188Channel

標題: 淡水偉華婦科八爪椅 [打印本頁]

作者: 西九理性的羊羊    時間: 2021-1-26 02:34     標題: 淡水偉華婦科八爪椅

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: tml0398    時間: 2021-1-29 11:14

more detail please
引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-1-26 02:34 發表 查看引用來源
講桑拿平靚正淡水偉华婦科八爪椅,点過引,回味緊40044678偉华桑拿180/Q,用婦科椅加50

作者: voking    時間: 2021-1-31 18:33

引用:
原帖由 tml0398 於 2021-1-29 11:14 發表 查看引用來源
more detail please
周周只有想當年,問嚟把𨶙咩。而家都冇啦。
就算有,你會爲1Q坐42日疫監嗎?
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2021-2-4 07:07

引用:
原帖由 voking 於 2021-1-31 18:33 發表 查看引用來源

周周只有想當年,問嚟把𨶙咩。而家都冇啦。
就算有,你會爲1Q坐42日疫監嗎?
你七,淘宝大把賣,跛嘅梗都唔識,酒店的寫字椅代用
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2021-2-4 07:13

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-4 07:07 發表 查看引用來源
你七,淘宝大把賣,跛嘅梗都唔識,酒店的寫字椅代用
唔驶一千文

圖片附件: Screenshot_2021-02-04-07-11-19-544_com.taobao.taobao.jpg (2021-2-4 07:13, 740.02 KB) / 該附件被下載次數 125

作者: voking    時間: 2021-2-5 04:41

你咪淘張叫啲150老雞瞓係張椅度畀你玩囉。
作者: reddoor    時間: 2021-2-5 07:03

引用:
原帖由 voking 於 2021-2-4 12:41 發表 查看引用來源
你咪淘張叫啲150老雞瞓係張椅度畀你玩囉。
150老鷄喺屎坑劏房價,八爪鱼佢發夢冇咁早。。
作者: voking    時間: 2021-2-6 22:19

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-2-5 07:03 發表 查看引用來源

150老鷄喺屎坑劏房價,八爪鱼佢發夢冇咁早。。
佢日日多係度發夢㗎喇。發夢吾使錢嗎。吾係廿萬一個月點使?
叫150老雞。但可以開間海景套房叫room service。
吾明點解吾叫埋啲老雞去酒店玩。係要去膛房先可以𨳒到系。環境污糟瘌韃。
作者: Jaylam    時間: 2021-2-12 10:18     標題: 回覆 1# 西九理性的羊羊 的帖子

當年成條開城大道真係好好玩
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2021-2-14 11:11

引用:
原帖由 voking 於 2021-2-6 22:19 發表 查看引用來源

叫150老雞。但可以開間海景套房叫room service。
吾明點解吾叫埋啲老雞去酒店玩。係要去膛房先可以𨳒到系。環境污糟瘌韃。 ...
廿萬一個月係自稱73年開出入口,個位老作紅門
有廿萬一個月,都唔得閒上咸網
我就剩咬糧夠每日150到250玩件企企
亦夠供十一份保險
一個月有性伴都夠錢去一两次酒店staycation
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2021-2-14 11:16

引用:
原帖由 Jaylam 於 2021-2-12 10:18 發表 查看引用來源
開城大道叫開鑊大道
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2021-2-14 11:34

引用:
原帖由 Jaylam 於 2021-2-12 10:18 發表 查看引用來源
開城大道叫開鑊大道
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2021-2-14 11:38

引用:
原帖由 voking 於 2021-2-6 22:19 發表 查看引用來源

吾明點解吾叫埋啲老雞去酒店玩。係要去膛房先可以𨳒到系。環境污糟瘌韃。 ...
76,你去過叫企亍未,環境污糟!瘌韃!

廿萬一個月係自稱73年開出入口,個位老作紅門
有廿萬一個月,都唔得閒上咸網
我就剩咬糧夠每日150到250玩件企企
亦夠供十一份保險
一個月有性伴都夠錢去一两次酒店staycation

[size=0.85] 其他選項 報告 評分   編輯 引用 回覆

作者: voking    時間: 2021-2-14 18:08

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-14 11:38 發表 查看引用來源
76,你去過叫企亍未,環境污糟!瘌韃!原帖由 voking 於 2021-2-6 22:19 發表 查看引用來源

叫150老雞。但可以開間海景 ...
講實,真係未有叫過路邊雞。
我呢啲幾萬一個月既,係去KTV搵十零歳雞仔去酒店過夜慢慢玩。
吾似你廿萬個月去路邊搵老雞,入房,剝褲,栗硬,上套,老雞除褲,M字腳,瀨蟹,入窿,滑精,除套著褲,俾錢,走人。前後15分鐘。
作者: voking    時間: 2021-2-14 18:21

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-14 11:38 發表 查看引用來源
76,你去過叫企亍未,環境污糟!瘌韃!原帖由 voking 於 2021-2-6 22:19 發表 查看引用來源

叫150老雞。但可以開間海景 ...
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70114874&page=1#pid900411282
當年做一轉贵trade成千銀,900人仔夠玩成日

得閒又執幾皮!日日做trade!

https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70114874&page=2#pid900417815
不過有五十萬孖展實中,又预期執一皮

我明天又中快手執返三萬,一個月日日做貴trade

https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70114874&page=2#pid900418130

大孖唔中,一千就中,又執两萬

今日既我打到昨日既我。講完幾萬幾萬係咁執,日日做貴trade。突然又話三日未有一轉,每轉2/3百。

https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70114874&page=2#pid900418293
乜原來你有條路,贵trade有咁多老细夠一日走三轉.你真叻,我最旺三日都未必有轉,二。三百自己走轉交羅湖日日早七。晚十一夠力走七轉就得

前言後語接吾返,如來你係隻貓分身。大話精。

作者: voking    時間: 2021-2-14 18:22

下次發言,睇返你講過乜呀。貓兄。
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2021-2-14 22:59

引用:
原帖由 voking 於 2021-2-14 18:22 發表 查看引用來源
下次發言,睇返你講過乜呀。貓兄。
你正七六,睇文都唔知点解
作者: reddoor    時間: 2021-2-15 13:31

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-14 06:59 發表 查看引用來源
你正七六,睇文都唔知点解
你食咗藥未?语無倫次。
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2021-2-15 19:28

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-2-15 13:31 發表 查看引用來源

你食咗藥未?语無倫次。
我卅年前係官塘仁安大厦的賓館屌泰妓的屎忽係唔使食药,你叫我食药屌你老作紅門屎忽,你作到大過隧道口,個半仙都唔屌你,費事洗能
作者: reddoor    時間: 2021-2-16 02:39

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-15 03:28 發表 查看引用來源
我卅年前係官塘仁安大厦的賓館屌泰妓的屎忽係唔使食药,你叫我食药屌你老作紅門屎忽,你作到大過隧道口,個半仙都唔屌你,費事洗能
你個青山走犯唔食药好危险,遗害人間。
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2021-2-16 07:17

引用:
原帖由 voking 於 2021-2-14 18:21 發表 查看引用來源

https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70114874&page=1#pid900411282
當年做一轉贵trade成千銀,900人仔夠玩成日

得閒又執幾皮!日日做trade!

https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70114874 ...
水货係執一千幾百,北上玩幫補下,去酒吧仔帶囡酒店,足浴囡上酒店,真係洗成千元,
你冇廿萬/月,有幾多萬/月,玩K,靓妹,一次幾千,我冇咁多,我唔充,上去囡錢都四。五百,隻隻生仔閪中出,咁平均後生過咸記中出貨十年
係我的真係幾千,幾萬執到宝,我咬糧十幾年,冇做過義工(我眼中常標旁做義工,佢己有報酬,名譽),做全民检测,十二日有三萬,真唔錯,
有錢唔係盡洗,我的徒置区長大,自细瞓地下,大的瞓走廊尼龍床,衣物一個袋,去打政府工,分到一張碌架床,一個衣柜,好能滿足
由73年股災後蕭條一個18歲若打唔政府工,可能一世工廠仔,由初入政府工發育嘅十八歲由五呎四半年受訓增高到五呎六,亦由一個哨牙仔,磨碌身材滿口牙石到十年後箍完牙,变成一個玉樹臨風,清靚白淨电左毛新紮阿頭
如果同職级现今四萬六,未计DS0A
係话你揾幾萬/月唔係好能多,七六

作者: 西九理性的羊羊    時間: 2021-2-16 07:55

引用:
原帖由 voking 於 2021-2-14 18:08 發表 查看引用來源

講實,真係未有叫過路邊雞。
我呢啲幾萬一個月既,係去KTV搵十零歳雞仔去酒店過夜慢慢玩。
吾似你廿萬個月去路邊搵老雞,入房,剝褲,栗硬,上套,老雞除褲,M字腳,瀨蟹,入窿,滑精,除套著褲,俾錢,走人。前後15分鐘。 ...
話揾廿萬/月,老作紅門,我要玩濑閪,中出,最多俾250,係咸記冷板老雞先接,入房,先揸一輪然後大家剝衫褲,栗硬,上套,老雞攤開M字腳,用濕巾抹下隻閪,,用啤酒漱口,瀨蟹,入窿,滑精,除套,濕巾抹能著褲,俾錢,走人。前後10分鐘
中出,入房,先揸一輪然後大家剝衫褲,要入浴洗能洗閪,埋床边,栗硬,老雞攤開M字腳,帶能屌幾下,一路啤酒漱口,再用濕巾抹下隻閪,大瀨隻蟹,再入窿,勁射精子宫,浸到鸡推開,睇鸠汁湧閪流出,入浴疴大尿,洗能,厨用巾抹能著褲,俾錢,走人。前後20分鐘
作者: voking    時間: 2021-2-18 00:54

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-15 19:28 發表 查看引用來源
三十年前俾個官你做。
淨係識舊屎。
作者: voking    時間: 2021-2-18 00:54

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-16 07:17 發表 查看引用來源
水货係執一千幾百,北上玩幫補下,去酒吧仔帶囡酒店,足浴囡上酒店,真係洗成千元,
你冇廿萬/月,有幾多萬/月,玩K,靓妹,一次幾千,我冇咁多,我唔充,上去囡錢都四。五百,隻隻生仔閪中出,咁平均後生過咸記中出貨十年
係我的真係幾千,幾萬執 ...
作完未呀?貓哥。
作者: voking    時間: 2021-2-18 00:57

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-16 07:17 發表 查看引用來源
係我的真係幾千,幾萬執 ...
我幾皮一個月,可以去KTV玩。我有樓有車,冇欠債。你吹咩?

你就一世出吾都頭。
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2021-2-18 03:29

引用:
原帖由 voking 於 2021-2-18 00:57 發表 查看引用來源

你就一世出吾都頭。
我都有去KTV玩,但嫌贵。叫企亍直接,睇啱,十零分鐘內就可插閪,射子宫,一個月可玩十次,八次,
我有樓〈供完)玩左幾架車,大把錢,
打左402個月政府工,都上個位,做左廿幾年阿頭
羨慕我,哈哈

作者: reddoor    時間: 2021-2-18 03:36

引用:
原帖由 voking 於 2021-2-17 08:54 發表 查看引用來源

三十年前俾個官你做。
淨係識舊屎。
30年前瀨閪七做掃街(公務员),食路邊野鷄,30年后食路邊姥姥鷄,好正路。上天對人好公平,屎坑出臭草,千古不變。
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2021-2-19 07:03

引用:
原帖由 voking 於 2021-2-18 00:57 發表 查看引用來源

你就一世出吾都頭。
我計咬糧人工係2003年,28875,我06年咬糧,但梁錦松減薪,但计人工计最高,2003年28875十5730供樓津貼唔計乜dsoa都過三皮,即十八年前都幾皮/月,
好似一月尾做左十二日全民檢测先出糧,
都差少少就三皮加咬糧都幾皮,
最高薪俸税單六萬幾
有市值幾佰個己十幾年前己供完嘅楼

十一份供完/緊基金,保險

有百幾個流動現金

欠债咁能易,
我有,借孖展一千幾百萬抽新股
以上

你 井底老作七六边樣有
你條老作七六仔話而家幾皮/月,就也文也武
七六井底跛閪

作者: 西九理性的羊羊    時間: 2021-2-19 08:36

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-2-18 03:36 發表 查看引用來源

30年前瀨閪七做掃街(公務员),食路邊野鷄,30年后食路邊姥姥鷄,好正路。上天對人好公平,屎坑出臭草,千古不變。
三十年前最多食120文嘅官塘仁安泰妓,

野雞,尖東迷城北妹,五百/Q,
都好能贵,當時剛做萬元户

一年前北上食唔少足浴北嫂過夜
而家困H K,咪咸記齋屌一百,百弍,濑埋閪百五起,中出二百到二百五,市價,
玩囡上樓就揸,濑閪,三幾日人唔玩就囉囉怨
屌閪中出,老,上套唔夠刺激軟,精關不牢,遗
现:真軍尚夠刺激,射,再老的,可能明天,一年,两年,或不知日子,老始终不舉

依的老作红门同班老作跛閪唔会有

因為佢地冇机会老❗
作者: reddoor    時間: 2021-2-19 10:26

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-18 15:03 發表 查看引用來源
我計咬糧人工係2003年,28875,我06年咬糧,但梁錦松減薪,但计人工计最高,2003年28875十5730供樓津貼唔計乜dsoa都過三皮,即十八年前都幾皮/月,
好似一月尾做左十二日全民檢测先出糧,
都差少少就三皮加咬糧都幾皮,
最高薪俸税單 ...
我做生意冇人工,每年分3球多少少,85年220万買碧瑶湾2400尺自住,87年2佰幾万買南湾華景園
1450呎,,請個司机9000元比老婆買餸,小孩上学,一星期二晚麻将三晚三C會,去日本拾0次工幹。
唔喺真架,大家鬥吹咋,不過未食过路邊鶏未走过水货就一定真。

作者: 西九理性的羊羊    時間: 2021-2-19 12:21

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-2-19 10:26 發表 查看引用來源

我做生意冇人工,每年分3球多少少,85年220万買碧瑶湾2400尺自住,87年2佰幾万買南湾華景園
1450呎,,請個司机9000元比老婆買餸,小孩上学,一星期二晚麻将三晚三C會,去日本拾0次工幹。
唔喺真架,大家鬥吹咋,不過未食过路邊鶏未走 ...
9000元司机你做,作都知行情,73年請個文員1500,老作紅門我真係未屌過男人屎忽,同埋超過一千元隧道費屌隻鸡

作者: reddoor    時間: 2021-2-19 13:02

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-18 20:21 發表 查看引用來源
9000元司机你做,作都知行情,73年請個文員1500,老作紅門我真係未屌過男人屎忽,同埋超過一千元隧道費屌隻鸡
使撚你信呀,我夠未见过掃街工墓员有3萬人工去叫路邊老鷄,我真係未濑过老閪,未见过走水货發達,未見过67歲做孤兒仔。
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2021-2-19 20:19

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-2-19 13:02 發表 查看引用來源

使撚你信呀,我夠未见过掃街工墓员有3萬人工去叫路邊老鷄,我真係未濑过老閪,未见过走水货發達,未見过67歲做孤兒仔。
你同屎忽濑屎忽,未能見過低B跛閪咁能低B,作都合情理,9000文司机,你契弟做
作者: reddoor    時間: 2021-2-20 03:51

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-19 04:19 發表 查看引用來源
你同屎忽濑屎忽,未能見過低B跛閪咁能低B,作都合情理,9000文司机,你契弟做
井底蛙淨識瀬姥姥閪,大劉個個司机送一層楼,你屌鳩佢老细作大啦。你有錢請司机咩,夏虫不可以语冰,話你呀...瀨閪精。
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2021-2-20 11:34

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-2-20 03:51 發表 查看引用來源

井底蛙淨識瀬姥姥閪,大劉個個司机送一層楼,你屌鳩佢老细作大啦。你有錢請司机咩,夏虫不可以语冰,話你呀...瀨閪精。
你同屎忽鬼濑屎忽,未能見過低B跛閪咁能低B,作都合情理,

9000文司机,你契弟做
係的跛嘅未出過門口,成世未見過司机,
作者: voking    時間: 2021-2-21 23:43

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-20 11:34 發表 查看引用來源
你同屎忽鬼濑屎忽,未能見過低B跛閪咁能低B,作都合情理,

9000文司机,你契弟做
係的跛嘅未出過門口,成世未見過司机,
我都踢爆你成日老作啦。貓哥!

你仲未回我帖呀!老作貓!
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2021-2-22 00:37

引用:
原帖由 voking 於 2021-2-21 23:43 發表 查看引用來源

我都踢爆你成日老作啦。貓哥!

你仲未回我帖呀!老作貓!
老作红门跛猫閪今次出依件分身
作者: 無敵電車男    時間: 2021-2-22 01:48     標題: 回覆 37# 西九理性的羊羊 的帖子

你都on撚9,咁多人屌鳩你,自己檢討下仲好啦,屌你條柒碌要用分身? 好似你咁小學雞咩。
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2021-2-22 04:42

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2021-2-22 01:48 發表 查看引用來源
你都on撚9,咁多人屌鳩你,自己檢討下仲好啦,屌你條柒碌要用分身? 好似你咁小學雞咩。
作者: reddoor    時間: 2021-2-22 07:58

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-21 12:42 發表 查看引用來源
又唔食藥,亂作死顶,正瀨閪柒碌。
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2021-2-22 08:18

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-2-22 07:58 發表 查看引用來源

又唔食藥,亂作死顶,正瀨閪柒碌。
我又唔係屌你红门屎忽,去食会所靚妹,同的企企北嫂大妈濑,屌,生仔閪,雖然67歲,都唔使食药
医生话:常用偉哥,好快見穌哥
作者: voking    時間: 2021-2-22 20:25

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2021-2-22 01:48 發表 查看引用來源
佢係老作貓分身。有人證實咗。
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2021-2-22 21:24

引用:
原帖由 voking 於 2021-2-22 20:25 發表 查看引用來源

佢係老作貓分身。有人證實咗。
我又唔係屌你红门屎忽,去食会所靚妹,同的企企北嫂大妈濑,屌,生仔閪,雖然67歲,都唔使食药
作者: voking    時間: 2021-2-24 05:06

老作貓,你唔使食偉哥,雄起屌到閪,真係搵人信。
之前話食三粒偉哥,後來話食雄起。而家話唔使食。
你一直係到講大話。
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2021-2-24 07:59

引用:
原帖由 voking 於 2021-2-24 05:06 發表 查看引用來源
老作貓,你唔使食偉哥,雄起屌到閪,真係搵人信。
之前話食三粒偉哥,後來話食雄起。而家話唔使食。
你一直係到講大話。
[table][tr][td]老作猫可能食三粒偉哥
我就一向都係半粒一百,
係H K食北嫂,大妈生仔閪,大海無量
一Q過,磨閪口点都咇到入
北上玩足浴,酒吧仔,拖去酒店玩孖Q,唔用偉仔点孖
同基金,保險,中介就要雄起,自問自己
平常鸠细兼快槍,除左濑閪就靠雄起,又勁又耐,望囡先有回頭

[/td][/tr][tr][td][size=0.85]下一頁

發表帖子

作者: voking    時間: 2021-2-25 19:11

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-2-24 07:59 發表 查看引用來源
老作猫可能食三粒偉哥
我就一向都係半粒一百,
係H K食北嫂,大妈生仔閪,大海無量
一Q過,磨閪口点都咇到入
北上玩足浴,酒吧仔,拖去酒店玩孖Q,唔用偉仔点孖
同基金,保險,中介就要雄起,自問自己
平常鸠细兼快槍,除左濑閪就靠雄起,又 ...
#41話吾使食藥。而家就要食。
日日老作!
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2021-2-25 20:29

引用:
原帖由 voking 於 2021-2-25 19:11 發表 查看引用來源

#41話吾使食藥。而家就要食。
日日老作!
我又唔係屌你,同红门屎忽,或去食会所靚妹,
只係同的企企北嫂大妈濑,屌,生仔閪,雖然67歲,都唔使食药
你同红门唔会有咁经歷,你地唔会老
作者: voking    時間: 2021-2-26 01:17

你日日老作。

老作7貓!
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2021-2-27 07:04

引用:
原帖由 voking 於 2021-2-26 01:17 發表 查看引用來源
你日日老作。

老作7貓!
我日日就算姥姥都想作
作者: voking    時間: 2021-3-1 02:38

你日日老作。

老作7貓!
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2021-3-1 08:42

引用:
原帖由 voking 於 2021-3-1 02:38 發表 查看引用來源
你日日老作。

老作7貓!
係呀,我查過薪級表,原來我1997年都2萬五加埋五千HPS供樓過3皮即廿幾年前都幾皮/月,個時北上K仔258,如果好似你老作一晚過夜幾千(原來都係講舊屎北上,而家HK会所靚妹過夜加埋酒水場面要成皮)
点供樓養車

作者: 大口Sam    時間: 2021-3-1 09:08

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-3-1 08:42 發表 查看引用來源
係呀,我查過薪級表,原來我1997年都2萬五加埋五千HPS供樓過3皮即廿幾年前都幾皮/月,個時北上K仔258,如果好似你老作一晚過夜幾千(原來都係講舊屎北上,而家HK会所靚妹加埋酒水場面要成皮)
点供樓養車 ...
果時258係貴野咯. 沙W當時應該最貴都係235. 我就2千後先去SW, 記得2010左右都係236
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2021-3-1 22:03

引用:
原帖由 大口Sam 於 2021-3-1 09:08 發表 查看引用來源

果時258係貴野咯. 沙W當時應該最貴都係235. 我就2千後先去SW, 記得2010左右都係236
你講沙灣,係公园仔執件醜樣靚妹連K房係厕所屌埋都係二百,正式K仔但唔係五星級,就算酒吧仔而家唱K都唔使258,我单拖唔唱K,但成班先,
97個時成班友係木頭買御景花园咪上去,住三正,唱K咪258,係小雨天執件過夜咪四百
作者: voking    時間: 2021-3-2 03:19

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-3-1 08:42 發表 查看引用來源
係呀,我查過薪級表,原來我1997年都2萬五加埋五千HPS供樓過3皮即廿幾年前都幾皮/月,個時北上K仔258,如果好似你老作一晚過夜幾千(原來都係講舊屎北上,而家HK会所靚妹過夜加埋酒水場面要成皮)
点供樓養車 ...
話你老作一啲都無錯。
沙咀開始係1/3/5。
2/5/8係常平先有。
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2021-3-2 03:58

引用:
原帖由 voking 於 2021-3-2 03:19 發表 查看引用來源

話你老作一啲都無錯。
沙咀開始係1/3/5。
2/5/8係常平先有。
我唔係常平,木頭三正
作者: 大口Sam    時間: 2021-3-2 10:25

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-3-2 03:58 發表 查看引用來源
我唔係常平,木頭三正
三正半山新開好靚. 又有打拳賭. 打到爆缸 又有包房K. 果陣係06-07年左右啦. 酒店房直接落泳池. 半夜可以池邊搞
作者: reddoor    時間: 2021-3-2 10:43

引用:
原帖由 大口Sam 於 2021-3-1 18:25 發表 查看引用來源

三正半山新開好靚. 又有打拳賭. 打到爆缸 又有包房K. 果陣係06-07年左右啦. 酒店房直接落泳池. 半夜可以池邊搞
新開叫蓮湖渡假村,有老解看門口,后來比三正地產收購,改名三正半山,入面有媽咪小姐宿舍,夜晚有池邊燒烤,賓記六人大樂隊。每年有蓮花節,酒店對面蓮花盛開,晚上大放烟花,一片繁荣娼盛。
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2021-3-2 12:06

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-3-2 10:43 發表 查看引用來源

新開叫蓮湖渡假村,有老解看門口,后來比三正地產收購,改名三正半山,入面有媽咪小姐宿舍,夜晚有池邊燒烤,賓記六人大樂隊。每年有蓮花節,酒店對面蓮花盛開,晚上大放烟花,一片繁荣娼盛。 ...
你識能又話常平包三條囡住幾年木頭三正,三間三正始祖
屌你老作跛貓閪紅門老作浴龍館
作者: reddoor    時間: 2021-3-2 13:06

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-3-1 20:06 發表 查看引用來源
你識能又話常平包三條囡住幾年木頭三正,三間三正始祖
屌你老作跛貓閪紅門老作浴龍館
冇錯樟記喺第一間,不如你又講少少吖。

我講第三間,塘夏三正。
作者: emau1    時間: 2021-3-2 22:09

引用:
原帖由 大口Sam 於 2021-3-2 10:25 發表 查看引用來源

有冇帶套?
作者: 大口Sam    時間: 2021-3-3 09:32

引用:
原帖由 emau1 於 2021-3-2 22:09 發表 查看引用來源
有冇帶套?
落水帶套好易跣套架
作者: emau1    時間: 2021-3-6 20:26

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-3-2 13:06 發表 查看引用來源

冇錯樟記喺第一間,不如你又講少少吖。

我講第三間,塘夏三正。
紅門 c 兄
紅磡  搵沙  執9左了
你衣家去邊間呀

我試過去 YMT 果間搵沙

吊,我以後都唔會去呢間了

作者: reddoor    時間: 2021-3-7 03:40

引用:
原帖由 emau1 於 2021-3-6 04:26 發表 查看引用來源
紅門 c 兄
紅磡  搵沙  執9左了
你衣家去邊間呀

我試過去 YMT 果間搵沙

吊,我以後都唔會去呢間了

我祇去北角,其餘二間未去过,美容師唔同技師,鐘钱不同,手作冇一仟啋你有味,開大睇你出手高低,冇話唔得。
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2021-3-7 13:50

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-3-7 03:40 發表 查看引用來源

我祇去北角,其餘二間未去过,美容師唔同技師,鐘钱不同,手作冇一仟啋你有味,開大睇你出手高低,冇話唔得。
信佢,門口都未出過跛閪,又幾多錢買乜買物,
又去三屍会,但話請個司机9000/月,
出過亍,都唔会作9000/月司机
作者: voking    時間: 2021-3-8 05:21

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-3-7 13:50 發表 查看引用來源
信佢,門口都未出過跛閪,又幾多錢買乜買物,
又去三屍会,但話請個司机9000/月,
出過亍,都唔会作9000/月司机
你味又日日老作。
七貓。
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2021-3-24 07:17

引用:
原帖由 voking 於 2021-3-8 05:21 發表 查看引用來源

你味又日日老作。
七貓。
我点作,講下如9000/月請司机,红门跛猫閪分身
作者: voking    時間: 2021-3-26 01:02

老作貓

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)