係佢同你做嘅時候,你都可以令佢差唔多咁high。更加重要係佢需要男人碌嘢填滿裏面,嗰種男女交合、陰陽調和嘅感覺,同埋射精入去嘅親密感,呢啲係我冇辦法俾到佢;另外就係同所愛嘅人做最親密嘅嘢,嗰種甜蜜嘅感覺,亦都係我手指幾出色都提供唔到嘅。

呢啲,係妳作為女仔,用女仔嘅角度估嘅,定係佢自己講嘅?

係佢講嘅,據我所知,珊姨真係好鍾意你嘅。

如果可以,我學埋妳嘅指法…咁咪可以更好咁滿足佢…

你唔係想我教你下話?

我…

你就想!我哋係姊弟嚟㗎。

又唔係親生!

都係啫!而且,你想背叛珊姨?

佢都同咗第個男人一齊啦,而且,佢周時叫我識番個女朋友。

咁你都唔應該搵我。況且我唔鍾意男仔,唔會同男仔有呢啲接觸。如果會,你諗吓我中學已經咁多人追,你見過嗰啲人,要靚仔有靚仔、要有型有有型,我都冇俾佢哋任何一個人掂過,我絕對唔會同你有呢啲接觸。

不如,你識番個女仔,正正常常拍拖好過啦。你ok靚仔,學校應該有女吼你㗎?

有,唔只兩、三個添。

試吓吖嘛。

唔想拍拖吖嘛,啲女覺得攪嘢就要嚟真好煩㗎。

咪即係你同珊姨咁,你知唔知道你整到珊姨好煩㗎?佢要搵佢嘅人生,你唔好感情拖累佢至得㗎。

邊度有呀?佢而家咪搵人照顧囉。

但係佢心裏面有你,始終放唔低,樣樣嘢都要諗你好大鑊㗎。

佢可以唔咁樣㗎。

你覺得可以嘅咩?最重要假如佢真係放低你,唔理你,你會點?到時你咪又試成個怨婦咁…

估唔到,薇薇好了解我心事。

雖然,今日之前,我同你完全冇講過呢啲事,而你唔係我親細佬,不過我哋自細一齊大,我心裏面你係我親細佬,我好關心你嘅。

好…

我見到Priscilla喺學校抄你牌。

係吖。

佢有冇撩你去街之類?

有,幾次。

有冇去過?

學校field trip佢約我同佢喺一度等埋一齊去,我覺得冇咩所謂,就應承佢。但佢試過幾次想約我weekend去街,我搵藉口唔出。

咪試吓出吓去囉,佢都幾好吖,而且佢應該唔會將sex睇得太嚴重。

點解咁講?

有個sem,我同佢take同一科,係人際關係。Present嘅時候,佢攞自己嘅親身經歷嚟講,佢話佢拍過幾次拖,每次佢都好快就同人發生關係,跟住至發覺同個男仔唔夾,於是分手,佢睇得都幾開。我覺得,你咪俾機會大家囉。

問題係我冇心情同第二個。

正因為你冇心情,更加要搵個出路,唔係一日到黑淨係諗住珊姨,珊姨要搵佢嘅生活㗎。

嗰晚,我一路掛住珊姨,等佢訊息我。好想知道佢見嗰個人會見成點,會唔會應承阿Ken同人瞓。

等到凌晨仲唔見佢覆,我瞌着咗。

兩點醒咗,見到手機有訊息,我好興奮。

一睇,係Priscilla,佢話,點呀?瞓未?

唔係珊姨,我當堂失望。已經過咗凌晨,佢話有咩結果都會覆我㗎嘛,唔知道佢咩情況,會唔會俾嗰個人屌緊,或者已經扑完而家同人哋瞓緊覺。好煩,心情好惡劣。

忽然想搵Priscilla轉移吓注意力。

正話瞓咗,剛剛醒一吓就睇到妳訊息。

點知佢覆,哦。

咁夜唔瞓嘅?

瞓唔着,頭先想搵你傾偈。

哦,而家可以傾呀。

呢個星期六去field trip,我哋早少少出嚟,一齊食早餐至去join佢哋吖?

好呀。

佢整咗個笑公仔,唔知點答佢,突然諗起薇薇話俾個機會大家吖嘛,我就撩吓Priscilla,諗住等佢開心一下。

(未完待續)

作者: dcat20    時間: 2021-2-4 11:44

3.4.4下
我撩吓Priscilla,諗住等佢開心一下。

星期日妳有冇事?

做咩?

想同妳去街。

咁好嘅?佢打咗個開心嘅表情。

咁就好好喇咩?

之前搵過你出去你都唔出。

嗰次有事吖嘛。

唔只一次啦。

係?

你唔記得,係三次,我記得。

哈…唔好意思。

以為你唔想同我去街。

佢都幾明顯,於是我就撩吓佢開心。

唔會呀,想同妳去街㗎。

Priscilla再打咗個開心嘅公仔。

妳唔問我想去邊度、做乜嘢?

冇所謂啦,你搵我去邊、做乜,我都開心。

有冇呀?

有㗎…呀…可以同你視頻一陣嘛?

唔好啦,好樣衰。

唔怕啦,我想睇。

我影張相妳睇啦咁。

好,要睇番我嘛?

要,一定要。

於是我就影咗張瞓喺床度嘅相俾Priscilla。

好鍾意,佢話。

我估佢可能想用我啲相嚟性幻想,我由佢。佢send番幾張佢嘅床照俾我,睇得出佢有刻意搵最好嘅光線、角度影嘅。佢着住一件吊帶小背心,個胸平平哋,有輕微起伏。

呢種女,扑嗰陣唔知會有咩感覺嘅呢?我心裏面突然彈出呢個諗法。

鍾意嘛?

好睇呀妳。

佢又打個笑公仔。

瞓啦,夜喇。

唔想同我傾偈?

聽朝一早喺地鐵站等,我哋一齊食早餐然後返學校好冇?

好呀,幾點?

一早,7點。

好。

咁而家瞓啦。

好,你都係。

有種好奇怪嘅感覺,我唔係十分鍾意Priscilla,不過咁樣𠱁佢開心,唔知點解有一種快感。我知道呢種行為屬於媾女,但我其實唔係太鍾意佢,不過亦都唔反感。佢ok嘅,普普通通,幾nice嘅女仔嚟嘅。我知道好多男仔見到Priscilla呢種女都會想媾嘅,只不過,喺我心目中,只要冇珊姨嗰種女人味同嫵媚,就唔係我杯茶。明明唔係咁鍾意人,但係又撩人,仲要撩到人咁開心,會唔會好pk呢?

下咗線之後,我依然掛住珊姨,意難平之下,就過去薇薇房,諗住搵佢傾訴。

佢冇鎖門,我打開,見到佢除哂衫同一個女人喺度cyber緊,而嗰個唔係木瓜!!!

係個廿歲尾左右嘅女人。

啊,妳死喇。

薇薇即刻攞個攬枕掟我叫我出去。

我唔出,走埋去佢部laptop前面同嗰條女講,我家姐有女朋友,妳死咗條心啦!

忙亂中,薇薇同個女人斷線,跟住薇薇鬧鑊甘嘅我。

你個死仔乜事都唔知就嚟破壞哂我呢幾個月嘅大計。

我淨係知道妳背住木瓜同第條女cyber。

你同木瓜好熟咩?見過人哋一次咁大把就懶係幫住佢。而且你咩事都唔撚知!

我定一定神,至醒起薇薇冇着衫企喺我面前。佢對波好大、好靚,對lin大粒,個樣有幾分似佢媽,即係我爸嘅情人予姨。以佢咁細個嘅年紀,居然有予姨、珊姨呢種女人味同嫵媚。我估唔到,同我一齊大嘅哎吔家姐,原來係件好嘢。

我當堂扯旗,忍唔住將佢撳喺床度錫佢、揸佢波,佢掙扎、拳打腳踢,嗌,你監硬嚟我就閹咗你。

我冇理佢,監粗咀佢,仲伸脷入去。

哎喲!

好痛。佢咬我條脷。

我就停止。

大家冷靜咗陣,佢問,你發咩癲?

見到妳太正。

黐線,我好歹你家姐嚟㗎。

我哋唔撚係親生㗎。

都係啫,我哋自細一齊大㗎。佢一路講,一路攞件薄被包住個身。問,你好哋哋走入嚟做乜呀?

我講俾佢知頭先嘅事,然後問佢同呢條女咩關係。

佢係我僱主。

吓!!?

我需要錢,佢鍾意我,就俾錢我叫我做佢女朋友。我見佢樣唔差,就應承佢。

木瓜知唔知?

黐線,唔俾得佢知㗎。

妳唔係愛佢嘅咩?

愛,佢都好愛我添。

妳咁做對得住佢咩?

我咁做,有大半係為咗幫木瓜。

(未完待續)

作者: 八寶雞    時間: 2021-2-7 12:30

精彩,繼續繼續,好看。
作者: lulu1238899    時間: 2021-2-7 12:54

唔會薇薇試下做愛呢,男人佢未試過喎
作者: dcat20    時間: 2021-2-7 15:57

引用:
原帖由 八寶雞 於 2021-2-7 12:30 發表 查看引用來源
精彩,繼續繼續,好看。
多謝鍾意同埋追看。

* * *

3.4.5上

我問薇薇咩事。

佢話,木瓜嘅事,唔預你知。

佢係妳最好嘅人,就即係我自己人。

咁,好啦…木瓜屋企環境唔好,佢阿媽病,阿爸走佬,靠家姐養家。佢家姐喺廚房做辛苦工,周時扭傷、整親。佢為咗追求夢想去讀時裝,覺得好內疚。但係佢家姐唔想佢放棄,辛苦都賺錢養家。但係你知,讀時裝唔淨係交學費、食飯、買吓雜誌同材料做功課,你要維持嗰種心態,要接觸好多嘢,冇多個錢,眼界、心態都同人唔一樣。木瓜家姐同個病咗嘅阿媽點辛苦樣都冇辦法供給得起佢呢啲嘢。我舊年喺間顧問公司做暑期工嗰陣識到個太子女,佢好鍾意我,周時叫我陪佢出去應酬,對我呵護備至,過程裏面摸手摸腳,我漸漸確定佢對我有嘢。我見佢都幾ok,可以接受,就直接問佢想點樣,佢開門見山話想我做佢女朋友。我話要考慮吓,不過我需要照顧,假如佢願意資助我多少生活開支嘅話,我可以好似女朋友咁同佢拍拖,但佢唔可以約束我同要求我全天候報到、隨傳隨到。至於性行為,我話想拍一排拖,培養感情先,至決定會唔會有真正嘅性行為。佢覺得咁樣都好,就開始資助我。

咁妳同佢cyber…唔算性行為?

咁起碼冇真正接觸,仲要我同佢來往咗兩個月先至嚟到呢步。佢話想同我進一步,要cyber吓先。我覺得可以接受,同佢咁樣都有兩個月,覺得可以進一步。剛剛話可以同佢有真正接觸,佢應承會俾多啲錢我…俾你個衰仔破壞哂…

所以妳一路幫補木瓜?

係吖。

佢唔會覺得奇怪咩,好哋哋有錢俾佢?

我話間顧問公司請我做part-time,我想支持佢將來做自己嘅品牌,所以幫助佢…

妳咁愛佢…

俾你個死仔攪喎哂啦而家。

未必嘅,妳同人哋講番,話妳細佬攪事囉。

人哋未必信㗎。你都唔知佢好醒㗎,初期懷疑我有女朋友懷疑咗一排,我做好多嘢至令佢信我…你個死仔,做乜要咁多事呀?

唔好意思…

以後你幫我搵錢俾木瓜啦。

我點搵呀?

你自己諗辦法,我唔理你。

妳做呢啲嘢搵錢俾木瓜,俾佢知道都唔開心啦。

有咩辦法…一係,你問吓珊姨…

咁都得?

話哂佢而家跟嘅人有少少錢。

妳又知?

你見佢擺上網曬嗰啲名牌都知啦。

咁…不過,我都唔知道佢而家情況點。

哦?

我哋係咪最好嘅人先?

我哋係家人嚟㗎。

好。

我於是將珊姨嘅情況講俾薇薇知。

佢話,我大概都估到佢會咁樣做。

妳會唔會覺得珊姨係懷女人。

真心,好女人唔會咁啦,不過,亦都係為勢所迫。但係佢對你嘅愛,好似好真嘅。

好似?

因為佢冇需要呃你,你諗吓你錢又冇,佢呃你為乜嘢?為屌?佢有男人,正如你所講,日日俾人屌幾鑊,鑊鑊都嚟幾次高潮,除咗鍾意你,真係諗唔到佢為乜同你維持落去。再加上,我從佢對我講嘅說話,覺得佢係鍾意你嘅。明知道大家冇結果都仲鍾意你,呢啲先至真係鍾意。

珊姨到而家仲未話我知咩情況。

人哋要吓吓向你報告咩?

佢話有咩都會話我知㗎嘛。

幾多點呀而家?你唔俾人哋攰、要瞓覺,又或者聽日先覆你?

俾…

(未完待續)

作者: dcat20    時間: 2021-2-7 15:59

引用:
原帖由 lulu1238899 於 2021-2-7 12:54 發表 查看引用來源
唔會薇薇試下做愛呢,男人佢未試過喎
要睇佢喇。

* * *

3.4.5中

第朝,我好早醒去見Priscilla,有啲後悔自己為咗𠱁佢開心約佢咁鬼早,尋晚同佢傾完之後,再同薇薇傾到3點幾4點先瞓,瞓得嗰兩個鐘。

我睇吓手機,依然冇珊姨訊息。而家至6點鐘,我估佢可能仲瞓緊,所以未覆。我忍唔住發個訊息,叫佢有咩情況講聲我知。

然後就去地鐵站等Priscilla。

佢一見到我就好開心咁笑,我問佢食咩,佢冇所謂,我就同佢去茶餐廳食早餐。我要咗個所謂嘅歐陸餐,佢食輕盈餐,我話妳咁輕食多啲嘢啦。佢可能覺得我呢句說話係關心佢嘅表現,又或者讚佢,笑得好開心。

明明唔係真係好鍾意佢,但係𠱁到佢開心,我都有一啲快感。

於是我特登俾啲着數佢。

妳食啲我啲啦。

我問都冇問,就將我啲蛋、腸、扒都切一啲,放入佢個碟上面。

佢想推開,我乘機捉住佢手,有少少迫令式咁嘅語氣叫佢食多啲嘢。

塊扒我食過一口,我切另一邊俾佢。

對於呢吓突如其來嘅親密舉動,佢冇抗拒,仲特登喺我面前食塊扒。

佢個樣好開心嘅,我對於咁樣做有少少興奮。

之後我哋發現食過咗時間,怕遲到於是答的士返學。

的士駛入校園嘅時候俾同學見到我哋一齊坐的士返學,入課室嘅時候又一齊入,啲人就記哄,話我哋有路。

我見到Priscilla笑得好開心。

好自然我哋就坐埋一齊。

成朝未見珊姨訊息就有啲燥,中午食飯嘅時候其他人刻意孤立我同Priscilla,我於是同佢撑枱腳。因為苦悶,我用我同珊姨初期調情嘅態度撩吓Priscilla嚟調劑吓。

見佢表現得好雀躍,應該堅係開心。

下午同佢唔係同一班。

呢班有另一個女仔叫做Rebecca對我幾好嘅,成日同我一齊坐。

我收到Priscilla訊息,放學一齊?

一直冇收到珊姨訊息,好掛住佢,專登唔覆Priscilla住,諗住等就嚟落堂至覆。

心掛掛咁一邊睇手機一邊上堂,就嚟落堂就見到Priscilla喺課室外面,我唔係好想俾Rebecca見到佢等我,就叫佢落樓下等,我話落堂可能仲要傾啲嘢。

Rebecca想同我一齊走,我一時諗唔到借口叫佢自己走先,就問佢聽日上乜嘢,話不如聽日一齊食咗早餐先返學。佢話聽朝冇堂,下午有。我話咁我哋聽日中午一齊食吖。佢話好,我就話我仲有啲嘢未走住,聽日見。

等佢走咗5分鐘,我至落樓。

落到樓下,竟然見到珊姨嚟咗!

同一時間,Priscilla見到我落到嚟,即刻上前叫我!

好尷尬,我硬住頭皮介紹,我朋友珊姨,我同學Priscilla。

珊姨笑住咁同Priscilla say hi,Priscilla有啲疑惑咁打量珊姨。

(未完待續)

作者: lulu1238899    時間: 2021-2-8 07:39

有左經驗又有進步喇,两女見面有得食
作者: hk77    時間: 2021-2-9 06:27

support 寫下去
作者: mtvong    時間: 2021-2-9 14:16

唔會開片呀 ?
作者: dcat20    時間: 2021-2-9 14:39

引用:
原帖由 lulu1238899 於 2021-2-8 07:39 發表 查看引用來源
有左經驗又有進步喇,两女見面有得食
咁開放?
引用:
原帖由 hk77 於 2021-2-9 06:27 發表 查看引用來源
support 寫下去
多謝支持。

* * *

3.4.5下上

我遲吓會講返我同薇薇點樣嚟到呢個世界,點樣嚟到呢個家庭,都同老豆同予姨嗰段愛情有關,亦都會交代我點樣發現原來薇薇唔係冇鍾意過男人,佢一生中只鍾意過嘅一個男人就係佢媽媽嘅情人。

返番嚟我放學見到珊姨,同一時間Priscilla等我放學。

珊姨今朝早先見到我訊息,佢專登下午直接嚟學校俾我一個驚喜。Priscilla一心諗住同我一齊放學,見到珊姨嚟接我,既失望又疑惑之下,話聽早見就走。

望住佢冇癮咁自己一個人走有啲唔忍心。

我即刻知道自己心軟,唔適合做玩仔。明明唔係自己鍾意嘅都唔想害人,或者我唔應該再撩佢。

Priscilla走後我同珊姨至慢慢走。

你同個女仔發展得幾好吖嘛?

我同佢冇嘢,佢喜歡我,我只係喺學校同佢來往吓,冇嘢㗎。

你識番個女朋友啦。

佢唔係我杯茶,妳係都想將我推俾人。

假如有一日我真係嫁人,唔可以再同你來往嘅話,咁你點攪呀?

到時妳同人講我係妳姨甥都得啫。

咁都得。

咪係囉…咪住,尋日妳話有咩都會話我知,成晚冇音訊嘅?俾人屌咗未?

珊姨打我一吓,話,你當我咩?

女朋友。

係鬼,你女朋友去做呢啲嘢,你都仲忍到嘅?

因為我迷戀妳。

妳冇試過第啲女啫,試吓啦,頭先嗰個都幾好吖。

唔好轉移話題,尋晚點?

冇俾人屌,放心。

成晚都唔覆嘅?

一來返到屋企好攰、好眼瞓,二來想見你至講嘅。

咁而家講啦。

嗰個人係富二代,幫家族管理成個酒店集團。佢細我10幾歲,但似乎好鍾意我,食一次飯就話想再見我。

佢知道妳係Ken嘅女人?

知,但佢唔介意,話希望我可以考慮做佢嘅女人。

佢諗住包妳嚟玩吓定認真?

唔知,我唔預呢啲富二代會認真,而且,佢細過我成10幾年…

我夠細過妳啦…咁妳會唔會考慮佢?

佢ok嘅,企企理理,算靚仔嘅…佢邀請我今個周末去游船河。

妳會唔會去?

多數會。佢話,可以先拍拖,如果我唔願意的話,佢唔勉強我。我接受,先至一齊,到時我哋就同居。

妳會唔會鍾意咗佢㗎?

都係交易啫,同我哋嘅關係唔同。你又俾唔到生活照顧我,阿Ken又玩厭我,唔搵僱主點得?唔通我搵個又老又醜嘅你至安樂?

佢會包妳幾耐?玩三、幾年好未?到時妳又再搵囉喎?

到時再算啦,呢幾年我會努力儲啲錢。

我不安…

我同你一開始已經冇將來,呢幾年我哋只係有得開心就儘量開心。你俾心機讀書、賺錢,將來你要乜有乜。頭先嗰種女仔先至啱你,我哋只係性對手,知唔知?

妳不嬲話愛我㗎?

玩都要玩得認真、投入先至好玩。

我唔信,我知道妳愛我嘅。

我望實佢雙眼,佢眼神遊移,開始紅起嚟。

你唔好整喊我,唔好累我生活冇着落,總之我會一直對你好,即使有一日我愛上第個,都會對你好。

點樣好?

當你仔咁,買嘢俾你,好唔好?

我忽然醒起木瓜件事。

其實有件事,唔知應唔應該同妳講。

咩事?

我好大約講木瓜嘅事俾佢知,刪除薇薇應承做個太子女女朋友嘅細節。

佢話,假如有有錢人照顧我嘅話,我可以資助你。你點用我俾你嘅錢都冇所謂,你攞去溝女我都唔理你。問題係首先我要有個有錢人養我至可以,即使阿Ken都冇咁嘅財力。而家我識到一個人,佢或者可以。

就係嗰個人嘛?

我已經決定咗喇,假如佢俾得起錢,就俾佢包。

你唔安樂,係因為我話佢後生、ok靚仔?

假如你係咁,我哋呢刻分手啦。

妳捨得咩?

咩捨唔捨得?同你一齊,大家都辛苦。你咩都俾唔到我,感情困住我,仲要咁辛苦為乜。

唔好…我唔干涉妳,我唔過問…

我唔捨得你㗎,只要你唔令我辛苦,唔捆綁我。一日我仲愛你,我儘量同你見面,做愛;就算愛上第二個,都會當你係我個仔咁對你好。

咁樣好唔好?

我唔綁住妳,唔好分手。

好…我哋而家做愛,好唔好?

(未完待續)

作者: dcat20    時間: 2021-2-9 14:41

引用:
原帖由 mtvong 於 2021-2-9 14:16 發表 查看引用來源
唔會開片呀 ?
唔會唔會😄

* * *

3.4.5下中

珊姨話,不如而家去做愛。

妳想要?

講嚟都多餘,見到你就想,之前大半年只不過俾阿Ken屌到榭,所以有時只係為滿足你而同你做。但你諗吓我做乜要滿足你?我都想同你親密嘅。我哋而家行啦好冇?

去邊度呢?

你屋企啦,咁方便,我今晚唔返阿Ken度喇,反正佢都打算將我俾第個。

唔好,今晚返去,聽日將妳啲嘢搬過嚟,之後就住喺我度直至妳去個太子仔度啦。

我仲未同佢傾條件,萬一佢俾我嘅都唔夠Ken多…咁我不如賴喺阿Ken度…

咁妳仲話今晚喺我度過夜。

今晚唔怕,佢同嗰個女人去澳門。

哦。

同珊姨返到屋企,見到薇薇啲嘢喺度,知道佢返咗嚟。

之前仲未知道薇薇原來已經知道我同珊姨嘅事,仲同珊姨攪過,每次珊姨嚟嘅時候我都唔特別想話俾薇薇知道。不過呢次我想話聲佢知,於是過去佢房敲門。

佢冇應。

薇薇妳喺咪度?

冇應。

好奇怪。

珊姨過埋嚟,喺外面叫佢。

都冇人應。

莫非佢唔喺屋企?

我覺得非常奇怪,唯有開門。

見到薇薇除哂衫喺房裏面喊緊。

做咩呀?珊姨問。

薇薇望住珊姨,跟住就伏喺珊姨大喊。

珊姨攞塊薄被遮住薇薇個身,然後抱住佢安慰,話,妳想講就講啦。

木瓜…知道咗我做嗰啲嘢…

我話,妳都冇真係做,而且,妳都係為咗佢。

今日上晝,太子女發訊息嚟叫我解釋尋晚嘅事,我就照你所講,話我細佬攪破壞,佢就話想中午過嚟學校同我好好哋傾吓。

我因為唔想木瓜知道,所以成朝冇覆佢訊息,叫太子女唔好喺學校裏面等我。我下晝走堂同太子女喺學校附近一間茶餐廳傾。佢問我係咪有女朋友,我唔想呃佢,就認,話好對唔住,之前一路瞞妳,假如妳唔想再資助我嘅話,咁妳以後唔使再俾錢我。

佢話,我真係好鍾意妳,唔介意妳有女朋友,妳俾我照顧,以後做我條女。

咁我仲可唔可以同我女朋友一齊?

佢話唔介意。

我好感激佢對我咁好,就話,不如我哋而家去開房。

佢好喉擒,即刻話好,就拖住我手返學校,佢架車泊咗喺停車場。

一去到停車場,嗰度就喺木瓜個系大樓,我即刻有不祥預感。我同太子女手拖手行行吓,太子女忽然攬實我錫我。

我俾佢錫咗一陣,有脷交,都有成分幾鐘,一擰轉面就見到木瓜,原來佢一直喺大樓門口睇住我哋。

我走上去叫佢,佢答都唔答我就掉轉頭走。

我追佢唔到,就掉低太子女自己走返屋企,途中一路send messages俾木瓜,佢一句都冇應我。我搵佢啲同學、屋企人,冇人見過佢。

我一路擔心一路返到屋企,一返到嚟就收到太子女問候。佢慰問咗我幾句就話想同我cyber。我話冇心情,佢話好唔開心,佢咁鍾意我,又對我咁好,又唔介意我有第二個,我咁都唔接受佢。

我話好感恩佢對我好,我都喜歡佢嘅,只係同木瓜一齊咁多年,我哋嘅係愛情,一時間冇可能完全接受另一個人,唔好意思呀。

佢話,我唔要求妳即刻接受哂我。假如妳最少有啲啲鍾意我,就得㗎喇;就算冇,只要妳唔討厭我,都得㗎。

我心軟,就同佢cyber。佢要我反開裏面俾佢睇,又要我塞嘢入去。我話我咁耐以來冇篤過入去,佢就冇勉強我,叫我玩陰核俾佢睇。我嗰刻已經有少少唔想。做吓做吓,真係唔得呀,個心好痛。我話sorry呀,而家真係做唔到,俾少少時間我吖。跟住我就斷線,然後一路喺房喊。

珊姨一直安慰佢。

一心諗住同珊姨返嚟開心嘅,點知遇上呢啲事。

佢伏喺珊姨度喊吓停吓,過咗大半個鐘,薇薇電話響。

佢起身攞電話,身上件被跌落嚟俾我睇哂佢都冇理。

再次見到薇薇全身,感覺到我周身㷫得好緊要,細佬好谷到好緊要。

佢聽電話個樣呆咗咁,收線後失控咁大嗌,木瓜鎅手入醫院,就爆喊。

珊姨話乜咁衝動呀,只係見到一幕,乜事都唔知,問都唔問吓就做傻事…

薇薇粒聲唔出執嘢打算去醫院探木瓜。

珊姨話,我哋陪妳啦。

我幾唔想陪薇薇,一心返屋企同珊姨做愛㗎嘛。

但薇薇冇應,珊姨堅持同佢去,我有少少冇癮。

喺醫院見到木瓜,佢目無表情。薇薇道哂歉,同佢交代所有嘢。

珊姨幫口,話薇薇好愛妳㗎,佢做呢啲嘢都係為咗妳,怕妳唔開心先冇講妳知。

木瓜靜咗好一陣,眼越來越紅終於喊出嚟。佢喊咗陣,靜落嚟就話對唔住,妳對我咁好,我咁衝動。

因為妳愛我先至咁樣,薇薇摸住木瓜塊面,喊住講。

隔嚟床有個阿嬋,不斷眼睥睥望過嚟。

珊姨而家知道我頭先同佢講木瓜單嘢嘅完整版本,就話,其實妳可以問妳爸媽幫妳,佢哋有啲錢。

薇薇話,唔想佢哋知道…

咁…妳以後同木瓜好好哋,有咩需要,珊姨幫到妳哋就幫,唔好再同個太子女來往喇。

珊姨…薇薇好感動咁望住珊姨,佢心裏面大概估到珊姨諗住點,就話,我同女仔做呢啲嘢冇乜嘢嘅,唯一係覺得對唔住木瓜,同埋…

乜嘢?

要妳為咗我哋同人…

傻嘅,珊姨反正都要搵人㗎啦。

但係,細佬佢…

佢就嚟有女朋友仔㗎喇,可能唔只一個添呀,到時就唔愛珊姨㗎喇。

薇薇話佢留喺度陪木瓜多一陣,叫我同珊姨走先。佢知道珊姨今日原本係嚟同我愛愛嘅。

返屋企嘅途中,我哋已經忍唔住喺地鐵上面又攬又錫又揸,周圍啲人眼睥睥我哋都唔理。珊姨大我20幾歲,車上啲乘客實會估我哋咩關係。珊姨仲專登玩嘢,話,阿仔,今個月媽媽買隻Cartier俾你好嘛?我話我唔要。咁你想要乜?媽媽買俾你。我淨係要妳,唔好同第個一齊。傻嘅,我唔搵人照顧邊個養你兩姊弟?

周圍啲人越係眼睥睥,我哋越覺得好笑。

珊姨仲用下身磨我,細佬早就喺褲裏面亢奮。

攬實珊姨,我喺佢耳仔邊問,妳係咪同所有男人做愛嘅時候都咁激㗎?

唔係㗎,一定要鍾意嘅。

咁我呢?

明知故問。

咁我係咪呢個世界上,最令妳想做愛嘅人?

唔係。

哦?

妳係第二個最令我想嘅人。

咁第一個呢?

唔話你知。

我驚訝同佢一齊咁耐完全冇聽過佢提過仲有一個人,就叫佢講咩事。

一世都唔話你知,等你估。

咁妳有冇同過嗰個人做過?

都唔話你知。

即係有啦。

你自己估啦,哈。

跟住佢就喺車廂裏面,眾目睽睽下,將對波壓住我心口,抱實我咀我。

做乜唔伸條脷出嚟?

好多人睇住…

驚乜?

佢就吐條脷入去。

(未完待續)

作者: mtvong    時間: 2021-2-10 11:54

係車裡面咁玩唔怕撞熟人咩??
作者: 八寶雞    時間: 2021-2-10 12:24

地鐵車廂內玩到咁激。
作者: dcat20    時間: 2021-2-15 18:30

引用:
原帖由 mtvong 於 2021-2-10 11:54 發表 查看引用來源

係車裡面咁玩唔怕撞熟人咩??
唔怕,唔怕。

* * *

3.4.5下下1

一入屋,企喺門擁吻咗好耐、好耐,細佬已經硬得好緊要,但唔爭在嗰一陣。好懷念同佢濕吻嘅時候,大家條脷纏來纏去,同埋佢咀裏面傳出陣陣淡淡嘅氣息。

不如而家就嚟喇好嘛?

唔使前戲咩?

濕得好緊要,你睇…

我一手兜落去,真係…

頭先喺車嗰陣已經濕…

想要成咁。

都話你係第二個最令我想要嘅人。

第一個係邊個啫?

唔講你知,等你估成世。你問呢啲嚟做乜啫,係咪屌㗎?

妳好渴咩?妳阿Ken唔係日日屌妳幾鑊嘅咩?

冇好耐啦,佢有咗條新女仲有興趣玩我咩?我一路有講你知㗎。

間中都有啩?

兩、三個星期一次囉。佢本身大食,偶然佢屌完佢條女仲未夠喉,就會屌我。

佢而家成日去咗條女度?

唔係,而係條女住埋喺我哋度。我同佢條女分開房,佢好多時就同條女瞓,攪到我好似寄住喺佢哋屋企咁。有時佢哋攪嘢要我入埋去一齊玩。

佢條女肯咩?

咪就係囉,所以我話佢條女唔簡單㗎,好有機心。

咁妳初期一個人應付佢咪好辛苦囉。

而家知道哩,所以嗰陣我話你知俾佢屌到榭哂囉。佢初期好鍾意我,我諗住反正會同佢結婚,亦儘量滿足佢嘅需要。

聽到心都痛。

你會唔會嫌我個屄曾經俾人屌咁多…

仲問呢啲問題,到而家妳仲唔知我愛妳。

知道…唔講咁多喇,係咪屌㗎?

要,本來想食吓妳,又俾妳食吓先嘅。

屌完先食啦,屌完,你有我啲嘢、我又有你啲嘢,好食啲。

我企喺門口,抱住佢,鬆開褲頭攞碌嘢出嚟,嗱起佢條裙貼實佢條罅磨吓磨吓,就慢慢、慢慢伸入去。

珊姨緊緊抓實我,嗌,老公…仲係咁鍾意俾你插入嚟…

老婆…

我退番出嚟,佢失落;然後慢慢、慢慢塞番入去,佢再次抓實我,呀…

我退出嚟、塞入去,退出、塞入…

呀…佢一路隨住我出、入,肉緊咁抓吓、抓吓我。

我微微向下坐,雙手兜住佢pad pad落少少,一吓就抱起佢。然後插住佢抱埋梳化度放低。

撳實佢喺梳化上面,一邊好好觀賞住佢泛紅嘅眼眶、面頰,一邊出、入、出、入佢迷人嘅肉洞。

佢雙眼恍惚,隨住我屌佢嘅節奏發出哼、哼嘅嘆息聲,雙手一路緊張咁抓我肩膊,好似好耐冇嘆過咁投入。

做乜今日寧舍投入咁嘅?

我次次都投入…

今日特別投入。

好耐冇同你做啦嘛…

我抱實佢埋頭苦幹,每吓郁動都伴隨住佢哼、哼、哼嘅嘆氣聲,同埋佢四肢繞實、抓緊我。

老公…我想你喺我後面入。

好。

我出番嚟,除哂大家啲衫。佢拎轉身伏喺梳化度,我從佢後面篤入去。

我知道珊姨鍾意呢個姿勢,因為可以頂到佢前面某啲部位,G點大概喺嗰度。

我本身唔係太鍾意呢個姿勢,一來我唔太舒服,二來唔可以睇住佢個樣同埋揸佢對奶。

不過我依然儘量用呢個姿勢滿足吓佢。

密集咁大幅度插入抽出,我鍾意推進嘅時候,細佬俾佢暖暖嘅條通道裏面每一毫、每一釐包溫柔咁包住,俾佢嘅春水充份滋潤,然後逐漸退出,一路錫吓佢耳仔、耳背、頸,再慢慢捅番入去。

我儘量滿足珊姨,感覺佢全身密密咁細微震抖,就換姿勢。

我坐喺梳化,佢面向我,雙腳繞住我後面坐喺我上面搖擺。

(未完待續)

作者: dcat20    時間: 2021-2-15 18:32

引用:
原帖由 八寶雞 於 2021-2-10 12:24 發表 查看引用來源
地鐵車廂內玩到咁激。
係呀,好刺激。

* * *

3.4.5下下2

我坐喺梳化,珊姨面向我,雙腳繞住我後面坐喺我上面搖擺。

我失身俾佢嗰次,已經大概知道佢用呢個方法可以好快就高潮。後來我漸漸知道陰核呢樣嘢,就知道原來珊姨喺上面磨陰核去得到高潮,我後來從其它女仔身上知道呢個係有經驗嘅女仔最容易、最快高潮嘅方法。珊姨用呢個姿勢另一個目的係可以自己控制角度、速度,就啱體位仲可以刺激G點得到多重高潮。男仔瞓喺下面,可以懶懶閒,對於好多男仔嚟講實在求之不得。好多時,珊姨用呢個方式自己嚟一、兩次,我就上上面,然後我再俾佢多一、兩次,先至自己發洩。

珊姨喺上面搖一陣就開始母牛咁喘氣,跟住連番抽搐、震抖,最後面紅紅、泛起滿足嘅笑意咁伏喺我身上喘息。

我一直插住佢。

佢唞咗大約半分鐘,就話,到你。

我將佢放喺梳化,分開佢雙腿,就上佢前面,對準中間條裂縫,從底少少嘅角度向上捅入去。

呀…

喺裏面鑽探吓,就退番出嚟,又再從下而上捅入去。

呀……

重複幾次,就逐漸加快出入,一邊錫佢。

珊姨將開雙腳繞住我背後,隨住我大幅度進入、退出佢兩腿中間嘅裂口,珊姨緊緊抓住我膊頭。

我一邊努力耕耘,一邊欣賞佢醉咗咁樣面頰泛紅,發出畜生咁嘅呻吟。

我捉住佢其中一隻手,向上提高,露出佢胳肋底,稀疏嘅毛令腋窩特別性感,我情不自禁哄埋去聞佢、啜佢。

珊姨一吓敏感,個身chok一chok,問,我有冇狐味?

冇,但有一種淡淡嘅、暖暖嘅氣味,好好聞,令人感到好親密。

俊仔…

珊…

佢突然肉緊咁鉗實我,話,我好幸福…但又好不安…

我撑起上半身,望住佢問,點解?

我唔想離開你,但覺得,總有一日,你會嫌我…

點會?我咁愛妳,唔通妳仲唔信我?

你會嫌我俾人包養,晚晚同第個瞓、個屄俾人屌,你會嫌我老…

講到呢度,門突然打開。

薇薇返嚟,睇哂我哋喺梳化上面做愛。

我望一望佢,本應問吓住木瓜情況,但呢刻都冇心機理佢。

反而珊姨叫佢,薇薇,我想呢個世界上有一個人見證我同妳細佬最親密嘅時刻…

珊姨拉住薇薇手,薇薇話,好,就坐喺珊姨旁邊嘅地吓睇住哋。於是我就喺呢個哎吔家姐面前,同呢個我哋都識得而且都有過親密接觸嘅女人做最親密嘅嘢。

你慢啲,等薇薇睇清楚你點樣佔有我身體。

係我俾妳佔有。

都一樣啫。

於是我就用番頭先嘅體位,從低少少嘅角度,慢慢、慢慢向上捅入去。

薇薇第一次見到男仔嗰度,話,細佬你好似幾大,珊姨會唔會痛?

妳冇用過假狗玩過咩?咪仲大支?

冇,我淨係玩外面,從來冇試過塞嘢入去。我有見過嗰啲假嘢,但係冇諗過真嘅會有咁大。

有啲黑人仲大,嚇死妳呀。

我睇片睇過,嗰啲係好誇張。但係以普通人嚟講,冇諗過你咁大。

妳有見過普通人咩?

冇,好奇睇4仔見過。

我專心繼續做埋啲未做完嘅嘢。

正當珊姨面紅耳熱,頭兩邊fing之際,我見到薇薇望住珊姨,隻手放喺珊姨其中一邊波旁邊,好似好想摸咁嘅樣。

我叫佢摸吓。

唔好啦。

怕咩?

對木瓜唔住。

珊姨又唔係邊個,而且,妳都同佢做過啦。

珊姨驚訝,你點知道我哋?

薇薇隻手不由自主咁移動埋去珊姨波波,然後輕放喺上面,就用佢纖巧嘅手指彈撥珊姨的的。

珊姨個身震一震,一隻手捉緊薇薇,另一隻手緊緊抓住我。

我一直小緊珊姨,見到呢個情景,忽然想…

薇薇,可唔可以示範俾我睇妳點樣整到珊姨咁high?

佢猶豫,我話,妳話我哋係姊弟,又話妳唔鍾意男仔,所以唔可以同我有接觸。而家妳喺我面前攪珊姨俾我睇,咁我哋咪唔使接觸囉。

我見佢仲喺度猶豫,就離開珊姨身體。

細佬一出嚟,我就捉薇薇手埋去珊姨個妹度。

佢另一隻手一路仲摙住珊姨lin lin。

當薇薇手指一掂到珊姨濕潤嘅肉縫,就自動從外瓣開始輕快咁挑撥。

摩摩吓,慢慢摩到粒核,就輕快咁摩擦呢粒快樂樞紐。

呀…

見到呢幕,我好high,就走埋去珊姨面前,隊碌嘢埋去佢個咀。

珊姨舔吓、舐吓,就吸啜我,佢個妹同一時間俾薇薇輕快咁挑逗。

(未完待續)

作者: ahfranky    時間: 2021-2-16 20:38

good sharing, thank you
作者: dcat20    時間: 2021-2-17 13:16

引用:
原帖由 ahfranky 於 2021-2-16 20:38 發表 查看引用來源
good sharing, thank you
多謝。

5.4.5下下3

俾珊姨用口服侍緊嘅時候,見到薇薇開始施展佢嘅指技。

佢按摩珊姨粒核一陣,整到珊姨好陶醉,就將兩隻手伸入去佢條罅度,溫柔咁探索。

薇薇話,開頭要搵,一路搵一路睇反應。搵到邊個部位令佢特別有反應就調整吓手勢,點整、力度呀、快慢呀咁,直到搵到一個令佢最high嘅方式。

跟住我見到佢用手指公繼續按摩珊姨粒核,兩隻手指同時向上撩珊個窿。

珊姨本來啜緊我,一吓忍唔住,就嗌。

吖…吖…

果然犀利…我目定口呆。

好尷尬…珊姨一路嗌一路話。

佢用手遮住個樣唔想面對我。

我捉開佢手,佢個樣好似take咗嘢咁,眼神恍惚、面紅紅。

唔好睇,我好醜樣。

見到佢恍惚嗰個樣,覺得好興奮,就對碌嘢入去佢個口。

珊姨一路俾薇薇撩下面,撩到佢成身震;我就一路f佢個口,佢捉實我隻手係咁摙實我。

直至佢個身強烈咁chok一嘢,跟住不停劇震,佢推開我,攬實薇薇,薇薇於是倒下、趴低,就同珊姨激咀。

第一次親眼睇住兩條女攪,仲要一個係自己最心愛嘅女人,一個係自己哎吔家姐。

睇住薇薇啜珊姨條脷,諗起珊姨剛剛舐過、啜過我碌嘢,咁即係…家姐間接食緊我…

諗到呢點,細佬亢奮到極點,我一時忍唔住,就撲埋去抱實薇薇錫佢頸後面、隻手兜上佢前面揸佢。

一揸,果然不同凡響,豐滿、軟熟、彈手…

佢即刻停止錫珊姨,調轉頭拳打腳踢我。

你黐咗?

對唔住…一時控制唔住…

屌番自己條女啦。

薇薇…

做咩?

想錫啖妳得嘛…

神經病。

佢推我埋去珊姨度,話,你射珊姨吖,我想睇。

好…

於是我再次進入珊姨度。

珊姨經過連番高潮,已經有啲負荷唔到,水開始有啲乾。

我見佢有啲痛苦咁,就話不如由佢。

佢話,做埋佢啦,想睇你喺我身上滿足嗰個樣。

但係,妳會唔會痛?

唔怕…薇薇,妳幫我…

點幫?

珊姨拉薇薇埋去,抱住佢好陶醉咁錫。

我就一路喺珊姨底下f佢,一路睇住佢兩條女。

然後,珊姨居然伸手入薇薇衫裏面摸薇薇個胸。

珊姨…

薇薇有啲啲抗拒,話,唔好…俊仔喺度…

唔使理佢。

我繼續f,話,唔使理我,妳兩個繼續開心。

我估薇薇都想嘅,只不過因為我喺度所以有啲避忌。

我一路f,一路睇住珊姨同薇薇忘情咁脷交、互揸,然後,珊姨隻手突然兜落薇薇裙底…

我睇到傻咗。

唔好吖…妳整到我好想…

咁我哋嚟吖。

俊仔喺度…唔好…

珊姨冇理,繼續隔住衫攪薇薇…

薇薇亦都俾珊姨攪到如癡如醉,唔捨得停。

於是,我一路f珊姨,一路欣賞珊姨捽薇薇,感覺呢刻係我同家姐最親密嘅時光。

睇到我越來越high,麻醉嘅感覺越來越強烈…

呀…

我即刻頂實珊姨,將啲嘢注射入珊姨嘅肉窿裏面…

薇薇即刻停低,喺旁邊靜心觀察。

細佬喺珊姨個窿裏面chok吓chok吓,珊姨嘅恥骨不斷向內壓吓壓吓,將啲嘢擠壓入去。

我伏喺珊姨身上喘息。

佢抱住我個頭,起勢錫我。

我今次唔食丸喇。

有咗點算?

不如我哋結婚啦,好唔好?

吓…?

嗱嗱嗱,你驚喇,仲講到有幾愛我,一講結婚你即刻縮沙。

我好想。

你想之嘛,根本做唔到。

唔好咁啦。

今個星期六,個太子仔叫我去船河,我決定咗,會俾佢屌,有咗入佢數,迫佢結婚。

唔好啦。

咁你又唔捨得…

珊姨,薇薇加把口,妳唔好靠男人,第日我同細佬搵到錢,會當妳親生媽媽咁樣養。

薇薇…妳好乖…

我哋已經係自己人…係最親嘅人…

珊姨問,假如有一日妳想試吓男仔,妳會唔會同俊仔?

真係冇諗過喎。

真係冇鍾意過男人?

有,有一個。

邊個?

唔想講…總之,冇諗過同細佬…細佬你可唔可以出嚟,等我睇吓珊姨俾你射過之後係點樣。

我就退出嚟。

離開珊姨嗰一刻,碌嘢仲挺,彈咗一嘢。

薇薇哄埋去珊姨個西度,反開佢,啲嘢喺裏面流番出嚟。佢聞吓陣味,話,好似漂白水…

係蛋白質,要唔要食番啲?我話。

你食啦!你返入自己房得唔得?我想同珊姨…

珊姨都攰啦,仲嚟?

係我要得唔得?

咁我想睇妳哋得唔得?

做乜要俾你睇?

妳睇咗我哋喎。

入房,唔俾你睇。

唔入。

咁我唔做。

都見過妳啦,怕咩?

總之唔得。

珊姨話,薇薇,我同妳入妳房。

佢起身,拖住薇薇手就入房。

(未完待續)

作者: lulu1238899    時間: 2021-2-17 19:27

正系好正👍屌埋佢家姐仲正呀
作者: fm948    時間: 2021-2-17 20:29

引用:
原帖由 lulu1238899 於 2021-2-17 07:27 PM 發表 查看引用來源
冇錯,仲可能可以食埋佢隻豬!
作者: mtvong    時間: 2021-2-18 18:07

3p
作者: fattg    時間: 2021-2-19 16:20

真係好精彩,可以出本書。我一定會買,睇到硬曬!請繼續,謝謝
引用:
原帖由 mtvong 於 2021-2-18 06:07 PM 發表 查看引用來源
  3p

作者: dcat20    時間: 2021-2-21 22:15

引用:
原帖由 lulu1238899 於 2021-2-17 19:27 發表
引用:
原帖由 mtvong 於 2021-2-18 18:07 發表
  3p
引用:
原帖由 fm948 於 2021-2-17 20:29 發表 查看引用來源
冇錯,仲可能可以食埋佢隻豬!
唔會啩,家姐都攪?

* * *

5.5.1上

珊姨入咗薇薇房,我想入去睇,薇薇鎖咗門我入唔到去,冇得睇。

我返自己房,冇耐就瞓着。

嗰晚,珊姨唔知道幾點入咗我房,瞓喺我隔嚟。

我知道做完愛之後通常會想同嗰個人攬實一齊瞓,可能珊姨喺薇薇房瞓咗一陣至過嚟。

臨天光,醒咗見到冇着衫嘅珊姨瞓喺我旁邊,好想將佢影低。於是攞相機出嚟影咗好多張。佢俾我整醒,叫我老公,早晨。

老婆,早晨。

起身嗱?

係,約咗尋日喺學校嗰個女仔。

我整早餐俾你食啦。

唔使,我同佢食。

哦…

做乜呀?

冇,你去啦

做咩?唔開心?

冇,妳遲早都要識女仔。

要唔要錫錫先?

要,插一下我至出去啦。

好。

我除褲,就擒番上張床,輕輕錫一下咀唇,前戲都唔做就篤入去。

呀…

老婆…我好想娶妳…

我都好唔捨得你。

我一路鋤,佢緊緊咁摙實我。

鋤咗一個字度,佢話,好喇,你着衫出去啦,唔係就遲到㗎喇。

妳…夠喇咩?

插吓吖嘛,而家插咗喇,你去啦,去媾女啦。

妳呷醋?

冇。

唔好呃我。

我係成熟女人,我知道自己要乜嘢。就算幾唔捨得,都會俾你去。去啦,唔好洗嗰度,我要你碌嘢全日都有我啲嘢。

點解呢?

係我對你嘅愛情咒,等你就算周圍媾女,個心都會掛住珊姨。

我一早已經中咗妳嘅咒。係呢,今晚妳係咪返阿Ken度?

你想唔想我返?

唔想。

咁今晚我話幫朋友湊仔喺呢度瞓。

好呀。

錫佢一吓,就吊吊fing行出廳,諗住去廁所小解同埋梳洗吓嘅,見到薇薇衫都冇着就出嚟。

佢一見到我,即刻用手遮住個身。

你唔係返咗學咩?

出去喇,約咗Priscilla食早餐,妳咁早起身做咩?

諗住過嚟搵珊姨。

過嚟我房都唔着番件衫?

以為你出咗門。

尋晚好唔好玩?

好,我連環高潮咗好幾次。

珊姨幫妳整?

開頭我喺佢身上磨嚟咗兩次,之後佢幫我。

妳淨係磨出面邊度夠喉,唔試吓裏面?

關你咩事?

關心妳性福啫。

你唔了解女仔生理,搵日我同珊姨再教吓你。

好。

Priscilla今日專登着咗件低U領T,見到佢心口有些少起伏。

佢問都冇問珊姨嘅事,食嘢嗰陣唔坐對面,坐我隔嚟,仲要手臂、膊頭成日挨住我。其實我知佢想點,不過扮唔知。

唔想誤導佢,有少少唔想再向佢放電。

點知佢已經好冧我咁樣,又要同我share嘢食,仲要同我share嘢飲。

佢見我咬過件扒,居然要我將我咬過嗰忽俾佢。

睇住佢食我咬過嘅部份嘅時候,個樣好開心咁,我有啲開心。

食完嘢一齊返學,佢膊貼膊咁貼住我行,手掂到好多吓,我意識到佢係專登嘅。

我知道只要我想,我可以即刻拖實佢,但我冇咁樣做,唔想拖咗就確認拍拖。

嗰日中午,佢想同我lunch,我好老實同佢講約咗同學。

男仔女仔?

女仔。

同佢好好?

普通同學啫。

哦…佢追你?

唔係啩,我唔覺。

(未完待續)

作者: dcat20    時間: 2021-2-21 22:32

引用:
原帖由 fattg 於 2021-2-19 16:20 發表 查看引用來源
真係好精彩,可以出本書。我一定會買,睇到硬曬!請繼續,謝謝
多謝捧場。

有導演買版權拍就好囉。

* * *

5.5.1中

Rebecca比起Priscilla含蓄好多,食飯嘅時候,舉止大方、淡定,並冇擺明居馬嘅態度。

純粹基於好奇,想試吓佢反應,就問吓佢,不如交換啲嘢食吖。

佢愕然咗1/4秒,跟住笑住咁話,好吖。

返到學校,我見佢好似等緊我開口咁,就即管測試吓佢反應。

我哋會再一齊?

我故意用「我哋」同「一齊」,唔講食飯。

聽日我冇堂。

我冇講聽日,而佢即刻諗到聽日,睇嚟佢都期待。

星期一吖,我都冇問佢,佢就自己提出。

嗰晚,珊姨留喺我哋度多一晚。

後日,佢去太子仔嘅船河,之後好可能就會成為人哋嘅女人。

抱住今晚之後唔知會點嘅心情,喺床度攬實佢、錫佢,揸佢軟熟嘅奶,將亢奮嘅肉棍塞入去佢嘅濕暖嘅肉窿裏面。

再次不顧後果咁射入佢裏面。

薇薇今次冇參與,佢等我同珊姨好好咁渡過二人世界。本來想佢示範多一次點樣玩珊姨。

我問珊姨,今次真係唔食藥?

唔食,後日星期六,假如有機會,我試吓俾佢屌,俾佢射入去,假如有咗我唔理邊個都入佢數。

妳目前仲係Ken嘅人,太子仔實唔信個肚係佢,佢叫妳去驗嘅話點算?

我咁講,其實係想佢打消俾太子仔內射呢個念頭。雖然佢似乎幾確定會同太子仔一齊,俾太子仔屌、內射都係遲早嘅事。

係喎…冇諗到呢點…

咁大意㗎。

全靠你…你唔好洗細佬,留底我啲水喺上面啦直到聽晚沖涼至洗啦。

我次次都唔洗㗎。

點解呀?

親密啲囉。

嗰兩日,我同Rebecca、Priscilla交替食吓早餐、食吓晏飯。因為下午同Rebecca同班,放學嘅時候佢好自然會留喺度等我,Priscilla想過嚟等我一齊走,我唔想佢見到我同Rebecca,於是訊息佢話有啲事,叫佢走先。我當時冇為意咁樣做等如同佢建立咗習慣,有事唔一齊嘅話要話佢知。

其實同Rebecca放咗學都冇咩做,行吓、食少少嘢,跟住逛吓逛吓去咗西區貨物起卸碼頭,睇吓人放狗、睇吓日落、傾吓偈,講吓理想、對將來有咩打算之類。

佢想做傳媒。

終於到周末,珊姨同太子仔遊船河,佢預先叫我唔好掛住佢之餘,最好有心理準備,有機會嘅話,佢有可能會同太子仔上床。

嗰日我約咗Priscilla去街,諗住可以轉移注意力唔使咁掛住珊姨,但係即使同佢一齊,全日依然心不在焉,不停諗起珊姨可能同太子仔做愛呢件事。

我哋去咗西貢。

選擇西貢嘅原因係因為去醫院探木瓜嗰晚,珊姨check手機嘅時候我喺旁邊好快擸到西貢兩個字,我知好多人喺嗰度上船,所以想試吓撞珊姨。

去到食吓嘢、逛吓、睇吓海,見到有啲船出海去啲島。

Priscilla話,搵個島去囉。

去邊個呢?

是旦一個啦。

就去橋咀洲。

船上,海風吹埋嚟,吹唔走我對珊姨嘅掛念,望住個海,諗佢而家喺邊個方位呢。

Priscilla坐到好貼,挨住我手臂。

你有嘢諗?

我似諗嘢咩?

有個諗樣。

哦。

諗咩呢?

冇咩呀。

掛住條女?

妳想像力豐富。

我好敏感㗎…不過,只會對在意嘅人敏感…

佢講到好白喇,但我繼續詐唔知,俾佢繼續講。

但佢冇接落去。

橋咀洲除咗個島嘅形狀好尖,啲石亦都好尖,行路嘅時候要就吓就吓。上山時,我伸手拉吓佢,點知佢一路拖住我。

我冇甩開佢,由得佢拖。

上咗一個山坡,見到個觀景台就坐低。

今日好開心,佢話。

點解?

約你咁多次終於肯出嚟。

哦,之前唔得閒啫。

你有冇女朋友?

心諗佢好直接喎。

冇呀。

你呢個年紀嘅男仔好多都想拍拖。

哦,暫時冇刻意去搵。

有拍過?

有。

哦…

咁妳呢?多唔多人追?

有幾個,不過唔鍾意。

點解呢?

唔啱style。

一定要啱style嘅咩?

要呀…

我冇再問落去,費事講講吓佢趁機問我做佢男朋友。

點知佢單刀直入,你都幾好吖。

我諗係啩…

我既有少少想同佢玩吓去分散對珊姨嘅掛念,亦唔想佢當正女朋友霸住我唔俾我接觸其他女仔。

有好多女仔追你?

唔算嘅,行吓街、食吓飯,普通social啫。

咁同我呢?

我覺得妳都幾好㗎,不過,我暫時冇諗住拍拖…

好可惜呢…仲以為…

做朋友咪仲好,唔會諗住霸實對方。

哦,我知喇。

咩?

你想漁翁撒網哩,壞人。

冇呀。

唔使唔認。

玩完搭船出西貢嘅船程上,望住午後陽光照住嘅海,海風吹埋嚟。

Priscilla話,俾多少溫暖我吖。

然後就伏喺我膊頭上。

呢刻忽然感到多少性衝動。

我攬實佢膊頭,見到佢露出滿意嘅微笑。

咩都唔使做,攬吓佢膊頭佢挨吓就可以𠱁到佢咁開心,感到有啲興奮。諗起珊姨今日可能會同另一個人做,我於是想搵個人平衡吓。

我係咪發緊夢?佢問。

唔係。

返到西貢,見天未晚,趁唔多人等車就搭車返市區。

出到市區,食乜好呢?

搵兩搵,都唔啱心水,我話,不如買啲嘢去我屋企食啦。

好吖。Priscilla好開心。

買咗嘢食返到屋企,天已晚。薇薇唔喺屋企,我同Priscilla撐枱腳。佢好靜,唔多講嘢。

食完嘢,佢忽然話,俊仔,我好鍾意妳。

我知道呀。

以為你唔知。

知呀。

知你今日咁對我,整到我咁開心…有咩用意?

咁大家係朋友,去吓街都得啫。

朋友咁close嘅咩?你拖我手係咩?喺船度搭我膊頭又係做咩?

上山嗰陣,我拉一拉妳,之後妳唔放手,我就俾妳拖。喺船,妳話要我暖吓妳,妳挨個頭喺我膊頭,我就由妳。

咁你攬實我膊頭又咩意思。

我都鍾意妳嘅,不過,如果我哋拍拖,妳會好唔好心。

點解呀?我會好開心㗎。

我會同其他女仔去街,怕妳唔開心。

你意思係,同時同其他女仔好似同我咁樣?

會㗎,所以妳諗清楚。

我講完呢句,忽然諗到,呢種態度咪正正就係珊姨對我嘅態度。但因為我迷戀珊姨,所以不論佢點樣,我對佢都死心塌地。

然後,我覺得我冇食咗佢至同佢講呢啲嘢,算好君子啦。佢呢個時候選擇縮沙都仲嚟得切。

知唔知道我幾時開始留意你?

係幾時?

佢攞手機俾我睇,係入學試嗰日,佢喺樓下見到我嘅時候偷影我。

我嗰日已經想識你。

我有啲受寵若驚,話,我唔係好靚仔啫。

你ok呀。

我唔commit妳都肯?

你同其他女仔拍拖嘅話要俾我知道。

咁似我對珊姨嘅?我心諗,唔覺唔覺俾佢熏陶成佢咁嘅人。

Priscilla抱住我,話,我真係好鍾意你㗎。

居然有少少感動。

呢個時候,手機響。

有訊息,係珊姨。

我同Priscilla講,唔好意思,我阿姨。

珊姨話,同佢喺房,佢沖緊涼,發個訊息你知。

同佢傾好條件?

傾好,我話會跟佢。

佢有咩要求?

冇,就係要我同佢同居,日頭去佢度返工,俾佢監控,唔可以媾仔。

幾時生效?

儘快。

咁以後咪見唔到面囉?

佢出嚟,唔講住。

睇到呢個訊息,個心空白。

諗到我心愛嘅女人,珊姨即將俾第個屌,仲要唔知今後見唔見到面,好焦慮。

見到Priscilla企喺度,迷戀咁望住我,忽然間,唔知邊度嚟嘅衝動,我唔理三七二十一拖佢入房。

做乜?

我冇答佢。

一入房即刻抱住佢錫。

你會唔會對第個女仔咁樣?

話唔埋。我一路錫、一路除佢啲衫,一路答佢。

(未完待續)

作者: lulu1238899    時間: 2021-2-22 07:27

年青就是冲動,不理後果,亦系男人常用下面諗野動力,食左先講
作者: devil2006    時間: 2021-2-22 16:26

都一段時間無上嚟, 支持一下先
作者: dcat20    時間: 2021-2-23 13:14

引用:
原帖由 lulu1238899 於 2021-2-22 07:27 發表 查看引用來源
年青就是冲動,不理後果,亦系男人常用下面諗野動力,食左先講
亦都因為佢好痛苦,需要轉移對珊姨嘅感情。
引用:
原帖由 devil2006 於 2021-2-22 16:26 發表 查看引用來源
都一段時間無上嚟, 支持一下先
多謝捧場。

5.5.1上

終於將Priscilla啲衫除哂。

佢用手護住個胸,問,做乜嘢?

妳係咪喜歡我?

喜歡,但係你會同第二個女仔做嘅。

我唔理佢,移開佢雙手,佢反抗。

我撳佢喺床度錫佢。

一錫之下,佢心軟,就俾我移開雙手,於是,我睇到佢全身。

佢身材ok嘅,纖瘦,波波冇珊姨、薇薇咁大,細細哋得嚟firm,個形企企理理、幾靚;毛毛幾濃,個西瘦瘦哋、尖尖哋。

佢嘆息一吓,話,點解我要咁鍾意你…衰人…

我抱住佢個頭,就吐條脷入佢咀裏面。

Priscilla係珊姨之後,第二條我攪嘅女。

佢同珊姨不論年紀、經驗、體態,都好唔同,對我嚟講好有新鮮感。

用手輕輕指摙吓佢嬌嫩嘅的的,佢微微一震,肉緊咁抱住我,用條脷回應我嘅挑釁。

薇薇講過我知,Priscilla透露過佢曾經拍過3次拖,都好快就同人有性行為,之後至發覺同對方唔夾。因此佢應該幾睇得開,雖然佢對於我擺明唔會淨係同佢拍拖有啲唔開心,但起碼唔會將性行為睇到好嚴重。

一路脷交一路揸佢嬌小嘅波波、搓佢的的,從佢嘅反應,我感覺佢幾熟練。

我唔想同佢扮矜持,就直接指出,妳好熟行咁喎。

佢都唔扮嘢,話,你都好到家。跟住就伸手落我下底摸吓。

細佬已經充哂血,佢摸到,有啲詫異咁樣,話,我可以睇吓嘛?

我鬆開褲頭,除低少少,細佬彈出嚟。

佢驚訝。

好大…我驚會受唔住…

我冇答佢。

佢揸一吓,話,仲好硬、好重手…

妳見得少啫。

都叫做見過吓吖。

我詐唔知,問佢見過幾多條,佢話3條,我係第4個。

Priscilla用手捋吓捋吓。嗰種小女孩對一直鍾意嘅男生嘅迷戀嘅神情,令人有啲感動。

我撑起上半身,高居臨吓睇實佢,然後扒低,錫、舔、舐佢咀、面頰、耳仔、頸、鎖骨、膊頭、胳肋底、波波邊、的的、肚、小腹,錫到佢成身口水,一路落去佢條罅仔。

一錫到佢條罅,佢即刻拉緊全身,雙手抓緊、扯我啲頭髮。

俊仔…

我專心舔佢條罅,冇應佢,佢扯我啲頭髮扯得更加緊。

舔吓舔吓,輕輕反開佢兩塊瓣些少,用脷尖上下、左右、打圈咁挑逗佢尖端。

Priscilla當堂成身chok一chok。

你好犀利…

我舔到咁上下,就舐佢裏面啲嫩肉同啲汁。

第一次接觸珊姨以外嘅女仔個妹,Priscilla個妹打理得好企理、好乾淨。

佢嘆夠,話想服侍番我。

我就瞓低,等佢嚟。

Priscilla嘅咀功幾好嘅。同珊姨比較,佢較着重吸啜,偶爾邊啜邊用脷仔舔。佢專心服侍,好似小女孩侍奉自己心上人咁臣服。

我一路享受佢嘅侍奉,一路睇住佢呢個卑微嘅樣,憐惜咁摸吓佢塊面。

我覺得夠喇,想插喇,就叫佢停,然後示意佢瞓低,我就上上面,分開佢雙腿,就想篤入去。

我哋而家係咪男女朋友喇?佢問。

我話,一定要講呢啲嘢咩?

我想我哋係…就算你話你要繼續媾女都好,最少,確認關係。

忽然對佢有啲憐憫。

假如係咁,我話,唔好做喇。

唔好啦…我想滿足妳。

唔想妳第日唔開心。

我自己都想…

我冇答佢,起身。

佢一臉迷惘咁坐喺床度睇住我。

行埋書枱,諗住攞衫着嘅時候見到電話有新息。

係珊姨。

佢send咗啲相嚟。

個有錢仔抱住佢錫佢、揸佢奶、舐佢妹嘅相。

我心諗,同人攪呢啲嘢嘅時候影人相,仲發俾我,咁都得嘅咩?

太子仔個樣ok靚仔,身材似玩開運動。

淨得相,冇講任何嘢,唔知佢發俾我咩意思,係想我知道妳同個靚仔做愛嗎?

最後一張,係佢個屄俾太子仔插住。由於插哂入去,睇唔到太子仔幾大條、有冇戴套。

我越睇越㷫,我心愛嘅珊姨終於又俾第個男人屌,就返埋張床,擒上去撳實Priscilla,粒聲唔出望住佢。

做咩?忽然咁樣嘅?

我抱實佢,乜都冇講就車佢。佢冇反抗,用佢條脷仔迎合我。

我將碌棍貼實佢個妹,沿住條罅上上下下咁磨。

你屋企有冇套…?未試過咁樣,好驚呀…戴套吖…

我唔理佢,繼續磨,每吓都hi到個妹尖端。

佢聲震震咁話,我真係未試過唔戴套㗎…,我俾妳咁樣,做我男朋友吖…得嘛?

我冇答佢。內心充滿妒忌、不忿,滿腦子諗住珊姨同個太子仔做愛嘅畫面之下,將細佬頭ut埋去Priscilla嬌小嘅肉洞入口,轉圈咁打磨。

佢徹底放棄,成個人放軟哂,分開雙腿繞喺我背後,雙手搭喺我膊頭。

我慢慢向裏面壓迫。

感覺佢個妹比珊姨脆弱,好似好易整親咁。

越過入口嗰刻,感覺好緊。

呀…好大條…

終於,呢世仔入咗第條女個窿度。

慢慢、慢慢頂到盡頭,佢嗌,好頂、好脹…

佢裏面緊緊、窄窄,濕潤程度同珊姨有得fight,都暖嘅。

同珊姨做,有一種俾佢帶入門、我俾佢征服嘅感覺,尤其喺初期。

Priscilla有種小女孩對心愛嘅人嘅奉獻。

我停留喺裏面,頂實佢柔和咁樣磨外面。

你咁樣係咪即係已經答應做我條仔㗎喇…佢問。

我唔應佢。

佢知道我並冇承諾到,就問,最多…我俾你溝女吖。

咁為乜呢?

只係想有個確認。

唔應承得妳。

佢眼濕濕望住我。

妳係咪愛我?

愛,好愛你…真係好鍾意妳㗎…吖…佢喊。

我憐惜咁錫吓佢,就慢慢抽出、再進入,入到盡頭嗰吓,佢嗌、肉緊咁摙實我。

我頂實佢、壓迫吓、磨擦一吓出面,慢慢退出,離開佢身體。

佢有一吓失落嘅樣子,我喺濕滑嘅洞口磨擦吓,就捅入去。

越過關口嘅時候,再次感覺佢好緊。

雪…錫住我吖…

痛?

你太大條…我受唔住。

好…

我溫柔咁運作。

抱住佢,一邊舔、啜佢條脷,一邊慢慢進入,去到盡頭逗留吓,壓迫裏面同時磨擦吓出面,溫柔咁慢慢、慢慢退出,再進入…

鍾意嘛?我問。

Priscilla好似high咗嘢、恍恍惚惚咁嘅樣答,好鍾意…你咁犀利嘅?係咪有好多性伴侶?

唔係。我答佢嘅同時,揸吓佢嬌小嘅波波仔,下身繼續運動。

唔信…你啲功夫…咁熟行咁嘅?

邊度係呀?隨心而發之嘛。

我哋係炮友?

我一路郁,一路答佢,唔止,比炮友好…

(未完待續)

作者: 八寶雞    時間: 2021-2-23 13:59     標題: 回覆 66# dcat20 的帖子

好,樓主寫得很好,感情夠細膩
作者: fattg    時間: 2021-2-23 15:44     標題: 回覆 66# dcat20 的帖子

喱段寫P寫得好真實,真係可以拍成電影好正!
作者: mtvong    時間: 2021-2-23 17:24

少女 同 熟女 係兩種好唔同嘅味道 !!
作者: lulu1238899    時間: 2021-2-24 07:24

正系好正,睇到自己好似系自己親身經歷咁👍👍
作者: dcat20    時間: 2021-2-26 14:36

引用:
原帖由 八寶雞 於 2021-2-23 13:59 發表 查看引用來源
好,樓主寫得很好,感情夠細膩
多謝留言讚賞。
引用:
原帖由 fattg 於 2021-2-23 15:44 發表 查看引用來源
喱段寫P寫得好真實,真係可以拍成電影好正!
拍得成就好,有錢賺。
引用:
原帖由 mtvong 於 2021-2-23 17:24 發表 查看引用來源
少女 同 熟女 係兩種好唔同嘅味道 !!
各有各好屌。
引用:
原帖由 lulu1238899 於 2021-2-24 07:24 發表 查看引用來源
正系好正,睇到自己好似系自己親身經歷咁👍👍
咁你嘆唔嘆?

* * *

5.5.1中

Priscilla係個好合拍嘅對手,我想點玩,用咩位置、姿勢,只需一個表情、動靜,佢就收到,然後就識得配合。

但係佢唔係一味配合,亦都爭取快感,過程裏面亦都投入、享受。

我尤其鍾意我喺上面鋤佢嘅時候,高居臨下睇住佢痛苦得嚟迷醉嘅樣,對佢產生咗些少憐愛,同時又抱住攞着數嘅心情去滿足自己嘅本能慾望。

佢肉緊咁抱住我,不停抓我膊頭、背脊,喘住氣拉緊個身。見到佢面紅紅,我估計佢以前啲男朋友從未俾佢咁滿足。

我好屌嘛?佢問。

好好呀,妳呢,舒服嘛?

好好呀,我好鍾意你,但冇諗到你咁犀利…

過咗陣,佢又講,你肯做我男朋友就好。

我專心鋤,冇應佢。

將佢反轉再反轉,我上面佢下面、佢上面我下面、側身,床頭、床尾、我企喺床邊…咩體位、姿勢都玩勻,佢氣若游絲,個H亦漸乾。

佢嘅表情從痛苦得嚟迷醉漸漸變成只有痛楚,我問佢,痛?

有啲攰喇…你太犀利…

咁由得佢啦。

做埋佢啦。

唔好啦。

你唔鍾意我咩?係咪覺得我唔好屌?

唔想妳辛苦啫。

唔緊要,我想睇到你滿足。

我停低,好認真咁睇住佢,覺得佢對我咁好,有啲唔忍心,怕同佢咁落去會害咗佢。

於是出番嚟。

做乜呀?佢一臉失落望住我。

妳都攰啦,應該有啲痛啩?

我從未試過咁大,又咁耐…

咁一係由佢啦,我哋以後做朋友,唔好再做呢啲嘢喇。

我都high㗎,好鍾意同你做㗎,只係有啲耐,到過幾次之後就夠皮,開始冇水,所以有啲啲痛…不過我哋做多啲吖,我可以適應㗎。

佢嗰種奴性,令我既覺得佢可憐,但又好想攞儘着數。

做埋佢啦好冇?佢哀求。

妳咁為乜啫?

想見到你高潮…

我感動,畜牲嘅慾望完勝理智。我抱住佢錫一吓,話,我唔會俾到一個男朋友妳㗎,妳都肯?

唔…佢up頭,話,我想滿足你。你滿足,我就開心㗎喇。

我哋啱啱先來往,今日至第一次去街,又冇話係妳男朋友,妳冇需要咁對我…

我鍾意咗你好耐㗎喇…

傻…我摸一摸佢頭髮、額頭,話,我會hurt妳㗎。

我要試吓,即使俾妳hurt,我都要試吓…錫吓我吖。

我一錫佢,佢即刻攬實我。

Priscilla似乎好鍾意錫,脷交嘅時候好享受、陶醉。

細佬谷得好辛苦,忍唔到,就ut埋去佢條裂縫度,將我啲水搽落去。

貼埋去嘅時候,感覺到佢比剛才濕潤番些少,可能係頭先錫咀撻番着佢多少感覺。

我將漏哂水嘅草菇頭貼住佢個窿壓吓壓吓,慢慢迫吓入啲、迫吓入啲。迫到某個位,感覺有啲緊,我一出力,越過關口嘅時候感覺箍一吓。

Priscilla眉頭一緊,摙實我膊頭。

呀…

妳得唔得呀?

你做啦,我想滿足你。

我即管抽插。

一邊進出,一邊搓佢波波、lin lin,一邊同佢互相吞吐對方條脷,慢慢暢順起嚟,佢開始有番水,唔多,勉強可以。

佢雙手放喺我膊頭,雙腿繞實我pad pad後面。我一路鋤、撞佢兩腿之間,佢皺住眉,令我覺得佢好似忍住痛同我做。漸漸,佢面頰開始泛紅,開始嬌聲呻吟。

我加速衝擊佢脆弱嘅細妹。

吖…吖…

佢雙手抱住我,抓得我更緊,令我有種既憐愛佢,又只想攞着數、洩慾嘅心情咁進入、抽出、進入、抽出佢纖瘦嘅身軀,漸漸唔記得其它嘢。

我可以叫你老公嘛?佢突然咁問,打破咗我嘅專注。

唔好,怕妳會唔開心。

我好想…你俾我叫啦…我會好開心㗎。

隨得妳。我一邊屌,一邊答。

老公…

佢嗌我嘅時候,聲音有種委屈。

我一時心軟,俾佢感動到,就錫吓佢面仔,細細聲講,妳好好,我都鍾意妳嘅。

可唔可以𠱁吓我?

埋頭苦幹之下問佢,想我點𠱁?

講句我愛妳得嘛?

我愛妳…

一講之下,有些少後悔。但嗰一刻,我想𠱁吓佢開心。佢開心我都興奮嘅。

老公…點知佢當堂感動起嚟,抱緊我錫我。

下身繼續喺佢下底活動,漸漸有想發洩嘅感覺。

射入去得嘛?

我驚…

食丸仔。

未試過咁㗎…

愛我嘛?

愛。

咁妳乖乖哋,俾我射。

佢冇出聲,我就專心鋤。

呀…我成身麻痺,個身chok幾chok,劇震一嘢就喺Priscilla裏面爆發。

我頂實佢將啲嘢注射入去嗰陣,忽然諗起珊姨。

佢呢刻應該已經俾個太子仔屌咗。

突然感到空虛、失落。

我伏喺Priscilla身上,想喊,但喊唔出,想嗌,但嗌唔出。

佢抱實我,好滿足咁同我講佢有幾開心,即使知道我只不過攞佢嚟洩慾、知道我講愛佢都只係𠱁佢,仲有佢從來冇試過咁滿足,高潮迭起。

佢問,今晚我唔返屋企,喺度瞓得嘛?

妳鍾意。

以後,幾時你想要,我都可以滿足你。

好,但係…唔好當我係妳男朋友,得嘛?

我哋喺炮友,係咪?

比炮友好。係喺朋友嘅基礎上,我哋有呢啲關係。我哋可以關心對方,我唔阻止妳識男朋友,妳唔過問我同其他女性來往,得嗎?

假如你有第啲女仔,我可以知道嗎?

忽然覺得,佢咁似我對珊姨嘅?

我覺得舒服就講,但妳唔好追問我、要我向妳交代、報告,如果係咁我哋唔好來往喇。

朋友都冇得做?

冇。

你咁絕情…

唔想大家唔開心啫。

佢眼濕濕,抱住我,話,我願意,只要你想,我想同你做愛、我想滿足你。

傻…我摸吓佢面仔,細佬一直喺佢裏面,而家先漸漸縮細、退番出嚟。

嗰晚,佢同我瞓。半夜我醒咗,見到佢喺身邊,問都冇問就喺佢後面插入去。

佢依然好配合。

再次喺佢兩腿間發洩。

我吊吊fing起身去廁所,見到手機有訊息,即刻興奮起嚟。

係珊姨。

好掛住你,星期一我嚟你學校等你放學。

我都好掛住妳,聽日星期日妳唔得咩,妳做乜嘢?我覆。

(未完待續)

作者: lulu1238899    時間: 2021-2-26 20:11

好正,有熟女吊有嫩女玩,夫復何求
作者: dcat20    時間: 2021-3-2 13:01

引用:
原帖由 lulu1238899 於 2021-2-26 20:11 發表 查看引用來源
好正,有熟女吊有嫩女玩,夫復何求
係呀,應該滿足㗎。

* * *

5.5.1下1

第二日係星期日,Priscilla想出去行吓。

我對咗佢將近24小時,有少少空虛,就話,頹咗咁多日,要溫吓書、做吓功課。

Priscilla話喺我屋企一齊溫。

我出廳嘅時候見到木瓜,知道原來尋晚半夜佢同薇薇返咗嚟,就留喺度過夜。

Priscilla出到嚟嘅時候見到木瓜,我介紹,呢個我家姐個friend,木瓜;呢個我同學,Priscilla。

Hi。

Hi。

薇薇出埋嚟,見到Priscilla喺度,即刻知尋晚我哋發生咗乜事。

Priscilla話,原來薇薇妳係俊仔家姐。佢同薇薇同過班,但唔知道就係我家姐。佢話,俊仔,你家姐咁靚,一啲唔似你嘅?

你咁即係咩意思?我問。

你都靚仔…Priscilla兜。

我自己唔覺。

薇薇別有用心咁講,佢有女吼㗎,仲要唔只兩、三個。

木瓜提議一齊出去食早餐。

喺屋企左近比較靚嘅餐廳食完早餐,薇薇話想行吓。我哋一班人喺附近逛吓逛吓,去咗主教山,然後行行吓又嚟咗石硤尾公園,之後行咗去城大。

我話,出咗嚟成朝,都要溫書、做功課喇,Priscilla不如妳返屋企啦。

我第二次開到口,Priscilla唯有話好。

嗰日下晝,珊姨一路冇訊息。我訊息佢,佢一路唔覆我。直到下晝5、6點至覆,只有一句,聽日放學見。

我不停諗,佢係咪全日陪個太子仔,忽然好空虛,好需要慰藉。

唯一可以搵嘅人就係Priscilla,於是訊息佢。

好失落,我話。

我而家嚟陪你吖?

我無啦啦話失落,按常理都估到我心裏有個人而佢應該都知道我唔係掛佢,但係佢問都冇問就話嚟陪我。

好感動。我其實唔應該俾佢嚟。佢會當正自己係女朋友,以後就會預我有咩都搵佢,咁就頭痕。但係因為好空虛,好需要有個人,我就俾佢嚟。

原來尋日佢一路記低點去我屋企,連大厦密碼都記低,所以佢識得自己上嚟,嚟到就撳鐘。

好明顯佢真係好鍾意我,有一刻,我俾佢打動。

佢一入屋,我閂門,即刻抱實佢錫佢。

做乜事…?佢同我錫咗幾吓,就輕輕推開我問我。

冇…就係忽然覺得好失落。

因為我返咗去嗎?咁晏晝你又叫我返屋企?

我既唔想俾佢錯覺,以為我掛住佢,亦唔想失去一個洩慾嘅對手,就支唔以對。

得喇得喇,我知道㗎喇。其實失落嗰個係我,你俾我上嚟,我已經好開心㗎喇。今晚俾我喺度瞓吖?想再同你好似尋晚咁。

我都想要嘅,就話好。

佢帶埋衫嚟換。

我地一齊沖涼。

佢喺花灑低下跪低用口服侍我,嗰種臣服同奴性,令我真係有多少感動。

我摸吓佢頭髮,問佢食夠未?

佢話想我都食番佢。

於是到我跪低,花灑啲水經過佢個身,流落去佢下底,我舔佢條裂縫、裂縫裏面嘅尖端。

呀…

佢個身chok一chok,用力捉緊我背脊,我就舐佢隻蝸牛、啜裏面啲汁。

當我上番去嗰陣,見到佢紅都面哂。

俊仔…

我知道佢想表達,假如唔俾佢表達,佢會好抑鬱。

想講乜嘢即管講。

老公…我真係好愛你㗎。

我知道。

我抱住佢,伸脷入佢口,食到輕微嘅鹹味。佢雙手抱實我,沉迷咁吸啜我條脷。

然後我將草菇頭貼實佢個裂口,就喺下面rub。

啲水不斷經過佢下底,流落細佬度。

Rub到咁上吓,就從下向上推入去。

裏面有一陣暖意,同外面嘅花灑水嘅水溫形成對比。

越過關口,俾佢窄窄嘅窿口箍緊,佢大嗌。

呀…

隨住我開始出入佢嫩滑嘅身體,佢雙手喺我背後用力咁抓我。

佢喺花灑之下抽搐、喘氣個樣令我寧舍亢奮。

做吓做吓,佢話企喺度做愛好攰,我哋就濕住身,抹都唔抹就出廳。

見到張梳化,撻落去就繼續屌。

老公…我個窿係咪好緊?

係…好緊、好窄…

你知唔知道自己好大?

有幾大啫?

真係㗎,以前啲男朋友都冇你咁大。

忽然有啲啲介意妳俾人屌過添…

真嘅?佢面露開心嘅表情。有乜好介意啫,佢哋冇一個有你犀利。

我一路鋤,佢神情、身體,好似吸咗毒咁。

呀…老公…想同你一齊高潮…

我未到,妳到未?

到咗一次,想再嚟多一次同你一齊。

激動起嚟,忽然諗起珊姨初期,想助吓慶。

老婆…我叫。

好開心…佢話,射入去吖,老公,我哋生一個。

我默默苦幹。

最後,佢再到,但係我依然未得。

咁犀利嘅?

感覺到佢開始少水,於是問,妳攰未?

你做啦,我再嚟多次,同你一齊。

好…

你會愛我嘛?

我唔會講,我做。

咁你而家,即係愛我?

我鍾意妳嘅。

我冇再講嘢,專心做。

終於再喺佢兩腿之間嘅裂縫裏面發洩,好甘暢。

我哋緊緊抱實對方喘息,細佬一直插住佢身體,佢並冇隨住發洩過後變細。

嗰晚佢留喺度過夜。

我哋隨便着番面衫,喺廳傾偈。

(未完待續)

作者: dcat20    時間: 2021-3-2 13:04

引用:
原帖由 dcat20 於 2021-3-2 13:01 發表 查看引用來源
係呀,應該滿足㗎。

* * *

5.5.1下1

第二日係星期日,Priscilla想出去行吓。

我對咗佢將近24小時,有少少空虛,就話,頹咗咁多日,要溫吓書、做吓功課。

Priscilla話喺我屋企一齊溫。

我出廳嘅時候見到木瓜,知道原來尋晚 ...
5.5.1下2

薇薇返屋企見到我哋衣衫不整喺疏化,話,做愛做乜唔入房做?Priscilla有啲尷尬。

之後佢哋好似自己人咁聊,感覺Priscilla因為知道薇薇係我家姐,就想討好佢。

第朝係星期一,朝早起身,Priscilla話驚有咗。

呢幾日係排卵期…佢頓一頓,問,你會唔會娶我?

咪玩啦。

咁你尋日叫我老婆?

做愛嗰陣激動,就講嚟助吓興,尋日妳問我愛唔愛妳,我有冇話愛妳吖?

佢有啲接受唔到咁望住我,答唔上話。

下晝買丸仔食啦。

你要我去買?

咁我買啦。

梳洗嘅時候,佢話要留返尋晚做愛啲嘢喺身體唔洗。

我心諗,咁似我同珊姨嘅?

返學時,佢好似女朋友咁拖住我。

佢話,俾些少甜頭我都得啩?

我話尋晚仲唔夠嗎?

咁你都好開心喎。

開心呀,但妳都開心吖。

開心係開心,但好冇安全感。

妳咁樣,我哋以後唔好再做喇。

唔好,我要。

但我依然俾佢拖吓,滿足吓佢。

先去食早餐,又係歐陸餐同輕盈餐。

食完早餐,去到學校附近就叫佢唔好拖。

咁今日食晏…

唔可以約束我,我話。

咩意思?

要求朝早、食晏、放學要一齊、過問我做乜嘢之類。

見佢有啲唔開心,我有啲心軟。我發覺自己唔係一個狠心嘅人,或者唔適合做玩仔。不過假如因為責任就應承做佢男朋友,咁我又唔想。

我話,我知道咁樣對妳好唔好。假如妳唔想痛苦,可以唔再同我有親密接觸,我哋做普通朋友。妳考慮清楚。

佢唔出聲。

返到學校,佢返課室之前同我講,咁如果我想同你一齊食飯、放學…

我哋可以約,再睇吓大家有冇事。唔一定妳搵我,有時我想搵妳都得嘅啫。

聽到我咁講,佢有番多少興緻。

唔好𠱁我喎。

𠱁妳做乜?我都喜歡妳嘅,不過唔好要求我愛妳、得妳一個之類,好嘛?

意思係,你會周圍媾女嗎?

真係冇諗過喎。到呢刻,我甚至冇打算同任何人確認拍拖。妳問我會唔會,我自己連諗都冇諗過嘅嘢,點答妳呢?我好感激妳咁鍾意我,妳係好好嘅女仔,我都喜歡妳嘅。假如妳可以唔對我有要求,咁我哋可以開開心心做朋友,妳喜歡嘅話我哋可以做呢個weekend嘅嘢,唔想的話我唔想勉強妳。總之,我覺得妳係好女仔,都喜歡妳嘅,唔希望妳痛苦。

Priscilla一副無奈嘅表情,企咗喺樓梯望住我。

上堂啦,我掂一掂佢手臂,佢即刻縮開,唔俾我掂。

跟住粒聲唔出走咗。

我知佢唔開心,但都冇辦法,只能夠由得佢。即使佢諗通咗,唔再搵我,我都由佢。冇錯,有條女扑吓,平衡一吓心態,我都想。我同佢只係相處咗兩日,而家玩完總好過一齊落去有咗感情之後先至失去。

上午同Rebecca同班。

一入課室見到對方,自然一齊坐。

上上吓堂,佢突然問,今朝早喺樓梯見你同Priscilla好似有啲嘢。

冇咩呀?

你哋嗌交?

唔係呀…點解咁講呢?

見你哋好似幾嚴肅咁。

Rebecca問呢啲嘢,反映出佢對我嘅事有多少興趣。

佢冇再問落去。

臨放lunch,佢問,晏晝食乜嘢?

我有啲高興,但忽然諗起珊姨放學嚟等我,下午之前要買到丸仔俾Priscilla…

越南嘢啦。我依然想同佢食,寧願攝時間去藥房買。

將近落堂嘅時候見到Priscilla喺課室外面等。

我覺得,避忌落去唔係辦法。

我問Rebecca,介唔介意幫我一個忙?

做乜?

Priscilla鍾意我,但係我只想同佢做朋友,唔想同佢拍拖。

你直接同佢講囉。

講過,但係佢依然成日等我食晏、放學。

你覺得我可以點樣幫你?

一陣我哋一齊出課室,我哋做到好似好好咁,等佢知道除咗佢,我有第啲女仔朋友。

哦,可以呀。

行出課室,正當Priscilla行過嚟想叫我嘅時候,Rebecca緊貼住我。

我問Priscilla,做乜喺度嘅?

想睇吓你一唔一齊食飯。

哦,我同Rebecca食,介唔介意一齊?

好…

3個人去越南舖頭,經過一間藥房。

呀,妳哋去攞位先,我買啲嘢。

入到藥房,問肥佬,事後丸吖。

佢慌死冇人知咁樣,大大聲問,幾耐之前發生性行為?

前晚。

前晚…呢隻啦,第一Q起計48小時之內食有效。

咁就使咗百幾蚊,銀包裏面得番廿蚊。

去到餐廳見到兩條女social得幾好。

Rebecca話,佢哋兩個都鍾意唱歌。

冇聽妳講過嘅?我問Priscilla。

你都冇問過我?佢有啲發嬌嗔咁講。

但除咗呢吓之外,佢算識做,冇喺Rebecca面前做啲同我好好咁嘅行為。

而Rebecca更得體,佢睇Priscilla點對我,就用番差不多嘅態度對我,既唔會激起Priscilla想同佢鬥同我好,亦符合我話想Priscilla知道我唔只得佢一個嘅要求。

但係Priscilla問咗一件我好唔想佢喺Rebecca面前問嘅事。

今朝你話你買嗰樣嘢,係咪放學去買?

放學我有事,下晝我俾妳。

你頭先…買咗?

係呀。我有啲忟咁答佢。

Rebecca好似察覺到啲嘢但係冇問到。

埋單時,我先醒起冇錢,Priscilla話佢俾。

Rebecca話,我哋夾錢請你啦。

返到學校,我明知下晝同Priscilla同班,但詐唔知,專登陪Rebecca去到佢班房。

唔該哂妳。

睇嚟你哋有啲嘢。

邊有咩?

睇見佢對你啲態度就知道,眉梢眼角表露哂啦。至於你,睇唔透,表面上好似冇嘢,但係覺得你有啲蠱惑。

心諗,Rebecca咁挑通眼眉嘅?

妳係咪諗多咗啲咩呢?

你係咪對人做咗啲咩?

我已經同佢講得好清楚㗎喇。

可以整到人哋咁樣,睇嚟要好小心你呢個人至得喇。

我又唔係超級靚仔,有咩好提防?

就係你呢啲唔係典型靚仔,先至要提防。

返番課室,Priscilla叫我坐埋去。

將啲藥交俾佢,交帶佢今晚食。

你好熟行喎,周時攪完女就買俾丸仔條女食哩?我係咪要3個月後驗吓有冇愛滋穩陣啲呢?

我第一次買呢啲嘢㗎咋。

咁熟行嘅?「妳哋去攞位先,我轉頭嚟」,快到吖。

我乜都唔識,就問有冇事後丸賣?佢問性行為係幾耐前,我話前晚,佢就話呢隻啦,跟住俾錢,走人,使幾耐呢?

你冇需要特意解釋,我又唔係你邊個。

咁我哋都係好朋友嚟嘅,如果妳願意的話。

我好想呀,唔只咁樣添。

總之,我唔想妳唔開心,所以,任何嘢妳唔係真係想,都唔好勉強。

冇,我同你做嘅所有嘢,都係我想嘅,都鍾意嘅。

好。

放學又約咗邊條女?Rebecca?同佢做過未?

咪亂諗好冇呀,係我阿姨,妳見過嗰個,係咪要跟埋嚟睇呢?

跟埋你會點樣介紹我?

妳想我點介紹?話妳係新抱仔好冇?

好,咁啲藥我唔食喇,幫你生佢出嚟啦。

食啦,放學返屋企就好食喇,唔好嚟睇喇。

Say個hi都唔得咩?

妳咁想嚟見係咩用意呢?

我覺得,就算發生咗關係都唔算男女朋友,咁我哋係咪好朋友先?好朋友見吓阿姨,say個hi都得啩。

好啦,一陣妳嚟say個hi就走啦,我驚佢鍾意咗妳啫。

你意思…

我驚佢想妳做佢女朋友,咁到時我要叫妳做阿姨。

哦…

(未完待續)

作者: agogock    時間: 2021-3-2 16:56

Priscilla 煩到出煙 要諗辦法令佢自動退出
作者: lulu1238899    時間: 2021-3-3 07:24

似乎rebecca都開始入局,應該好快扑埋佢,到時可以玩3P,正
作者: bigwavetom    時間: 2021-3-5 13:06

非常有質素! 好好睇!
作者: kowloon0810    時間: 2021-3-5 14:39

好想講番珊姨個晚情節.......
作者: dcat20    時間: 2021-3-9 14:49

引用:
原帖由 lulu1238899 於 2021-3-3 07:24 發表 查看引用來源
似乎rebecca都開始入局,應該好快扑埋佢,到時可以玩3P,正
不過佢做嗰陣好配合、又付出,好難捨棄。
引用:
原帖由 lulu1238899 於 2021-3-3 07:24 發表 查看引用來源
唔知道兩條女肯唔肯呢?尤其Rebecca似乎係正經女仔。
引用:
原帖由 bigwavetom 於 2021-3-5 13:06 發表 查看引用來源
非常有質素! 好好睇!
多謝鍾意,請多多捧場。
引用:
原帖由 kowloon0810 於 2021-3-5 14:39 發表 查看引用來源
好想講番珊姨個晚情節.......
冇錯,好想知道嗰兩日佢同人做過啲乜。

* * *

5.5.2上1

呢個珊姨,我向Priscilla介紹;呢個我同學Priscilla。

Hi。

Hi。

我請你哋tea,珊姨話。

我好唔想,一來怕Priscilla多事,二來我有好多說話想同珊姨講。

珊姨望咗我一眼,注意到我面有難色。

去咗逸東軒。珊姨不嬲要食好嘢呢點我知道,但佢突然咁捨得,令我覺得應該係太子仔應承俾佢豐厚條件。

食嘢嘅時候,珊姨直接了當問,你哋係咪拍拖?

Priscilla怕我唔高興,佢等我開口。

我話,朋友啫。

珊姨話,假如你哋拍拖,珊姨唔反對。不過,佢轉向Priscilla,俊仔好多女仔朋友,妳要接受到。

Priscilla尷尬,話auntie我知道㗎喇,多謝提醒。

食食吓嘢,佢忽然話,俊仔,你屋企咁得意嘅,你家姐、妳阿姨,都咁靚,但係同你冇忽似嘅?

我話,妳咩意思?

冇嘢呀,冇話你唔靚仔,只不過奇怪你同佢哋唔似樣…

我冇應佢。

佢好驚青咁話,講錯嘢,唔好意思。

冇嘢。

食完嘢,我同Priscilla講,妳返去先啦。

好啦…

佢知道我唔鍾意同佢確定任何嘢、亦唔鍾意佢問長問短。呢次同我同珊姨一齊食飯,係巧合,佢唔可以期待下一次係幾時,亦唔可以問。

諗諗佢嘅感受,就好似我對珊姨咁,就知道佢有幾難受。

一時心軟,我話,聽日食晏啦。

好…

Priscilla走後,珊姨話,同呢個女仔上咗床未?

我驚珊姨唔開心,就話,唔好講呢啲先,我要知道妳同太子仔點樣?嗰晚點解可以影相,仲俾我睇?尋日全日唔覆我,係咪陪佢所以唔方便?我哋以後點樣?

面對大堆問題,珊姨問,你好想知道呢兩日嘅詳情?

想知。

總之,我同佢做咗。佢以後會包我,我哋會同居,不過我有我嘅辦法同你繼續來往,只不過唔會好似而家咁方便。至於我同佢做愛嘅細節,係我同佢之間嘅事,唔關你事。你又唔係養我、又唔係我老公,知咁詳細嚟做乜?

…就係想知道…

嚡…你知唔知道,我為咗你幾心煩,有時,真係想脫離你,但係又唔捨得你…我真係好愛你㗎,但係唔能夠唔諗我嘅生活…講極你都唔明…

我明白,只不過…心裏面一直當正妳係我最好嘅人,係老婆,只係冇正式結婚一齊…

你仲係活喺夢想中…你知唔知道太子仔一個月俾幾多錢我?接受現實啦。

即係話我最終會失去妳?

唔會,你唔會失去我。我講過好多次,即使我俾人照顧、同人一齊,甚至有一日嫁人,只要你唔嫌我,我哋都仲係一齊。不過,我6、70歲嗰陣,你肯定唔會好似而家咁愛我。

假如到時妳冇人要,我會當妳好似我媽一樣照顧妳。

到時你唔會屌我㗎喇,話唔埋係我養你,唔係你養我。

妳仲屌唔夠咩?老咗就修心養性喇。

都話你會嫌我俾人屌得多㗎啦。

冇呀。

咁唔通,想同自己愛嘅人愛愛都唔得咩?

得。

珊姨提議去開房。

點解要開房?喺屋企咪得囉。

浪漫啲吖嘛,去間好啲嘅。

同愛嘅人一齊就浪漫㗎啦。

怕要俾錢哩?嚡,你份人真係,我俾啦。

佢上網搵到一間我屋企附近嘅酒店,係酒店,唔係賓館,有星嘅,朝早仲有早餐食,居然只係兩百幾一晚,平過時鐘。我打算第朝直接喺度返學,同珊姨入咗房,就返屋企攞啲衫過嚟換。

再過嚟嘅時候,我有自己一張卡入房,見到珊姨已經沖乾淨涼喺床,我即刻走埋去啜佢對奶。

去沖個涼先,洗乾淨啲。

沖完出嚟,我上床抱住佢錫吓已經硬。

但我唔急於插,打算談吓情先。

珊姨反為心急,攬吓、錫吓就捉實我碌肉棍,磨吓個窿入口,就想塞入去。

電話突然響。

珊姨睇吓個mon,問我,你知唔知道係邊個?

太子仔?

你真醒,佢要同我視頻,你唔好出聲。

珊姨求其係咁意笠番件T-shirt就接視頻。

喂。

喺邊度呀?

喺個姊妹度住住先,唔想仲喺阿Ken度對住佢。我過咗嚟你呢度至將喺阿Ken度啲嘢拎過嚟。

想睇吓妳得嘛?

而家咪睇緊囉。

意思係想睇哂妳成身。

呢兩日你咪睇過囉,仲拍埋片,都唔夠咩?

仲想睇,要同妳互動。

我嚟到你咪晚晚有得互動囉,仲可以掂到、揸到,我怕你會厭我添呀。

唔會㗎,我真係未試過咁鍾意一個女人,只係見過妳兩、三次已經想以後晚晚同妳一齊瞓。

我大你成10年,又咁肥你都鍾意…

真心覺得妳好吸引。

你同條條女都講呢啲嘢?

唔係呀,唔怕話妳聽,我以前啲女朋友都唔過28,一個32。第一次見到妳,妳嗰種成熟、女人味,好迷惑我。當我知道妳嘅境況之後,就好想用錢去得到妳,但係我更加想嘅係妳會真心鍾意我。

你只不過未試過我呢啲熟女啫,可能喺床上你會鍾意同啲後生啲嘅女仔玩,新鮮啲、有征服感啲。

我中學已經媾女,咩類型嘅後生女都試唔少,以有feel、床上反應,妳都屬於數一數二。呢兩日同妳一齊,妳嘅反應話俾我知妳真係投入、享受,而妳都話我係妳遇過最好嘅對手,想晚晚同我做愛㗎嘛,妳係絕少數令我有嚟真衝動嘅。

我喺床邊聽住珊姨同太子仔呢啲對白,覺得好嬲、好㷫,但又唔想破壞珊姨嘅搵食、搵生活大計,就繼續忍住唔出聲。但可能因為我在場,令珊姨好唔自然。

Eddie哥,我邊有你講到咁厲害呢,你𠱁女仔啫。

真㗎,莎。原來珊姨同人講自己叫阿莎。妳個屄,係我屌過嘅之中最有魔力,真係想日日屌…我而家已經忍唔住想屌喇…

過兩個禮拜,我咪就係你嗰囉。

唔想等,反正尋日都已經同阿Ken講咗,唔爭在呢一、兩日就過嚟同我一齊啦。

呢兩個星期,俾我處理埋啲嘢啦。

妳有男朋友?

我男朋友咪阿Ken囉,你知㗎。

我意思係,除咗佢,妳有愛嘅人?

邊可能呢?我咁嘅年紀,唔係講鍾意㗎喇,係講生活保障。邊個可以喺生活上俾到好好嘅照我,先至會考慮。喺照顧嘅基礎上,至講鍾意。

咁喺呢個基礎上,妳鍾唔鍾意阿Ken?

佢ok嘅,但唔係鍾意。

我想睇妳,俾我睇吖。

等兩個禮貌,保留番啲新鮮感咪仲好。

我而家好想,等唔到喇。

珊姨諗一吓,就開始除衫。

睇住自己所愛嘅人,同人透過熒幕做呢啲事。

珊姨聽住Eddie指令自摩,由玩自己波波、lin lin開始,佢一路摸一路呻吟,摸吓摸吓摸到下面,就拉扯條底横,將個妹「𠝹」開兩瓣,然後不斷扯底横去刺激個妹。

反開俾我睇裏面。Eddie命令。

珊姨將條帶拉埋一邊,露出個鮑,先用手指頭輕輕搓吓條罅嘅尖端,就開始反開對瓣,露出裏面粉紅色嘅嫩肉。

(未完待續)

作者: mtvong    時間: 2021-3-9 15:59

熟女真係好誘惑男人
作者: lulu1238899    時間: 2021-3-9 19:52

熟女好玩得👍👍👍👍
作者: dcat20    時間: 2021-3-12 21:20

引用:
原帖由 mtvong 於 2021-3-9 15:59 發表 查看引用來源
熟女真係好誘惑男人
係㗎,尤其係做過人哋女人嗰啲。

* * *

3.5.2上2

珊姨反開個西一陣,太子仔冇進一步指示。珊姨問,我仲要做啲乜?太子仔話,等一等。

手機傳嚟嘟一聲,估計太子仔錄影緊。

我睇唔到熒幕,淨係聽到聲。似乎太子仔開始除褲。

珊姨一直反開個西對住鏡頭俾太子仔睇住嚟打J。

太子仔落命令,伸手指入去吖。

可能因為喺我面前,珊姨尷尬,就話,不如等多兩個星期,我哋真正做好過啦。

點解?

你唔覺得真正做好得多咩?

要等兩個星期…好辛苦,妳有咩事唔可以呢幾日過嚟?

應承咗姊妹,喺佢度幫佢照顧仔女兩星期。

哦…

珊姨打蛇隨棍上話,我哋一齊之後,間中要返嚟姐妹呢邊幫佢手,可唔可以?

我哋先一齊幾個月再決定。

好…你信我唔過?

唔係,只不過想同妳培養吓感情、多啲了解,話唔埋,我想同妳結婚喇。

你肯定?話唔埋玩半年你就玩厭我,想試吓第條女喇。

就算我玩第條女,我都會繼續愛妳。

唔好玩我啦,我會當真㗎,會付出感情㗎。假如到頭來唔係嘅話,我會好慘㗎。

我講真妳又唔信我。

你係玩仔,我冇安全感。你諗清楚先好講呢啲說話吖。

妳慢慢就會知道我係真心。

珊姨下線後尷尬咁望住我。

冇錯,呢兩日,我都陪佢。

妳覺得佢點?

佢ok嘅,唔淨係講錢,俾佢照顧,我都覺得都唔錯嘅。佢呢兩日亦令我感覺佢真係好鍾意我。

妳都識講,佢玩仔嚟㗎。妳哋剛剛認識,佢話好鍾意妳,妳就信?

我感覺到㗎,做愛嗰陣,我感覺佢唔淨係想喺我身體裏面發洩…佢好好心機照顧我感受、需要…,對我好好…

人哋經驗豐富啫。

唔只咁,就算唔係做愛,佢都對我好好,食嘢呀、出街呀,佢都好體貼、好關心我。

妳鍾意咗佢?

講唔上好鍾意,只不過佢有錢、錫我,又ok靚仔,性方面,俾佢屌都享受嘅,起碼唔係純粹為錢俾人屌…

佢做愛好過我嗎?

哥哥,人哋玩過幾多女仔呀,講經驗你唔夠佢豐富,講功夫唔係佢對手。

聽到珊姨咁講,我極心噏。

妳會愛上佢嗎?

我愛你,我唔捨得你,先至儘量爭取同你一齊多半個月至同佢一齊,你咁都唔明。

妳起勢喺我面前幫佢講好話。

咁佢客觀條件係好好吖嘛,不過我唔會愛上佢㗎。

咁斷定?

因為佢有啲變態。

佢對妳做過啲乜嘢?

嗰日,我咪發相俾你睇嘅。

係吖。

你有冇奇怪點解我可以同人做愛嗰陣影相發俾你?

有吖,所以我咪問妳囉。

係佢要求嘅。

吓…?

係咪好想知道呢兩日嘅事?

想。

好。

星期六,我喺阿Ken屋企一落樓就見到佢架車喺度等緊我。

上咗車,佢一路上對我好君子。

佢車我到尖沙咀上佢架遊艇。一上船,佢介紹朋友我識。我同佢哋打吓招呼,就入更衣室換泳衣。嗰日我着咗一套包得好緊嘅比堅尼,仲要裏面冇墊嘅,兩粒的、條罅都玲瓏浮突。

妳專登咁樣?

你話呢?我未至於咁放到益街坊,只係我唔游水嘅,一件似樣啲嘅泳衣都冇,得呢套係名牌,阿財以前買俾我嘅,嗰陣我仲未肥到而家咁。

我一出到嚟,佢啲朋友個個眼甘甘,起勢撩我傾偈、影相。佢見到咁樣,就全日好似護花使者咁傍住我。

直至下午,佢袈遊艇駛返尖沙咀,上岸時佢提出想我陪佢食飯。我心諗機會嚟喇,就話好。

去佢家族嘅酒店包咗一間房,叫咗啲我一世人未食過咁精緻嘅菜式,開咗紅酒,佢向我表達,話好想得到我。

我講我嘅情況俾佢知,話我係個失婚女人,冇謀生能力,需要照顧。我唔鍾意阿Ken,同佢只係交易。

佢話可以養我,希望同我慢慢建立感情。

我話,你唔係淨係想得到我身體咩?

佢話,係想得到妳身體,不過亦都想得到妳感情。我知道呢刻妳唔愛我,但我好想有一日妳好愛我。

咪𠱁我啦,我有乜好,我哋只係見過幾次。

我嗰次同妳食飯,之後返到屋企已經不停掛住妳。

有冇呀?

呃妳做乜呀?我知道只要我俾錢,就可以得到妳身體,唔需要同妳講咁多嘢。不過我唔想同妳只係交易。

佢問我嘅性歷史。

我話中學拍過一次拖,出嚟做嘢就識咗阿財。同阿財一齊,跟住結婚,中途同初戀男友偷食過一排。之後阿財偷食,俾我發現咗,呢個時候阿Ken提出照顧我,要我做佢嘅女人,我就同咗佢一齊。

假如我要得到妳,妳想要乜嘢條件?

希望基本生活安穩之餘,可以儲到一啲錢養老。

我會養妳㗎嘛。

我冇安全感,萬一你玩厭我我點算?我唔後生㗎喇。

Eddie主動開出好豐厚嘅條件,我完全冇推佢嘅理由。

好,我應承你。你俾半個月時間我處理埋啲嘢,半個月後我正式做你嘅女人。

食完嘢佢問都冇問就拖我上房。

冇問我扑一鑊要幾錢,亦冇打算俾錢咁款。我估佢可能抱住俾錢照顧我之前預支上期,扑咗先嘅心態。假如佢扑咗我之後食言唔照顧我,我唯有嘆倒霉。不過佢ok靚仔,俾佢屌都可以嘅。我抱住搏一舖,就俾佢除衫。

(未完待續)

作者: dcat20    時間: 2021-3-12 21:25

引用:
原帖由 lulu1238899 於 2021-3-9 19:52 發表 查看引用來源
熟女好玩得👍👍👍👍
有性經驗嘅會比較玩得。

* * *

3.5.2上3上

珊姨同Eddie食完嘢,Eddie問都冇問就拖珊姨上房。

珊姨憶述,佢冇問我扑一鑊要幾錢,亦冇打算俾錢咁款。我估佢可能抱住俾錢照顧我之前預支上期,扑咗先嘅心態。假如佢扑咗我之後食言唔照顧我,我唯有嘆倒霉。不過佢ok靚仔,俾佢屌都可以嘅。我抱住搏一舖,就俾佢除衫。

佢除衫嘅手勢好熟練,錫、摷我嘅技巧都好純熟,明顯係個老練嘅情人。佢將我條底退落嚟,就趴低舔、啜我個妹。

我話未洗㗎。

佢話鍾意我啲尿味,就係咁舔、舐、啜,食到我好high。跟住佢想我食番佢,我藉口話唔慣,叫佢沖涼,洗乾淨碌鳩先,就趁機發個訊息俾你。

佢洗完,一出嚟就想即刻埋牙。

我問,唔用套咩?

我唔怕。

你唔怕我怕。

我每3個月驗次身,有醫生報告,妳大可放心。假如我攪大妳會照顧妳,妳怕乜?

我問珊姨,佢碌嘢點?珊姨話,唔夠你同阿Ken大,不過可以,屬於中上。

佢將碌嘢貼住我個妹,沿住條罅hi吓hi吓,hi咗好耐都唔入,整到我好想要。

我哀求,唔好折磨我,插入嚟,滿足我。

佢將個頭塞入少少就停。

做乜呀?

佢攞手機,話要影我俾佢侵犯。

我即管滿足佢,一路俾佢錫、揸、摷,一路俾佢影。

佢影咗好幾張,至開始慢慢逼入我度,然後就郁起嚟。

老老實實,佢嗰度唔及你同阿Ken大,初初俾佢插入嚟感覺有啲唔夠滿足,不過佢功夫似乎好好,攪得我好舒服。

跟住佢話想影我俾佢插。

唔好啦。

佢停低,碌嘢依然插住我,話,今後妳就係我女人,放心啦,我一定會好錫妳㗎。

我無奈,唯有俾佢影。

佢影咗相仲唔滿足,話要send俾佢啲死黨睇,仲要我send俾我老公。

我接受唔到…

我會好錫妳㗎。

錫我嘅話要我俾人睇嘅咩?又話唔只想得到我身體,想同我講感情、想我好愛你,但係要我做呢啲嘢,你當我係乜嘢?

妳未了解我,我越愛一個女人,就越想俾我識得嘅人見證我同呢個女人做最親密嘅嘢。

但係你將我啲相傳俾第啲人令我好唔安樂,一陣啲相流咗出去我點算呀?

Sorry呀,咁我唔send俾朋友啦。

佢開始抽插。

正如所料,佢功夫果然好好,有快有慢、有剛有柔,而且每次轉換節奏、力度都啱啱好,完全彌補佢唔及你大呢點,令我好滿足。

正當我開始迷醉,有些少想試吓鍾意佢多少少,等以後嘅日子好過啲,佢忽然問,妳可唔可以send啲相俾妳前夫睇?

點解要俾佢睇?

等佢知道妳俾我佔有緊。

你怕我同佢仲有聯絡定乜嘢呀?我已經對佢徹底死心㗎喇,放心啦。

唔係咁嘅意思。

佢停低唔郁望實我,依然插住,等我答覆。

我諗到不如send俾你,同佢講你係前夫,於是話,咁我send俾我前夫啦,不過你唔可以睇我手機、睇佢電話號碼,我唔希望你接觸佢。

得,妳信我。

呢頭講完,我feel到佢碌嘢當堂喺我裏面硬上加硬。

我就係喺咁嘅情況下俾佢插住send嗰啲相俾你。

哦…

本來對呢個人有啲好感嘅,覺得俾佢包養都唔錯,同佢做愛都享受嘅,不過呢刻我開始對佢有啲驚同厭惡。

我聽到珊姨講呢啲,個心遠比佢講阿Ken啲嘢我聽嗰時難受。

前晚,我就同佢喺酒店過咗晚。

嗰晚我預佢會半夜醒咗再攪我,但佢冇,佢對我算規矩。

第二朝我瞓到自然醒,見到佢已經叫咗好豐富嘅早餐俾我,叫我好好享用,冇話一早起身又要再攪。我從來冇食過咁精美嘅早餐,對佢咁細心安排有少少心動,覺得雖然佢有啲變態癖好,以後做佢女人都唔錯吖。

食完早餐,佢要我同阿Ken交待清楚,就call阿Ken嚟酒店。

佢同阿Ken講佢家族啲酒店,同佢私下攪啲場嘅裝修,以後判俾阿Ken做,條件係要阿Ken將我讓俾佢,同埋喺佢面前同我做一次俾佢睇。

我哋係喺Eddie家族旗下一間私人會所度傾呢啲嘢,當時仲有Eddie一個死黨,叫Michael,好似話做印刷生意,另外有啲鑽石買賣。

即係話,我唔只要喺Eddie面前同阿Ken做,亦都要俾Michael睇。

我再次對Eddie感到心寒,本來諗住佢幾靚仔,床上功夫又幾到家,又有錢、又講到咁鍾意我,點知原來咁變態。

阿Ken條友有咗新女,根本就想飛我,佢有乜嘢所謂?加上又可以接大生意,就應承Eddie,即刻喺Eddie同Michael面前錫我。我當時尷尬到死,邊度仲有性趣?但係阿Ken條pk淨係除咗我條底,衫都冇除我,喺我濕都唔濕之下篤入嚟,即刻就抽插。

(未完待續)

作者: dcat20    時間: 2021-3-12 21:29

3.5.2上3下

阿Ken淨係除咗珊姨條底,衫都冇除,喺珊姨濕都唔濕之下篤入去,即刻就抽插。

我從未試過喺咁屈辱、咁痛之下做愛,連阿財都未試過喺我唔想之下老強我。

正當我忍受住俾阿Ken監粗撬,Eddie喺旁邊話想睇阿Ken射我,我即刻想死。阿Ken可以做好耐都唔射㗎,我忍住痛俾佢撬咗應該有8、9個字。期間Eddie摸吓我塊面、錫吓我,話真係好鍾意我,然後就塞碌嘢入我個口,Michael就喺傍邊拍攝。

佢哋有冇輪妳?

佢哋想,我話接受唔到,跟住喊。

阿Ken射完之後,Eddie抱住安慰我,叫我相信佢真係好鍾意我先至咁樣,佢話希望我可以了解佢只係有怪癖,但係佢咁樣唔代表唔愛我,佢話一定會好錫我。

跟住佢就慢慢、慢慢篤入我剛剛先俾阿Ken射過嘅窿裏面。

Michael喺旁邊拍攝吓,走埋嚟伸手入我衫裏面揸吓我,嗰刻我覺得好難受。我出賣自己,但係從來冇俾唔係自己選擇嘅人掂我身體。呢個Michael既唔係我鍾意嘅人,又唔係照顧我,我好哋哋要俾佢揸。

Eddie問Michael,要唔要試吓?

Michael話,想,阿嫂真係好索好有女人味,好想同佢做愛。

我話唔想,Michael話唔緊要,遲啲先都冇所謂。我個心即刻赤一赤,心諗佢喺Eddie面前講得出呢啲說話,即係遲早都要俾佢屌。

我諗到假如真係俾佢包養嘅話,今後嘅日子就要俾佢哋凌辱。但係到目前為止,我一個仙都未收過,話唔埋佢玩過就唔埋單,我就蝕哂俾佢。到時阿Ken又唔養我,我就真係要去你屋企。

我聽到珊姨咁講,反為有啲想呢個Eddie玩完佢唔找數。

所以,你問我尋日點解冇乜覆你訊息,就係上午陪佢哋培到中午。下午跟Eddie返佢屋企途中,我強烈掛住你,覺得好對你唔住,心好痛。見你訊息過我,就覆你。

尋晚我喺佢屋企同佢過夜。

我錢都仲未收到就要同佢過夜,仲要陪佢睇番日頭拍嗰啲片。佢問同阿Ken做愛有咩感覺,要我形容俾佢聽。

我話阿Ken碌嘢向上翹,喺我裏面郁嗰陣嘢嘢都刺激到我G點,令我連環高潮。Eddie果然變態㗎,一聽到我咁講就興奮,即刻攪我。

雖然對佢有啲啲反感,但係佢功夫實在好,俾佢攪攪吓我都high嘅,有高潮,到嗰陣居然有少少想鍾意佢,令我矛盾,亦好難受。

就更加掛住你,覺得既對你唔住。假如你有錢,你話幾好,我就唔使搵人照顧。

今朝,佢依然對我好體貼,一早醒咗整早餐俾我食。我本來諗住,假如佢真係對我唔好,玩完就算唔找數,我就由佢,當自己命唔好,我返你屋企做你工人兼性工具…於是食完早餐,我就話走先喇,你考慮清楚話我知,係嘅話我哋半個月後正式一齊。

乜唔係已經講好喇咩?定抑或妳驚咗我,想諗清楚?

我尋日同阿Ken攪成咁,乜你認為我仲有地方去咩?以後無家可歸㗎喇。

尋日叫得阿Ken出嚟,我已經預咗養妳㗎喇。

咁…

Eddie二話不說開咗20萬支票俾珊姨。

佢話,假如妳唔放心,可以cash咗先再考慮接唔接受我。假如妳可以早少少呢幾日就過嚟同我一齊,我會好開心,因為呢段時間我會好掛住妳。假如妳攞咗我啲錢之後唔嚟,我會好傷心,不過亦唔會追究,就當係呢兩日妳陪我嘅報酬,我都唔想妳白白付出嘅。但係我唔想我哋之間嘅關係只係交易,我相信妳同咗我一齊之後會愛上我,我會好錫好錫妳。

珊姨有少少感動,話,但係…可唔可以唔好要我俾人睇、要我同第二個人…,我唔係好接受到。

儘量啦,不過,我保證妳同咗我一齊之後日子會好開心,唔單止有錢使,妳會感受到我愛妳。

珊姨講到呢度,問,你而家知道哂我呢兩日嘅嘢喇,會唔會嫌棄我,覺得我好cheap?

…妳係為生活,係咪?

我貪慕虛榮、我鍾意物質,你一路都知嘅…但係我同佢哋做嗰陣一路諗住你,有喊出嚟…

佢哋有冇奇怪妳喊?

冇,佢哋以為我只係唔習慣3P。

咁妳同太子仔做嘅時候,鍾意嗎?

佢性能力在阿Ken之上,亦在你之上…唔計我愛你,純粹做愛的話,同佢做都享受嘅…你聽咗我咁講會唔會嬲?

咁以後…妳會慢慢唔記得我㗎喇…

點會呢?

佢ok靚仔,又有錢可以照顧妳,性方面又ok…妳對佢耐咗,仲記得我咩?頭先我聽到你同佢啲對話,妳話佢係妳遇過最好嘅對手、想晚晚同佢做愛…

都話,純做愛的話,佢係出色嘅。而佢的確ok靚仔,所以我同佢做都可以嘅。但係,我同你先至係愛情,同佢只係交易,我同佢講嗰啲說話只係𠱁佢…

對得耐就會有感情㗎啦。

除非佢話同我結婚,否則,你放心啦,我會一直當同佢只係交易。

我冇信心。

咁你想點啫?唔通你娶我咩?你都媾女啦,唔好話妳同Priscilla冇上過床。

點呀?冇聲出哩。

知唔知點解我同佢做?

唔好同我講因為我,我唔想聽。你鍾意佢又好,純粹想屌又好,都唔關我事。

係因為妳。

唔想知。我哋各有性伴侶咪幾好,以後你心理可以平衡啲…

咁以後,我哋咪冇得見囉?

點會呢?我會搵借口㗎…

頭先佢都話,要同妳一齊兩、三個月至再決定會唔會俾妳嚟吖嘛。

放心啦,我自有辦法,一定會見你㗎。

妳係咪話呢兩日拍咗啲片?

係…

妳手機上面有冇嗰啲片?

有…佢有send番俾我…

可唔可以睇?

唔好啦,睇咗你會唔開心㗎。

我要睇,要睇我最心愛嘅女人同人做愛嘅時候係點嘅樣,係唔係同我做嘅時候一樣。

珊姨靜咗,望住我一陣,話,有時候我諗,當初我撩你,係咪錯?撩你都算,居然同你發生性關係。發生咗性關係都算,攪到你咁迷戀我,我又唔覺唔覺對你有咗感情。我大你咁多年,又係你媽媽嘅朋友,本來就唔適合同你咁樣嘅,偏偏又越來越唔捨得你…攪到而家咁樣…

我靜靜聽佢講落去。

有時我諗,假如我搵到一筆錢,而你到時仲鍾意我的話,我就嫁你。我咁做,其實好冒險,因為你會嫌會老過你,你會想屌吓第二個…但係,假如到時你仲愛我,我願意…

珊…

你從來冇諗過我大你咁多,再過多10年,我就係一個老女人嘅咩?

有,我有諗,我只知道而家好愛妳…

我抱住佢錫佢,佢用條脷回應一吓,忽然遞個手機俾我。

…你睇啦,俾哂你睇…

珊姨俾部手機我,話,你睇完,或者可以放低我,到時你當我只係你搵到真正嘅愛人之前嘅洩慾工具又好,同我分手又好,對我同你都未嘗唔係解脫…

我接過手機,見到有個folder,folder名係呢兩日嘅日期。我打開,見到好幾個檔案。

我跟日子先後次序,打開第一個…

(未完待續)

作者: lulu1238899    時間: 2021-3-13 19:51

文筆細緻👍好似睇到人性另一面😅
作者: mtvong    時間: 2021-3-17 19:57

有錢人就多變態嘢
作者: dcat20    時間: 2021-3-27 00:00

引用:
原帖由 lulu1238899 於 2021-3-13 19:51 發表 查看引用來源
文筆細緻👍好似睇到人性另一面😅
複雜。
引用:
原帖由 mtvong 於 2021-3-17 19:57 發表 查看引用來源
  有錢人就多變態嘢
身痕、心痕。

3.5.2中1

我打開第一段片,見到珊姨用口服侍條友,佢唔淨只吞吐,條脷仲飛快、靈巧咁舔條友個草菇頭。

條友摸吓珊姨頭髮、面頰,跟住叫珊姨瞓低,然後佢起身上珊姨上面,擘大珊姨雙腿,再埋首喺珊姨兩腿之間舐佢。

珊姨嗌,你咁厲害嘅?一路扯條友啲頭髮。

我望一眼珊姨,佢睇住我,話,睇啦,你咪話要睇嘅,而家任你睇喇。

自己所愛嘅女人同人做呢啲事,我一直知道,仲時不時想像佢俾人屌嘅情景。但估唔到親眼睇到嘅時候,嗰種視覺震撼,令我頭赤、身㷫。

佢哋互相用口招呼過後,太子仔就擒上上面。珊姨面泛紅、眼神恍惚咁望住佢,兩個人就雙擁接吻起嚟。

然後條友將碌嘢貼住珊姨下底磨擦佢。

珊姨俾太子爺喺外面,沿住條溪澗磨吓磨吓,個樣好似幾陶醉咁嘅。

妳幾high咁喎,我話。

俾佢咁樣撩法,點可能冇反應?

跟住珊姨哀求太子仔入去。

妳睇妳吖,幾渴求吖。

俾佢咁折磨法,想要都正常啫。

妳對佢動咗心。

都話咯,反正做呢啲嘢,假如可以鍾意佢多少總好過既要俾佢屌又要唔鍾意,咁好難受。難得佢幾ok,唔通你想我痛苦咩?

我繼續睇。

太子仔咀佢、揸佢波、碌鳩磨佢下底,姨好肉緊咁拉緊全身,抓實有錢仔膊頭,然後太子仔就純熟咁篤入去。

珊姨嗌,雙腳繞住條友。

條友出番嚟,再推入去,悠悠咁運作起嚟。

珊姨話,好舒服…,雙手抓得有錢仔膊頭緊緊。

睇到佢呢啲反應,我有啲妒忌。

有錢仔一直un,一直揸、錫珊姨,話,妳個西係我小過之中最好小。

你都係…未試過咁好嘅對手…

鍾意我嘛?

鍾意同你做…

我望吓珊姨,佢靦腆咁望住我。

係咪唔開心?

妳話呢?

唔開心就唔好睇喇。

我要睇,睇吓妳同人哋有幾好。

我咩都俾哂你睇,連我同人做愛都俾你睇,就證明我幾愛你。

條友一路鋤珊姨,珊姨雙腳繞實佢,雙手緊緊咁抓住佢背脊,跟住條友郁嘅節奏嗌。

呀…呀…

然後我見到佢面色紅潤,頭兩邊fing。

睇到自己心愛嘅女人俾第個男人屌仲咁享受,心痛之餘居然覺得興奮。細佬膨脹、個身㷫,就抱住珊姨,伸脷入佢咀裏面,然後揸佢。

乜原來你都係變態嘅?

我心痛…

珊姨抱實我,同我脷交一吓,就話,你唔會嫌會我?

冇,我愛妳。

你再睇埋第二段先講啦。

我開第二段片,另外一個男人,碌嘢向上翹嘅,相信就係阿Ken。佢抱住珊姨,用佢碌肉棍起勢撬珊姨個窿。

珊姨喊住咁發出痛楚嘅叫聲,Eddie喺旁邊揸吓珊姨又咀吓佢,跟住問拍嘢條友,要唔要揸吓?

然後我見到有隻手伸埋去揸珊姨對奶。

跟住有把聲話,嘩吓,真係好軟熟,又彈手。

我stroll後啲,見到Ken出番嚟,佢啲嘢喺珊姨下底流番出嚟。

珊姨已經冇喊,但對眼紅仲紅,分唔到係因為喊過,定係性興奮。

Eddie接手,碌棍貼住珊姨個窿磨幾吓,將阿Ken留低啲嘢搽勻喺窿口,就篤入去。

珊姨雙手繞住Eddie手臂,去到佢膊頭,令我諗起我鋤佢嗰陣,佢就係咁樣抓住我,有一種親密、負托嘅感覺。

佢而家同第二個咁樣。

正當我諗,假如呢條友鍾意珊姨、對珊姨好,咁即使珊姨對佢動咗感情,我幾痛苦、難過都可以接受,點知Eddie突然同揸機條友講,試唔試吓?

珊姨嗌唔好。

佢哋討咗好一陣,揸機條友話唔緊要啦,等你條女接受到先,遲吓先都唔緊要。

然後Eddie繼續屌,揸機條友繼續揸珊姨對波。

我見到珊姨開始飲泣,條友就話,我唔揸喇,唔好咁喇。

珊姨話,佢哋以為我只係唔鍾意俾佢哋咁樣凌辱所以喊,唔知道我嗰陣係諗起你,好掛住你,覺得對你唔住。

佢講完眼定定望實我,眼開始紅。

我即刻攬實佢。

妳係為咗生活所以同人做呢啲嘢,我會體諒妳。

我亦都為咗令自己好過啲,所以儘量享受俾Eddie屌…你會唔會嬲?

咁妳享唔享受?

都鍾意,有一刻差啲啲想鍾意佢嘅。你嬲?

嬲,但係唔係嬲妳。

咁你嬲乜?

現實。

第日,我將佢俾我嘅錢,攞部份貼你,好唔好?

我寧願妳係完完全全屬於我嘅。

咁等珊姨做咗阿婆嗰陣,我成個人俾哂你好唔好?

好。

一路睇住珊姨俾Eddie屌,佢面紅紅,好似飲咗酒咁,我嗱高佢啲衫,伸手入去揸佢奶、搣佢lin,心諗我而家揸人哋條女。

老公…珊姨話,無論點樣,就算我做咗人老婆,我都係你㗎。

佢抱住我錫。

我手喺佢衫佢面,開始解佢圍。

(未完待續)

作者: lulu1238899    時間: 2021-3-27 07:26

愛得痛苦,屌得享受,人生可謂未能事事盡如人意,所以享受現在最實際
作者: pcm    時間: 2021-4-3 11:19

故事好代入感強的希望好快可以睇到update. 多謝分享
作者: 惑感惑    時間: 2021-4-5 23:42

希望樓主盡快 update
作者: dcat20    時間: 2021-4-6 00:58

引用:
原帖由 惑感惑 於 2021-4-5 23:42 發表 查看引用來源
Update中。

謝謝追看。

作者: June42015    時間: 2021-4-6 19:17

十分期待
作者: fattg    時間: 2021-4-7 10:30

引用:
原帖由 dcat20 於 2021-4-6 12:58 AM 發表 查看引用來源
Update中。

謝謝追看。
等緊好心急,真係好有代入感!
作者: dcat20    時間: 2021-4-8 10:40

引用:
原帖由 lulu1238899 於 2021-3-27 07:26 發表 查看引用來源
愛得痛苦,屌得享受,人生可謂未能事事盡如人意,所以享受現在最實際
係呀,真係好痛苦。
引用:
原帖由 pcm 於 2021-4-3 11:19 發表 查看引用來源
故事好代入感強的希望好快可以睇到update. 多謝分享
多謝支持
引用:
原帖由 惑感惑 於 2021-4-5 23:42 發表 查看引用來源
已更新
引用:
原帖由 June42015 於 2021-4-6 19:17 發表 查看引用來源
十分期待
多謝期待

* * *

3.5.2中2

每次將硬繃繃嘅肉棍塞入去珊姨軟腍腍、暖笠笠、濕𣲷𣲷嘅窿裏面,都令我感到每次嘅痛苦掛念、等待,係值得嘅。

每塞入去一下,都盡量感覺呢刻佢係我嘅。

大家雙擁住,佢將條脷塞入我個口,我將細佬塞入佢下面個口,大家啲液體互相交融。

呢兩個星期,妳完全屬於我。

之後,我都屬於你,你唔會失去我㗎。

但係我要同人分。

你就當有人幫你養我,咁唔好咩?你冇經濟壓力。

但係妳要俾第個屌,我寧願養妳嗰個係我。

哎吔,俾人屌咪俾人屌囉,條友ok靚仔,又屌得舒服。

就係咁我先至更加唔想。

唔通你想我俾個醜樣、惡頂嘅屌先開心咩?

我唔想妳同第個做…

傻瓜,珊姨唔會介意妳同第個做。

妳唔愛我…

愛你,真㗎…

嗰個星期,我同珊姨回復好似以前佢仲住喺度嗰陣咁,每晚都做愛,朝早醒咗有時做,做完鳩都唔洗就休褲返學。放學佢有時嚟接我,又或者佢喺街等我,又或者佢喺屋企等我,我一返到屋企就喺門口攬實做。

薇薇都知道我哋咁樣。第二晚,佢話示範點樣攪珊姨,就喺我面前用佢出神入化嘅指技攪到珊姨典來典去,然後佢哋叫我出廳,兩個人就喺房裏面磨豆腐。

我喺房外面,第一次聽到薇薇叫床,估唔到咁嬌嗲,令我出奇興奮。之後珊姨嗌我,我入到去見到薇薇着件背心裙遮住個身,睇唔到佢身體,對奶好豐滿,兩粒的突咗出嚟。

我估佢冇着底。

佢哋面紅紅攤喺床上喘氣。

我拖珊姨起身過我房。

我見佢連環嚟咗幾鑊,問佢攰唔攰,佢話,我可以,你頭先睇住我俾薇薇玩,一定好high,而家需要發洩。

我話我可以忍吓,半夜先,或者第朝先。

於是攬住瞓覺,一路瞓個腦一路彈出頭先見到薇薇嘅影像,細佬實在谷得好難頂,喺珊姨大髀頂吓頂吓。

頂唔順哩?

係…

嚟吖。

妳唔攰咩?

我可以,呢兩個星期要儘量滿足你。

於是我稍為整濕珊姨些少就直接插入佢度,一邊喺佢個窿裏面蠕動,個腦不停彈出薇薇。

心諗大鑊,竟然對家姐有fantasy。

星期四,Priscilla話要嚟,唯有俾佢嚟。

佢見到珊姨着住薄衫飛釘喺我屋企行出行入有少少驚訝。

珊姨見到佢亦都冇乜嘢,反為我有少少唔自然。

Priscilla暗示要入房,珊姨識趣,就入薇薇房。

撳實Priscilla喺床上,一路睇住佢心甘情願受辱嘅樣一路屌佢嬌小、脆弱嘅B。

佢攬實我喘氣、呻吟,我叫佢細聲少少。諗起珊姨喺啲片裏面俾人屌嘅畫面,跟住又諗起薇薇。

忽然有一種有個甘心做sp嘅情人都幾好嘅想法。

屌完,佢瞓喺我張床唔捨得返屋企,話想喺度過夜。我同佢涼都冇沖就攬住喺床上面瞓覺,佢好快瞓着,我褲都冇着過去薇薇房外面裝吓見唔見到珊姨,喺門外已經聽到呻吟聲,我開少少門罅裝吓,見到薇薇同佢磨豆腐,好震撼。

裝咗一陣,返到入房意難平,見到Priscilla冇着衫褲喺我張床,擒上去就屌。

佢個樣好似幾痛咁,但係儘量迎合。

我冇幾耐之前至射過,細佬有啲麻木,屌咗好耐都冇想射嘅感覺,Priscilla有啲唔夠水,開始痛。

我話算罷啦。

唔好啦,做埋佢,射佢出嚟啦。佢一臉痛苦咁哀求。

我擺明當佢洩慾工具,就繼續un。un咗超過大半個鐘依然射唔到,開始覺得悶,就放棄。

事後佢伏喺我心口上面,問,我對你好唔好?

妳自己鍾唔鍾意?

鍾意。

真?

第二次有啲痛…

咁唔好勉強吖嘛。

想俾你滿足吖嘛。

為乜呢?

你知道㗎。

我冇答佢,我知佢想話愛我,想用呢樣嘢對我好嚟留住我。

不如我今個weekend嚟過夜吖。

唔好。我諗起呢個weekend要同珊姨好好過。

點解?

今個星期唔好喇。

哦…佢好失望咁嘅聲,然後又話,咁一係我哋去街吖。

珊姨嚟我哋度,今個禮拜有事呀。

哦。

星期六上晝,同珊姨喺屋裏面閒適咁做愛。

可能呢個星期做得比較多,唔係幾維持到硬度,好少有咁樣喺大家唔係好夠嘅情況下收皮。

你太攰喇,呢幾日日日做,今日好好唞吓啦。

好…

唔好失望啦,我哋仲有呢幾日。

好啦。

嗰日下午,同珊姨、薇薇、木瓜去行山。

珊姨突然收到電話,太子仔叫珊姨過去傾嘢。

珊姨即刻就過去。

嗰晚成晚冇消息,發訊息佢唔覆。

我眼光光,喺床度典典吓瞓唔着。

睇手機,見到有訊息,當堂興奮。

係Priscilla、亦有Rebecca,好失望。

等等吓,臨天光先瞓到大半個鐘,6點左右醒咗,第一個就諗起珊姨。

第一時間去攞手機。

珊姨有訊息。

喺Eddie屋企食飯,佢話想我即晚就喺佢度過夜。

妳已經同佢同居?我回覆。

點知佢即刻就答,係,聽朝早返嚟攞番啲嘢就走。

咁聽朝,妳返到嚟,我哋再做一次好唔好?

唔得呀,佢車我到附近等我,唔可以太耐…開始感覺到佢好操控。

下線後,我異常失落,有鼓壓力喺胸口湧上嚟,突然爆喊。

吖…估唔到男仔都會喊。

薇薇走過嚟睇吓咩事。

做乜呀?

我伏喺佢身上,眼淚係咁跌落嚟,不斷喘氣。

做咩啫?

珊姨去咗人哋度…

薇薇抱住我,不斷掃我背脊。

佢會返嚟㗎嘛。

又好似之前咁樣,好少機會見㗎喇。

你哋可以訊息㗎嘛,佢會得到好好嘅照顧㗎,唔使擔心啦。

第朝,我瞓到大概10:30,珊姨入咗嚟攞嘢。

我望住佢,忽然又爆喊。

抱住我掃我背脊,我即刻攬實佢咀佢。

佢同我脷交一陣,就話,你同你女朋友好好哋啦。

Priscilla唔係我女朋友。

點都好啦,一係識番一個啦。

佢望住我,眼定定咁,差啲跌唳水出嚟。

有冇為我喊過?

冇,我呢啲身經百戰㗎,點會吖。要走喇,佢等緊我,我哋訊息啦聯繫。

* * *

下次跳返去老豆同予姨嘅故事。

老豆同予姨嘅故事開始時嘅現實版同呢個故事一開頭直至第5版第47個帖有90%相似。

而佢哋嘅故事係現實中有好幾次進展,剛剛亦終於有最新、亦係最傷心嘅進展。

(未完待續)

作者: 惑感惑    時間: 2021-4-9 00:03     標題: 回覆 94# dcat20 的帖子

好正,快啲再 update
作者: fattg    時間: 2021-4-9 09:40

好正,我都睇到好心噏!希望珊姨早啲返嚟!

[?quote]原帖由 dcat20 於 2021-4-8 10:40 AM 發表 查看引用來源

係呀,真係好痛苦。

多謝支持

已更新

多謝期待

* * *

3.5.2中2

每次將硬繃繃嘅肉棍塞入去珊姨軟腍腍、暖笠笠、濕𣲷𣲷嘅窿裏面,都令我感到每次嘅痛苦掛念、等待,係值得嘅。

每塞入去一下,都盡量感覺呢刻佢係我嘅。 ... [/quote]
作者: dcat20    時間: 2021-4-15 12:05

引用:
原帖由 惑感惑 於 2021-4-9 00:03 發表 查看引用來源
好正,快啲再 update
引用:
原帖由 fattg 於 2021-4-9 09:40 發表 查看引用來源
好正,我都睇到好心噏!希望珊姨早啲返嚟!
呢幾集將會暫時抽離一吓。

* * *

3.6.1

呢幾集會少甜。

先交待番老豆同予姨嗰嘅故事嘅背景。

老豆同予姨嘅故事開始時嘅現實版同呢個故事一開頭直至第5版第47個帖有90%相似。

予姨之前喺大陸投資失敗,由一個有少少錢嘅女人變成一無所有,朋友介紹嚟香港做工。

佢嚟香港做嘢大概1年識老豆,自己嘅收入加上老豆幫助少少,供佢同前夫生嘅女婷婷學費之後僅夠生活,咁多年一直冇積蓄。佢同老豆一齊兩年幾開始遇上工作困境,生活、財政越來越艱難。當時老豆自己嘅事業都遇到困難,加上阿媽監管佢嘅財政,老豆幫唔到予姨。

予姨走投無路之下去做苦工,僅夠養活自己。

佢同老豆一齊三年,偶然埋怨老豆唔可以同佢正常拍拖、過時過節要自己搵節目,期間好多有錢人追佢佢都守住同老豆嘅感情冇接受到,係希望老豆有一日會離婚娶佢。

老豆心裏面好想但一直冇咁嘅打算,因為佢唔想傷害阿媽。

我問老豆,妳愛阿媽多過予姨?

係親情,責任多過愛,而且妳阿媽好脆弱,我怕佢情緒崩潰。

呢段時間,予姨對老豆有好多怨言,經常喺屋企喊。

老豆話,有好條件嘅人想對妳好,妳考慮吓,講聲我知就得喇。予姨就更加嬲,覺得老豆捨得佢跟第二個,唔想負責任、唔愛佢。

當時我只係唔想佢受苦,我好唔捨得佢嘅。

予姨一直有好多人追,呢啲人不乏好有條件,佢哋請予姨去貴嘅地方食嘢、去游艇河,但予姨愛老豆所以之前兩年一直拒絕呢啲人。嗰年佢開始考慮搵個人照顧。

予姨去見人,最初有同老豆報告,後來覺得好大心理壓力。佢唔想有壓力,開始唔講俾老豆知,同啲人喺電話裏面傾。

有個太子爺,Don,細予姨10幾年,好鍾意予姨,知道予姨生活困難就幫予姨交租,仲提出包養:假如予姨應承,佢先俾幾十萬首期,然後每個月俾家用,予姨乖乖哋跟佢兩年再送一間公屋俾予姨。

當時予姨諗法係幾十萬到手之後就即刻返大陸再同老豆交待。

臨傾成條件之前,太子爺知道咗予姨有男朋友,佢最憎人呃佢,就封鎖咗予姨。

除咗Don之外,仲有一個叫做周天淵嘅人,一個老頭係沙田一間酒店高層,同埋一個60幾歲嘅工程公司老闆,佢叫予姨叫佢做阿B哥,係個肥佬。

其他人都只係想包養,予姨唔想無名無份做人二奶。得肥佬單身,冇仔女。佢好鍾意予姨,想娶佢。

我知道妳唔鍾意我,但我好鍾意妳;妳需要嘅生活照顧,我可以到妳。

嗰段時期予姨嘅精神壓力好大,除咗日日應酬呢啲人覺得好對老豆唔住,個腦好亂,加上老豆知道咗予姨呢啲事之後,好擔心予姨,好着緊,予姨同老豆溝通亦好困難,好容易就嗌交。後來,有人介紹予姨入一間公司做,佢喺嗰度日日俾個老女人鬧,情緒好差、思想好混亂。

肥佬經常問予姨考慮成點。

一日,老豆喺予姨屋企嗌咗場交

第日,予姨又俾老女人精神折磨。肥佬又試問予姨考慮成點。予姨話工作壓力好大,日日俾人鬧。肥佬話,妳俾我養吖嘛,咩都唔使做,所有生活問題解決哂。

佢哋就傾條件。

肥佬開出優厚條件,要予姨第二日就上去,即刻同居,再慢慢搬啲嘢過去。

予姨話俾老豆知道。

老豆渡過咗痛苦嘅一個星期,每晚諗住予姨已經喺人哋屋企,同人哋瞓,失眠咗好多晚。

星期六,老豆同阿媽去街,成個人感到空洞洞。全日好掛好掛住予姨,諗起予姨可能同肥佬有節目,以後佢就會同人有新生活。

夜晚忽然收到予姨訊息,問老豆點。

老豆話,好掛住妳,但諗住你哋今日可能有節目,唔敢發訊息俾你。

予姨話全日發燒,冇節目。

第二朝,予姨約老豆去太子食晏,老豆覺得奇怪,佢唔係去咗肥佬度住嘅咩,做乜特登過嚟太子。

點都好,佢好想見予姨,就過去。

食完飯,予姨去尖沙咀幫人買貨。兩個人就去咗佢哋初期成日一齊嘅地方,做番當時經常做嘅嘢。

然後,有朋友向予姨提及一間公司要請人,予姨好想入呢間公司,於是幾乎晚晚搵老豆出去教佢必需要嘅知識。

每晚,老豆教完予姨嘢之後,就送予姨返佢太子住嘅地方,予姨途中慢慢透露佢同肥佬嘅事

原來嗰晚,予姨去肥佬屋企食飯之後就返自己屋企,一直冇再去過肥佬度。

由嗰陣開始,予姨同老豆重新開始。

老豆幫予姨考到入嗰間公司,予姨希望能夠喺嗰度有發展,之後就可以擺脫肥佬,唔再靠任何男人。

(佢哋呢段時期嘅故事,從呢度呢度

予姨雖然冇啋肥佬,但肥佬一直有打電話、發訊息向予姨表白。朝早、收工有時會去接佢,予姨好唔鍾意,一直手都唔俾拖。

予姨知道肥佬周時喺予姨屋企樓下、附近監視,佢唔鍾意肥佬,想爭取工作上有好發展,繼續同老豆一齊。

但係萬一份工攪唔掂的話,予姨生活就成問題。老豆又唔可以同佢結婚,佢一個大陸人喺香港搵嘢做又咁困難,想留番條後路。

所以初期,予姨唔敢俾老豆上去佢住嘅地方,因為肥佬有佢大廈密碼,試過上去敲門。

肥佬問予姨,妳生活咁艱苦都唔俾我照顧妳,係咪有男朋友呀?

冇呀。

咁到底妳要咩條件?搵日出嚟傾吓?

予姨用忙做理由話唔傾住。

老豆個心好不安,感覺予姨份工最終唔係咁理想,予姨生活冇保障之下會投靠肥佬。佢覺得與其一路擔心呢件事發生,叫予姨不如趁而家同肥佬好好傾條件啦,如果唔係妳真係走投無路至搵佢,佢實蝦妳㗎。予姨好唔鍾意老豆咁樣講,覺得老豆好似唔愛佢、唔想負責任。

有一日,予姨問老豆,喺邊?

屋企冇飯食,自己出嚟食,去咗妳屋企附近。

我喺深水埗,不如妳過嚟,食印度嘢,你鍾意食印度嘢。

嗰年之前,予姨仲住喺深水埗。嗰度環境好差,但係好方便,後來因為環境唔好、附近又雜,就搬咗去太子。

嗰日老豆着住件佢同予姨最好嗰段日子,予姨做俾老豆嘅恤衫。喺地鐵上,予姨話,妳着呢啲衫好睇。

係妳做俾我嘅,記得嘛?

記得,你掉哂佢啦,第日我做過一批俾你。

唔使啦,我做俾我啲衫,有一件我從來冇着過。

做乜唔着?

唔捨得。

老豆送予姨去到屋企樓下嘅另外一邊入口,肥佬唔知道有呢個入口嘅。

我係咪唔可以再上去呀?

我想留一條後路俾自己。

予姨望住老豆,話,好唔捨得你,好想同你結婚。

老豆抱住予姨,話,我哋繼續努力吖。

(未完待續)

作者: fattg    時間: 2021-5-5 09:57

師兄期待update!
作者: dcat20    時間: 2021-5-8 23:34

引用:
原帖由 fattg 於 2021-5-5 09:57 發表 查看引用來源
師兄期待update!
多謝追捧。

舊年初,寫女朋友個女嘅時候,幻想主角最終娶咗女主角然後過住好美滿幸福嘅生活。

舊年尾到今年頭,現實中嘅予姨催現實中嘅男主角結婚,男主角應承唔到,導致佢哋有好痛苦嘅結果。

呢段時間消化中。

作者: dcat20    時間: 2021-5-9 22:58

為免帖子太久沒更新被凍結,我將會寫少許故事以外的東西維持帖子活躍。

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)