188Channel

標題: 奶西 [打印本頁]

作者: wong1985916    時間: 2021-2-21 10:43     標題: 奶西

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: ManManMuscle    時間: 2021-2-21 12:01     標題: 回覆 1# wong1985916 的帖子

首先你要教佢點搵你G點先
跟住我都想知有咩技巧
所以..
留名學奶西!
作者: cola929    時間: 2021-2-21 12:09

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2021-2-21 12:01 發表 查看引用來源
跟住我都想知有咩技巧
所以..
留名學奶西!
上網有好多教學,但係唔係個個西都咁奶,一定唔係囉,紙上談兵係冇撚用,去實踐去奶 就自然會識
作者: angelking89    時間: 2021-2-21 12:11

引用:
原帖由 wong1985916 於 2021-2-21 10:43 發表 查看引用來源
同老公結咗婚十年,係最近做前戲先會奶我個西,但我感覺唔係好興奮...但之前俾sp奶我西時好鬼爽...奶西到底有咩技巧啊...教下我等我教隻佬啦...🙏🙏
我好辛苦啊...😔好想再試下果種令人慾仙慾死既感覺... ...
做下多D前戲, 濕到勁濕時候先去奶咁應該好D
直接咩都唔做就去奶可能無咩感覺
就好似你引男人, 但有時特登吊佢引, 之後先再比佢搞時候
佢會特別落力咁
作者: cola929    時間: 2021-2-21 12:22

引用:
原帖由 angelking89 於 2021-2-21 12:11 發表 查看引用來源

佢會特別落力咁 ...
ching好想問下 , 奶落去果陣唔係就會濕? 如果條女本身唔濕,條仔個口/利一定濕晒😂
另外奶唔係就係前戲?咁點先係前戲?
純問下,希望ching 唔好介意🙏
作者: angelking89    時間: 2021-2-21 12:39

引用:
原帖由 cola929 於 2021-2-21 12:22 發表 查看引用來源
ching好想問下 , 奶落去果陣唔係就會濕? 如果條女本身唔濕,條仔個口/利一定濕晒😂
另外奶唔係就係前戲?咁點先係前戲?
純問下,希望ching 唔好介意🙏 ...
我就係怕佢男人覺得, 一奶就會濕XD
又唔係每個女人都係一奶就濕有感覺既, 咁樣倒不如真係前戲撫摸卒下之類先
high左之後先去奶, 咁未可能有慾仙慾死感覺, 畢竟樓主係想要"慾仙慾死"嘛

((如果佢男人可以用手就算未奶前都高潮一次既, 之後先奶, 身體個時仲敏感可能易D達到, 但唔知佢老公做唔做到, 畢竟都唔係每個人有神之手

作者: wigojeff    時間: 2021-2-21 17:12

我老公每次都係用手輕輕摸完再用震震棒震到我濕曬先開始奶,每次都會欲仙欲死
作者: mtvong    時間: 2021-2-21 20:35

咁多女人喜歡瀨閪

有潔癖D女人 好唔喜歡被瀨
作者: wong1985916    時間: 2021-2-22 00:37

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2021-2-21 12:01 發表 查看引用來源
跟住我都想知有咩技巧
所以..
留名學奶西!
我自己都唔知自己g點係邊😩
作者: wong1985916    時間: 2021-2-22 00:38

引用:
原帖由 angelking89 於 2021-2-21 12:11 發表 查看引用來源

佢會特別落力咁 ...
可能係咁..
作者: wong1985916    時間: 2021-2-22 00:40

引用:
原帖由 wigojeff 於 2021-2-21 17:12 發表 查看引用來源
我老公每次都係用手輕輕摸完再用震震棒震到我濕曬先開始奶,每次都會欲仙欲死
佢都有同我玩震棒既,但之後奶西時感覺冇欲仙欲死果種🥺
作者: 1frankz    時間: 2021-2-22 00:51

直接同老公講. 叫佢奶你興奮個位呀

作者: angelking89    時間: 2021-2-22 01:42

引用:
原帖由 wong1985916 於 2021-2-22 00:40 發表 查看引用來源
所以佢要努力增進下....床戰既能力XD?
作者: smallcampus782    時間: 2021-2-22 02:35

舊時幫我條女奶過一次 佢唔太鐘意 但又覺得佢好享受

btw  都想問下我咁奶岩唔岩

先成塊車左一陣  再半卷唎奶粒豆 再試下啜  最後先摩打咁奶(唔太識點形容個動作)
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-2-22 06:37

我o既係俾人捧起對腳, 由腳趾開始錫上小腿大腿然後再奶
唔知典解好幾個前任同而家o既現任都曉得咁做
果種開始又痕又癢又期待特別容易令我興奮囉
作者: sexman44264    時間: 2021-2-22 09:48

引用:
原帖由 wong1985916 於 2021-2-22 00:40 發表 查看引用來源
你同老公 & SP 做果陣, 前戲係咪一樣咁多? 定係SP 奶到你興奮個位而你老公點奶都奶唔正?
作者: hihi101    時間: 2021-2-22 10:09

買支電動牙刷 一路震咪閪丁一路瀨
再用手指了個閪洞
作者: joeychanchan    時間: 2021-2-23 01:18

引用:
原帖由 wong1985916 於 2021-2-22 00:37 發表 查看引用來源
我自己都唔知自己g點係邊😩
係陰道入口冇幾遠。
我老公每次用手摸我下面,慢慢摸陰蒂以及陰唇,好快就濕。佢試過伸手指入去,有一點好痕,摸幾下就high到爆,呢個就係G。
我以前都唔識點,都係每次做愛同老公交流,話比佢知邊個點舒服,咩角度舒服。佢插個位置如果係好,就算慢慢插都好舒服。我會話比佢知係唔係插對角度,之後佢好溫柔咁插我,我好快就高潮。我地通常女上男下一次,都係插對角度高潮一次,跟住男上女下,我會高潮第二次,同佢一齊高潮。佢射之前會同我講,我更加抱緊佢一起呻吟,個種一齊高潮嘅感覺好難忘。
作者: joeychanchan    時間: 2021-2-23 01:20

我地一開始都唔識的,做愛好多年先慢慢開始學會享受。老公一開始都比較快,不過慢慢學,插慢D, 一來我唔會痛二來佢持久D。
作者: joeychanchan    時間: 2021-2-23 01:27

引用:
原帖由 wong1985916 於 2021-2-21 10:43 發表 查看引用來源
同老公結咗婚十年,係最近做前戲先會奶我個西,但我感覺唔係好興奮...但之前俾sp奶我西時好鬼爽...奶西到底有咩技巧啊...教下我等我教隻佬啦...🙏🙏
我好辛苦啊...😔好想再試下果種令人慾仙慾死既感覺... ...
我都結婚好耐,慢慢摸索啦。開心同老公講,我同老公每次做緊同做完都交流,我會叫佢點插舒服,佢會話想我呻吟多。
我個人喜歡老公摸胸部同kiss,咁樣我會興奮。一開始直接摸下面冇咁舒服,佢會摸我對波,乳頭,kiss同錫全身,奶我胸,我之後就開始慢慢呻吟,唔係扮,係真係high 嘅呻吟。之後佢會開始摸下面。
作者: 幪面超人    時間: 2021-2-23 12:54

呢啲要親自教學先得喎
引用:

作者: 1frankz    時間: 2021-2-23 13:07

識玩就一定要玩顏面騎乘
作者: 春仔    時間: 2021-2-23 15:45

引用:
其實會唔會係因為身份唔同,所以感覺亦有唔同?
地點呢?你同老公喺屋企做,會唔會因為環境影響而做得冇咁放呀?
技巧喇,可能你條佬真係冇乜技巧,又或者佢係咪唔好呀?
作者: 淫亂小魔星    時間: 2021-2-23 16:01

引用:
原帖由 春仔 於 2021-2-23 15:45 發表 查看引用來源

其實會唔會係因為身份唔同,所以感覺亦有唔同?
地點呢?你同老公喺屋企做,會唔會因為環境影響而做得冇咁放呀?
技巧喇,可能你條佬真係冇乜技巧,又或者佢係咪唔好呀? ...
認同 有技巧既唔需要指引都會奶 不過要係唔自願既情況下去奶  唔係無方法既。。。。不過自己要淫念下
作者: Tck13032011    時間: 2021-2-23 23:08

需要即場指導嗎?
作者: alexyclam    時間: 2021-2-26 09:14

引用:
叫老公狙擊豆豆嘛。。包你爽到腳震😍😂
作者: tomatorice    時間: 2021-2-28 07:33

引用:
有可能係你心理因素問題
作者: raychan333    時間: 2021-3-6 13:38

引用:
跟住我都想知有咩技巧
所以..
留名學奶西!
唔識奶就奶成塊, 識奶就奶條界。😅
作者: pineapple006    時間: 2021-3-6 15:15

引用:
其實奶西是非常 過癮 刺激嘅,樓主慢慢試試吧!
作者: katieW    時間: 2021-3-10 12:15

引用:
我跟老公也快十年了 時間過得很快...
他不會次次替我口交 倒是我每次都給他

技巧很難說得清 自己又看不到他當時在做什麼
感覺告訴我的 是慢而有力 舌頭按下去 有時甚至會鑽進我的小穴
不過我更想說的是用心...
替我口交不是他的指定動作 但他會做的原因 很多時是因為感覺到我分泌未夠
他不想我太難受 才給我熱身的
就是這份心意讓我感動
作者: 135k246    時間: 2021-3-12 13:58     標題: 回覆 30# katieW 的帖子

真心他一定很愛你,好老公
作者: katieW    時間: 2021-3-16 13:33

引用:
原帖由 135k246 於 2021-3-12 13:58 發表 查看引用來源
真心他一定很愛你,好老公
嘻嘻我也相信他是愛我的
雖然他也有傳統大男人的時候
作者: 失常少女    時間: 2021-3-16 14:32

識奶奶條界唔識奶成塊~~~😅😅😅
作者: hachiu    時間: 2021-3-16 17:30

叫佢幾個方位唔同咁樣試下,唔夾過真係唔知系邊?
作者: joeychanchan    時間: 2021-3-20 00:00

每個人都唔同。我終於老公摸我對波同kiss乳頭。好快我就好high。
通常老公會手口一齊用。一隻手摸胸,乳頭,一隻手摸下面陰部,口就奶另一邊波。我係全身上下都舒服停唔到,會忍唔住扭腰呻吟。老公話好鐘意我呢個呻吟聲音同表情身材。
作者: pineapple006    時間: 2021-3-20 08:54

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2021-3-20 00:00 發表 查看引用來源
每個人都唔同。我終於老公摸我對波同kiss乳頭。好快我就好high。
通常老公會手口一齊用。一隻手摸胸,乳頭,一隻手摸下面陰部,口就奶另一邊波。我係全身上下都舒服停唔到,會忍唔住扭腰呻吟。老公話好鐘意我呢個呻吟聲音同 ...
做老公的當然喜歡 看見老婆扭腰 呻吟 的樣子
作者: ManManMuscle    時間: 2021-3-20 10:53     標題: 回覆 28# raychan333 的帖子

成塊奶驚條脷抽筋,學師兄話齋,奶條界先😎
作者: joeychanchan    時間: 2021-3-25 08:15

引用:
原帖由 pineapple006 於 2021-3-20 08:54 發表 查看引用來源
做老公的當然喜歡 看見老婆扭腰 呻吟 的樣子
係唔係男人聽老婆呻吟會射的快D?我老公話如果我D聲好聽,但係聽到射得快D
作者: CTAN2Y33    時間: 2021-3-25 08:55

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2021-3-25 08:15 發表 查看引用來源

係唔係男人聽老婆呻吟會射的快D?我老公話如果我D聲好聽,但係聽到射得快D
係會快D射
作者: pineapple006    時間: 2021-3-25 11:16     標題: 回覆 39# CTAN2Y33 的帖子

認同,聽到老婆的呻吟是會加快射啊!
作者: CTAN2Y33    時間: 2021-3-25 11:34

引用:
原帖由 pineapple006 於 2021-3-25 11:16 發表 查看引用來源
認同,聽到老婆的呻吟是會加快射啊!
但唔咪個個女人都呻吟大叫
而且掂解想男人快D射?
作者: pineapple006    時間: 2021-3-25 12:08     標題: 回覆 41# CTAN2Y33 的帖子

那是自然反應,應該不是想我們快快射呢。
作者: CTAN2Y33    時間: 2021-3-25 12:44

引用:
原帖由 pineapple006 於 2021-3-25 12:08 發表 查看引用來源
那是自然反應,應該不是想我們快快射呢。
有時望住你地 認住唔叫
反而激起雄心 屌得更加快射出😛
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-3-25 13:53

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2021-3-25 11:34 發表 查看引用來源
但唔咪個個女人都呻吟大叫
而且掂解想男人快D射?
大聲叫主要係因為真係好舒服, 或者環境許可可以好放縱咁搞
有時想表現自己淫蕩, 有時為o左滿足對方o既虛榮心, 好似插得自己好勁咁

係會有想男人快射o既時候不過通常唔會係插果陣囉
不過都會有例外, 更多係o係幫人含果陣
對方射得快, 某程度上表示自己搞得佢舒服, 或者佢覺得自己太正
作者: pineapple006    時間: 2021-3-25 14:38     標題: 回覆 44# 蛇貴妃 的帖子

認同師姐的說法。哪個男的不想看對手淫蕩呻吟或叫床呢
作者: MAN818    時間: 2021-3-25 17:22

引用:
原帖由 pineapple006 於 2021-3-25 14:38 發表 查看引用來源
認同師姐的說法。哪個男的不想看對手淫蕩呻吟或叫床呢
係男人都想對手淫蕩呻吟,在床正所謂男人要夠鹹女人要夠姣😅😅😍😍
作者: 蛇貴妃    時間: 2021-3-26 08:08

係係係你地o岩你地o岩 不過講叫床公平d, 男人都應該叫吓囉
尤其是俾人口舌服務到射果吓, 我o既expectation 係男伴一定要叫出聲
作者: MAN818    時間: 2021-3-26 17:37

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-26 08:08 發表 查看引用來源
係係係你地o岩你地o岩 不過講叫床公平d, 男人都應該叫吓囉
尤其是俾人口舌服務到射果吓, 我o既expectation 係男伴一定要叫出聲
如果舒服我有呻吟架🤭🤭😜😜
作者: CTAN2Y33    時間: 2021-3-26 17:39

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-26 08:08 發表 查看引用來源
嗰一下係好低沉而又長
作者: ps2playerx    時間: 2021-4-26 10:17     標題: 回覆 1# wong1985916 的帖子

你老公未算好識挑逗你啊?!俾我就唔用震蛋之類.用手在外圍慢慢摸引誘妳,最後先摸中間,同時由小腿吻上去,到大腿內則,手指在陰唇外圍預告錫邊,手指不插舌尖就快到陰核,見到妳漏汁先至⋯

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)