188Channel

標題: [又改] 分享夫妻/婚後生活 #209 給katie姐姐的贖罪 [打印本頁]

作者: 蛇貴妃    時間: 2021-2-5 10:29     標題: [又改] 分享夫妻/婚後生活 #209 給katie姐姐的贖罪

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 花尾仔    時間: 2021-2-5 10:35

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-2-5 10:29 發表 查看引用來源
件事是咁的...

本宮終於快要正式被冊封為后啦

前排某日有d 家事返o左老家, 事先同皇上請o左假,
佢好似好興奮咁話去吧去吧返去坐耐d, 佢可以一個人打機
點知條友偷偷踩o左上我屋企佈置 (手工 ...
恭喜師姐做人妻,有時間上嚟吹吓水,人妻開鋪大把男人撑你😬😬😬😬
作者: 艾拉傑    時間: 2021-2-5 18:45

順利過關做人妻房
一切盡在妳掌握中
越來越佩服蛇大姐
今後嘅心情就確係唔同.....確係唔同 !!

除咗恭喜之外冇乜嘢好講..  

圖片附件: sing_副本.jpg (2021-2-5 18:45, 117.05 KB) / 該附件被下載次數 57

作者: 失常少女    時間: 2021-2-5 19:54

恭喜呀.....可以派利是喇😂😂😂
作者: egg29    時間: 2021-2-5 20:35

恭喜
不過 都要多啲上嚟
作者: degree06    時間: 2021-2-5 22:48

恭喜
作者: chris4296    時間: 2021-2-6 00:30

恭喜C姐正式由女友成為人妻!
作者: kkcat_hk    時間: 2021-2-6 01:25

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-2-5 10:29 發表 查看引用來源
件事是咁的...

由香討跟到而家,攪流水席喇。
作者: hongkongboy2046    時間: 2021-2-6 02:43

引用:
件事是咁的...

實在值得恭喜!祝幸福快樂。
作者: man168man168    時間: 2021-2-6 07:55

恭喜恭喜! 幸福美滿
作者: 0Kayden0    時間: 2021-2-6 08:04

恭喜師姐👍👍最 幸福是你先生,因你太好了
作者: sexman44264    時間: 2021-2-6 10:14

恭喜蛇師妹成為人妻
作者: 艾拉傑    時間: 2021-2-7 08:54

引用:
件事是咁的...

將後面o既第一次俾佢....
原來大人未玩過呢樣, 有點意想不到...
作者: SexDevil    時間: 2021-2-7 18:25

由你識到呢個男朋友一直追你啲文到 而家, 鐘意你要成為人妻啦, 恭喜蛇蛇
作者: brandy888    時間: 2021-2-7 19:56

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-2-5 10:29 AM 發表 查看引用來源
件事是咁的...

追過蛇姐好多文章,現已坐正封后,真系值得恭喜晒,希望以後以蛇皇后身份上黎吹下水啦!😊
作者: cooljoey27    時間: 2021-2-7 20:12

恭喜
作者: dragonbone    時間: 2021-2-8 10:55

引用:
件事是咁的...

恭喜恭喜
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-2-8 10:59

射射各位   
我會努力做個善解人意可咸可甜有求必應o既好人妻
遺憾o既只係撞正呢個時勢... 不過又同自己講, 盛大o既婚禮好多人都有啦,
反而另一個極端某程度上先至更加難忘... 有幾可俾你遇上咁o既疫情呢
全世界幾百萬人中招, 我地無事之餘日常生活工作收入家人朋友咩o野影響都冇, 已經係個大bonus...
各位都要保重, 有時間我都仲會上o黎o既
作者: lms839839    時間: 2021-2-8 12:21

恭喜
作者: katieW    時間: 2021-2-9 06:06

哇!! (假裝的 )
很久沒有上來 一來就看到好消息
再一次恭喜趙總
祝妳有一個難忘的婚禮--以及婚禮之後的餘慶節目  
雖然我們的口味各有不同 但真的很欣賞妳的心思
妳的裡外果然很不一樣 說難聽點叫做人格分裂也不為過 (開玩笑的別介意)  

還有... 妳回覆中最後的兩句
"全世界幾百萬人中招, 我地無事之餘日常生活工作收入家人朋友咩o野影響都冇, 已經係個大bonus..."
這說得實在太好  做人就是該感恩 從細微之處尋找值得高興的事
願妳們在婚姻裡面都能做到同樣的事 永遠幸福 白頭到老

katie 上
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-2-9 08:55

引用:
原帖由 katieW 於 2021-2-9 06:06 發表 查看引用來源
哇!! (假裝的 )
很久沒有上來 一來就看到好消息
再一次恭喜趙總
祝妳有一個難忘的婚禮--以及婚禮之後的餘慶節目  
雖然我們的口味各有不同 但真的很欣賞妳的心思
妳的裡外果然很不一樣 說難聽 ...
都再一次射射你
射你面好呢, 定係射入你口裡面?
作者: 美白女孩    時間: 2021-2-9 11:26

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-2-9 08:55 發表 查看引用來源

都再一次射射你
恭喜貴妃娘娘升咗做皇后娘娘。

皇上仲有冇向娘娘施刑呀?
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-2-9 12:08

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-2-9 11:26 發表 查看引用來源

恭喜貴妃娘娘升咗做皇后娘娘。

皇上仲有冇向娘娘施刑呀?
多謝
施刑當然有, 係keep住奴性必須o既
本宮為o左隆重其事, 想奏請皇上俾我禁慾...
即係直至正式成為佢老婆果日為止都冇得俾佢插
但因為佢係(我o既)九五之尊所以佢可以免禁慾,
我會繼續俾屁股佢打, 繼續用口幫佢出, 只係暫時冇得享受
呢個係參照一個咸片頻道o既理念, 好似叫咩咩romantic 咁上下,
男女主角通常都係夫妻/ 情侶, 拍片之前一個禮貌禁搞o野,
然後一下子爆發出o黎好有passion, 個畫面真係好好feel o架

只係仲有將近兩個月我都唔知自己忍唔忍到
作者: 失常少女    時間: 2021-2-9 12:14

唔好因為成為人妻而少上.....仲有好多野要向妳學習
作者: 美白女孩    時間: 2021-2-9 12:22

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-2-9 12:08 發表 查看引用來源

多謝
我會繼續俾屁股佢打, 繼 ...
娘娘可以自制禁慾。
妹妹都係咁,自己要求戴貞操帶,將貞操帶叫做“激死老公”添。
依家帶咗個幾月.....
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-2-9 12:44

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-2-9 12:22 發表 查看引用來源

娘娘可以自制禁慾。
妹妹都係咁,自己要求戴貞操帶,將貞操帶叫做“激死老公”添。
依家帶咗個幾月.....
係有睇到過你個po

係o架我係諗住自制, 同受刑一樣道理, 我唔會用任何約束性o既道具幫助
有d 野係要自願先顯得可貴嘛
同感情一樣, 一個足不出戶o既宅男無一腳踏兩船係自然現象
一個相識滿天下身邊有男有女o既人仍然對你一條心先係真的愛你
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-2-9 12:44

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-2-9 12:14 發表 查看引用來源
唔好因為成為人妻而少上.....仲有好多野要向妳學習
係o既係o既
我會盡力
作者: kkcat_hk    時間: 2021-2-9 13:58

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-2-9 12:08 發表 查看引用來源

多謝
我會繼續俾屁股佢打, 繼 ...
我試過真係好正架
作者: katieW    時間: 2021-2-9 14:04

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-2-9 08:55 發表 查看引用來源

都再一次射射你
有人代妳射了
作者: 美白女孩    時間: 2021-2-9 14:26

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-2-9 12:44 發表 查看引用來源

係有睇到過你個po

係o架我係諗住自制, 同受刑一樣道理, 我唔會用任何約束性o既道具幫助
有d 野係要自願先顯得可貴嘛
同感情一樣, 一個足不出戶o既宅男無一腳踏兩船係自然現象
一個相識滿天下身邊有男有女o ...
妹妹戴貞操帶,有 “公” 權,亦有 “主” 權。
日間,貞操帶就用 “公” 鎖....
晚上, “公” 鎖加 “乸” 鎖...
哈哈!係咪好玩呢!

啱啱同只公食完飯,入厠所整條貞操帶....
嗰種又惊又high ,真係
作者: kensen    時間: 2021-2-9 15:35

恭喜恭喜恭喜恭喜恭喜恭喜恭喜恭喜!
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-2-10 06:19

引用:
原帖由 kkcat_hk 於 2021-2-9 13:58 發表 查看引用來源
我試過真係好正架
試過d 咩講o黎聽吓
作者: kkcat_hk    時間: 2021-2-11 06:39

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-2-10 06:19 發表 查看引用來源

試過d 咩講o黎聽吓
禁慾數日,一扑野敏感度高好多,好多時老婆M到,唔想我打飛機咪鎖下囉。而家要到初六七先有得攪野。

作者: 淫亂小魔星    時間: 2021-2-11 07:09

恭喜恭喜!!!令我諗起 我全裸被求婚(意外到一個點)
因為老公以為我沖完涼會正常地行出黎

但因為係渡假屋又得我同佢 結果佢條片呢世都只可以我同佢 或者佢自己睇XD
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-2-11 07:50

引用:
原帖由 kkcat_hk 於 2021-2-11 06:39 發表 查看引用來源
禁慾數日,一扑野敏感度高好多,好多時老婆M到,唔想我打飛機咪鎖下囉。而家要到初六七先有得攪野。
What... M到幫老公口爆唔係基本責任o黎o既咩
作者: sam7211    時間: 2021-2-11 08:21

引用:
原帖由 花尾仔 於 2021-2-5 10:35 發表 查看引用來源
恭喜師姐做人妻,有時間上嚟吹吓水,人妻開鋪大把男人撑你😬😬😬😬
恭喜貴妃最終被册封成為皇后,
冀望日後多多分享人妻的性生活。
作者: kkcat_hk    時間: 2021-2-11 10:33

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-2-11 07:50 發表 查看引用來源

What... M到幫老公口爆唔係基本責任o黎o既咩
M come妳們都辛苦喇,重要口爆,我唔忍心囉!
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-2-11 10:51

引用:
原帖由 kkcat_hk 於 2021-2-11 10:33 發表 查看引用來源
M come妳們都辛苦喇,重要口爆,我唔忍心囉!
係好辛苦o架, 所以要滋潤一下
作者: kkcat_hk    時間: 2021-2-11 12:08

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-2-11 10:51 發表 查看引用來源

係好辛苦o架, 所以要滋潤一下
佢唔比我滋潤下
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-2-11 12:59

引用:
原帖由 kensen 於 2021-2-9 15:35 發表 查看引用來源
恭喜恭喜恭喜恭喜恭喜恭喜恭喜恭喜!
射射射射射射射射射射射射射射射射!
作者: hk005500    時間: 2021-2-11 14:34

蛇夫人~congratulations! 人生可以揾到個真正伴侣  真系唔容易  祝妳生活愉快!😄
作者: katieW    時間: 2021-2-24 13:55

最近好嗎? 籌備工作都順利?
有沒有遵守承諾禁慾 還是已經破戒了
作者: Water_man    時間: 2021-2-24 16:18     標題: 回覆 42# katieW 的帖子

好像是問你好嗎多D,你已經KO左bf未?晚晚要他交功課。。。
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-2-25 06:44

引用:
原帖由 Water_man 於 2021-2-24 16:18 發表 查看引用來源
好像是問你好嗎多D
你理得我地啫 我明佢up 乜呀

回覆 42# katieW 的帖子
好, 最近幾好, 你呢?
其實都冇咩好準備, 一早預o左細搞o架啦, 等疫情過去先後補囉...
呢樣我ok 架, 就算唔補我真係一d 都唔介意, 婚姻比婚禮重要嘛, o岩冇?
再唔係就分批聚 -- 一定留一日俾你地兩位

承諾我有遵守, 真係一下都冇督過入去
作者: katieW    時間: 2021-2-25 07:42

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-2-25 06:44 發表 查看引用來源

你理得我地啫 我明佢up 乜呀

回覆 42# katieW 的帖子
好, 最近幾好, 你呢?
其實都冇咩好準備, 一早預o左細搞o架啦, 等疫情過去先後補囉...
呢樣我ok 架, 就算唔補我真係一d 都唔介意, 婚姻比婚禮重要嘛, o ...
我也挺好

https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70106803&extra=page%3D1&page=2

回覆 12# 跟 16# 可否解釋一下
請說真話
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-2-25 08:56

引用:
原帖由 katieW 於 2021-2-25 07:42 發表 查看引用來源

我也挺好

https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70106803&extra=page%3D1&page=2

回覆 12# 跟 16# 可否解釋一下
請說真話
吓你唔係以為...........
陳年往事o黎o架啦, 數一數將近十年可能仲唔止
仲有, 絕對百分之一百當事人都絕對百分之一百肯定係土生土長o既香港人
咁講放唔放心?
如果有半句假話我先感染新冠再俾人悔婚然後俾車車死
作者: cc19880910    時間: 2021-2-25 09:06

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-2-25 08:56 發表 查看引用來源

仲有, 絕對百分之一百當事人都絕對百分之一百肯定係土生土長o既香港人
咁講放唔放心?
如果有半句假話我先感染新冠再俾人悔婚然後俾車車死 ...
含同插完全係兩回事😂
換轉我老婆發生咁嘅事,我都唔覺得係一件咩大事
作者: katieW    時間: 2021-2-25 11:23

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-2-25 08:56 發表 查看引用來源

咁講放唔放心?
如果有半句假話我先感染新冠再俾人悔婚然後俾車車死 ...
嘻嘻嘻嘻 逗妳而已啦
我才不是那麼敏感的人

堅守諾言的生活有沒有很苦很難過
好像還有一個多月?
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-2-25 13:57

引用:
原帖由 katieW 於 2021-2-25 11:23 發表 查看引用來源

嘻嘻嘻嘻 逗妳而已啦
我才不是那麼敏感的人

堅守諾言的生活有沒有很苦很難過
好像還有一個多月?

係o架禁慾真係唔容易, 不過同時間又好有feel, 好有奴隸侍候主子feel
事關真係100%只得佢爽同埋受佢俾o既皮肉之苦

話事話我搵到兩樣o野
第一樣有d on9, 係countdown app, 每朝一張開眼都望一望仲有幾多日
第二樣係一個外國website, 我買o左一set 好靚o既籐條諗住當晚交俾老公
俾佢以後用o黎懲罰/ 訓練我
不得不提o既一樣o野: 外國o野同淘寶貨真係兩個境界
作者: dragonbone    時間: 2021-2-25 15:12

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-2-25 13:57 發表 查看引用來源

係o架禁慾真係唔容易, 不過同時間又好有feel, 好有奴隸侍候主子feel
事關真係100%只得佢爽同埋受佢俾o既皮肉之苦

話事話我搵到兩樣o野
第一樣有d on9, 係countdown app, 每朝一張開眼都望一望仲有幾 ...
師妹有好野麻煩介紹下。
作者: katieW    時間: 2021-2-26 05:45

呵呵呵今天我比妳早
快起來啦 我也想知道妳買了什麼!
作者: Water_man    時間: 2021-2-26 05:58     標題: 回覆 51# katieW 的帖子

師妹咁早起身,你應該不在香港了。。。
作者: katieW    時間: 2021-2-26 06:10

引用:
原帖由 Water_man 於 2021-2-26 05:58 發表 查看引用來源
師妹咁早起身,你應該不在香港了。。。
我在啊 只是每天都會起得比老公早 替他準備早餐
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-2-26 06:21

引用:
原帖由 katieW 於 2021-2-26 05:45 發表 查看引用來源
呵呵呵今天我比妳早
快起來啦 我也想知道妳買了什麼!
係啦巴閉啦你, 駛唔駛頒個獎狀過你
晏d 俾個詳細報告俾你都得, 不過宜家要早操一下, 遲少少再講
煮你個飯啦!
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-2-26 08:04

返o黎啦 as promised...

搵到一個叫etsy o既網站, 入面咩都有 (望過吓d 小擺設都幾靚, 唔買性玩具都可以上去睇吓其他)

https://www.etsy.com/hk-en/listing/680798789/very-striking-carbon-fiber-badin?ga_order=most_relevant&ga_search_type=all&ga_view_type=gallery&ga_search_query=bdsm+cane&ref=sr_gallery-1-30&organic_search_click=1
呢支可以話一見鍾情, 短o左少少不過勝在夠幼, 佢話疼痛度有 10 out of 10, 即刻扑o左鎚囉

https://www.etsy.com/hk-en/listing/607930122/hazelnut-badine?ref=related-1&variation0=858745152
呢支粗少少, 亦都長少少, 疼痛度都有 8 out of 10

https://www.etsy.com/hk-en/listing/728626325/super-whippy-32-dragon-cane

呢支比上面果支再長d, 都買埋

https://www.etsy.com/hk-en/listing/471672736/classic-bdsm-cane-wrapped-wood-spanking?ga_order=most_relevant&ga_search_type=all&ga_view_type=gallery&ga_search_query=bdsm+cane&ref=sr_gallery-1-1&organic_search_click=1&bes=1
呢個就勁啦, 超靚, 好多款, 揀o左一支最old school o既幼bamboo, 一支 1/4" aluminum, 一支 bubinga,
再加一個 bubinga 同款o既手把俾老公因為睇落呢set 短過晒上面果d, 鞭果陣佢要更加用力
想佢揸得舒服d 嘛

忍唔住要再講多次, 同淘寶幾蚊人仔果d 比真係兩個世界 雖然都幾好用

未加運費已經駛o左我將近三千蚊, 但都平過佢送o既訂婚戒指
作者: katieW    時間: 2021-2-26 10:50

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-2-26 08:04 發表 查看引用來源
返o黎啦 as promised...

搵到一個叫etsy o既網站, 入面咩都有 (望過吓d 小擺設都幾靚, 唔買性玩具都可以上去睇吓其他)

https://www.etsy.com/hk-en/listing/680798789/very-striking-carbon-fiber-badin?ga_order ...
我也回來了

妳真的很喜歡打屁股 那麼有心思去選購 感覺妳好像是故意挑最痛的
粗幼給的感覺會很不一樣嗎?
怎樣叫做好用的籐條...

這種玩意我是不敢的了 不過有些好奇 而且佩服妳的執著
(要是我的話我會選那個purpleheart 我喜歡紫色

順便說說買了那麼多 打算怎麼用? 有想過嗎?
作者: DboyAK47    時間: 2021-2-26 10:55

引用:
件事是咁的...

日后繼續享受性趣,繼續走人生路
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-2-26 13:03

引用:
原帖由 katieW 於 2021-2-26 10:50 發表 查看引用來源

我也回來了

妳真的很喜歡打屁股 那麼有心思去選購 感覺妳好像是故意挑最痛的
粗幼給的感覺會很不一樣嗎?
怎樣叫做好用的籐條...

這種玩意我是不敢的了 不過有些好奇 而且佩服妳的執著
(要是我的 ...
"粗幼給的感覺會很不一樣嗎?"
會, 粗係疼痛, 幼係刺痛, 唔知你明唔明啦
雖然都難但相對o黎講前者比較好忍, 後者會比較有挑戰性

"怎樣叫做好用的籐條..."
耐用囉, 唔容易爛, 唔會起刺, 有彈性, 打人夠痛

"打算怎麼用? 有想過嗎?"
都有o既... 平時主要用中間兩支, 即係如果佢keep到狀態兩至三日要搞一次,
搞之前o既前戲用呢兩支俾佢打
第一支超幼o既用o黎當我做o左d 佢唔滿意o既事果陣受罰,
事關我令人唔高興在先, 鞭打難受一d 都好應該

最靚最貴o既果批留返o係一d 重要日子例如紀念日, 將我自己奉獻俾佢果陣用
就好似新婚當晚我話可以打到見血果次咁, 一定要用果支 bubinga
一來因為佢靚二來因為佢粗, 唔容易打損, 要打更大力/ 更長時間,
係會痛到生不如死但個寓意係我將自己徹底交俾你, 無論快樂定痛苦我都會堅持同你走到最後...

講到底呢d 都係我一廂情願啦, 最終咩時候用咩o野o既決定權都要俾返呢位一家之主
作者: katieW    時間: 2021-2-27 10:27

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-2-26 13:03 發表 查看引用來源

係會痛到生不如死但個寓意係我將自己徹底交俾你, 無論快樂定痛苦我都會堅持同你走到最後
我看到這句不知怎麼的鼻子一酸 有點感動
老公也看了妳的留言 他對妳讃不絕口 😄
跟我一樣對妳的喜好沒多大興趣
但非常欣賞妳的細心和一絲不苟
說妳可能也不淸楚自己的潛力有多巨大
他看人很準的 😉
我也有點無言了
重口味的色情玩意也能給妳説得感人肺腑
妳的未婚夫真的非常幸運 👍
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-3-1 06:54

引用:
原帖由 katieW 於 2021-2-27 10:27 發表 查看引用來源

我看到這句不知怎麼的鼻子一酸 有點感動
老公也看了妳的留言 他對妳讃不絕口 😄
跟我一樣對妳的喜好沒多大興趣
但非常欣賞妳的細心和一絲不苟
說妳可能也不淸楚自己的潛力有多巨大
他看人很準的 😉
我也有點無言 ...
What the fuck 你居然將我呢d o野show 俾我個大客睇?!
作者: katieW    時間: 2021-3-1 11:49

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-1 06:54 發表 查看引用來源

What the fuck 你居然將我呢d o野show 俾我個大客睇?!
呃.......................
想打電話給妳 但沒人接
我是不是闖禍了.... 不好意思我沒想太多就跟他說了 說完順手熒幕轉過去讓他看了一眼...
不過我發誓 一看見他回來立即跟他說 千萬千萬要尊重人家的私隱
別再有第三個人知道
是我錯了 真的非常對不起
有什麼補償我能夠做的 請告訴我 我一定會儘力給妳做的 什麼都可以
再一次鄭重的公開道歉
作者: 美白女孩    時間: 2021-3-1 15:13

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-1 11:49 發表 查看引用來源

想打電話給妳 但沒人接
我是不是闖禍了.... 不好意思我沒想太多就跟他說了 說完順手熒幕轉過去讓他看了一眼...
不過我發誓 一看見他回來立即跟他說 千萬千萬要尊重人家的私隱
別再有 ...
補償?
哈哈!
就讓妳的屁屁幫挨上18下幼籐條鞭打吧!

仲有仲有,係要光著屁屁打的.....
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-3-2 05:51

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-3-1 15:13 發表 查看引用來源

補償?
哈哈!
就讓妳的屁屁幫挨上18下幼籐條鞭打吧!

仲有仲有,係要光著屁屁打的.....
哈哈哈哈咪嚇 9人啦
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-3-2 06:05

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-1 11:49 發表 查看引用來源

想打電話給妳 但沒人接
別再有 ...
我都先o黎一個sorry, 尋日突發式咁樣有d 忙開會所以冇接電話又冇回你...
係有少少驚訝啫, 但後尾諗深一層你同老公感情好, 先至無所不談, 其實係應該o既
只係估你唔到, 已經進化到o係佢面前上性版仲俾埋佢睇...
念在你咁open 今次o既事就算啦, 鍚番一啖, 冇事啦

教多你一招 o係對方身邊睇咸濕o野, 睇到自己有d 感覺 (但又唔好太興烚烚之前)
挨過去二話不說拉開佢條褲就含落去, 男人十個有九個半都好受落
保證更加愛你
口爆嘛, 唔一定個個男人夠膽開口提出要求, 所以要突擊俾佢surprise

教完啦, 到你講我聽, 咁佢睇完之後仲有冇講過d 乜?
唔知係一回事, 知道俾人知道之後梗有d 好奇嘛
作者: katieW    時間: 2021-3-2 08:55

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-2 06:05 發表 查看引用來源

我都先o黎一個sorry, 尋日突發式咁樣有d 忙開會所以冇接電話又冇回你...
係有少少驚訝啫, 但後尾諗深一層你同老公感情好, 先至無所不談, 其實係應該o既
只係估你唔到, 已經進化到o係佢面前上性版仲俾埋佢睇...
念 ...
謝謝妳的大量
也謝謝分享取悅男伴的秘訣 驚喜我明白啊
只是有時候自己也有難為情的時候 指的是忽然去脫對方褲子去含住他的這個動作

對了我昨晚確實跟老公談了 結果反被他說了一頓
他說這種事用得著我提醒他嗎? 當然絕不會跟第三者公開這種事
每個人有不為人知的一面正常不過等等 所以妳不用擔心
妳相信我才跟我說那麼多 我也相信我老公的為人
跟妳也說說他的另一面吧
很多時候出席酒會飯局他不是也喝酒嘛 結束之後到停車場拿車
他都喜歡出發之前看清附近沒有人 先讓我替他口爆了一次才開車的
記憶中包括我們見面那次也有
有時候我開玩笑 問他是不是看到場所入面美女太多受不了

他還說過什麼嘛... 主要是讚嘆吧 沒什麼奇異眼光的
就是妳很執著 真的非常非常執著 (好事來的)
像那次的活動一樣 他說價錢比妳們好的公司多的是 就是跟妳聊過天吃過飯
看中妳本人才選擇妳們公司的... 差不多這樣啦
還有如果妳的公司是他競爭對手的話 多一倍工資也要把妳挖過來

這些都是他自己親口說過的
我不拿人家的生計開玩笑
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-3-2 11:53

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-2 08:55 發表 查看引用來源

謝謝妳的大量
也謝謝分享取悅男伴的秘訣 驚喜我明白啊
只是有時候自己也有難為情的時候 指的是忽然去脫對方褲子去含住他的這個動作

對了我昨晚確實跟老公談了 結果反被他說了一頓
他說這種事用得著我提 ...
嘩嘩嘩!
頂最衰呢個係性版, 如果唔係真係要俾老細睇睇
冇咩意思o既, 純粹show off 一下, 暫時未想改口叫你做老板娘囉

言歸正傳啦... 夫妻嘛, 冇咩好難為情o既,
淫妻係男人都中意, 尤其是好似你呢種淨係對老公淫o既淫妻仲要咁靚女, 簡直係極品
天賦o既o野唔用真係有d 浪費囉

停車場口爆好似有聽你講過, 係咪可以用飽暖思淫慾o黎形容
但咁揸車好危險啫...

我仲係未接受到你o係老公旁邊上性版呢個事實...
作者: katieW    時間: 2021-3-3 06:49

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-2 11:53 發表 查看引用來源

嘩嘩嘩!
頂最衰呢個係性版, 如果唔係真係要俾老細睇睇
冇咩意思o既, 純粹show off 一下, 暫時未想改口叫你做老板娘囉

言歸正傳啦... 夫妻嘛, 冇咩好難為情o既,
淫妻係男人都中意, 尤其是好似你呢種淨係對 ...
過獎了
實不相瞞我當然也有意亂情迷想做愛的時候 又不好開口
才故意在他面前打開的...

開車的事 回程很多時候其實都是我開
時間不早 喝了酒 又剛射了精 他都累了 就讓他睡一睡

容許我再問問... 妳跟男友/ 未婚夫聊性 提出也好提供也好
怎樣說得又露骨又不會難為情? 我真的很想知道
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-3-3 08:21

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-3 06:49 發表 查看引用來源

過獎了
實不相瞞我當然也有意亂情迷想做愛的時候 又不好開口
才故意在他面前打開的...

開車的事 回程很多時候其實都是我開
時間不早 喝了酒 又剛射了精 他都累了 就讓他睡一睡

容許我再問問... 妳跟男 ...
嗱首先你個邏輯就已經唔對啦 露骨o既o野絕大部分都係難為情o既
除非你調整自己心態, 即係習以為常

提出o既話... 照直講囉, 講自己想要d 乜
通常都係賽後檢討
"其實你打我可以再大力d, 我ok.."
"你摔到我高潮果下我特別想你射入我口, 味道超sexy..."

提供o既話... 其實都差唔多, 但加d 情趣囉
比如睇睇吓電視, 我忽然間會同佢講話我有d 肚餓,
佢會問我想食乜, 我指一指佢下面, 跟住你明o架啦
作者: 美白女孩    時間: 2021-3-3 12:58

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-2 05:51 發表 查看引用來源

哈哈哈哈咪嚇 9人啦
娘娘話妹妹唔好嚇人,妹妹又點會嚇人呢?
娘娘唔分享下被籐條鞭打的樂趣,別人又點知道個中的樂趣呢?

可惜屋企嗰隻,係“憐香惜玉”,唔肯對妹妹用刑,佢越唔用刑,妹妹就越想.....
諗起 “ 睇住條籐條打嚟,知道會好痛好痛,好怕好怕,個口就叫唔好,但係個心就想佢大大力咁打 ”。
打到標尿個一刻......哇!
作者: beast74mo    時間: 2021-3-3 13:51

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-3 08:21 發表 查看引用來源

嗱首先你個邏輯就已經唔對啦 露骨o既o野絕大部分都係難為情o既
除非你調整自己心態, 即係習以為常

提出o既話... 照直講囉, 講自己想要d 乜
通常都係賽後檢討
"其實你打我可以再大力d, 我ok.."
"你摔到我 ...
其實照直講真是好重要,但都要睇對方會唔會咁做,有時講到出面都話唔得,仲要睇佢心情,真是好無癮
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-3-3 14:00

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-3-3 12:58 發表 查看引用來源

娘娘話妹妹唔好嚇人,妹妹又點會嚇人呢?
娘娘唔分享下被籐條鞭打的樂趣,別人又點知道個中的樂趣呢?

可惜屋企嗰隻,係“憐香惜玉”,唔肯對妹妹用刑,佢越唔用刑,妹妹就越想.....
諗起 “ 睇住條籐條打嚟,知道會好痛好痛,好怕好怕 ...
試試前戲玩到好high果陣叫佢用手打...
做出好開心好享受o既反應
多試幾次之後加入道具俾佢慢慢習慣,
用d 隨手可得o既o野例如間尺, 扮冇深思熟慮求其拎起手咁o既樣
同時多d 交流, 重點一定要俾佢知道o既就係快感+痛楚撈埋一齊會令你特別興奮
之後記住每次佢有出手打你, 搞o野過程之中必須要滿足佢一切喜好
比如平時唔口爆吞精唔顏射o既, 被打之後都要俾佢
等佢體會到有打同冇打你對佢所得到享受o既差別
再過一排先自己準備想用o既刑具, 籐條皮鞭木板全部淘寶有售, 價錢都唔貴
跟住再重覆上面四行o既行為, 對佢o既一切要求都有求必應
最後要o係佢面前好珍之重之咁做保養/ 清潔刑具o既工夫,
等佢百分之百深信你真係好願意好中意被sm
加多個bonus, 就係久唔久上網時, 都四圍look 下賣sm 用品o既網店,
同樣都係要俾佢見到

呢個係我調教對方o既過程, 唔知幫唔幫到你
切記一樣o野, 要慢, 一步登天一o黎就想對方重手好可能會有反效果

再講返果條友
你咁樣真係可以嚇死佢o架
宜家好o左好多, 剛識佢果陣除o左鵪鶉我諗唔到另一個形容詞去形容佢
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-3-3 14:03

引用:
原帖由 beast74mo 於 2021-3-3 13:51 發表 查看引用來源

其實照直講真是好重要,但都要睇對方會唔會咁做,有時講到出面都話唔得,仲要睇佢心情,真是好無癮
雙向o既呢d o野...
提出自己要求, 都要關心一下對方想你點做
可能係我自己咁啦, 當佢同我講好喜歡我點點點果陣其實好開心
有一種被人承認/ 肯定o既感覺
作者: katieW    時間: 2021-3-4 05:39     標題: 回覆 71# 蛇貴妃 的帖子

謝謝妳的分享指導 但怎麼說我是鵪鶉

(呵我又比妳早了今天 )
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-3-4 06:21

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-4 05:39 發表 查看引用來源
謝謝妳的分享指導 但怎麼說我是鵪鶉

(呵我又比妳早了今天 )
巴閉 早我少少咁大把啫
乜q 野都怕唔係鵪鶉係乜
不過重申講緊係以前o既事
作者: katieW    時間: 2021-3-4 06:51

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-4 06:21 發表 查看引用來源

巴閉 早我少少咁大把啫
乜q 野都怕唔係鵪鶉係乜
不過重申講緊係以前o既事
不少啦 我四時半就起床了

還在說我鵪鶉... 自己到妳的未婚夫那裡領二十下鞭打!
作者: katieW    時間: 2021-3-4 07:31

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-4 06:51 發表 查看引用來源

不少啦 我四時半就起床了

還在說我鵪鶉... 自己到妳的未婚夫那裡領二十下鞭打!
(開玩笑而已 我沒生氣啊別誤會)

作者: 蛇貴妃    時間: 2021-3-4 07:46

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-4 07:31 發表 查看引用來源

(開玩笑而已 我沒生氣啊別誤會)
點會誤會呢

所以先話你咩都怕! 又要扮, 扮完之後又驚, 走返上o黎澄清

五點唔到就起身有d 過份, 咁早做乜呀?
作者: katieW    時間: 2021-3-4 08:22

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-4 07:46 發表 查看引用來源

點會誤會呢

所以先話你咩都怕! 又要扮, 扮完之後又驚, 走返上o黎澄清

五點唔到就起身有d 過份, 咁早做乜呀?
......
那麼我收回好了 妳現在真的欠我二十籐屁股鞭打

我早起做早飯啊 老公昨晚開會開得很晚
給他弄個人參雞湯起來可以吃
作者: beast74mo    時間: 2021-3-4 08:47

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-4 08:22 發表 查看引用來源

......

早飯就食咁補的東西,唔通你想。。。
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-3-4 09:07

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-4 08:22 發表 查看引用來源

......

怕你呀? 打咪打
(溫柔mode: 只要你歡喜, 每日二十籐都得啦, anything for you )

話時話我都好好奇朴先生早餐究竟食乜?
要你朝朝晨咁早起身準備...
作者: katieW    時間: 2021-3-4 09:35

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-4 09:07 發表 查看引用來源

怕你呀? 打咪打
(溫柔mode: 只要你歡喜, 每日二十籐都得啦, anything for you )

話時話我都好好奇朴先生早餐究竟食乜?
要你朝朝晨咁早起身準備...
只是今天比較特別而已
他不用早回去辦公室+昨日正好買到大小合適的雞...
平時的話米飯/ 紅米飯 湯 煎蛋或一小塊魚 兩款泡菜
偶爾也會吃吃三文治之類的不過很少
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-3-4 11:07

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-4 09:35 發表 查看引用來源

只是今天比較特別而已
他不用早回去辦公室+昨日正好買到大小合適的雞...
平時的話米飯/ 紅米飯 湯 煎蛋或一小塊魚 兩款泡菜
偶爾也會吃吃三文治之類的不過很少 ...
教我整 kimchi
作者: katieW    時間: 2021-3-4 12:52

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-4 11:07 發表 查看引用來源

教我整 kimchi
可以啊 其實不難 有點耐心即可
多砍瓜切菜也可以陶冶性情啊
待會我要外出一下 晚上告訴妳

P.S. 我學妳之前說的 剛剛午飯之後他出門之前...
給了他一個 'surprise'
他很滿足很開心
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-3-4 13:19

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-4 12:52 發表 查看引用來源

可以啊 其實不難 有點耐心即可
多砍瓜切菜也可以陶冶性情啊
待會我要外出一下 晚上告訴妳

P.S. 我學妳之前說的 剛剛午飯之後他出門之前...
給了他一個 'surprise'
他很滿足很開心 ...
咩surprise? 講埋先走!
作者: katieW    時間: 2021-3-4 13:49

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-4 13:19 發表 查看引用來源

咩surprise? 講埋先走!
他今天在家和我吃完午飯才走嘛
飯後他坐著 我借故問他昨日的會議開得怎樣 累不累 放鬆一點 這類的話
然後跟他說要不要給他鬆弛一下 爬到他的跟前給他口交
把他侍候得差不多了 將他的肉棒弄濕一點然後用手繼續
待他高潮的時候直接射在我臉上 再舔乾淨所有的精華才去清理自己
妳說得對 突如其來的才讓他更加興奮 不停稱讚我弄得他很舒服

故事說完了 我差不多該出去
晚飯之後給我來電我告訴妳 kimchi怎樣做
作者: beast74mo    時間: 2021-3-4 17:15

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-4 13:49 發表 查看引用來源

飯後他坐著 我借故問他昨日的會議開得怎樣 累不累 放鬆一點 這類的話
...
這情況我只有在幻想中出現。。。
作者: katieW    時間: 2021-3-5 06:03

引用:
原帖由 beast74mo 於 2021-3-4 17:15 發表 查看引用來源

這情況我只有在幻想中出現。。。
也是全賴高人指點
那位快要被冊封為后的 blowjob queen

這是報她說我是鵪鶉之仇
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-3-5 07:21

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-5 06:03 發表 查看引用來源

也是全賴高人指點
那位快要被冊封為后的 blowjob queen

這是報她說我是鵪鶉之仇
我頂你
雖然幾中意你飯後俾老公顏射個故事, 睇o黎你係開始掌握到點樣製造情趣/ 或者其他人叫o既性趣啦
我幻想到你老公有幾爽... 咁正咁索o既淫妻跪o係度幫自己含仲可以射佢塊面
信我, 唔好化濃妝, 求其上少少粉+淺色唇膏+短裙高踭鞋已經夠殺
再大膽少少唔好咁鵪鶉多D 野講, 地球上一半o既仔都被你媾晒

但再正都係要頂你
記仇的小女人
作者: katieW    時間: 2021-3-5 10:13

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-5 07:21 發表 查看引用來源

我頂你
雖然幾中意你飯後俾老公顏射個故事, 睇o黎你係開始掌握到點樣製造情趣/ 或者其他人叫o既性趣啦
我幻想到你老公有幾爽... 咁正咁索o既淫妻跪o係度幫自己含仲可以射佢塊面
信我, 唔好化濃妝, 求其上少少粉+ ...
嘻跟妳開玩笑啦!
有沒有守信用 請妳的未來老公代我給妳懲罰
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-3-5 12:01

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-5 10:13 發表 查看引用來源

嘻跟妳開玩笑啦!
有沒有守信用 請妳的未來老公代我給妳懲罰
er......... 其實仲未...
不過放心我一定唔會忘記, 今晚循例要受訓
受完之後一定會同佢講再加20
為o左你打死無怨
作者: katieW    時間: 2021-3-5 12:31

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-5 12:01 發表 查看引用來源

為o左你打死無怨
受訓? 是50?
其實又一次 我是開玩笑的 加起來70 太痛了吧
有點嚇人...
就算妳不怕我也不忍心....
作者: 風馬牛    時間: 2021-3-5 13:29

我老婆都會主動幫脫我褲, 幫我含, 但就唔可以口爆, 佢話D味頂唔順.
其實女仔肯含你, 你都應該要lam佢, 想信做過既師兄都知,
lam 到佢好high時, 佢會想將成條JJ吞落肚.
愛撫佢波波, 啜佢波波, 就每日都會做多次. 佢亦好享受.
作者: 艾拉傑    時間: 2021-3-5 13:37

正所謂..:

女人唔用口     男人巧快走...  
男人唔食撻     冇囡俾你啪

作者: 蛇貴妃    時間: 2021-3-7 11:20

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-3-5 13:37 發表 查看引用來源
正所謂..:

女人唔用口     男人巧快走...  
男人唔食撻     冇囡俾你啪

都唔係嘅, 如果有自信可以插到我高潮嘅話可以唔奶😁
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-3-7 11:23

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-5 12:31 發表 查看引用來源

受訓? 是50?
其實又一次 我是開玩笑的 加起來70 太痛了吧
有點嚇人...
就算妳不怕我也不忍心....
遲咗😋
鞭已打
前日狀態大勇頭三十籐冇郁冇出聲呀✌️
不過最後十下辛苦到呀媽都唔認得⋯⋯
作者: sam7211    時間: 2021-3-7 11:42

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-4 13:49 發表 查看引用來源

...
像師姐這樣的女人,
實在太令男人喜歡了!👍
作者: sam7211    時間: 2021-3-7 11:43

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-5 12:01 發表 查看引用來源

為o左你打死無怨
只係睇咗呢幾格,
唔知你哋發生咗咩事?
但都覺得你哋好搞笑。😂
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-3-7 18:51

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-3-7 11:43 發表 查看引用來源

只係睇咗呢幾格,
唔知你哋發生咗咩事?
但都覺得你哋好搞笑。😂
係我唔好, 話人地鵪𪂹 🤣
不過條友真係勁怕醜(初時)
嬌滴滴又楚楚可憐咁嘅樣好好玩
其實讀書果陣我成日恰呢種小朋友
無奈佢係我公司一個大客嘅高層嘅老婆😜
作者: katieW    時間: 2021-3-8 06:23

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-7 18:51 發表 查看引用來源
係我唔好, 話人地鵪𪂹 🤣
不過條友真係勁怕醜(初時)
嬌滴滴又楚楚可憐咁嘅樣好好玩
其實讀書果陣我成日恰呢種小朋友
無奈佢係我公司一個大客嘅高層嘅老婆😜 ...
......
原來如此
我成為了妳欺負的對象😢
想說雖然我明白人各有所好 但間接因為我的緣故
讓妳痛得流下眼淚 我還是心疼的
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-3-8 07:50

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-8 06:23 發表 查看引用來源

......
原來如此
我成為了妳欺負的對象😢
想說雖然我明白人各有所好 但間接因為我的緣故
讓妳痛得流下眼淚 我還是心疼的
你知我講笑㗎啦
本來就應該係我要受訓嘅日子, 多鞭幾籐ok㗎
而且我一直都喺度搵緊借口俾佢嚴厲D咁去體罰我
不過亦feel 到你嘅心意💋
太完美啦你呢個老婆, 人又靚心地又好又任勞任怨
我從未見過一個港女可以好似你咁死心塌地服侍老公

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)